Diverse

hva vil dere vinne?

Jeg spør en gang til jeg - vil dere vinne et par med fargelinser eller et gavekort på 200 kroner hos Lensstore? :-) 
ukens spørsmål

Jeg har vært veeldig dårlig til å svare på spørsmål fra dere i det siste, så derfor tenkte jeg å sette i gang noe som blant annet KristineAM holder på med. I slutten av en uke samler jeg opp noen spørsmål dere har stilt i løpet av av uka, og svarer på dem i et innlegg. Helst still spørsmålene i dette innlegget, men jeg kommer også til å svare på de som kommer i andre innlegg. :-) Bare for å få mer orden på det, liksom. 

Høres det greit ut eller?

canon 550D

Får ofte spørsmål om kameraet mitt, så her har jeg skrevet litt diverse om det. Jeg er ikke noen kameraekspert, men skriver det jeg mener om kameraet.

Tidligere brukte jeg Canon EOS 450D (som dere kan lese om her), og fikk 550D til jul. Jeg er utrolig fornøyd med kameraet, og det passer helt perfekt for meg. Det er ganske brukervennlig, ikke særlig avansert når man setter seg inn i det - men bildene blir allikevel kjempebra! Anbefaler det til alle som er ute etter et bra kamera men som ikke er for avansert. I tillegg til å ta bilder går det an å filme med kameraet (i HD), og det er jo en stor bonus!


_privat

Canon EOS 550D tar som sagt utrolig fine bilder, det går an å bruke LCD skjermen isteden for å se inni "hullet" (herregud nå hørtes jeg profesjonell ut du), og man kan filme. Det er rett og slett perfekt!

Som vanlig tar jeg bilder i manuell modus, hvor man selv kan stille ISO, blenderåpning, lukkerhastighet osv. Jeg liker også å ta bilder uten blits, men det kommer selvsagt an på lyset og det jeg tar bilde av.

Jeg bruker alltid objektivet som fulgte med kameraet, Canon 18-55mm, og klarer meg helt fint med det. Senere har jeg tenkt til å kjøpe et litt bedre ett, men det haster egentlig ikke så veldig. Har et ekstra objektiv, men det bruker jeg bare om jeg er langt unna det jeg skal ta bilde av - siden det er et zoomobjektiv.

Prisen ligger på rundt 5000 kroner, men jeg vil si at det er verdt det - du får virkelig det du betaler for.

 Hvilket kamera bruker du?

one year ago

Så litt gjennom arkivet her nå, og fant en god del outfit bilder fra i fjor på omtrent denne tiden. En fornøyelse kan man si. Jeg tror vi sier jeg er glad for at man forandrer seg..

Rundt februar 2010 og en gang i 2009.... JEG DØR, noe så grusomt

Februar og mars 2011

Kan vel si at jeg har lært hvordan jeg kan smile normalt med reggis, herregud. 
Synes jeg har forandret meg litt, eller?

Teksten var umulig å stille på i dag, så derfor ser det rotete ut.

interesserte i en konkurranse?

Jeg har lenge vurdert å sette i gang en ny konkurranse, men har ikke klart å komme på en premie. I går kveld kom jeg på at jeg for en stund siden hadde tenkt til å gi bort en Lookbook invite, men kom aldri så langt. Det er jo ikke noen stor og flott premie og noen er sikkert medlem på Lookbook fra før, men det kan jo være noen som har lyst til å få en invitasjon til og bli medlem!


Er du interessert i en sånn konkurranse? Har du i tilfelle et forslag til hva konkurransen skal gå ut på?

 

svar på ting dere ofte spør om

Hvilket kamera bruker du?
Jeg bruker Canon EOS 450D. Har skrevet et innlegg om det, som dere kan lese her.

Hvilket redigeringsprogram bruker du, er det gratis og hvor laster jeg det ned?
Jeg bruker Photoscape og Paint.net, som begge to er gratisprogrammer. Det er flere steder å laste de ned, bare google "Photoscape free download" eller noe sånt.

Er krøllene dine naturlige?
Jepp, 100% naturlige.Har du regulering?
Ja................................. :(:(:(:(:(

Hvor lenge skal du ha regulering?
Har hatt det i ett år, og skal ha det i ett år til.

Hvor er kjolene i dette innlegget fra?
De er fra www.lipsy.co.uk - men er dessverre utsolgt.

Sånn! Bestemte meg for å samle opp noen spørsmål jeg har fått ganske mange av, og svare på de en gang for alle. Hvis det er noe mer dere lurer på, så kan dere bare stille spørsmål her - jeg skal bli flinkere å svare!

Fikk du svar på noe du lurte på?

i miss it

Jeg savner Montenegro.

Image and video hosting by TinyPic


Jeg savner å kunne gå ut å ta bilder med venner uten å fryse ihjel.

Image and video hosting by TinyPic


Jeg savner Hellas med verdens beste jenter.

Image and video hosting by TinyPic


Jeg savner å kle meg som jeg vil uten å fryse.

Image and video hosting by TinyPic

Jeg savner rett og slett sommeren. Men jeg gleder meg til jul da, hihi.

Flere som savner sommeren?

bildeserie - rommet mitt

Endelig - nå skal dere få se rommet mitt! Ryddet som en gal i går, bare for at dere skal få se rommet mitt på sitt beste, ehe. Det er langt i fra verdens fineste rom, og jeg har verdens styggeste veggfarge som jeg synes ødelegger en god del. Men men - here we go;


Kan ikke si jeg har kjøpt noen nye blader i det siste. Eller, jeg har en nyere utgave av Costume, men aner ikke hvor. Følte bare for å dele det, liksom.


Jeg samler på sånne snøkuler, så hver gang jeg er ute å reiser -jeg kjøpe en snøkule.
I tillegg så samler jeg på Snapple korker (ikke at jeg har så mange). OG SKJELL DA SEFF!!!


