Konkurranser

konkurranse!

Tenkte bare å si i fra om at jeg har en konkurranse gående på utvekslingsbloggen (www.anetteinusa.blogg.no) hvor man kan vinne en egendesignet og personlig notatbok fra personligalmanakk.com. Avslutter den en gang i løpet av helga. :-)

Blogger fra iPaden, så derfor ble det et litt dårlig bilde, hehe.

siste frist for å bli med i konkurransen

Trekker vinneren av konkurransen i kveld, så nå er det siste frist for å melde seg på. :-)

Bli med her.

Avsluttet - vinneren er Silje!

KONKURRANSE - avsluttet

Endelig en ny konkurranse - i samarbeid med Personlig Almanakk kan dere vinne en egen designet almanakk! Hadde en slik konkurranse tidligere i år, i tillegg til at jeg har en slik selv - som jeg har vært veldig fornøyd med. Du kan velge mellom tre størrelser - og du kan ha alt fra sudoku til ruter hvor du fører opp ukens trening. Det beste av alt er nok kanskje det at man velger selv hvordan den ser ut!

Det dere må gjøre for å bli med i konkurransen er å like Personlig Almanakk på Facebook (link), og skrive en kommentar under om at det er gjort. Husk å ta med bloggadresse og/eller e-post.


Et eksempel på hvordan det kan se ut.

Konkurransen er avsluttet

KONKURRANSE - vinn et gavekort på 200 kroner!

I samarbeid med lensstore.no kan du vinne et gavekort på 200 kroner som du kan bruke på hva du vil i nettbutikken deres! De har mange forskjellige linser å velge mellom - enten du vil ha crazy linser, fargelinser (med eller uten styrke) eller rett og slett helt vanlige linser!

Det dere gjøre for å bli med i konkurransen;
- Skriv "jeg er med" eller noe lignende i kommentarfeltet - kun en gang
- Like Lensstore.no på Facebook (her)

Det dere kan gjøre for å bli med i konkurransen; (ikke nødvendig, men det er et stort pluss :-) )
- Bli medlem her (husk å skriv det i kommentarfeltet om du blir medlem)

Lykke til!

AVSLUTTET

vinneren av konkurransen!

Da har jeg endelig fått trukket vinneren av konkurransen! Vinneren ble trukket helt tilfeldig gjennom random.org - og jeg brukte nesten 25 minutter på å telle meg fram til vinneren og sjekke at jeg hadde telt riktig.

Vinneren av en egendesignet almanakk er Mathilde - www.tillis.blogg.no! En e-post kommer snart. :-)

Tusen takk til alle dere som ble med i konkurransen, og om dere ikke vant denne gangen så kommer det nok flere sjanser!


_privat

avslutter konkurransen i morgen!

I morgen kommer jeg til å avslutte konkurransen jeg holder i samarbeid med Personlig Almanacka, og trekke en tilfeldig vinner blant alle de som har meldt seg på. Kjempegøy at det er så mange - og mange ivrige - som har deltatt!

Klikk på bildet eller her for å komme til konkurransen. Husk å legge ved e-post adresse om du deltar!Image and video hosting by TinyPic

minner om konkurransen

Ville bare minne dere på konkurransen jeg holder, der premien er en egendesignet almanakk i valgfri størrelse! Utrolig praktisk - jeg har blitt avhengig av min.

Konkurransen finner dere her.


Føler at jeg har vært så.. anonym i det siste. Benyttet anledningen til å slenge inn et bilde (som ikke har noe med innlegget å gjøre) av meg. HEHE. 

Er du med i konkurransen?

k o n k u r r a n s e !

Det var veldig mange som likte almanakken min som jeg viste for en liten stund siden, lurte på hvor den var fra, hvor mye den kostet og slikt. Jeg er så heldig at jeg får holde en konkurranse i samarbeid med Personlig Almanacka, og vinneren får designe sin egen almanakk i valgfri størrelse! Du kan ha alt fra sudoku til ruter hvor du fører opp ukens trening eller ukens "må gjøre". Jeg elsker min, den er utrolig fin og praktisk - men det beste av alt er nok at man velger selv hvordan den ser ut!
_privat

Alt dere trenger å gjøre er;
- skriv "Jeg er med" og e-postadressen (viktig!) i kommentarfeltet - og dere kan kommentere så mange ganger dere vil. Det er ikke den som kommenterer mest som vinner, men vinnersjansen øker jo flere kommentarer du bidrar med. Vinneren trekkes tilfeldig.

Om du nevner det i et innlegg på bloggen din og linker til konkurransen er det et pluss, men ikke nødvendig.

Lykke til!

Edit: Om kommentaren(e) din(e) ikke vises, er det fordi de må godkjennes!

AVSLUTTET!

vinneren av fotokonkurransen!

