Klær

november outfitsEn favoritt?

october outfits


2. oktober


3. oktober


24. oktober

Har ikke akkurat vært så veldig mye flinkere med outfits i oktober enn jeg var i september ser jeg.. Jaja, det er vel egentlig sånn det har vært år når det har begynt å bli vinter og kaldt ute.

En favoritt?

Edit: jeg har kåret vinneren av gavekortet på 200 kroner (men har bare glemt å si det, ehe) - og det ble Siri, som er kontaktet. :-)

hvilket antrekk?

1.


2.

En favoritt? Min er helt klart nummer 1. :-)

clothes


_privat

Jeg har hatt skikkelig lyst på et klesstativ en god stund, slik at jeg kan henge noen av klærne mine ut i rommet istedenfor at de henger/ligger bak to dører i klesskapet - og i går fant jeg endelig et! Tror ikke det kostet mer enn 149 kroner, og det var skikkelig lett å sette opp (klarte det liksom på under 10 minutter - jeg er så handyman noen ganger). Så nå har jeg ikke lenger en stor tom vegg på rommet! Det er nemlig en dør inn til et bittelite kott, så det har vært vanskelig å finne noe som faktisk kan stå der. Derfor er et klesstativ med hjul helt perfekt!

Hva synes du?

new top
H&M

Fant denne toppen på salg hos H&M til bare 80 kroner, så jeg var bare nødt til å bestille den (og en cardigan som av en eller annen grunn kommer i en egen pakke snere i uka) - selv om jeg egentlig har sagt at jeg ikke skal kjøpe noe mer før New York. Men den var så fiiin og spesiell!

jones & jones

Per-fec-tion. Jeg synes de aller fleste kjolene til Jones & Jones er helt utrolig fine, men jeg tror nok det her er en av de fineste jeg har sett. Herregudsåfin. Den koster rundt 750 kroner, noe som er litt mye for en kjole jeg vet at jeg ikke får så mange muligheter til å bruke - men det gjør ikke at jeg har mindre lyst på den!

I går kveld var jeg hos Kristin med Sigrun, Hanna og Anne Gøril (som jeg ikke hadde sett på kjempelenge, siden hun har begynt på videregående i Lillehammer), og spiste pizza og godis. Dere sier at jeg burde blogge litt mer "privat", men jeg orket ikke ta med kamera i går. Det er litt godt å tenke på andre ting enn at jeg må ta bilder til bloggen og blogge når jeg bare skal slappe av sammen med venner.. :-) (spesielt når man kommer rett fra håndballtrening og ikke ser så smashing ut)

hvilket antrekk?

Ganske enkle antrekk begge to, men jeg tror faktisk nummer en er favoritten min. Elsker den helt enkle strikkegenseren som man kan bruke masse forskjellig tilbehør til!

Hvilket liker du best?

favourites


GinaTricot


BikBok


BikBok

Tre av favorittene i klesskapet mitt for tiden. Fargen på den første er egentlig nærmere knallrosa enn det bildet viser, men takket være dårlig lys kom det ikke så godt fram.

En favoritt?

new dress

I går dro jeg og mamma en tur til Stryn, for å se på ny sofa, bursdagsgave til pappa og sånne ting. Langt inne i en krok på Vero Moda som var merket med 50% hang en av verdens fineste kjoler (tror den må ligge likt med Kristian Aadnevik for Riccovero kjolen jeg fant tidligere den dagen, som jeg enda ikke har kommet over - den var nydelig). Den var litt for stor, så skal vise dere bilde av hele kjolen når den har blitt lagt opp.


_privat

Vil dere se hele kjolen når den er ferdig?

h&m wantsHvorfor er det alltid de gangene jeg har bestemt meg for å spare penger jeg finner så mye fint?

blouses♥ ♥ ♥♥ ♥

Har lyst på absolutt alle fire! Kanskje mest den blå. Eller den lilla. Nei herregud, elsket alle.

Hva synes du?

s a l g s b l o g g e n

Jeg har fått et par bud på klærne som ligger ute på salgsbloggen - utrolig morsomt! Har blant annet en pakke klar til å sendes, og det blir flere etter hvert. Den hvite kjolen fra Rare Fashion og det blomstrete skjørtet med blonder blir blant annet solgt i kveld om det ikke kommer flere bud, så om du er interessert burde du ta sjansen nå. :-) Har også nullstilt budet på en skjorte, siden hun som egentlig skulle ha den aldri svarte.
_privat


oppdatert salgsbloggen!

Da har jeg endelig fått oppdatert salgsbloggen - som dere finner her (husk og les betingelsene!). Tar meg selv i å selge blant annet den utrolig fine kjolen min fra Rare Fashion med sløyfe, det blomstrete skjørtet med blonder og en kjempesøt blomstrete kjole. Liker alle plaggene - men når det aldri blir brukt er det like greit at noen andre kanskje får glede av de.

Kommer du til å sjekke ut salgsbloggen, eller?

july outfits


13. juli


14. juli


16. juli


28. juli


31. juli

Trodde at jeg kom til å poste veldig mye outfits nå i juli, men siden det har vært så sykt mye regn ble det ikke så mye som jeg hadde tenkt. Uansett - jeg liker nok best de to siste, i tillegg til det jeg hadde på meg på fredag men som jeg ikke fikk tatt bilde av.

En favoritt?


f a v o u r i t e s - s h o r t s


H&M


BikBok


BikBok


Takk for alle tipsene jeg fikk i går - et innlegg om Spaniaturen kommer snart! Forslaget til å vise favorittene mine av forskjellige klesplagg kom fra Siri, og det var egentlig en ganske god ide, hihi.