Ble ferdig med inspo-veggen min i dag - så nå henger den fint på innsiden av klesskapet.
Er faktisk veldig fornøyd med det bildet jeg har tatt av en muffins, såå jeg måtte nesten ramme det inn.. HEHE.Okeei, det ble en del bilder. Men da vet dere i hvertfall sånn omtrent hvordan rommet mitt ser ut!

Hva synes du?

complete


Foto: Meg                     Redigeringsprogrammet ville ikke høre på meg i dag, så fargene ble veldig rare.

Dere husker kanskje at jeg viste dere bilder av de bildene jeg hadde på veggen, som skulle bli et hjerte. Denne uka så ble jeg faktisk ferdig! Har holdt på i rundt ett år, og har brukt rundt 70 bilder. Det som er så fint er at jeg bare kan bytte ut de bildene jeg vil, når jeg vil, med nyere bilder.

Hva synes du?

jeg er med i en outfit konkurranse


Ble trukket ut til å være med i en outfit konkurranse hos søte Ragnhild, og hadde blitt kjempeglad om du ville stemt på meg her! Stiller mot to andre, blant annet en av favorittbloggerne mine Elisabeth, så det blir gøy å se hvem som vinner. Det er antrekket over jeg deltar med.

Hihi, si fra om du stemte på meg da. :-)

looking forward

For tiden merker jeg at jeg gruer meg til tiden som kommer. Høst - kulde og regn. Og så vinter - kulde og snø. Hater vinteren og alt annet som har med kulde og gjøre. Har egentlig alltid gjort det også. Det eneste positive med vinteren er julen. Men, så har jeg heldigvis et par andre ting å se frem til også!

1. Oslotur med klassa

Om noen uker drar jeg og hele 10. klasse på tur til Oslo. Gleder meg utrolig!

2. Montenegro tur

Jeg er så heldig å ha en onkel og tante som bor i Montenegro, så da reiser vi på besøk til de en uke i starten av oktober.

3. London med mamma

I konfirmasjonsgave fikk jeg en tur til London - og dit drar jeg og mamma rundt november. Det er nok det jeg gleder meg aller mest til - shopping, musikal, Madame Tussauds og alt som man må få med seg i London.

4. Jul

Selv om jeg ikke liker vinteren, er det nesten umulig å ikke like julen. Jeg har ikke vært i noen særlig julestemning de siste årene, men hallo - pakker, juletre, familie ++ ♥

5. Sist, men helt klart ikke minst - New York

Vi har noen venner som har flyttet til New York, så om nesten akkurat et år drar hele familien til New York. Det er lenge til - men herregud som jeg gleder meg! New York liksom. New York!!

Bilder fra weheartit og Google.

Hva ser du frem til nå?

new clockFoto: Meg

Har vært på butikken i noen i timer i dag, har nemlig kjøpt et par nye møbler til rommet mitt - på en blomsterbutikk av alle steder! Dere skal få se senere i dag, eller i morgen. Mens vi var inne på blomsterbutikken fant jeg den nydelige klokka over og bare måtte kjøpe den. Er forelsket allerede i den!

Hva synes du?

i.heart.u

I'm baack, etter det lille emosjonelle innlegget før i dag. Angrer litt på at jeg postet det, men gjort er gjort og jeg måtte få ting ut, hehe. Håper virkelig ikke noen begynner å se annerledes på meg eller noe sånt etter innlegget, og bare koble meg med det når de leser bloggen min eller ser meg. Det vil jeg ikke. Men når det er sagt setter jeg virkelig pris på alle de kjempefine kommentarene, og bestevennene mine som med en gang sa at de var glad i meg og er der for meg. I heart you.

Random, egentlig.

Uansett, drar til Otta i morgen med mamma, og skal prøve å få postet et lite innlegg før jeg drar! :-)

Har du hatt en fin dag?

m.u.s.i.c.


I morgen skal vi på en lang, fæl og bratt sykkeltur på skolen. Fy som jeg hater den dagen.. Heldigvis siste gang jeg sykler den turen i morgen - ever! Når man skal sykle i til sammen 4-5 timer sier det seg selv at man må ha musikk på øret, sååå derfor trenger jeg musikktips fra dere!

Hva er din(e) favoritt sang(er)?

Er forresten med i konkurransen til Veronica hvor man kan vinne en egendesignet almanakk fra denne siden!

LOOKBOOKNoe jeg helt har glemt å fortelle dere, er at jeg har en bruker på Lookbook! Som dere sikkert vet må man få en invitasjon for å bli medlem på Lookbook, og jeg vant min i en outfit konkurranse hos Anita. Jeg har ikke så mye å stille opp med i forhold til mange andre på Lookbook - som dere ser har jeg bare 1 hype, hehe.

Men, poenget med dette innlegget var egentlig å høre om dere er interessert i en lignende konkurranse som jeg vant hos Anita? Altså, dere sender et outfit til meg, og jeg gir det outfitet jeg liker best en invitasjon til Lookbook. Hadde det vært noe?

Edit; Det var spørsmål om Lookbook siden min, og den finner dere her.

SUNGLASSES ON
Fikk solbrillene fra Solbrillekongen i posten i dag! Var ganske fornøyd med de, spesielt de med sebramønster på sidene - de var utrolig fine! Selv om det ikke har vært så mye bruk for solbriller i det siste, så var det fint å få nye solbriller!

Det har vært lite og dårlig blogging fra meg i dag, rett og slett fordi jeg har brukt meste parten av dagen til å ligge rett ut på stuegulvet. Formen er ikke tipptopp med andre ord, og blir ikke bedre heller.. Ikke akkurat den måten jeg ville tilbringe lørdagskvelden på, men sånn får det bli når jeg blir kvalm bare jeg reiser meg. Håper dere skjønner. :-)

Likte dere solbrillene?

