Film, bøker, musikk

all the other kids with the pumped up kicks, you'd better run, better run

Super gladsang, som passer helt perfekt i dag. Sitter å øver på geografiprøve til i morgen, og har virkelig ikke konsentrasjon eller lyst. Virker som om jeg blir sittende utover kvelden for å pugge bergarter og det geologiske kretsløpet, egentlig.

my heart's a stereo

My heart's a stereo
It beats for your, so listen close
Hear my thoughts in every note

Make me your radio
Turn me up when you feel low
This melody was meant for you
Just sing along to my stereo

Denne sangen hørte jeg første gang inne på Westchester Mall i New York, og likte den kjempegodt. Jeg prøvde å huske enkelte ord i sangen slik at jeg kunne finne den igjen når vi kom hjem fra kjøpesenteret, men klarte selvsagt å glemme det. Et par dager senere var vi på Westchester igjen, og sangen ble spilt en gang til. Da fant jeg frem mobilen og notere ned små setninger fra sangen (ja, faktisk), og med en gang vi kom hjem Googlet jeg de - og fant ut at det var Stereo Hearts av Gym Class Heroes og Adam Levine. Dere kan jo bare gjette hvilken sang som har gått på repeat helt siden New York, og hvilken sang som alltid kommer til å minne meg skikkelig på den superfine turen.

Hva er din favorittsang akkurat nå?

music is what feelings sounds like


Jason Derulo - It Girl


Natalia Kills - Free


Tyler Ward feat Christina Grimmie - How To Love (Cover)


Beyonce - Love On Top


Noen av sangene som går mest på replay hos meg for tiden. Hva er din favoirttsang akkurat nå?

b-e-a-utiful

 I wanna be blown away
I wanna be swept off my feet
I wanna meet the one who makes it hard for me to breathe
I wanna be lost in love
I wanna be your dream come true
I wanna be scared of how strong I feel for you
Just call me beautiful, Call me beautiful
Call me beautiful, Call me b-e-a-utiful

Kom over denne sangen når jeg satt på YouTube i dag - elsket den. Ny favorittsang.

Din favorittsang akkurat nå?

favourite songsKaty Perry - Last Friday Night (T.G.I.F)Chris Brown feat Justin Bieber - Next To YouChristina Grimmie - Liar LiarTaylor Swift - The Story Of Us

Noen av favorittsangene mine for tiden. Trenger forresten litt sangtips (igjen.. ehehe) til Spania, så hadde vært fint om du ville lagt igjen Spotifylista di eller noe sånt. :-)

Hva er din(e) favorittsang(er) for tiden?

the hills


_privat_printscreen

De siste dagene har jeg tilbragt på sofaen, mens jeg har sett på The Hills. Har blitt helt hekta på det, og ble akkurat ferdig med sesong 1. Jeg har med andre ord vært en skikkelig no-lifer de siste dagene, men hey - jeg har ikke hatt særlig mye annet å gjøre siden formen ikke har vært på topp. Nå er det tid for godteri, og selvfølgelig mer The Hills, hihi. Ligger jo skikkelig langt etter, det er vel sesong 7 som går på tv for tiden?

Ser du på The Hills?

sovemusikkWhat Are Words


What if I Told You


Little House

Eyes on You


Need

Only One

Noen av de fineste sangene jeg vet, og som jeg aldri går lei av. Har en spilleliste på iPoden min som heter noe så kult som "Zzz" med alle sangene over pluss mange fler, og sovner til de hver eneste kveld. Gud så interessant.

Favorittsangen din?

bokanbefalinger #1


#1 - L.A. Candy - Lauren Conrad
98% av dere har vel fått med seg at jeg elsker L.A. Candy serien til Lauren Conrad, hehe. Bøkene er ikke oversatt til norsk. 
Les om den første boka her (engelsk).


#2 - The Hunger Games - Suzanne Collins
Herregud, disse bøkene er så utrolig spennende og godt skrevet. Jeg har hatt både tårer i øynene, ledd for meg selv og vært våken om natta for å lese. Bøkene er oversatt til norsk, og selv om jeg liker best å lese på originalspråket er den norske oversettelsen veldig bra.
Les om den første boka her.


