Klær, tilbehør osv.

accessorises
Hals Pieces  Smykke Kimstore.se (ad)

Skulle egentlig poste det innlegget her i går, men da satt jeg rundt seks timer i strekk for å få Explorius søknaden min ferdig og hadde ikke akkurat tid til så veldig mye annet. Nå sitter jeg i sofaen under et teppe og er ikke helt frisk - men det er vel bedre at jeg ble det i dag, og ikke i går.
Skal forresten prøve å bli bedre til å blogge siden det har vært veeldig dårlig i det siste, så det hadde vært fint om dere hadde kommet med litt forslag til hva dere vil ha mer av på bloggen. :-)

high heels

I dag dro jeg og mamma til Otta rett etter skolen, og kom hjem for ca. en time siden - med andre ord litt senere enn vi hadde tenkt. Jeg fikk kjøpt meg litt nødvendige småting som sjampo, balsam og treningstights - i tillegg til noen utrolig fine sko! Har sett på de lenge, men de har aldri hatt størrelsen min. I dag derimot var de både igjen i rett størrelse og til 20% rabatt! Skal vise bedre bilder senere. :-)

navnesmykke

 På fredag fikk jeg dette supersøte smykket i posten, kun et par dager etter jeg fikk beskjed om at det var sendt! Jeg fikk det fra Mitt Navnesmykke (som dere kanskje ser på smykkeboksen, hihi), og likte det veldig godt. Det kan kjøpes her.

Hva synes dere?

wants


Synes GinaTricot hadde utrolig mange fine smykker, ringer og øredobber akkurat nå, og favoritten min er helt klart moustache ringen - den var så utrolig kul! I tillegg likte jeg veldig godt armbåndet, så tror nok jeg må prøve å skaffe meg de to, hihi.

Noe du likte?

favourite jewellery


Accessorize / Gina Tricot / Forever21 / Forever21


Six / Accessorize / H&M / Forever21

Samlingen min med smykker, ringer, øredobber (og tilbehør generelt) vokser gradvis, og jeg har begynt å få en god del fine smykker. Men allikevel er det alltid noen som henger litt høyere enn de andre, og over er mine favoritter akkurat nå! Jeg angrer skikkelig på at jeg ikke hamstret mer på Forever21 (kostet jo ikke mer enn 30 kroner for et smykke!), men det får bli en annen gang.

Forresten, hvis du har gullsmykker, gullringer eller hva som helst annet i gull liggende i en skuff uten at det blir brukt - så går det faktisk an å tjene penger på det. For eksempel Gullbrev, hvor du sender inn gull og får penger på konto. Jeg har ingen erfaringer med det, men hvorfor ikke?
(Reklame)

En favoritt?

h&m spring
_privat Whops, skriften ble litt mørk.

Kom hjem til en H&M katalog i dag, og fant mye fint i den. Jeg elsker vår- og sommerkolleksjoner og blakker meg på de - men på den andre siden finner jeg sjelden noe fint i vinterkolleksjonene, så det går jo opp i opp. Skal se om jeg får bestilt meg et par ting i kveld (bestiller alltid for sent, så alt jeg vil ha er utsolgt.. Har lært med andre ord), før jeg drar bort til Nina med mange fra klassa.

Har du sett H&M Spring kolleksjonen?

give it to me #2


weheartit

Først og fremst - det her er mitt 900 innlegg på blogget! Herregud sier jeg bare. 900 innlegg.

Jeg har så utrolig lyst på en nøkkelring, som på bildene over. Synes de er så utrolig fine! Ønskelisten min blir lenger og lenger for hver dag, men vurderer å skrive på en sånn ring.

Like?

todays accessories
_privat

Elsker beltet, men har ikke brukt det så ofte. Sitter hos Kristin nå, og burde egentlig gjøre engelsken til i morgen - så da slutter jeg her.

Hva synes du?

owl ring

Image and video hosting by TinyPic
_private

Endelig! Har ventet på ringen i snart to måneder, og endelig kom den. Hadde egentlig gitt opp håpet om å få den, haha. Men den var vel kanskje verdt å vente på - den var jo utrolig søt!

Anywho, nå skal jeg kose meg med reprisen av EMA siden jeg ikke fikk sett det på søndag (?). Vet jo hvem som har fått priser i flere kategorier, men det er jo gøy å se.

Hva synes du?

5 favourite rings


Six Six Accessorize / Hellas / Hellas

Favoritt ringene mine for tiden, hihi. Slangeringen kan jeg vel si at er den jeg liker aller best - elsker den!

Hviliken likte du best?

 

snake bracelet
Bilder__Meg

Elsker armbåndet! Kjøpte det når jeg var på Oslo tur forige uke. Har lett etter et sånt utrolig lenge, så ble jo utrolig glad når Kristin fant de på Glitter! Lykke!

Hva synes du?

bow shorts and owl ring

Hahaha, sa jo i går at jeg ikke hadde kjøpt meg noe på over en måned - men så fant jeg tingene over.. Har så utrolig lyst på dem, men så er det jo London igjen da. Men altså - jeg tviler på at jeg kommer til å finne lignende shorts i London, i hvert fall ikke til den prisen her! En uglering finner jeg nok helt sikkert, men ringen over koster ikke mer enn 2 norske kroner, helt seriøst! Koster faktisk bare 120 kroner for begge to, og det er jo ikke mye!

