januar 2010

Vintage Bilder


Endelig hjemme! De tre nederste bildene er tatt for noen uker siden hos bestemor og bestefar, mens de andre er tatt i dag og i går. Jeg elsker å ta bilder av gamle ting, eller ting som kan se gamle ut, og redigere de i vintage-stil. Disse bildene er jeg faktisk ganske fornøyde med, hehe.

Jeg er med i en konkurranse hos denne jenta, hvor man kan vinne kule premier - hehe!

Hva synes dere?

New Stuff

Dere blir vel lei av å se hva jeg har kjøpt meg, men i dag er siste gang på ... noen dager. Kameraet mitt er strømtomt, og jeg har selvsagt glemt lader, så jeg måtte låne "husets kamera", hehe. Anyroad, jeg er ihvertfall fornøyd med det jeg har kjøpt i dag også. Jeg skulle egentlig spilt håndballkamp i dag, men siden jeg er i Kolbotn fikk jeg ikke vært med. Men det som er fint er at laget mitt vant!


Haha, jeg elsket det skiltet! Det skal henge over senga mi!


Lommebok - Glitter  Smykke - H&M  Blomsterspenner - H&M  Fliseklemmer - H&M


Akkurat den samme genseren som jeg kjøpte i går - det var kjærlighet ved første blikk. Fra BikBok.

Jeg kjøpte en hvit genser fra H&M også, men jeg glemte selvsagt bilde. Nå skal jeg stappe i meg sjokoladefondant og se på MGP!

Hva synes dere?

I heart Avatar

Jeg har nesten ikke ord for hvor bra Avatar var. Nydelig og perfekt er vel de ordene som beskriver filmen best. Jeg ble sittende å måpe flere ganger, helt seriøst. Den var spennende, fin og faktisk litt trist - helt perfekt. Du må se filmen selv for å skjønne hva jeg snakker om, om du ikke allerede har sett den. Jeg sa vi skulle se den på Coluseum, men det hadde blitt endret - vi så den på Saga i stedet for. Ikke det at hvor jeg så filmen betyr noe for dere, hehe.


I see you.

Har du sett Avatar?

Dagens Innkjøp


Jeg elser den! Det er et smykke, med klokken er ekte og virker! Fra Glitter.


Fra Glitter.


Genser - Cubus                                         Genser - BikBok


Genser - BikBok 

I dag har det vært shopping  - og det over var resultatet etter to timer! Jeg er utrollig fornøyd, spesielt klokkesmykket mitt! Nå skal vi snart inn til Oslo å se Avatar, og jeg gleder meg! Vi skal se den i Coluseum, og det blir jo ekstra bra! Jeg har egentlig ikke så mye å blogge om i dag, siden meste parten av dagen har gått til shopping og kortspill, hehe.

Hva synes dere om klærne?

Money can't buy you happiness, but it can buy cupcakes - which is pretty much the same thing

Hei, jeg endelig fremme i Kolbotn! Tiden går utrolig mye fortere i bilen når du ser på Gossip Girl episoder på en bitte-liten skjerm, hehe. Vi stoppet på Lillehammer, og der var vi innom Strandtorget. Og gjett hva jeg fant? Verdens søteste kjole! Jeg stappa også i meg verdens største kaloribombe, og kommer til å være mett til det neste århundre (jeg mener det, jeg er mett enda).


Den ser kanskje stygg og uformelig ut, men jeg lover dere - den er nydelig.


Lovelovelove.


... Nå fikk jeg lyst på muffins.

Nå skal jeg legge meg - shopping og Avatar i morgen! Natta cupcakes (hehe, jeg er morsom altså)!

Hva har du gjort i dag?

Verdens Søteste Drillkostyme

Siden det snart er UKM, og jeg skal delta med drillen, så har vi funnet kostyme. Jeg synes det kostymet vi skal ha er utrolig søtt! I tillegg til skjørtet og båndet, skal vi ha glitter, rosa sminke og "diamanter" i ansiktet. Vi har alltid fått klage på klærne våre, men i år er det så gjennomført at vi kommer bare til å få pluss for det.
Og sånn forresten - i morgen drar jeg til Kolbotn rett etter skolen, så det blir nok lite blogging i morgen!


Sorry for et dårlig bilde - jeg måtte forte meg å rekke The Vampire Diaries!

