mars 2011

candy
_privat

Har endelig lært meg litt andre redigeringsteknikker i Photoshop som gjør det både bedre og lettere å redigere! Ble ganske fornøyd med det siste, mens det siste ble kanskje litt for rosa.
Deltar forresten i en fotokonkurranse hos Hilde med det
nederste bildet. :-)

@home

Joda. Her er jeg igjen. Jeg som egentlig ikke skulle være hjemme før fredag ettermiddag kom hjem i går rundt 23.30 tiden. Tirsdagsnatta våknet jeg med feber, men var bedre om morgenen. Jeg dro som planlagt på tur, men hadde vondt i hodet og var litt kvalm innimellom - før det til slutt ga seg for en stund. Men etterhvert begynte jeg å fryse skikkelig, selv om vi hadde fyrt mye og jeg satt innpakket i masse klær. Etter litt fram og tilbake ble det til at jeg, Elin og Nina dro hjem. Herregud så skummelt det var å gå ned igjen når det var helt mørkt og vi ikke så mer enn to meter fremfor oss. Jeg var dritredd for å møte på bjørn eller ulv.. ehe. 

Uansett, det jeg lille jeg fikk være med på av turen var gøy og veldig koselig selv om jeg ikke fikk være med å grave/sove i snøhule. Håper at resten av gjengen får en super tur!

At the momeent.

Hva skal du i dag?

Forresten hadde beste Kristin bursdag i går - hurraa! ♥

ready set go

Akkurat nå sitter jeg med skikkelig vondt i hodet og er litt sånn småkvalm, men håper ikke det er noe spesielt. Er straks ferdig med å pakke til i morgen, men mangler fortsatt litt småtterier. Kjenner at jeg både gruer og gleder meg skikkelig til de neste dagene! Det kommer til å bli slitsomt og kaldt, men så kommer det jo til å bli veldig koselig også.

Nå skal jeg spise litt sveler, ta meg en paracet og faktisk prøve å legge meg litt tidlig så jeg har mye energi!


_privat


Ønsk meg god tur, og så snakkes vi på fredag!

pakkepakkepakkeHolaa! Driver å pakker til snøhuletur akkurat nå, hahaha for et kaos. Kommer til å ta med meg alt for mye, men bedre med for mye enn for lite sier nå jeg. :-) Nå er det straks håndball, snakkes senere i kveld! Huff, hater hasteinnlegg.

Hva skal du i dag?

isbading


Ut på tur liksom


Meeget varmt


Lovin it

Som jeg nevnte før i dag skulle Kristin, Hanna og AnneGøril bade i elva i dag. Kristin og AnneGøril har hatt en liten "tradisjon" med å bade før første mai, men i år bestemte de seg for å prøve før første april. Heerregud. Jeg og Sigrun filmet og tok bilder - for det å bade fristet ikke akkurat så veldig mye.

Har du badet ute i år enda?

en shorts - to anledninger

Hadde egentlig tenkt til å prøve meg på noe lignende "en shorts - tre antrekk", men siden jeg ikke fant cardiganen jeg hadde tenkt til å bruke til det tredje antrekket ble det bare to. Tok heller en shorts - to anledninger, hehe.

Finere anledninger/vinter

Blazer, topp og shorts H&M

Hverdag/sommer


Nå skal jeg straks bort til Kristin og ta bilder når hun og AnneGøril skal bade i elva. Herregud, at de orker..

Hva synes du? Og vil dere ha flere slike innlegg?

designet mitt

De siste dagene har det vært uvanlig mang spørsmål om designet mitt og design generelt (ikke at jeg vet hvorfor?), såå her kommer litt diverse svar.

Hvem har laget designet ditt?
Jeg har laget det helt selv.

Hvor finner du koder?
Jeg søker på det jeg vil finne, for eksempel "html endre skrift blogg" eller rett og slett bare "html blogg". Det finnes mange bra designtips der ute, bare man leter litt.

Hvordan kan man lære å lage sitt eget design?
Prøve seg fram med forskjellige ting, enkelt og greit. HTML kan være vanskelig å forstå seg på i starten, men om du prøver deg fram blir det lettere etterhvert.