En favoritt?

høstens drømmekjoler

Mange har sikkert fått med seg at Nelly kjører en ny designerkonkurranse hvor man skal lage høstens drømmekjole, jeg har prøvd meg på å lage to stykker. Man må være blant de 100 kjolene med flest stemmer for å gå videre til juryen som velger vinneren, og for å bli blant dem trenger man akkurat nå rundt 240 stemmer. Jeg trodde ikke at jeg hadde så store sjanser siden jeg meldte meg på så sent, men den første kjolen min har jo faktisk allerede fått over 200 stemmer på den første kjolen! Den andre lagde jeg i dag, så det hadde vært gøy om dere ville stemt på den og.


Hjelp meg å vinne, stem på min kjole her! (åpnes i nytt vindu)

june outfits


2. juni


3. juni


4. juni


6. juni


27. juni og 30. juni

Den første uka i juni postet jeg outfit nesten hver dag, men så var det plutselig helt stille. Vet ikke helt hvorfor, men det har sikkert noe med været å gjøre. Tok forresten med to antrekk fra Spania også, de to siste. Pyntet meg litt noen kvelder, men om dagene gikk det i bikini og håndballdrakt - så det ble ikke tatt noe særlig med bilder som viser de litt finere antrekkene.

Favorittene mine er nok de to siste, 27. og 30. juni - synes ikke de første antrekkene var så veldig mye å skryte av når jeg ser de i ettertid, hehe.

Noen favoritter?

five favourites


Playsuit Nelly/Jeane Blush


Bikini
BikBok


Shorts
Ebay


Shorts
BikBok


Kjole
Zara

Fem av favorittene mine i klesskapet i sommer - og alle sammen ble med i kofferten til Spania! Klarer ikke å velge en av de som skiller seg ut som den største favoritten, liker alle sammen kjempegodt. Ble litt forskjell på bildene, men det er på grunn av at lyset endret seg når jeg tok bildene. 

En favoritt?

bow shorts
_privat

I fjor en gang kjøpte jeg det jeg trodde var en shorts på eBay, men når jeg fikk den i posten viste det seg at det var en playsuit. Den var veldig lang og passet ikke til meg i det hele tatt, så bestemte meg ganske tidlig for å gjøre den om til en shorts. I går kveld fikk jeg hjelp av mamma til å ordne det, og nå elsker jeg den! Den er så utrolig fin, og kommer til å bli brukt mye i sommer!

hvilken kjole?

På fredag reiser jeg og jentene på håndballaget til Spania på cup, og jeg har så smått begynt å pakke. Som vanlig sliter jeg med å finne ut hva jeg skal ha med meg uten at det blir for mye (noe det alltid blir uansett), og har bestemt meg for at jeg skal ha med èn av kjolene under. Problemet er at jeg ikke klarer å bestemme meg, og det som er så fint med å ha blogg er at jeg kan spørre dere om hva dere synes!

Hvilken kjole synes du jeg burde ta med?

Jeg fikk forresten ikke tatt bilder av antrekket jeg brukte i går kveld. Rakk det ikke før jeg dro, og kom hjem klokka 3 - og da var det for sent.  

to enkle sommerantrekk


_kollasjer av meg


Hadde litt (mye) tid til overs, så satte sammen to enkle sommerantrekk. Totalprisen på det første antrekket ble 597 korner, mens det andre ble bare 266 kroner. Jeg likte veldig godt shortsen på det første, så tror nok det er favoritten min av de to antrekkene.

I morgen er det ikke sikkert det blir så mye blogging, i tilfelle vi kommer oss på en buss som går i flomkaoset. Mamma har snakket om å ta en buss som går via Vestlandet - noe som vil ta 10 timer. No way. Heldigvis tror jeg det er absolutt siste utvei.

Hvilket likte du best?

en shorts - tre antrekk

1.

2.


3.


Det er ikke så lenge siden jeg viste tre forskjellige antrekk med denne shortsen, men hvorfor ikke gjøre det en gang til? Shortsen kan brukes til så utrolig mye - samme om det er sommer eller vinter, hverdag eller finere anledninger. Føler at jeg snakker om den her shortsen hele tiden, hehe.

Jeg liker nok best 2 og 3, siden 1 blir litt for lite synes jeg. Det hadde vært mye bedre om jeg hadde brukt litt smykker til.

Hvilket antrekk likte du best?

Husk fotokonkurransen her.

monki cravings


Kollajs av meg

Finner alltid så mye fint på internettsiden til Monki, men de gangene jeg har vært på butikkene i Oslo har jeg ikke funnet noen ting. Både det, og at butikken er så langt unna, er ganske surt. På den andre siden er det en god stund siden sist jeg var der, og jeg synes Monki har forbedret seg veldig i det siste! Jeg liker spesielt godt den mørke kjolen, den fargerike kjolen, den korte toppen og den stripete genseren. I ♥ Monki!

Kjenner at jeg er skikkelig misunnelig på de av dere som ikke skal på skolen i morgen.. Føler at det er lørdag i dag, og tror det blir ekstra hard å stå opp i morgen siden jeg føler at det er fri.

Likte du noe?

in my closet - shorts #2
_privat

Denne shortsen fra BikBok er helt klart en av de største favorittene i klesskapet mitt fortiden. Den kan brukes til utrolig mye, og er kjempefin! Jeg kommer til å bruke den veldig mye i sommer, men det som er så fint er at den kan brukes hele året med en strømpebukse under. Rosebowl shortser er et skikkelig nøkkelplagg spør du meg.

Hva synes du?

pakke i posten - nelly

Fikk som sagt pakken fra Nelly i går, men har ikke fått tid til å prøve klærne før nå. Kjolen var litt for stor noen steder, så har ikke bestemt meg for om jeg skal beholde den eller ikke. Jeg bestilte også en blå jumpsuit, men siden den ikke er kommet enda (kommer innlegg om det senere) ble det bare bilder av den hvite. Den var superfin, men det er litt vanskelig å vite hvilken farge jeg skal velge når den blå ikke er kommet.
Klokka fire skal jeg på forestilling med drillen, men må være der om .. en halvtime. Har litt dårlig tid, har hverken rettet håret eller spist middag. Uff, hater at alt er så stress for tiden!