INSPIRATION

Siden det har vært dårlig vær og lite å gjøre den siste uka, begynte jeg faktisk på en inspovegg for noen dager siden! Hadde ikke så mange blad å klippe ut fra, siden jeg helst ikke vil ødelegge Costume bladene mine, så derfor har jeg skrevet ut litt fra dataen i tillegg. Fint å ha noe å jobbe med mens jeg venter på at været blir bedre!

Husk konkurransen her.

Har du en inspovegg?

HEADING TO GREECE


Naxos


Santorini


Paros
// weheart it og Google.
På disse tre stedene skal jeg og bestevenninnene mine tilbringe to uker - om en uke. Håper dere skjønte tegninga, tehe. Vi skal nemlig på "øyhopping" med noen av foreldrene våre - og jeg gleder meg så utrolig mye! Føler at jeg snakker om det hele tiden - men som sagt så gleder jeg meg utrolig til å tilbringe to uker i Hellas med verdens beste bestevenninner.  

Skal du til syden i sommer?

I COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOW

Har egentlig ingenting på hjertet akkurat nå, såå. Har årsprøve i spansk i morgen, noe jeg selvfølgelig gleder meg til! Øøøh. Nei. Så derfor har jeg bestemt meg for å gjøre en skikkelig innsats og skrive mye nyttig i regelboka mi! Jeg skal prøve.
Ønsk meg lykke til, både med øvingen og prøven
! Det trenger jeg.

TAKE ME TO LONDON


/weheartit

Noe jeg helt glemte i går kveld var å fortelle at jeg fikk en tur til London i konfirmasjonsgave! Jeg ble så utrolig glad, for jeg har alltid hatt lyst til å dra til London! Shopping, Madame Tussauds, Big Ben, Starbucks, røde busser pluss pluss. Har nesten ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! Det er dessverre en stund til, vi drar nemlig i oktober-november. Men det er jo alltid fint å ha noe å se frem til, right?

Har du vært i London?

FASHION MAGAZINE

Skulle poste dette innlegget før i dag, men blogg.no var klikk. Helt greit egentlig, for har ikke tid til å skrive et helt nytt et nå, hehe.

Et av de bladene jeg leser fast er Costume. Synes det bladet er utrolig bra! Det handler i hovedsak om mote, og jeg blir så utrolig inspirert av å lese og ikke minst se på alle bildene. Kan sitte å bla flere ganger i Costume, men hver gang finne noe nytt.


Leser du Costume, eller et annet blad?

NOT LEAVING

Merker at det var utrolig godt med en dag hvor jeg tenkte på helt andre ting enn blogging. Når jeg har blogget sammenhengende i over ett år så er det bare naturlig å gå lei, ikke sant? Selv om jeg fortsatt ikke har så mye inspirasjon, så har jeg ikke tenkt til å slutte med blogging. Det var jo også koselig når jeg logget meg inn i går kveld og leste de søte kommentarene fra dere. Det er akkurat det som gir meg lyst til å fortsette med bloggingen. Jeg tar meg ikke tid til å svare på kommentarene som kom inn i går, dessverre, for å få en "ny" start.Hva skal du i dag?

styleGALLERY

I går snublet jeg tilfeldigvis over en side som heter StyleGallery. Det er en side som fungerer på omtrent samme måte som Lookbook, altså hvor folk legger ut antrekkene sine! De fleste brukerne er fra Norge, Sverige og Danmark og da betyr det jo at de aller fleste klærne er fra butikker vi i Norge har tilgang til! Herlig. Jeg likte siden veldig godt, og ble medlem med en gang. Man trenger ikke noen invitasjon heller for å bli medlem!


Jeg heter Anettehi, bare sånn i tillfelle noen vil følge meg der, hihi.

Hørt om siden før?

MIN FØRSTE SPONSORPAKKE

Som dere sikkert har sett, har jeg Solbrillekongens banner på sidemenyen, og i dag fikk jeg en pakke fra nettopp Solbrillekongen! Det er den første sponsorpakken jeg noen sinne har fått, så jeg er superhappy, hihi! Anbefaler dere virkelig å se innom siden dems, utrolig mange kule solbriller.


Digger de!

Så nå skjønner dere kanskje hva jeg mente med konkurranse for noen dager siden? Jeg har nemlig ikke tenkt til å beholde begge parene selv, men skal gi bort ett av de til dere søtinger. Har ikke bestemt meg for hvilke enda, men konkurransen kommer i kveld eller i morgen!

Hvilket par vil du vinne?

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Nei, jeg har ikke bursdag i dag, men det har bloggen min! I dag har blogget i ett helt år, og har ikke hatt noen pauser. Jeg har forandret meg utrolig mye på den tiden, og jeg mye av det kan jeg takke bloggen for. Selvsikkerheten min har steget, og jeg er mer meg selv. Nå er jeg nærmere 100% meg selv enn det jeg var for ett år siden. Jeg følger ikke lenger noen strøm, jeg er meg selv og har fått min egen stil. Bare se her;


Sånn har altså klesstilen min endret seg på under ett år. Jeg er nesten målløs vet dere, haha.

Siden bloggen min er ett år i dag, hadde jeg satt stor pris på om noen hadde sendt en e-post til meg, laget en header eller noe sånt, hihi. E-posten min finner dere under kontakt meg.


Gratuler bloggen min med dagen da, hihi.

HAVING A GOOD TIME

Hva er vel bedre enn å hoppe inn i verdens deiligste fleecejakke etter en lang dag? Akkurat nå har jeg planer om å proppe i meg litt/mye mer godteri og bruke ferien like dårlig som jeg har gjort hele tiden. Tror forresten jeg får ny leserrekord i dag siden statistikken er kjempehøy nå. Dere aner ikke hvor stor pris jeg setter på det. Fy for et random innlegg.


HOLY EGG!     Fy flate, jeg er morsom..
Hva gjør du i kveld?

