mars 2010

COSTUME
Jeg blir så utrolig inspirert av Costume - elsker det bladet. Det er for det meste veldig dyre ting som jeg aldri i verden har råd til, men det er jo også billigere ting. Noe av det beste er vel egentlig at man ser antrekk som i utgangspunktet er dyre, men du får inspirasjon til å sette sammen billigere klær og får nesten det samme antrekket. Jeg kan sitte lenge og bla i Costume uten å merke det.

Dette er forresten mitt innlegg nummer 400, gratulerer til meg!

Leser du Costume?

IN A HURRY

Gjett hvem som faktisk kom hjem fra fjellet i går da? Sigrun og Kristin! Nå er Sigrun (my snuppis som hun kaller seg selv) her, og vi har nettopp sett gjennom mange gamle fimer.. Say no more. Vi har tenkt til å gå ut i skogen å filme, så derfor blir det bare et kort innlegg!


Hva skal du i dag?

SUMMER MUST HAVES


Klær fra TopShop og Newlook, sko fra H&M.

Noe jeg må skaffe meg til sommeren er crop topper. De er utrolig søte, og er kjempefine til shorts. Flere klær i blomstermønster er også som hadde vært fint, i tillegg til blonder. En oversized topp over shorts er også utrolig kult. Kan noen gi meg alt sammen? Det blir så herlig å gå ute i bare shorts og topp, men nå er det faktisk ikke mer enn ca. to måneder igjen!

Likte du noe?

Jeg må også si at jeg får utrolig blogglyst når statistikken min ikke gjør annet enn å stige, og kommentarene bare raser inn! Takk folkens, you make my day.

DU BLIR ALDRI FOR STOR TIL PÅSKEEGG

Jeg har hatt påskeegg så lenge jeg kan huske, og det er virkelig ikke noe du blir for stor til. Akkurat som med pakkekalender i jula. Okei, kanskje ikke helt det samme, but you get the picture. Det blir ikke påske uten påskeegg, virkelig. Den påsken noen nekter meg påskeegg skal jeg legge meg på gulvet og hyle - før jeg kjøper et nytt til meg selv og fyller det opp. Ikke at jeg tror at noen vil nekte meg påskeegg, tehe.


Hey there pretty lady. Nydelig kvalitet, as if I say so myself.

Har du påskeegg?

PHOTO - VERSACE

Enda mer bilder! Hehe, jeg har virkelig ikke noe bedre å ta meg til enn å gå rundt å ta bilder. Ikke at jeg har noe i mot det, men det blir kjedelig i lengden. De to siste dagene har det virkelig ikke skjedd noe som helst i livet mitt, så dere kommer nok til å bli lei av sytingen min. Neida, jeg skal ikke syte så mye mer. Jeg bare krysser fingrene for at venninnene mine vil pelle seg hjem fra fjellet snart.

Hva synes du om bildene?

Jeg ble vurdert av denne søte jenta, tusen takk!

PICTURES - PARISJeg føler meg som en skikkelig looser-loner. Alle er på hyttetur, mens jeg driver ute i hagen og tar bilder av meg selv.. Herregud. Håper virkelig alle naboene mine er på hyttetur også, så de ikke ser meg mens jeg tar bilder av meg selv. Det hadde vært flaut det. Jeg ser jo skikkelig sur ut på bildene også, tehe. Jaja, sånn er det å bli forlatt av alle sammen. Kristin bestevenn har forresten bursdag i dag, men hun er på hytta til Sigrun bestevenn som har hytte like ved siden av  Hanna bestevenn. Grrrr.  

Har du hytte, eller er du helt forlatt sånn som meg?

VURDERING AV EN BLOGG

Nå har jeg trekt ut en helt tilfeldig blogg å vurdere, og den som ble trekt ut er Annelise Beck! Ganske typisk at det ble henne, fordi hun er nemlig favorittbloggeren min, hehe.


Bilde fra bloggen hennes.

Design: Designet hennes er veldig gjennomført, og ryddig - altså det som må til for at man skal få lyst til å lese mer. Headeren hennes har ikke bilder, det står bare Annelise Beck. Selv om det kanskje er med på å gjøre designet litt mer kjedelig, er det samtidig veldig kult!
Karakter: 5+

Skrivemåte:
Jeg elsker måten Annelise skriver på. Hun skriver ikke for mye, ikke for lite og bruker ironi. Hun skriver for det meste om mote, og gir veldig mye tips. Selv om det for det meste går i mote, så har hun hverdagsinnlegg i blant. Det er jo først og fremst en moteblogg, så jeg synes hun har passe med hverdagsinnlegg.
Karakter: 6-

Bilder:
Først og fremst så elsker jeg stilen hennes. Hun har ofte outfits, bilder av innkjøp, favorittene hennes, bilder fra små "fotoshoots" osv. Bildene er alltid kjempefine og i god kvalitet - aldri noen dårlige mobilbilder hvor man må knipe sammen øynene for å se.
Karakter: 6

Som jeg sa over, det her er min favorittblogg! Hun har begynt å klatre oppover på topplisten nå, og det overrasker meg ikke om hun er å se blant Annais, Julia Nyland og Ulrikke Lund snart. Jeg har fulgt bloggen hennes veldig lenge nå, og den blir bare bedre og bedre. Om du er interessert i mote og tips, så er bloggen til Annelise et must!
Samlet karakter: 6

Leser du bloggen til Annelise?

VIDEOBLOGG - WANG FLETTEN

I går kveld fikk jeg endelig laget videoblogg med Wang fletten jeg har sagt jeg skal vise dere. Bedre sent enn aldri, med andre ord. Jeg liker virkelig ikke å videoblogge, og høres ut som den bærta når jeg snakker - jeg får alltid et annet tonefall når jeg skal snakke til folk jeg ikke kjenner eller på video. I tillegg er det ganske crappy kvalitet på videoen og jeg ser rar ut.. Men anyroad, enjoy! Håper dere ikke ler for mye av meg. Jeg er så positiv at det bare renner vet du.


Det har blitt borte litt tekst, så på rundt 1:08 skal det stå "Flett løst, og ikke stram mens du fletter".

Var det til hjelp?

Forresten skal jeg vurdere en blogg i kveld! Om du enda ikke har meldt deg på, gjør det her.

KUNNE DU GÅTT I DETTE?

I dag bestemte jeg meg for å faktisk prøve å få noe ut av ferien, selv om mange er borte på hyttene sine. Derfor tok jeg ikke på meg HELTdressen eller noe annet slaskete, men prøvde noe nytt! Jeg sminket meg til og med, noe jeg ikke gjør i ferier. Jeg har også bestemt meg for å prøve å jogge en liten tur i skogen, eller i det minste gå ut. Ikke noe latskap her i huset nei!

Det jeg mente med at jeg prøvde noe nytt, var det her;


En vanlig, grå genser over en kul, mønstrete strømpebukse! Kanskje litt inspirert av Voe, hehe.


Jeg synes det var veldig kult, men vet ikke om jeg kunne gått sånn for eksempel på skolen. Kanskje hvis jeg skulle noe spesielt, men ikke på en vanlig skoledag.  

Kunne du gått i dette?

ONE LUCKY GIRL

Gjett hva jeg fant i postkassen i dag? En pakke til meg! Jeg virkelig elsker å få pakker i posten, og denne gangen var det en premie fra Tine Elisabeth fordi jeg hadde funnet på det beste navnet til avisen hennes! Premien var jo utrolig søt, og helt perfekt til meg siden jeg spesielt elsker blomsterklyper! Tusen takk, Tine Elisabeth!


Har dere vunnet en konkurranse før?