Hva synes du?

hvilket antrekk?

Har spist meg ganske så full på kaker og sjokolade, det har nemlig vært familiebursdag for broren min. Føler at jeg har hatt en ganske effektiv dag - har både vært på drill, jobbet med eksamensforberedelser, sett litt på flyreiser til New York med mamma og nå feiret familiebursdag. Ok, hørtes ikke så veldig mye ut, men. Uansett, det er ikke poenget med innlegget.

Fikk inspirasjon fra Kristine AM til å ha et slikt innlegg, synes det var en god ide, hihi.
1.2.


3.


Så, hvilket likte du best - 1, 2 eller 3?

nettshopping

I går kveld klarte jeg rett og slett ikke la være å klikke et par plagg hjem fra Nelly. Jeg hadde en kode som ga meg 200 kroner avslag, og hadde bare tenkt til å se om jeg fant en liten ting - men det ble tre. Eller, egentlig bare to. Bestilte playsuiten i to farger fordi jeg rett og slett ikke klarte å bestemme meg der og da for hvilken jeg likte best, og skal heller prøve begge fargene på før jeg bestemmer meg for en av dem. Gleder meg skikkelig til å få en pakke i posten nå!


Hva synes du om det jeg besilte?

Jeg er forresten videre i en fotokonkurranse her, hadde satt stor pris på om du ville brukt 2 sekunder og stemt på bildet mitt (nummer 6)! :-) Dere kan stemme så mange ganger dere vil.

en shorts - tre enkle sommerantrekk

Har fått en god del positive tilbakemeldinger når jeg har hatt slike innlegg, så skal prøve å ha det mye oftere fremover. :-) Skoledagen min var ikke lenger enn 15 minutter i dag (!), så hadde veldig god tid til overs når jeg kom hjem. Derfor tok jeg meg tid til å lage et plagg - tre antrekk! Litt for lyse bilder, men det kan jeg takke sola for, som bestemte seg for å skinne rett inn vinduet akkurat i det jeg skulle ta bilder. Takk for det.

1.Shorts BikBok   T-skjorte  BikBok   Ringer Accessorize

2.Topp H&M Conscious Collection   Ringer Accessorize og H&M   Armbånd Accessorize og H&M

3.Genser H&M   Smykker BikBok og GinaTricot

Helt ærlig klarer jeg ikke velge en favoritt. Jeg kommer til å bruke alle tre antrekkene i sommer,d et er helt klart!

Hvilket antrekk like du best?

in my closet // skjørt #3
Zara

Det skjørtet her likte jeg med en gang jeg så det inne på Zara i London, og er kjempeglad for at jeg kjøpte det! Jeg vurderte faktisk og ikke kjøpe det, siden det var litt dyrt og fordi jeg allerede har et prikkete skjørt, men siden jeg likte det så godt var det bare nødt til å bli med i kofferten hjem. Det passer til så mye, i tillegg er det fint alene med en hvit topp.

Når det gjelder prøveeksamen, aner jeg ikke hvordan det gikk. Hadde en god følelse når jeg leverte del 1, og en ganske dårlig en når jeg leverte del 2, men nå har den gått mer over til.. ingenting, egentlig. Har virkelig ikke peiling på hvordand det gikk, men krysser fingrene og håper på det beste!

Hva synes du om skjørtet?

overknees


_privat

Noe jeg synes kan være superfint er knehøye strømper. Det har jo vært inne i motebildet en stund, men helt ærlig har jeg aldri brukt de til et antrekk. Synes det kan være litt vanskelig å kombinere det riktig og få alt til å passe bra sammen - men jeg skal prøve å bruke det litt mer fremover, spesielt til finere anledninger.

Hva synes du om knehøye strømper?

Jeg setter stor pris på om du vil stemme på meg her! Skriv navnet ditt i dette innlegget om du har gjort det. :-)

in my closet // skjørt #2
H&M

Helt klart et av favorittskjørtene mine! Det ble brukt ganske mye i fjor sommer, og kommer helt sikkert til å bli brukt mye i år også. Det er liksom så søtt og sommerlig!

Hva synes du?

en topp - to antrekk


Topp, belte og skjørt H&M


Topp H&M  Cardigan Cubus  Ankersmykke BikBok

Det var en god del som sa de ville ha mer av et plagg, tre antrekk - så here you go. Det ble bare to antrekk den gangen her også, hadde ikke så mye kreativitet på mandag da bildene ble tatt at jeg klarte å sette sammen tre stykker.. Jaja. Skal prøve neste gang!

Kom hjem fra en super dag på Grotli (hvor forresten Rupert Grint fra Harry Potter befinner seg fortiden!) for omtrent en time siden, men har dessverre ikke bilder siden jeg ikke fant det lille digitalkameraet mitt i dag tidlig.. Tredje gangen jeg står på slalåm, men herregud så gøy det var!

Hvilket antrekk likte du best?

salgsbloggen min


_privat

Da har jeg laget meg salgsblogg dere!
Satt lenge i går kveld med selve bloggen og alle innleggene, men nå er alt på plass! Selger en god del som aldri er brukt til en ganske billig pris - mye koster mellom 30-70 kroner!

Skjekk den ut her!

salgsblogg?

For et par uker siden ryddet jeg i klesskapet mitt, og fant noen plagg jeg har vurdert å selge. Det er bare dumt at klær bare blir liggende i skapet uten å bli brukt, og siden jeg har litt for mye klær er det bedre å gi det videre til noen andre som kanskje vil bruke det mer enn meg. Derfor har jeg tenkt å starte en salgsblogg, hvis det er nok interesserte!


Noen av klærne som skal selges.

Er dere interesserte i salgsblogg?

in my closet // genser #3
BikBok

Helt klart favoritt genseren min - den er så utrolig fin!

Hva synes du?
cravings_kollasj av meg  Klær fra BikBok og TopShop

Ååh, give it to me. Har lyst på alt sammen, men spesielt jumpsuiten og blondeshortsen!

