februar 2010

PHOTOSHOOT

Beklager for at bildene ikke kommer før nå, men det har mildt sagt vært en dramatisk kveld. Jeg kan nevne et ødelagt smykke, ytterdelen av linsa på kameraet mitt knakk når det datt i gulvet, den venstre musetasten min virker ikke at Kristin søte litt vann, Picasa har vært rart and so on. I hver fall, her er bildene! Vi drev på i over tre timer, og hadde det utrolig gøy!


HAHAHA, strike a pose liksom.
Sigrun og Kristin med pedoblikk, mens jeg vrenger ansiktet mitt.


Hehehe, tullebilde. FUGLESKREMSEL! <3

Det er bare en bitte liten del av bildene, jeg har over 500 til, faktisk. Nå skal jeg og Kristin nerde litt mer data, før vi skal legge oss! Misunner ikke dere som skal på skolen i morgen, forresten!

Hva synes du om bildene?

UPCOMING PHOTOSHOOT

Hei dere! Nå er Kristin her, og vi venter på at Sigrun skal komme. Vi skal nemlig ha en fotoshoot, og trenger litt tips av dere til hvordan vi kan sminke oss og hvordan vi skal se ut! Enten sommer, nerder, ball osv! Bildene kommer senere i kveld, så gled dere!


Fra vår første fotoshoot - for snart et år siden!.. Da var overredigering av bilder veldig kult ..

Kom med forslag! :)

PAKKE I POSTEN

Hva har skjedd med kommentarene i det siste? Jeg er kanskje ikke så flink til å blogge for tiden, men statistikken viser fortsatt noe helt annet enn kommentarene. Vær så snill folkens, gi meg motivasjon til å fortsette med blogging! Edit; Nå har jeg ikke noe å klage på, hehe! Tusen takk dere!

Jeg fikk pakken fra Newlook i posten i dag! But what a dissapointment - genseren var utrolig liten! Jeg bestilte 8 (som vist nok er 36) for at den skulle være litt for stor, men det var som å prøve en barnegenser. Jeg tror jeg skal sende den tilbake og be om en enda større, men da må jeg betale omtrent 100 kroner i frakt frem og tilbake.. Den var så fin, så jeg lurer på om jeg skal bruke mer penger på å få den i riktig størrelse. 
Sånn ser den ut.


Ville du brukt 100 kroner ekstra for å få den i riktig størrelse?

NEW YORK I LOVE YOU

Noe jeg ikke har fortalt dere, er at jeg mest sannsynlig skal til New York en gang neste år! Jeg vet det er utrolig lenge til, men jeg kan ikke gjøre annet enn å glede meg allerede! Vi har nemlig noen ganske gode venner som skal flytte dit i august. New York er det stedet jeg har hatt mest lyst til å dra i verden utrolig lenge, så jeg hoppet i taket når jeg fikk vite at de skulle flytte dit. Alle de andre er ganske skeptiske til New York, men mamma blir nok i hvert fall med. Shopping, Central Park, Empire State Building.. Jeg kan ikke vente i et og et halvt år!
weheartit.

Hvilket sted i verden har dere mest lyst til å dra?

FLOWERPRINT AND SAILOR

Jeg aner virkelig ikke hva som har skjedd med kvaliteten som egentlig er på bildene, men jeg har en liten mistanke om at blogg.no ødelegger den igjen.


Laget i Polyvore av meg.

Blomstermønster er noe jeg virkelig kommer til å bruke mye fremover mot våren og sommeren. Det er utrolig fint og søtt, og går i søte farger. Det kan enten være en kjole, skjørt, topp eller bare ganske enkelt tilbehør. Et antrekk blir utrolig mye søtere med en gang det er blomster og lyse farger inn i bildet! Klesskapet mitt har begynt å fylle seg litt opp med blomstermønster, og det blir nok mer!


Laget i Polyvore av meg.

Seiler looken er en utrolig søt og sommerlig look. Det er ganske enkelt bare å bruke striper i blått, rødt eller svart og kombinere det med både lyse og mørke farger. Utrolig søtt det også, spør du meg. Jeg har dessverre ikke så mange "seiler-klær" men det blir nok mer etter hvert - og jeg tror det blir mange å se i striper igjen til sommeren.
 