Uff, jeg er så flink til å overbevise meg selv. Spør dere før jeg bestemmer meg helt, for dere har jo alltid så mange gode råd, hihi.

Ville du brukt 120 kroner på shortsen og ringen?

todays necklace

Skulle egentlig poste et outfit nå, men tar meg ikke tid til å ta bilder siden jeg skal bort til Kristin og Elin straks. Men, jeg tok meg tid til å knipse et par bilder av smykket mitt, hihi. Elsker det - det er liksom så spesielt. Tror nok det var et av de beste kuppene jeg gjorde i sommer - kostet egenlig 160 kroner, men var nedsatt til bare 19 kroner!
Sorry for et ganske random innlegg, men sånn går det de dagene man velger å være litt sosial, hehe.

Hva synes du om smykket?

todays accessories

Smykke Cubus  Ring Hellas

Endelig fikk jeg brukt uglesmykket mitt! Har liksom alltid hatt på meg noen andre smykker, eller klær som akkurat det smykket ikke passet til. Så i dag kjørte jeg et helt antrekk - bare for å bruke uglesmykket mitt. Elsker det smykket! Uff, nå ble det mye smykke her, skal ikke bruke ordet mer i innlegget.

Uansett, Kristin er på besøk og vi er så ekstremt sosiale der vi sitter på hver vår data og skriver engelsk historie. Koselig. :-)

SMYKKE! ... Sorry. Måtte bare.

Hva synes du?

what i want


Synes de er så fine! Holdt på å bestille meg de en gang, men så ombestemte jeg meg. Det angrer jeg så utrolig mye på nå, for nå selges de ikke lenger.. Det er ikke tilfeldigvis noen som selger et par av de i størrelse 34? Hihi.


Skoene prøvde jeg for noen uker siden, og de satt helt perfekt! Vet ikke når jeg skal få brukt de, men jeg elsket de! Vurderer å skaffe meg de neste gang jeg er i en Eurosko butikk, selv om de koster litt mye for meg som sparer til shopping i London.


Har bare hørt fine ting om MAC, og har veldig lyst til å prøve en av leppestiftene dems.


Den. er. så. fin! High School inspirert, så det blir et annet alternativ til baseball jakken for meg, hehe.

Hva står på ønskelisten din for tiden?

today
Sløyfe Gina Tricot   Øredobber BikBok

Et helt enkelt antrekk i dag - men det jeg elsker med den genseren jeg bruker er at det går an å bruke mye tilbehør til uten at det ser for mye ut, og om man ikke bruker så mye er det fint det og. Det jeg liker allerbest å bruke til genseren for tiden er sløyfa fra Gina Tricot - elsker den!

Like?

favourite necklaces
Foto: Meg

Trenger jeg si noe mer? Favoritt smykkene mine for tiden! Jeg bruker smykker ganske ofte, og elsker de som er litt spesielle, hihi.

Hvilket smykke likte du best?

LACE BORDER


T-skjorte BikBok  Shorts H&M   Sykkeltights BikBok

Har brukt en del timer på å rydde rommet og kaste ut skrot som aldri blir brukt - men tok en pause nå for å blogge litt, tehe. Skal prøve å kaste ut enda mer etter på som bare står og tar plass.

Prøvde å ta sykkelshortsen med blonder under shorts i dag, synes egentlig det ble kult! Blondekanten som stikker ut under shortsen ga antrekket et litt annet preg enn bare en t-skjorte og shorts. Sykkelshortsen er utrolig praktisk, siden den kan brukes til utrolig mye på forskjellige måter!

Like or dislike?

NEW SHOES
Har fått kjøpt meg en del nytt etter konfirmasjonen - og nye sko er virkelig noe jeg trengte! De jeg har hatt var ikke minst stygge, men de var slitte og begynte å bli ødelagte. Jeg synes Kawasaki sko er ganske fine samtidig som de er enkle - så derfor bestemte jeg meg for å bestille de i hvite! Liker de kjempegodt, hehe!

Like or dislike?

SHORTS AND TIGHTS


Shorts H&M    Strømpebukse BikBok

Jeg synes det er utrolig kult å gå i shorts med en mønstrete strømpebukse under! Har ikke gjort det selv enda selv om jeg har to sånne strømpebukser - en med hjerter og en med prikker. Finner liksom aldri et passende tidspunkt å bruke det på. Om vinteren er det for kaldt, og om sommeren vil jeg helst gå i noe jeg kan brette opp. Men, det går jo selvsagt an å bruke det på sommerdager det ikke er så varmt, og om våren.

Like or dislike?

SOMETHING OLD

Disse skoene er ikke direkte gamle, kjøpte de i Thailand for 3-4 år siden for kanskje 40 norske kroner. Elsker at det er så billig i Thailand! Brukte de ganske mye året etter at jeg hadde kjøpt de, men så ble de liksom bare liggende i en krok og ikke tatt frem igjen før i dag. Driver nemlig å pakker til Hellas, og det gjorde at jeg tok de frem for å se om de fortsatt passet - og det gjorde de! Vet ikke om de kommer til å være med i kofferten, men de kommer nok til å bli mer brukt!

Hva synes du?