IN A HURRY

Gjett hvem som faktisk kom hjem fra fjellet i går da? Sigrun og Kristin! Nå er Sigrun (my snuppis som hun kaller seg selv) her, og vi har nettopp sett gjennom mange gamle fimer.. Say no more. Vi har tenkt til å gå ut i skogen å filme, så derfor blir det bare et kort innlegg!


Hva skal du i dag?

ONE LUCKY GIRL

Gjett hva jeg fant i postkassen i dag? En pakke til meg! Jeg virkelig elsker å få pakker i posten, og denne gangen var det en premie fra Tine Elisabeth fordi jeg hadde funnet på det beste navnet til avisen hennes! Premien var jo utrolig søt, og helt perfekt til meg siden jeg spesielt elsker blomsterklyper! Tusen takk, Tine Elisabeth!


Har dere vunnet en konkurranse før?

TURN THE LIGHTS OF

Om en halvtime begynner Earth Hour her i Norge, og selvsagt slår jeg og resten av de hjemme av lyset! Når man får muligheten til å være med å spare det miljøet vi ødelegger, hvorfor ikke? Faktisk synes jeg vi burde ha Earth Hour mer enn en gang i året. Jeg synes alle som har lysbrytere skal slå de av, og heller tenne lys i stedet for.


Vi har allerde begynt, og tent duftlys! Når man først tenner lys, hvorfor ikke la det lukte godt samtidig?

Slår du av lysene i kveld 20.30?
earthhourNO

NELLY DESIGNER KONKURRANSE

Veldig mange har jo fått med seg at Nelly holder en konkurranse hvor man kan designe en egen bikini. 1. premien er bikinien man selv har laget og en sydentur, mens 2. og 3. premie er gavekort hos Nelly pluss vinnerbikinien. Selvsagt så måtte jeg prøve det! Så her er mitt første forsøk;

Min designade bikini på NELLY.COM 
Stem på min bikini her! (Du må bla litt langt ned på siden for å stemme)
 
Har du deltatt i konkurransen?

IT'S UP TO YOU

Jeg har fått en del spørsmål om forskjellige ting - blant annet hvordan jeg lagde Wang fletten i dette inlegget og hvordan jeg får bilder i sidemenyen. Derfor har jeg tenkt til å vise dere noe det dere vil vite. For eksempel videoblogg der jeg lager Wang fletten, innlegg om hvordan man får bilder i sidemenyen eller noe helt annet - dere bestemmer. Bare si i fra så skal jeg se hva jeg kan få til, hehe. Det kommer jo helt an på om det er noe jeg kan også.

 
Små barn, store gleder.

Hva vil du vite?

J'AIME PARIS
Jeg vet ikke om overskriften er rikig, så ikke skyt meg om den ikke er det.

Er det et sted i verden jeg skal bo i før jeg dør (i tillegg til New York og London), så er det Paris. Jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å bo i noen av de byene, men det jeg vet er at jeg skal ikke bo i Norge hele livet. Jeg skal ihvertfall bo i et annet land. Byen ser rett og slett nydelig ut, og om jeg ikke får bodd der skal jeg ihvertfall besøke byen.

Hvor i verden ville du helst bodd?

KLESUTRYDDELSE

Hele ettermiddagen har jeg brukt på å kaste ut klær jeg ikke bruker - noe som var ganske mye. Men så utrolig godt å bli kvitt klær som bare ligger i skapet og råtner. Jeg har alt for mye klær, men ingenting å ha på! Jeg bruker nok ikke halvparten av de klærne som ligger igjen, og mye er sommerklær. Jeg lover dere, det var en haug av klær som ble borte! Så nå når jeg har kastet ut det, er det bedre plass til klærne som bli kjøpt de neste dagene, hehe.

 
FØR                                                                        ETTER

Det ser kanskje ikke ut som om jeg har kastet ut noenting, men det er fordi jeg brukte den ledige plassen til å fylle opp med klær som har vært i ett annet skap, hehe.. Jeg tror forresten jeg har verdens mest upraktiske klesskap, fy søren.

Flere som har mye klær, men ingenting å ha på seg?

UPCOMING PHOTOSHOOT

Hei dere! Nå er Kristin her, og vi venter på at Sigrun skal komme. Vi skal nemlig ha en fotoshoot, og trenger litt tips av dere til hvordan vi kan sminke oss og hvordan vi skal se ut! Enten sommer, nerder, ball osv! Bildene kommer senere i kveld, så gled dere!


Fra vår første fotoshoot - for snart et år siden!.. Da var overredigering av bilder veldig kult ..

Kom med forslag! :)

NEW YORK I LOVE YOU

Noe jeg ikke har fortalt dere, er at jeg mest sannsynlig skal til New York en gang neste år! Jeg vet det er utrolig lenge til, men jeg kan ikke gjøre annet enn å glede meg allerede! Vi har nemlig noen ganske gode venner som skal flytte dit i august. New York er det stedet jeg har hatt mest lyst til å dra i verden utrolig lenge, så jeg hoppet i taket når jeg fikk vite at de skulle flytte dit. Alle de andre er ganske skeptiske til New York, men mamma blir nok i hvert fall med. Shopping, Central Park, Empire State Building.. Jeg kan ikke vente i et og et halvt år!
weheartit.

Hvilket sted i verden har dere mest lyst til å dra?

HELT SUPERT

Gjett hva som kom i posten i dag da? Nemlig HELTdressen min! Jeg ble superglad, og det har ikke tatt mer enn tre dager siden jeg bestilte den! Den er virkelig supergod, og jeg tror jammen jeg flytter inn den jeg. Men jammen er den gedigen, skrittet er jo på knærne mine!


Da har en av tre pakker kommet i posten, hehe! Nå venter en herlig naturfagprøve om øyet og lys!

Har dere OnePiece/HELTdress/Kosedress?

