februar 2011

in my hand


_privat

Heerreguud, så mange bilder av disse roseboksene mine for tiden! Siste nå på en stund, lover! ... Kanskje. Hehe.
Veldig mange som spør hvor de er fra, og de er kjøpt på en liten butikk som heter Dorothea.

lace dress
_privat

Åh, så godt det er med ferie! Har hatt mye inspirasjon til å ta bilder i det siste, så det er grunnen til at det blir mye bilder, hehe.

photographs
_privat

FOR en spennende dag dere. Jeg har sett Petter Northug ta gull, jeg har lest ut Sugar and Spice (endelig!!!) og jeg har tatt bildene over. Må skaffe meg et liv snart. Noen som har et til utleie, eventuelt til salgs? Takktakk.

foto #2

_privat

Siden Caroline Maria har en fotokunkurranse måtte jeg egentlig bare melde meg på, hehe. Fant ut at jeg ikke hadde så mange "sol-bilder", men valgte til slutt bildene over. Begge bildene ble tatt to sekunder etter at jeg våknet for noen uker siden av at sola var så utrolig sterk. Prøvde å tenke litt kreativt med det siste bildet, hihi.

bokanbefalinger #1


#1 - L.A. Candy - Lauren Conrad
98% av dere har vel fått med seg at jeg elsker L.A. Candy serien til Lauren Conrad, hehe. Bøkene er ikke oversatt til norsk. 
Les om den første boka her (engelsk).


#2 - The Hunger Games - Suzanne Collins
Herregud, disse bøkene er så utrolig spennende og godt skrevet. Jeg har hatt både tårer i øynene, ledd for meg selv og vært våken om natta for å lese. Bøkene er oversatt til norsk, og selv om jeg liker best å lese på originalspråket er den norske oversettelsen veldig bra.
Les om den første boka her.


#3 - The House of Night - P.C. og Kristin Cast
Var helt tilfeldig at jeg begynte å lese disse bøkene her, men angrer virkelig ikke. Bøkene er oversatt til norsk, men jeg har kun lest de på engelsk.
Les om den første boka her.#4 - Perfect Chemistry - Simone Elkeles
Helt tilfeldig at jeg leste den første boka i serien her også. Vi var på Gardermoen på vei til Hellas, og jeg trengte en bok. Kjøpte den første jeg synes hørtes litt bra ut, uten å ha noen store forventninger. Men herregud - for en utrolig fin bok! Vet at den første boka er oversatt til norsk, men jeg har lest de på engelsk.
Les om den første boka her.

Har du lest noen av bøkene?

seattle latte
_privat

Endelig har jeg fått smake på en av Starbucks iskaffene som har kommet i butikkene! Jeg hater kaffe, så med en gang synes jeg ikke den smakte noe godt. Men etter hvert ble kaffesmaken litt borte, og jeg synes egentlig den var ganske god! 

Har du smakt en av Starbucks iskaffene?

er det mulig

Jeg tror jeg må være den mest uheldige personen i hele Norge noen ganger. I dag skulle jeg dra på hyttetur med jentene, men typisk som det er ender jeg opp med å få kjempe vondt i magen og hodet. Er det mulig? Uansett hva det er for noe, så skjer det ett eller annet som ødelegger for meg. Jeg fikk feber på telttur, brakk bindingene på skitur, jeg hadde problemer med kneet på fjelltur. Hadde gleda meg til å være en helg sammen med jentene, men var rett og slett ikke i form til å dra på hyttetur og gå en time på ski.


Følte at det bilde illustrerte meg sånn passe bra akkurat nå.


Hva skal du i dag?

20:30

Hadde egentlig tenkt til å ha noen bokanbefalinger i dag, men siden jeg nesten sovna på gulvet halvveis under en stol (wtf?) etter middag, så ble det for mørkt til å ta bra bilder. Siden jeg skal på hyttetur med noen supre jenter i morgen og til mandag så får de anbefalingene vente, hehe.Skal forresten skjerpe meg veldig når det gjelder å kommentere tilbake til dere som er så søte at dere gidder å kommentere hos meg hver dag!