Skal du delta på UKM i år?

Anbefalingene!

Som dere kanskje merket, så kom det ikke noen anbefalinger i går. Det var fordi jeg måtte se håndballkampen, og etter det haddet jeg et tonn med matteoppgaver som måtte bli ferdig til i dag. Derfor anbefaler jeg ikke bare en - men to blogger i dag!

Elisabet Lorentzen er den første jeg skal anbefale. Hun har en utrolig fin blogg, ikke minst design. Headeren, menyen og alt - det er utrolig gjennomført. Bildene hun tar er nydelige, og hun skriver bra! Det er ikke bare en vanlig blogg - det er en blogg med mye forskjellig i og mange fine bilder.

Ane Nyman har hatt en lang ubestemt pause, men er tilbake nå! For det første synes jeg bloggen hennes er kjempesøt, og designet er fint. Hun skriver morsomt, og har bra innlegg - både inspirasjon og "vanlige" innlegg.

Anbefalingene ble kanskje ikke så lange - men jeg anbefaler dere om å stikke innom begge to!

Jeg anbefaler en blogg i kveld

Etter å ha sett litt på de kommentarene jeg fikk på forige innlegg så var det litt forskjellig. Derfor bestemte jeg meg for at jeg kan gjøre det så enkelt som å bytte på! Altså - en tirsdag med anbefalinger av blogger eller produkter, en tirsdag med outfits osv. Så nå i kveld har jeg tenkt til å anbefale en blogg. Bare skriv en kommentar under, samme hva du skriver, og så velger jeg en tilfeldig blogg litt senere i kveld (hvis jeg ikke får tid i kveld blir det i morgen)!


Hva er vel ikke kulere enn header bildet?


Så skriv en komentar under hvis du vil bli vurdert! 

Tuesdays, tuesdays

Jeg lurer på en ting - hva vil dere jeg skal blogge om tirsdager? Jeg sa forige uke at det blir ikke bra blogginger på tirsdager, for da har jeg alltid så mye å gjøre. Derfor har jeg tenkt til å ha enkle innlegg tirsdagsinnlegg, så det ikke blir en helt bloggfri dag. Jeg har tenkt på anbefalinger, inspirasjonsinlegg ++, men jeg trenger forslag fra dere!


Rart det der - jeg bruker alltid bilder av øynene mine på sånne innlegg.


Hva vil dere ha på tirsdager? Kom gjerne med forslag!

I Love Taking Pictures

Aller først vil jeg bare si tusen takk til dere som leser bloggen min - i går hadde jeg enda en leserrekord!
Nå har jeg blitt bedre til å ta bilder med det nye Close Up Filteret mitt som jeg kjøpte her. Så hvis du har lyst til å ta enda bedre nærbilder, anbefaler jeg det! Bildene jeg tar blir bedre og bedre, og jeg er mer fornøyd med disse bildene enn de første jeg tok. Selvsagt kan det enda bli bedre, men jeg prøver meg enda frem!Hva synes du?

Sideflette

Jeg har alltid vært veldig glad i å gå med sideflette, og gikk med det hele tiden før. Nå har det vært en stund siden sist jeg gikk med det, men i dag gjør jeg det faktisk. Ikke bare vanlig flette heller, men fiskeflette.


Åå, så blid.


Dere ser at det stikker ut en del hår, men det er ikke så veldig lett å flette når man har håret mitt.
Det man kan gjøre er å ta voks eller hårspray og dra det håret bak fletten (noe ikke jeg har gjort nå), hvis dere skjønner.


Hva synes dere om sideflette?

I heart Melkedrøm


Usminket og slabbedask.
Beina mine så ganske lange ut i forhold til resten av kroppen. Det verste er at jeg ikke har gjort noe med bildet.


Mitt andre godteri innlegg på to dager - herregud. Dere tror vel sikkert at godteri står i hodet på meg 24/7, men gjør det ikke altså - bare nesten. Hehe, neida. Men tilbake til poenget, jeg elsker melkedrøm. Det eneste problemet er at jeg blir så fort kvalm - derfor klarer jeg ikke spise mer enn litt om gangen. Hehe, for et usaklig innlegg. Et helt innlegg for en sjokolade liksom. 

Liker dere melkedrøm eller?