LACE TIGHTSBlonde tightser er jo noe som mange butikker har fått inn for tiden, og helt ærlig synes jeg det er ganske kult hvis man klarer å kombinere det riktig. De har en på BikBok, den svarte, som er ganske kul i hvit. Er ikke så stor fan av svarte egentlig, hehe. Holdt på å kjøpe den en gang, men var veldig usikker på om jeg kom til å bruke den.

Like or dislike?

BOW DETAILS

Jeg vet ikke om dere kanskje har skjønt det, men jeg virkelig elsker sløyfer! Enten det er små detaljer eller store - jeg elsker det! Sløyfer er jo utrolig søte da, og passer til ganske mye. Føler jeg sier akkurat de setningene veldig ofte, tehe.
Like or dislike?

FAVOURITE RINGS
Fra Accessorize og H&M.

Mine to favorittringer for tiden. Jeg har jo flere ringer jeg liker godt, men disse to er som sagt favorittene mine for tiden. Begge to er jo veldig søte, og går til veldig mye. Helt vanlige ringer som kan være med å sprite opp et helt vanlig antrekk, hihi.

Like or dislike?

ACCESSORIES 040610
Belte og ring fra H&M

Fikk to ting i posten i går, nemlig et belte og en ring fra H&M! Elsker virkelig beltet, det kommer jeg til å bruke veldig mye fremover. Det kan brukes over topp, skjørt og kjoler. Virkelig verdt de 50 kronene jeg betalte for det! Ringen var også verdt 30 kroner, så jeg kan vel egentlig si at det var bra kjøp, hihi. 

Like or dislike?

FAVOURITE PERFUMES

Parfyme er jo noe jeg selvsagt bruker hver dag, og da er det jo viktig å ha en lukt man liker. Jeg liker ikke når parfymelukten er for tung eller for sterk. Liker de best når de er friske og lette, hvis dere skjønner, hihi. Jeg har en del parfymer, men de jeg liker best er;

Versace - Bright Crystal. En utrolig god lukt, men som dere ser er den omtrent tom nå.

Moschino - Funny! Fikk denne til konfirmasjonen min på søndag, og det er en lukt som passer helt perfekt til meg! Elsker den!

Miss Dior Cherie - L'eau. Ønsket meg denne lenge, og ble kjempeglad når jeg fikk den. Lukten er kjempegod, men kan fort bli sterk om jeg tar på for mye.


Hva er din(e) favoritt parfyme(r)?

TODAYS HAIR - 270510

Hver dag håret mitt lider av en viss sykdom kalt bad hairday pleier jeg å bare surre det i en klump. I går var jeg innom bloggen til Trine Sjursen, og så at hun hadde pyntet den helt vanlige hårfrisyren med en blomsterklype. Så i stedet for å bare gå med en liten klump med hår på hodet, ville jeg prøve det! Synes det var utrolig søtt ihvertfall.

Håret mitt har falt litt ut, så det er kanskje ikke så bra ut - men det krever sitt å være journalist altså! Eller egentlig ikke.. Elsker å jobbe hos Fjuken! Og forresten, alle dere som får Fjuken i posten må se på side 12 og 13, og skjekke hvem som har skrevet de to største sakene der, hihi!

Hva synes dere?

MY FAVOURITE PAIR OF EARRINGS


Bollekinn og fregner!! <3<3<3


Jeg elsker virkelig disse øredobbene som jeg har kjøpt på Accessorize. De er så utrolig søte, og det er ingen tvil om de er favorittene mine når det gjelder øredobber. I tillegg så går de til veldig mye, og er veldig sommerlige. Dere har sikkert sett de flere hundre ganger, hihi.

Like or dislike?

OBSESSION : OWL RINGSNoe jeg synes er utrolig kult er ugleringer! Likte det ikke i det hele tatt før, men nå har jeg virkelig fått sansen for de. De er jo utrolig søte da, hihi! Jeg har veldig lyst på en selv, men de eneste stedene jeg finner de er på butikker som Forever21 og på Ebay. Burde kanskje vurdere å kjøpe en fra Ebay om jeg ikke kommer til en butikk de har ugleringer.

Like or dislike?

TODAYS HAIR

Sorry for sen blogging i dag, men kom ikke hjem før halv fem tiden. Har nemlig vært på utplassering! Hele 9. klasse har arbeidsuke denne uka, og jeg og Kristin er hos lokalavisa. Utrolig morsomt, og det er faktisk sånn at jeg gleder meg til å stå opp i morgen for å dra dit igjen. Anyway, dagens hår. Jeg har ikke brukt den sløyfeklypa så mye til vanlig, men jeg synes jo egentlig at den er kjempefin! Passet perfekt og dra litt hår bak og feste det med den sløyfeklypa!

Hva synes du?

BOW NECKLACE

Heyhey! Det ble dessverre ganske lite blogging i går, men sånn er det noen ganger. Av og til vil jeg mye heller gjøre det jeg vil uten å tenke på at jeg er nødt til å blogge. Så vet vi det. :-)

Forrige uke kjøpte jeg meg et sløyfesmykke på BikBok. Dere har jo sett det, men jeg vil vise det igjen, hihi. Synes det er kjempefint, men samtidig så utrolig enkelt. Det går til alt! Helt klart mitt nye favorittsmykke - kommer til å bruke det kjempemye.
 
Like or dislike?