DREAMHAIR

Fordi det er søndag, og jeg ikke har hatt noe spesielt å gjøre i dag bestemte jeg meg for å glatte håret - noe som vanligvis tar lang tid med det monsterhåret jeg har. Forrige helg brukte jeg nesten en hel time på å glatte håret, fordi jeg hadde lagt meg med vått hår kvelden før, og håret var helt ustyrlig. I dag var jeg så smart at jeg gredde gjennom håret før jeg glattet det, og brukte bare en halvtime.


Wow, så flink jeg er til å redigere. Kvaliteten på det venstre bildet er fantastisk dårlig, og jeg ser ikke bra ut uten sminke.

Speaking of, Vanessa Hudgens har drømmehåret mitt. Jeg liker ikke Vanessa noe særlig, men håret hennes er til å dø for.
Tumblr_kt251hpdtr1qa3aiko1_500_large

Hvordan er drømmehåret deres?

MISLYKKEDE MUFFINS

Jeg har hatt lyst på muffins i hele dag, så når jeg kom hjem lagde jeg like gjerne noen. Dessverre ble de totalt mislykket, og smakte ikke særlig godt heller. Når jeg først er uheldig med maten jeg lager, noe jeg ofte er, er jeg skikkelig uheldig. Men pappa likte de, så hvis ingen andre spiser så er det han og fuglene som får de. Jeg er bare sur fordi jeg hadde kjempelyst på muffins, og så ble de ekle..
Nå skal jeg deppe over de mislykkede muffinsene mine, og snart vurdere vinneren av Blogg VS Blogg! Hvis du ikke har stemt enda, må du gjøre det nå!

Lager dere ofte mislykket mat, eller er det bare jeg som er utrolig dårlig?

I MISS SUMMER

Sorry dårlig blogging i dag, men jeg har faktisk ikke vært hjemme før nå! Jeg er så utrolig lei av snø og -25 grader. To måneder med vinter er nok for meg, så jeg sier ikke nei takk til ti måneder med vår og sommer og 25 varmegrader. Når jeg ser på sommerbilder fra We♥It savner jeg bare sommeren mer og mer. Hvorfor kan det ikke bare bli mai med en gang? Jeg savner å gå i søte sommerklær, sitte på gresset på idrettsbanen i friminuttet, være ute hele dagen, dra og bade sammen med venner og sitte ute å lese mens jeg soler meg. 

Tumblr_ksfudcw4vk1qa9tnao1_500_large

4322924204_b898d629c7_large

Tumblr_kssprfdvkc1qa2qlfo1_500_large
Weheartit.

Savner dere sommeren, eller vil dere ha mer vinter?

e.l.f. makeup

På søndag fikk jeg den tredje pakken jeg har bestilt fra e.l.f. - men jeg har aldri tenkt på å teste noe av det og vurdert det på bloggen. Jeg bestilte meg fire ting - lipgloss, mineral face primer, corrective concealer og brush shampoo.

Mineral Face Primer
Det fungerer som en slags fundation, bare at den er helt blank. Man trenger ikke mye i det hele tatt, og det er bra siden flasken er ganske liten. Det man tar i hånden fordeler man utover ansiktet, før all annen sminke, og huden blir utrolig myk og ser mye renere ut med en gang! Helt klart min favoritt!

Corrective Concealer
Jeg elsker den her! To brun farger for å dekke mørke ringer under øynene, grønn for røde flekker og rosa som jeg tror er for å dekke svarte prikker. Den her funker også utrolig bra, man trenger ikke så veldig mye for å få et bra resultat. Det eneste som kunne vært bedre, er at det kan være litt vanskelig å få nok farge på kosten.

2 in 1 Conditioning Gloss
Det første jeg må si er at den her holder utrolig lenge! Jeg hadde den på i flere timer, uten å ta på et nytt lag, og den holdt seg enda bra. Den beste lipglossen jeg har prøvd! Det eneste som kunne vært bere med denne, er at fargen kunne ha kommet tydligere frem.

Brush Shampoo 
Shampooen inneholder antibac som dreper bakteriene som etter hver samler seg i kosten. Du gnir shampooen forsiktig inn i kosten mens du skyller med vann. Til slutt klemmer du ut alt vannet, og lar kosten tørke. Kanskje ikke et veldig nødvendig produkt, etter som man også bare kan skylle kostene uten shampoo. Men når man har det - hvorfor ikke bruke det?

Bare så det er sagt, jeg er ikke sponset av e.l.f., men jeg gjør det helt av egen vilje.

Har du prøvd e.l.f. sminke før?Vandrende isbit

Jeg trodde den verste perioden med kulde var over, men neida. I dag våknet jeg til -30 grader og is på innsiden av vinduet. Jeg er så utrolig lei av vinter og snø, jeg vil ha sol og sommer! Men denne gangen tror jeg heldigvis ikke vi har det kaldt like lenge som sist - da var det rundt -37 i over en uke.


Jeg har forresten fått sminken fra e.l.f. som jeg bestilte for en stund siden, og fikk en liten ide; skal jeg teste de og så vurdere de på bloggen? Ja eller nei til testing av e.l.f. sminke?

I heart Melkedrøm


Usminket og slabbedask.
Beina mine så ganske lange ut i forhold til resten av kroppen. Det verste er at jeg ikke har gjort noe med bildet.


Mitt andre godteri innlegg på to dager - herregud. Dere tror vel sikkert at godteri står i hodet på meg 24/7, men gjør det ikke altså - bare nesten. Hehe, neida. Men tilbake til poenget, jeg elsker melkedrøm. Det eneste problemet er at jeg blir så fort kvalm - derfor klarer jeg ikke spise mer enn litt om gangen. Hehe, for et usaklig innlegg. Et helt innlegg for en sjokolade liksom. 

Liker dere melkedrøm eller?

Jeg er med i en konkurranse, denne gangen hos Bodyshop!