#3 - The House of Night - P.C. og Kristin Cast
Var helt tilfeldig at jeg begynte å lese disse bøkene her, men angrer virkelig ikke. Bøkene er oversatt til norsk, men jeg har kun lest de på engelsk.
Les om den første boka her.#4 - Perfect Chemistry - Simone Elkeles
Helt tilfeldig at jeg leste den første boka i serien her også. Vi var på Gardermoen på vei til Hellas, og jeg trengte en bok. Kjøpte den første jeg synes hørtes litt bra ut, uten å ha noen store forventninger. Men herregud - for en utrolig fin bok! Vet at den første boka er oversatt til norsk, men jeg har lest de på engelsk.
Les om den første boka her.

Har du lest noen av bøkene?

pretty eyes

 

Pretty eyes, staring back at me so blue and wide. The colours of the summer sky, the colours of the world.
If love is blind, why do I see you so clearly now? Perfect vision of our love somehow. You take over my mind.

Ååh, en av favorittsangene mine for tiden - Pretty Eyes! Har egentlig vært det en stund også, hehe. Den er bare så fiiin. Creds til Kristin som fikk meg til å høre på den. 

Hva er din favorittsang akkurat nå?

Bilde fra weheartit.

the notebook

/weheartit

So it's not gonna be easy. It's going to be really hard; we're gonna have to work at this everyday, but I want to do that because I want you. I want all of you, forever, everyday. You and me... everyday.

Åh, som jeg elsker den filmen. Nå skal jeg tulle meg sammen i sofaen, tenne duftlys, spise kjeks og se The Notebook, hihi. Perfekt start på helgen!

Har du sett The Notebook?

Husk spørsmålsrunden i innlegget under!

when in rome

Er ikke akkurat i form nå, så isteden for å dra på håndballtrening klarte jeg å sovne en halvtime. Var ikke noe særlig bedre når jeg våknet, så siden vi faktisk har så lite lekse (skulle bare mangle, siden det er første dag etter ferien) skal jeg rett og slett ta på meg pysj, finne litt mat, tenne et duftlys, legge meg og se på When In Rome som jeg fikk til jul. Det hørtes egentlig ganske fint ut det!
_weheartit

Har du sett When In Rome?

Edit: Til dere som lurte på om den var bra eller ikke har sett den enda - herreguud, det er en av de søteste (og morsomste, satt faktisk og lo høyt for meg selv) filmene jeg har sett. Og Josh Duhamel er jo bare superkjkekk!

lauren conrad - style

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Jeg fikk som sagt boka Style av Lauren Conrad jul, men selv om jeg ikke har begynt å lese den enda - er den utrolig inspirerende. Jeg har bladd gjennom den flere ganger, lest litt her og der og sett på alle de inspirerende bildene. Det er tips til hvordan man finner klær som passer forskjellige kroppsformer, hvordan man skal mikse klær, sminketips - og til og med tips til hvordan man skal pakke! Jeg elsker virkelig boka.

Har du lest boka til Lauren?

Til dere som lurer, tror jeg den er kjøpt på CDON, men finnes sikkert mange andre steder også. :-)

the last song

/weheartit

Har ikke fått sett ferdig hele filmen enda, men herregud. Så langt elsker jeg den. Jeg blir ofte skuffet når bøker jeg liker blir gjort om til film, men The Last Song liker jeg veldig godt. Jaja. Nå må jeg bort til Kristin å se den ferdig!

Har du sett The Last Song?

music at the moment


Say Hello To Goodbye - Shontelle


Just The Way You Are - Bruno Mars


Raise Your Glass - Pink


Just A Dream Cover - Kurt Hugo Schneider feat Jake Bruene


Talking To The Moon - Bruno Mars


Auburn - Number 2

Over er de sangene som går mest på replay hos meg for tiden. Har som dere kanskje skjønner en utrolig variert musikksmak, og sangene jeg digger i dag liker jeg kanskje ikke i morgen og tenker "Nei herregud, hvordan kunne jeg si at jeg likte den sangen?!". Haha. Jeg er sær.