Hvilken look liker du best?

NYE DRÅPEBILDER

Jeg prøvde meg på å ta flere dråpebilder i dag, og gjorde det på en litt annen måte enn sist gang. Bildene er ikke like, men det jeg gjorde nå var mye enklere! Jeg ble fornøyd med bildene, men det som var litt kjedelig var at alle bildene ble nesten helt like. Men jeg synes bare det er morsomt å klare å ta dråpebilder som jeg blir fornøyd med, og øvelse gjør mester.


Mitt favorittbilde - rett og slett fordi blitsen traff en dråpe ganske perfekt.Det er ferie i dag - gjett hvem som er i godt humør da!

JEEG.

Hva synes dere om bildene?

BARE EN DAG!

Nå er det bare en dag før det er vinterferie! Jeg gleder meg kjempe mye, fordi jeg skal til Kolbotn på onsdag og være der til lørdag - noe som betyr shopping! Men, det er jo ikke ferie enda. Jeg har mange RLE og samfunnsfags oppgaver til i morgen, men det er utrolig lite motiverende å gjøre lekser når jeg vet at om under 24 timer så har jeg offisielt ferie!


Jeg har begynt så smått å feire at det er ferie, med dots! Nei, det var en undskyldning.. Bad girl Anette, bad girl.
Topp ligger der i stedet for RLE boka, rett og slett fordi det ikke var særlig fint.

Har du hatt ferie denne uka, eller får du nå?
Jeg er med i Blogg VS Blogg, og hadde vært kjempeglad om du ville stemt på meg her.

CHARLOTTE THORSTVEDT FOR BIKBOK

For noen dager siden var jeg inne å så på BikBok, og kom over at Charlotte Thorstvedt skal gå i Jenny Skavlands fotspor. Hun har nemlig designet en egen kolleksjon som kommer i butikkene 22. april!

"Fargene hun har valgt er også nydelige. Store deler av kolleksjonen består av farger som pudderrosa og mintgrønn sammen med hvit og svart. Det er fokus på skuldre, skulderputer, samt detaljer som kjetting, fjær og sløyfer som gjør plaggene mer spesielle."  Fra BikBoks BloggNoen bilder av kolleksjonen. Jeg gleder meg i hvert fall!
 
Tror du at du kommer til å kjøpe noe?
I går lagde jeg forresten en egen Bloglovin-knapp, så det hadde vært kjempegøy om dere ville følge meg!

bloglovin

SOMMERFAVORITTER FRA COCOO


Jeg har så lyst på alt dette, spesielt ringen i midten og armbåndet med den blomstrete sløyfen! Alt er så utrolig fint og sommerlig. Der snakker jeg om sommer igjen, ups. Jeg har fått sett litt av det nye som kommer i nettbutikken, og det er kjempemye fint som kommer til å komme inn! 

Hvis du like noe av det her, eller vil se andre tilbehør, så gå inn på Cocoo.se (trykk gjerne på banneren på siden her)! Cocoo har også vært så snill og gitt meg en rabattkode jeg får dele med dere! Koden dere skal taste inn når dere handler er bloggspecial, og gir deg 15%! Det tilbudet varer til 7. mars.  

Likte dere noe av det?

HELT SUPERT

Gjett hva som kom i posten i dag da? Nemlig HELTdressen min! Jeg ble superglad, og det har ikke tatt mer enn tre dager siden jeg bestilte den! Den er virkelig supergod, og jeg tror jammen jeg flytter inn den jeg. Men jammen er den gedigen, skrittet er jo på knærne mine!


Da har en av tre pakker kommet i posten, hehe! Nå venter en herlig naturfagprøve om øyet og lys!

Har dere OnePiece/HELTdress/Kosedress?