Jeg er med i en konkurranse, denne gangen hos Bodyshop!

Pleiedag

I dag har jeg spilt håndballkamp, og det var de to Skjåk lagene mot hverandre. Vi tapte, men det var ikke mye om å gjøre. Den siste timen har jeg hatt pleiedag med meg selv - jeg følte at jeg fortjente det etter kampen, hehe. Jeg har hatt på ansiktsmaske, ordnet negler og håret. Skulle ønske det tok litt lenger tid enn en time, for den dagen her har vært utrolig lang, og jeg har ikke noe spesielt å finne på.


The stuff, liksom.


Lekkert. Det ser jo nesten ut som om jeg skal være med å spille inn en ny Avatar film. Det er jo utrolig fint med fire fletter også.


Siden jeg selvsagt glemte å ta bilde av håret mitt før jeg la innpå bildene, får dere web bilde. Egentlig hadde jeg håpa at håret mitt skulle bli mindre likt det vanlige håret mitt, og mer bølgete.
 

Hehe, jeg er ikke helt ferdig med neglene enda.

Hva skal du i dag?

Godtemums

Jeg finner alltid på en unnskyldning for å spise littegrann godteri - spesielt fredagene. Da er det liksom akkurat blitt helg, og jeg trenger å feire at enda en uke er ferdig (undskyldning, I know). Jeg har allerede spist to sjokoladekuler med melkekrem inni, og sitter å diskuterer med meg selv om jeg skal spise kjærligheten jeg vant hos Ailin. En del av meg sier "Spis den, den smaker sikkert kjempegodt" mens den andre sier "Ikke spis mer godteri nå, du skal spise mer i kveld når du drar på jentekveld". Dillemma altså.
Jeg. Vil. Ha. Den.

Nå skal jeg lese i det nye TOPP bladet, og prøve å holde meg unna kjærligheten!

Flere som finner på unnskyldninger for å ta seg litt godteri, hehe?

Close Up Filter

Jeg har kjøpt meg Close Up-Filter til kameraet mitt! Først så strevde jeg utrolig med å få det på, og fant ut at jeg satte det på helt feil vei.. hehe - typisk meg. Jeg har tatt noen få bilder med det, og det funker kjempebra.


Dere har kanskje skjønt at jeg elsker å ta bilde av denne her, hehe.


Jeg skal prøve å ta bedre bilder en annen dag, men nå drar jeg på håndballtrening!

Hva synes dere?

Havparten av leppa mi er 0,5 cm lenger enn den andre

Og vet dere hvorfor? Jo, fordi Kristin klarte å slå til meg med drillstaven på vei hjem fra drill i kveld. Se for dere at vi går og tuller, som vi alltid gjør. Kristin skal prøve å slå lua mi i lufta med drillstaven, men treffer den ikke. I stedet suser drillstaven videre mot meg som snur meg, og får den rett i ansiktet. Eller rettere sagt, på munnen. Det ble jo det blodbadet vet du! Neida, men jeg blødde ganske mye. Og Kristin sier "Unnskyld! .. Hahaha, kan jeg få ta bilde?"


Smasing bilde altså. Jeg tror det var litt mere blod enn det der.
(Haha, jeg har fått skikkelig mellomrom mellom tennene etter reguleringen)


Og sånn er leppa mi nå. Så da blir det noen dager med skeiv leppe da!

Nå skal jeg faktisk gjøre meg klar til å legge meg, jeg er så trøtt om dagene og sliter skikkelig med å stå opp!

Sliter du med å stå opp om morningen også eller?

Se hva som lå i postkassen i dag!

På tirsdag fikk jeg beskjed fra Ailin om at jeg hadde vunnet konkurransen på bloggen hennes - en goodiebag! Jeg ble utrolig glad, og i dag lå pakken i postkassen og ventet når jeg kom hjem fra skolen. Tusen takk for premien, jeg likte den kjempegodt!


Dette var det som var inni! De dropsene er desverre spist opp allerede, hehe.


Har du vunnet en blogg-konkurranse før?

LookBook Inspiration

Hei! Først må jeg bare si at tirsdager kommer til å bli ganske bloggfrie dager - fordi da er det håndball nesten like etter jeg kommer hjem fra skolen og lekser etter det! Siden jeg egentlig burde hoppe i dusjen og begynne på leksene blir det et inspirasjonsinnlegg!