Først må jeg bare si tusen takk til alle dere som meldte dere på konkurransen - det var rundt 90 stykker, og det er ganske mye! Det var en del fine bilder, og jeg har brukt ganske lang tid på å gå gjennom alle og velge ut favorittene mine. Til slutt endte jeg opp med en vinner (med litt hjelp fra Kristin), som hadde deltatt med to utrolig fine bilder.

Vinneren av et gavekort med på CEWE FOTOBOK fra Japan Photo er Synne! Har sett litt nedover bloggen hennes, og hun er utrolig flink til å ta bilder - rett og slett talentfull. Anbefaler alle sammen (spesielt dere fotointeresserte) å ta seg en tur innom bloggen hennes. :-)
De to vinnerbildene, hentet fra bloggen til Synne (klikk på bildene for å komme til innlegget hun skrev)

minner om fotokonkurransen

Ville bare minne om fotokonkurransen jeg holder, hvor du kan vinne et gavekort på 500 kroner på CEWE Fotobok fra Japan Photo! Du kan delta med maks to bilder. Les reglene og delta her.


_privat Haha kunne ikke vært mer random

Nå stikker jeg på drill, og senere håndballmøte. Blir sikkert sent, så blogger nok ikke mer i dag.

Er du med i konkurransen?

Fotokonkurranse - CEWE FOTOBOK

Det er ganske lenge siden sist jeg hadde konkurranse, men i samarbeid med Japan Photo kan dere nå vinne et gavekort på CEWE FOTOBOK på 500 kroner! Jeg har selv laget et par fotobøker derfra, og er kjempefornøyd. Siden premien er en fotobok, er det naturlig å holde en fotokonkurranse.

Reglene er enkle - du kan delta med maks to bilder, og du må ha tatt bildene selv. Tema er valgfritt.

For å bli med i konkurransen må du skrive et innlegg på bloggen din hvor du også poster bildene du deltar med, og linke til konkurranse innlegget (altså dette innlegget). Kopier linken til innlegget dit, og lim den inn i en kommentar under.
Dere som ikke har blogg
kan sende bildene til anettee95_blogg@hotmail.com. Merk e-posten med fotokonkurranse, og legg ved navn.

Jeg har ikke bestemt meg for når konkurransen avsluttes, men det blir mellom 1-2 uker.Lykke til!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

bidrag i fotokonkurranse


_privat

I går ble jeg tipset om fotokonkurransen til Julie (og Emilie), og selvsagt måtte jeg delta, hihi. Man kunne delta med tre bilder, og selv om det var litt vanskelig å velge ut - tror jeg at jeg er ganske så fornøyd med de tre jeg deltar med. 
Hvilket bilde likte du best?

vinn et sett påsatte negler fra Neglsnekkeriet!

Neglsnekkeriet, som holder til på Stovner i Oslo, driver med negledesign og permanent makeup. Andrea Badendyck holdt en konkurranse hvor man kunne vinne et sett med negler for en stund siden, og i samarbeid med SponsetBlogg og Neglsnekkeriet kan dere nå vinne det samme her! Premien er et sett påsatte negler til en verdi av 765 kroner, og hvis du ikke kan møte opp i studioet deres (om du bor for langt unna eller noe slikt) kan du bytte inn premien i en pinsett med ledlys.

Trykk her for å komme til konkurransen - vinneren blir kåret 1. april!


Bilde fra Neglsnekkeriet.

Om du ikke skulle vinne konkurransen kan du jo alltids bestille en time ved å ringe til Neglsnekkeriet, 97 53 50 30, eller like de på Facebook og bli med i trekningen om et gavekort på 200 kroner!

Blir du med i konkurransen?

VINNEREN AV KONKURRANSEN BLE ..

.. Eirin! Jeg brukte en del tid på å komme frem til vinneren, for jeg trakk bare anonyme kommentarer - uten navn, e-post eller bloggadresse. Veldig synd for de som egentlig vant, så husk i hvert fall å ta med noe jeg kan kontakte dere på neste gang.

Solbrillene Eirin ønsket seg, og som hun vil få i posten snart.

Det kommer nok flere konkurranser senere - så som du ikke vant nå får du en sjanse senere. :-)

Gratuler henne!

SISTE SJANSE

Jeg trekker vinneren av konkurransen om ti minutter, så nå er aller siste sjanse for å bli med!
Trykk her for å komme til konkurransen.

Konkurransen er avlsuttet!

KONKURRANSE!

Da setter jeg i gang min andre konkurranse på bloggen, og som sist gang så kan du vinne et par solbriller fra Solbrillekongen. Det er jo sommer, så nye solbriller passer vel perfekt?

Det du må gjøre for å være med i trekningen, er;
-
Gå inn her og finn det paret du liker best. (Du kan dessverre bare velge solbriller fra salget, og det er to sider der du kan velge fra, ikke bare den første).
- Kopier linken til solbrillene du vil ha om du vinner, og lim den inn i en kommentar til dette innlegget.
- Husk å ta med e-post og eventuelt bloggadresse så jeg får kontaktet deg om du vinner!