MY VERY SPECIAL SHOES

Det er mange som går i Converse sko for tiden, så derfor har jeg tenkt til å vise dere mine helt spesielle Converse sko som jeg kjøpte i Thailand for omtrent tre år siden. De er ikke ekte så klart, betalte ikke 100 norske kroner en gang for dem, hihi. Jeg synes de er utrolig kule, men de blir ikke brukt så veldig mye - fordi det tar utrolig lang tid å ta de på, og de passer ikke til alt. I love them anyway. Har tenkt å bytte de turkise skolissene ut med noen hvite, så de ikke blir så skrikende.

Hva synes du?

17th MAY MAKEUP

Mye 17. mai preik på meg, ja. Satt en god stund og så på sminkevideoer på YouTube, og fikk plutselig lyst til å prøve litt av det jeg hadde sett. Jeg kom frem til en ganske fin "look", så hvorfor ikke gå sånn i morgen? Som jeg sa i går, så er jeg drillpike, og derfor får vi ikke lov til å bruke veldig mye sminke - det skal se naturlig ut. Det ble veldig dårlige bilder, men here you go;


Ikke så lett å se, fordi jeg måtte ta bilde uten blits..


Jeg har brukt brun øyenskygge (som man ikke ser på bildene, grrr) fra Isadora og hvit i øyenkroken, falske øyenvipper fra Depend, fundation fra Loreal, rouge fra H&M, leppestift fra Gosh og lipgloss fra Elf.

Hva synes du?

ACCESSORIES I WANT


Alt fra Forever21.

Noe av det man ikke kan få nok av er tilbehør. Uansett hva du har på, så er det noe som passer perfekt. Selv ønsker jeg meg mye mer av tibehør, for jeg har faktisk ikke så veldig mye. Problemet mitt er at jeg sjelden kjøper det når jeg er i butikker, men finner utrolig mye fint på internett.

Noe du likte?

FAVOURITE EARRINGS

Jeg elsker øredobber! Bruker det hver eneste dag, og det finnes jo alltid noen øredobber som passer til akkurat det du har på - uansett! Jeg er så utrolig glad for at søskenbarnet mitt omtrent tvang meg til å ta hull i ørene for omtrent fem år siden, har alltid vært redd for nåler og sånt, hehe. Anyway, her er noen av favorittene mine;

Fra Gina Tricot og Accessorize.

Fra Gina Tricot og Accessorize.

Julegave, men tror de er fra H&M og Helseboden (butikk i Skjåk)

Hvilket par litke du best?

MAY WISHES


På en måte hater jeg at det blir vår. Hvorfor? Fordi da får alltid butikkene inn så utrolig mye fint, og jeg som i utgangspunktet hadde tenkt til å spare penger blakker meg på klær. Jeg elsker det, samtidig som jeg hater det. Siden vi har fri på fredag drar jeg til Lillehammer på storshopping! Gleder meg!

Likte du noe?

PRINTED TIGHTS

Jeg har ønsket meg strømpebukser med hjerter på en liten stund nå. Det viste mamma, og når hun var på kurs på Hamar i uka var hun jammen så snill at hun kjøpte med ett par strømpebukser med hjerter og ett par med prikker! Jeg synes det er utrolig kult, og kan jo brukes under shorts, tunikaer, kjoler osv.


Haha, hva skjer med øyet mitt?To forskjellige måter å bruke strømpebuksen på.

Hva synes du om strømpebukser med mønster?

Husk at jeg trekker vinneren av denne konkurransen senere i dag!

FAVOURITE NECKLACE
Elsker det smykket! Det er kjøpt på H&M for kun 39 kroner, hvis jeg husker riktig. Synes det er utrolig søtt, og kan brukes til omtrent alt. En ting som er litt dumt er at det er ikke så veldig langt, men det er ikke så veldig farlig. I tillegg så har det et lite vintagepreg, noe som gjør at jeg elsker det enda mer, hihi.

Like or dislike?

FOREVER21 WANTS

Image and video hosting by TinyPic


Æærhgfhump, jeg har så lyst til å få Forever21 til Norge! Hver eneste gang jeg går innom siden kan jeg sitte leenge og finne hundrevis plagg jeg har lyst på. Det er jo ikke dyrt heller, men det er den fordømte frakten og tollen som ødelegger hele greia. Jeg blir grønn av misunnelse på de i USA som har en Forever21 butikk rett utten for døra! Jeg vet virkelig ikke om en butikk med finere klær, helt seriøst.

Likte du noe av det?

PUT A RING ON IT

Er det noe jeg virkelig har fått sansen for de siste månedene så er det ringer! Før så jeg på ringer som bare gamle damer og gifte folk brukte, men den gang ei. Jeg synes ringer er utrolig søtt, og det finnes alltid en ring som passer til akkurat det du har på. Det er akkurat som øredobber og smykker spør du meg! Selv har jeg ikke veldig mange ringer enda, men her er de jeg har;


Stor ring fra Accessorize.

Tre ringer som er fine alene og sammen, fra Accessorize.

Min favoritt - sløyfering fra Accessorize.

Haha, ring som Elin fikk av en mann i Trondheim for 5 kroner. Hun ville ikke ha den siden hun ikke bruker ringer, så hun ga den til meg!

Så der, det var alle. Som jeg sa, ikke så veldig mange. Men tro meg, det blir flere!

Hvilken/hvilke ringer likte du best?