Kan du lage design til leserne dine?
Nei, jeg har sluttet å lage design til andre dessverre. Jeg bruker litt for mye tid på det, og er ikke så god på andre ting enn hva jeg har i mitt eget design. Har vurdert et par ganger å lage et gratisdesign, men vi får se. :-)Fikk dere svar på litt av det dere lurte på?

hvilken redigering?
_privat


Jeg vet egentlig ikke helt hvilken type redigering jeg likte best - synes egentlig begge var fine på hver sin måte. Det første bildet ble litt mer "rent" og klassisk, mens det andre ble litt mer spesielt på en måte.

Hvilken redigering likte du best?

doughnut
_privat


Mamma kom hjem med noen kjempegode doughnuts i går - made my day!

I dag skulle jeg egentlig vært på håndballkamp - men siden bestefar har bursdag og hele familien på den siden er samlet, bestemte jeg meg for og heller være med familien. Vi skal ut å spise om et par timer, før det blir kake og kaffe hos bestemor og bestefar - nam.

vinn et sett påsatte negler fra Neglsnekkeriet!

Neglsnekkeriet, som holder til på Stovner i Oslo, driver med negledesign og permanent makeup. Andrea Badendyck holdt en konkurranse hvor man kunne vinne et sett med negler for en stund siden, og i samarbeid med SponsetBlogg og Neglsnekkeriet kan dere nå vinne det samme her! Premien er et sett påsatte negler til en verdi av 765 kroner, og hvis du ikke kan møte opp i studioet deres (om du bor for langt unna eller noe slikt) kan du bytte inn premien i en pinsett med ledlys.

Trykk her for å komme til konkurransen - vinneren blir kåret 1. april!


Bilde fra Neglsnekkeriet.

Om du ikke skulle vinne konkurransen kan du jo alltids bestille en time ved å ringe til Neglsnekkeriet, 97 53 50 30, eller like de på Facebook og bli med i trekningen om et gavekort på 200 kroner!

Blir du med i konkurransen?

mis amigas
crrrreepy


Elin var pittelitt sløv i blikket, og siden jeg er så flink til å redigere såå... hehehe. Synes du ble superfin jeg <3<3<3

Webcamera er like gøy som alltid!

rings


_privat

Bare jeg som synes ukene går utrolig fort? Det er ikke lenge siden det var ti uker igjen til snøhuletur, og nå er det ikke en uke en gang! Jeg begynner virkelig å se hvor lite som faktisk er igjen av skoleåret, og ungdomsskolen. Jaja. Litt sånn random chitchat, men det liker vi.

inspirasjon på bunn

Blogglysten og inspirasjonen har ligget på bunn den siste uka, og jeg vrir hjernen for å finne på noe å skrive eller ta bilde av. Har rett og slett ingenting å komme med. I tillegg er det mye denne uka med lekser (begynte blant annet på en stil i kveld som skal være ferdig i morgen...), besøk og håndballkamp. Satser på at inspirasjonen kommer tilbake snart, men fram til da vil det være litt dårlig blogging. :-)Hatt en fin dag eller? Herregud, spør om det hver dag.

ballerinas
EuroSko

Kjøpte meg faktisk enda et skopar til i helga - jeg som egentlig aldri kjøper meg sko. Men de var så søte, og siden jeg elsker ballerinasko (og kun har to par fra H&M som ikke er så veeldig gode for beina) bestemte jeg meg for å kjøpe de, hihi.

Er vel ikke så lenge til det går an å gå i lette sko uten å bli gjennomvåt heller. All snøen har nesten regnet bort de siste dagene, og jeg følte meg nesten som en druknet kattunge når jeg kom inn døra. Og når vi snakker om katter - jeg var med Kristin for å kjøpe kattemat på butikken i dag, har en følelse av at hun kommer til å invitere meg på middag en dag. He-he-he.

Hva synes du om skoene?

helluu

Heisann sveisann!

