Bilder

katt
_privat

Tok disse bildene for flere måneder siden, men har aldri fått postet de.

Er det forresten noen av dere som har tips når det gjelder gode objektiver til Canon EOS? :-)

life isn't about waiting for the storm to pass


_privat

Brukte nesten hele gårsdagen på å rydde, tørke støv og ommøblere bittelitt på rommet mitt i går - og i dag har jeg tatt en del bilder siden det er en del av dere som har spurt om å få se det. Benyttet sjansen når det var helt ryddig, hehe. Bildene kommer nok i morgen, eller senere i uka. :-)

frost
_privat

cupcake
_privat

TGIF!

atumn pt. 2
_privat

Den siste delen av bildene jeg tok en gang i forige uke, som jeg egentlig ble litt fornøyde med. Til dere som lurte, så brukte jeg det objektivet som fulgte med kameraet i tillegg til en zoomlinse som jeg bare fester utenpå objektivet. Det funker superbra, og tror ikke det er så veldig dyrt heller. Vurderer å skaffe meg et til så jeg kan ta enda bedre makrobilder!

Nei, nå skal jeg øve på samfunnsfagprøve (om politikk og demokrati, yeeey) og senere skal jeg prøve å få pakke litt. Hvis ikke må jeg pakke alt i morgen, stress.

atumn pt. 1


_privat

Heeerregud, jeg har aldri vært så stiv noen gang. Men etter 17 timer med drilling, hopping og tøying de siste tre dagene er det kanskje ikke så rart. Nå er det uansett ikke mer drillseminar, så da blir det nok litt mer tid til normal blogging fremover selv om det er mye som skjer.

when something bad happens, you have three choices


_privat

instagram

For et par uker siden fikk pappa seg iPad, men det er vel ærlig talt jeg som bruker den mest. I går lastet jeg ned Instagram på den, og elsker virkelig den appen! Det eneste problemet er at det er litt vanskeligere å stappe en iPad i lomma og ta den med ut over alt for å ta bilder enn med en vanlig mobil.


dear september

_privat

Nå er det på en måte offisielt høst. Selv om man egentlig kan si at det har vært det en god stund allerede. Jeg vil ikke ha høst og vinter, jeg vil ha mer sommer.

droplets


_privat

Det har bøtta ned regn i hele dag, og etterhvert ble jeg så rastløs at jeg rett og slett bare måtte gå ut en tur. Det jeg elsker med regn, er at regndråper som samler seg opp på blader, paraplyer og sånt er så fine å ta bilde av. Dråpebilder er nydelige.

pretty things


_privat

Merker at jeg ikke har like god tid til bloggen som jeg hadde før sommerferien, så vanligvis rekker jeg bare å poste ett innlegg om dagen. Jeg er ikke hjemme før klokka er over tre, og når jeg har lekser og trening etterpå blir det ikke så mye tid til overs. Det blir nok bedre etterhvert, men i starten blir det ihvertfall slik. :-)

miss dior chèrie


_privat

Kvaliteten ble helt ødelagt når jeg lastet det opp, mye skarpere og bedre i virkeligheten. Jaja. Føler at jeg nesten ikke har tatt bilder i sommerferien, men aner ikke hvorfor.

photography
_privat

Gikk meg en tur i skogen med kameraet for en liten stund siden, og fikk tatt en del bilder. Ble ikke så mange jeg ble fornøyd med, men her er ihvertfall noen. Har et par til jeg skal legge ut når jeg har fått redigert de - om jeg blir fornøyd.

i love photographs


_privat


Gammelt bilde, ny redigering

carpe diem - grip dagen


_privat

Har vært en tur på Otta i dag med mamma for å se etter sofa, bord og sånne ting - og endte opp med å kjøpe et par småting selv. Kjøpte steinen over, den var så utrolig søt! I tillegg kjøpte jeg en superfin lommebok, men den skal jeg vise senere.

