Innkjøp

innkjøp


BikBok


Vero Moda


Lene V


BikBok

Jeg kjøpte ikke så veldig mye på Lillehammer på fredag, men gensere (spesielt litt varmere gensere) har jeg bruk for.

cinderella is proof that a new pair of shoes can change your life


Edit - de er fra EuroSko

ethnic printVar på Otta sammen med Kristin i dag, og fant genseren (egentlig kjole, men jeg kommer til å bruke den som genser) over til halv pris!  Kanskje litt spesiell, men jeg likte den egentlig veldig godt. Det er liksom noe annet enn å gå i ensfargede gensere - som jeg stort sett gjør.

Hva synes du?

buys - new york #2


Souvenirbutikk


Victoria's Secret (en av favorittgenserne mine, den er så utrolig varm og myk!)


Sports butikk


Forever21 (mye finere i virkeligheten)


H&M (også en av favorittene mine, som er mye finere enn på bildet!)


Victoria's Secret


En butikk med masse neglelakk, hårting osv. jeg ikke husker navnet på


Philosophy (det må nesten være det beste kjøpet jeg gjorde i New York! Produktene er verdens beste, fjerner alt av urenheter og gjør huden supermyk!)


Forever21


Forever21


Starbucks


Papyrus

I tillegg kjøpte jeg to bukser fra Hollistermen de var til vask når jeg tok bildene, og et par sko, hehe.

Noe dere likte?

buys - new york #1

Endelig - den første delen av innkjøpene fra New York. Har brukt skikkelig lang tid på å redigere bildene fordi lyset var så elendig (har fått ny taklampe nå, så forhåpentligvis blir det bedre fremover - random).Uansett. Er egentlig veldig fornøyd med alt jeg kjøpte - selv om det var veldig mange gensere. Men det er alltid fint å ha.


Victoria's Secret


Victoria's Secret


Forever21


H&M


American Eagle


H&M


MAC
 


Kjøpt i Central Park av en liten søt dame, angrer skikkelig på at jeg ikke kjøpte fler spesielt siden de bare kostet £2 hver!
 

Doughnut Bun - Claries   Badehette - Sports butikk   Smart håndkle til håret - CVS Pharmacy
(Herregud alt det her er så random i grunn. Badehette kjøpte jeg bare fordi vi bruke det når vi har svømming på skolen..)


Bod utenfor Central Park


Souvernibutikk

Så - noe dere likte?

new in


BikBok


Vero Moda


BikBok


BikBok


BikBok


BikBok


BikBok

Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe meg litt høstklær når vi var på Lillehammer, meeen endte selvsagt opp med flest topper. Kjøpte en utejakke også, men den kan jeg vise i et annet innlegg siden jeg ikke tok bilder av den nå. 

Nå skal jeg spare penger, og virkelig prøve og ikke kjøpe noe særlig mer før vi drar til New York. Herregud, det er snart bare en måned igjen!

Noe du likte?

new in

Har bestemt meg for å begynne å blogge litt vanlig igjen - og som mange andre bloggere skriver så er bloggen et bra sted å begynne for å tenke på litt andre ting.

Det var veldig mye salg når jeg var i Trondheim - alt jeg kjøpte bortsett fra to ting var på salg. Så selv om jeg hadde sagt til meg selv at jeg ikke skulle kjøpe flere skjørt eller shortser klarte jeg ikke å la være. Fant seriøst drømmeshortsen på Cubus! Har lett etter en lignende i hele sommer, og når jeg fant den nedsatt fra 299 til 99 måtte jeg bare. De to skjørtene jeg kjøpte var også på salg, og de var så utrolig fine på! Herregud, nå skal jeg ikke kjøpe mer av det på en stund. Sier vi.


GinaTricot


GSport


BikBok


H&M


Cubus


Zara


Zara


Solbrilleetui GinaTricot  Solbriller BikBok


GinaTricot

Likte du noe?

new in #2


BikBok


BikBok


Monki


Pieces


Øredobber H&M (Spania)   Strikk GinaTricot


Akazia

Herreguud, jeg fant drømmebutikken på OsloCity. Akazia var stappfull av fine skilt, rammer, puter, bilder og klokker. Den dagen jeg skal innrede et eget hus skal jeg bruke masse penger der inne, det er helt sikkert.

Likte du noe?

new in #1

Hadde egentlig tenkt til å poste innkjøpene fra Oslo og Spania ganske fort etter at jeg kom hjem, men har aldri fått tatt bildene. Ikke at jeg har hatt så mye å gjøre, men jeg har på en måte glemt det helt bort. Uansett, siden jeg nesten ikke kjøpte noen ting i Spania (vi fikk 1000 kroner i lommepenger, og jeg brukte rundt 200 av dem - helt seriøst, jeg har regnet på det) slenger jeg det som er verdt å vise sammen med innkjøpene fra Oslo.