Nettet har vært ute i hele dag, så har ikke fått tilgang til å blogge i dag. En positiv ting er at jeg har klart å konsentrere meg mye bedre om leksene, hehe. Har akkurat kommet hjem fra trening, og skal straks hoppe i dusjen. Så vet dere det. :-)


_privat Har lagt ut bildet før, men med en annen redigering.

Hva har du gjort i dag?

slippies boots

For noen uker siden fikk jeg tilsendt en pakke fra Coolstuff, og mange av dere var interesserte i å høre meningene mine om det jeg fikk. Tenkte å begynne med en ting, og ta de andre litt senere.Slippies Boots
er helt klart favoritten av det som lå i pakken - elsker de! Det er bare å legge de i mikrobølgeovnen i 90 sekunder og tøflene blir skikkelig gode og varme! De holder seg ikke varme fullt så lenge som det står på Coolstuff sin side, men er lunkne ganske lenge. Helt herlige om vinteren! Kan kjøpes her.

Vil dere ha flere anbefalinger senere?

Selv om produktet er sponset av Coolstuff, er ikke dette innlegget i samarbeid med dem.

outfit 210311
Genser H&M  Ringer Accessorize

Vet at man ikke ser ringene så godt, men jeg hadde visst ikke klart å holde hånda helt rolig på ett eneste bilde.. Jaja. Utrolig kjedelig antrekk, men som jeg sier hver eneste gang jeg legger ut kjedelige antrekk (tror jeg) - følte for å legge det ut. Teeeit.

greece


_privat

Et bilde fra i sommer, da jeg, Sigrun, Kristin og Hanna var i Hellas. Tror jeg har lagt det ut før, men det er ny redigering nå, hehe.

Forresten så vant vi begge kampene i dag - utrolig gøy!

off i go

Goood morgen!

Vedder på at ingen av dere er oppe nå, så sant dere ikke skal ett eller annet så tidlig. Jeg skal på håndballkamp igjen, to stykker faktisk. Får håpe på seier, ihvertfall en! Regner med å være hjemme rundt 7-8 tiden, så da snakkes vi senere i dag!Hva skal du i dag?

it's all about the shoes


Skoringen

Åh, elsker de! Har hatt lyst på et par wedges lenge, og fant de perfekte i dag! De gjør meg hele 9 cm høyere, men er faktisk ikke særlig vanskelige å gå i. Kommer nok til å bruke de mye fremover. Perfection.

saturdayBlir et lite hasteinnlegg nå, skal være med mamma til Otta en liten tur. Snakkes senere i dag! :-)

Hva skal du i dag?

sovemusikkWhat Are Words


What if I Told You


Little House

Eyes on You


Need

Only One

Noen av de fineste sangene jeg vet, og som jeg aldri går lei av. Har en spilleliste på iPoden min som heter noe så kult som "Zzz" med alle sangene over pluss mange fler, og sovner til de hver eneste kveld. Gud så interessant.

Favorittsangen din?

outfit 180311


Genser Nelly   Bukse Cubus

Synes ikke det er lenge siden sist jeg kunne skrive ordet helg, men herlig er det uansett. Det er heller ikke lenge igjen til påskeferie, og i dag er det faktisk en måned til jeg drar til London! Føler at jeg snakker om det hele tiden, men herregud jeg gleder meg så! Mange av dere har spurt når jeg skal dra dit, når jeg kommer hjem osv., og jeg har tenkt til å skrive mer om det senere. Hvilken dag jeg reiser klarer dere vel finne ut selv, hehe.

sleepy

Herregud dere. Jeg klarte å sovne fra håndballtrening i dag. Skulle liksom bare ta meg en liten powernap, men tror dere ikke jeg våknet når klokka var litt over åtte. Heerreguud. Men når det er sagt så føler jeg meg utrolig mer opplagt nå etter en lang powernap, en varm dusj og en ansiktsmaske, hihi.


_privat Skal slutte å bruke så mange arkivbilder.