SHOPPING ADDICTED

Jeg bruker alt for mye penger på internetthandling. I helga fant jeg ut at jeg nesten er blakk, fordi jeg har brukt alle pengene mine på shopping. Når man bor på et så dødt sted som Skjåk så bruker man mye penger når man først bruker penger. Helt flott at jeg skal til Kolbotn og Oslo neste uke og er blakk.. Dere tror kanskje ikke på meg nå - men den nærmeste normale klesbutikken er en time unna, og jeg må kjøre tre timer for å komme til et bra shopping sted. Helt sant. Da sier det seg selv at man handler mye på internett.
Dette er det jeg venter på å få i posten nå;

Fra NewLook, som jeg heldigvis fant ut om på Eirins blogg!


Fra University, bare i blå. Den ble bestilt fordi det er skole"genser" altså, hehe!

Oh, paintskills igjen. Ja, jeg henger etter. Nei, jeg har ikke bestilt før nå.

En del "daffeklær" som er bestilt nå, men man trenger jo det og!

Flere enn meg som bruker alt for mye penger på klær?

LOOKBOOK INSPIRATION

Jeg elsker Lookbook. Folk har utrolig god stil, og klarer å sette sammen klær på en måte som gjør antrekket både kult og fint. De kan ha en kjedelig antrekk, og sprite det opp med utrolig kult tilbehør. Noen antrekk trenger ikke mye tilbehør, de er bra nok i seg selv. De under gir meg så utrolig lyst til å bare slenge på meg shorts og t-skjorte og løpe ut i sola! .. Nei, for det er jo ikke sol og sommer her. Det er snø og -20..


Så enkelt, men likevel utrolig fint. Less is more, right?

Likte du noen av antrekkene?

OUTFIT 22.02.10

Først må jeg bare si at jeg er så utrolig glad, lesertallet mitt bare stiger og stiger! You make my day!
I dag har det vært kaldt igjen, rundt -20 igjen. Smart som jeg er tenkte jeg ikke særlig langt, og tok på meg en kortarmet og tynn genser først, men når jeg la merke til temperaturen tok jeg jammen på meg en carigan over. Heldigvis er det ikke så veldig kaldt i klasserommet, så jeg brukte aldri cardiganen.


Hei der, lille frøken harepus. Jeg fant ut at jeg ikke var så veldig fotogen i dag..
Genser - BikBok   Svart smykke - H&M   Perlesmykke - Glitter   Tights - Gina Tricot 


I kveld skal jeg og Kristin, pluss noen andre, dra å se Avatar igjen! Jeg gleder meg, hehe! Er en stund siden jeg har sett den nå, så.
Edit: Filmen er avlyst fordi det er for kaldt!! Herregud. Som Kristin så godt sa, FML.

Hva synes dere om outfitet?

DREAMHAIR

Fordi det er søndag, og jeg ikke har hatt noe spesielt å gjøre i dag bestemte jeg meg for å glatte håret - noe som vanligvis tar lang tid med det monsterhåret jeg har. Forrige helg brukte jeg nesten en hel time på å glatte håret, fordi jeg hadde lagt meg med vått hår kvelden før, og håret var helt ustyrlig. I dag var jeg så smart at jeg gredde gjennom håret før jeg glattet det, og brukte bare en halvtime.


Wow, så flink jeg er til å redigere. Kvaliteten på det venstre bildet er fantastisk dårlig, og jeg ser ikke bra ut uten sminke.

Speaking of, Vanessa Hudgens har drømmehåret mitt. Jeg liker ikke Vanessa noe særlig, men håret hennes er til å dø for.
Tumblr_kt251hpdtr1qa3aiko1_500_large

Hvordan er drømmehåret deres?

PHOTOGRAPHIES


Foto: Privat   Kamera: Canon EOS 450D

Søndag igjen - og hva bruker jeg søndagen til? Jeg er daff, på mitt lateste og går rundt i huset og tar bilder av alt og ingenting. Jeg elsker å gå rundt på rommet og finne ting jeg kan ta bilder av. Sånn som det nest siste bildet - jeg tar det nyeste Topp-bladet og et bånd, og får et ganske brukbart bilde, hehe. Kanskje søndager er en av de dagene jeg er mest kreativ, men det er jo den dagen jeg har minst å gjøre.

Hva synes dere om bildene? 