I går kveld var jeg på Storøyafestivalen, og hadde egentlig tenkt til å poste antrekket før jeg dro - men som vanlig hadde jeg ikke tid og ombestemte meg for hva jeg skulle ha på to minutter før jeg dro. Typisk. Skal se om jeg får tatt bilder og postet det i morgen, men siden jeg har bursdag (!!) er det ikke sikkert jeg får gjort det.

shoot for the moon

don't watch the clock; do what it does - keep going


_privat 

Inspirasjonen min ligger på null akkurat nå, noe den også gjorde i går. Kvaliteten på bildet ble forresten totalt ødelagt når jeg lastet det opp - irriterende. Jeg merker at jeg ikke har noen ting å skrive, har faktisk brukt over fem minutter på å skrive disse tre setningene. Hvis noen av dere har noe dere vil jeg skal blogge om - let me know, så kanskje jeg får litt mer inspirasjon til å blogge. :-)

nobody can go back and star a new beginning, but anyone can start today and make a new ending


_privat

rose garden
_privat

Tok bildene når jeg var i Oslo, men har ikke fått redigert de før nå. Prøvde en ny redigering, og synes egentlig det passet veldig bra til bildene! Deltar forresten i en fotokonkurranse her med bildene.

Hva synes du om bildene?

Hadde forresten blitt glad om dere ville stemt på meg her og her. :-)

photography


_privat

Deltar i fotokonkurransen til Veronika hvor premien er et gavekort på 500 kroner til en CEWE Fotobok med bildet over.

maison de florette


_privat

Selv om jeg savner å være i Spania med håndballjentene, var det litt godt å komme hjem til Skjåk også. Har brukt mye tid på å pakke ut, og sitte ute i sola når den først er her.
I går fikk jeg forresten beskjed om første inntak til videregående skole, og kom inn på førstevalget mitt! Ikke at det kom som noen stor overraskelse, siden det hadde blitt bestemt at de skulle ta inn alle som søkte, men allikevel var det litt fint å liksom få det bekreftet. 

Forresten avsluttes konkurransen klokka 21.30 - omtrent to og en halv time til -trykk her for å komme til konkurranseinnlegget (åpnes i nytt vindu). Edit: Jeg lar konkurransen gå til klokka 23:59 (fordi jeg ikke var ved dataen da den egentlig skulle avsluttes) - så det er fortsatt tid til å melde seg på!

vintage

floral print


_privat

Selve bildet var utrolig enkelt og ikke så veldig spesielt, men det var et eller annet jeg likte ved det. Det er forresten det nye dynetrekket mit (hahaha herregud random) - elsker det!  

Husk konkurransen her!

a red rose


_privat

Klarte ikke helt å redigere det slik jeg ville, men det ble vel helt ok. 

money can't buy you happiness


_privat


Har postet bildet før, med akkurat samme skrift på bildet, men redigerte det på nytt i kveld. Synes det ble bedre nå enn før, men det er kanskje ikke så rart når jeg har gått fra Photoscape til Photoshop, hehe. En del spør forresten hvilket redigeringsprogram jeg bruker, og det heter Adobe Photoshop Elements 8.0. Tror det koster, men siden det lå innlagt på dataen min når jeg fikk den er jeg ikke helt sikker.

I morgen drar jeg en liten tur til Lillehammer, men skal prøve å få postet ihvertfall et (forhåndsskrevet) innlegg. :-)

before and after


_privat

Begge bildene var ganske mørke i utgangspunktet, og da er de ofte vanskeligere å redigere br. Men på disse ble jeg egentlig veldig fornøyd med hvordan resultatet og lyset ble til slutt! Synes det er ganske kult å se på hvordan bildene var før jeg redigerte de, og se forskjellen.

Hva synes du?

accessorises


_privat

Har brukt mange timer (!) på å finne et antrekk til i kveld, og endelig har jeg bestemt meg! Det hadde vært utrolig typisk meg om jeg finner ut at jeg egentlig ikke liker det jeg skal gå i 5 minutter før jeg skal dra, men krysser fingrene for at det ikke skjer i kveld. Over er i hvertfall tilbehøret jeg skal bruke, outfit kommer senere - eller i morgen om jeg ikke får tid.