Hva er din favorittsang akkurat nå?

lazy sunday

Sunday is no funday. Man går bare rundt og tenker på at det er skole igjen i morgen, og en ny uke med skole. Jeg er alltid superlat på søndager, og derfor bestemte jeg meg for å se på Dear John. Har bare lest boka, og sett litt av filmen før. Herregud, den er så søt.

No matter where you are in the world,the moon is never bigger than your thumb.


Min gode venn, som egentlig ikke er noe god i det hele tatt..

Sett Dear John?

l.a. candy
Foto: Meg

Fikk en pakke med syv (!) bøker i posten for noen dager siden, og selvsagt så hadde jeg jo bestilt de to bøkene til Lauren Conrad - forbildet mitt. Gleder meg til å begynne på den første boka, L.A. Candy! Noe jeg ikke trenger å bekymre meg for fremover, er å ha nok lesestoff.. Hehe.

Forresten, så har jeg rundet 40 følgere på Bloglovin - kjempegøy! Om du vil følge meg, kan du gjøre det her.

Liker du å lese bøker? Haha, lame.

confessions of a shopaholic

I dag har jeg ikke gjort annet enn å late meg, så hvorfor ikke bare dra det helt ut? Planene mine for resten av kvelden er altså å slenge meg ned i en stol (allerede gjort det) og sette på en film.


Leste den første boka i serien for en stund siden, så bare måtte kjøpe filmen! Har sett den en gang før, men jeg er en sånn person som kan se filmer mange ganger om jeg liker de. En bra film kan man da ikke bare se en gang, right? Uansett, synes filmen er ganske bra, men så er det jo helt min type film også, hihi.

Sett filmen?

favourites

Jeg har hatt utrolig lite musikk på bloggen - faktisk bare ett innlegg som jeg kan huske. En som vurderte bloggen (husker dessverre ikke hvem) min sa også at hun savnet musikk, så derfor har jeg tenkt til å dele de fire favorittsangene mine for tiden med dere, hihi.
 
     
The Writer - Ellie Goulding                                                Only One - Alex Band

      
Airplanes part 2 - Hayley Williams, B.O.B, Eminem    Need You Now - Lady Antebellum

Hva er din favorittsang for tiden?

Forresten kom jeg på 1. plass til topplista til denne jenta! Utrolig gøy!

NEED YOU

Reiser som sagt til Hellas snart (5 dager igjen!!!), og jeg vet jeg må kjede vettet av dere av å snakke om det hele tiden. Men når man er i syden, må man jo ha bra musikk, right? Kristin skal ligge over her i natt, og vi har tenkt til å finne masse musikk til vi reiser. Derfor trenger jeg hjelp fra dere, for mange av dere vet jo sikkert om fine sanger jeg ikke har hørt om, hihi.
Webcamera kvalitet <3<3<3 Random bilde av meg og Kristin.

Hva er din(e) favoritt sang(er) akkurat nå?

XOXO, GOSSIP GIRLHeregud, hadde et likt innlegg like etter jul med akkurat samme overskrift og samme innhold.. Anyway, pappa var i Oslo i går, og jeg spurte om han ville kjøpe med seg sesong to av Gossip Girl til meg. Elsker virkelig den serien, og blir så utrolig inspirert! Spesielt av Blair - hun har utrolige klær! Hun er kanskje ikke den "snilleste" i serien, men helt klart min favoritt.

Hva er din favoritt tv-serie?

THE WORLD IS A BOOK - THOSE WHO NEVER READS NEVER TRAVEL

Helt siden jeg var liten har jeg elsket å lese. Pappa har fortalt at jeg satt og bladde i avisen som liten, selv om jeg ikke kunne lese. Det beste jeg viste var å bli lest for, helt til jeg lærte meg å lese selv. Jeg har egentlig bare blitt mer og mer glad i å lese, både blader og engelske bøker. Gosh, I love it. Mange tenker sikkert "tss - så teit". Jeg kunne ikke brydd meg mindre, for når du driver med noe du liker kan ingen fortelle deg at det er feil eller teit.Liker du å lese?

