bloggpause?

I det siste har jeg flere ganger vurdert å slutte med blogging. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å slutte i sommerferien etter at jeg kom hjem fra Hellas, men klarte ikke å løsrive meg fra bloggen, hehe. Jeg bruker veldig mye tid på bloggen hver dag - mer enn jeg burde. Det går utover ting som både lekser og venner, noe det absolutt ikke burde. Av og til blogger jeg fordi jeg føler jeg , ikke nødvendigvis fordi jeg har lyst.

I tillegg har jeg begynt å få negative kommentarer. I starten brydde jeg meg ikke om de når de rakket ned på utseendet mitt - fordi jeg har for lenge siden akseptert det at jeg ikke er blant de peneste. Problemet er at jeg ser at mange av de negative kommentarene er tydeligvis er skrevet av folk fra Skjåk. Lille Skjåk. Jeg aner jo ikke hvem - og det er ikke så gøy å vite at noen jeg mest sannsynlig vet hvem er skriver anonym dritt til meg. Noe dere burde huske på er at selv om dere tror dere er anonyme, er det utrolig lett å finne ut hvem dere egentlig er. Jeg kan ta det videre for å finne ut hvem det er som kommenterer, men jeg er ikke så sikker på om jeg vil vite det.

Det faktum at det sårer skal jeg ikke legge skjul på, for det gjør det. Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy, men negativ dritt gjør det rett og slett slitsomt. Og det jeg får er jo kun en liten brøkdel av hva Voe måtte tåle hver eneste dag. Men, jeg får jo så utrolig mange flere positive kommentarer enn negative, og det er jeg så utrolig takknemlig for! Dere er fantastiske. Det er bare mye lettere å legge merke til en negativ enn ti positive.

Poenget er at jeg vet ikke hvor lenge jeg vil ha interesse av å fortsette med bloggingen, eller hva jeg rett og slett tåler. Det er mye jeg ikke skriver om på bloggen, så det er veldig få av dere som faktisk vet at jeg har det ganske vanskelig i blant. Det er så lite som skal til for at begeret skal velte over, og en negativ kommentar kan faktisk være nok noen ganger. You know my name, not my story.


_privat

Derfor vurderer jeg nå å ta en bloggpause. Kommer ihvertfall til å tenke på det noen dager, før jeg bestemmer meg. Håper dere skjønner det, og tok dere tid til å lese.

60 KOMMENTARER♥

miasannes

08.02.2011 kl.20:05

Neeeeeeeeeeeeeej!

Christina Mathiassen-Hafstad

08.02.2011 kl.20:06

Jeg sjønner deg veldig godt, det er ikke alltid man har tid til å blogge! Men håper du kommer snart tilbake! :)
Så utrolig kjipt! Forstår deg utrolig godt!

Ragnhild Fredrikke

08.02.2011 kl.20:08

Jeg er helt enig i det du skriver. Jeg er drittlei av å blogge og blogger bare fordi jeg føler jeg MÅ blogge. Det er ikke gøy lenger. Får knapt tid til skole og venner + fotball og jeg går i 10ende. Vurderer faktisk det samme selv. Håper du finner ut av det ;)

Ingrid

08.02.2011 kl.20:10

ÅÅH, synd at det skal være slike mennesker som hele tiden skal rakke ned på andre! Håper ihvertfall du ikke er borte lenge :))

Kels.

08.02.2011 kl.20:15

Du er veldig pen anette, og jeg hvet at jeg lissom skal si at du ikke skal ta deg nær av slemme kommentarer, men det er jo vanskelig det da, så syns du skal ta en pause, bare sånn litt, og kanskje blogge når du får lyst :) Har lest bloggen lenge, og vil lissom ikke være en av de leserne som gir deg det presset på at du MÅ blogge :) Stå på (:

Hanne<3

08.02.2011 kl.20:16

er veldig enig med det du skriver Anette og forstår deg veldig godt. Men samtidig vil jeg ikke at du skal ta bloggpause fordet jeg liker bloggen din utrolig godt ! Håper du tenker deg godt om, og om du tar en pause er iallfall jeg tilbake som fastleser med en gang du begynner igjenn ! You go girl !

