april 2009

effektiv!

nei nå har jeg jammen vært effektiv. jeg er nesten ferdig med å pakke! :- )) men problemet er det at kofferten min er for liten, og da må jeg pakke over i en annen koffert. ikke at det er så stort problem da. så jeg skriver ikke så veldig mye, så jeg kan bli fort ferdig med pakkinga. :-)

pakkingklr 002
se så fargerike klær jeg har!

pakkingklr 004r
okeei, jeg tror jeg må bytte koffert.

det er ikke sikkert det kommer noen innlegg på noen dager, men det kommer nok helt sikkert noen! :-)

anette.♥

pakke, ordne, stress.

jeg burde virkelig begynne å pakke, men jeg orker liksom ikke. er det noe jeg ikke liker, så er det å pakke og pakke ut. det er så .. slitsomt. siden jeg ikke pakker nå, så kommer jeg til å sitte oppe til langt på natt å gjøre det. så, i stede for å pakke, så sitter jeg her på datan. legger inn filmer på iPoden min til i morgen (jeg skal kjøre bil i 10 timer! æsj!), snakker med folk på msn, hører på musikk og blogger selvsagt.  jeg kommer til å kjede livet av meg i bilen i morgen! noen som vil sitte i bil i 10 timer for meg? vær så snill? nei, tenkte meg det.
men det som er bra med å dra til stavanger, er jo at jeg får sett igjen søskenbarna mine som jeg ellers bare ser èn gang i året. også skal jeg kjøpe meg ny utejakke. haha, nyttig informasjon. og så må jeg kjøpe meg en kjole til konfirmasjonene til søskenbarna mine. seriøst, jeg har ikke andre kjoler enn ballkjolen min jeg kan bruke.
men, jeg trenger noen nye sanger. så, gi meg sangtips! jeg kan ikke bare høre de sangene jeg har hørt hundrevis av ganger om igjen og om igjen.

pakking 002
see, så mye jeg har klart å pakke.
jeg må sikkert bytte koffert, for jeg tror den der er litt liten for alt jeg skal ha med meg for en uke.


har du noen sangtips til meg?

anette.♥ 

lite innlegg.

det her blir bare et bittelite innlegg, for jeg har så mye å gjøre til i morgen. alle leksene mine må være ferdig til i morgen, siden jeg skal til stavanger på torsdag. og jeg er enda ikke ferdig. uff. jeg har igjen noen matteoppgaver, øve på en engelskprøve (jeg har 4 sider å øve på, og jeg har ikke begynt enda!) og litt rle.dobbelt uff. og jeg er så trøtt at jeg ikke orker å gjøre noe.. :p i dag har det bare vært skole og lekser, bortsett fra håndballtrening. hadde det ikke vært håndball i dag, så hadde jeg vel råttna inne med leksene mine.
lekse 005

myeee å øve på. men for å ha noe bedre å se på enn engelskarkene mine, så slenger jeg med et bilde av en superpen en.
tayloooor

TAYLOR LAUTNER.♥
er ikke han pen, så vet ikke jeg.

anette.♥

Je suis fatigué de devoir.

overskriften betyr faktisk "jeg er lei av lekser" på fransk. jeg vet ikke om det er riktig en gang, jeg bruke bare google translate. men jeg er så innmari lei lekser nå. spesielt av å drive å lage til den powerpoint presentasjonen jeg skal ha om frankrike i morgen. uuuff. og alle leksene mine må være ferdig til onsdag, fordi jeg skal dra til stavanger på torsdag. aldri om jeg blir ferdig med alt det på to dager! må si at jeg har vært kjempe effektiv i dag. ikke. jeg har så vidt gjort noe!men nok lekser.
drillgruppa kom ikke videre på ukm. :/ søren. jeg hadde så innmari lyst til å komme videre, og vi gjorde det egentlig ganske bra og..


bare for å prøve noe, så har jeg tatt et 'outfit-bilde'. hahahah.

outfittt 013ho
jaada, jeg vet jeg er kjempe søt.

nå vil ikke teksten flytte seg igjen, men jeg gidder ikke prøve å ordne mer på det. 
jeg må vel gjøre ferdig powerpointen min.

anette.♥


hjemme.