HÅRPYNT SOM RING

I sta prøvde jeg meg på noe nytt - nemlig å ta hårpynt og bruke det som ringer! Egentlig var det ganske søtt, men kanskje litt for stort. Kanskje jeg bruker det hvis jeg skal noe spesielt, men ikke til vanlig - det blir liksom litt for spesielt. Men som sagt, så synes jeg det var kjempesøtt, og det er utrolig lett å få til.


Det er nemlig bare å ta en liten gummistrikk inn på klypa, og feste strikken rundt fingeren.
Like or dislike?

TODAY'S ACCESSORIES


Inspirert av Hanna, hehe.
Ringer og øredobber - Accessorize      Smykke - H&M

Basicantrekk i dag også, så da kjører jeg mye tilbehør igjen! Elsker virkelig det nye smykket mitt fra H&M, utrolig søtt! Elsker forresten alt sammen, hihi. Jeg må egentlig begynne å pakke nå, drar på håndball cup i Stryn klokka fem! Blogg VS Blogg deltakerene kommer om rundt en time, så om du enda ikke har medt deg på kan du gjøre det her.

Hva synes du om dagens tilbehør?

Har forresten prøvd å registrere meg på Blogurat, blir gøy å se om det virker, hihi.

MISS DIOR CHERIE

Mens jeg var på UKM i helga var mamma og pappa på et slags cruise, og når de kom hjem hadde mamma kjøpt med Miss Dior Cherie L'eau parfymen til meg! Jeg har ønsket meg den utrolig lenge, og ble så utrolig fornøyd når jeg fikk den. Det beste av alt er at designet på flasken er nydelig, og den lukter kjempegodt.


Hva synes du om bildene?
Jeg må også si beklager for at jeg er sen til å svare på kommentarer, men jeg må virkelig prioritere skolearbeid før blogg noen ganger.

FAVOURITE NAILPOLISH

Jeg elsker neglelakk! Hvis jeg ikke har neglelakk på neglene føler jeg alltid at det er noe som mangler. Jeg liker godt lyse farger, men også mørke om det passer til det jeg har på. Med andre ord, jeg går ikke med svart neglelakk og gul genser. Ikke at jeg går i gul genser noen gang, hihi. Jeg har begynt å få en del neglelakker nå, men det er noe jeg ikke kan få nok av!

Image and video hosting by TinyPic
Favorittene mine akkurat nå. De to jeg liker aller best er nok den lyserosa og mintgrønne.

Hvilken av fargene likte du best?

TODAYS ACCESSORIES
Fiskelepper, hahaha!

Jeg skal ikke være noen meteorlog i dag, men været var utrolig fint når vi dro hjem fra skolen i dag! Det er nesten 13 grader ute, så jeg vurderer å gå ut å sette meg med leksene. Fredag i morgen, herlig! Håper det blir kjempefint vær når vi skal til Trondheim, ikke gøy å gå rundt mens det regner. Neineinei, jeg snakker bare om Trondheim og været jeg.

Hva synes du?

WISHLISTNoen av tingene jeg ønsker meg akkurat nå. Egentlig har jeg funnet ut at jeg ønsker meg ganske mye, hehe. Føler virkelig for å dra på shopping og få litt nye ting, så heldigvis skal hele konfirmantgjengen på tur til Trondheim i helga! Ikke at vi får veldig god tid til å shoppe, to timer. Selvsagt er det bedre enn ingenting!

Ønsker du deg noe av det samme?

BOWS

Noe av det søteste jeg vet når det gjelder tilbehør, er sløyfer. Elsker det! En sløyfeklype kan dessuten brukes på flere måter, for eksempel i hestehalen, for å få bort litt hår, på fletter eller bare som pynt på siden av hodet. Både søtt og praktisk, det liker vi. Selv har jeg to forskjellige sløyfeklyper, og har lyst på fler!


To måter. Man ser ikke selve sløyfen så godt, på grunn av lyset, grr.

Sløyfer, like or dislike?

MY NEW FAVOURITE NAILPOLISH
Mamma kom med en neglelakk hun aldri hadde brukt før og lurte på om jeg ville ha den. Fargen var utrolig søt, nemlig lyserosa! Jeg måtte prøve den med en gang, og jeg elsker den! Bildene viser ikke fargen ganske bra, den er bittelitt mer rosa i virkeligheten. Den kommer nok til å bli brukt ganske mye i sommer, for fargen er så lys og sommerlig!

Like or dislike?

BRAIDS AND BOWSMatchende øredobber må man jo ha, tehe.

Uff, jeg har glattet håret mitt litt for ofte i det siste. Jaja anyroad, i dag prøvde jeg Wang fletten med en "ny vri" hvis man kan si det sånn. Jeg gjorde akkurat det samme som jeg viste i videoen for noen dager siden, men festet en sløyfeklype over strikken igjen. Det er noe som gjør selve fletten mye søtere, og jeg likte det. Sånn kan jeg gjerne gå til vanlig, fordi det kan passe til omtrent alt og kan være prikken over i'en på et kjedelig antrekk.

Hva synes du om frisyren?

TODAYS HAIR
Sånn ser jeg ut på håret i dag! Siden vi har mat og helse på tirsdager og jeg ikke går med håret løst da (ingen liker lange hår i maten.. ugh), prøvde jeg å gjøre en vanlig frisyre litt mer spesiell. I stedet for å bare ha en liten klump på hodet flettet jeg litt av håret mitt og tok det over hodet som et slags hårbånd. Kjempeenkelt, og veldig søtt. Det som er så fint når man bruker sitt eget hår er at man kan velge om man vil ha tynn flette, middels eller ganske stor! Mye bedre enn et hårbånd som er stuck i en størrelse.