Dere har også etterlyst litt mer "hverdagslig blogging" om vennene mine, hva jeg gjør osv. Som jeg har sagt før så er ikke livet mitt så veldig spennende, men skal prøve å få det til! Må helt klart bli bedre til å ta med meg kameraet rundt om kring.

Hatt en fin dag?

fjolls til fjells

Jeg har aldri likt å gå på ski, men den turen her tok jammen kaka. Tror aldri jeg har vært så surmulen (?), sliten og lei før. Jeg blåste seriøst nesten bort på det verste. På vei oppover bakkene var det så mye vind at jeg trodde jeg skulle krepere, og både snø og vind pisket meg i ansiktet. Ble heldigvis fint den siste delen på vei nedover! Klarte å krasje i et par trær og kratt, og døde nesten av lykke når jeg så bussen. Får vi så dårlig vær på snøhuleturen om to uker legger jeg meg ned og griner. Nå skal jeg ikke syte mer. Det positive er at det er god trening å gå 5-6 timer på ski!


Tror jeg skal spare dere for et bilde av meg i nuet, så gir dere ett litt bedre. lol. Sykt random.

Liker du å gå på ski?

summer


_privat

Jeg er bare så glad for at jeg endelig har fått et nytt redigeringsprogram, så jeg redigerer bilder nesten hele tiden jeg, hihi. Litt kjedelig redigering kanskje, men man ser faktisk stor forskjell i forhold til den versjonen av bildet jeg la ut sist! Nå skal jeg gå å legge meg, er forsatt supertrøtt. I morgen blir det skitur, noe som kan bli gøy så flink som jeg er på ski. HEHE.

outfit 160311
Bluse VIC

Heisann! Kom hjem fra tannlegen for snart en halvtime siden, og er så sykt trøtt akkurat nå. Sov i bilen både opp og ned, men akkurat nå føles det som om jeg ikke har sovet på to døgn. Frister utrolig å gå og legge seg, men jeg må gjøre matte, pakke sekken til skitur i morgen og dra på skolen (!!) for å bli ferdig med noen ting i kunst og håndverk.. Stress.

topshop


_Kollasj av meg

Ååh, snart bare en måned igjen til London og shopping! Kjenner at lommeboka gleder seg, hehe.

Likte du noe?

miss dior cherie


_privat

Nå er det et par dager siden jeg har postet et bilde, men jeg har liksom aldri blitt fornøyd med de jeg har tatt i det siste. Er heller ikke helt fornøyd med fokuset på dette (kjærligheten er jo nesten helt uklar), men legger det ut allikevel, hehe.

later alligator

Nå stikker jeg på samtaletime, så tenkte å slenge inn et raskt innlegg, hehe. Har drøyet og drøyet øvinga til prøva, så når jeg kommer hjem blir det lesing og lesing og lesing! ... og Farmen og TopModel selvsagt. Men nå må vi løpe, har ikke tid til å sjekke skrivefeil!


I nuet, seff.

Hva har du gjort i dag?

outfit 140311
Genser BikBok  Bukse Cubus

Etter en uke vinterferie og en uke med tentamen hvor jeg bare har daffet rundt i store gensere og joggebukse var det tid for litt andre klær! Menmen, har en del samfunnsoppgaver pluss en prøve med mye stoff å lære seg til i morgen, og siden jeg ikke kommer på mer å skrive slutter jeg her.

headere av meg

Haha, har ikke noe å blogge om akkurat nå så tenkte faktisk å vise noen header jeg har laget! Har ikke laget header på kjempelenge, men siden jeg har begynt å vende meg til Photoshop tenkte jeg å prøve. Lover at jeg ikke skal snakke så veldig mye om Photoshop fremover, hehe.

Jeg er jo ikke særlig flink og kan ikke alle de forskjellige triksene enda, så husk på det. Tar gjerne i mot tips!
Texture herfra

Såå hva synes du? :-)

håndballkamp

Nå stikker jeg straks bort i hallen for og først se på kamp, og så spille en selv. Begynner å bli en stund siden sist - det føles ihvertfall sånn, hehe. Gleder meg ihvertfall, og håper på seier! :-)


Har selvfølgelig pyntet meg, hehehehehe. Random.