BROWNIES

Det er påske, og når jeg først er i gang med å være usunn - hvorfor ikke dra det helt ut? Derfor bestemte jeg meg for å lage brownies, samtidig som lillebroren min lagde noe han kalte for "Magnus' påskespesial". Det besto av Oreo med sjokolade oppå. Veldig eksklusivt med andre ord.


Så nå skal jeg kose meg med brownies, "Magnus' påskespesial" og Coco før Chanel, som jeg ikke så i går. Bare for å si det, så var brownisen kjempegod!


... Okei greit, jeg er skyldig.

Flere som elsker brownies?

SUMMER FAVORITES

Jeg har forandret stil utrolig mye gjennom høsten og vinteren, så da sier det seg selv at mange av sommerklærne mine er litt... spesielle. Selvsagt så er det ting fra i fjor jeg kan bruke i år også, men jeg har kastet ut veldig mye rart fra klesskapet. Jeg har også kjøpt litt nye sommerklær, og jeg får en pakke fra H&M ut i april med litt sommerklær. Sommerklær kan man bare ikke få nok av, ihvertfall ikke jeg!

Her er noen av favorittene mine så langt;


Skjørt fra BikBok, som kan brukes til både tettsittende og oversized topp.
(Bare så det er sagt, det ser ut som om jeg trekker inn magen noe sykt, men det gjør jeg ikke)


Kjempesøt kjole fra BikBok.
Haha, det siste bildet var rett og slett forferdelig.


Kjole fra Nelly.


Min favoritt, kjole fra H&M - The Blues kolleksjonen.

Hvilket antrekk var din favoritt?

TURN THE LIGHTS OF

Om en halvtime begynner Earth Hour her i Norge, og selvsagt slår jeg og resten av de hjemme av lyset! Når man får muligheten til å være med å spare det miljøet vi ødelegger, hvorfor ikke? Faktisk synes jeg vi burde ha Earth Hour mer enn en gang i året. Jeg synes alle som har lysbrytere skal slå de av, og heller tenne lys i stedet for.


Vi har allerde begynt, og tent duftlys! Når man først tenner lys, hvorfor ikke la det lukte godt samtidig?

Slår du av lysene i kveld 20.30?
earthhourNO

WELCOME TO THE GOOD LIFE

Åh, påska er herlig! Film, sol og påskeegg! Jeg har offisielt tatt ferie på heltid nå. Ikke har jeg planer heller for påska, så det blir bare utrolig herlig og være hjemme. Jeg og mamma sitter faktisk å ser på en sånn rockering med vekter som vi har tenkt til å bestille, så nå kan jeg spise godteri med god samvittighet! Nei, egentlig ikke. Men det er jo påske bare en gang i året!


Jeg har flyttet inn i den superfine og superdeilige fleecejakka mi, og kommer til å ha feriehus i både den og HELTdressen min hele påska.


Dilemma - jeg vet ikke hvilken film jeg skal se! Coco før Chanel som jeg ikke har sett før, eller A Walk To Remember som er verdens fineste film men som jeg har sett minst tusen ganger?


Hvilken film ville du sett?

NELLY DESIGNER KONKURRANSE

Veldig mange har jo fått med seg at Nelly holder en konkurranse hvor man kan designe en egen bikini. 1. premien er bikinien man selv har laget og en sydentur, mens 2. og 3. premie er gavekort hos Nelly pluss vinnerbikinien. Selvsagt så måtte jeg prøve det! Så her er mitt første forsøk;

Min designade bikini på NELLY.COM 
Stem på min bikini her! (Du må bla litt langt ned på siden for å stemme)
 
Har du deltatt i konkurransen?

SOMETHING OLD..

Hver gang vi er på besøk hos bestemor og bestefar er kameraet noe jeg ha med. De har så utrolig mye fint og gammelt i huset jeg kan ta bilde av, og jeg finner noe nytt hver eneste gang. De har alt fra gamle parfymeflasker fra Paris og kjempe gamle Disney bøker. Og når vi snakker om bøker, jeg har aldri sett mer bøker i ett hus enn det bestemor og bestefar her.


Hva synes du?

ADORABLE, AFFORDABLE DEALS


Kjempefine klær til under 200 lappen! Det er faktisk helt sant, ingen av klærne over koster over 200 kroner. Og det beste av alt? De er fra butikker man finner i Norge! Faktisk så enkle butikker som H&M, Gina Tricot og Accessorize. Øredobbene er kjempelike de jeg fant på Dobb.no for en stund siden, og da sier det seg selv at jeg fikk lyst på de, hehe. Den svarte jumpsuiten fra H&M er på vei hjem til meg, og jeg gleder meg skikkelig til å bruke den i sommer.

Like or dislike?

VIL DU BLI VURDERT?

Siden jeg blir borte i hele kveld og det blir lite blogging tenkte jeg at jeg kan vurdere en blogg! Jeg kommer nok ikke til å ha til til å vudere den i dag, men da kommer vurderingen enten i morgen eller på lørdag. Men nå må jeg virkelig øve på prøver, og gjøre mattelekser! Hjelp..


Fikk ikke til å skrive på noe som "Vil du bli vurdert" på bildet, ehe.

Så hvis du vil bli vurdert skriver du bloggadressen din under.

Jeg har nok ikke mulighet til å kommetere tilbake til alle nå, men jeg skal prøve!

OUTFIT 25.03.10


Cardigan - H&M
Haha, øredobben min datt plutselig ut på det siste bildet.


Det bildet ble ikke tatt i dag, men det er de øredobbene jeg bruker. Fra Accessorize


Ringer - Accessorize

Jeg burde egentlig ikke sitte på dataen nå, for jeg har to prøver som jeg må øve på. De har jeg nemlig ikke tid til å øve på i kveld, for klokka seks skal jeg på håndballtrening, og rett etter trening skal jeg og hele håndballaget dra på isklatring! Jeg gleder meg utrolig, selv om jeg har litt høydeskrekk..

Hva synes du om outfitet?

Jeg hadde blitt kjempeglad om du ville stemt
på meg her!

VINTAGE PICTURES


// privat.

Dere har kanskje fått med dere at jeg elsker å ta vintageaktige bilder, hehe? Ikke at de ser profesjonelle ut, men redigering gjør jo susen. Som jeg har sagt før, jeg elsker å finne fult av ting som jeg bare slenger sammen og tar bilder av det. Det ser mer tilfeldig ut, og ikke så perfekt. Det høres kanskje rart ut, men jeg liker å bla i kataloger og blader og ta bilder av sidene, hehe.

Likte du bildene?

Jeg hadde blitt kjempeglad om du ville stemt på meg
her!

MY NEW LOVE

Skolegenseren min kom i dag! HAPPYFACE. Eller, det ikke akkurat skolegenser. Det står ikke Skjåk Ungdomsskole på den, og det er en fleecejakke. Men fy søren så herlig den er å ha på! Bare synd det ikke er vinter og -30 lenger (åja, kjempesynd dere!), for den er nemlig kjempegod og varm. Hvis noen skulle lure, så er den fra University.
.. Jeg er så pen uten sminke rett etter svømming. JA, MHM.

Her ble det mye sensurering, men sånn er det når man kommer rett fra bassenget.. Jeg var ikke særlig fotogen med andre ord.

Ser den ikke kjempegod ut?

Vær en knupp, og stem på meg
her!

LAUREN CONRAD INSPIRATION

Jeg elsker stilen til Lauren Conrad! Hun har så mye enkle klær som alle kan få tak i eller finne lignende, og får det til å se så utrolig fint ut - more is less. Hadde ikke akkurat sagt nei takk til klesskapet hennes. Hun bruker så mye basicplagg og kombinerer det med blomster eller paljetter - I love it.