Hva synes du?

life is like a rose - beware of the torns


_privat

true friendship is like a rose. we can't realize it's beauty until it fades
_privat

butterflies


_privat  

"We delight in the beauty of the butterfly, but rarely admit the changes it has gone through to achieve that beauty"

if you're a bird, i'm a bird


_privat (inspirasjon herfra)

Så sykt ekte ut, jeg vet. Har hatt lyst til å prøve på et slikt bilde helt siden jeg skjønte meg på brushes, så øvelse gjør mester. Blogg ødela kvaliteten, og kontrasten mellom hånda mi og det hvite er sterkere. Er ikke bleik.

Anyway, gjett hva jeg kom opp i til muntlig eksamen? ....... SPANSK. IGJEN. Jeg kom opp i spansk i prøvemunltig, så hadde forberedt meg på og ikke komme opp i det i eksamen - selv om jeg visste at det var mulig. Døde litt når de sa at det første faget var spansk, og ropte opp navnet mitt. Nok pessimisme, får heller prøve å gjøre det beste ut av det.

Stem på meg her (bilde 2), og gjør dagen min litt bedre. :-) Takk til alle dere som har gjort det allerede!

live life the way you want it

_privat

Elsker det sitatet. ♥

ekorn


_privat

Elsker å ha et skikkelig zoomobjektiv - bildene blir kjempebra selv om jeg sitter langt unna! Liker veldig godt at bakgrunnen blir veldig uklar, slik at det blir mer fokus på det som er i framgrunnen.

Skulle poste bildene tidligere, men det har vært helt umulig å logge inn på blogg.no de siste timene. I tillegg kom onkel, tante og søskenbarna mine, så jeg har så å si vært barnevakt for en tre år gammel jente i hele kveld. Har løpt rundt huset et par ganger, hoppet på trampolina, og løpt opp og ned trappa for å nevne noe. Nå sitter jeg utslitt i sofaen, mens hun løper rundt på gulvet og er helt i hundre.

Føler meg litt sånn her;

lol

s m i l e


_privat

Har begynt å få teken på sånn redigering nå, hehe. Digger det, synes det er skikkelig fint.

Nå stikker jeg på håndballtrening (den første på nesten en måned på grunn av eksamen osv.), det skal bli godt å trene litt ordentlig igjen. Hejdå!

 

eiffel tower
_privat

Den dagen her kommer til å dreie seg om spansk, og jeg har på følelsen av at den kommer til å bli lang. Kom opp i spansk til prøvemuntlig, som er på tirsdag, og en av oppgavene er å lage et foredrag om en rundreise i Norge som skal vare i rundt 10 minutter. Det høres ikke så vanskelig ut, men jeg har skikkelig fantasisperre, hvis det er noe som heter det.

Uansett - føler at jeg har vært dårlig til å svare på spørsmålene deres for tiden, men de to siste ukene har vært ganske hektiske. Hvis det er noe du lurer veldig på, men ikke har fått svar på kan du sende meg en e-post - de svarer jeg alltid på. :-)

Hva synes du om bildene? 
Husk fotokonkurransen her!

bow, lace and keys


_privat

Idrettsdagen i dag gikk vel sånn helt greit. Skjåk vant friidrettskonkurransen (!!), men fotballkampene ble ikke noe å skryte av... Vi tapte 10-0 - men til vårt forsvar spiller ingen av jentene fotball, hehe. Ser passe grusom ut akkurat nå, friidrett/fotball og regn er ikke en god kombinasjon for meg.

Anyways, har merket at bloggingen min ikke er så veldig spennende for tiden, men det skal bli bedre når alt eksamensstyret er over (håper jeg). I morgen får vi vite hvilket fag vi kommer opp til i prøvemuntlig, og igjen har jeg en følelse på at det blir matte. Tok feil sist, så krysser fingrene for at magefølelsen tar feil nå også!