Likte du noe?

in my closet // bluse #2


VIC

Åh, den er så fin! Helt klart et av favorittene mine i klesskapet, angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den.

Hva synes du?

en shorts - to anledninger

Hadde egentlig tenkt til å prøve meg på noe lignende "en shorts - tre antrekk", men siden jeg ikke fant cardiganen jeg hadde tenkt til å bruke til det tredje antrekket ble det bare to. Tok heller en shorts - to anledninger, hehe.

Finere anledninger/vinter

Blazer, topp og shorts H&M

Hverdag/sommer


Nå skal jeg straks bort til Kristin og ta bilder når hun og AnneGøril skal bade i elva. Herregud, at de orker..

Hva synes du? Og vil dere ha flere slike innlegg?

topshop


_Kollasj av meg

Ååh, snart bare en måned igjen til London og shopping! Kjenner at lommeboka gleder seg, hehe.

Likte du noe?

fem favoritter


VIC


Cubus


BikBok


H&M


Cubus

Pleide å ha en del slike innlegg før, og siden det er så lenge siden sist bestemte jeg meg for å lage et slikt i dag, hehe. Kom hjem rundt 12 i dag, og det er så utrolig godt å ikke ha noen lekser! Skal jo skrive litt notater til engelsk tentamen til i morgen, men det er det eneste. Har akkurat sett på The Hills, og det er så gøy å se at L.A. Candy bøkene gjenspeiler serien på mange områder, hihi. For et random innlegg.

Likte du noe?

kjolen jeg bestemte meg for

I innlegget om hvilken kjole jeg burde velge sa de aller fleste at de likte den fra Nelly best, og at jeg burde velge den. Setter pris på at dere ville si det dere mente om kjolene, men til slutt måtte jeg bare velge den jeg likte best selv, og det er den fra B Young. Den er litt stor, så jeg skal få mamma til å hjelpe med meg å sy opp stroppene litt - så blir den perfekt!

Siden bildene i det forrige innlegget ikke viste helt hvordan kjolen så ut legger jeg ut noen nye, hehe.


_privat Har ikke redigert bildene noe særlig, for at detaljene skulle komme bedre frem.

Hva synes du om kjolen?

gina tricot cravings


_kollasj av meg, bilder fra GinaTricot

Herregud så mye fint som har begynt å komme inn på GinaTricot akkurat nå! .. Jeg er verdens dårligste person til å spare penger..

Likte du noe?

hvilken kjole?

For et par dager siden bestilte jeg en kjole fra Nelly, samtidig som jeg var en tur i Lom og fant enda en fin kjole på B Young. Kjøpte den for at jeg kunne se de to kjolene mot hverandre, og så bestemme hvilken jeg skulle beholde - noe som ble utrolig vanskelig. Jeg klarer rett og slett ikke bestemme meg! 

Bildene viser ikke helt hvordan kjolene ser ut, takket være et litt dårlig lys og litt dårlig redigering, hehe.

Nelly

+ Lett å kombinere med andre plagg - som f.eks. en blazer
+ Er hverdagslig, samtidig som den er fin
+ Kan brukes om sommeren og om vinteren (med strømpebukse under)

- Kort
- Overdelen er litt stor og "posete"

B Young (finere i virkeligheten)

+ Er utrolig nydelig!
+ Fin å bruke om sommeren
+ God lengde

- Vanskelig å kombinere med andre plagg
- Er mer pyntet, vanskelig å bruke i andre sammenhenger


Hvilken synes du var finest? Gjerne si hvorfor.

in my closet // cardigan #2


H&M

Måtte bruke arkivbilder, siden jeg driver og øver på en prøve om den Kalde Krigen og FN. Glede!!!! I tillegg driver jeg og laster opp en video på facebook, som tydeligvis vil ta en evighet. 149 MB av 828 MB - 3 timer og 5 minutter gjenstår liksom. Tre ganger hurra for det.

Uansett, synes den cardiganen her er så utrolig søt, og så synes jeg grønnfargen er kjempefin! Synes de duene gir den et litt spesielt preg - det er liksom ikke bare en grønn cardigan.

Hva synes du? Herregud, hater jeg stiller det spørsmålet hele tiden.

polyvore

Laget av meg

Første gang på en god stund at jeg har vært innom Polyvore - men siden jeg var hjemme fra skolen i dag måtte jeg rett og slett finne på noe å gjøre. Så, ja. Regner med at jeg skal på skolen i morgen, og da blir det nok litt bedre blogging - siden jeg tross alt vil gjøre andre ting enn å ligge rett ut på sofaen og glane på tven.

Kunne du gått i antrekket over? Det kunne ihvertfall jeg - elsker kjolen!

floral bodies

Åh, en av disse to (eller kanskje begge, hihi)  skal få flytte inn i klesskapet mitt til sommeren! Tenk så fine de blir under highwaist skjørt eller shorts!

Sitter her og depper skikkelig over at jeg ikke fikk være med til Toten.. Har ikke feber lenger, men føler meg relativt slapp - men hadde gjort så mye for å kunne dra ned allikevel!

Like - dislike?

in my closet // college
Sykt fin redigering. I know.


BikBok

Helt klart en av favoritt genserne mine! Den er lang, stor og god - en kjempefin daffegenser som ikke ser ut som en typisk daffegenser med andre ord!

Hva synes du?

wishlist


TopShop, Miss Selfridge, New Look

Åh, som jeg ser fram til å komme meg til London og faktisk få handle noe fra butikkene klærne over er fra!

Noe du likte?

in my closet // genser #2

Er ganske lenge siden jeg har hatt in my closet nå, så tenkte at jeg skulle ta favorittgenser igjen. Har hatt det før, men kommer til å ta flere "kategorier" om igjen, fordi det er ikke sikkert det som var favoritten min før er det nå lenger, hehe.H&M

Hva synes du?

h&m

Fikk pakken fra H&M på nyttårsaften, men har liksom glemt å vise det til dere, hehe. Det var noe som ble slettet fra ordren når vi bestilte, en topp blant annet, såå.

