London 2011

london day 4

På den siste dagen i London sto vi tidlig opp for å være på London Eye før det kom mye folk. Vi var der rundt klokka 10, men selv om det var tidligere enn rushtiden var det stappfullt av folk inne. Heldigvis tok det overraskende nok kun 10 minutter til vi hadde fått byttet inn billettene våre, og vi sto mindre enn 5 minutter i kø for å komme oss inn i en slik "glassgreie" (har ikke ordet for det nå..). London Eye var skikkelig kult, og helt klart noe jeg kan gjøre igjen!

Etter London Eye gikk vi en liten runde til i Oxford før vi dro tilbake til Covent Garden å var der resten av kvelden._privat

Hva synes du om bildene?

Forresten, tusen takk for alle stemmene jeg har fått! Dere er supre!

madame tussauds

På onsdag hadde vi som sagt bestilt billetter til Madame Tussauds, og hadde oppmøte mellom 09.30 og 10.00. Kort fortalt fant vi ikke bussen vi skulle ta til Baker Street, og måtte begynne å gå fra Oxford Street. Vi stressa skikkelig og var helt sikre på at vi ikke kom til å rekke det - vi var fortsatt i Oxford Street når klokka var 09.40. Men heldigvis, når klokka var nesten 09.55 så vi den grønne kuppelen til Madame Tussauds. 

Det var folk overalt, uvanlig mye folk selv om vi var der utenom rushtiden. Var ganske kult å være på Madame Tussauds, men det er ikke en ting man trenger å gjøre flere ganger.

_privat

Har du vært på Madame Tussauds før?

london day 3

På onsdag hadde vi bestilt billetter til Madame Tussauds - skal skrive mer om det i et annet innlegg, og legge ut bilder. Etter Madame Tussauds skulle vi møte moren til den engelske tanta mi, og gikk langs Themsen lenge sammen med henne. Vi så litt forskjellige ting som The Globe (Shakespeare teateret), St. Pauls katedralen og London Bridge i det fjerne. Vi gikk kjempelangt - helt fra London Eye til St. Pauls katedralen, og Big Ben før vi kom tilbake til London Eye igjen. Etter å ha gått i tre-fire timer tok jeg og mamma undergrunnen til Picadilly Circus og var der resten av kvelden.


_privat

Hva synes du om bildene?

home

For en utrolig lang dag. Det føles ut som om det var i går jeg og mamma gikk langs gatene i London klokka seks om morningen med koffertene våre og det eneste vi så var de røde bussene med to etasjer, eller at vi satt på undergrunnen fra Holborn til Heathrow. Etter en time med undergrunnen, nesten to timer med fly og over fem timer på buss er jeg supertrøtt.

Har så utrolig lyst til å dra tilbake til London, likte meg så utrolig godt der. Det superfine hotellet, alle butikkene, de koselige gatene, frokost på Pret A Manger og billig mat. Jeg er helt sikker på at jeg skal tilbake snart!


_privat

Hatt en fin dag?

jeg vil ikke hjem

Blir skikkelig deppa av å tenke på at i morgen på denne tiden er jeg hjemme igjen. Liker meg så godt her, og kunne godt hatt et par dager til i London. I dag har vi vært på London Eye, som var utrolig kult! Etter det gikk vi litt mer i Oxford Street og kjøpte et par ting vi har utsatt, før vi gikk tilbake til Covent Garden. Har masse bilder, både fra Madame Tussauds, London Eye og sånt, men de kommer når jeg er hjemme.

I morgen må vi dra fra hotellet halv sju (.....) for å ha litt god tid på Heathrow - hadde vært så sykt typisk oss å rote oss bort der. Men det er helt klart ikke siste gang jeg er i London, jeg skal tilbake!
Vi snakkes når jeg er hjemme i Norge! :-)


_privat

Hva har du gjort i dag?

london eye

Åååh, supertrøtt. I dag skal vi til London Eye, og siden det var milelang kø der i går skal vi være der rundt åpningstiden for å slippe så mye kø. Siste dagen i London, og det er mye vi ikke har fått gjort enda. I dag skal vi blant annet på London Eye, Camden Marked, Westfields osv. Har virkelig ikke lyst til å dra hjem igjen i morgen, liker meg så godt her!

 
_privat


Hva skal du i dag?

london day 2

Hei dere!

Hadde tenkt til å slenge inn et innlegg til i går kveld, men når vi kom hjem var vi så utslitte at vi la oss nesten med en gang. Vi tilbrakte så og si hele dagen i Oxford Street, og hadde over 26 varmegrader. Ble skuffet over TopShop, fant ingenting. Det eneste jeg kjøpte var en neglelakk. Og cupcakes. Hadde gledet meg til River Island og Miss Selfridges, men fant ingenting her heller. Zara og H&M derimot har veldig mye fint!


Resepsjonen på hotellet. Elsker hele hotellet, det er så fint og sentralt!


Oxfooord Street!
_privat

Hva synes du om bildene?

oxford next

 

God morgen!

Her er klokka halv 11, og vi er snart klare for å gå ut ? i dag skal vi til Oxford! Gleder meg skikkelig, men forventer egentlig at det er fult med folk. Det er meldt 24 varmegrader for i dag, og sola steker ute - herlig! Har akkurat spist litt frukt mens boyband musikk fra 90-tallet står på tven. Snakkes senere i kveld!


_privat

Hva skal du i dag?

london day 1

Hey!

Åååh, jeg elsker London, selv om jeg kun har vært her siden klokka 11 i dag tidlig. Etter å ha stått opp klokka 4 (død over tidlige morninger), tatt flytog, fly, gått rundt på Heathrow og tatt undergrunnen (som var utrolig skummelt synes jeg) var jeg helt utkjørt - og klokka var som sagt ikke mer enn 11. Etter å ha sjekket inn på hotellet, som er helt utrolig, gikk vi ut til Covent Garden og har brukt hele ettermiddag der.

BILDEDRYSS!


Solrik 4life az


Smart som jeg er reiste jeg i wedges. Beina mine er d-ø-d-e.


Skikkelig turist på vei til London med sekk og greier


5 minutter etter at vi hadde kommet oss inn på rommet. ..mitt rot alt sammen egentlig.
Etter faktisk 7-8 timer i Covent Garden ble det middag på rommet med take-away pizza og frukt fra Mark&Spencer, yummi.


_private bilder

Har du vært i London før?

hits