Hva synes du om bildet?

cracks


_privat Cracks herfra

Endelig har jeg lært meg å bruke brushes! .. Og det tok sin tid. Jeg satt lenge i går kveld og siden jeg kom hjem fra skolen i dag - og endelig fant jeg det ut. Det så kanskje ikke så veldig proft ut, men synes det ble bra til å være min første gang. Ellers gikk eksamen mye bedre enn forventet i dag, tror jeg klarte meg bra. Godt å være ferdig med alle skriftlige eksamener - nå er det bare muntlig igjen.

Hva synes du?

Husk konkurransen her!

photography is the beauty of life - captured


_privat

Den dagen her har gått utrolig sakte - jeg føler at klokka er rundt åtte! Har brukt mesteparten av dagen på å lese gjennom forberedelsesheftet til norsk eksamen, og skrevet litt notater. Var en stor lefse med ark, så det tok sin tid. Ok, den var ikke så stor, men jeg brukte lang tid. Kanskje fordi jeg var opptatt med å spise kakerester - lillebroren min ble nemlig 13 år i går!

Det som er så godt med at dagen har gått sa sakte er at jeg har mye tid igjen, selv om det føles som om jeg har brukt en evighet på å lese. Har nesten ikke vært innom blogg.no i dag, og har faktisk bare vært to minutter på Facebook! Litt stolt over akkurat det ja. I kveld blir det film og godteri i sofakroken, og sikkert litt mer The Hills. Lørdager♥

Hva har du gjort i dag?

If I'm a type of food, then I want to be a cupcake


If I'm a type of food, then I want to be a cupcake. Because then I am cute, petite and delicious.

if I had a flower for everytime you made me smile, I'd have a garden to walk in forever


_privat       If I had a flower for everytime you made me smile, I'd have a garden to walk in forever

Tror det her er det tredje innlegget som handler om blomster i løpet av under en uke. Nice. Det kommer nok til å bli fler også - jeg elsker blomsterbilder!

white flowers


_privat

Bilde ble tatt i går, men jeg glemte å legge det ut - så da var det liksom greit å poste det nå, hehe.

wildflower


_privat

Søndag kveld, og jeg sitter med lekser. Glede. Broprosjektet vi holder på med i kunst og håndverk skal være levert senest klokka 23.00 i kveld, og jeg er langt i fra ferdig med filmen. Forhåpentligvis tar det ikke hele kvelden, men det kommer nok til å ta litt tid.

Men ingen grunn til å være negativ - mamma har laga sjokolademousse. ♥ Det reddet kvelden min. 

 

Hva synes du om bildet?

cup of tea
_privat  Elsker den supersøte koppen som bestemor har malt til meg ♥

I London kjøpte jeg og mamma tre bokser med instant tea, i tre forskjellige smaker. Man kan selv velge om man vil lage varm te eller iste. Jeg liker best iste, og selv om jeg ikke er særlig glad i varm te - synes jeg faktisk disse smaker utrolig godt når de er varme.

Nå skal jeg prøve å jobbe meg gjennom en musikkvideoanalyse. Sliter med å finne ut hvordan jeg skal skrive den, så får vel bare fortsette å prøve.

Liker du te? Haha random

memories

 
_privat

For omtrent et år siden kjøpte jeg en liten ramme med plass til fem bilder, men har aldri funnet ut hvilke bilder jeg skal ha i den - så den har stått tom hele tiden. Tidligere i uka mens jeg satt og så gjennom bilder fra London, kom jeg plutselig på at jeg kunne fylle de tomme rutene med bilder fra turen. Jeg fant et par bilder jeg ville skrive ut, og synes egentlig det ble ganske fint! Det ser mye bedre ut nå enn hva det gjorde før, når det ikke var noen bilder i den.

Hva synes du?

vintage photoframe


_privat

Føles ut som om det er skikkelig lenge siden sist jeg tok et slikt bilde - men så er det jo faktisk over to uker siden sist jeg postet et innlegg i kategorien Bilder, og enda lenger siden jeg gikk opp på rommet og satte opp ting for å ta bilde av dem.