Overse den helt forferdelige redigeringen av klesskapet her og der..
Vet enda ikke om jeg skal ha den, tror kanskje det blir en retur.

Noe du likte?

beste kjøp 2010 - klær

Som i fjor har jeg tenkt til å vise frem de beste kjøpene jeg gjorde i 2010, men kommer til å dele de opp i to sånn at jeg ikke får et langt og rotete innlegg.

Under er noen av de beste kleskjøpene jeg gjorde i fjor, og det var egentlig ganske vanskelig å velge ut, hehe. Rekkefølgen er helt tilfeldig.1. Jumpsuit - Ebay /  Betalte ikke 100 kroner for den en gang! Skal klippe av toppen og gjøre den om til shorts.


2. Kjole - BikBok /  Helt klart favorittkjolen min!


3. Kjole - Nelly


4. Samme bluse i to farger - BikBok


5. Skjørt - Zara /  Kjøpte det på salg i Montenegro for rundt 70-80 kroner - kupp spør du meg!


6. Shorts - BikBok


7. Genser - BikBok /  Elsker den!


8. Cardigan - Pull and Bear


9. Genser - Nelly /  Enda et kupp - kun 70 kroner! Litt stor, men what so ever.


10. T-skjorte - BikBok

Likte du noe?

stil i bilder

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic_privat

Lastet opp bildene i Tinypic, men har fått kommentarer om at ikke alle kan se bildene da. Ser du bildene?

Uansett. Over er egentlig stilen min oppsummert i to bilder. Ganske random, men fikk bare lyst til å ta noen bilder. Må virkelig se å få skaffet meg et bedre redigeringsprogram snart..

Hva synes du om bildene?

hvilket antrekk?

Siden jeg som sagt liker å finne ut hvordan jeg skal pynte meg noen dager i forkant, prøvde jeg å finne ut hva jeg skulle ha på på julaften i dag. Fant tre antrekk, men klarer ikke helt bestemme meg for hvilket jeg skal ha. Derfor vil jeg høre deres meninger. Skal jo selvsagt bruke litt tilbehør til.

Bildene lyver litt - for antrekkene, spesielt det første og det andre, er mye penere i virkeligheten.

1.


2.


3.


Hvilket synes du var finest?

christmas dresses

Image and video hosting by TinyPic

På noen måter så elsker jeg desember, for det er en måned hvor man får mange anledninger til å pynte seg skikkelig, hihi. Alle kjolene er fra Asos, og jeg hadde ikke akkurat sagt nei til å få alle sammen inn i klesskapet mitt! Mange er ikke akkurat typiske julekjoler, men jeg hadde ikke hatt noe i mot å bruke de som det, hehe. Liker alle egentlig, men de fire første er nok favorittene.

Hvilke(n) likte du best?

november outfits

1. november

2. november

14. november


22. november

Favoritt antrekkene mine for november. Ganske få, i forhold til det det pleier å være. Det er jo fordi det ble veldig kaldt i november, og jeg begynte å kle meg varmt og ikke nødvendigvis så fint, hehe.

Hvilket antrekk likte du best?

the perfect dress

Kom over kjolen under, og herregud så fin den var! Jeg elsker jo omtrent alt som har noe med sløyfer å gjøre, og hadde det ikke vært for at jeg allerede har kjole(r) til juleballet, så hadde jeg virkelig vurdert den her!


Hva synes du om kjolen?

in my closet // t-skjorte
BikBok

Ååh, den er bare så søøt. Husker at jeg sto klar til å betale inne på BikBok, og fikk øye på t-skjorta. Jeg fant riktig størrelse og slang den ned på disken uten å prøve den eller noe, for herregud - den skulle jeg ha. The story behind, liksoom.

Hva synes du?

give it to me


Chloe og Lanvin / Google

Herre. Gud. Jeg. Vil. Ha.
Har siklet etter kjolen leenge, og kom over den herlige genseren i går. Dessverre så er de litt for dyre for min lommebok. Så lenge ingen av dere vil spandere ca. 30 600 kroner på meg? Tenkte meg det ja.

Like?

in my closet // sommer kjoler


Nelly - Rare Fashion og BikBok

Jeg klarte rett og slett ikke bestemme meg for hvilken av de to kjolene over jeg liker best - de er så utrolig fine og søte begge to!

Hvilken likte du best?

in my closet // cardigan


Pull and Bear

Måtte bruke arkiv bilder, siden lyset ikke var noe bra. Anyhow, vet at jeg sier det om utrolig mange plagg, mehe - men jeg elsker den. Den er så meg, liksom.

Hva synes du?

den lille hvite


Nelly / Club L


BikBok


BikBok


Nelly / Rare Fashion

Åh, elsker hvite kjoler! Liker det faktisk bedre enn svarte, selv om det er utrolig fint og klassisk med svart også.

Hvilken likte du best?

in my closet // kjole


BikBok by Charlotte Thorstvedt

Jeg har nesten ikke ord for hvor glad jeg er i den kjolen her! Det er helt klart den aller fineste kjolen jeg har. Har faktisk bestemt meg for å bruke den på juleballet i desember, hihi.

Hva synes du?

in my closet // bluse


BikBok

Det var faktisk vanskeligere enn jeg hadde trodd å velge en favoritt bluse - liker alle jeg har så utrolig godt!

Kom hjem fra en forestilling for rundt en halvtime siden, så derfor har det vært lite blogging, hehe. I morgen tidlig drar jeg og mamma til Lillehammer på juleshopping, men skal forhåndsskrive et innlegg jeg skal prøve å få postet når jeg er der. :-)

Hva synes du?

in my closet // genser
BikBok

Hehe, måtte bruke et arkivbilde siden jeg ikke orket å skifte klær akkurat nå - så derfor er det en sløyfe på det nederste bildet.