I HEART YOU

Dere er verdens beste lesere! Jeg er borte en hel dag, og er bare innom i to minutter for å si at det blir lite blogging, og allikevel kommenterer dere som dere pleier! I heart you, you make my day! Jeg forventet å komme hjem til tre-fire kommentarer, men jammen er det 30!

Jeg er helt utslitt etter 12 timer sammen med over 200 andre konfirmanter, og 1 time sammen med verdens beste og mest bråkete klasse. Derfor passet det kjempefint å komme hjem til New Moon dvd'en som kom ut i dag! LYKKE! Så dere kan jo gjette hva jeg ser på nå..


Me like. Jeg må jo bare føye til at bøkene er, og vil alltid være mye bedre enn filmene.


Teit spørsmål, men har du sett New Moon enda?

TRUE BEAUTY

I går kom jeg (eller jeg og Kristin er mer rett) over er nydelig video på en blogg. Jeg får nesten gåsehud av å se på den, dem er så utrolig fin. Det beste er at den er norsk, hehe! Fargene, stemningen og selve ideen er så fantastisk. Det er rett og slett en av de fineste filmene jeg har sett, helt sant. Se den, så skjønner dere hva jeg mener.


Sorry for et kort innlegg, men jeg ser på film med resten av familien - happy family time, hehe! Vi ser noe så fantastisk som Istid 3, jepp Istid.

Hva synes du om videoen?

I heart Avatar

Jeg har nesten ikke ord for hvor bra Avatar var. Nydelig og perfekt er vel de ordene som beskriver filmen best. Jeg ble sittende å måpe flere ganger, helt seriøst. Den var spennende, fin og faktisk litt trist - helt perfekt. Du må se filmen selv for å skjønne hva jeg snakker om, om du ikke allerede har sett den. Jeg sa vi skulle se den på Coluseum, men det hadde blitt endret - vi så den på Saga i stedet for. Ikke det at hvor jeg så filmen betyr noe for dere, hehe.


I see you.

Har du sett Avatar?

Musikkholiker

Jeg er helt avhengig av musikk - jeg hører på musikk hele tiden når jeg er på dataen, når jeg gjør lekser, når jeg ordner meg om morningen og når jeg skal sove. Hos meg er det musikk 24/7, altså! Hehe neida, ikke mye - men ganske mye. Uten musikk blir alt så stille og kjedelig synes jeg. 


Halvparten (nei, langt i fra) av den ene av mange forskjellige spillelister jeg har.

X_07fc3265_large
weheartit

Hva er yndlingssangen din akkurat nå?

A Walk To Remeber

Jeg ble anbefalt å se filmen A Walk To Remeber, og bare denne uka har jeg sett den to ganger. Det er helt ærlig den fineste filmen jeg har sett. Første gang jeg så den satt jeg seriøst og gråt, denne gangen fikk jeg tårer i øynene. Hvis du liker kjærlighetsfilmer med en fin og sterk historie burde du se denne. Jeg har bestemt meg for å lese boka bak filmen, fordi jeg likte filmen så godt.De to siste bildene ser kanskje ut som om de er fra samme scene, men det er de ikke altså. Jeg hadde egentlig tenkt til å legge ut bilde av den scenen som fikk meg til å gråte, men da ødelegger jeg litt av "det triste" for de av dere som vil se den, hehe.

Hva er den fineste filmen du har sett?

Gamle Disney filmer

I dag på weheartit kom jeg plutselig over bilder fra gamle Disney filmer, og når jeg så de bildende fikk jeg utrolig lyst til å bare og sette meg og se på alle sammen. Så i morgen skal jeg ned i kjelleren og finne de frem igjen!