Det var skikkelig mye salg, så de to første toppene og den hvite genseren kostet bare 49 kroner hver! Jeg kjøpte en god del basisplagg (tar meg selv i å gjøre det ganske ofte for tiden..) - men det er fint å ha det også.


BikBok  /  i virkeligheten er den mer korallfarget


GinaTricot

H&M


BikBok


GinaTricot


Supermarked ved siden av hotellet i Spania

Ok - det var bare basisplagg det.

innkjøp 210611


Cubus


Gina Tricot


Cubus


Glitter (kjøpte akkurat det samme paret med gullkant for en stund siden, men siden en av øredobbene ble ødelagt kjøpte jeg et nytt par, hehe)

I tillegg til det over kjøpte jeg to par bukser/tights fra Cubus, men siden den ene er akkurat den samme som jeg har fra før (favorittbuksa mi!) og den andre er helt svart lot jeg være å ta bilder av de. Det ble også kjøpt litt til rommet (sengeteppe, puter osv), men skal vise det i et eget innlegg senere. 

Nå skal jeg ut å sole meg - i den grad det går an, sola blir borte bak skyene hvert tiende sekund. Endelig er det blitt litt sommervær! Tror faktisk det har vært grått og regn hver eneste dag siden sommerferien startet for snart en uke siden.

Likte du noe?

innkjøp #2


BikBok (vanskelig å se, men det er hjertemønster på den)


BikBok


BikBok


BikBok

BikBok


BikBok


Cubus

Som dere kanskje skjønner, kjøpte jeg mesteparten på BikBok. Surprise! Elsker den grønne bikinien, har lett etter den typen overalt men de har alltid vært utsolgt. Men plutselig så jeg at det hang en igjen i det jeg skulle til å betale, akkurat i min størrelse - glede!

Har forresten vært hos frisøren i dag. Ikke fullt så mye glede når det gjelder det, for å si det sånn. Tror aldri jeg har hatt kortere hår.. Går inn i en sørgeperiode helt til håret vokser ut igjen - noe som kan ta sin tid. :( :(

Likte du noe?

innkjøp #1

Jeg hadde egentlig ikke planer om å kjøpe så mye klær som det jeg gjorde, men når det var 50% på hele BikBok klarte jeg ikke la være. Sommergarderoben fikk seg ihvertfall en skikkelig oppdatering!


BikBok


BikBok


BikBok


BikBok


H&M


H&M


Platekompaniet


KappAhl (skikkelig kupp, kostet bare 10 kroner!)

Likte du noe?

innkjøp 070511


BikBok  /  Et godt eksempel på impulskjøp. Men den var god å ha på, og det kan hende den er finere på enn det jeg husker, ehe


BikBok


Gina Tricot

Gina Tricot


BikBok  /  Haha, herregud. Det var to for 99 kroner, og jeg og Sigrun kjøpte oss en joggebukse hver (hun kjøpte en mørkeblå som hun sa hun så ut som Maksmekker i) for moroskyld. Den er utrolig god da, så den er jo verdt de knappe 50 kronene jeg betalte.


Øredobber Glitter   Løsvipper Vita


Cubus

Jeg er egentlig fornøyd med alt, selv om den første genseren var et lite impulskjøp. Vanligvis pleier jeg å kjøpe en del sommerklær når jeg er på shopping like før sommeren, men bortsett fra bikinien er jo de fleste andre klærne plagg jeg kan bruke nesten hele året! Ikke kjøpte jeg noen kjoler heller, som det ikke akkurat er mangel på i klesskapet, selv om jeg prøvde 3-4 stykker. Kan vel egentlig si det er bra ingen av de passa veldig bra til meg selv om de var ganske fine, hehe. 

Nå skal jeg ut å lese og høre på musikk, for selv om det er litt overskyet er det nesten 18 grader! Heeerlig.

Likte du noe?

london innkjøp #2


BikBok


H&M


Miss America


Miss America


BikBok


Sportsbutikk i Picadilly Circus som jeg ikke husker navnet på


Zara


Zara


Pull And Bear


Sass&Belle


Boots Ganske unødvendig å vise, men jeg gjør det likevel, hehe.


Waterstone's


The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide og Water For Elephants Waterstone's   Blue Bloods Gardermoen

Andre, og siste del fra innkjøpene i London. Synes jeg fikk meg mye fint, og det var skikkelig godt å få en "liten" oppdatering i klesskapet, hihi.