Jeg får så utrolig mye inspirasjon fra henne! Hvorfor kan ikke bare sommeren komme med en gang så jeg kan gå i sånne klær?

Hvilket antrekk ville du gått i?

Jeg hadde blitt kjempeglad om dere ville stemt på meg her!

LA OSS TIGGE PENGER

Nå sitter jeg hos Sigrun sammen med Anne Gøril, og vi skal snart dra for å tigge penger. Neida, vi skal gå med bøsser for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp som alle andre konfirmanter skal gjøre i dag. Kan ikke si jeg gleder meg, men det er jo noe vi må gjøre. Nå skal jeg ikke være usosial, så det blir ikke noe langt innlegg!


Hehe, fint bilde må jeg si. Eneste bildet jeg fant av meg, Sigrun og Anne Gøril på datan til Sigrun. Nei forresten, jeg fant det på facebook.

Skal du gå med bøsse i dag/kveld?

TODAYS HAIR
Sånn ser jeg ut på håret i dag! Siden vi har mat og helse på tirsdager og jeg ikke går med håret løst da (ingen liker lange hår i maten.. ugh), prøvde jeg å gjøre en vanlig frisyre litt mer spesiell. I stedet for å bare ha en liten klump på hodet flettet jeg litt av håret mitt og tok det over hodet som et slags hårbånd. Kjempeenkelt, og veldig søtt. Det som er så fint når man bruker sitt eget hår er at man kan velge om man vil ha tynn flette, middels eller ganske stor! Mye bedre enn et hårbånd som er stuck i en størrelse.

Like or dislike?

Jeg må også si at jeg blir så glad hver gang jeg skjekker statistikken min! I flere dager har jeg hatt 50 flere lesere enn det jeg pleier, I love you.

USUNN? HVEM, JEG?

Gjett en gang hva jeg har bakt i dag, for andre gang på under en uke. Muffins med sjokoladebiter! De andre ble spist opp litt for fort, så jeg bare måtte lage nye. Noe som er helt utrolig er at de ble vellykkede denne gangen også! Bare for å toppe det hele liksom, smeltet jeg like gjerne den sjokoladen som ble til overs og hadde det på noen muffins. Jeg lagde dobbelt porsjon denne gangen, såå. Trenger jeg å si noe mer egentlig?


KALORIBOMBER. Fint det ikke er bikinisesong enda. Jo vent, jeg har svømming i gymmen på onsdag.. Dæven.

Flere som er litt (veldig) usunne?

OUTFIT 22.03.10


Genser - BikBok


Klokkesmykke - Glitter

Greit, dere har sett dette outfitet før, men jeg elsker virkelig genseren! Den er så utrolig søt, og jeg synes klokkesmykket er så fint til. Det blir liksom så vintageaktiv, noe jeg elsker. Jeg hadde forresten tenkt til å lage videoblogg med Wang fletten i dag, men det blir senere i uka. Jeg har ihvertfall ikke tid i morgen, for da har jeg lekser og jeg skal gå med bøsse for Kirkens Nødhjelp, noe alle konfirmanter i hele Norge skal i morgen. Yey.

Hva synes du om outfitet?

VERSACE VERSUS

Endelig - en ny parfyme fra Versace! Bright Crystal parfymen dems har vært favoritten min i flere måneder nå, men den begynner å bli tom dessverre. Derfor passer det utrolig bra at blogg.no holder en konkurranse hvor du kan vinne den nye parfymen og en goodiebag med verdi til 2000 kroner! Hvor herlig er vel ikke det? Om jeg ikke er så heldig å vinne, skal jeg prøve å få kjøpt den.


Selve designet gjør jo at du får lyst til å kjøpe parfymen, og jeg får jo enda mer lyst på den når jeg vet hvor godt Versace parfymene lukter!
versaceversus

DEN LILLE HVITE

Er det noe alle har i klesskapet, så er det en hvit topp. Hvite topper kan brukes til alt, alltid - enten de er tettsittende eller oversized. Det er nok det plagget man aldri kan få nok av, egentlig. Det som er det fine med de hvite toppene er at du kan mikse og matche så mye du vil, og få forskjellige antrekk hver gang.En topp, tre muligheter (og enda fler). Hvilken likte du best?

ON THA ICE


Jeg har vært ute med Kristin på isen i dag, og vi har tatt masse bilder. Isen var utrolig kul nå, siden alt holder på å smelte. Derfor var det jo supert at jeg hadde med kamera og fikk tatt bilder. Det beste er jo at nesten all snøen er borte nå, og det er mange varmegrader! Jeg og Kristin klarer aldri å ta normale bilder sammen, 50 av 280 bilder er liksom litt normale.

Er det fint vær hos deg i dag?

FORSKJELLIG "DESIGN" HJELP

Her kommer jeg til å skrive om forskjellige ting jeg får veldig mange spørsmål om hvordan jeg gjør. Siden det står her kommer jeg ikke til å svare de som spør. :-)

Alt under er skrevet av meg, og jeg vil ikke at dere legger det ut på deres egne blogger og tar æren for det selv, hvis dere skjønner.

1. Få skrift over kommentarboksen
2. Linke til en side, f.eks. over kommentarboksen
3. Bilder i sidemenyen
1. Skrift over kommentarboksen

Mange lurer på hvordan jeg får til å skrive en tekst over selve kommentarboksen, som dette;

Det første du må gjøre er å gå inn på rediger > design > maler > innlegg. Trykk Ctrl og F og søk etter newcomment. Da skal du finne en linje som ser sånn ut; <div id="newcomment" class="clearfix"> Alt du trenger å gjøre da er så skrive det du vil under den linja. Om du vil ha noe med fet skrift, skriver du <b>DIN TEKST</b>2. Linke til en side, f.eks. over kommentarboksen

Over kommentarboksen min ser det nå sånn ut;

Image and video hosting by
TinyPic


Altså, der det står "les her" (rød pil) er det en link til denne siden. For å få det, må du gå på design>rediger>maler>innlegg. Trykk Ctrl+F og søk etter newcomment , som over vi du da komme til en linje som ser slik ut; <div id="newcomment" class="clearfix"> og det er under den linjen du skal skrive. For å få en link i det du skriver, limer du inn denne koden; <p><strong><a href="SIDEN DU LINKER TIL"> ORDENE SOM SKAL LINKE.</a><br />

Hos meg ser det da sånn ut; Om du lurer på hvordan du får bilder i sidemenyen eller skrift over kommentarboksen som jeg har her,<p><strong><a href="http://anettee95.blogg.no/1269171485_hvordan_f_bilder_i_si.html"> les her.</a><br /> (Les her er de ordene som linker)


3. Bilder i sidemenyen

Det første du må gjøre er å velge de bildene du vil ha, selvsagt. Så åpner du bildene i et redigeringsprogram for å endre størrelsen på bildet. 


Det her er størrelsene jeg har brukt på mine bilder, og da blir de så store som de er i sidemenyen min. Du kan selvsagt ha de så store eller så små som du vil, men de burde ikke være alt for store - da synes de ikke. Det er egentlig bare å prøve seg frem.  

Deretter må du laste opp bildene - jeg har brukt imageshack. Der kan du velge bildene du skal laste opp, og det er best å velge flere bilder om gangen. Du trenger ikke endre noe på innstillingene før du laster opp, bare vær sikker på at det står krysset av for images/movies helt øverst. 

Når du har fått lastet opp bildene må du trykke på hvert enkelt bilde for å kopiere linken som heter direct.