Like or dislike?

Jeg må også si at jeg blir så glad hver gang jeg skjekker statistikken min! I flere dager har jeg hatt 50 flere lesere enn det jeg pleier, I love you.

5 FAVORITTER - TILBEHØR

Jeg har hatt dette en gang før, og denne gangen viser jeg dere mine fem favoritter når det gjelder tilbehør! Tilbehør er noe som virkelig kan få liv i et antrekk, uansett hvor kjedelig det kan være. Enten det er et smykke, neglelakk eller hårpynt. Jeg har flere ting jeg liker veldig godt, men disse er nok de fem jeg liker aller best. Rekkefølgen er helt tilfeldig.


Øredobber fra Accessorize.
Jeg elsker virkelig de øredobbene her! De er utrolig søte, og kan egentlig brukes til alt! Jeg tror de er de fineste øredobbene jeg har.


Mintgrønn neglelakk fra Vita.
Hva kan jeg si? Fargen er rett og slett utrolig fin og holder lenge.


Ring fra Accessorize.
Denne ringen går også an å bruke til alt - jeg elsker den. Nesten uansett hva du har på passer denne ringen til.


Klokkesmykke fra Glitter.
Jeg hater virkelig å gå med klokke på armen, så dette smykket er perfekt for meg. Det er kjempefint som smykke, og når jeg har det på så har jeg alltid en klokke med meg!


Ringer fra Accessorize.
Det som er så fint med de ringene her er at de er kjempefine sammen og kjempefine alene. Om ikke alle ringene passer til antrekket, er det ganske sikkert at bare en av de gjør det.

Hva likte du best?

OUTFIT VS OUTFIT

Jeg tenkte å vise dere litt av klærne jeg kjøpte i går! I går kveld var jeg så sliten at jeg ikke orket å prøve på alle klærne jeg hadde kjøpt og ta bilde av de. Derfor, viser jeg de til dere i dag! Jeg er veldig fornøyd med det jeg kjøpte i går, så håper dere også synes det var litt fint, hehe. Favoritten min er nok den hvite blusen, men den grå genseren er så praktisk siden jeg kan bruke hva som helst til den!

Nummer 1
Nummer 2

.. Det ser ut som om jeg ikke har hals..Hvilket likte du best?

Snille Nadia anbefalte meg for noen dager siden! Tusen takk!

SOMMERFAVORITTER FRA COCOO


Jeg har så lyst på alt dette, spesielt ringen i midten og armbåndet med den blomstrete sløyfen! Alt er så utrolig fint og sommerlig. Der snakker jeg om sommer igjen, ups. Jeg har fått sett litt av det nye som kommer i nettbutikken, og det er kjempemye fint som kommer til å komme inn! 

Hvis du like noe av det her, eller vil se andre tilbehør, så gå inn på Cocoo.se (trykk gjerne på banneren på siden her)! Cocoo har også vært så snill og gitt meg en rabattkode jeg får dele med dere! Koden dere skal taste inn når dere handler er bloggspecial, og gir deg 15%! Det tilbudet varer til 7. mars.  

Likte dere noe av det?

SHOPPING ADDICTED

Jeg bruker alt for mye penger på internetthandling. I helga fant jeg ut at jeg nesten er blakk, fordi jeg har brukt alle pengene mine på shopping. Når man bor på et så dødt sted som Skjåk så bruker man mye penger når man først bruker penger. Helt flott at jeg skal til Kolbotn og Oslo neste uke og er blakk.. Dere tror kanskje ikke på meg nå - men den nærmeste normale klesbutikken er en time unna, og jeg må kjøre tre timer for å komme til et bra shopping sted. Helt sant. Da sier det seg selv at man handler mye på internett.
Dette er det jeg venter på å få i posten nå;

Fra NewLook, som jeg heldigvis fant ut om på Eirins blogg!


Fra University, bare i blå. Den ble bestilt fordi det er skole"genser" altså, hehe!

Oh, paintskills igjen. Ja, jeg henger etter. Nei, jeg har ikke bestilt før nå.

En del "daffeklær" som er bestilt nå, men man trenger jo det og!

Flere enn meg som bruker alt for mye penger på klær?

ACCESSORIZES I WANT


Laget i Polyvore av meg.

Jeg elsker alt sammen - og kunne godt tatt alt sammen også! Noe av det er faktisk fra butikken Accessorize, så gjett hvem som skal stupe innom den butikken neste gang jeg er der? Spesielt hjerteøredobbene likte jeg, og de er fra Accessorize. Som dere ser så går det mest i lysrosa og kremfarger - noe jeg synes er utrolig fint sammen.

Likte dere noe av det?

Jeg har vært litt dårlig til å blogge i det siste, men jeg synes dere kommenterer mye mindre enn før! Dere som kommenterer er bare en liten del av hva statistikken min viser! Jeg er selvsagt utrolig takknemlig til dere som kommenterer! Så vær så snill og gi meg litt mer motivasjon med å kommentere. :)

SUMMER OUTFITS

Dere kommer nok til å bli grundig lei av at jeg klager over at jeg savner sommeren - så jeg skal prøve å slutte. Men hva gjør man når man sitter på Polyvore? Jo, man lager jo selvsagt sommeroutfits! Jeg fikk så utrolig lyst til å bare slenge på meg klærne selv, men for det første så har jeg jo ikke penger til å kjøpe alt sammen, og for det andre er det ikke sommer.. Hehe, skal jeg slutte.