Hva skal du i dag?

retro


_privat

Gammelt  bilde med ny redigering, hehe. Er som sagt utrolig nybegynner med Photoshop, men prøver så godt jeg kan, hehe.

copycats

Noe jeg irriterer meg grønn over er copycats. De som ikke finner på noe selv, men kopier fra andre bloggere. Jeg har opplved at folk har skrevet nesten akkurat samme tekst og tatt nesten akkurat de samme bildene som meg, og lagt det ut på sin egen blogg som om det var dems. Inspirasjon er jo kjempebra, men kopiering er jo ikke særlig gøy for personen som i utgangspunktet har brukt lang tid på å skrive et innlegg eller ta bilder. Jeg kjenner at jeg blir så irriert når jeg klikker meg på en blogg og finner nesten akkurat det samme innlegget og de samme bildene jeg la ut for noen dager siden på min egen blogg. Som jeg sa synes jeg inspirasjon er bra, når man kan lage sin vri på det og gjøre det sitt eget! Jeg blir glad når jeg går inn på en blogg, ser et bilde med tekst under som sier at de er inspirert av meg - for det er jo kjempegøy! Når jeg i motsetning går inn på en blogg som har kopiert bilder/tekst fra meg og enten byttet om på et par ord eller byttet ut et av elementene på bildet for å få det til å virke annerledes, irrierter meg så utrolig mye. Det følger med når man har blogg, men det gjør det ikke mer akseptabelt. Jeg blir jo selvsagt inspirert av andre jeg og, men jeg kopierer ikke, jeg gjør det mitt eget

Så vær så snill - ikke kopier det andre har brukt tid på å få til, men bli heller inspirert til å lage ditt eget!

Takk for meg, trengte bare å få ut litt frustrasjon. Høres kanskje sur ut, men akkurat dette er noe som irriterer meg (og mange andre for den saks skyld) utrolig mye.

balloon


_privat

Både blogglysten og inspirasjonen ligger ganske på bunn for tiden, så det er grunnen til at jeg ikke blogger like mye. Fikk forresten ny data for noen dager siden, og har endelig bnegynt å bruke den! Og herregud, Photoshop fulgte med - lykke! Skjønner meg ikke på det enda, men prøvde å redigere bildet over. Blir kjempeglad om noen har noen tips/tutorials å komme med for Photoshop Elements! Har prøvd å søke litt på YouTube, men har ikke funnet så mange interessante enda. Føler meg som en skikkelig newbie, klarte ikke en gang å legge in skrift, så jeg måtte åpne bildet i Photscape for å gjøre det..

chillpadder

Hei alla i hopa.

Sitter og chiller'n hos Kristin akkurat nå, og senere i kveld blir det filmkveld med jentene. Nå er vi ferdige med absolutt alle tentamene på ungdomsskolen, og tror det skal bli ganske så hardt å starte på skolen på mandag og ha en "vanlig" skoleuke med mye lekser. Uansett, utrolig herlig med helg!


.. har jeg brukt det bildet før? lol

Hva skal du i dag?

header


_privat

Følte for å bytte litt på header, hehe. Denne er laget av Ellinor. Litt irriterende at den står så skjevt men skal prøve å fikse det!

Hva synes du?

catch my dreams


_privat

Denne uka har gått så utrolig fort - det er jo fredag allerede i morgen! Høres sært ut, men jeg liker den uka vi har tentamen. Ingen lekser, og du kan gå hjem når du er ferdig. Passer meg egentlig helt perfekt, hehe.

fem favoritter


VIC


Cubus


BikBok


H&M


Cubus

Pleide å ha en del slike innlegg før, og siden det er så lenge siden sist bestemte jeg meg for å lage et slikt i dag, hehe. Kom hjem rundt 12 i dag, og det er så utrolig godt å ikke ha noen lekser! Skal jo skrive litt notater til engelsk tentamen til i morgen, men det er det eneste. Har akkurat sett på The Hills, og det er så gøy å se at L.A. Candy bøkene gjenspeiler serien på mange områder, hihi. For et random innlegg.