Likte du noe?

Vær en knupp å stem på meg her om du synes jeg fortjener det! :-)

london innkjøp #1


Zara (den har en superfin rygg, jeg elsker kjoler med litt åpen rygg!)


Suvenirbutikk


H&M


Esprit


H&M


H&M


Vero Moda


Suvernibutikker


Random bokhandel


The Body Shop


Neglelakk - TopShop   Selvbruningsspray og maskara - Boots

Det ble kjøpt en god del på butikker man finner i Norge - men som jeg sa fant jeg ingenting på TopShop, mamma likte seg virkelig ikke på Primark og køen til prøverommet var så lang at jeg ikke gadd å stille meg i den, i tillegg til at jeg klarte å glemme å kjøpe en playsuit og en topp jeg hadde lagt av på New Look og River Island.. Surt, men jeg sparte ihvertfall bittelitt penger, ehe.

Del to kommer senere i uka - nå skal jeg være superflink og rydde rommet og tørke støv!!! Gleder meg.

Likte du noe?

innkjøp 160411


Accessorize


KappAhlAccessorize

Hadde et gavekort på Accessorize, så fant ut at det var greit å bruke det når jeg hadde sjansen. Har hatt lyst på en Mulberry Alexa Bag "look-a-like" lenge, og fant en superfin en i dag! Er ganske fornøyd, elsker alt!

Hva synes du?

ballerinas
EuroSko

Kjøpte meg faktisk enda et skopar til i helga - jeg som egentlig aldri kjøper meg sko. Men de var så søte, og siden jeg elsker ballerinasko (og kun har to par fra H&M som ikke er så veeldig gode for beina) bestemte jeg meg for å kjøpe de, hihi.

Er vel ikke så lenge til det går an å gå i lette sko uten å bli gjennomvåt heller. All snøen har nesten regnet bort de siste dagene, og jeg følte meg nesten som en druknet kattunge når jeg kom inn døra. Og når vi snakker om katter - jeg var med Kristin for å kjøpe kattemat på butikken i dag, har en følelse av at hun kommer til å invitere meg på middag en dag. He-he-he.

Hva synes du om skoene?

it's all about the shoes


Skoringen

Åh, elsker de! Har hatt lyst på et par wedges lenge, og fant de perfekte i dag! De gjør meg hele 9 cm høyere, men er faktisk ikke særlig vanskelige å gå i. Kommer nok til å bruke de mye fremover. Perfection.

internettshopping in my heart
_privat

Har alltid hatt lyst på denne genseren, men fant den aldri i butikkene når den var til salgs. For noen dager siden kom jeg over den på side2vintage.no, og jeg bare måtte ha den! Var litt skeptisk til å begynne med, men siden jeg hadde så lyst på den og fordi den nesten ikke var brukt bestemte jeg meg for å kjøpe den. Det er både billigere og mer miljøvennlig å kjøpe brukt, så hvorfor ikke?

Fikk også en annen pakke i posten i dag, skal vise dere den senere!

Hva synes du om genseren?

innkjøp 090211Cubus

På onsdag var jeg og Kristin hos tannlegen på Otta, igjen. Blonde t-skjorta fikk jeg for kun 29 kroner, så var nesten bare nødt til å kjøpe den, hehe. I tillegg var jeg nødt til å kjøpe meg en svart genser, siden jeg ikke eier en eneste en og det er en del av kostymet til UKM i morgen. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg forteller hvorfor jeg kjøpte klærne.. Jaja.  

Og så må jeg bare gratulere Hanna med 16 års dagen i dag! ♥ ... For tredje gang i dag faktisk, hehe.

Hva synes du om det lille innkjøpet?

gårsdagens innkjøp


H&M


VIC


Cubus


Lene V


H&M -  fikk det for bare 30 kroner!!


Cubus endelig fant jeg en perfekt bukse! Den sitter helt perfekt, selv om den ser rar ut der den henger, hehe.


H&M

I går kjøpte jeg meg egentlig bare ting som jeg virkelig har bruk for. Ok, kanskje ikke alt - men ganske mye av det! Ingen klær jeg kun kan bruke om sommeren, eller ting jeg vet at jeg ikke kommer til å bruke. Egentlig er jeg ganske overrasket og småstolt over meg selv. HEHE.

Likte du noe?

gårsdagens innkjøp

Image and video hosting by TinyPic
Kjole H&M

Image and video hosting by TinyPic
Cardigan BikBok

Image and video hosting by TinyPic
Pysj shorts Lindex  / Kjøpte den altfor stor, så må nok byttes i en mindre - for den var så søt!