Like?

in my closet // shorts

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
NewYorker

Hva synes du?

in my closet // skjørt

Har tenkt til å starte med noe nytt - altså In my closet. Da har jeg tenkt til å vise favorittplaggene mine i forskjellige "kategorier". Haha, fant ikke noe bedre navn akkurat nå. I kveld blir det favoritt skjørtet mitt.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Zara.

Hva synes du?

westhill redbird

Den. Skal. Bli. Min! Herlighet, så fin.

Like?

october outfits


7. oktober


11. oktober


12. oktober


14. oktober


16. oktober23. oktober

Sorry sen blogging - men det var håndballkamp i dag og. Begge Skjåk lagene vant, og det var en utrolig bra kamp, hihi. Men ja. Favoritt antrekkene mine for oktober. Klarer ikke helt bestemme meg for hvilket jeg liker best, men det blir nok det siste.

Hvilket likte du best?

hello there, polyvore

Prøvde meg på Polyvore igjen isted - og herregud så lenge siden det er sist jeg gjorde det. Ble litt rotete med alt dilldallet jeg slang på, men what so ever. Selve antrekket som teller, eller? Var ganske kreativ og poetisk når jeg ga selve kollasjen et navn også. Overrasker meg selv noen ganger. Yeaah.
Hva synes du?

 

just my luck

Kjolen jeg viste dere i går som jeg hadde bestilt fra Nelly hadde visst blitt utsolgt før jeg fikk sikret meg en allikevel - noe som er utrolig surt og typisk. Meen, fant en lignende en også på Nelly - men den koster over 500 kroner mer.. Jeg har et gavekort på 200 kroner som jeg kan bruke på den kjolen, men jeg vet ikke om den er verdt så mye penger.


Den jeg egentlig bestilte (99 kroner)             Den jeg vurderer nå (649 kroner - 449 hvis jeg bruker gavekort)

Hva ville du gjort?

http://nelly.com

Sykt bra redigering, I know.

Dere har kanskje fått med dere at det er salg på Nelly for tiden, og tingene over er på vei hjem i postkassa mi! Eller, bestilte kjolen og den nederste genseren i går kveld, siden kjolen holdt på å bli utsolgt, hehe. Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal bestille den andre genseren også.

I flere måneder har jeg spart penger til å dra til London, hvor jeg egentlig skulle dratt i morgen - men turen ble utsatt til vinterferien.. Sadface.

Likte du noe av det over?

pictures of my playsuit

Sykt rar vinkel på bildene, og knærne mine ser herja ut..

Det er noen som har spurt etter bilder på hvordan playsuiten er på, så here you goo. Den er alt for lang for meg, så enten satser jeg på å vokse litt frem til sommeren eller så tar jeg frem nål og tråd og gjør den om til en shorts. Synes ikke det er fint når den er så lang at den blir uformelig.

Hva synes du?

september outfits

2. september11. september


 

13. september
15. september

 

27. september

 

29. september

 

Mine favoritt antrekk for september, inspirert av Ragnhild. Det jeg liker aller best er kanskje det siste, rett og slett fordi jeg elsker t-skjorten! Akkurat nå burde jeg egentlig pakke siden jeg drar i morgen, men hva gjør jeg? Jeg pakker ihvertfall ikke.

Hvilket likte du best?

wardrobe


Foto_Meg

Endelig - det nye klesskapet er på plass! Utrolig fint å ha et klesskap som er dobbelt så stort som det jeg hadde før! Nå er rommet mitt så godt som ferdig, mangler bare noen småting. Hadde egentlig bestemt meg for å legge ut bilder av rommet mitt når jeg hadde fått klesskapet, men venter til det er helt ferdig.

Hva synes du?

atumn cravings #2

Image and video hosting by TinyPic

GinaTricot og BikBok

Jeg har ikke brukt penger på klær på over en måned. Herregud - det føles mye lengre! Og det er mer enn en måned til jeg skal til London. Men, på onsdag drar jeg og klassa til Oslo, så da blir det nok litt shopping! Ganske uinteressant egentlig. Neinei, nå skal jeg gå å dope ned halsen min med drops.

Noe du likte?

nelly dresses


Åhåå, Nelly har så utrolig mange fine kjoler! Hadde ikke akkurat hatt noe i mot å få noen (egentlig alle) i klesskapet mitt. Men nei, jeg skal jo til London snart - og da trenger jeg penger.

Nå skal jeg snart dra for å se film og spise pizza med Sigrun, Kristin og Hanna - så da snakkes vi nok ikke før i morgen dere!

Likte du noen?

spoiled

Mamma og pappa var i Oslo i går på dagstur, og snill som hun er kom mamma hjem med tre fine ting til meg. Hun visste at jeg lenge har hatt lyst på Girls Leauge genseren fra Gina Tricot og en lys bukse - og i tillegg kjøpte hun noen øredobber til meg. Jammen er hun verdens beste! ♥ Og når jeg først er i gang, kan jeg jo også si at pappa er verdens beste fordi han kjøpte med to filmer jeg ba han om å kjøpe, hihi. ♥

Ok, føler meg litt bortskjemt.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes du?

skal, skal ikke?

Jeg har jo sagt tusen ganger at jeg sparer til London, og har faktisk ikke kjøpt meg klær på flere uker (hvis man ser bort fra det ene skjørtet). Har siklet etter genseren og beltet under lenge, og i går fant jeg den nydelige blondekjolen på en salgsblogg. Jeg har så sykt lyst til å gi meg selv en 500 lapp og kjøpe de tre tingene - spesielt siden jeg trenger en fin men varm genser - men så var det det med sparing da.