Laget i Polyvore av meg.

Hva synes dere?

February WishesAlt fra Forever21, igjen. Jeg elsker den butikken! Det er flere ganger jeg har vært helt klar til å bestille ting derfra, men ombestemt meg i siste liten - fordi jeg føler det blir for dyrt og at jeg kan finne det samme i Norge. Men mange av tingene er jo så spesielle og det er ingen som har det samme, så det frister så utrolig å bestille! Jeg får se hva jeg gjør denne gangen, hehe.

Likte du noe av det?

Time Changes - Style Changes

I dag hadde jeg egentlig tenkt til å holde meg i daffeklærne mine, men siden jeg må i kirken på noe konfirmantting måtte jeg ordne meg likevel. Grunnen til at jeg for første gang på veldig lenge legger ut outfit på bloggen, er at jeg fant et outfitbilde fra april i fjor. Jeg trenger ikke å si mer, egentlig.
  

Outfit 17. januar 2010


Outfit 23. april 2009.

Okei, det her er megaflaut. Det ser ut som om jeg er en klovn på rømmen. Jeg får vondt i øynene - hvorfor gikk jeg i det hele tatt kledd sånn?! Jeg hadde en ganske fargerik periode kan man si.

Flere enn meg som har forandret stil totalt på et år? 

Nye klær fra H&M!

I dag kom endelig pakken fra H&M! Jeg er kjempefornøyd med alt, bortsett fra noen sko som jeg må bytte i en størrelse mindre. Jeg har sagt det før - men jeg elsker vår-kolleksjonen til H&M, det er så utrolig mye fint!


Cardigan og oversized genser.


Topp og basic svart cardigan. (Frøken fjern, haha)


Skoene som var for store, som jeg skal bytte inn i mindre.

Dette pluss en bikini var det jeg bestilte.

Hva synes du?

Hvilken synes du er finest?

Jeg fikk OnePiece i julegave, en som de ikke har inne akkurat nå så jeg får den når den kommer inn. Jeg har hele tiden tenkt på den hvite og blå stripete, men har også tenkt på en fra HELTdress. Derfor er jeg i et lite dillemma - hvilken skal jeg velge?


Haha, paint skills.


Royal Stripes eller Slabbedask?

Forever21


Jeg har tenkt til å bestille de tre tingene her fra Forever21, og tilsammen (med frakt) så blir det 417 kroner. Det er litt dyrt, men jeg har veldig lyst på det. Dessuten tror jeg at det kunne blitt rundt 400 kroner om jeg skulle kjøpt det i Norge også. Problemet er at jeg vet ikke om jeg skal bruke så mye penger på det.. Jeg hadde kjøpt meg blakk hos F21, hadde det ikke vært for at frakten bli dyrere enn det jeg kjøper.

Synes du det er verdt 417 kroner?

H&M Spring

Jeg synes H&M bare blir bedre og bedre jeg, og akkuart nå er det veldig mye jeg har lyst på derfra. Det meste er jo vår/sommer klær, så nå kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til snøen smelter igjen og jeg kan gå ut uten å se ut som om jeg skal på ekspedisjon til Nordpolen. 


Litt av det jeg ønsker meg derfra. En del basic kanskje, men det kan man bruke til alt. 

Flere som gleder seg til å ta på sommerklær igjen? 

I Love Peach

Jeg liker virkelig ferskenfargen. Den passer liksom til alt, gjør antrekket mye søtere og kan sprite opp et vanlig og kjedelig antrekk. Klesskapet mitt kommer nok til å bli fylt opp med mye klær i den fargen ja.

Etter jeg fikk regulering har jeg fått en uvane med å se ned på bilder eller sensurere munnen min, fordi jeg smiler så stygt og falskt. Men here you go, et usensurert smilebilde.

Skjerf - julegave fra Kristin  Genser - Cubus  Topp - Cubus  Skinntights - BikBok


Neglelakk - Cubus

Flere enn meg som elsker den fargen?

Make-upAndre gang dere får bilde av øynene mine på tre dager.

Et slags luksusproblem - jeg vet ikke om jeg skal bruke brun eller sølv/grå/blå øyenskygge til juleballet. Kjolen min er blå (se den her), så det er nok sølv/blå som kommer til å se best ut. Men den brune øyenskyggen min er bedre, og holder seg lenger. Det ble litt dårlige bilder de over, så det er kanskje ikke så lett å se.

Hva synes du - brun eller sølv/grå/blå?

Helgens innkjøp

Lørdag var det håndballkamper på Lillehammer, så når vi var ferdige med kampene dro vi på Strandtorget for å handle. Jeg ble helt ferdig med julegavene, og det er utrolig godt!

Litt uheldig bilde det første kanskje, men anyway;
   
Cardigan fra VeroModa                        Skjorte fra BikBok


Øredobber fra Pieces.

Det var det jeg kjøpte til meg selv, alt det andre var julegaver!

Er du ferdig med julegavene?