anjamarie

08.02.2011 kl.20:17

Håper aldeles ikke at du slutter! Du er en av de bloggene jeg MÅ stikke innom hver dag. Elsker alt ved bloggen din! Personen bak bloggen er også en vakker jente, så drit i alle de negative kommentarene!

fuglen

08.02.2011 kl.20:29

tapere, ass.............. du er fin og flink, du <3

Marleneec1.blogg.no

08.02.2011 kl.20:32

Du er en kjempeflink blogger, Anette :) De som kommenter dritt, er som oftest de men laaaav selvtilitt, husk det :) Stå på!

Sara's everyday

08.02.2011 kl.20:35

forstår deg veldig godt! :)

Sunniva <3

08.02.2011 kl.20:40

Har vært der, men hvem sin blogg skal jeg lese hvis du ikke blogger? :( Hvis du tar pause kommer jeg til å savne deg! Du har så utrolig mange fine bilder og jeg får SÅ mye inspirasjon fra deg fra bildene og moten din, elsker stilen din! Og i forhold til utseendet ditt ser du jo bare helt nydelig ut, det er min mening. Men du bestemmer selvfølgelig selv, jeg synes du skal fortsette! :-)

Karoline Skytterholm Gullaksen

08.02.2011 kl.20:52

ikke slutt å blogge! elsker bloggen din!

louissse

08.02.2011 kl.20:53

Du er jo pen! Du har dritfint hår, fin kropp og fint ansikt... skjønner ikke om folk sier du er "stygg". Du har så bra klesstil også. Bloggen din, og du, er veldig inspirerende.

Du har så bra blogg, har alltid bilder, redigerer de ordentlig, passe lange innlegg. Håper virkelig ikke du slutter... men skjønner godt hvis du gjør det, hadde jo selv blogg jeg blogget på... men orket ikke særlig lenge før jeg ikke orket mer...

Maja

08.02.2011 kl.21:06

Åå, du får ikke lov! har elsket bloggen din fra første stund, så please ikke slutt!! Ååå, bare vit at av alle de som slenger dritt - er det alltid flere som digger deg Anette :- )

kristin :)

08.02.2011 kl.21:10

litt trist du tar bloggpause Anette.. du har en av favorittbloggene mine.

Men skjønner deg godt, og jeg synest det er tåpelig og utrolig barnslig at noen sender dritt-kommentarer. Håper du kommer tilbake snart :- ) ♥

Tiirild -

08.02.2011 kl.21:42

Sjuuukt irriterende at folk skal hakke på deg! Søte, skjønne deg! Jeg kjenner seriøst jeg blir frustrert av folk som gjør sånt. Har jo faktisk tålt 3 år med drittslenging direkte så jeg synes SYKT synd på deg. Og det eneste jeg har å si er; Håper de som har sagt dritt til deg skammer seg. Ingen jeg noen gang har sett er penere enn deg, du er utrolig nydelig! Men forstår deg, men håper du blir litt lengre :)

laura

08.02.2011 kl.21:47

Neeeeiii!!! Jeg elsker bloggen din!!! :(

Victoria

08.02.2011 kl.22:08

Anette.. Bloggen din er amazing, elsker den, stilen din osv. Å gå i 10. klasse er tøft så jeg skjønner deg godt når su sier at det er mye jobb, altså da i tillegg til lekser, prøver, inneleveringer, framføringer... Men selv om du slutter vil jeg at du skal vite og tenke på dette: You are nobody because nobody is perfect! Anette, du er IKKE stygg, den vintage-inspiererte stilen din er superduper og DU er superduper!! Hvis du vurderer å slutte burde du slutte, for å se om du savner det og om det er verdt å starte igjen.. Det er jo selvfølgelig trist om du slutter, elsker bloggen din og bildene dine inspirerer meg men det er til syvende og sist 100% ditt eget valg!! Lykke til<3<3

Mathilde

08.02.2011 kl.22:23

Skjønner og aksepterer :)

lena

08.02.2011 kl.22:36

ånei, så dumt! :(

det er bare så ekstremt teit og dumt at folk alltid må rakke ned på andre! Dette fortjener du absolutt ikke. Håper alt går bra videre, og at du kommer tilbake igjen så snart som mulig!