Image and video hosting by TinyPic
Daffedress BikBok

Kjøpte som sagt lite til meg selv, siden jeg først og fremst skulle kjøpe julegaver. Er i grunn fornøyd uansett selv om det bare ble basic ting - spesielt siden jeg fant kjolen! Prøvde den sist jeg var på Lillehammer, men da var det bare igjen i 38, noe som var altfor stort. Den blir nok kjolen jeg bruker på julaften eller nyttårsaften, hihi.

Likte du noe?

241110 innkjøp


Cubus /  Skjørtet er mye mer rosa enn på bildet. 


Lindex


Cubus Concealer   Lindex Knestrømper

Hola mi amigos!

Dro til reggistannlegen (høhø) rundt klokka ett i dag, og siden det er en times kjøretur pluss forsinkelser (!!) pluss bittelitt shopping var jeg ikke hjemme igjen før halv seks. Rakk akkurat å poste et bittelite innlegg før jeg suste til drill. Spennende, tell me about it.

Uansett, hele uka har vi øvd til julemusikalen 10. klasse har hvert år - og i morgen er det premiere! Ææh. Skal se om jeg får kloa i noen bilder, fra enten øvingene eller selve forestillingen. Wish me luck! (Her var jeg flink med språk assa - spansk, engelsk og norsk i ett innlegg!)

Hva synes du om innkjøpet?

innkjøp #2


BikBok Haha, kostet kun 20 kroner, så jeg bare måtte ha det.


BikBok


Skoringen


Latterlig dårlig fokus på øredobbene, og jeg husker ikke hvor boksen er fra..
Øredobber
Pieces   Steiner Åhlens


Duftkrukke og duftolje Kremmerhuset

Del 2 av innkjøpet. Jeg kjøpte meg bare klær fra BikBok, herregud. Fant mye fint på H&M, men typisk nok var det ikke mine størrelser igjen.. Kjøpte også en bok, men glemte å ta bilde. Ikke så veldig farlig egentlig.

Hva synes du?

innkjøp #1

Ups, ble litt store bilder. Alt er fra BikBok.

Vintergarderoben min har fått seg en oppgradering - noe som virkelig var nødvendig! Jeg har ikke en eneste varm genser bortsett fra to hettegensere, men jeg er ingen hettegenser person. Kjoler derimot, begynner jeg å få en del av.. Men den var så utrolig fin!

Hva synes du?

floral sweater
_privat

Fikk genseren jeg bestilte fra Nelly i posten i går, men som dere sikkert skjønte/skjønner var jeg ikke i særlig blogghumør og orket ikke vise den. Men ja. Uansett. Synes genseren er superfin, men den er litt i største laget siden jeg måtte bestille den i medium. Noe som egentlig er fint, for da har jeg den lenger.

Hva synes du?

innkjøp #2
Shorts New Yorker (er egentlig helt svart)
Skjørt Zara
Cardigan Pull And Bear
Genser Esprit

Dere har sett alt sammen på bildet over før, men siden jeg ikke visste hva butikken jeg kjøpte det på når jeg la ut bildet - gjør jeg det igjen. :-) Alt er kjøpt på en butikk som heter Six.

Her er altså del to av innkjøpet - og alt sammen er kjøpt i Montenegro. Montenegro er ikke akkurat et sted man drar for å shoppe, men jeg fant jo et par fine ting.

Hva synes du?

innkjøp #1

Bestemte meg for å dele innkjøpet opp i to deler, så den første delen er innkjøpet på vei til og fra Montenegro, hvis dere skjønner.
Genser H&M
Vinterjakke Carlings
Hals BikBok


Chanel Neglelakk og MAC lipgloss Tax Free   /   Cupcacke boks og bokstav Kremmerhuset

Også må jeg bare vise dere nydeligheten som lå i posten når jeg kom hjem! Shortsen jeg kjøpte fra Ebay for noen uker siden - som ikke var en shorts! Det viste seg at det var en jumpsuit, men jeg tror jeg kommer til å bli fornøyd med den!
Er den ikke nydelig?!

Hva synes du?

innkjøp
Cardigan Pull And Bear  // Shorts (som egentlig er helt svart) NewYorker

Fant en superfin cardigan på en butikk som het Pull And Bear! Eller, ikke bare cardiganen - fant sykt mye annet fint på den butikken! Fy søren, kunne tatt med meg flere lass av klær hjem igjen derfra. Jeg elsker pastellfarger, blonder og blomster, så den var midt i blinken for meg. Skal vise klærne jeg har kjøpt bedre når jeg kommer hjem igjen.