Skal jeg, eller skal jeg ikke unne meg 500 kroner og kjøpe det jeg har lyst på?

new skirtBikBok

Skal prøve å gjøre en kort historie kortere. Siden jeg bor på et øde sted uten butikker (omtrent) og ønsket meg skjørtet så utrolig mye spurte jeg tanta mi som bor på Gjøvik (som egentlig ikke er tanta mi, men tanta til pappa, men jeg har alltid kaldt henne for tante - hvis det ga noen mening) om hun kunne være supersnill å kjøpe det med til meg, siden hun skulle komme til Skjåk. Og selvsagt var hun så snill at hun gjorde det. ♥ Hva har man familie for 'a, liksom? Haha, TULLA. Elsker det!

Like or dislike?

obsession : shoulderdetails


Er det noe jeg virkelig elsker, så er det skulderpynt! Puffaarmer, små detaljer, rusjer - I love it all. Synes det er så utrolig fint, og jeg tror nesten alle favoritt overdelene mine har en eller annen form for skulderpynt. Elsker det!

Skulderdetaljer - like or dislike?

atumn cravingsMotekongen, Miss Selfridge, BikBok, H&M og Gina Tricot.

Så. Mye. Fint! Selv om mye av det ikke er typiske høstklær, så fant jeg veldig mye fint akkurat nå, hihi. Sånn som playsuiten - har sett på den lenge, og nå er den til og med på tilbud! Nesten så jeg vil kjøpe den til neste sommer. Tror jeg må gjøre det jeg, selv om jeg liksom skal spare penger, ehe.

Likte du noe?

bow sweater
Sorry sen blogging, men har holdt på leenge med en tegning i kunst og håndverk. Uff.

Uansett, elsker denne genseren, den er så fin med den store sløyfa på siden! Den er litt kort, men det er bare å bruke en lang, hvit topp under og da går det jo helt fint. Men nå må jeg tilbake til mitt mesterverk. Jeg tegner nemlig...
...
perspektiv. Love it!!!!!!! ...

Like or dislike?

sommerens beste kjøp


Kjole BikBok


Bluse BikBok


Genser BikBok

Smykke Cubus og BikBok

Hehe, her går det i BikBok ja. Det her er altså favorittene mine av det som har blitt kjøpt i sommer. Har jo selvsagt andre fine klær jeg har kjøpt, men bestemte meg for å vise de jeg liker aller best, hihi.

Hva likte du best?

PAKKE I POSTEN

Fikk pakken fra H&M i posten i dag! Det ble mest basic ting på meg, siden jeg bestemte meg for å returnere kjolen og det ene skoparet. Herregud, hælene var 11 cm - og de eneste gangene jeg har gått med høye hæler er på juleball. Og sånn seriøst, de hælene er sikkert 2-3 cm. Så jeg gikk fra å være 1,62 til 1,73 - og det hjalp ikke akkurat på balansen.


Kjolen var ikke helt meg, så det blir retur på den.

De var jo veldig søte, men hælene var som sagt en smule for høye.

Jeg elsker balletsko, hihi.

En del basicplagg, men hva synes du?

DRESS

Jeg vet jeg sa at jeg skal prøve å skjerpe meg når det gjelder å kjøpe ting, men den kjolen her kjøpte jeg faktisk to uker før jeg sa det, tehe. Så jeg er undskylt. Anyway, kjøpte den på Ebay for rundt 48 kroner (!), og den kom i dag. Den er jo ganske søt, og jeg kan bruke den for å etterligne dette antrekket, som jeg viste dere for noen dager siden.

Jeg er litt usikker på om jeg skal beholde den, fordi det er en del løse tråder og jeg vet ikke når jeg skal få brukt den. På den andre siden kostet den så lite at om den blir mye brukt er den jo et kupp. Men, på den andre siden igjen kan det hende jeg finner en lignende kjole jeg liker bedre senere. Uff.Løse tråder.

Hva synes du, helt ærlig - skal jeg beholde den eller sende den tilbake?

H&M FALL

Bestilte noen få ting fra H&M forige uke, fra høstkatalogen. Uff, jeg kjøper for mye klær. Etter at jeg har vært i Trondheim neste helg skal jeg begynne å kjøpe mye mindre klær og heller spare penger til London. Jeg skal i hvert fall prøve å spare. Helt seriøst. Jeg skal prøve.

Anyway, det jeg bestilte;

Jeg er litt usikker på kjolen, men jeg får se hvordan den blir på.

Jeg går jo aldri i høye hæler til vanlig, men skoene var så søte!

Noe du likte?

FAVOURITES


Kjole Nelly


Genser Gina Tricot


T-skjorte Cubus


Cardigan H&M


Skjørt Vila

Noen av favorittene mine i klesskapet fortiden. Har selvfølgelig flere favoritt klesplagg, men valgte ut fem stykker nå. Jeg har ikke akkurat fått noen sjanse til å bruke blant annet kjolen og skjørtet, men liker de veldig godt allikevel, hehe.

Hvilket plagg var din favoritt?

LACE DRESS


Som jeg sa tidligere i dag - så skulle jeg gi dere bedre bilder av kjolen i dag. Den er så fin, jeg elsker den! Den er litt gjennomsiktig, men om det blir et problem er det jo bare å ta en topp under. Håper jeg får mange sjanser til å bruke den!

Like or dislike?

Avslutter konkurransen hvor du kan vinne et valgfritt solbrille par fra Solbrillekongen i morgen - delta her.

I HEART NELLY

Fikk bestilt disse to herlighetene fra Nelly i går! Er litt spent på kjolen siden den vist nok skulle være veldig liten i størrelsen - men jeg krysser fingrene.

Satte forresten nesten en ny rekord i dag - sov til over halv to. Jeg burde vel se å lage meg litt frokost, tehe.
Husk konkurransen!

Like?

FAVOURITE DRESSES

Et av klesplaggene jeg liker aller best her i verden, er kjoler. For et år siden hadde jeg kanskje to kjoler i klesskapet mitt - rett og slett fordi jeg omtrent aldri brukte kjoler før. Nå har jeg fått meg en del kjoler, og to av favorittene mine er helt klart disse;
 

BikBok - Charlotte Thorstvedt


BikBok

Hvilken likte du best?