7mrjcu2dvr11rxnmnvlh911po1500large

20081218220801

tumblrkp9m0tc9bh1qzmwkho1500large

20090412033319

alicewithqueenofhearts

20090208175105

tumblrkqf4111c4x1qzaup4o1500large

tumblrkrtyg2romp1qzfmqlo1500large
Jeg husker at mange av Disney filmene begynte med en sånn bok.

Jeg er vel ikke den eneste som savner de gamle Disney filmene?

Billetter til New Moon verdenspremiere!

Da har jeg fått billetter til New Moon premieren på Lillehammer 20. november! Jeg og Kristin, pluss mødrene våre, dro til Lillehammer på premieren av Twilight i fjor, så da måtte vi jo selvsagt dra i år også. Men i år så skal vist hele familien min være med.. Det blir jo gøy. Men siden de først er så snille å kjører oss tre timer for å se en film, så har jeg vel ikke så mye jeg skulle sagt, hehe.

billetter 002billetter 004
Ikke vanlige billetter som dere ser, men siden vi ikke bor på Lillehammer bestiller vi på internett.

billett
Damdamdaa, den fine billetten! .. eller det fine billettarket kanskje?

Skal du se New Moon på premieren?

The House Of Night Series

Som dere kanskje har fått med dere, så er jeg en skikkelig lesehest. Når jeg var i Montenegro kjøpte jeg en bok som het Marked, den første boka i House Of Night serien. Jeg er ferdig med den boka nå, og jeg synes den var innmari bra. Så i dag så bestilte jeg flere bøker fra den serien, og jeg gleder meg til jeg får de! Hvis noen lurer, så handler de om vampyrer, hehe.

marked 014

Liker du å lese?
Har du lest House Of Night bøkene, eller hørt om dem?

Filmbuss og filmer

Hei!
Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra noe som kalles for Filmbussen. Der har jeg, Sigrun, Kristin og Hanna vært med på i to dager. På filmbussen skal vi altså lage en film, og vi har vært med på det i tre år nå. Jeg skal ikke si så veldig mye om filmen, for jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal si om den. Men jeg tror den blir bra. Når jeg kom hjem, lå det en pakke i senga mi å venta på meg. Det var de nye filmene mine! Så nå blir det film på meg hver kveld, hehe. 

filmene
My Super Ex-Girlfriend, A Cinderella Story, Bruder i Krig, The Devil Wears Prada, Honey. Jeg har bare sett to av de fra før - A Cinderella Story og The Devil Wears Prada.
 
Har du sett noen av filmene?

Anbefaler du noen filmer?

Jeg har tenkt til å kjøpe meg noen nye filmer, fordi jeg er lei av å se de samme hele tiden. Til nå har jeg tenkt til å kjøpe Honey, Bruder i Krig, The Devil wears Prada og A Cinderella Story. Ingen av de filmene er særlig dyre, siden de fleste ikke er så nye.
Jeg vet at det er svensk cover, men det er ikke så farlig.

Hvilken film anbefaler du?
Har du sett noen av de filmene?

Rachelle har blitt re-castet for Eclipse.

Rachelle Lefevre, som spiller vampyren Victoria i filmene Twilight og New Moon, har blitt erstattet av Summit - selskapet bak Twilight-filmene. Rachelle har sagt i et intervju at hun er overrasket over at Summt har erstattet henne. Filmingen av den nye filmen hennes tar bare ti dager, mens filmingen av Eclipse tar tre måneder. Jeg vil heller vente lenger på at Eclipse kommer ut med Rachelle som Victoria, enn at den kommer fortere uten henne men med en annen i rollen som Victoria. Mange fans sier at de ikke skal gå på premieren hvis Rachelle ikke er med i filmen, mange sender brev til Summit, og det er startet underskriftskampanjer. En film blir ikke den samme hvis de ersatter noen. Så vær så snill, selv om du ikke bryr deg om hun spiller Victoria eller ikke, skriv under på underskriftkampanjen her.Hva synes du om at skuespillere blir erstattet?
hits