Godtemums

Jeg finner alltid på en unnskyldning for å spise littegrann godteri - spesielt fredagene. Da er det liksom akkurat blitt helg, og jeg trenger å feire at enda en uke er ferdig (undskyldning, I know). Jeg har allerede spist to sjokoladekuler med melkekrem inni, og sitter å diskuterer med meg selv om jeg skal spise kjærligheten jeg vant hos Ailin. En del av meg sier "Spis den, den smaker sikkert kjempegodt" mens den andre sier "Ikke spis mer godteri nå, du skal spise mer i kveld når du drar på jentekveld". Dillemma altså.
Jeg. Vil. Ha. Den.

Nå skal jeg lese i det nye TOPP bladet, og prøve å holde meg unna kjærligheten!

Flere som finner på unnskyldninger for å ta seg litt godteri, hehe?

Havparten av leppa mi er 0,5 cm lenger enn den andre

Og vet dere hvorfor? Jo, fordi Kristin klarte å slå til meg med drillstaven på vei hjem fra drill i kveld. Se for dere at vi går og tuller, som vi alltid gjør. Kristin skal prøve å slå lua mi i lufta med drillstaven, men treffer den ikke. I stedet suser drillstaven videre mot meg som snur meg, og får den rett i ansiktet. Eller rettere sagt, på munnen. Det ble jo det blodbadet vet du! Neida, men jeg blødde ganske mye. Og Kristin sier "Unnskyld! .. Hahaha, kan jeg få ta bilde?"


Smasing bilde altså. Jeg tror det var litt mere blod enn det der.
(Haha, jeg har fått skikkelig mellomrom mellom tennene etter reguleringen)


Og sånn er leppa mi nå. Så da blir det noen dager med skeiv leppe da!

Nå skal jeg faktisk gjøre meg klar til å legge meg, jeg er så trøtt om dagene og sliter skikkelig med å stå opp!

Sliter du med å stå opp om morningen også eller?

Se hva som lå i postkassen i dag!

På tirsdag fikk jeg beskjed fra Ailin om at jeg hadde vunnet konkurransen på bloggen hennes - en goodiebag! Jeg ble utrolig glad, og i dag lå pakken i postkassen og ventet når jeg kom hjem fra skolen. Tusen takk for premien, jeg likte den kjempegodt!


Dette var det som var inni! De dropsene er desverre spist opp allerede, hehe.


Har du vunnet en blogg-konkurranse før?

The Vampire Diaries

Endelig - nå har jeg ventet i en uke på nye episoder av The Vampire Diaries! Jeg hadde gletet meg lenge før det kom på TVNorge, men nå kommer jeg til  å glede meg enda mer til hver onsdag klokka 20.30!


Google.


Ser du på Vampire Diaries?

Jeg er med i konkurransen hos Glis!

Øyhopping

Det er ganske sikkert at jeg, Sigrun, Kristin og Hanna og mødrene våre skal på øyhopping til sommeren! Da skal vi dra rundt på tre forskjellige øyer i Hellas, og sove på hvert sted i 5-4 dager. Jeg håper virkelig det blir noe av, for jeg er sikker på at det blir utrolig gøy! Ikke bare fordi jeg får se nye steder og sånt, men fordi det er ferie sammen med bestevennene mine!

Santorini
Hvis det blir noe av, er det her ett av stedene vi skal til - Santorini! (bilde fra finn.no)


Har du dratt til syden med venner?

Jeg er med i en konkurranse hos Silje!

Plan Fadder

Under artistgallaen i desember 2009 bestemte jeg og resten av familien at vi skulle bli Plan Faddere. I dag, forsinka på grunn av noe feil i systemet, så fikk vi bilde av fadderungen vår og fakta om landsbyen hun bor i. Hun heter Sali og kommer fra Mali, hehe. At man kan være fadder for barn som har det vanskelig synes jeg er utrolig bra, og synes det var på tide at vi også ble faddere.


Kortet vi skal skrive til Sali.


Ganske dårlig kvalitet, sorry.

Er dere faddere?

Best Memories Of 2009

I februar dro jeg, Sigrun, Hanna og mødrene våre til Egypt. Det var ikke så veldig varmt der nede, men allikevel var det kjempegøy. Vi rei på kameler, solte oss, ble "forfulgt" av rare menn og dykket/snorklet. Dykkingen er nok den aller beste minnet jeg har fra Egypt, for det er noe av det kuleste jeg har gjort - og sett. 

I februar var det også UKM. Jeg var med drillgruppa, og vi kom videre til fylkesmønstring, men dessverre ikke til landsmønstring.I juni var jeg og verdens beste jenter på hyttetur på Lesjaskog. Det er noe vi gjør hvert eneste år, og det er like koselig hver gang.I juni hadde jeg også en av de aller beste dagene i hele sommer. Jeg, Sigrun, Kristin og Hanna bada i elva, tok bilder og hadde det utrolig gøy.I september dro jeg og familien til Montenegro for å besøke onkel, tante og Isaac som bor der. Det var utrolig gøy, fordi onkel og tante planlegger alltid så mange morsomme ting. Vi dro for eksempel til Budva en helg hvor vi sov på et femstjerners hotell og gikk i gamle byen. Vi dro også til Dubrovnik i Kroatia for å være der i noen dager også.


Haha, fint blikk..

I oktober var det Filmbussen Premiere på Ringebu, og jeg, Sigrun, Kristin og Hanna vant pris for beste skrekkfilm.I november dro jeg og Kristin til Lillehammer - 3 timer - for å se premieren av New Moon. Vi dro også når Twilight kom, og de 3 timene i bil har vært verdt det begge gangene. I år møtte vi Janne og Ingvild som også dro nedover.Jeg har mange andre gode minner, men det her var som sagt noen av dem. 2009 var et veldig bra år, sånn egentlig.

Hva er ditt aller beste minne fra 2009?

Xoxo, Gossip Girl

Hei! Jeg er tilbake etter et litt useriøst innlegg i går kveld, hehe. Akkurat nå ser jeg på Gossip Girl, noe jeg har gjort omtrent hver dag siden jeg fikk sesong 1 til jul. Jeg blir så utrolig inspirert av Gossip Girl - klærne og alt. Det er virkelig den beste serien jeg har sett - den slår til og med One Tree Hill.