For en uendelig dag. Og klokka er ikke mer enn 18:40. Heerregud. Skal bli godt med helg, selv om det akkurat har vært ferie!

Hva synes du?

spring


_privat

Åh, det er så koselig å være i Oslo med familien. Etter frokost i dag gikk vi en tur på lekeplassen (har et søskenbarn på nesten tre år), og det var så herlig vær! Tror vi var der i nesten to timer, og jeg klarte å ta over 300 bilder.. Noe som er dumt er at broren min har begynt å bli syk og mamma føler seg ikke bra - så det er utrolig typisk hvis vi klarer å bli syke før jeg og mamma drar til London. Krysser fingrene!

new york


_privat

Var ikke såå flink til å redigere det ordentlig - det ble litt for skarpe kanter og det så jo ganske fake ut også. Jaja. Synes sånne bilder er så kule at jeg bare måtte prøve meg igjen, hehe.

cookie box


_privat

which one?
_private


Prøvde å redigere samme bilde på to forskjellige måter, men tror egentlig jeg liker det siste bildet best - det første ble litt for rosa for meg.

Hvilket likte du best?

if you're lucky enough to be different, don't ever change


_privat

Elsker at det virkelig har blitt vår ute. Det er nesten 12 varmegrader ute, og jeg har mest lyst til å sette meg ut i sola og lese mens jeg hører på musikk. Men neida, må rette både matte og norsk til i morgen. Egentlig kan jeg bare ta med leksene ut, men litt slitsomt å gjøre matte ute, hehe.

enjoy the little things in life


_privat  Enjoy the little things in life, for one day you may look back and discover they were the big things.

rosebowl
_privat

Gleder meg til å kunne bruke shortsen i sommer, men så er den jo også kjempefin å bruke over strømpebukser!

candy pt. two


_privat

candy
_privat

Har endelig lært meg litt andre redigeringsteknikker i Photoshop som gjør det både bedre og lettere å redigere! Ble ganske fornøyd med det siste, mens det siste ble kanskje litt for rosa.
Deltar forresten i en fotokonkurranse hos Hilde med det
nederste bildet. :-)

hvilken redigering?
_privat


Jeg vet egentlig ikke helt hvilken type redigering jeg likte best - synes egentlig begge var fine på hver sin måte. Det første bildet ble litt mer "rent" og klassisk, mens det andre ble litt mer spesielt på en måte.

Hvilken redigering likte du best?

doughnut
_privat


Mamma kom hjem med noen kjempegode doughnuts i går - made my day!

I dag skulle jeg egentlig vært på håndballkamp - men siden bestefar har bursdag og hele familien på den siden er samlet, bestemte jeg meg for og heller være med familien. Vi skal ut å spise om et par timer, før det blir kake og kaffe hos bestemor og bestefar - nam.

rings


_privat

Bare jeg som synes ukene går utrolig fort? Det er ikke lenge siden det var ti uker igjen til snøhuletur, og nå er det ikke en uke en gang! Jeg begynner virkelig å se hvor lite som faktisk er igjen av skoleåret, og ungdomsskolen. Jaja. Litt sånn random chitchat, men det liker vi.

greece


_privat

Et bilde fra i sommer, da jeg, Sigrun, Kristin og Hanna var i Hellas. Tror jeg har lagt det ut før, men det er ny redigering nå, hehe.