Hatt en fin fin dag eller?

ferie!

Fy så herlig det var klokka ble kvart over ett i dag og læreren sa god ferie. Nå har jeg en uke fri, og mens alle dere som snart er ferdig med ferien må tilbake på skolen neste uke. En utrolig fin tanke, hihi. 
Ekte feriestemning, YEAAAAH!! lol

Flere som fikk ferie i dag?

 

Whitney Port for BikBok

Den nye gjestedesigneren til BikBok blir Whitney Port, som er kjent fra både The Hills og The City! Kolleksjonen skal vist nok komme i butikkene i oktober, og jeg gleder meg utrolig - tror det kommer til å bli superbra!

weheartit

Gleder du deg til å se den nye gjestedesigner-kolleksjonen til BikBok?

 

outfit 240211
Cardigan BikBok   Belte GinaTricot

Så ganske vrengt ut etter å ha daffa/sovet på sofaen i rundt to timer mens vi så på film, så følte ikke for å vise trynet i dag. Bildene viser ikke helt fargene, men det funker. Anyway, må egentlig forte meg veldig, håndball om tretten minutter og jeg har ikke begynt å ordne meg.. STRESS.

Hva synes du?

movie timeee

Heisann!

I nuet sitter jeg og Kristin på loftstua med hvert vårt kakestykke (egentlig ikke, Kristin har spist opp allerede), og skal se på Trolljegeren! Tenkte bare å gi et livstegn fra meg, hehe. Men Kristin er kald, så jeg må finne teppe til henne. Den masekråka. Neida<3<3<3<3<3.

Hva skal du i dag?

 

rose


_privat

Mye bilder i det siste, men sånn går det når jeg må prioritere skole og fritid, hehe. Skal forresten se om jeg får ordnet noen bokanbefalinger i morgen eller fredag, siden det var noen som spurte om det!

#9 - above the clouds


_privat

Åh, nå er jeg så sykt lei av snø og kulde. Det var rundt -26 grader når jeg dro på skolen i dag, trodde jeg skulle fryse av meg fingrene. Og tærne. Og ørene. Skulle gjort så mye for å kunne fly til et varmere sted, spesielt nå som det snart er vinterferie. Blir grønn av misunnelise på AnneGøril som skal til Gran Canaria (og hundre ganger bedre vær det er her) på fredag............

rose box


_privat

Ååh, elsker den boksen. Den er så søøt!

baby i was born this way

I'm beautiful in my way
I'm on the right track baby
I was born this way


Første gang jeg hørte den nye singelen til Lady Gaga likte jeg den ikke og ble faktisk litt skuffet, men synes jeg den er kjempekul!

Hva synes du om Born This Way?

relax


_privat

Siste uke før ferie betyr lite lekser. Ok, ikke alltid. Vanligvis pleier lærerne å smelle på med litt ekstra like før en ferie, men heldigvis ikke denne gangen! Det er første gang på lenge at jeg har hatt tid til å sette meg ned å lese, så jeg feirer like så godt med litt kake før det blir Happy Day og Top Model på tv!

Har du vinterferie nå?

outfit 210211
_privat


Bildene ble i utgangspunktet veldig kalde og grå, så jeg måtte redigere metingen litt - derfor ble de første bildene litt skjoldete, hehe. Siste uka før vinterferie nå, og jeg misunner dere heldiggriser som har vinterferie nå. Er så skolelei nå at det halve kunne vært nok! Jaja, skal egentlig ikke klage.

Hva synes du?

Edit:
Glemte å skrive hvor alt er fra, men dere er jo så flinke at dere sier i fra, hihi. Hva skulle jeg gjort uten dere? Genseren er fra Lene V og smykket fra Vita!  :-)

#8 - life is tough


_privat

Takk til blogg.no som ødela kvaliteten. Bilde fra i høst, ny redigering.

Hva synes du om bildet? Hehe.