Liker du Gossip Girl?

Jeg er forresten med på topplisten til både Mahstyle og Christine, tusen takk!

2009's best buy


1. Marked, den første boken i House Of Night serien. Den boka fikk meg hekta på serien.
2. Paramore - Brand New Eyes. Det beste bandet i verden - i mine øyne.
3. Bjørn Borg veska mi! Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten.


4. High waist skjørt fra BikBok som jeg kjøpte for 49 kroner!
5. Cardigan fra Only. Den er utrolig behagelig, og jeg elsker ferskenfargen.


6. Sløyfeklyper fra H&M.
7. Complexion Perfection pudder fra ELF - utrolig bra pudder!
8. Sløyfeklype fra Glitter.
9. Øredobber fra Pieces.
10. Toni&Guy shampoo og balsam fra parfymeri i Dubrovnik - har aldri prøvd bedre.
11. Øredobber fra Gina Tricot.


12. Canon EOS 450D - utrolig bra!

Her er noen av mine beste kjøp fra 2009. Hvis jeg skal si hva som er Topp 3 blir det kameraet, skjørtet og veska.

Hva er ditt beste kjøp fra 2009?

Julestemning

413562231943e89b9148large

3125406368130cc4a1d3large

tumblrkt48w63r3k1qzklyno1500large

christmas4large

20090106102541
// weheartit

Det er ikke en gang 1. desember, men jeg har begynt å glede meg veldig til jul allerede. Men heldigvis - 1. desember er i morgen. Det er vel omtrent tre uker igjen på skolen før det er juleferie. Det blir bare en uke vanlig skole av de tre, fordi den hele den uka her går til julemesseforberedelser, og den siste uka før jul er det juleverksted, mattedag (ugh), dansedag og juleturnering.

Fler enn meg som gleder seg til jul og juleferie?

Jeg vil lese din blogg!

Jeg vil ha noen nye blogger å lese, så derfor vil jeg at du skal skrive bloggadressen din som komentar så jeg får sett innom den! Så da kan det jo hende at jeg blir fast leser, hvis jeg ikke er det fra før da, hehe.
 
anetteeeeee


Jeg har forresten funnet den perfekte julegaven til meg! Nemlig Visa SpendOn! Det er akkurat som et kontantkort som man bruker til å handle på internett, pluss et gavekort som virker i hvilken som helst butikk over hele verden som støtter Visa! Det beste er at man ikke trenger å være over 18 år - helt perfekt!

Bilde fra www.spendon.no

Ønsker du deg noe spesielt til jul?

En annerledes "inspo-vegg"

I hele dag har jeg rydda på rommet, og fått ut gamle ting jeg ikke bruker mer. Men jeg fikk en liten ide mens jeg holdt på, om å lage en slags inspo-vegg. Det ble ikke så bra som jeg hadde tenkt, så jeg tror jeg skal endre litt på den senere og få det til å se litt bedre ut. Det hadde ihvertfall sett litt bedre ut hvis klesskapet mitt var hvitt, men jeg driver og overtaler mamma og pappa til å la meg male hele rommet hvitt i stedet for den stygge trefargen.

2
Haha, det ser ikke så rotete ut i virkeligheten.

1
Alle bildene jeg har skrevet ut er fra weheartit.com.

Hva synes du?
Har du en inspo-vegg?

Jeg er med i en konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse hos www.iramari.blogg.no hvor man kan vinne et gavekort på 500 kroner fra nelly.com! Det hadde vært fint å vinne, fordi Nelly har så mye fint!

http://i30.tinypic.com/2yxgncm.jpg

Hjemme fra tur

Da var jeg endelig hjemme igjen fra en kald, lang, fin tur. Vi brukte fem og en halv time opp til teltplassen, og der var det iskaldt! Da var det på med votter, lue og frem med stormkjøkken og rett i koppen. Jeg tror det var noe galt med den "reale turmaten" min, eller så var det bare tilfeldig, men jeg ble ihvertfall veldig kvalm av den og fikk feber utover kvelden. Men jeg kunne jo ikke komme meg hjem igjen, så da ble det til at jeg la meg i hytta som var der sammen med en av lærerne. Jeg var kvalm nesten hele veien hjem igjen, men nå er jeg frisk som en fisk!

jenter
Vind i håret er knall vet du.

teltet
Telet vårt. Haha, skjekk de i bakgrunnen som sliter!


problem
Et litt nærmere bilde. Det så ut som teltet dems skulle fly avsted, fordi det blåste så.

elv

fjell
Skjåk-natur.


Nå skal jeg kose meg med ansiktsmaske, og prøve å rive av gnagsårplasteret på ene hoftekulen, hoftebeinet eller hva jeg skal kalle det.. jeg fikk nesten gnagsår der fordi sekken gnagde veldig! 

Min nye, fine plakat!

Gjett om jeg ble happy når jeg så at det var plakat av Taylor Lautner i det nyeste TOPP-bladet? Nå gjelder det bare å finne et sted hvor den kan henge på veggen min..  

plakaten

Skjekk de matchende sokkene da! Men jeg er ikke helt frisk, så derfor bryr jeg meg ikke noe særlig bare det er godt og varmt. Derfor har jeg på meg ulltrøye også. Får bare håpe jeg blir frisk til overnattingsturen på skolen da, og håndballcupen på fredag. Men det blir jeg nok!
Og, så har mamma bursdag i dag! Så da blir det kaker og sånt i dag og i morgen!

Ønsk meg god bedring, og kryss fingrene for at jeg er frisk allerede i morgen! Haha.