December wishes

nylig oppdatert13
(Ups, øredobbene kom med to ganger)

Alt fra Forever21. Jeg elsker den siden, og kunne godt tatt alt det her! Bare så dumt det er så dyr frakt - det blir mer i frakt enn alle tingene tilsammen. En av de tingene jeg ønsker meg til jul er et gave kort på F21, så det ikke blir så dyrt for meg, hehe.

Likte du noe av det?

Inspo; Olsen søstrene

2large

20080813020056

ashleyolsenphotoshootlargemsg120317753648la

20080929112521

20090325222444

tumblrkqn81mmcgp1qza6uyo1500large

20090718213449

20090404130921
Alle bildene fra weheartit.

Er det noen som ser bra ut uansett hva de har på seg, så er det Olsen søstrene! Jeg har likt Mary Kate og Ashley i flere år, og var faktisk Mary Kate på kjendisbursdagen min for en del år siden - kan ikke si jeg ligna, haha.

Hva synes du om Olsen tvillingene?

Jeg har forresten <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/200963bba33eebfdb91e688402dfc71986116f18">presentert bloggen min</a> på Bloggurat.

Enda mer innkjøp

I dag var det enda mer shopping! Jeg er faktisk nesten helt ferdig med julegavene nå, heldigvis! Men her er det jeg kjøpte til meg selv i dag;

1
Vippetang - H&M  Falske øyenvipper - Vita  Vibrerende maskara - Vita   Øredobber - Gina Tricot
 
innkjp 011innkjp 017innkjp 022
Genser - BikBok                               T-skjorte - Gina Tricot          Cardigan - BikBok, Bukse tights - Cubus

Hva synes du?

Litt innkjøp

Unnskyld for dårlig blogging, men jeg har mine grunner..
I dag sto jeg opp klokka halv 5, fordi vi skulle dra til Kolbotn. Vi stoppa på Ikea, Oslo City og Strømmen, så jeg har faktisk kommet litt i gang med julegavene!

innkjp
(Jeg har ikke stelt meg ordentlig i dag siden vi kjørte bil så langt.)
Jakke fra H&M. Jeg vet ikke helt om jeg skal ha den enda, hva synes dere?

innkjp 008
Fliseklemmer, øredobber og strikk fra Glitter.  (Litt uklart bilde)

Hva synes dere om jakken?

Mønstret strømpebukse - hot or not?

aa a
Ok, det hadde vært finere til en kjole eller tunika, men jeg tok bare på meg det første jeg fant.

Hva synes du, er det hot eller not?

Polyvore

py10

Jeg har ganske lite inspirasjon og tid for tiden, så sorry for dårlig blogging. Men i dag har jeg fått litt inspirasjon fra polyvore ihvertfall! Forresten, så synes jeg at lave ankelboots er ganske kult! Jeg vurderer faktisk å kjøpe meg de på bildet (i svart), eller noen andre jeg har sett på.

Hva synes du om ankelboots?
Ville du brukt de skoene?

Uggs

I går kveld kom mamma hjem med en stor eske, som det lå et par uggs inni. Jeg har aldri syntes at uggs er spesielt fine, men fy søren - de er gode å gå i! Nå er jeg rett og slett forelska i skoene.

abette22
Haha, her er vi veldig fotogene ser jeg.
Cardigan fra H&M, topp fra H&M, tightsbukse fra Cubus, uggs fra Eurosko (tror jeg) Et ganske basic outfit.

Hva synes du om uggs?

Denne jenta her har vurdert meg! Tusen takk!

Innkjøp

Jeg har brukt en del penger mens jeg har vært borte. Det var ikke så veldig mye å kjøpe i Montenegro og Kroatia, så meste parten er kjøpt på Lillehammer eller Gjøvik.

øredobber
Øredobber fra Montenegro. (Jeg har et par til av de som er svarte, bare i sølv)

ødill
Toni&Guy shampoo, balsam og kur, neglelakker og franskmanikyr-ting fra parfymeri i Kroatia.

øbøker
Confessions of a Shopaholic og Marked fra en innmari bra bokhandel i Kroatia, Opp i flammer fra Norli.

øøø
Paramore - Brand New Eyes fra Platekompaniet, maskara fra Cubus.

tskjorte
T-skjorte fra Kroatia - jeg fikk bestemme trykk og tekst selv!

øklær
Bukse og cardigan fra BikBok. (Dårlig bilde, sorry)

æsææsæ
Cardigan fra H&M, skjørt fra BikBok. (Enda et litt dårlig bilde)

anaanan
Genser fra Kroatia.

sku27941t
Versace - Bright Crystal (Jeg kjøpte den ikke egentlig, men hadde tenkt til det helt til mamma sa at hun hadde en hjemme  jeg kunne få)Uff så mye. Men jeg trøster meg med at mye var på salg, og det var billigere i Montenegro og Kroatia. Jeg kjøpte også et smykke og et hårklemme fra Glitter, men jeg tror kanskje jeg har mista den posen.. Ops? Typisk meg.

Er det typisk deg også å miste ting, sånn som meg?
Hva er det siste du kjøpte deg?

Hvilket smykke?

smykker

Jeg har sett på noen smykker på Forever21, men klarer ikke bestemme meg hvor hvilket jeg liker best. Jeg er egentlig blitt veldig svak for sløyfer i det siste, men de andre to var veldig søte de og.

Hvilket likte du best?
Husk spørsmålsrunden i innlegget under!
hits