mars 2012

savner det, faktisk

Heiheeei!

Jeg slutta jo å blogge for 2 måneder siden, men noen dager merker jeg at jeg faktisk savner det å blogge - sånn som i dag. Har ikke tenkt til å begynne igjen, men fikk bare så lyst til å skrive et bittelite innlegg. :-)

Så, siden sist. Jeg henger liksom 19054345 år bak alle andre, meen i dag fikk jeg meg Twitter. Faktisk. @anettehi om dere vil følge meg. Så langt har jeg kun en follower, en random fyr fra Paraguay med 4,799 flere følgere enn meg (true story). Men ja, har tenkt til å følge tilbake de som følger meg (hvis det er noen, hahaha). :-)

I tillegg har jeg fått av reguleringa (!!) - etter nesten to og et halvt år. Men det var verdt det - nå smiler jeg faktisk med tennene.


The Hunger Games kommer snart på kino, og jeg gleder meg som en gal. Herregud. Har begynt å lese boka igjen for tredje (eller fjerde?) gang, men blir like blown away hver gang. An-be-fal-es!

Jeg venter fortsatt på å få vertsfamilie for utvekslingen neste år. I dag har jeg ventet i 53 dager, noe som føles som en evighet, men som egentlig ikke er så veldig lenge. Selvsagt er jeg forberedt på å vente i 53 dager til, men det hadde vært så gøy å få vite hvor jeg skal være og hvem jeg skal bo hos neste år! Som sagt så kommer jeg til å bruke denne bloggen når jeg drar til USA, samtidig som jeg bruker den når det "skjer noe nytt".

 

Snakkees

hits