Enda en gang, takk til blogg.no for god kvalitiet.

Hvilke sider får du inspirasjon fra?

Musikkholiker

Jeg er helt avhengig av musikk - jeg hører på musikk hele tiden når jeg er på dataen, når jeg gjør lekser, når jeg ordner meg om morningen og når jeg skal sove. Hos meg er det musikk 24/7, altså! Hehe neida, ikke mye - men ganske mye. Uten musikk blir alt så stille og kjedelig synes jeg. 


Halvparten (nei, langt i fra) av den ene av mange forskjellige spillelister jeg har.

X_07fc3265_large
weheartit

Hva er yndlingssangen din akkurat nå?

Time Changes - Style Changes

I dag hadde jeg egentlig tenkt til å holde meg i daffeklærne mine, men siden jeg må i kirken på noe konfirmantting måtte jeg ordne meg likevel. Grunnen til at jeg for første gang på veldig lenge legger ut outfit på bloggen, er at jeg fant et outfitbilde fra april i fjor. Jeg trenger ikke å si mer, egentlig.
  

Outfit 17. januar 2010


Outfit 23. april 2009.

Okei, det her er megaflaut. Det ser ut som om jeg er en klovn på rømmen. Jeg får vondt i øynene - hvorfor gikk jeg i det hele tatt kledd sånn?! Jeg hadde en ganske fargerik periode kan man si.

Flere enn meg som har forandret stil totalt på et år? 

Me Gusta Jugar Al Balonmano

Hvis du kan spansk, tipper jeg du skjønner hva overskriften betyr. Jeg og håndballaget har ihvertfall spilt håndballkamp i dag, og vi vant 15-13 over et lag vi tapte for sist gang vi spilte mot de. Siden vi slo de i dag, er det ganske sikkert at laget mitt får andreplassen på tabellen - siden det andre Skjåk laget ligger på første plass og vinner nok hele serien.   

[4175_forsvar.jpg]
Bilde fra i dag, som er tatt fra hjemmesiden til håndballaget. Vi er de blå. 

Hele kvelden har jeg vært hos Kristin sammen med Sigrun, Hanna og Anne Gøril og vi har laget film! Den kommer i morgen, så stay tuned!

Sikkert tredje gang jeg spør, men spiller du håndball eller en annen sport?

Pictures

Jeg har ikke så veldig mye å blogge om i dag, så derfor legger jeg ut noen bilder jeg tok i sted. Ikke akkurat de beste bildene, men jeg blogger da ihvertfall noe, hehe!
HVA TROR DU DETTE ER, hehe?

Det hadde du vel ikke trodd, hehe?

Hva synes du?

Nye klær fra H&M!

I dag kom endelig pakken fra H&M! Jeg er kjempefornøyd med alt, bortsett fra noen sko som jeg må bytte i en størrelse mindre. Jeg har sagt det før - men jeg elsker vår-kolleksjonen til H&M, det er så utrolig mye fint!


Cardigan og oversized genser.


Topp og basic svart cardigan. (Frøken fjern, haha)


Skoene som var for store, som jeg skal bytte inn i mindre.

Dette pluss en bikini var det jeg bestilte.

Hva synes du?

The Vampire Diaries

Endelig - nå har jeg ventet i en uke på nye episoder av The Vampire Diaries! Jeg hadde gletet meg lenge før det kom på TVNorge, men nå kommer jeg til  å glede meg enda mer til hver onsdag klokka 20.30!


Google.


Ser du på Vampire Diaries?

Jeg er med i konkurransen hos Glis!

Øyhopping

Det er ganske sikkert at jeg, Sigrun, Kristin og Hanna og mødrene våre skal på øyhopping til sommeren! Da skal vi dra rundt på tre forskjellige øyer i Hellas, og sove på hvert sted i 5-4 dager. Jeg håper virkelig det blir noe av, for jeg er sikker på at det blir utrolig gøy! Ikke bare fordi jeg får se nye steder og sånt, men fordi det er ferie sammen med bestevennene mine!

Santorini
Hvis det blir noe av, er det her ett av stedene vi skal til - Santorini! (bilde fra finn.no)


Har du dratt til syden med venner?