HAPPINESS

Jeg har ikke vært hjemme mer enn to timer i dag, så derfor har det ikke vært blogging enda! Jeg har hatt drilløving, spist på kroa, vært på "kulturkafè", sett og spilt håndballkamp - vi vant 30-14! Dere kan tro jeg er sliten etter en så utrolig lang dag, så derfor passet det utrolig bra å komme hjem til påskeegg, melkedrøm og druer - lykke!


Hatt en travel dag, eller har dere slappet av?

VURDERING

Siden det var Emilie som vant Blogg VS Blogg, og premien var vurdering, kommer den nå! Jeg har aldri vurdert noen før, så jeg vet ikke hvor bra jeg klarer det.


Design: Emilie har først og fremst en utrolig kul og fin header, som viser godt hvem hun er. Designet er veldig ryddig, og det gjør mye. Det eneste som er litt dumt, er at det er litt for mørk bakgrunn ? men det står i stil til resten av designet. Karakter 5+ 

Bilder: Bildene er kjempefine. Hun har bilder i hvert eneste innlegg, og det er bra! Det er kjedelig å lese en blogg med bare tekst. Noen bilder er litt uklare og mørke, men stort sett så er det bra.Karakter 5 

Skrivemåte: Hun skriver først og fremst morsomt, og det er ikke kjedelig å lese bloggen hennes. Det er variert innhold i innleggene, og hun har med outfits. Noen innlegg er kortere enn de andre, men jeg synes ikke det gjør så mye. Jeg finner ikke mange skrivefeil, men av og til er det ikke stor bokstav etter punktum. Hehe, småpirk!Karakter 5 

Helhet: Jeg synes bloggen hennes absolutt er verdt en titt, jeg leser den selv hver dag. Alt er veldig bra, og det er ikke mye å klage på. Samlet karakter: 5/6
Der, min første vurdering!

Vært innom bloggen før?

MISLYKKEDE MUFFINS

Jeg har hatt lyst på muffins i hele dag, så når jeg kom hjem lagde jeg like gjerne noen. Dessverre ble de totalt mislykket, og smakte ikke særlig godt heller. Når jeg først er uheldig med maten jeg lager, noe jeg ofte er, er jeg skikkelig uheldig. Men pappa likte de, så hvis ingen andre spiser så er det han og fuglene som får de. Jeg er bare sur fordi jeg hadde kjempelyst på muffins, og så ble de ekle..
Nå skal jeg deppe over de mislykkede muffinsene mine, og snart vurdere vinneren av Blogg VS Blogg! Hvis du ikke har stemt enda, må du gjøre det nå!

Lager dere ofte mislykket mat, eller er det bare jeg som er utrolig dårlig?

THE VINTAGE LOOK

Jeg elsker vintage - både klær, accessorizes og bilder! Spesielt klær, og omtrent alle butikker har noe vintageaktig for tiden. Det er veldig lett å finne på internettbutikker, bare søk etter vintage og det kommer mange klær du kanskje ikke hadde funnet om du skulle lett selv. Lyse nude farger og blomster - jeg elsker det. Det blir bare mer og mer av det i klesskapet mitt for tiden, og det blir nok enda mer utover våren og sommeren.  


Klær fra forskjellige butikker. Genseren har jeg faktisk tenkt til å bestille til helga!
Edit; mange har spurt, og klærne er fra Asos og Newlook.

Hva synes dere om det?
Husk og stem på Blogg VS Blogg i innlegget under! Så langt leder Zebrais/Emilie!

BLOGG VS BLOGG - STEM

Da har jeg trekt ut to helt tilfeldige bloggere som er med i Blogg VS Blogg, og de to ble Zebrais og Myphotoblogg!
Dere kan stemme på den dere vil skal vinne frem til fredag ettermiddag. Det går bare an å stemme en gang.

Edit; Jeg pleier alltid å kommentere tilbake, men det er ganske vanskelig å få tid til alle som kommer til å stemme, men jeg skal prøve så godt jeg kan!

I tillegg, så kom jeg videre i fotokonkurransen til akkurat Myphotoblogg! Jeg hadde vært super takknemlig om dere ville stemt på bildet mitt her, som er nummer 5. Det er utrolig mange fine bilder og hard konkurranse.