Se hvordan håret mitt forandrer seg på omtrent to timer

Hvorfor er håret mitt så mye finere når det er vått? Kunne det ikke heller vært omvendt? Når det er vått, så ligger det nede, gjør som jeg vil og er ikke så veldig krøllete. Men poff, når håret blir helt tørt igjen, reiser det seg, blir stort og vil ikke gjøre som jeg vil. 

egijeiog

Hvis håret mitt hadde sett omtrent sånn ut hele tiden, skulle jeg ikke klaget.

ejgjeg

Men jeg er vel ikke den enste som skulle øsnke jeg hadde annerledes hår?

Og så lurer jeg på en ting; er du fast leser av bloggen min, eller er du bare innom akkurat nå?

Jeg hadde en super kveld!

I går var jeg og ni andre fra klassa på filmkveld. Det er lenge siden vi har hatt en sånn kveld, og det var kjempe koselig! Vi så på Istid, og alle lo seg nesten skakke selv om alle har sett den mange ganger før, og Honey. Proppa oss med godteri gjorde vi og. Hele gjengen er herlig.
I dag  var det andre boller. Da var det opp hallv ti og fjelltur sammen med lillebror og bestemor. Jeg hadde vondt i hodet omtrent hele veien, og frøys nesten av meg fingrene - i august. Nå sitter jeg med vond hals og begynner å bli forskjøla. Hurraa..

sommerfugl2
Et bilde jeg tok på vei ned igjen.

Jeg har tenkt til å bestille to t-skjorter fra Forever21. Det var mer jeg hadde lyst til å kjøpe, men da hadde det blitt 200 kroner mer i toll, så da venter jeg heller til senere.

tshirtsss
Hva synes du?
Husk spørsmålsrunden! Jeg svarer på spørsmålene en gang i morgen eller på fredag! (Kanskje videoblogg?) Trykk her.

Jeg er med i en konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse hos www.klesplagg.blogg.no  ! Man kan vinne kjempefine premier, og selv om det er mange som er med og vinnersjansen er mindre, så prøver jeg! Man vet aldri om man vinner eller ikke, så jeg krysser fingrene.

32415011249811299458n400
Trykk på bildet for å komme til konkurransen.

Jeg er ikke med i konkurransen lenger, fordi jeg leste på denne bloggen at hun hadde funnet ut at det er fake. Egentlig er jeg enig med henne, premiene er for gode til å være sanne.

Look what I've got!

Jeg har ikke fått blogget fordi jeg har vært på 70 års feiring med familien i hele helga. Når jeg kom hjem i dag, så lå det et brev til meg på kjøkkenet. Det var bokmerket jeg vant hos Vivian! Det var kjempefint, og jeg skal begynne å bruke det med en gang! Tusentakk!

bok

Nå sitter jeg og lurer på om jeg skal bruke 450 kroner av de jeg har fått til bursdag på noen t-skjorter og topper fra Forever21. Det er ganske dyr frakt til Norge, men i gjengjeld er klærne billige. For selve klærne så blir det litt over 200 kroner, og med frakt 450.

forever211
Synes du det er verdt 450 kroner?

Outfit - begravelse

I dag skal jeg i begravelse til faren til Jøran, som jeg har gått i klasse med siden 3. klasse. Jeg synes så utrolig synd på Jøran, og jeg tenker mye på han og familien hans. Håper det går bra med dem. Det kommer til å bli veldig trist, og jeg kommer nok til å gråte. Jeg skulle egentlig i en klatrepark med familien i dag, men jeg droppa det for å gå i begravelsen.

outfit
Jeg hadde virkelig problemer med å finne noe som passet til en begravelse. Sist jeg var i en begravelse, var jeg fire år og bestemte ikke hva jeg skulle ha på selv.
Er det et passende outfit for en begravelse?

Nå må jeg gå å gjøre meg klar, så jeg er helt ferdig til vi skal dra.

Harry Potter og Halvblodsprinsen

I kveld var jeg, Sigrun, Kristin og Hanna i Lom og så Harry Potter. Det var utrolig koselig å få sett Sigrun og Hanna igjen også. Jeg synes filmen var kjempebra! Jeg tror jeg må begynne å lese bøkene igjen, siden jeg ga opp etter den andre boka sist gang. Har du ikke sett den filmen, anbefaler jeg deg å gjøre det. Den var morsom, spennende, trist og ganske søt. Jeg tror det er en av favorittene mine blant Harry Potter filmene, selv om jeg ikke har sett den femte.


Har du sett Harry Potter og Halvblodsprinsen?

Konfirmasjon

I dag har jeg faktisk fylt ut konfirmasjonskjemaet, siden jeg skal konfirmere meg i mai neste år, og det er vel det mest nyttige jeg har gjort i dag sammen med å rette håret mitt. Jeg gleder meg egentlig til konfirmasjonstiden begynner, siden det blir nesten ikke vanlig skole. Vi skal på tur til Trondheim, se film sammen med andre konfirmanter og flere ting.


11

Skal du konfirmere deg?
Hvis du skal, gleder du deg?

Jeg har blitt utfordret, igjen!

Av Elin denne gangen.

Denne utfordringen fungerer slik:
1. Gå inn på "Mine Bilder" på din egen pc
.2. Trykk på den 3. mappen
3. Legg ut enten det 5. eller 7. bildet
4. Forklar hvor og hva bildet er.
5. Inviter 5 venner og 2 tilfeldige og gi beskjed om utfordring

28344341244330788616n400
Det 5. bildet - Bestevennene mine. Kristin, Sigrun og Hanna. Det var en gang vi fire var hos Kristin, og hadde en slags "utendørs-photoshoot."  

Jeg utfordrer :
Sigrun (www.sigrunnn.blogg.no)
Kristin (www.kristinkii.blogg.no)
Mari (www.mari0dd1.blogg.no)
Inga (www.plinga.blogg.no)
Ida (www.eplepiken.blogg.no)
Martine Felicia (www.mfelicia.blogg.no)
Ane (www.happycatt.blogg.no)
hits