Forresten så vant vi begge kampene i dag - utrolig gøy!

summer


_privat

Jeg er bare så glad for at jeg endelig har fått et nytt redigeringsprogram, så jeg redigerer bilder nesten hele tiden jeg, hihi. Litt kjedelig redigering kanskje, men man ser faktisk stor forskjell i forhold til den versjonen av bildet jeg la ut sist! Nå skal jeg gå å legge meg, er forsatt supertrøtt. I morgen blir det skitur, noe som kan bli gøy så flink som jeg er på ski. HEHE.

miss dior cherie


_privat

Nå er det et par dager siden jeg har postet et bilde, men jeg har liksom aldri blitt fornøyd med de jeg har tatt i det siste. Er heller ikke helt fornøyd med fokuset på dette (kjærligheten er jo nesten helt uklar), men legger det ut allikevel, hehe.

retro


_privat

Gammelt  bilde med ny redigering, hehe. Er som sagt utrolig nybegynner med Photoshop, men prøver så godt jeg kan, hehe.

balloon


_privat

Både blogglysten og inspirasjonen ligger ganske på bunn for tiden, så det er grunnen til at jeg ikke blogger like mye. Fikk forresten ny data for noen dager siden, og har endelig bnegynt å bruke den! Og herregud, Photoshop fulgte med - lykke! Skjønner meg ikke på det enda, men prøvde å redigere bildet over. Blir kjempeglad om noen har noen tips/tutorials å komme med for Photoshop Elements! Har prøvd å søke litt på YouTube, men har ikke funnet så mange interessante enda. Føler meg som en skikkelig newbie, klarte ikke en gang å legge in skrift, så jeg måtte åpne bildet i Photscape for å gjøre det..

catch my dreams


_privat

Denne uka har gått så utrolig fort - det er jo fredag allerede i morgen! Høres sært ut, men jeg liker den uka vi har tentamen. Ingen lekser, og du kan gå hjem når du er ferdig. Passer meg egentlig helt perfekt, hehe.

shells


_privat

Nå skal jeg og mamma lage pastasalat, yummi!

lace


_privat

Random bilde - måtte bare slenge inn ett, hehe.

mini cupcake


_privat

I dag dere, i dag skal jeg gjøre matte (!!). Mattetentamen er på tirsdag, og for at jeg skal slippe å øve på absolutt alt i morgen tar jeg litt i dag. Kan ikke si det er noe jeg har veldig lyst til å gjøre akkurat nå, meen det lønner seg vel.

Hva skal du gjøre i dag?

pink bow


_privat

Må innrømme at selv om jeg ikke er veldig interessert i ski har jeg fulgt godt med på VM - og ble faktisk stolt av å være norsk og glad når Therese Johaug tok gull i dag. Det var så utrolig fortjent!
Følte bare for å slenge inn bittelitt VM-prat, hehe.

photo


_privat

Uff, tror jeg må begynne å ta flere bilder om dagen og ikke bare når det er blitt mørkt.. Blir aldri fornøyd med lyset jeg får når jeg må bruke en ekstra lampe mens jeg tar bilder. Jeje.

redigeringsprogram

Får utrolig mange spørsmål om hvilket redigeringsprogram jeg får, og selv om jeg har laget to-tre innlegg om det før gjør jeg det igjen, hehe.

Jeg bruker Photoscape. Det er helt gratis, og kjempelett å vende seg til. Ikke så veldig profesjonelt, men det holder som oftest. Av og til irriterer jeg meg over at jeg ikke får resultatene jeg vil ha, men ellers er jeg ganske så fornøyd. :-)


_privat

Hvilket redigeringsprogram bruker du?

før og etter redigering

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Sist jeg viste dere bilder før og etter jeg hadde redigert de, sa egentlig alle at de var interesserte i et nytt slikt innlegg, hehe. Bestemte meg for å bare ta ett bilde denne gangen siden jeg lagde animasjon, såå.. ja. 