Når du har kopiert en link, går du på design - rediger - maler. Søk, eller let deg frem til <p>${ProfileDescription}</p> . Under det limer du inn <img src="LINK TIL BILDET"border="1"><br><br> (Du bytter ut LINK TIL BILDET med linken du kopierte fra imageshack). Etter du har gjort det samme med flere bilder, vil det se omtrent slik ut;


(Dårlig kvalitet)

Når du har lagt inn så mange bilder som du vil, er det lurt å trykke på forhåndsvis for å se om det er riktig. Om det er det, så lagrer du bare. 

Men, nå har du bare bilder på selve bloggfremsiden. Hvis du vil at de skal vises når folk leser innleggene dine eller på arkiv, kopierer du bare alt du har lagt inn fra før og limer det inn under <p>${ProfileDescription}</p> på innlegg eller arkiv.

Sånn, nå håper jeg du forsto det jeg prøve å forklare - bare si i fra hvis det er noe du ikke skjønte så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. 

Var det til hjelp?  

I HEART YOU

Dere er verdens beste lesere! Jeg er borte en hel dag, og er bare innom i to minutter for å si at det blir lite blogging, og allikevel kommenterer dere som dere pleier! I heart you, you make my day! Jeg forventet å komme hjem til tre-fire kommentarer, men jammen er det 30!

Jeg er helt utslitt etter 12 timer sammen med over 200 andre konfirmanter, og 1 time sammen med verdens beste og mest bråkete klasse. Derfor passet det kjempefint å komme hjem til New Moon dvd'en som kom ut i dag! LYKKE! Så dere kan jo gjette hva jeg ser på nå..


Me like. Jeg må jo bare føye til at bøkene er, og vil alltid være mye bedre enn filmene.


Teit spørsmål, men har du sett New Moon enda?

HELLO, GODBYE

Good morning sunshines! Jeg tror aldri jeg har blogga så tidlig før, haha. Grunnen til at jeg gjør det nå er at jeg skal på noen konfirmantgreier helt til klokka blir halv åtte, og jeg er ikke hjemme før rundt ni. Derfor blir det lite blogging i dag, som dere sikkert skjønner. I dag er det heldigvis ikke bare gudegreier, men dans og volleyball og sånne ting.


Yeye, strike a pose.


Hva skal du i dag?
 

SKJÅK, SKJÅK STÅ NÅ PÅ

I kveld har jeg og resten av håndballaget spilt treningskamp mot damelaget. Vi hadde egentlig ikke forventet og vinne, noe vi heller ikke gjorde. Damelaget i Skjåk er på et større nivå, større og sterkere enn oss - men vi spilte en kjempebra kamp vi også! 34-23 mot et damelag er ikke værst når vi bare er 14 og 15 år og de over 30 år. Så jeg er fornøyd! 


Fine drakta mi!

Jeg har mista tellingen på hvor mange ganger jeg har spurt, men jeg fyrer løs igjen;
Spiller du håndball?

IT'S UP TO YOU

Jeg har fått en del spørsmål om forskjellige ting - blant annet hvordan jeg lagde Wang fletten i dette inlegget og hvordan jeg får bilder i sidemenyen. Derfor har jeg tenkt til å vise dere noe det dere vil vite. For eksempel videoblogg der jeg lager Wang fletten, innlegg om hvordan man får bilder i sidemenyen eller noe helt annet - dere bestemmer. Bare si i fra så skal jeg se hva jeg kan få til, hehe. Det kommer jo helt an på om det er noe jeg kan også.

 
Små barn, store gleder.

Hva vil du vite?

I LOVE CUPCAKES

Vet dere, nå har jeg faktisk bakt noen utrolig vellykkede muffins! De ser så utrolig gode ut at de kunne vært solgt i butikkene.. hehe, neida. Men helt seriøst, jeg tror aldri jeg har laga bedre muffins enn dette! Noe som gjør de enda bedre er at jeg la i sjokoladebiter, yum.Mmmm..


Fristende, eller hva?

Jeg hadde forresten blitt utrolig takknemlig om dere ville stemt på meg som ukas outift på denne bloggen!

LACE

Bare klesinnlegg i dag. Jaja, sånn går det når man har et relativt kjedelig liv.

Er det noe som kommer til å bli sett mye av i sommer, så er det blonder. Selv synes jeg det er utrolig søtt med blondedetaljer på klær og tibehør, mens de tettsittende gjennomsiktige blondekjolene er ikke akkurat noe for meg. Jeg går for de små detaljene - less is more. Blodene kan gi en utrolig søt vri på klærne, samtidig som de kan piffe de mer opp.


weheartit.


Blonder, like or dislike?

MARCH WISHES


Klær fra Forever21, Newlook, TopShop og H&M.

Hvorfor kunne vi ikke hatt butikker som Forever21 og Newlook i Norge? (Jeg sier ikke TopShop fordi det kommer snart, yey!) Da hadde alt vært mye enklere, og ikke minst billigere! Jeg er så lei av å tenke på toll og frakt når jeg har tenkt til å kjøpe ting fra utlandet. Jaja, nok syting. Dere ser nok hvilke farger jeg kommer til å bruke mest i sommer! Nude, hvit, grå og lyserosa. I love it! 

Likte du noe av det?

IN MY OWN WONDERLAND
PANG sa det, og jeg fikk inspirasjon til å ta bilder! Litt Alice In Wonderland ispirert, som dere kanskje ser. Kanskje ikke så veldig spesielle bilder, men jeg likte bilde 1 og 2 godt selv. Sorry, har ikke tid til å skrive så mye, har naturfaglekser og skal se på Farmen!

Hva synes du om bildene?

BRING ME TO LIFE

Ja, sånn helt seriøst. Vi var på skitur på skolen i dag - og jeg har aldri hatt det værre på ski. Greit nok, jeg hater jo ski til vanlig, men denne turen tok kaka. Etter omtrent en halvtime datt jeg selvsagt, og brakk noe av skiene mine så de ikke ville feste seg ordentlig. Det var frem med teip, og jeg har rett og slett slitt livsskiten ut av meg. Jeg måtte slepe skien etter meg, og ble så sliten i armene at jeg kom meg ikke fremover. Men nok syting, jeg er hjemme og bare halvdød!


Hadde jo noe som gjorde turen bedre, blant annet det her! ♥

Liker du å gå på ski?

J'AIME PARIS
Jeg vet ikke om overskriften er rikig, så ikke skyt meg om den ikke er det.

Er det et sted i verden jeg skal bo i før jeg dør (i tillegg til New York og London), så er det Paris. Jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å bo i noen av de byene, men det jeg vet er at jeg skal ikke bo i Norge hele livet. Jeg skal ihvertfall bo i et annet land. Byen ser rett og slett nydelig ut, og om jeg ikke får bodd der skal jeg ihvertfall besøke byen.

Hvor i verden ville du helst bodd?

VINNEREN AV BLOGG VS BLOGG

Vinneren av Blogg VS Blogg ble Anita!

Trykk på bildet for å komme på bloggen hennes.

Selv synes jeg bloggen til Anita er kjempebra, og leser den hver eneste gang jeg ser det er et nytt innlegg. Noe som gjør bloggen ekstra morsom å lese er at hun bor i Qatar, heldiggrisen! Hun skriver om mye forskjellig - mote, hverdag og tips. Om du ikke allerede har vært det, anbefaler jeg deg å stikke innom bloggen hennes!

Leser du bloggen til Anita?

I DAG KJØRER JEG WANG FLETTE


Vedder på at dere ble kjempelei dere siden dere ikke fikk se ansiktet mitt på bildene, men jeg lover dere - meg klokka 8 om morningen er ikke særlig vakkert.

