Inspo

inspiration
_Lookbook.nu

En favoritt?

inspiration


_Bilder fra weheartit, kollasj av meg. Brukeren min finner dere her.

Om du har bruker på weheartit, legg gjerne igjen linken. :-)

inspiration

Bilder fra weheartit, kollasj av meg (var ikke meningen at skriften skulle bli så stor, bildet var større enn jeg trodde)

Må skynde meg å bli ferdig med matteleksa til i morgen og samtidig ordne meg en minitalk til engelsken, så derfor tenkte jeg at det passet med et lite inspirasjonsinnlegg. Kjempelenge siden sist, så tenkte hvorfor ikke. :-)

Hatt en fin dag?

stilikon : lauren conrad

Fant et påbegyt innlegg om Lauren i arkivet, så bestemte meg for å fullføre det siden jeg, ja.. ikke har kamera.

Lauren Conrad er ikke bare stilikonet mitt - hun er forbildet mitt på flere måter. Uansett hva hun har på seg ser hun bra ut, samme hvor enkelt det kanskje er. Hun er utrolig nydelig og håret hennes er perfekt. I tillegg virker hun utrolig jordnær og skriver utrolig bra bøker. Om dere ikke har lest bøkene i L.A. Candy-serien enda, anbefaler jeg de virkelig. Hun har også kommet ut med en bok som heter Style, som jeg gleder meg skikkelig til å lese, hihi./weheartit

Hvem er ditt/dine stilikon eller forbilde?

beauty

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Åh, blir så utrolig inspirert av Costume. Tror jeg har sagt det 672 ganger før men, ehe. Fotoshootene er ofte nydelige, portrettene av forskjellige mennesker er alltid bra og, ja - det er supert. Haha, ble nesten et reklame-innlegg det her..

Leser du Costume? Veet, har hatt spørsmålet før.

#1 i want your wardrobe


// The Cherry Blossom Girl

Min aller største "inspirasjonskilde" for tiden - franske Alix, eller The Cherry Blossom Girl om du vil. Jeg virkelig elsker stilen hennes, og selv om hun bruker så enkle klær blir det så utrolig fint. Har jo faktisk kjøpt meg sånn shorts hun har på på det andre bildet, og venter på å få den i posten.

Kunne du tenkt deg klesskapet hennes?

beauty

/weheartit

Gjør deg selv en tjeneste og hør på sangen - den er nydelig. ♥

Kan ikke huske sist gang jeg hadde et sånt innlegg. Utrolig lenge siden i hvert fall. Sånn går det når inspirasjonen nesten er på bunnen.

Nå skulle jeg egentlig vært ute sammen med mange andre på Marlo, men neida. Ble selvsagt småsyk. Igjen. Hvorfor meg?!

Hva er din favorittsang akkurat nå?

DULCE CANDY
Alle bildene er fra Dulce Candy.

Kom over denne bloggen for noen dager siden, og jeg må bare si at jeg elsker stilen til den jenta! Blir rett og slett utrolig inspirert av antrekkene hennes - spesielt nummer 2. Har store planer om å skaffe meg et slikt belte og bruke det utenpå skjørt, som hun har gjort, hihi. Alt er så enkelt, men allikevel så utrolig fint.

Like or dislike?

MISS PANDORA


I går kom jeg innom den herlige bloggen til den franske jenta Louise Ebel. Hun har utrolig nydelige bilder, og skriver på en måte som virkelig fenger meg. Bloggen er skrevet på fransk, men du kan heldigvis velge å oversette alt hun skriver til engelsk. Jeg satt lenge og leste innleggene hennes og så på bilder i går kveld - jeg ble rett og slett fascinert.


På et spørsmål om hun var modell svarte hun dette;
"No, so far from it. I have so many defects: I have bunny teeth that keep me from closing my mouth, I'm blind as a bat, my legs are disproportionately longer in relation to my torso, my shoulders are too wide, I stand like a hunchback... No need to make a collection of ugly photos and or pinpoint my face's flaws, I've never pretended to be beautiful. We often accuse blogs of narcissism and I understand that, yet it's also way of learning to accept oneself and showing that we don't have to be drop-dead gorgeous in order to be photographable. It isn't my "beauty" that I strive to express but a universe and inspirations, too." 
- For en utrolig jordnær jente.

Har du vært innom bloggen til Miss Pandora/Louise Ebel før?

COSTUME
Jeg blir så utrolig inspirert av Costume - elsker det bladet. Det er for det meste veldig dyre ting som jeg aldri i verden har råd til, men det er jo også billigere ting. Noe av det beste er vel egentlig at man ser antrekk som i utgangspunktet er dyre, men du får inspirasjon til å sette sammen billigere klær og får nesten det samme antrekket. Jeg kan sitte lenge og bla i Costume uten å merke det.

Dette er forresten mitt innlegg nummer 400, gratulerer til meg!

Leser du Costume?

LAUREN CONRAD INSPIRATION

Jeg elsker stilen til Lauren Conrad! Hun har så mye enkle klær som alle kan få tak i eller finne lignende, og får det til å se så utrolig fint ut - more is less. Hadde ikke akkurat sagt nei takk til klesskapet hennes. Hun bruker så mye basicplagg og kombinerer det med blomster eller paljetter - I love it.


Jeg får så utrolig mye inspirasjon fra henne! Hvorfor kan ikke bare sommeren komme med en gang så jeg kan gå i sånne klær?

Hvilket antrekk ville du gått i?

Jeg hadde blitt kjempeglad om dere ville stemt på meg her!

LookBook Inspiration

Hei! Først må jeg bare si at tirsdager kommer til å bli ganske bloggfrie dager - fordi da er det håndball nesten like etter jeg kommer hjem fra skolen og lekser etter det! Siden jeg egentlig burde hoppe i dusjen og begynne på leksene blir det et inspirasjonsinnlegg!


Enda en gang, takk til blogg.no for god kvalitiet.

Hvilke sider får du inspirasjon fra?

Inspirasjon

Som sagt så er inspirasjonen min på bånn for tiden, så derfor passer det med inspirasjonsbilder!

35049222117ba3d7549elarge

xaeeucnr7nurfkmxp5vyg2t7o1500large

tumblrkqznij3jr91qzk9two1500large

54541451255897745294n400large

designartist10large

quotesquoteinsightstypographyquotepeoplelove

352001umbrellaponcho

351394img3023

352297lisa
Bilder fra weheartit.com og lookbook.nu
Hvor får du inspirasjon fra?
hits