 

WE LOVE PÅSKEEGG

Akkurat nå sitter jeg hos Kristin, og vi skal egentlig gjøre lekser. Men hva gjør vi? Vi har spist pizza, sett på tv, nerder data, tatt bilder og sist men ikke minst påskeegg. Det er første gangen jeg har spist det i år - men jeg spiste opp de to eggene mine alt for fort.. Nå er Kristin så flink at hun har begynt med matte, så jeg må forte meg å begynne på norsken og naturfag.


<3


Pusen til Kristin er så søt, noe jeg ikke var på bildet.. Hahaha, jeg ser syk ut!

Husk å meld dere på Blogg VS Blogg i innlegget under!

Dumt spørsmål, men liker dere påskeegg?

MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGG!

Hva skulle jeg gjort uten dere? Jeg tenker jo ikke lenger enn til døra, mens dere tenker så langt at dere foreslår at jeg kan ha Blogg VS Blogg med vurdering i premie! Smartinger. Så derfor kan dere melde dere på til Blogg VS Blogg i dette innlegget, og så trekker jeg ut to stykker en gang i morgen.

Bare for å vise dere mine paint.net "skills", ehe.


Så bare skriv en kommentar under med bloggadressen din eller noe sånt som "jeg er med"!

Blogg VS Blogg, eller vurdering?

Jeg har tenkt til å enten ha Blogg VS Blogg eller en vurdering, men klarer ikke helt å bestemme meg. Blogg VS Blogg har jeg aldri hatt før, mens vurdering har jeg hatt to ganger - fordi jeg vet ikke om jeg klarer å være helt enig. Derfor lar jeg dere (igjen) bestemme hva dere vil ha. Rop ut, vil dere ha Blogg VS Blogg eller vurdering av en blogg?


Hehe, selvsagt øyebilde igjen.


 

15.02.10 PICTURESFoto: Privat   Kamera: Canon 450D   Både med og uten Close Up Filter 10+

Planen min om å gjøre mye lekser gikk mildt sagt rett i dass - jeg har skrevet ett avsnitt på en engelsk historie og fire oppgaver i naturfag. Hva har jeg drevet med? Tatt bilder, kjedet meg og hørt på musikk. Jeg skal prøve å skjerpe meg med leksene, og gjøre de når jeg har tid - sånn at jeg slipper å ha lekser resten av uka.

Hva synes dere om bildene?

DOTS

Hei dere! For noen dager siden kjøpte mamma Dots, og selvsagt måtte jeg prøve å dyppe de i melk sånn som de gjør i reklamen. Det var faktisk veldig godt, men bare så det er helt klart - Oreos er mye bedre. Jeg tror ikke det er noen kjeks i verden som kan slå Oreos. Men nå er det ikke Oreos innlegget handler om, det er Dots. Så hvis du ikke har smakt de enda, så anbefaler jeg de egentlig.


I dag har jeg faktisk lyst til å bare sette meg ned i senga, spise Dots og lese i boka mi - men så flink som jeg er, så skal jeg gjøre et tappert forsøk med leksene. Jeg ser lyst på det (ehe..), for da kan jeg sette meg ned i senga, spise Dots og lese resten av uka!

I andledningen tok jeg på meg brillene jeg vant hos Camilla forige uke, hehe!
For et utrolig random innlegg.

Har dere smakt Dots?

FOTOKONKURRANSE

Jeg er med i min aller første fotokonkurranse, hos denne jenta! Temaet er vann/dråper og dyr, og jeg deltar med disse to vannbildene;

Dette er sikkert femte gangen jeg sier det, men jeg hater hvordan blogg ødelegger kvaliteten på bildene mine..

Synes dere bildene var bra nok til å være med i en konkurranse, eller burde jeg valgt noen andre?

ACCESSORIZES I WANT


Laget i Polyvore av meg.

Jeg elsker alt sammen - og kunne godt tatt alt sammen også! Noe av det er faktisk fra butikken Accessorize, så gjett hvem som skal stupe innom den butikken neste gang jeg er der? Spesielt hjerteøredobbene likte jeg, og de er fra Accessorize. Som dere ser så går det mest i lysrosa og kremfarger - noe jeg synes er utrolig fint sammen.