GIVE IT TO ME... hvorfor kunne jeg ikke vært millionær og kjøpt alt jeg har lyst på? Elsket de to første og den nest siste med blonder.

Likte du noen?

WHICH ONE?

For en del måneder siden bestilte jeg en svart playsuit fra H&M, men har fått vite flere ganger at de har problemer med å skaffe den. Når jeg kom hjem fra Hellas fikk jeg vite at det ikke var mulig i det hele tatt å få tak i den - noe som var utrolig surt når jeg har ventet så lenge på den. Derfor bestemte jeg meg at jeg skal prøve å finne en ny en andre steder, og her er noen av de jeg har funnet;

Nummer 1 - Topshop

Nummer 2 - Miss Selfridge

Nummer 3 - Miss Selfridge

Nummer 4 - Nelly

Nummer 5 - Ebay

Jeg liker kanskje nummer 1, 4 og 5 best - men synes alle var veldig fine.

Hvilken likte du best?


Jeg er forresten med i konkurrasen til Ellinor der man kan vinne en header! Er veldig glad i den jeg har, men føler for noe litt mer sommerlig akkurat nå, hihi. :-)

NEW DRESS
Her er kjolen jeg kjøpte i går. Fikk et spørsmål om hvor man kunne finne butikken jeg hadde kjøpt den på, Bergset. Jeg tror ikke det er noen stor butikkjede, så så vidt jeg vet finnes den bare i gågata i Nordfjordeid. Men merket er SisterS Point, og det merket selger de i butikker som Lene V - så det er fult mulig å finne kjolen i andre butikker. Anyway, kommer til å bruke denne kjolen utrolig mye!

Jeg hadde blitt utrolig glad om du ville stemt på meg som ukas outfit på denne bloggen! Jeg tror ikke man kan se bildene av outfitet mitt, men det er dette outfitet jeg har deltatt med. Tusen takk til alle dere som allerede har stemt på meg!

Hva synes du?

MY NEW BIKINI

Noen lurte litt på hvordan bikinien jeg kjøpte på GinaTricot så ut, derfor tenkte jeg å vise den nå. Som jeg sa i går så var den ikke helt lik som på bildet - men jeg synes den var ganske fin når den kom på! Blåfargen var også ganske fin, og det blir ikke så veldig store kontraster til den bleike huda mi, hehe. Hadde bikinien vært svart så hadde jeg sett enda blekere ut, og om den hadde vært hvit så hadde jeg gått i ett med den.. Hehe okei, kanskje ikke.
Som alltid; den er mye finere og annerledes på.

Hva synes du?

I går ble jeg forresten vurdert av denne søte jenta!

FOREVER 21 WANTS

Image

Nei, jeg skal ikke fortelle hvor mye jeg elsker Forever21 og hvor mye jeg håper at den butikken kan komme seg til Norge igjen. Fant, som vanlig, en del fint der inne. Vurderer å bruke litt av konfirmasjonspengene mine på litt klær derfra. Favorittene mine er helt klart ringene, blondekjolen og skjørtet.

Likte du noe?

FLORAL DRESS

Synes denne kjolen er utrolig søt! Veldig sommerlig, og fargene var kjempefine. Den står veldig høyt på ønskelista mi for tiden, sammen med mye annet, tehe.. Om det blir til at jeg kjøper den kommer den til å bli brukt mye i sommer!

Like or dislike?

TOPSHOP DRESSES


Image and video hosting by
TinyPic

Jeg elsker virkelig disse kjolene fra TopShop - spesielt den rosa med svarte blonder øverst. Me want! Gleder meg utrolig til det kommer TopShop butikker til Norge! I mellomtiden krysser jeg fingrene for at jeg får en Londontur i konfirmasjonsgave så jeg får tatt en skikkelig shoppingtur i en by med masse butikker, hihi.

Likte du noen?

5 SUMMER FAVOURITES

Igjen er blogg.no helt klikk, så jeg har prøvd kjempelenge å poste dette innlegget. Grr.

Gleder meg så utrolig til sommerværet kommer tilbake på ordentlig! Det blir så herlig å gå rundt i skjørt og shorts igjen! Sommerklær er noe av det beste med hele sommeren, men sol, is og bading kommer selvsagt før, hihi. Hadde det vært opp for meg, hadde det vært sommer hele året. Så her er noen av mine favoritt sommerklær, som kommer til å bli brukt mye i sommer;

Image and video hosting by TinyPic
Kjole fra Nelly.

Image and video hosting by TinyPic
Kjole fra BikBok.

Image and video hosting by TinyPic
Shorts fra Nelly.

Image and video hosting by TinyPic
Skjørt fra H&M

Image and video hosting by TinyPic
Shorts fra BikBok

Hva likte du best?

DRESS UP

Mange blogger om hvilket antrekk de skal bruke på 17. mai, og siden jeg ikke har så veldig mye annet å blogge om nå slenger jeg meg på, hehe. Antrekket mitt for 17. mai har egentlig aldri vært noe å tenke på, siden jeg er drillpike og derfor bruker uniform. Men på middagen etter på så tar jeg jo på meg andre klær, og jeg prøvde å finne ut hvilken kjole jeg skulle bruke i sta. Mye greiere å finne det ut noen dager i forveien i stedet for å stresse med det når vi skal dra, noe som er typisk meg å gjøre.

Kjole 1 - fra BikBok

Kjole 2 - fra H&M

Kjole 3 - fra Gina Tricot

Hvilken kjole synes du jeg bør bruke?

TOPSHOP PLAYSUITS


Alle fra Topshop - mange av de så egentlig ut som kjoler.

Noe jeg virkelig har fått sansen for i det siste er playsuits. Synes det er kjempesøtt, og er liksom så fint og enkelt på samme tid. Gleder meg ihvertfall til sommeren, når jeg bare kan slenge på meg en playsuit og gå ut! Har ingen selv enda, men venter på at denne herligheten fra H&M skal komme i posten;


Like or dislike?
hits