Jeg er med i en konkurranse hos Silje!

Hvilken synes du er finest?

Jeg fikk OnePiece i julegave, en som de ikke har inne akkurat nå så jeg får den når den kommer inn. Jeg har hele tiden tenkt på den hvite og blå stripete, men har også tenkt på en fra HELTdress. Derfor er jeg i et lite dillemma - hvilken skal jeg velge?


Haha, paint skills.


Royal Stripes eller Slabbedask?

Forever21


Jeg har tenkt til å bestille de tre tingene her fra Forever21, og tilsammen (med frakt) så blir det 417 kroner. Det er litt dyrt, men jeg har veldig lyst på det. Dessuten tror jeg at det kunne blitt rundt 400 kroner om jeg skulle kjøpt det i Norge også. Problemet er at jeg vet ikke om jeg skal bruke så mye penger på det.. Jeg hadde kjøpt meg blakk hos F21, hadde det ikke vært for at frakten bli dyrere enn det jeg kjøper.

Synes du det er verdt 417 kroner?

Plan Fadder

Under artistgallaen i desember 2009 bestemte jeg og resten av familien at vi skulle bli Plan Faddere. I dag, forsinka på grunn av noe feil i systemet, så fikk vi bilde av fadderungen vår og fakta om landsbyen hun bor i. Hun heter Sali og kommer fra Mali, hehe. At man kan være fadder for barn som har det vanskelig synes jeg er utrolig bra, og synes det var på tide at vi også ble faddere.


Kortet vi skal skrive til Sali.


Ganske dårlig kvalitet, sorry.

Er dere faddere?

Best Memories Of 2009

I februar dro jeg, Sigrun, Hanna og mødrene våre til Egypt. Det var ikke så veldig varmt der nede, men allikevel var det kjempegøy. Vi rei på kameler, solte oss, ble "forfulgt" av rare menn og dykket/snorklet. Dykkingen er nok den aller beste minnet jeg har fra Egypt, for det er noe av det kuleste jeg har gjort - og sett. 

I februar var det også UKM. Jeg var med drillgruppa, og vi kom videre til fylkesmønstring, men dessverre ikke til landsmønstring.I juni var jeg og verdens beste jenter på hyttetur på Lesjaskog. Det er noe vi gjør hvert eneste år, og det er like koselig hver gang.I juni hadde jeg også en av de aller beste dagene i hele sommer. Jeg, Sigrun, Kristin og Hanna bada i elva, tok bilder og hadde det utrolig gøy.I september dro jeg og familien til Montenegro for å besøke onkel, tante og Isaac som bor der. Det var utrolig gøy, fordi onkel og tante planlegger alltid så mange morsomme ting. Vi dro for eksempel til Budva en helg hvor vi sov på et femstjerners hotell og gikk i gamle byen. Vi dro også til Dubrovnik i Kroatia for å være der i noen dager også.


Haha, fint blikk..

I oktober var det Filmbussen Premiere på Ringebu, og jeg, Sigrun, Kristin og Hanna vant pris for beste skrekkfilm.I november dro jeg og Kristin til Lillehammer - 3 timer - for å se premieren av New Moon. Vi dro også når Twilight kom, og de 3 timene i bil har vært verdt det begge gangene. I år møtte vi Janne og Ingvild som også dro nedover.Jeg har mange andre gode minner, men det her var som sagt noen av dem. 2009 var et veldig bra år, sånn egentlig.

Hva er ditt aller beste minne fra 2009?

January Wishes


Alt fra Monki.

Jeg hadde gjerne tatt alt det der - hadde det bare gått an å bestille fra internettsiden dems eller hvis det hadde vært en butikk i nærheten. Jeg skal virkelig prøve å komme meg til en Monki butikk neste gang jeg er nærme Oslo. Favorittene mine var den grå genseren, kjolen og jakken. Siden jakken fra Nelly jeg bestilte tydeligvis var utsolgt, noe jeg fikk beskjed om flere dager etter jeg hadde bestilt og betalt, kunne jeg trengt en jakke.

Likte du noe av det?

Edit: Jeg vet at sidebaren ikke vises hos meg når man leser et innlegg, og at det er streker her og der. Jeg har prøvd lenge å fikse det, men det går ikke. Derfor kan det hende det skjer rare ting med designet i blant! Hvis noen har tips til hva jeg kan gjøre, rop ut!

