Holidays

new york tips?


_kollasj og redigering av meg, bilder fra weheartit (1, 2, 3, 4)

Om ikke lenge (ok, en måned og to uker) reiser jeg og familien til New York, og siden jeg fikk så utrolig mange bra tips fra dere når jeg skulle til London - tenkte jeg rett og slett å spørre om dere har tips når det gjelder New York. Butikker/kjøpesentere, bygninger, steder, severdigheter and so on. Blir superglad for alt dere har av tips. :-)

spania og granollers cup

I 10 dager var jeg og 14 andre jenter (pluss foreldre og søsken) i Spania, for å delta på Granollers Cup 2011. Det er en stor internasjonal håndballcup som holdes hvert år, med lag fra mange land - det var alt fra Canada til Korea til Norge. De første dagene hadde vi kun "ferie", og lå på stranda i flere timer. Om kveldene gikk vi ut i området rundt hotellet, dro på tivoli (haha lol), møtte diverse folk - og hadde det rett og slett bare gøy. Onsdags ettermiddag dro vi inn til Granollers for å delta på åpningsseremonien - og jeg trodde jeg skulle dø i de 33 gradene som var i skyggen.

Torsdag begynte vi å spille kamp (mot et norsk lag), og den kampen spilte vi ute. Vi tapte med ett mål, en kamp vi skulle ha vunnet. Fredag hadde vi to kamper, en mot et norsk lag og en mot et spansk lag. Vi tapte mot det norske laget, men slo det spanske. På lørdag var det to kamper, som var avgjørende for om vi kom oss videre til sluttspillet eller ikke. Den første kampen var mot enda et spansk lag, og de slo vi. Den neste kampen var mot et dansk lag vi visste var veldig gode, og jeg tror jeg skal spare meg for å si hvor mange mål vi tapte med. Men når det er sagt - var det det laget som vant cupen for vår aldersgruppe! Derfor (og på grunn av en dårligere målforskjell) kom vi på 4. plass i puljen, hvor de 3 beste gikk videre.

Siden vi ikke kom til sluttspillet fikk vi en ekstra fridag på søndag, før vi måtte dra hjem igjen på mandags morningen. Turen var utrolig bra, noe jeg kommer til å huske for alltid. Spania og Granollers Cup var helt klart et minne for livet.

 


Sigrun liker Nesquik


Hehehehehehe. Tror det bare var tredje dagen eller noe sånt...


I Barcelonaaa - Elisabeth, Kristin og Sigri (og Tina i bakgrunnen)
 

Klare for å gå inn på stadioen til FCBarcelona - Sigrun, Mari, Hanna, Elisabeth, Tea og Kristin


Sigri, Mari og meg


Før åpningsseremonien


Hehehehe


Sigri og Sigrun


Den første kampen


Sigrun, Kristin og meg


Lunsj på gata

Flere som har vært på utenlandscup?

españa next!

Siden dette innlegget er forhåndsskrevet og jeg ikke vet når det vil bli postet, er det vanskelig å si hvor vi er akkurat nå. Kanskje står vi på Gardermoen og tripper av spenning, befinner oss mange tusen meter opp i lufta, går rundt på flyplassen i Amsterdam (mellomlanding) - eller kanskje vi er framme på Barcelona Airport. Vi skal tilbringe 10 dager i Spania på Granollers Cup, i tillegg til fritid, turer til Barcelona osv. Hotellet vi skal bo på er utrolig stort, med forskjellige tilbud som dykking, volleyball, bordtennis - i tillegg til at det skal være en stor kinosal, treningsstudio og frisørsalong på hotellet. Herreguuud.


kilde

Ønsk oss god tur, og lykke til i cupen da! :-)

fire års venting er over

For fire år siden ble det bestemt at jentene på håndballaget mitt som 16 åringer skulle dra på cup i utlandet. Først skulle vi til Italia, men det ble senere endret til Spania og Granollers Cup. I fire år har vi tjent opp penger, og gledet oss til å dra på cup - og i morgen drar vi! Jeg klarer ikke helt å skjønne at det vi har sett fram til så lenge endelig skal skje. Det kommer til å bli en utrolig fin, og ikke minst unik tur - siden jeg drar sammen med 14 andre jenter og en del foreldre (+ et par søsken). Herregud, jeg gleder meg!


_privat

 

Tror dere skjønner hvilket værvarsel som er for hvilket sted. Helloooo summer!

Jeg kommer ikke til å blogge når jeg er i Spania, men har fått supersnille Elin til å poste noen innlegg jeg har forhåndsskrevet (det kommer til å bli en del bilder, just saying).

Flere som skal på Granollers Cup i Spania?

new york!


_bilder fra weheartit, kollajs og redigering av meg

Torsdags kvelden ble flybillettene til New York bestilt - så nå er det endelig klart at vi skal dit i høstferien! Herregud, som jeg gleder meg! Har hatt lyst til å dra dit utrolig lenge, og nå skjer det faktisk. Manhattan, Times Square, Central Park, Empire State Bulding, Frihetsgudinnen. New York - byen som aldri sover. Jeg klarer ikke helt å skjønne at jeg faktisk skal dit om noen måneder, og jeg er så utrolig heldig som får muligheten til det!

Har du vært i New York?

snart avreise

Herregud, jeg begynner å få så sykt reisefeber! Synes det virker som om det kun er to uker eller noe slikt siden vi bestilte billettene, og nå drar vi faktisk i morgen! Alt er ferdig pakket, men allikevel føles det liksom ut som om ingenting er klart. Skal opp klokka fire i morgen tidlig (.....................), så egentlig burde jeg legge meg ganske tidlig. Kommer sånn seriøst til å dø av trøtthet.  