Spør igjen jeg, så jeg vet om jeg skal poste flere slike, hehe. Vil dere se flere slike innlegg?

materialistic #2


_privat

Prøvde meg på et nytt slikt bilde, men må si jeg ble mer fornøyd med det forrige enn dette, hehe.

in my hand


_privat

Heerreguud, så mange bilder av disse roseboksene mine for tiden! Siste nå på en stund, lover! ... Kanskje. Hehe.
Veldig mange som spør hvor de er fra, og de er kjøpt på en liten butikk som heter Dorothea.

lace dress
_privat

Åh, så godt det er med ferie! Har hatt mye inspirasjon til å ta bilder i det siste, så det er grunnen til at det blir mye bilder, hehe.

photographs
_privat

FOR en spennende dag dere. Jeg har sett Petter Northug ta gull, jeg har lest ut Sugar and Spice (endelig!!!) og jeg har tatt bildene over. Må skaffe meg et liv snart. Noen som har et til utleie, eventuelt til salgs? Takktakk.

foto #2

_privat

Siden Caroline Maria har en fotokunkurranse måtte jeg egentlig bare melde meg på, hehe. Fant ut at jeg ikke hadde så mange "sol-bilder", men valgte til slutt bildene over. Begge bildene ble tatt to sekunder etter at jeg våknet for noen uker siden av at sola var så utrolig sterk. Prøvde å tenke litt kreativt med det siste bildet, hihi.

rose


_privat

Mye bilder i det siste, men sånn går det når jeg må prioritere skole og fritid, hehe. Skal forresten se om jeg får ordnet noen bokanbefalinger i morgen eller fredag, siden det var noen som spurte om det!

#9 - above the clouds


_privat

Åh, nå er jeg så sykt lei av snø og kulde. Det var rundt -26 grader når jeg dro på skolen i dag, trodde jeg skulle fryse av meg fingrene. Og tærne. Og ørene. Skulle gjort så mye for å kunne fly til et varmere sted, spesielt nå som det snart er vinterferie. Blir grønn av misunnelise på AnneGøril som skal til Gran Canaria (og hundre ganger bedre vær det er her) på fredag............

rose box


_privat

Ååh, elsker den boksen. Den er så søøt!

baby i was born this way

I'm beautiful in my way
I'm on the right track baby
I was born this way


Første gang jeg hørte den nye singelen til Lady Gaga likte jeg den ikke og ble faktisk litt skuffet, men synes jeg den er kjempekul!

Hva synes du om Born This Way?

#8 - life is tough


_privat

Takk til blogg.no som ødela kvaliteten. Bilde fra i høst, ny redigering.

Hva synes du om bildet? Hehe.

Edit: Herregud dere. Nå har jeg fått over 25 000 kommentarer. 25 000. Det er så sykt mye! Tusen, tusen takk, jeg er nesten målløs!

22:00


_privat

Herregud jeg tror jeg dør.
Har prøvd å poste det innlegget her i snart to timer....!!!! Har hatt skikkelig problemer med blogg.no, men det viste seg at det eneste jeg trengte å gjøre var å bytte fra Opera til Explorer.. Helt greit det, jaja.  

I morgen drar jeg på håndballkamp, så det blir litt sen blogging. :-)

Hva gjør du i kveld? 

vintage camera pt. 3
_privat

Siste delen av disse bildene nå, hehe. Kommer nok til å ta flere bilder av det gamle kameraet senere, fordi det var så utrolig fint!

Hva synes du?

materialistic
_privat

vintage camera pt. 2
_privat

Har ingenting på hjertet akkurat nå. Livet mitt er så A4 at det ikke stort å fortelle dere om dagene. Jeg blogger så ensformig og spør de samme spørsmålene i hvert innlegg, så dere kan vel gjette hva jeg skal spørre om nå.

....
.......

Hva synes du om bildene? Herregud.

vintage camera pt. 1
_privat

Fant det gamle kameraet til pappa her en dag, og fant ut at det var helt perfekt å ta bilder av! Fikk tatt en god del som jeg ble fornøyd med, men legger bare ut to til å begynne med, hehe.

Hva synes du om bildene?

light
_privat

Tok disse bildene i går, to sekunder etter at jeg hadde stått opp. Det var så utrolig fint lys at jeg var nødt til å ta bilder, hehe. Fikk ikke tid til å legge de ut før jeg dro i går, så ja.

Nå skal jeg bake kake til mamma, siden det ikke ble noen form for feiring av morsdagen i går. Ok, egentlig så er det bare jeg som har veldig lyst på kake.. Kakemonster.