Stå på ♥

Marte

08.02.2011 kl.22:59

De som skriver noe stygt om deg er bare tragiske. Du er en fantastisk nydelig person, du har kjempefint fjes og veldig pent hår <3 Jeg leser bloggen din fast fra første dag jeg oppdaget den! Bildene dine inspirerer meg virkelig :)

Maja & Viktoria

08.02.2011 kl.23:08

Jeg skjønner veldig godt at du vil prioritere venner. Foreslår at du blogger mindre, men fortsetter? Jeg kommer til å følge bloggen din uansett - digger den.

Begynte å lese boka LA Candy i dag, etter tips fra deg! (Og jeg leser nesten aldri bøker...)

Du tar veldig inspirerende bilder, så jeg håper såklart at du ikke kutter ut helt.

De negative kommentarene er sikkert bare av missunnelse. Men det sårer såklart mer når det er bekjente som sier det, enn når det er randoms man aldri har møtt. Uansett er det utrolig feigt å kommentere negativt.

Stå på, Anette! :-)

Marie

08.02.2011 kl.23:22

Kjære deg! Ikke slutt ned bloggen, jeg er deg!<3 Du er den bloggern jeg VET alltid tar fine bilder og alltid blogger om hva du gjør, tenker eller føler;);) jeg ar vær fast leser i over et halvt pr og jeg beklager virelig fot jeg ikke har kommentert mer, slik at du får vite hvor mye jeg og alle de andre leserne dine setter pris på deg! Jeg fatter ikke at noen kan være så idioter at de med vilje slenger dritt for å såre:(

Anette; 90% av leserne dine støtter de og er her for å gjøre dagen din litt bedre!<3 Husk det<3

Synne H

08.02.2011 kl.23:25

Det er utrolig dårlig gjort av alle andre å rakke ned på deg på en slik måte. Jeg håper du bare kan tenkte hvor mye bedre enn dem (feigingene som kommenterer dritt anonymt) du er! Inntrykket mitt av deg, er at du er ei kjempekoselig, pen og flink jente :) Håper du fortsetter å blogge, jeg leser den så og si hver dag, selv om jeg er veldig dårlig til å kommentere :)

Anette ♡

09.02.2011 kl.00:13

Skjønner deg godt, men kommer til å savne blogginga di :(

Hedda

09.02.2011 kl.05:56

Blir så irritert på slike feige, tragiske folk bak skjermen som skriver stygt om andre.

Men skjønner jo da... Håper likevel du fortsetter =)

09.02.2011 kl.09:23

Anette! Ikke slutt, jeg elsker bloggen din og du må ikke la deg knekke! Jeg syns du er utrolig pen, og aner ikke hvor "fordi jeg for lenge siden har akseptert at jeg ikke er blandt de peneste" kommer fra. Bildene, bloggen og rett og slett jenta er bare herlig(e).

STÅ PÅ! <3 ..(og fortsett med bloggingen ;)

Pernille

09.02.2011 kl.09:26

jeg skjønner deg utrolig godt, men bare så det er sagt er både du og bloggen din nydelig!

We <3 u!

Benedicte

09.02.2011 kl.11:49

Kjære deg, jeg har vært følger av din blogg veldig lenge <3 Syns du skriver veldig bra og har varierte innlegg. Du kommer alltid til å møte mennesker i verden som ikke er ditt største fan. Men, det at man kommenterer negative kommentarer i andres blogg er noe av det verste jeg vet. Det er en slagsform for nettmobbing. Å mennesker som gjør dettte må jo være sjalu på deg. Du har veldig mange bloglovin fans, og sikkert enda flere lesere innom bloggen hver dag. Da blir sikkert andre folk fra bygda du er fra sjalue. Det høres sikkert teit ut slik som jeg skriver det, men sier bare ting fra mitt synspunkt. Jeg håper selvfølgelig at disse slemme og hensynsløse menneskene slutter med dette. Håper alt ordner seg for deg. <3 YOU GO GIRL! Love

mmarika.com

09.02.2011 kl.13:04

gjør det som er best for deg:) jeg leser bloggen din uansett:) lykke til!