I dag følte jeg virkelig for å lage en Wang flette, siden det er mye enklere med rett hår enn med krøller. Jeg elsker virkelig å gå i det - håret holder seg unna ansiktet og samtidig ser det mye kulere ut enn bare en vanlig hestehale. Det beste er jo at det ikke tar mer enn to minutter å lage, noe som er perfekt for meg som alltid har dårlig tid!  

Hva synes du om Wang fletten? 

H&M INSPIRATION


H&M's vår og sommer katalog dumpet ned i postkassa, og gjett hvem som hev seg over den med en gang og forelsket seg i enda mere klær? Ja, det var meg. Ikke en gang to uker siden sist jeg var på shopping i Oslo og brukte mye penger kommer jeg til å bruke mer penger på H&M. Grr, jeg hater vår- og sommerkolleksjoner, de spiser bokstavligtalt opp pengene mine.
Noen av mine must-haves. Som dere ser - mye blomstermønster og ensfargede klær - I love it.

Like?

OUTFIT 15.03.10


Cardigan - BikBok   Topp - BikBok   Belte - H&M   Skinntights - BikBok 


Ring - Accessorize   Neglelakk - Vita

Et ganske enkelt outfit igjen - men jeg likte det! Jeg har glattet håret også, og det er så fint å ha virkelig langt hår! Uggs var kanskje ikke det beste til, men det er de skoene som er best å bruke når det er snø. Akkurat når jeg hadde begynt å kjenne asfalt under føttene kommer det jammen mer snø. Akkurat nok snø til å dekke isen så jeg ikke ser den - og faller rett på stumpen. Men nå skal mine husmorevner frem, jeg skal nemlig støvsuge rommet!

Likte du outfitet?

BLOGG VS BLOGG - STEM

Nå har jeg trekt ut deltagerne til Blogg VS Blogg! Jeg tok ikke bare to stykker denne gangen, men fire! Det er den av disse fire som får mest stemmer som vinner, og det er bare lov å stemme en gang.


Jean Rose, Anita, Hanna og Thao!

Dere kan stemme frem til tirsdag.

Det er veldig vanskelig for meg å følge med på alle kommentarene som kommer under stemmingen, så derfor er det ikke sikkert jeg klarer å kommentere tilbake til alle - håper dere forstår det!
 

VINTAGE - MODERN - RETRO - CLASSIC

Hva er det nesten alle jenter bruker? Hva er det som gjør det lille ekstra? Hva kan brukes til alle anledninger, og finnes i alle fasonger og farger? Jeg tenker ikke på sko eller sminke - men øredobber.  


Dobb.no er en nettbutikk som selger alle slags øredobber - og da mener jeg alle slags. Blomster, perler, vintageaktige og til og med ugleøredobber. De beskriver seg selv med fire ord - Vintage - Moderen - Retro - Classic. Altså, man finner garanter noe man liker. 

Jeg har sett innom siden flere ganger, og første inntrykket mitt var - wow. Det er ikke bare enda en jallabutikk på nett hvor produktene blir ødelagt etter tre uker, men en virkelig seriøs og bra en. Designet på siden er fint, og det er det samme der som på en blogg - designet gjør mye av første inntrykket. Noe som er utrolig bra er at de skriver om øredobbene inneholder nikkel eller ikke - noe som er utrolig fint å vite om du ikke tåler nikkel. Enda et pluss er at prisene ligger mellom 69 og 200 kroner!


Noen få, og da mener jeg få, øredobber av de jeg fant der inne. Nydelige alle sammen, og hadde jeg hatt masse penger nå skulle jeg robbet hele butikken. Skal jeg velge en favoritt, må det bli de nydelige vintage øredobbene her - dere vet nok at jeg elsker vintage og korallfarge. De er like fine til hverdag som til fest, og står fra nå av på min ønskeliste.  

Nydelige, sant? Det beste er at de ikke er dyre, de koster ikke mer enn 99 kroner! De skal være å se på ørene mine en dag. 

Jeg vedder på at over 90% av alle jenter som blogger kunne tenkt seg å bli sponset av Dobb.no og motta utrolig fine øredobber - og akkurat nå holder Dobb.no en konkurranse hvor du kan vinne nettopp det! Se innom bloggen dems for å lese mer.     

5 FAVORITTER - TILBEHØR

Jeg har hatt dette en gang før, og denne gangen viser jeg dere mine fem favoritter når det gjelder tilbehør! Tilbehør er noe som virkelig kan få liv i et antrekk, uansett hvor kjedelig det kan være. Enten det er et smykke, neglelakk eller hårpynt. Jeg har flere ting jeg liker veldig godt, men disse er nok de fem jeg liker aller best. Rekkefølgen er helt tilfeldig.


Øredobber fra Accessorize.
Jeg elsker virkelig de øredobbene her! De er utrolig søte, og kan egentlig brukes til alt! Jeg tror de er de fineste øredobbene jeg har.


Mintgrønn neglelakk fra Vita.
Hva kan jeg si? Fargen er rett og slett utrolig fin og holder lenge.


Ring fra Accessorize.
Denne ringen går også an å bruke til alt - jeg elsker den. Nesten uansett hva du har på passer denne ringen til.


Klokkesmykke fra Glitter.
Jeg hater virkelig å gå med klokke på armen, så dette smykket er perfekt for meg. Det er kjempefint som smykke, og når jeg har det på så har jeg alltid en klokke med meg!


Ringer fra Accessorize.
Det som er så fint med de ringene her er at de er kjempefine sammen og kjempefine alene. Om ikke alle ringene passer til antrekket, er det ganske sikkert at bare en av de gjør det.

Hva likte du best?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN #5

Hvem er din favoritt blogger på topplisten?
Annais.

Når begynte du å blogge?

Vet dere, det er snart et år siden - 19. april 2009!

Har du mange venner som blogger?

Nei, faktisk ikke. Det var en stund nesten alle vennene mine blogget, men nå er det nesten bare meg igjen, hehe. Kristin blogger av og til, verdt en titt!

Hvilken musikk liker du?
Paramore, og mye annet forskjellig.Har du dyr?

Nei. Jeg hadde to kaniner, men de døde for ca. 3 år siden.

Langt eller kort hår?
Hva jeg liker, eller hva jeg har? Jeg liker i hvert fall langt best.

Favoritt parfyme?
Jeg bruker Versace - Bright Crystal og Lacoste - Touch Of Pink

Hvilke land har du vært i?
Sverige, Danmark, England, Kreta, Kypros, Thailand, Zambia (i Afrika) og Egypt.

Gleder du deg til vi skal til Hellas?

Ja! :-)

Hvilket kamera har du?
Canon EOS 450D, kjempebra!

Hvor høy er du?
Hehe, ikke mer enn 161 cm.

Hvor mye veier du?
Veide meg denne uka faktisk, og vekta viste 51 og en halv kg.

Hvilket klesplagg mener du alle burde ha til sommeren?
Forskjellige klær med blomstermønster og pastellfarger!

Hva slags shampoo og balsam bruker du?
Jeg har brukt Toni&Guy sine produkter for krøllet hår, og de er virkelig de beste jeg har prøvd! Krøllene mine blir finere og håret blir kjempemykt, men det blir ikke krusete. Det finnes også for rett hår, så om du vil ha en bra shampoo anbefaler jeg den virkelig.

Har du naturlige krøller?
Nei, for noen år siden møtte jeg en sau på gata og stjal ulla, og farget det brunt. Joda, det er 100% naturlige krøller.

Hvor langt er håret ditt?
Det er faktisk ganske langt, men det ser ikke langt ut på grunn av krøllene mine.


Hva bruker du til å style håret ditt?
Jeg bruker faktisk ingenting - bortsett fra en hårkur fra Toni&Guy. Hvis håret er helt ustyrlig bruker jeg hårspray, og jeg har et slags silkeprodukt som gjør håret kjempemykt (jeg er tom nå..).