Tusen takk for alle tipsene jeg fikk angående London! Har skrevet ut alle sammen, så de blir med i veska, hihi. Kommer til å blogge mens jeg er der, men dere skjønner sikkert at bloggen ikke er første prioritet.
Men da snakkes vi i London folkens!Driver forresten og legger inn musikk på iPoden min til flyturen, så hadde vært fint om dere kunne skrevet ned favorittsangene deres eller sanger dere liker! :-)

london tips?

Om akkurat to uker befinner jeg meg i London sammen med mamma, og jeg begynte å skrive ned ting og steder vi skal se for en god stund siden.
Vi skal selvsagt se de "obligatoriske" tingene som Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, Madame Tussauds, London Bridge, shoppe/gå i Oxford, Camden, Picadilly Circus og se musikal. Det hadde vært fint å få tips til butikker, steder, musikaler og hele pakka av dere som har vært i London, og ting som er lurt å ordne før man drar eller mens man er der. :-)

london
_weheartit

Bloggen har blitt litt nedprioritert i dag, mest fordi jeg og mamma har brukt mye tid på å lete etter billetter og hotell til vi skal til London i vinterferien! Fikk tur til London i konfirmasjonsgave, og gleder meg utrolig! Har alltid hatt lyst til å dra dit, og nå blir alt mest sannsynlig bestilt i kveld! LYKKE!

Har du vært i London?

greetings from kroatia

Heihei!

I nuet sitter jeg på stranda i Kroatia, og skal snart gå til gamle byen. Var der i fjor, men siden vi først er i Kroatia igjen tar vi like gjerne turen. Men nå må jeg løpe dere (haha, vedder på at den setningen er blant de setningene jeg bruker aller mest på bloggen)! Skal se om jeg får postet et innlegg før vi drar i morgen tidlig, men hvis ikke snakkes vi i Norge!

 

Har prøvd å få inn et bilde, men det går ikke siden jeg blogger fra mobilen. Har du vært i Kroatia før?

<\b>

au revoir

Da har jeg bare noen få minutter igjen før sjåføren kommer (herrejemini, vi får privatsjåfør fra dørstokken i Montenegro til dørstokken i Kroatia!) og tiden i Montenegro er over. Har hatt det superfint, men uka har gått utrolig fort!

Det er vel nå man skal mimre tilbake på uka som har gått..?Yes sir.

Startet med en helg på det fineste hotellet (med den beste frokosten) jeg noen gang har vært på;


Så kom vi hjem til onkel og tante, og jeg og mamma brukte en dag på å gå i "gamle byen" og litt tid til shopping dagene etter;


Jeg har vært fryktelig sunn;


Jeg har rett og slett hatt det supert! (Og gått masse trapper da<3<3<3)


Ups, ble en del bilder.

Hva skal du i dag?

my last day in montenegro


Først startet vi med å gå en del trapper.


Så gikk vi enda flere trapper.


OG ENDA FLERE!!!!!!!!! YEYEY TRAPPER <3<3


Tok meg en liten siesta på toppen jeg, ble jo så utslitt av alle trappene!!!!!! Tehe, neida.


hei dette er mitt killah-look


...................................................................... ok, skyldig. Var egentlig litt kvalmende.

Litt trist at i dag var den siste dagen i Montenegro. I morgen drar jeg og mamma til Dubrovnik i Kroatia, og på lørdag tar vi flyet hjem til kalde, triste og grå (håper for all del at det ikke er hvitt, for om det snør så dør jeg) Norge. Heldige pappa og lillebror som skal være igjen en uke til.

Har du vært i Montenegro før?

montenegro day 3

Været ble ikke så veldig mye bedre, så før jeg og mamma dro inn til "byen" måtte jeg skifte til litt varmere klær. Det var ikke så særlig mye å se, og det var for det meste jalla lignende butikker etter min mening - men kom over et veldig bra parfymeri og et bakeri som solgte utrolig gode "donuts" (som egentlig bare var boller).

I morgen blir det mer shopping - da drar vi på et senter med blant annet Zara og NewYorker!

Hva synes du om bildene?

montenegro day 1 & 2


Tok bort onkel og søskenbarnet mitt, fordi jeg vet at de mest sannsynlig ikke vil ut på bloggen. :-)
FROKOST.............. Blir mett av bildet.


Herregud. Men til deres informasjon spiste jeg kun to - da var jeg mett.


Klar for å badee! Kjører den helt ut med badekåpe og tøfler vet dere.


smiiiiiiiiil

Som sagt, bilder fra de to første dagene. Er jo hvit som snø, så håper på å få litt farge mens vi er her!

Hva synes du?

paradise

Hei dere!

Endelig fikk jeg muligheten til å blogge, etter tre dagers fravær. Kom til Montenegro i går morges, og da ble vi kjørt rett på et sykt fint hotell med casino, spa, innendørs basseng, boblebad, kaker til frokost - you name it. Det var rett og slett fantastisk! Nå har jeg kommet frem til huset til onkel og tante, hvor vi skal være til fredag.

Skal legge ut masse bilder i kveld, og kanskje et outfit, men akkurat nå vil jeg være litt sosial.


Sammen med lillebror foran hotellet. RIP solbrillene mine som knakk i dag. :(

Hatt en fin helg?

hits