Anbefalinger

anbefaling : e.l.f.

For en stund siden fikk jeg en sponsorpakke fra e.l.f., med to produkter som jeg har fått testet ut i et par uker. Er ganske fornøyd med dem, så derfor tenkte jeg å anbefale de for dere. :-)

Mineral Infused Mascara_privat

Ååh, min nye favorittmaskara. Den gir både lengde og volum, og klumper ikke noe særlig. Jeg pleier å bruke den over en annen maskara, men den er ikke så verst alene heller (litt mindre volum, men en god del lengde). Den tørker ikke så fort, så om du skal påføre et ekstra lag eller noe sånt er det lurt å vente litt. Anbefales! Kan kjøpes her, for kun 31 kroner.

2 in 1 Condition Gloss_privat

Jeg fikk lipglossen i fargen Perfect Pink, som var veldig lik den vanlige fargen jeg har på leppene. Fargen blir ganske fin og klar, og resultatet blir fint og naturlig. Den kan bli litt klissete, men holder bra. Kan kjøpes her, også for 31 kroner. 

Sist jeg skrev noe om e.l.f. fikk jeg en den spørsmål, og svarte på en del av spørsmålene her.

Har du prøvd sminke fra e.l.f. før?

Innlegget er i samarbeid med eyeslipsface.no, men det er mine helt ærlige meninger.

sheercover

For noen uker siden fikk jeg en liten pakke fra Sheercover med mineralpudder og enn børste, og har brukt litt tid på å teste de ut. Tenkte å fortelle dere hva jeg synes om produktene, og det er mine helt ærlige meninger.Børsten likte jeg ikke særlig godt. Den stakk, og var ikke veldig behagelig å påføre pudderet med. I tillegg løsnet ikke pudderet fra børsten, som gjorde det vanskelig å påføre.


Pudderet derimot, liker jeg veldig godt! Det jevner ut huden utrolig bra, og har god dekkevne. Man får ikke så mye farge av det, men resultaltet blir veldig naturlig. I tillegg er det SPF-15, så pudderet er perfekt om sommeren!
Har du prøvd noe fra Sheercover?

london

Mange av dere har lurt på litt diverse ting når det gjelder London - hotellet vi bodde på, prisene, butikker verdt å få med seg og slikt - så her er et lite oppsumeringsinnlegg!

Hotell
Vi bodde på The Kingsley A Thistle Hotel - og det var helt fantastisk. Om vi skal tilbake til London er både jeg og mamma sikre på at vi vil bo på samme hotell igjen. Folkene som jobbet der var ekstremt koselige og hjelpsomme, og rommene var kjempefine. Det aller beste med hotellet må nok allikevel være at det var så sentralt. 10 minutter til Oxford Street og Covent Garden, busstopp like utenfor hotellet, mange undergrunner i nærheten osv.Butikker og priser
Zara og H&M butikkene har veldig mye fint, det var her jeg fant det meste. På Primark kan du gjøre store kupp, men herregud - for en stressende butikk, det var folk overalt og prøveromskøen var lang. New Look, River Island og Jane Norman kan også være verdt en titt. På TopShop-butikken i Oxford er det også ekstremt med folk og ganske utplukket i størrelser, men det er mulig å finne seg et par ting. Om du ikke orker TopShop i Oxford Street ligger det en i Covent Garden som er mindre. På Boots selger de mye sminke, hud- og hårpleie produkter og er verdt å gå innom.Prisene på klær i London vil jeg egentlig si er det samme som i Norge, kanskje litt billigere - men det kommer vel litt an på hvor du handler. På noen butikker merket jeg at prisen i pund ble billigere enn hva det sto at den var i norske kroner (for eksempel på BikBok). På diverse andre ting vil jeg også si at prisene ligger på det samme, det virket på meg som om de ihvertfall ikke var dyrere (mat var billig!!! ehehe).

Undergrunnen
Jeg og mamma kjøpte et Oystercard før vi dro, og det lønner seg virkelig! Det er både billigere og lettere å bruke, både når du reiser med undergrunn og buss. Bare google det, så finner dere ut mye. I tillegg er det lurt å skaffe seg et kart over undergrunnen og alle banene før man kommer til London eller med en gang man kommer dit.