Fikk du vite noe du ikke viste om meg?

HELP ME

Som noen av dere kanskje vet bestilte jeg for en stund siden en genser fra Newlook, men den var i feil størrelse så jeg returnerte den. Jeg har veldig lyst på den genseren, men nå har de bare alt for store størrelser inne. Det er utrolig mye annet fint på siden, men jeg vil ikke kjøpe for over 200 kroner - siden det da blir toll. Enten venter jeg til de får inn genseren i riktig størrelse, eller kjøper jeg noe annet.


Den øverste er genseren jeg bestilte i utgangspunktet, de nederste er de jeg kunne tenkt meg. Favoritten min av de nederste er nok LOVE toppen.

Ville du ventet på riktig størrelse i genseren, eller kjøpt noe av det andre?

Husk å meld dere på Blogg VS Blogg i innlegget under!

MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGG

Jeg har bestemt meg for å ha en runde Blogg VS Blogg mens jeg venter på at inspirasjonen min skal komme hjem igjen. Denne gangen tror jeg at jeg trekker ut litt fler enn vanlig, men jeg får se hva jeg gjør. Du kan melde deg på frem til i morgen, og så trekker jeg ut de som blir med.Bare skriv en kommentar under, samme hva, og kanskje du blir trekt ut!

Edit; Når det er Blogg VS Blogg påmelding og stemming, så er det veldig vanskelig for meg å få tid til å svart på alle kommentarene, håper dere forstår det!

FAIRYTALE


KRISTIN TVANG MEG. Haha, Jomfru Maria.I dag har jeg vært med Kristin i skogen. Kristin var loner, og jeg var en alv.. ja. Nå har vi bakt verdens beste sjokoladefondanter - greit, vi har ikke smakt de enda. Vi skal på bursdag med jentene - Anne Gøril ble 15 år i går! Sorry for hasteinnlegg, men vi har dårlig tid som alltid!

Hva synes du om bildene?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN #4

Hva er ditt neste reisemål?
Hellas med verdens beste jenter!  

Yndlingsblad?
Topp, Det Nye og Costume.  

Køddespørsmål; Hva synes du om 60 år gamle menn?
<3<3<3<3<3<3<3 

Liker du å blogge?

Jeg elsker det!


Hva er bra med din blogg?

Jeg er dårlig på å si bra ting om meg selv og ting jeg gjør - men designet er nok det beste med bloggen! :-) Takket være Marielle som laget headeren min! 

Hva er dumt med din blogg?
Kanskje at jeg ikke alltid har mye inspirasjon, og ikke blogger om noe spesielt hele tiden. Sånn som nå - lite inspirasjon. Det kan bli mye klær og bilder, hehe. 

Hvilke blogger på topplisten leser du?
Annais, Voe, og Livingdoll. 

Når du spiller håndball, hvilken plass  spiller du på?
Høyreving. 

Er du modell?
JEPP. Ehe, nei.  


Hva er kallenavnet ditt?

Har ikke, og har aldri hatt, noe kallenavn. Det var ganske trist når jeg var mindre altså, når alle gikk rundt og kalte hverandre for fancy'e ting. Eller, Kristin og Hanna kalte meg for Agnethe en stund - uten av jeg aner hvorfor.


Leser du mange blogger?
Ganske mange ja. :-) 

Hvordan tjener du penger?
Hehe, jeg tjener ikke penger. Jeg har masse penger fra bursdager og jul jeg ikke har brukt, så det er de pengene jeg bruker på shopping. :-) Og selvsagt får jeg jo av mamma og pappa når jeg trenger det, ehe. 

Får du ofte nye ting?
Ikke så særlig ofte, men en gang i blant ja. 

Kritiserer folk deg ofte?
Alle blir kritisert en gang i blant, men jeg blir ikke kritisert veldig mye mer enn andre.  

Har du en fiende?
Njaaa, ikke egentlig. 

Hvem er din bestevenn?
Jeg har tre bestevenner ? Sigrun, Kristin og Hanna!  
Ganske gammelt bilde.

Liker du Disney Channel?
Hahaha. Jeg ser egentlig aldri på Disney Channel. 

Er du barnslig?
Du er ikke voksen før du tør å være barnslig. Ja, jeg kan være veldig barnslig noen ganger. Spør vennene mine. 

Liker du Tim Burton eller Johnny Depp best?
Jeg vet ikke - er ikke blodfan av noen av dem egentlig. Men jeg sier Johnny. :-) 

Solo eller Siesta?

Siesta. :-) 

Cola eller Pepsi?

Hehe, jeg drikker ikke annen brus enn appelsinbruser.. Det er ikke lenge siden jeg begynte å like brus faktisk.

Har vi noe til felles?

DOIN' DA SPLIT

Hei dere! Nå sitter jeg i Kristin, og vi ser på My Super Sweet 16. Eller, jeg ser på, og Kristin driver med noen morsomme greier på dataen. Kristin lagde to nydelige pizzaer, men svidde nesten den siste. Uff, jeg ramser bare opp nå. Jeg merker at jeg har blitt dårligere til å blogge, så jeg trenger litt tips av dere til hva jeg kan blogge om! Statistikken min er den samme, men det er ikke det lesertallet som står på siden her og kommentarene. Hehe, jeg føler at jeg ofte klager på det, skal prøve å være positiv!


Kristinsøta.
SE! Herremin, jeg har ikke lenge igjen til jeg er helt nede i spagaten!

Hva vil dere jeg skal blogge om?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN #3

Liker du best bøker eller sladderblader?
Bøker, helt klart. 

Hva hadde du på skolematen i dag?
Rundstykke med salami, faktisk. Åh, pluss dots! :-) 

Hva er "tøffler" på spansk?
Zapatillas!

Greit, jeg brukte Google Translate..

Hva er det beste spørsmålet noen har stilt deg på en spørsmålsrunde?
Det vet jeg faktisk ikke, hehe. Kanskje dette, fordi jeg ikke vet hva jeg skal svare? Neida.  

Savner du barneskolen?
Hvem gjør vel ikke det?  

Er du for eller mot ekte pels?
MOT! Hallo folkens, hva er vits med å drepe mange dyr for en kåpe? Det er like bra med uekte pels - varmt uansett! Greit, vi dreper dyr for å spise de - men mat trenger vi! Vi er ikke huleboere som trenger pels for å overleve vinteren lenger!  

Hvor mye shopper du i måneden?
Faktisk ikke mye. Siden det ikke finnes butikker for meg å handle i her i Skjåk blir det veldig lite. 

Hvor får du inspirasjon fra?
Weheartit, Polyvore, LookBook og andre blogger.

 Hvor kjøper du mest klær?
Det går for det meste i Gina Tricot, BikBok og H&M - helt enkle butikker. 

Favoritt shoppingbutikk på nett?
Det er nok Forever21, selv om jeg aldri har bestilt derfra. Jeg liker Newlook veldig godt også. 

Hva slags sminke bruker du?
Maskara, øyenskygge og av og til pudder - ikke noe mer enn det. :-) En naturlig skjønnhet, det er det jeg er vet dere. Tullaa. 

Favoritt designer?
Jeg har vel egentlig ikke noen spesiell favoritt designer, men Valentino lager nydelige kjoler. :-) En dag skal jeg ha en kjole fra Valentino kjole i skapet mitt.
4413490949_da74f20d79_large

 Hva skal du bli når du blir stor?
STOR. Neida, jeg vet helt ærlig ikke. Men det hadde vært kjempegøy å drive med enten dans, håndball, reising eller skriving. 