Hva synes du?

dagens innkjøp

Kom oss ikke avgårde til senteret før rundt klokka tre, fordi det var en trafikkulykke som lagde laang kø. Det er en del fint på senteret, og ikke så veldig dyrt heller. Men nå er det mat, så da må jeg løpe, hihi.
Skjørt og genser som jeg skal vise bedre når jeg kommer hjem.

Hva synes du?

Edit; Jeg husker ikke hva butikken hvor jeg kjøpte smykkene heter, men skal finne det ut i morgen.

innkjøp


Bluse BikBok


Oversized genser H&M


Kjole Only  /  Så sykt rar ut, men den var kjempefin på!


Kjempegod og varm genser/kjole BikBok


T-skjorte BikBok


Belte Only/Pieces  Shorts BikBok


Neglelakk H&M  Armbånd Glitter

Alt over kjøpte jeg i Oslo, pluss et par øredobber, et smykke og en tights jeg glemte å ta bilde av. Kjøpte ikke så veldig mye egentlig, selv om det føltes ut som om jeg hadde kjøpt veldig mye når jeg gikk i byen.. Sånt er rart. Nå skal jeg bare kose meg forran tv-skjermen og late meg, hihi.

Hva synes du - likte du noe?

vintageFoto: Meg

Gjett hva - fant disse utrolig søte bildene på senteret! Og jeg som aldri pleier å finne meg noe på det knøttlille huset av et senter. Haha okei, overdrivelse. De hadde 6 forskjellige, men de to over var de jeg likte best. Tror de kommer til å passe perfekt på rommet mitt!

Like or dislike?

Hadde blitt superglad om dere ville stemt på bildet mitt her! Selv om du har stemt før, kan du gjøre det igjen. :-)

keep it or leave it

Like seriøs som alltid.

Her er altså buksa jeg kjøpte i går. Aner ikke om jeg skal beholde den eller levere den tilbake. Jeg har så utrolig lyst på buksa jeg viste dere i dette innlegget, men siden Gina Tricot ikke selger de lenger må jeg jo finne alternative bukser.

Men. Ja. Buksa. Klarer ikke bestemme meg. Liker den, men så er det liksom noe ved den jeg ikke helt klarer å sette fingeren på som jeg ikke liker så godt. Det er vel best å levere den tilbake når jeg er usikker, men da er jeg redd for å angre.

Hva synes du - skal buksa beholdes eller levers tilbake? Vær ærlig.

210810 innkjøpPynterose fra Skeidar og basic tights fra Cubus.

Oppskriftsbok Notabene (hihi) og sminketing fra Vita.

Kom hjem fra Otta for omtrent en time siden, og har akkurat spist middag. Som om dere liksom bryr dere om akkurat det. Fant et alternativ til buksen fra Gina Tricot på Cubus, hehe. Er enda ikke helt sikker på den, men siden jeg skal til Otta neste uke også så får jeg byttet den om jeg ombestemmer meg. Den var veldig fin da, og så var den på salg! Toppers.

Hva synes du?

innkjøp del to


Genser BikBok  


Kjole BikBok   /   Kommer ikke til å bruke den som kjole, hehe. Den er ganske lang, for de hadde bare M igjen, hehe.


Hettegenser Cubus   /   Fant ut at jeg ikke eier hettegensere på hytteturen, og det må man jo ha!


Cardigan H&M   /   Er det bare meg, eller var armene sykt lange?
Her er altså del to av det jeg kjøpte på Lillehammer på torsdagen. Elsker den første genseren! Det hang èn igjen, og den var i XS. Herregud, jeg var ikke i tvil en gang, selv om den kanskje kan bli litt kort etter et par vask.

Noe du likte?

innkjøp del 1

Topp Vero Moda

Cardigan Cubus

Cardigan Cubus   /   Så kanskje ikke så fin ut på bildet men, hehe.

Tilbehør BikBok

Hjemme fra Lillehammer! Jeg kjøpte meg egentlig ikke så veldig mye - Kristin var den som kjøpte mest, hehe. Men uansett, så er jeg jo ganske fornøyd med det jeg fikk med hjem. Haha, sier det hele tiden.

Edit; Hadde tenkt til å sette meg ned å svare på alle de kommentarene jeg har fått de siste dagene, men har så utrolig vondt i hodet at jeg rett og slett bare skal ta en paracet å legge meg. God natt!

Likte du noe?

innkjøp

Fikk litt tid til å handle i dag, men det ble ikke så veldig mye og heller ikke noe veldig spesielt. Helt enkle, basic ting. Men, elsker smykket jeg kjøpte! Har hatt lyst på enten et uglesmykke, uglering eller noe lignende en stund, og kjøpte et smykke jeg har sett på lenge i dag!