Edit: Herregud dere. Nå har jeg fått over 25 000 kommentarer. 25 000. Det er så sykt mye! Tusen, tusen takk, jeg er nesten målløs!

perfumes

For noen dager siden fikk jeg et spørsmål om hvilke parfymer som var favorittene mine, så tenkte å vise dere de parfymene jeg liker aller best, hehe.

De to jeg bruker mest for tiden er Miss Dior Cherie L'eau og MOSCHINO Funny. Kjempegode og "lette" lukter begge to.Andre parfymer jeg synes er kjempegode og har brukt mye før er LACOSTE - Touch of Pink, Jennifer Lopez - Live og VERSACE - Bright Crystal.


_private


Hvilken parfyme bruker du?

sponsorpakke

Heyhey folkens! Kom hjem rundt klokka seks i kveld fra håndballkamp, men det sa jeg jo i går, hehe. Begge lagene spilte veldig bra, og vi vant begge kampene.

Uansett, når jeg kom hjem lå det en pakke fra Coolstuff.no og ventet på meg! Gledeeee.
_privat

Kan vise bedre bilder og fortelle om hva jeg synes om de forskjellige produktene når jeg har fått brukt de litt, om dere vil det?


22:00


_privat

Herregud jeg tror jeg dør.
Har prøvd å poste det innlegget her i snart to timer....!!!! Har hatt skikkelig problemer med blogg.no, men det viste seg at det eneste jeg trengte å gjøre var å bytte fra Opera til Explorer.. Helt greit det, jaja.  

I morgen drar jeg på håndballkamp, så det blir litt sen blogging. :-)

Hva gjør du i kveld? 

vintage camera pt. 3
_privat

Siste delen av disse bildene nå, hehe. Kommer nok til å ta flere bilder av det gamle kameraet senere, fordi det var så utrolig fint!

Hva synes du?

pretty eyes

 

Pretty eyes, staring back at me so blue and wide. The colours of the summer sky, the colours of the world.
If love is blind, why do I see you so clearly now? Perfect vision of our love somehow. You take over my mind.

Ååh, en av favorittsangene mine for tiden - Pretty Eyes! Har egentlig vært det en stund også, hehe. Den er bare så fiiin. Creds til Kristin som fikk meg til å høre på den. 

Hva er din favorittsang akkurat nå?

Bilde fra weheartit.

materialistic
_privat

inspiration

Bilder fra weheartit, kollasj av meg (var ikke meningen at skriften skulle bli så stor, bildet var større enn jeg trodde)

Må skynde meg å bli ferdig med matteleksa til i morgen og samtidig ordne meg en minitalk til engelsken, så derfor tenkte jeg at det passet med et lite inspirasjonsinnlegg. Kjempelenge siden sist, så tenkte hvorfor ikke. :-)

Hatt en fin dag?

vintage camera pt. 2
_privat

Har ingenting på hjertet akkurat nå. Livet mitt er så A4 at det ikke stort å fortelle dere om dagene. Jeg blogger så ensformig og spør de samme spørsmålene i hvert innlegg, så dere kan vel gjette hva jeg skal spørre om nå.

....
.......

Hva synes du om bildene? Herregud.

paw


_privat

Var lenge siden jeg har blogget om mat, så var nesten nødt til å fortelle dere at jeg spiser. Nei, herregud. Meningsløst innlegg. Bare følte jeg måtte blogge, og så hadde jeg ikke annet å blogge om enn... mat. Velkommen til mitt veldig spennende liv, hvor dagene går ut på lekser, mat, trening og mat. Jaja. Sånn går no dagan.

Hatt en fin dag?

vintage camera pt. 1
_privat

Fant det gamle kameraet til pappa her en dag, og fant ut at det var helt perfekt å ta bilder av! Fikk tatt en god del som jeg ble fornøyd med, men legger bare ut to til å begynne med, hehe.

Hva synes du om bildene?

in my closet // cardigan #2


H&M

Måtte bruke arkivbilder, siden jeg driver og øver på en prøve om den Kalde Krigen og FN. Glede!!!! I tillegg driver jeg og laster opp en video på facebook, som tydeligvis vil ta en evighet. 149 MB av 828 MB - 3 timer og 5 minutter gjenstår liksom. Tre ganger hurra for det.