Likte du noe?

tom

Kommer ikke til å blogge mer i dag eller noe særlig fremover, for jeg er egentlig ganske tom akkurat nå. Utrolig lite inspirasjon. I tillegg er det tentamens uke, selv om den verste ble unnagjort i dag, så det er viktigere enn blogging akkurat nå. Herregud, neste gang er det eksamen.. i mai! Kjenner jeg gruer meg!Fler som har tentamens uke?

one year ago

Så litt gjennom arkivet her nå, og fant en god del outfit bilder fra i fjor på omtrent denne tiden. En fornøyelse kan man si. Jeg tror vi sier jeg er glad for at man forandrer seg..

Rundt februar 2010 og en gang i 2009.... JEG DØR, noe så grusomt

Februar og mars 2011

Kan vel si at jeg har lært hvordan jeg kan smile normalt med reggis, herregud. 
Synes jeg har forandret meg litt, eller?

Teksten var umulig å stille på i dag, så derfor ser det rotete ut.

shells


_privat

Nå skal jeg og mamma lage pastasalat, yummi!

kjolen jeg bestemte meg for

I innlegget om hvilken kjole jeg burde velge sa de aller fleste at de likte den fra Nelly best, og at jeg burde velge den. Setter pris på at dere ville si det dere mente om kjolene, men til slutt måtte jeg bare velge den jeg likte best selv, og det er den fra B Young. Den er litt stor, så jeg skal få mamma til å hjelpe med meg å sy opp stroppene litt - så blir den perfekt!

Siden bildene i det forrige innlegget ikke viste helt hvordan kjolen så ut legger jeg ut noen nye, hehe.


_privat Har ikke redigert bildene noe særlig, for at detaljene skulle komme bedre frem.

Hva synes du om kjolen?

back to buisiness

Nå er vinterferien så godt som over, og det må være den mest usosiale ferien noen sinne. Herregud, jeg har jo faktisk ikke møtt noen. Har bare lonet hjemme i en hel uke. Har jo vært med en del familie da, men ekstremt usosial ellers. Nå er det en uke med tentamener, før det "bare" er fem nye uker til påskeferie. Håper virkelig det går fort! Tvilsomt.Har hørt at det er noen heldiggriser som starter med ferie i morgen, skal si jeg er misunnelig. Men så har jo dere gått to uker på skole mens andre har hatt ferie også da, hehe.

Når hadde/har du vinterferie?

lace


_privat

Random bilde - måtte bare slenge inn ett, hehe.

mini cupcake


_privat

I dag dere, i dag skal jeg gjøre matte (!!). Mattetentamen er på tirsdag, og for at jeg skal slippe å øve på absolutt alt i morgen tar jeg litt i dag. Kan ikke si det er noe jeg har veldig lyst til å gjøre akkurat nå, meen det lønner seg vel.

Hva skal du gjøre i dag?

saturday night


_privat

Litt trist å tenke på at det bare en dag igjen av vinterferien, så derfor har jeg tenkt til å nyte denne lørdagen. Noe jeg egentlig alltid sier at jeg skal gjøre, hehe. Misforstå meg rett - jeg gleder meg egentlig til å komme i gang med hverdagen igjen, og gjøre litt andre ting enn å se VM på tv og spille Mastermind. Ok stryk det. Gleder meg overhode ikke til å stå opp klokka 7 og gå tilbake til skole og lekser..

Hva gjør du i kveld?

pink bow


_privat

Må innrømme at selv om jeg ikke er veldig interessert i ski har jeg fulgt godt med på VM - og ble faktisk stolt av å være norsk og glad når Therese Johaug tok gull i dag. Det var så utrolig fortjent!
Følte bare for å slenge inn bittelitt VM-prat, hehe.

headere

I løpet av en uke har tre forskjellige personer laget headere til meg - så jeg kommer til å bytte på litt fremover. Fint å ha litt å bytte på, så jeg får litt variasjon!

Legger ut noen av de jeg har fått, men ikke alle sammen;


Fra Karina.
Fra Ellinor.
Fra Tiril (var så dum at jeg sende de bildene med vannmerke, dessverre..)