Tok meg ikke så god tid når jeg tok bilder, så derfor er de litt dårlige og uklare, hehe.


Falske negler Vita   Smykke Cubus   Maskara Vita     Bukse Cubus


Elsker det!

Hva synes du?

innkjøp, del 2

Kjole H&M  /  Jeg kommer ikke til å bruke den som kjole, men som genser, hehe.

Genser BikBok  /  Den ser rar og uformelig ut på bildet - mye finere på.

Shorts BikBok  /  Haha, det her var egentlig et impulskjøp.. Men den er kul på, såå.

Sløyfeklyper H&M    Neglelakk Vita   Smykke med eifelltårnet Gina Tricot    
Øredobber BikBok    Hjerte øredobber Gina Tricot

Den andre og siste delen av innkjøpet fra lørdagen i Trondheim. Favorittene mine var de to blusene i det forrige innkjøps-innlegget, men jeg er ganske fornøyd med alt egentlig. Men, shortsen, shortsen, shortsen. Impulskjøp. Den kostet så lite at jeg kjøpte den, selv om jeg ikke vet hvor ofte jeg får brukt den. Hehe, jaja.

Likte du noe?

innkjøp, del 1

Endelig hjemme igjen. Eller, egentlig kunne jeg blitt i Trondheim mye lenger. Liker meg så godt der! Men selvsagt, godt å komme hjem igjen også.

Tenkte å vise dere innkjøpene, men deler det opp i to deler, hihi. Jeg fant utrolig mye fint i Trondheim, og jeg tror ikke jeg brukte så veldig mye penger heller. Elsker salg!

Tunkia Gina Tricot  / Den ser ganske rar og uformelig ut, men er veldig søt på.

T-skjorte Gina Tricot

Bluse BikBok  /  Min favoritt - den er så utrolig søt!

Bluse BikBok  /  Samme modell som over, men likte de så godt!

Hva likte du best?

Forresten hadde jeg blitt kjempeglad om dere ville stemt på meg som Blog Of The Year på Rebekka Jennie sin blogg, her! Ser mange av dere har gjort det allerede - tusen takk! :-)

INNKJØP 170710


Cardigan
Cubus                     Skjørt Husker ikke butikken, men merket er Vila     T-skjorte Cubus   Bukse Berset            

Blåste veldig når jeg tok bildene, såå. Ja. Det bryr nok dere ganske lite.  

Er ganske fornøyd med det jeg kjøpte i dag, egentlig. Liker meg så godt på Norfjordeid, og selv om det ikke er mange butikker finner jeg alltid noe fint. Cardiganen og t-skjorten er egentlig veldig mye finere på enn det bildene viser.

Likte du noe?

PAKKE I POSTEN

Fikk pakken fra Nelly i posten i dag - elsker leveringstidene! Bestilte klærne på mandag og fikk de tre dager etter på. Kjolen er nydelig - selv om den kanskje er bittelitt kort. Men hey, hvis det blir krise kan jeg jo bare ta sykkelshortsen under! Genseren derimot er jeg litt usikker på om jeg skal beholde.

Sorry for bare se-ned-i-bakken-bilder og litt uklarhet, men sto opp 10 minutter før jeg tok bildene, tehe. Dere skal få bedre bilder av kjolen senere.

Forresten - konkurransen blir avsluttet i morgen! Husk at du kan skrive opptil 3 kommentarer - ikke bare èn. Trykk her for å komme til konkurrasen.

Hva synes du?

HOME, SWEET HOME

Heeei dere! Etter maange timer reising er jeg endelig hjemme i Skjåk. Ganske trist å dra fra Hellas, spesielt siden det var den siste kvelden vi begynte å bli kjent med folk der nede. Takk gud for facebook, hihi. Neida. Det blir nok litt rart å komme i gang med bloggingen, og det tar nok litt tid å få opp statistikken igjen. Har en del bilder å vise dere, men har ikke fått sett gjennom alle sammen selv enda - så jeg begynner med å vise det lille jeg har kjøpt meg!

Supersøtt skilt.

Kjempestort viskelær - som aldri i verden kommer til å få plass i penalet mitt.

Shorts.

Fransk manikyr "blyanter" - mye lettere å bruke enn vanlig neglelakk - og leppestift fra YSL.

Det var en butikk med mange forskjellige neglelakker, så jeg var bare nødt til å kjøpe meg noen.

Ringer.

Hva synes du?

INNKJØP 190610


Kjole / BikBok By Charlotte Thorstvedt  Kjempefin på!