Uansett, synes den cardiganen her er så utrolig søt, og så synes jeg grønnfargen er kjempefin! Synes de duene gir den et litt spesielt preg - det er liksom ikke bare en grønn cardigan.

Hva synes du? Herregud, hater jeg stiller det spørsmålet hele tiden.

light
_privat

Tok disse bildene i går, to sekunder etter at jeg hadde stått opp. Det var så utrolig fint lys at jeg var nødt til å ta bilder, hehe. Fikk ikke tid til å legge de ut før jeg dro i går, så ja.

Nå skal jeg bake kake til mamma, siden det ikke ble noen form for feiring av morsdagen i går. Ok, egentlig så er det bare jeg som har veldig lyst på kake.. Kakemonster.

Hva synes du?

klar for UKM

Hei dere!

Åh, i dag er det UKM! Kjenner at jeg både gruer og gleder meg, hehe. Skal tilbringe hele dagen på Otta, både med lydprøve, øving og selve forestillingen i kvelden. Men nå begynner jeg å få litt dårlig tid, skal dra om rundt 20 minutter!


Ønsk meg og drillgruppa lykke til i dag da! Hihi.

outfit 120211


Blazer H&M  Smykke Accessorize

Har vært ute med en gjeng fra klassa i kveld, pluss litt fler. Ikke akkurat ute så mye, for fy dæven altså - det var jo nesten -30 ute! Koselig og gøy var det uansett. Jeg er hjemme allerede nå fordi jeg dro hjem før de andre, fordii.. nei jeg vet egentlig ikke hvorfor. Hehe.  

Hva synes du?

foto


_privat

Noe jeg helt har glemt, er at jeg tenkte å melde meg på fotokonkurransen til Mathilde hvor man kan vinne et gavekort hos Japanphoto! Klarte ikke helt å finne et bilde jeg ville delta med, men endte opp med dette.

Ønsk meg lykke til da, hihi.

innkjøp 090211Cubus

På onsdag var jeg og Kristin hos tannlegen på Otta, igjen. Blonde t-skjorta fikk jeg for kun 29 kroner, så var nesten bare nødt til å kjøpe den, hehe. I tillegg var jeg nødt til å kjøpe meg en svart genser, siden jeg ikke eier en eneste en og det er en del av kostymet til UKM i morgen. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg forteller hvorfor jeg kjøpte klærne.. Jaja.  

Og så må jeg bare gratulere Hanna med 16 års dagen i dag! ♥ ... For tredje gang i dag faktisk, hehe.

Hva synes du om det lille innkjøpet?

dere er herlige


Herregud dere. Jeg blir så glad og faktisk rørt når jeg leser alt det fine dere skriver. Fikk så utrolig mange fine kommentarer på det forrige innlegget, og hadde gitt dere en klem alle sammen hvis jeg hadde hatt muligheten, hehe. Jeg setter utrolig stor pris på det og alle kommentarene jeg får hver dag - tusen takk!

Det har vært veldig godt med to dager uten blogging, som jeg har brukt på å tenke på om jeg skal gi meg med blogging eller ikke. Den dagen hvor jeg går totalt lei og vil slutte for alltid vil komme, men ikke enda. Jeg har tenkt mye over det dere har sagt, og som det står i den siste kommentaren på bildet har jeg virkelig ikke tenkt til å la de stygge kommentarene knekke meg. Jeg tror jeg bare trengte å høre det fra noen andre, i stedet for bare å si det til meg selv hele tiden.

Uansett, jeg kommer til å fortsette med å blogge - men skal bare begrense all tiden jeg bruker på det hver dag. :-)

bloggpause?

I det siste har jeg flere ganger vurdert å slutte med blogging. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å slutte i sommerferien etter at jeg kom hjem fra Hellas, men klarte ikke å løsrive meg fra bloggen, hehe. Jeg bruker veldig mye tid på bloggen hver dag - mer enn jeg burde. Det går utover ting som både lekser og venner, noe det absolutt ikke burde. Av og til blogger jeg fordi jeg føler jeg , ikke nødvendigvis fordi jeg har lyst.