Hva synes du?

phots: before - after

Ups, redigeringsprogrammet klikket litt så jeg så ikke at jeg merka det tre ganger, hehe..

Tenkte bare at det kanskje kunne være gøy å se noen bilder før og etter at jeg har redigert de.


Vil dere ha flere slike innlegg senere?

jewellery
_privat

Ble ikke helt fornøyd med lyset på bildene, men la gå. Jeg er forresten 15 og et halvt år i dag! Yeey.

Hva synes du om bildene?

summer

Btw - kommer til å drive å ordne på designet nå, derfor kommer det sikkert til å se litt stygt ut!


_privat

Nydelig med avflasset neglelakk. Kommer til å bli en stor hit i sommer. Just sayin'.

Som sagt driver jeg og ser gjennom alle bildene mine, og fant disse fra i sommer. Åh, får skikkelig sommerfølelse av de! Klarer nesten ikke vente til snøen (og isen, ikke minst) smelter, og det blir varmt igjen!

Hva synes du om bildene?

the eyes are the mirror of the soul


_privat

Verdens mest oppbruke sitat når det gjelder øyne, ihvertfall i mine øyne (hehehehehe). Hva så, egentlig. Nå stikker jeg snart på håndballtrening, såå.. ja.

Hva synes du om bildet?

miss dior chèrie
_privat

Hva synes du?

candy_privat


Driver å går gjennom bilder fra i fjor, siden jeg skal lage et album med de bildene jeg er mest fornøyd med - og kom over det her som jeg faktisk likte ganske godt, hehe! Internett har vært helt ute å kjøre i dag, så derfor har dere hørt lite fra meg.

Og forresten, dette er mitt innlegg nummer 1000! Herregud.

Hva synes du om bildet?

vintage


_privat

Tok det bildet her tidligere i uka, men har helt glemt å legge det ut, hehe.

Og så tenkte jeg bare å gi beskjed om at jeg avslutter spørsmålsrunden snart, så om du har noe du virkelig lurer på burde du forte deg, hehe. Drar til Eid tildig i morgen på bursdag, så vet ikke helt når svarene kommer.

Hva synes du om bildet?

#7 - i love photos


_privat

Hva synes du?

transparent
_privat

Kreativ i dag? Ja, jøss. Bildene var ikke så spesielle, men likte de duse fargene. Hehe, måtte til og med redigere de greiene på vinduet - siden de er røde og ødela bildet.. Jaja, leksene venter. Grr.

Hva synes du om bildene?

key


_privat

Jeg må bare si tusen takk til alle dere som tok dere tid til å fortelle meg om hvem dere er i innlegget litt under - kjempegøy! Spesielt gøy er det at dere fortsetter å kommentere det, hihi. Jeg skal også begynne å ta meg mer tid til å svare på kommentarene deres, men det har jeg rett og slett ikke hatt tid til i det siste, dessverre.

Hva synes du om bildet?

lonely bird

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Måtte bruke TinyPic fordi bildeopplastningen til blogg var helt klikk - igjen. Så sorry til dere som ikke kan se bildene!

Kom så utrolig nærme fuglene utenfor huset i dag - herregud, jeg tok til og med på den over! Jeg burde egentlig forte meg å finne kostyme til i kveld nå, og tusen takk for alle tipsene jeg fikk i går!

Hva synes du om bildet?

heartshaped


_privat

Heiheei!

Det blir alltid veldig dårlig blogging på tirsdager, på grunn av håndballtrening og som oftest prøver jeg må øve til. Nå skal jeg sette meg ned å lese om bioteknologi, C-atomet, alkaner og alkener! Yesyes, gleder meg om noen skulle lure.

Hva synes du om bildet?

#6 sacrifice
_privat

Hvilken versjon likte du best?

pearls
_privat

Det ble litt blasse og svake farger, fordi jeg måtte redigere bort et veldig blåskjær i bildene. Jaja.

Hva synes du?

hits