Hva er din største drøm?
Jeg vet ikke helt. Kanskje å bli kjent gjennom det jeg kommer til å drive med?

Har vi noe til felles?

OUTFIT 10.03.10


Smil litt falskere liksom.
Genser - BikBok   Tights - BikBok    Ring - Accessorize   Armbånd - Glitter 

Ganske basic i dag ja. Jeg hadde egentlig håret løst med en blomsterklype i, men vi hadde gym på slutten av dagen og etter skolen var det rett i kirka på konfirmasjonsting. Derfor gadd jeg ikke bruke tid på å stelle kråkereiret noe mer enn en hestehale.

Hva skal dere i dag?

Vet dere forresten hva reaksjonen min var når jeg så Eclipse Teaseren nå for to minutter siden?
- ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆHRHJÆÆRH!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN #2

Hva er din personlige mening om supermodeller?
Jeg har vel egentlig ikke en personlig mening om dem. De er jo pene, det er en grunn til at de er modeller. Men noe jeg ikke liker er når modellene blir så tynne at de bare er skinn og bein - det er ikke fint. 

Hva synes du om at Bjørn Einar Romøren ble først til å hoppe i Holmenkollen?
Hehe, jeg har ingen mening om det heller egentlig - bortsett fra at jeg synes ikke det var så veldig farlig siden han ikke gjorde det offentlig. 

Hva er best av jordbær og bringebær?
Jordbær. 

Hvilken årstid liker du best?
Jeg er et sommerbarn! :-) 

Hva heter favorittlæreren din?
Hehe, jeg vet ikke helt hvem som er det er jeg. 

Hvem har du bilde av på soverommet?
Vennene mine, Taylor Lautner, Paramore, Leighton Meester og Twilight gjengen. 

Hvem er ditt store kjendis idol ? nevn en!

Det må være Lauren Conrad - fordi hun har en utrolig fin stil!

L2_largeTumblr_kyih1fcsn81qa3aiko1_500_large

Hvor mange gaver fikk du til jul?

Hehe, jeg telte de ikke. 

Hva var det fineste du fikk til jul?
Det må nok være iPod dockingen min. 

Hva tenker du på akkurat nå?
Spørsmål, spørsmål, spørsmål og teksten til New York av Paloma Faith - siden jeg hører på den akkurat nå. :-) 

Hva ønsker du deg mest av alt i hele verden?
En tryllestav! 

Hvor mange headere har du hatt på denne bloggen?
7-8 stykker tror jeg? Kan sikkert vise alle en gang. :-) Kan jo vise dere den første headeren min..

.... Ingen kommentar.

Har du lyst til å toppe blogglistene?
Nja, det har jo både bakdeler og fordeler. Jeg skal jo ikke skjule at det hadde vært gøy og vært der, men samtidig så blir det ikke det samme. Folk forfalsker identiteten din og du må tåle masse dritt. 

Hva synes du om VOE?
Jeg leser bloggen hennes hver dag, men i det siste synes jeg hun har blitt mer overfladisk.

Hvor mange barn vil du ha når du blir stor?
Hehe, jeg har ikke tenkt så veldig mye på det, men 1 eller 2 tror jeg.  

Hva er den hyggeligste kommentaren du har fått av noen?
Jeg får så mange hyggelige kommentarer hele tiden, så det er vanskelig. Jeg setter stor pris på alle sammen, og blir like glad hver gang noen sier de digger bloggen, bildene eller stilen min! :-)
Iheartyou! ♥

Fikk dere vite enda mere om meg i dag som dere ikke viste, eller?

DREAM OUTFITS
Begge laget i Polyvore av meg.

Kreativiteten min er på bunn igjen, men jeg hadde såpass med inspirasjon at jeg klarte å sette sammen to Polyvore antrekk. Som dere ser - enda mer vintageinspirerte sommerantrekk! I love it. Hehe, jeg skal ikke klage på vinteren lenger - for nå er det jo egentlig vår og snøen har begynt å smelte! Åh, som jeg gleder meg til å gå rundt i shorts og kjoler på varm asfalt.

Hvilket antrekk likte du best?

Del 2 av spørsmålsrunden kommer i kveld!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE #1

Favoritt farge?
Hm, jeg har ikke èn bestemt, men elsker pastell farger som mint grønn, nude rosa, ferskenfarge og kremhvit. 

Favoritt plagg?
Jeg har så mange! Det blir enten en genser fra BikBok eller en kjole fra Nelly.
 

Hvilke blogger leser du?
Annelise Beck, Annais, Silje Bredensen, Mellaplace og mange flere. 

Hvorfor begynte du å blogge?
Hehe, det var vel fordi alle blogget en peridode. Jeg prøvde det en stund, og fant ut at jeg likte det. 

Hva er din favoritt film?
Åh, jeg har mange. Den aller største favoritten min er nok A Walk To Remember.  

Favoritt bok?
Det er også mange. Twilight bøkene, The Hunger Games og The House of Night. 

Favoritt tv-serie?
Gossip Girl og Vampire Diaries. 

Er rommet ditt ryddig i gjennomsnitt mer enn 1/5 av uka?
.... Jaaaada. :-)

Hva er din favoritt rett?
Taco.  

Hvor mange ganger har du flyttet?
Tre ganger. 

Hvor mange språk kan du snakke?
Jeg snakker norsk, I speak english y un poco español. :-) 

Hva har du på deg nå?

Dere blir nok lei av å se bilder hvor munnen min er sensurer, men sånn er det når man har regulering.

Hva hadde du til frokost?
Sunn frokostblanding!


...Nei okei da, coco pops.

Hva er best av Gossip Girl og Desperate Houswives?
Gossip Girl. 

Når slutter du med stilongs?
Hehe, når det slutter å være kaldt. :-) 

Har du lært noe nytt i dag? ? Hva da?
Øøøh? Haha, jeg følte meg litt som de personene i den BI reklamen nå. Joda, jeg har lært at når man skriver koordinater skriver man X før Y.

Fikk du vite noe nytt om meg, som du ikke viste?

KONFIRMASJONS BILDER

Oh, kreativ overskrift der ja. Anyway, jeg skal konfirmere meg i år, og skal jo sende ut invitasjoner snart. Gøy å vite. I invitasjonen skal det være med bilde av meg, og siden jeg ikke tar så veldig mye andre bilder av meg selv enn outfits, så måtte jeg leie fotograf (aka lillebror) og gikk ut for å ta bilder.
Sånt skjer når man er trøtt. Jeg er så søøøt.

Hvilket bilde burde jeg bruke på invitasjonene?
Svar på spørsmålsruden kommer snart, skal begynne å svare nå!

SPØRSMÅLSRUNDE - AVSLUTTET

Jeg har tenkt lenge på å ha en ny spørsmålsrunde, og siden alle har det nå for tiden slenger jeg meg på. Den kommer til å vare til en gang i morgen, og da kommer nok svarene i morgen også. Svarene blir skriftlige fordi den forrige spørsmålsrunden jeg svarte på videoblogg ble over 20 minutter lang, og fordi jeg rett og slett ikke klarer å videoblogge, hehe.


Bare for å ha et bilde, liksom.

Spør meg om det du lurer på!  SPØRSMÅLSRUNDEN AV AVSLUTTET.

BILDER : ACCESSORIES
Foto: Privat    Kamera: Canon EOS 450D


Alle tingene på bildet er faktisk nye, hehe! Jeg holder det jeg lover - sist gang jeg la ut bilder sa jeg at jeg skulle finne noe nytt å ta bilde av. Nå spørs det bare hvor lenge dere må holde ut med disse tingene, hehe. Noe som er litt dumt er at jeg ikke får brukt closeup filteret mitt, siden den jeg fester det på er blitt slått inn, om dere skjønner. Jeg har alltid vært dårlig til å forklare..