09.02.2011 kl.13:41

Folk er bare misunnelige ;)

Personlig beundrer jeg stilen din :)

Håper du kommer tilbake snart da :)

Stina

09.02.2011 kl.13:41

Jeg har hatt en bloggpause siden oktober, men har bestemt meg for og begynne igjen. Jeg har masse ny inspirasjon og gleder meg til og starte. Det er lurt og ta en pause hvis du ikke orker mere. Og det er mer og blogge om på sommeren enn på vinteren :)

Pernille

09.02.2011 kl.14:28

jeg forstår deg ! :/

Eline

09.02.2011 kl.14:44

Du ei kjempe søtsøt jente som tek nydelege bilder! Du er kjempe flink til så skrive om ting som intresserar folk(vertfall meg) og bileta du tek, inspirerar meg utruleg mykje! Håpar du bestemm deg for ikkje å ha bloggpause, for eg elskar bloggen din!, men samtidig skjønnar eg deg, for det er aldri morosamt å få stygge kommentarar slengt etter utseende. Uansett kva du bestemm deg for, kjem eg til å gå innpå bloggen din for å sjå om du har blogga, eller berre sjå på alle dei megafine bileta du har teke^^♥

Ida

09.02.2011 kl.14:50

Dumt.. Håper du kommer tilbake snart :-D De som kommenterer stygt er bare tragiske, de snakker jo ikke sant en gang. Elsker bloggen din, stå på!

Semaren

09.02.2011 kl.15:07

Du har en fantastisk bra blogg, og du må ikke slutte!:)

Maren

09.02.2011 kl.15:22

Jeg skjønner deg utrolig godt!! Åhh, det er så teit med negative kommentarer på internett assa! Jeg synes i hvert fall du er utrolig pen<3 Jeg er fast leser og håper at du ikke slutter å blogge. Men det er jo så klart du som velger!! Lykke til da:)

Cathrine AK

09.02.2011 kl.15:43

skjønner deg! jeg hater sånne som slenger dritt, men ofte er de misunnelige ellerr ikke har noe anna å finne på! For du er dritpen, anette! håper du ikke slutter ialleall..

Amalie

09.02.2011 kl.16:01

Nei, ikke slutt! Jeg elsker bloggen din, min favoritt blogg! Du har så fin stil, og ikke minst så er du utrolig pen, og skriver kjempebra! Jeg skjønner at du tar deg en pause noen dager, for å tenke litt, men vær så snill, ikke slutt! Elsker bloggen din <3

Jean Rose

09.02.2011 kl.16:59

uff, jeg hater selv sånne negative kommentarer. jeg skjønner ikke helt det, dem kjenner jo liksom ikke deg, så det kan gjøre litt vondt iblant.. og jeg skjønner deg :-) ta deg en bloggpause, og tenk godt over det ;D
Skjønner det veldig godt søte deg. Stygge kommentarer kan virkelig være sårende til tider, og har man hatt en tøff dag fra før kan som sagt begeret velte over. Håper selvfølgelig at du kommer tilbake, men ta den tiden du trenger! :)

susann95

09.02.2011 kl.17:19

Herregud, negative kommentarer er så unødvendig og barnslig! Jeg skjønner godt at du er lei, og vil ta en pause. Men jeg vil i hvertfall at du skal vite at du min #1 absolutt favoritt blogger, du tar kjempefine bilder, har en nydelig stil, gir meg masse inspirasjon og er sykt pen! Jeg kommer til å savne bloggen din veldig mye, hvis du bestemmer deg for å slutte!

Piiiiiia

09.02.2011 kl.17:24

Stå på Anette! <3 Ikke la de stygge kommentarene knekke deg, tenk heller på de positive! Du er herlig!

hanna

09.02.2011 kl.17:29

Du kan ikke slutte anette, du har jo fått så mange lesere!?