Likte dere noe av det?

Jeg har vært litt dårlig til å blogge i det siste, men jeg synes dere kommenterer mye mindre enn før! Dere som kommenterer er bare en liten del av hva statistikken min viser! Jeg er selvsagt utrolig takknemlig til dere som kommenterer! Så vær så snill og gi meg litt mer motivasjon med å kommentere. :)

PAKKEVERKSTED

Sorry for sen blogging, men jeg, Sigrun og Kristin har hatt et skikkelig gaveverksted her i dag! Hanna og Nina er nemlig blitt 15 år, og det er bursdagsfeiring i kveld. Vi brukte først nesten to timer på å finne gaver, og lang tid på å pakke inn og lage kort. Den ene gaven er så genial, men jeg kan ikke fortelle hva det er - siden en av de kanskje leser det jeg skriver, hehe. Så dere får vente å se!Nå må jeg begynne å ordne meg, det er ikke lenge til vi skal dra!

Hva gjør dere i kveld?

Edit:
Jeg kan jo fortelle dere hva den såkalte mystiske pakken var for noe. Vi hadde pakket inn en pose med smågodt i en bindpakke, lagt et bind på toppen og pakket inn den pakken igjen. Hehehe, Hanna trodde hun hadde fått bind av oss - noe som var meningen.

LOVEHEARTS

Jeg tok litt bilder av Lovehearts i sted, de er så utrolig søte! Det er faktisk morsomt å ta bilde av de også, fordi det blir liksom ikke bilder av vanlig, kjedelig godteri. Lyset ble ganske dårlig på mange av bildene, og det var vanskelig å redigere lyset "bra" igjen, som dere kanskje ser.


Foto: Privat   Kamera: Canon 450D   Filter: Close Up 10+

Nå er det en samfunnsfagsprøve og spanske verb som venter på meg!

Hva synes dere?

5 FAVORITTER - OVERDELER

Jeg tenkte å vise dere mine 5 favoritter når det gjelder overdeler! Er det noe jeg egentlig aldri kan få nok av så er det overdeler, og det er det jeg først og fremst kjøper meg. Jeg har selvsagt flere overdeler jeg liker like godt som mange av de jeg viser dere, men jeg valgte ut 5 stykker. Hehe, jeg fant ikke noe sted å henge klærne, så derfor ble de hengt opp foran vinduet. Rekkefølgen er helt tilfeldig.


Kjole fra Nelly. Har ikke akkurat fått brukt den enda, men jeg elsker den!


Genser fra BikBok (Dårlig bilde, fordi den ikke ville henge i ro)


Cardigan fra H&M


Kjole fra BikBok. Ikke at jeg har fått brukt denne mye heller.


Og til slutt, basic genser fra Cubus

Hvilken var din favoritt?

OUTFIT 09.02.10
Jeg elsker denne genseren! Den er fra BikBoks vår/sommer kolleksjon, om noen skulle lure. Den kommer nok til å bli brukt veldig mye i år sammen med den rosa med samme skuldre, hehe. Nå skal jeg kose meg med rett i koppen og mattelekser, så har ikke tid til så mye skriving! Kan ikke akkurat det ødelegger kvelden min, for jeg er forsatt i et superhumør!

Hva synes dere?

VI ER VIDERE!

Jeg gikk videre på UKM, både med drill og film! Herregud, så utrolig glad jeg ble! Vi fikk vite det i gymmen i dag, og jeg begynte faktisk å gråte fordi jeg ble så utrolig glad for at vi kom videre. Nå sitter jeg og resten av drilljentene hos Kristin for å ta mål til nye uniformer, og har sett gjennom dansen vår enda en gang.


Mamma filmet oss under forestillinga, sant det er bra?

Gratuler oss? :)

SUMMER OUTFITS

Dere kommer nok til å bli grundig lei av at jeg klager over at jeg savner sommeren - så jeg skal prøve å slutte. Men hva gjør man når man sitter på Polyvore? Jo, man lager jo selvsagt sommeroutfits! Jeg fikk så utrolig lyst til å bare slenge på meg klærne selv, men for det første så har jeg jo ikke penger til å kjøpe alt sammen, og for det andre er det ikke sommer.. Hehe, skal jeg slutte.