I tillegg har jeg begynt å få negative kommentarer. I starten brydde jeg meg ikke om de når de rakket ned på utseendet mitt - fordi jeg har for lenge siden akseptert det at jeg ikke er blant de peneste. Problemet er at jeg ser at mange av de negative kommentarene er tydeligvis er skrevet av folk fra Skjåk. Lille Skjåk. Jeg aner jo ikke hvem - og det er ikke så gøy å vite at noen jeg mest sannsynlig vet hvem er skriver anonym dritt til meg. Noe dere burde huske på er at selv om dere tror dere er anonyme, er det utrolig lett å finne ut hvem dere egentlig er. Jeg kan ta det videre for å finne ut hvem det er som kommenterer, men jeg er ikke så sikker på om jeg vil vite det.

Det faktum at det sårer skal jeg ikke legge skjul på, for det gjør det. Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy, men negativ dritt gjør det rett og slett slitsomt. Og det jeg får er jo kun en liten brøkdel av hva Voe måtte tåle hver eneste dag. Men, jeg får jo så utrolig mange flere positive kommentarer enn negative, og det er jeg så utrolig takknemlig for! Dere er fantastiske. Det er bare mye lettere å legge merke til en negativ enn ti positive.

Poenget er at jeg vet ikke hvor lenge jeg vil ha interesse av å fortsette med bloggingen, eller hva jeg rett og slett tåler. Det er mye jeg ikke skriver om på bloggen, så det er veldig få av dere som faktisk vet at jeg har det ganske vanskelig i blant. Det er så lite som skal til for at begeret skal velte over, og en negativ kommentar kan faktisk være nok noen ganger. You know my name, not my story.


_privat

Derfor vurderer jeg nå å ta en bloggpause. Kommer ihvertfall til å tenke på det noen dager, før jeg bestemmer meg. Håper dere skjønner det, og tok dere tid til å lese.

outfit 080211
Topp Cubus    Klokkesmykke Glitter

Hadde forresten ikke på klokkesmykket på skolen i dag, siden jeg klarte å glemme det hjemme.. Typisk.

I dag hadde jeg ikke noe som hest problem med å komme meg opp av senga ti over sju, noe som jeg vil kalle et mirakel, mehe. Det var så utrolig godt å komme seg ut litt når jeg ikke hadde vært ute siden fredag formiddag, og siden jeg har tilbrakt fire dager i pysjamas følte jeg for å "pynte" meg litt ekstra med smykker - selv om vi har hatt skrivedag i hele dag. Nesten helt frisk igjen med andre ord!

Hva synes du?

polyvore

Laget av meg

Første gang på en god stund at jeg har vært innom Polyvore - men siden jeg var hjemme fra skolen i dag måtte jeg rett og slett finne på noe å gjøre. Så, ja. Regner med at jeg skal på skolen i morgen, og da blir det nok litt bedre blogging - siden jeg tross alt vil gjøre andre ting enn å ligge rett ut på sofaen og glane på tven.

Kunne du gått i antrekket over? Det kunne ihvertfall jeg - elsker kjolen!

507 tendresse
_privat

Jeg begynner å bli utrolig rastløs etter å ha lugget rett ut på sofaen siden fredag. Kan jo snart alle reklamene som går på tv utenat. Til slutt måtte jeg bare reise meg, og faktisk finne på noe. Det endte med å ta litt randomme bilder, hehe. Fargene på bildene ble ikke så bra, men poster de allikevel.

Hatt en fin dag så langt?

summer

- gå barbeint i sanda

- kjenne gress mellom tærne

- lette sommerkjoler

- lukten av solkrem

- saltvann

- vannmelon og jordbær

- lukten av nyklipt gress

- varme som steker på kroppen

- ligge ute i sola med en god bok og musikk

Fler enn meg som nesten ikke kan vente til det blir sommer igjen?