Elena

09.02.2011 kl.18:33

Bloggen din er så utrolig bra, og du ER blant de peneste! De som kommenterer dritt er nok bare sjalu på at så mange folk syntes du er så utrolig pen og intersant at de leser og kommenterer på bloggen din!

Men visst du tar en pause håper jeg virkelig du kommer tilbake igjen snart! Du er utrolig flink! :-)

Ragna

09.02.2011 kl.20:45

Håper du beatemmer deg for å fortsette bloggen! Du er ein av mine favorittbloggere - eg elsker rett og slett bloggen din. Du tar nydelige bilder, og har kjempefin stil. Og sånn seriøst; Du er ein av dei peneste. Synest du er SUPERpen! Misunnelig!

Men eg forstår deg. Ein blir veldig lett lei seg av stygge kommentarer. Stå på! <33

solveig

09.02.2011 kl.20:51

Herregud? er det mulig at noe kan si noe negativit til deg!! Det første jeg tenker når jeg kommer inn på bloggen din er jo abre fantastisk. Komme rikke på ett negativt ord.HELT ÆRLIG! du er jo bare nydelig. men likevel skjønenr jeg deg virkelig utroliggodt. jeg hadde blogg før. Men det at folk skriver dritt sliter virkelig inn på deg, uansett om amn sier det gjør det eller ikke. Jeg kjenner meg igjen i deg. Har det noen ganger veldig vanskelig. som ikek leserne visste noe om ikkesant. De tror de kjenner deg men så gjør de kanskje ikke det i det hele tatt! Ta tiden du trenger. Du skal bare vite at jeg sitter her og syntes ut fra bloggen at du er fantastisk og du bør ikke gi slipp på det talentet du har! med blogg bilder og redigering!! <3

kristine

09.02.2011 kl.20:59

Skjønner ikke at det er mulig av folk å bli så kalde? - har de ikke bedre ting å finne på, lurer jeg på! Skjønner deg jo utrolig godt.. - men håper det går bra, og at du kommer tilbake, du er faktisk et stort forbilde. For i hvertfall meg! :) Stå på!

Meg! : )

09.02.2011 kl.21:28

Heiiii Anette! Din blogg er den beeste bloggen i verden! Jeg vil virkelig ikke at du skal slutte å blogge. Du er utrolig talentfull med redigering av bilder, og ikke minst å ta de. Jeg synes du er kjempe, kjempe, kjempe, kjempe, kjempe- pen! Den peneste jenta jeg noen gang har sett. Og du har forresten verdens fineste hår og stil. Slutter du å blogge, blir jeg veldig lei meg. Selfølgelig, alle som blogger, må forvente å få stygge unødvendige kommentarer. DRIIT I DE SOM KOMMENTERER SLIK! De er bare kjempesjalu'e på deg! Jeg leser bloggen din hver gang jeg er på pc'en. Du er en jente som virker utrolig ekte. En jente jeg ser opp til. Jeg "kjenner deg" kanskje bare gjennom bloggen din, og slutter du å blogge, får jeg jo aldri se mer til deg : (

Blogg når du vil blogge, og blogg heller når du vil, enn at du føler at du "må". For herregud, du må jo leve livet ditt, og ordne bilder, for å ha noe å i det hele tatt blogge om! Lykke til Anette, jeg tror på deg! : )

Filippa

09.02.2011 kl.21:39

jeg skjønner hvorfor du mister lysten til å blogge, men håper virkelig ikke at du gjør det. Da jeg så bloggen din for første gang tenkte jeg : wow! Hun er drit pen, og tar herlige bilder! og etter det har jeg lest bloggen din nesten hver dag. Du blogger mye bedre enn meste parten av Toppbloggerene, og jeg synes det er utrolig barnslig at folk skal rakke ned på utseende ditt, det er jo tydelig at det er ut av sjalusi at de gjør det. Ikke alle tåler at folk de kjenner får oppmerksomhet. Jeg håper at du fortsetter å blogge litt i allefall, du er liksom yndlingsbloggeren min, haha :)

Malin

09.02.2011 kl.22:27

Jeg forstår, men jeg håper du blir ! :)

Marte

09.02.2011 kl.22:31

Før var jeg selv i bloggverdenen, og husker jeg kom over bloggen din. Jeg ble faktisk ganske målløs da jeg bladde nedover siden og så de fantastiske bildene og antrekkene dine. Jeg var litt av en stalker de første månedene og så på bilde etter bilde i alle arkivene dine. Nå er jeg veldig lite i den såkalte "bloggverdenen" men du er allikevel en av sidene jeg klikker mest innom.