Laget i Polyvore av meg.

Hva synes dere?

DANCING IS MY PASSION

Først, tusen takk folkens! Jeg har igjen ny leserrekord, og 10 nye venner ventet på meg når jeg kom hjem!
Jeg er hjemme fra UKM, og gjett hva? Det gikk så bra som det kunne gjort! Det var noen som mistet staven, men hva  så? Drill er utrolig vanskelig - du skal kontrollere en stav samtidig som du kontrollerer kroppen. Allikevel er det er den beste oppvisningen vi noen gang har gjort, og hadde det så utrolig gøy på scenen. Det kan hende vi får vite det allerede i morgen om vi går videre, og jeg er så utrolig spent. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg blir skuffa om vi ikke går videre, for det blir jeg.


Bilde fra i dag.

Går du på en form for dans?

WISH ME LUCK

Endelig - i dag er det UKM! Jeg gleder meg utrolig mye, samtidig som jeg gruer meg. Man er nok mer nervøs når man skal drille enn når man bare skal danse - for det er ikke like lett å legge merke til om du gjør feil når du danser, men hvis du mister drillstaven legger folk merke til det med en gang. Jeg har så utrolig lyst å komme videre med drillgruppa, fordi vi har jobbet utrolig hardt og har bedre dans i år enn i fjor når vi kom videre.
Haha, så teit bilde. Siden vi skal ha knallrosa øyenskygge, bånd rundt magen og gripteip, tok jeg like gjerne på rosa neglelakk.


Sangen vi danser til, jeg digger den.


Ønsk meg lykke til da!

NEW DRESS
Jeg elsker den nye kjolen min fra Nelly! Den er så utrolig søt, men kort! Jeg er jammen glad jeg bestilte S/M i stedet for XS/S. Gleder meg utrolig mye til å bruke den i sommer! Og mens vi snakker om sommer, sjekk hvem som er blitt likblek i vinter. Anydress (hehe), jeg og laget har spilt to håndballkamper i dag og vant begge to - 17-12 og 32-14!

Hva synes dere om kjolen?

VANNBILDER

Jeg har tatt mine første vannbilder! Skal jammen si det var vanskelig i begynnelsen å finne ut akkurat når jeg skulle ta bilde for at de skulle bli bra. Det gikk bedre etter hvert, men bildene kunne vært bedre - men øvelse gjør mester! Omtrent 85% av bildene ble misslykket, men jeg fikk noen blinkskudd. Igjen ødelegger selvsagt blogg kvaliteten på bildene.
Skulle ønske jeg hadde trykket bare bittelitt senere her.

Foto: Privat    Kamera: Canon 450D    Filter: Close Up Filter 10+

Hva synes dere om bildene?
Ny header kommer på noen minutter folkens!

Ny header?

Jeg vant en konkurranse hos Marielle hvor premien var en header. Hun lagde en kjempefin header til meg, men jeg har ventet litt med å bruke den fordi jeg er ganske fornøyd med den jeg har nå. Nå har jeg tenkt til å la dere bestemme om jeg skal fortsette litt til med den jeg har, eller bytte til den jeg har fått med en gang (jeg kommer til å bruke den en gang uansett, men vet ikke om jeg skal bruke den med en gang eller vente).


Fra Marielle


Den jeg har nå.

Den gamle litt lenger, eller ny med en gang?

I MISS SUMMER

Sorry dårlig blogging i dag, men jeg har faktisk ikke vært hjemme før nå! Jeg er så utrolig lei av snø og -25 grader. To måneder med vinter er nok for meg, så jeg sier ikke nei takk til ti måneder med vår og sommer og 25 varmegrader. Når jeg ser på sommerbilder fra We♥It savner jeg bare sommeren mer og mer. Hvorfor kan det ikke bare bli mai med en gang? Jeg savner å gå i søte sommerklær, sitte på gresset på idrettsbanen i friminuttet, være ute hele dagen, dra og bade sammen med venner og sitte ute å lese mens jeg soler meg. 