Bilder fra weheartit

conscious collection

Noen av plaggene fra vårkolleksjonen til H&M - Conscious Collection. Jeg elsker kolleksjonen! Selvsagt liker jeg ikke alle plaggene, men faktisk ganske mange av dem! Favorittene mine er nok maxi kjolen og den nederste shortsen - utrolig nydelige begge to.

Likte du noen av plaggene? Se alle plaggene her.

Er forresten litt dårligere igjen i dag, og tror feberen er tilbake. Håper dere forstår at bloggen ikke er første prioritet i dag. :-)

floral bodies

Åh, en av disse to (eller kanskje begge, hihi)  skal få flytte inn i klesskapet mitt til sommeren! Tenk så fine de blir under highwaist skjørt eller shorts!

Sitter her og depper skikkelig over at jeg ikke fikk være med til Toten.. Har ikke feber lenger, men føler meg relativt slapp - men hadde gjort så mye for å kunne dra ned allikevel!

Like - dislike?

syk

Selvfølgelig klarte jeg å bli syk akkurat i dag. Har hatt feber, propp i ørene og vondt i hodet så og si helt siden skolen startet i dag tidlig, så dro hjem rundt elleve - men føler meg heldigvis litt bedre nå. Så forferdelig typisk at jeg blir syk akkurat den dagen jeg og håndballjentene skal til Toten. Hadde gledet meg skikkelig til å ha det koselig på hotellet med jentene, spille håndballkamp osv. Men så lenge jeg ikke blir bedre i løpet av 5-6 timer, må jeg holde meg hjemme.. That sucks.
_privat

Ønsk meg god bedring da. Mehe.

20:28

Helt siden jeg kom hjem har jeg vært så utrolig tung i hodet, og det har følt ut som om jeg har hatt feber (men som jeg vedder på at jeg ikke har hatt, typisk). Nå har jeg tatt en lang dusj, og det er utrolig hva det kan gjøre sammen med litt god mat. Har store planer om å legge meg tidlig i kveld, så jeg kan få hvilt ut litt.

Anyroad, i morgen reiser til jeg til Toten sammen med håndballaget for å ligge over der til i morgen før vi skal spille håndballkamp. Er så langt å reise (4 timer?) at det hadde blitt sykt slitsomt å kjøre ned, spille kamp, og så kjøre opp igjen. Derfor trenger jeg litt påfyll av sanger jeg kan legge inn på iPoden min!


_privat (HEHE NEIDA SKAL IKKE LEGGE MEG HELT ENDA)

Har du sangtips til meg?

clothes
_privat

Ganske randomme bilder jeg tok for en liten stund siden, men tenkte jeg skulle poste de siden jeg ikke har noen slags form for inspirasjon i dag, hehe. Er trøtt, godtesyk, kald det ene sekundet og varm det andre, så å øve på RLE prøve frister med andre ord veldig lite akkurat nå. Uff.

Hva synes du om bildene? Uff x2.

in my closet // college
Sykt fin redigering. I know.


BikBok

Helt klart en av favoritt genserne mine! Den er lang, stor og god - en kjempefin daffegenser som ikke ser ut som en typisk daffegenser med andre ord!

Hva synes du?

wishlist


TopShop, Miss Selfridge, New Look

Åh, som jeg ser fram til å komme meg til London og faktisk få handle noe fra butikkene klærne over er fra!

Noe du likte?

january outfits


6. januar


10. januar


13. januar


17. januar


18. januar


24. januar


26. januar

Wow, må si jeg har vært flink til å poste outfit i januar! Som jeg har nevnt før skulle jeg ønske at jeg hadde brukt litt mer smykker og sånt, og gjort antrekkene litt mer "spennende".

De to siste er nok mine to favoritter.

Hvilke(t) outfit likte du best?

phots: before - after

Ups, redigeringsprogrammet klikket litt så jeg så ikke at jeg merka det tre ganger, hehe..

Tenkte bare at det kanskje kunne være gøy å se noen bilder før og etter at jeg har redigert de.


Vil dere ha flere slike innlegg senere?

hits