Attraksjoner
Jeg vil helt klart anbefale en tur i London Eye, men pass på å være der tidlig om morningen! Vi kom dit rundt ett, og køen var helt insane lang - det hadde nok tatt nærmere to timer før vi hadde fått kommet oss opp. Vi orket ikke brukte dagen på å stå i kø, og bestemte oss for å komme tilbake neste dag. Da var vi der rundt klokka ti, og kom oss opp i London Eye i løpet av 10-15 minutter! Selve turen tok 20-30 minutter.Madame Tussauds er også verdt turen, men vær forberedt på masse folk - det kan være lurt å være tidlig ute her også. Vi kjøpte en kombinasjonsbillett som ga oss adgang til både London Eye og Madame Tussauds, og det funket veldig bra, i tillegg til at vi sparte penger (finnes her). Det er også mulig å kombinere andre attraksjoner.

Picadilly Circus
Vi tilbrakte en kveld i Picadilly Circus, noe jeg kan anbefale. Det var en del butikker der, blant annet en stor sportsbutikk med mange etasjer og billige priser, Europas største bokhandel - Waterstone's - med seks etasjer (bøker er billige i England) og en veldig bra Boots butikk med masse billig sminke, hårprodukter osv.

Covent Garden
I Covent Garden var vi en del - et utrolig koselig sted. Der finnes butikker som Zara, H&M, TopShop (kan være vanskelig å finne), Marks & Spencer osv. Det er ikke like mye folk, og mye koseligere enn Oxford Street. I tillegg er det et stort "marked" med forskjellige boder som selger t-skjorter osv.

Diverse
Det kan være veldig lurt å skrive ned hvilke busser som går dit du skal - det bommet vi på et par ganger. Er du et stykke unna hotellet og skal hjem er buss lettere enn å gå, men siden det går så mange busser hele tiden kan det være vanskelig å vite hvilken som går akkurat dit du skal. Om du skal av på endestasjonen er det jo greit - det står på bussen.

mini london


_privat

De små figurene jeg kjøpte i London er så sykt søte! Big Ben-figuren er vel ikke mer enn 3 cm høy, og det ser bittelitt rart ut når telefonkiosken er større.. Det er ikke så mye, men nok til at jeg irriterer meg over det, hehe.

Hva synes du?

taj sunset

Dere husker kanskje den konkurransen blogg.no hadde for et par uker siden, hvor 50 heldige bloggere fikk hvert sitt eksemplar av Escadas nye parfyme, Taj Sunset? Når jeg kom hjem i går lå det en pakke fra blogg.no og ventet på meg, og det var nettopp den parfymen! Utrolig gøy at jeg var en av de 50 som fikk parfymen, ble superglad!

Escada Taj Sunset lukter rett og slett herlig - og inneholder både mango og kokkoskrem. Det er en skikkelig frisk og lett lukt som passer perfekt om sommeren, og som jeg kommer til å bruke mye fremover. Om du trenger ny parfyme kan jeg virkelig anbefale den!


Fikk med søte sommerfugler, en slags røkelse og en kjærlighet  i pakken også, hihi.


_privat

Har du prøvd parfymen?

tajutvalgt
tajutvalgt

anbefaling : facial scrub

En ting jeg bare må anbefale er en ansikts skrubb fra Simple. Kjøpte den for 39 kroner på Vita for omtrent tre uker siden, og det var egentlig bare et impulskjøp - men herregud så glad jeg er for at jeg kjøpte den! Bruker den kun en gang i uka, og huden blir utrolig myk! Det er helt klart ett av de beste ansiktsproduktene jeg har brukt - huden holder seg myk i flere dager, og skrubben koster ikke mye i det hele tatt.


Kanskje ikke så lett å se selve skrubben. Skikkelig babebilde assss


_privat

Har du prøvd ansiktsskrubben fra Simple?


slippies boots

For noen uker siden fikk jeg tilsendt en pakke fra Coolstuff, og mange av dere var interesserte i å høre meningene mine om det jeg fikk. Tenkte å begynne med en ting, og ta de andre litt senere.Slippies Boots
er helt klart favoritten av det som lå i pakken - elsker de! Det er bare å legge de i mikrobølgeovnen i 90 sekunder og tøflene blir skikkelig gode og varme! De holder seg ikke varme fullt så lenge som det står på Coolstuff sin side, men er lunkne ganske lenge. Helt herlige om vinteren! Kan kjøpes her.

Vil dere ha flere anbefalinger senere?

Selv om produktet er sponset av Coolstuff, er ikke dette innlegget i samarbeid med dem.

hits