Tumblr_ksfudcw4vk1qa9tnao1_500_large

4322924204_b898d629c7_large

Tumblr_kssprfdvkc1qa2qlfo1_500_large
Weheartit.

Savner dere sommeren, eller vil dere ha mer vinter?

OUTFIT 03.03.10


Ehehe, ugly face og veldig rar arm..

 Nå skal jeg snart stikke over til Sigrun, og så dra på en konfirmasjonting etter det. Vi skal se på en film jeg har sett utrolig mange ganger, Bruce Almighty, og ha Bibel Quiz - hurra! Men det blir sikkert koselig. Jeg har ikke tid til å skrive så veldig mye mer, må forte meg til Sigrun!

Hva synes dere? 

Pretty Dresses


Jeg har forelsket meg helt i disse kjolene, og har kjempelyst på en av dem! Alle tre er kjempefine, men favoritten min er nok nummer 3, den er nydelig og skiller seg mer ut. Den kommer nok til å være i klesskapet mitt til sommeren.

Hvilken likte du best?

Jeg tror forresten det må være noe helt galt med enten statistikken min eller Bloggurat - for mens statistikken min stiger, synker leserne som vises i Bloggurat-ruta.

e.l.f. makeup

På søndag fikk jeg den tredje pakken jeg har bestilt fra e.l.f. - men jeg har aldri tenkt på å teste noe av det og vurdert det på bloggen. Jeg bestilte meg fire ting - lipgloss, mineral face primer, corrective concealer og brush shampoo.

Mineral Face Primer
Det fungerer som en slags fundation, bare at den er helt blank. Man trenger ikke mye i det hele tatt, og det er bra siden flasken er ganske liten. Det man tar i hånden fordeler man utover ansiktet, før all annen sminke, og huden blir utrolig myk og ser mye renere ut med en gang! Helt klart min favoritt!

Corrective Concealer
Jeg elsker den her! To brun farger for å dekke mørke ringer under øynene, grønn for røde flekker og rosa som jeg tror er for å dekke svarte prikker. Den her funker også utrolig bra, man trenger ikke så veldig mye for å få et bra resultat. Det eneste som kunne vært bedre, er at det kan være litt vanskelig å få nok farge på kosten.

2 in 1 Conditioning Gloss
Det første jeg må si er at den her holder utrolig lenge! Jeg hadde den på i flere timer, uten å ta på et nytt lag, og den holdt seg enda bra. Den beste lipglossen jeg har prøvd! Det eneste som kunne vært bere med denne, er at fargen kunne ha kommet tydligere frem.

Brush Shampoo 
Shampooen inneholder antibac som dreper bakteriene som etter hver samler seg i kosten. Du gnir shampooen forsiktig inn i kosten mens du skyller med vann. Til slutt klemmer du ut alt vannet, og lar kosten tørke. Kanskje ikke et veldig nødvendig produkt, etter som man også bare kan skylle kostene uten shampoo. Men når man har det - hvorfor ikke bruke det?

Bare så det er sagt, jeg er ikke sponset av e.l.f., men jeg gjør det helt av egen vilje.

Har du prøvd e.l.f. sminke før?February WishesAlt fra Forever21, igjen. Jeg elsker den butikken! Det er flere ganger jeg har vært helt klar til å bestille ting derfra, men ombestemt meg i siste liten - fordi jeg føler det blir for dyrt og at jeg kan finne det samme i Norge. Men mange av tingene er jo så spesielle og det er ingen som har det samme, så det frister så utrolig å bestille! Jeg får se hva jeg gjør denne gangen, hehe.

Likte du noe av det?

Vandrende isbit

Jeg trodde den verste perioden med kulde var over, men neida. I dag våknet jeg til -30 grader og is på innsiden av vinduet. Jeg er så utrolig lei av vinter og snø, jeg vil ha sol og sommer! Men denne gangen tror jeg heldigvis ikke vi har det kaldt like lenge som sist - da var det rundt -37 i over en uke.


Jeg har forresten fått sminken fra e.l.f. som jeg bestilte for en stund siden, og fikk en liten ide; skal jeg teste de og så vurdere de på bloggen? Ja eller nei til testing av e.l.f. sminke?
hits