Det skulle vel være greit å forstå? :-) Jeg vet ikke helt når jeg avslutter konkurransen, men den kommer vel til å gå en uke. Vinneren vil bli trekt helt tilfeldig, så det hjelper ikke å skrive lange kommentarer. Maks tre kommentarer per person.


Lykke til!

EDIT; KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!!

VINNEREN AV KONKURRANSEN ER ...

... Marielle - www.fashionfoto.blogg.no! Jeg brukte random.org for å komme til et helt tilfeldig tall mellom 1 og 311 (antall kommentarer på innlegget). Det ble 83, og kommentar nummer 83 var skrevet av nettopp Marielle.

Image and video hosting by TinyPic
Solbrillene hun vant, som er sponset av Solbrillekongen, og kan kjøpes her.

Gratulerer til Marielle, og tusen takk til alle dere som ble med! Det kommer nok helt sikkert til å bli flere konkurranser snart, så bedre lykke neste gang!

KONKURRANSE

Da er det klart for min aller første konkurranse! Det du kan vinne er ett par solbriller fra Solbrillekongen som ser sånn ut;

Image and video hosting by
TinyPic


- Alle kan delta, enten du har blogg eller ikke.
- Enten bloggadresse eller e-post være med, ellers får jeg ikke kontaktet vinneren.

Det dere må gjøre er å skrive SOLBRILLER i kommentarfeltet, og dere kan delta så mange ganger dere vil for å øke vinnersjansen. Jeg kommer ikke til å velge den som kommenterer mest, vinneren blir trekt helt tilfeldig ved hjelp av www.random.org. Lange kommentarer øker heller ikke vinnersjansen, det er bare antall kommentarer som øker vinnersjansen. Jeg vet ikke helt enda hvor lenge jeg kjører konkurransen, men det blir ikke mer enn en uke ihvertfall.

Lykke til!

VINTAGE - MODERN - RETRO - CLASSIC

Hva er det nesten alle jenter bruker? Hva er det som gjør det lille ekstra? Hva kan brukes til alle anledninger, og finnes i alle fasonger og farger? Jeg tenker ikke på sko eller sminke - men øredobber.  


Dobb.no er en nettbutikk som selger alle slags øredobber - og da mener jeg alle slags. Blomster, perler, vintageaktige og til og med ugleøredobber. De beskriver seg selv med fire ord - Vintage - Moderen - Retro - Classic. Altså, man finner garanter noe man liker. 

Jeg har sett innom siden flere ganger, og første inntrykket mitt var - wow. Det er ikke bare enda en jallabutikk på nett hvor produktene blir ødelagt etter tre uker, men en virkelig seriøs og bra en. Designet på siden er fint, og det er det samme der som på en blogg - designet gjør mye av første inntrykket. Noe som er utrolig bra er at de skriver om øredobbene inneholder nikkel eller ikke - noe som er utrolig fint å vite om du ikke tåler nikkel. Enda et pluss er at prisene ligger mellom 69 og 200 kroner!


Noen få, og da mener jeg få, øredobber av de jeg fant der inne. Nydelige alle sammen, og hadde jeg hatt masse penger nå skulle jeg robbet hele butikken. Skal jeg velge en favoritt, må det bli de nydelige vintage øredobbene her - dere vet nok at jeg elsker vintage og korallfarge. De er like fine til hverdag som til fest, og står fra nå av på min ønskeliste.  

Nydelige, sant? Det beste er at de ikke er dyre, de koster ikke mer enn 99 kroner! De skal være å se på ørene mine en dag. 

Jeg vedder på at over 90% av alle jenter som blogger kunne tenkt seg å bli sponset av Dobb.no og motta utrolig fine øredobber - og akkurat nå holder Dobb.no en konkurranse hvor du kan vinne nettopp det! Se innom bloggen dems for å lese mer.     

KONKURRANSE

Side2 er det en konkurranse hvor du kan vinne en MacBook Pro! Alt du trenger å gjøre er å skrive om lepper. Ja, lepper! Egentlig, så er lepper noe av det fineste i ansiktet ved siden av øynene. Uten leppene hadde vi sett triste ut hele tiden. Triste, med noe viktig som mangler. Leppene er en del av personligheten vår - hvem vi er. Uten lepper, hvordan kunne vi vist følelser? Hvordan kunne vi spist? Hvordan kunne vi kysset? Hva hadde det vært i stedet for lipgloss og lebestift? Tenk, uten lepper hadde det ikke vært lipgloss, hehe! Leppene gir oss smilet . Verden hadde vært grå uten lepper. Men heldigvis, leppene kan være like fargerike som verden.

hits