Herregud så flinke alle sammen er til å lage headere, eller hva?

photo


_privat

Uff, tror jeg må begynne å ta flere bilder om dagen og ikke bare når det er blitt mørkt.. Blir aldri fornøyd med lyset jeg får når jeg må bruke en ekstra lampe mens jeg tar bilder. Jeje.

gina tricot cravings


_kollasj av meg, bilder fra GinaTricot

Herregud så mye fint som har begynt å komme inn på GinaTricot akkurat nå! .. Jeg er verdens dårligste person til å spare penger..

Likte du noe?

hvilken kjole?

For et par dager siden bestilte jeg en kjole fra Nelly, samtidig som jeg var en tur i Lom og fant enda en fin kjole på B Young. Kjøpte den for at jeg kunne se de to kjolene mot hverandre, og så bestemme hvilken jeg skulle beholde - noe som ble utrolig vanskelig. Jeg klarer rett og slett ikke bestemme meg! 

Bildene viser ikke helt hvordan kjolene ser ut, takket være et litt dårlig lys og litt dårlig redigering, hehe.

Nelly

+ Lett å kombinere med andre plagg - som f.eks. en blazer
+ Er hverdagslig, samtidig som den er fin
+ Kan brukes om sommeren og om vinteren (med strømpebukse under)

- Kort
- Overdelen er litt stor og "posete"

B Young (finere i virkeligheten)

+ Er utrolig nydelig!
+ Fin å bruke om sommeren
+ God lengde

- Vanskelig å kombinere med andre plagg
- Er mer pyntet, vanskelig å bruke i andre sammenhenger


Hvilken synes du var finest? Gjerne si hvorfor.

internettshopping in my heart
_privat

Har alltid hatt lyst på denne genseren, men fant den aldri i butikkene når den var til salgs. For noen dager siden kom jeg over den på side2vintage.no, og jeg bare måtte ha den! Var litt skeptisk til å begynne med, men siden jeg hadde så lyst på den og fordi den nesten ikke var brukt bestemte jeg meg for å kjøpe den. Det er både billigere og mer miljøvennlig å kjøpe brukt, så hvorfor ikke?

Fikk også en annen pakke i posten i dag, skal vise dere den senere!

Hva synes du om genseren?

redigeringsprogram

Får utrolig mange spørsmål om hvilket redigeringsprogram jeg får, og selv om jeg har laget to-tre innlegg om det før gjør jeg det igjen, hehe.

Jeg bruker Photoscape. Det er helt gratis, og kjempelett å vende seg til. Ikke så veldig profesjonelt, men det holder som oftest. Av og til irriterer jeg meg over at jeg ikke får resultatene jeg vil ha, men ellers er jeg ganske så fornøyd. :-)


_privat

Hvilket redigeringsprogram bruker du?

ny header

Da var ny header på plass!Kjempefin, spør du meg! Den er laget av Karina, og det er den andre headeren jeg har som er laget av henne. Stikk innom bloggen hennes da vel!

Hva synes du om den nye headeren min?

før og etter redigering

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Sist jeg viste dere bilder før og etter jeg hadde redigert de, sa egentlig alle at de var interesserte i et nytt slikt innlegg, hehe. Bestemte meg for å bare ta ett bilde denne gangen siden jeg lagde animasjon, såå.. ja. 

Spør igjen jeg, så jeg vet om jeg skal poste flere slike, hehe. Vil dere se flere slike innlegg?

materialistic #2


_privat

Prøvde meg på et nytt slikt bilde, men må si jeg ble mer fornøyd med det forrige enn dette, hehe.

february outfits


8. februar


12. februar


21. februar


24. februar


25. februar

Ganske mye basic, men nå som det begynner å bli varmere (forhåpentligvis) blir det nok litt bedre outfits fremover (forhåpentligvis)!

Det fra 12. februar er nok favoritten min - i tillegg til 25. februar, fordi den genseren er så fiin, hehe. 

Et du likte?

hits