I love pearlsJeg elsker å ta bilder av forskjellige ting med perlekjeder rundt. Da blir det ikke det samme som å bare ta bilde av en ting, men det blir liksom noe mer.

Hva synes du om bildene?

Jeg hadde forresten leserrekord i går, så tusentakk til dere som leser bloggen min! I ♥ U!

Dagens anbefaling - Annelise Beck


Jeg har vært en fast leser av Annelise sin blogg en stund, og den er kjempebra. Hun blogger for det meste om mote, og har en utrolig kul stil. Jeg blir alltid inspirert av blogginnleggene hennes, enten det er hvordan hun sminker seg eller nye innkjøp. En blogg du virkelig burde se innom!

Xoxo, Gossip Girl

Hei! Jeg er tilbake etter et litt useriøst innlegg i går kveld, hehe. Akkurat nå ser jeg på Gossip Girl, noe jeg har gjort omtrent hver dag siden jeg fikk sesong 1 til jul. Jeg blir så utrolig inspirert av Gossip Girl - klærne og alt. Det er virkelig den beste serien jeg har sett - den slår til og med One Tree Hill.


Liker du Gossip Girl?

Jeg er forresten med på topplisten til både Mahstyle og Christine, tusen takk!

Anette og Sigruns sminketips for 2010

Style 1


HUSK:
- Markerte og fyldige øyenbryn
- Rouge
-Skjønnhetsflekk (gjerne flere)
- Lipliner (!)
- Trutmunn!
- Fancye hodeplagg, gjerne selvstrikka


Style 2HUSK:
- Mye fundation - ikke vær redd for å bruke mye!
- Rouge er en sikker vinner.
- Det er også fyldige øyenbryn
- Tupering, tupering, tupering jenter. Det kan aldri bli for mye (vi hadde ikke tid til så mye).
- Overrediger bildene dine om de skal ut på nettet.

Husk at  selv om naturlig skjønnet er bra, er uekte bedre!


Og om det var noen som faktisk ikke skjønte det - så var ikke dette seriøst.

Dagens anbefaling - Zebrais/Emilie


Emilie har et kjempefint design, og headeren er kjempekul. Hun skriver bra, og har bilder i hvert innlegg. En blogg det er verdt å se innom - jeg er fast leser selv.

Hvis du vil bli anbefalt i morgen, skjekk innlegget under.

Vil du bli anbefalt?

Jeg har tenkt til å anbefale en blogg i dag, og en i morgen. Hvis du har lyst til å bli anbefalt, bare skriv en komentar under - enten med bloggadressen din eller noe annet. 

2009's best buy


1. Marked, den første boken i House Of Night serien. Den boka fikk meg hekta på serien.
2. Paramore - Brand New Eyes. Det beste bandet i verden - i mine øyne.
3. Bjørn Borg veska mi! Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten.


4. High waist skjørt fra BikBok som jeg kjøpte for 49 kroner!
5. Cardigan fra Only. Den er utrolig behagelig, og jeg elsker ferskenfargen.


6. Sløyfeklyper fra H&M.
7. Complexion Perfection pudder fra ELF - utrolig bra pudder!
8. Sløyfeklype fra Glitter.
9. Øredobber fra Pieces.
10. Toni&Guy shampoo og balsam fra parfymeri i Dubrovnik - har aldri prøvd bedre.
11. Øredobber fra Gina Tricot.


12. Canon EOS 450D - utrolig bra!

Her er noen av mine beste kjøp fra 2009. Hvis jeg skal si hva som er Topp 3 blir det kameraet, skjørtet og veska.

Hva er ditt beste kjøp fra 2009?

New Years Eve Pictures

Jeg og Kristin, pluss familiene våre, feiret hos oss i går, og det var kjempegøy. Spesielt hadde jeg og Kristin det gøy - vi så på forskjellige filmer fra 2009, tok bilder, spiste alt for mye og spilte Wii sammen med noen av de andre.


Det var litt vanskelig å stille stativet til å ta bilder rett opp, så ignorer trærne.


Vi prøvde å skrive navnene våre - Kristin var den som klarte det best.


Legg merke til fine sko.Hadde dere det gøy i går?
hits