Blir så utrolig sjokkert over at folk har kommentert dritt om utseende ditt. Men for meg og alle andre vet vi at det skylles misunnelse. For herregud, du er ikke stygg! Jesus Christ du er dødspen. Håper du ikke tar deg alt for nær av kommentarene, sellom det sikkert er vanskelig.

Lykke til videre, du har virkelig gitt meg mye flott å se på! Håper vi sees snart :)

Anonym

09.02.2011 kl.22:47

Anette, jeg skjønner deg utrolig godt... Stygge kommentarer er alltid vonde å vende, men du er en inspirasjonskilde til.. jah, 96% av de som leser bloggen din! Vi går innom for å se om det er kommet noen nye proffe, redigerte, flotte bilder eller noe nytt om deg og hverdagen din. De stygge kommentarene er bare fra folk som ikke har noe bedre å gjøre enn å sitte foran skjermen og rakke ned på andre, fordi det er de som har problemer og av den grunn "doper" seg ved å slenge negativt til andre. Men, jeg har lest gjennom kommentarene dine, og de fleste er på din side! Men selfølgelig, hvis du vil ha en bloggpause, så ja... Det kan vere bra å ta en pause og lete etter inspirasjon. Men isåfall vil jeg bare si at du er herlig! Du og bloggen din... herlige! Også håper jeg at ikke den pausen blir så alt for lang isåfall! Stå på!

09.02.2011 kl.22:48

ELSKER BLOGGEN DIN! IKKE SLUTT!!

Karolina

10.02.2011 kl.15:33

Det er synd, men det er ditt valg :) Og ikke si at du ''ikke er blant de peneste''! du er veldig pen! :D

Lykke til videre! :D

Karoline

10.02.2011 kl.15:35

Forstår deg veeldig godt!

Ps. har lest bloggen din nesten hver dag kjempelenge, du sriver veldig bra, og er kjempeflink til å ta bilder:-)

Karoline Othilie

10.02.2011 kl.21:52

Så trist!

Har fulgt bloggen din veldig lenge!

Og jeg blir alltid like glad da jeg ser at du har postet et innlegg!

Jeg digger stilen din!

Du får bare gjøre som du vil, men nå er det altså 58 personer som har kommentert for å vise sin støtte! Håper du fortsetter videre så klart!

- Karoline Othilie

Maria:)

11.02.2011 kl.14:37

i see (:

ta deg en pause og tenk over det, slik som du vil. men jeg blir veldig lei om du slutter da ..

Martine Felicia

11.02.2011 kl.21:20

Hei, jeg er vel kanskje en av de som har lest bloggen din lengst, leste den fra da du startet. Jeg var medlem i norsktwilightforum før, som deg.. er vel egentlig fremdeles medlem, men har ikke vært der på to år eller noe.. haha (: Vil bare si at jeg isåfall vil savne bloggen din mye!

Les dette: Alle bildene og innleggene er tatt/skrevet av meg så lenge det ikke står noe annet, og det er ulovlig å kopiere noe av det uten å spørre meg først!

- Kameraet jeg bruker kan du lese om her.

- Hvordan du får bilder i sidemenyen osv kan du lese om her.

Om du lurer på noe annet, kan du spørre

her.

Jeg prøver så ofte jeg kan å kommentere tilbake.

Anette
16 år. Skjåk. Fotografering. Mote.

Kontakt: anettee95_blogg@hotmail.com

Legg meg til som venn.

Falske profiler vil bli politianmeldt.

Salgsbloggen min finner du her.

Norske blogger bloglovin Morsomme ting og gadgets - CoolStuff

ANETTE
-

Solbrillekongen.no bannerbilder fra

we♥it.
www.cocoo.se -
- Din smykkebutikk på nettet! Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer

hits