Skjørt og cardigan / H&M


Sykkeltights / BikBok   Brosje/hårklype / Gina Tricot   Grå sløyfeklype / Glitter


Saltvannspray og neglelakk / Vita

Sånn - det var det jeg kjøpte i dag, pluss to par sko. Glemte helt å ta bilde av de, hehe. Er utrolig fornøyd med det jeg kjøpte. Jeg hadde veldig flaks med kjolen også - det var bare kjoler igjen i L og XL, men akkurat i det jeg skal gå bort, kommer det en jente og henger på plass en i XS. Lykke! Skal bruke kjolen i morgen på en 50-års feiring, så da får dere se den på.

Likte du noe?

NEW STUFF

Heihei! Nå er jeg fremme i Kolbotn - endelig! Fikk kjøpt meg bitte litt når vi stoppet på Gjøvik (skrev Hamar i dag tidlig, blander lett når jeg er trøtt, hehe). Er det en butikk jeg virkelig elsker, så er det Accessorize! Før handlet jeg bare smykker og sånt på Glitter, men etter min mening er Accessorize mye bedre!

Oversized t-skjorte fra BikBok.

Smykke, armbånd og øredobber fra Accessorize.

Hva synes du?

DAGENS LILLE INNKJØP

Hei dere! Dårlig blogging i dag, men kom akkurat hjem! Har vært på Otta hos tannlegen, og på overraskelses-fest for drillinstruktøren vår som skal slutte. Når jeg og Kristin var på Otta fikk vi sjansen til å shoppe litt, men jeg kjøpte ikke mye siden jeg reiser til Kolbotn i morgen, hehe. På den andre siden er jeg veldig fornøyd med de to tingene, spesielt smykket. Elsker det, og har lett etter et sånt lenge!

Topp Cubus

Smykke Vita

Hva synes du?

INNKJØP 120610

Heihei! Veldig sen blogging i dag, men har vært på Eid i hele dag. Jeg har handlet litt i dag, men sparer egentlig mesteparten av shoppingen til Oslo og Kolbotn neste uke, hihi. Fant en utrolig søt kjole på en "kjerring-aktig" butikk i dag - fikk nesten bakoversveis, jeg hadde aldri forventet å finne en sånn kjole der! Skal vise dere bedre bilde i morgen, siden den ikke så noe fin ut på bildet under.


Kjole fra en butikk som heter Bergsett.

Neglelakk fra Cubus.


Shorts fra Cubus.

Jeg hadde blitt utrolig glad om du ville stemt på meg som ukas outfit på denne bloggen!♥ Jeg kan ikke se bildene av outfitet mitt, men det er dette outfitet jeg har deltatt med.

Hva synes du?

PAKKE I POSTEN

Fikk pakken fra GinaTricot i posten i dag! Ble dessverre litt skuffet, fordi den stripete genseren var ganske kort og bikinien var ikke helt lik som på bildet. Men jeg likte alt veldig godt, så jeg kommer nok bare til å bytte den stripete genseren i en større størrelse og krysse fingrene for at det bare er lengden som blir større. 

Bikinien kan dere se her. Tok ikke bilde av den.

Hva synes du?

SPENDING SOME MORE MONEY

Jo, jeg skulle øve på spansk, men så kom jeg plutselig inn på siden til Gina Tricot og ble distrahert av klær... igjen. Fant noen ting jeg likte ganske godt, og siden jeg er stinn av gryn (tehe) etter konfirmasjonen min, bestemte jeg meg for å være litt snill mot meg selv fordi jeg har jobba så hardt med tentamener i det siste, hihi. Det jeg kjøpte var egentlig ganske basic, men det er jo fint å ha! Likte spesielt godt bikinien og den hvite genseren med sløyfe!


Hva synes du?

GÅRSDAGENS INNKJØP

Bluse fra BikBok

T-skjorte fra BikBok

Shorts fra BikBok

Basic dongeritights fra BikBok

Sminke fra H&M og Vita

Smykke fra BikBok

Vekse fra BikBok

Herremin, omtrent alt jeg kjøpte er jo fra BikBok! Eller, jeg kjøpte jo ting som hvite topper, sokker og sånt fra andre butikker,  men det er ikke vits å vise frem, hehe. Hadde egentlig planer om å kjøpe mer sommerklær, etter som jeg har forandret stilen min ganske mye fra i fjor sommer. Men siden jeg skal til Kolbotn i starten av sommerferien bestemte jeg meg for å ta resten der, hehe.

Likte du noe?