Hva synes du om bildene?

SE MIN KJOLE..

Eller kjoler. De siste dagene har jeg kjøpt utrolig mye, og blant det to kjoler. Kjoler er noe jeg virkelig elsker å kjøpe, men jeg har faktisk ikke en eneste sommerkjole tror jeg. Alle er sånne "festkjoler" som ikke er like fine å bruke om sommeren.


Fra Gina Tricot og H&M
Jeg har dager hvor jeg er ekstremt fotogen - og som dere ser var det i dag, ehe..

Nå roper de på meg - det er tacotime! Klokka ti setter jeg og mamma oss på bussen hjem til Skjåk, gleder meg virkelig. Eller ikke.

Hvilken av kjolene likte du best?

SPENDING SOME MORE MONEY

Nå stikker jeg og Hannah snart bort på et kjøpesenter. Jeg skal egentlig ikke kjøpe noe, jeg skal i hvert fall prøve. Vi drar vel mest for å se, siden vi skal på et enda større kjøpesenter i morgen, ehehe.. Dere blir nok lei av å se alt det jeg kjøper meg, hehe. Men har man muligheten til å shoppe, har man muligheten. Jeg skrev her hvordan det er når man skal shoppe i Skjåk, så jeg slipper å forklare hvorfor jeg bruker så mye penger når jeg shopper, hehe.


Bad hairday. Ny jakke fra Urban og nye sko fra DinSko.

Hva skal dere i dag?

OUTFIT VS OUTFIT

Jeg tenkte å vise dere litt av klærne jeg kjøpte i går! I går kveld var jeg så sliten at jeg ikke orket å prøve på alle klærne jeg hadde kjøpt og ta bilde av de. Derfor, viser jeg de til dere i dag! Jeg er veldig fornøyd med det jeg kjøpte i går, så håper dere også synes det var litt fint, hehe. Favoritten min er nok den hvite blusen, men den grå genseren er så praktisk siden jeg kan bruke hva som helst til den!

Nummer 1
Nummer 2

.. Det ser ut som om jeg ikke har hals..Hvilket likte du best?

Snille Nadia anbefalte meg for noen dager siden! Tusen takk!

INNKJØP, IGJEN

Hei dere! Sorry for utrolig sen blogging, men gjett hva? Jeg og mamma har vært på shopping i Oslo fra klokka 10 til 19! Jeg er utrolig sliten etter 10 timer i Oslo, gjett om. Det ble kjøpt så utrolig mye at jeg ikke får vist alt sammen nå, hehe! Men dere får se det de neste dagene.
Haha, hånda mi ser helt rar og rød ut.

Kjøpte denne, men orket ikke ta bilde. Lat? Ja.

Jeg orker ikke skrive hvor ting er fra, men bare spør hvis dere lurer! Det her er heller ikke alt, men dere får se litt til i morgen!

Hva likte du best av det jeg kjøpte?

Edit;
Det har vært så mange kommentarer i det siste, og det er vanskelig å få tid til å svare på alle og holde orden på hvilke jeg har svart på. Håper dere forstår det, og beklager hvis dere ikke får svar.

INNKJØP

Endelig fremme! Det har vært en utrolig lang dag, men jeg synes egentlig det bare var koselig å sitte på buss jeg. Når vi kom til bussterminalen i Oslo dro vi til Byporten for å ta tog - og der er det jo mange butikker og vi hadde heldigvis en halvtime til toget gikk. Jeg stupte inn på Accessorize butikken, og gjett om jeg er glad for at jeg skal dit i morgen også! Det var så utrolig mye fint at jeg kunne nok blakket meg der.


Jeg klarte selvsagt å kjøpe ringene i feil størrelse, så de skal byttes i riktig størrelse i morgen tidlig! Vi skal nemlig ta toget 09.10 til byen i morgen tidlig.. Gjesp..

Likte du det jeg kjøpte?

Jeg hadde vært kjempeglad om dere ville stemme på meg her!

OUTFIT 03.03.10

Hei dere! Nå sitter jeg og mamma på kafe på vei til Oslo! Jeg hadde egentlig tenkt til å poste et innlegg før jeg dro i morges, men blogg var rett og slett helt klikk og jeg hadde ikke tid til å streve med det. Derfor passet det kjempefint at bussen stoppet på kafe med internett, hehe!  


Genser fra BikBok


Hårbøyle fra NewLook.


Agnethe inspirerte meg til å prøve helt hvit neglelakk!


Ønsk meg god tur da, og så snakkes vi kanskje i kveld!

KLESUTRYDDELSE

Hele ettermiddagen har jeg brukt på å kaste ut klær jeg ikke bruker - noe som var ganske mye. Men så utrolig godt å bli kvitt klær som bare ligger i skapet og råtner. Jeg har alt for mye klær, men ingenting å ha på! Jeg bruker nok ikke halvparten av de klærne som ligger igjen, og mye er sommerklær. Jeg lover dere, det var en haug av klær som ble borte! Så nå når jeg har kastet ut det, er det bedre plass til klærne som bli kjøpt de neste dagene, hehe.

 
FØR                                                                        ETTER

Det ser kanskje ikke ut som om jeg har kastet ut noenting, men det er fordi jeg brukte den ledige plassen til å fylle opp med klær som har vært i ett annet skap, hehe.. Jeg tror forresten jeg har verdens mest upraktiske klesskap, fy søren.

Flere som har mye klær, men ingenting å ha på seg?

PHOTOGRAPHYJeg elsker å bare slenge sammen ting jeg finner og ta bilder av det! Det er jo flere bilder med disse tingene på, men bildet blir jo liksom aldri det samme hver gang. Men jeg skal prøve å finne noen nye ting å ta bilde av snart, hehe. Bilde nummer 2 er jeg forresten med i en fotokonkurranse med, med tema vann. Håper det kan ha en sjanse, hehe.

Hva synes du om bildene?

I dag er jeg faktisk på Pluss topplisten, 36 plass av alle, 10 plass i min aldersgruppe! Tusen takk folkens, you make my day!


Jeg er med i konkurransen til Kjetil, The Giant, hvor man kan vinne GHD stuff!

TRUE BEAUTY

I går kom jeg (eller jeg og Kristin er mer rett) over er nydelig video på en blogg. Jeg får nesten gåsehud av å se på den, dem er så utrolig fin. Det beste er at den er norsk, hehe! Fargene, stemningen og selve ideen er så fantastisk. Det er rett og slett en av de fineste filmene jeg har sett, helt sant. Se den, så skjønner dere hva jeg mener.


Sorry for et kort innlegg, men jeg ser på film med resten av familien - happy family time, hehe! Vi ser noe så fantastisk som Istid 3, jepp Istid.

Hva synes du om videoen?

THINGS TO BUY

På onsdag reiser jeg og mamma til Kolbotn, og når vi er der skal vi selvsagt på shopping. Både på kjøpesenterene rundt Kolbotn og i Oslo. En butikk jeg har bestemt meg for å dra til er Monki - jeg elsker klærne derfra men aldri vært i butikken før! Noe annet jeg vil gjøre mens jeg er der er å se Alice In Wonderland som har Norges premiere på fredag! Det er en film jeg har ventet kjempelenge på.

Anyway, her er noen av tingene jeg vil prøve å finne når jeg er på shopping! Jeg kommer selvsagt ikke til å komme hjem med alle disse tingene, hehe.


Klær fra Monki, H&M, Gina Tricot og BikBok.

Likte du noe av det?
Jeg ble forresten anbefalt hos denne søte jenta!
hits