DAGENS INNKJØP

I dag har jeg vært på Otta sammen med Kristin for å stramme reguleringen, noe som betydde en hel dag fri fra skolen! Herlig! Vi fikk en god stund til å handle, men i dag kjøpte jeg faktisk bare duppeditter, ikke noen nye klær. Vi var innom Notabene, og der fant vi boken om Regine Stokke faktisk! Har utrolig lyst til å lese den.
Solbriller fra Cubus
Øyenskygge fra Cubus
Leppestift fra Vita
Speil fra Lindex

Jeg bare elsker hjertesolbrillene, de er rett og slett perfekte! De kommer jeg nok til å bruke mye frem over og i sommer!

Hva synes du?

INNKJØP FRA TRONDHEIM

Armbånd fra H&M.

Øredobber fra Gina Tricot og Accessorize.

Ring fra Accessorize.

Klistremerker fra Accessorize.


Cardigan fra BikBok                                    Topp fra Gina Tricot                              Kjole fra BikBok.

Det her er de tingene jeg brukte penger på gjennom en dag i Trondheim! Jeg er veldig fornøyd med det, og liker egentlig alt sammen kjempegodt! Dere må jo innrømme at klistremerkene var lit søte da, hehe. Trondheim er en by jeg absolutt vil tilbake til, likte meg kjempegodt der.

Likte du noe av det jeg kjøpte?

INNKJØP, IGJEN

Hei dere! Sorry for utrolig sen blogging, men gjett hva? Jeg og mamma har vært på shopping i Oslo fra klokka 10 til 19! Jeg er utrolig sliten etter 10 timer i Oslo, gjett om. Det ble kjøpt så utrolig mye at jeg ikke får vist alt sammen nå, hehe! Men dere får se det de neste dagene.
Haha, hånda mi ser helt rar og rød ut.

Kjøpte denne, men orket ikke ta bilde. Lat? Ja.

Jeg orker ikke skrive hvor ting er fra, men bare spør hvis dere lurer! Det her er heller ikke alt, men dere får se litt til i morgen!

Hva likte du best av det jeg kjøpte?

Edit;
Det har vært så mange kommentarer i det siste, og det er vanskelig å få tid til å svare på alle og holde orden på hvilke jeg har svart på. Håper dere forstår det, og beklager hvis dere ikke får svar.

INNKJØP

Endelig fremme! Det har vært en utrolig lang dag, men jeg synes egentlig det bare var koselig å sitte på buss jeg. Når vi kom til bussterminalen i Oslo dro vi til Byporten for å ta tog - og der er det jo mange butikker og vi hadde heldigvis en halvtime til toget gikk. Jeg stupte inn på Accessorize butikken, og gjett om jeg er glad for at jeg skal dit i morgen også! Det var så utrolig mye fint at jeg kunne nok blakket meg der.


Jeg klarte selvsagt å kjøpe ringene i feil størrelse, så de skal byttes i riktig størrelse i morgen tidlig! Vi skal nemlig ta toget 09.10 til byen i morgen tidlig.. Gjesp..

Likte du det jeg kjøpte?

Jeg hadde vært kjempeglad om dere ville stemme på meg her!

New Stuff

Dere blir vel lei av å se hva jeg har kjøpt meg, men i dag er siste gang på ... noen dager. Kameraet mitt er strømtomt, og jeg har selvsagt glemt lader, så jeg måtte låne "husets kamera", hehe. Anyroad, jeg er ihvertfall fornøyd med det jeg har kjøpt i dag også. Jeg skulle egentlig spilt håndballkamp i dag, men siden jeg er i Kolbotn fikk jeg ikke vært med. Men det som er fint er at laget mitt vant!


Haha, jeg elsket det skiltet! Det skal henge over senga mi!


Lommebok - Glitter  Smykke - H&M  Blomsterspenner - H&M  Fliseklemmer - H&M


Akkurat den samme genseren som jeg kjøpte i går - det var kjærlighet ved første blikk. Fra BikBok.

Jeg kjøpte en hvit genser fra H&M også, men jeg glemte selvsagt bilde. Nå skal jeg stappe i meg sjokoladefondant og se på MGP!

Hva synes dere?

Dagens Innkjøp


Jeg elser den! Det er et smykke, med klokken er ekte og virker! Fra Glitter.


Fra Glitter.


Genser - Cubus                                         Genser - BikBok


Genser - BikBok 

I dag har det vært shopping  - og det over var resultatet etter to timer! Jeg er utrollig fornøyd, spesielt klokkesmykket mitt! Nå skal vi snart inn til Oslo å se Avatar, og jeg gleder meg! Vi skal se den i Coluseum, og det blir jo ekstra bra! Jeg har egentlig ikke så mye å blogge om i dag, siden meste parten av dagen har gått til shopping og kortspill, hehe.

Hva synes dere om klærne?
hits