nå er jeg hjemme igjen fra baldus cup og ukm. :-) eller, det er noen timer siden, men det betyr ikke noe. det var ihvertfall kjempe gøy. når vi kom ned på lillerhammer på fredag så hadde vi kamp nesten med en gang. den gikk ikke såå bra. vi tapte, og jeg fikk en albue i munnen. det var dritvondt, og jeg har faktisk vondt enda når jeg spiser. etter at de andre hadde spilt en kamp, dro alle sammen på skolen for å finne plasser og sånn. 
på lørdag så hadde vi først en kamp, som vi vant! så hadde det andre laget også kamper, og de vant en de og! :-D etter det, så dro vi på strandtorget og handla. etter mat, så var det kamper igjen, før alle dro på tivoli. jeg liker ikke karuseller, og det gjør ikke hanna, janne eller ingvild heller, så vi sto og så på de andre som tok karusellene. etter en stund, så dro jeg, sigrun, janne og ingvild på kiwi for å kjøpe godteri, og der møtte vi mari. :-) når vi spiste godteriet etter på så hadde vi det innmari gøy, og lo kjempe mye.
på søndag sto vi opp klokka 6. noen sekunder etter at vi hadde våkna, kom de fra det andre rommet inn og sang bursdagssang for sigrun, som har bursdag i dag! :-D så dro vi for å spille kamp. begge lagene tapte. så måtte jeg, sigrun, kristin, sigri og ingvild dra på ukm. det gikk faktisk veldig bra for drillgruppa! :-D og ingvild var kjempe flink! kanskje vi får vite i morgen om vi går videre til landsmønstringa!

drill
det bildet her er fra en forige mønstringa. :-) jeg tok bildet ditt jeg, sigrun.

nå ser jeg på twilight, og er kjempe trøtt.

anette.♥

okei, jeg er ikke sur mer.


nå er jeg faktisk glad igjen, fordi vi har funnet ut hva vi skal gjøre i helga. :-) så nå får jeg vært med på begge tingene, så nå kan jeg begynne å glede meg igjen! selv om det blir veldig mye stress. jeg skal egentlig pakke, men jeg måtte bare inn å blogge litt. :-)
i dag har jeg vært i lom og kjøpt meg nye håndballsko. de gamle jeg hadde er helt ødelagt, så jeg trengte nye. så var det ekstra drilløving, og vi er faktisk veldig gode. hahah! :-D  jeg tror vi har en god sjanse til å komme videre med dansen vår!

randomthing 004
skoene mine, som faktisk er litt for store. hahah.

æsj, jeg finner aldri mobilkabelen min til datan..
okei, jeg fant den! :-D den lå bare under en hau av andre ting jeg dytta unna for å få plass til datan min.


dsc05993
anette og elin på drill, i går. jeg vet jeg ser mongo ut.

men nå må jeg gå å pakke ferdig. det her blir sikkert det siste innlegget på noen dager, siden jeg ikke får tid til å blogge i morgen før jeg drar.

anette.♥

jeg er sint!

nå er jeg så innmari sur og irritert! det første jeg gjorde når jeg kom inn, var å slå hånda mi ned i bordet. hardt. Nå ser det ut som om jeg nesten ikke får vært med på baldus, fordi vi komme til vinstra på lørdag og øve på dansen. jeg skjønner ikke vitsen! greit nok, det er bra å øve, men jeg vil på cup! vi har jo jammen betalt for å være med på den, og nå blir vi der bare tilsammen i èn dag, fredagskvelden og litt på lørdag?! det er så urettferdig! dessuten, så har vi fått lov av en som sitter i styret på UKM å komme ned til forestillinga på søndag, og de klarer å øve uten oss! vi kan jo komme ned tidligere på søndag så vi får øva da og? uansett hva vi (jeg, sigrun, kristin og sigri) velger, så ødelegger vi for noen! hvis vi blir med drillgruppa til vinstra, så ødelegger vi for håndball-lagene, for vi har allerede meldt på to lag, og hvis vi ikke kommer så blir de bare nok til ett lag med mange innbyttere. drar vi på cupen så ødelegger vi for drillgruppa. og drillen forventer at vi skal sette drill fremfor håndball hele tiden. men det vil jeg ikke! så skjønner jeg jo at det er første gang at vi har kommet videre på UKM, men drill er jo ikke det eneste her i verden jeg liker! jeg er så sint at jeg kjenner at det koker i meg, helt seriøst. og det er tydeligvis ingen som skjønner for vanskelig det er å velge mellom to ting man liker. folk blir  sinte hvis vi ikke blir med til vinstra fredag eller lørdag, folk blir sikkert sinte hvis vi drar etter noen kamper og lar laget være igjen med for lite spillere. og nå kommer sinne mitt til å gå utover feile personer. jegersåforbaskasint. jeg tror ikke jeg skal skrive mer om hvor sint jeg er, og heller prøve å finne ut hva jeg skal gjøre med cup vs ukm.
gtghtanette.♥

au, jeg har vondt i foten etter å ha slått meg selv med drillstaven fordi jeg var sint.

tittelsperre.

jupp, tittelsperre. jeg hadde ikke en god tittel for det innlegg her, men det er ikke så viktig. men det som er viktig er at det snart er baldus cup, og UKM fylkesmønstring! :-D jeg gleder meg innmari! eller, jeg gruer meg egentlig litt også, til fylkesmønstringa. jeg og drillgruppa skal være med, og det er veldig stor konurranse. meen, vi får bare håpe på det beste! :-) hohoh. vi har ikke vært på baldus før, bare stryn cup, så jeg gleder meg til å se hvordan det er der. jeg eelsker håndball.♥ jeg har spilt det i 5 år, 6 hvis man tar med det første året da jeg gikk på en slags "håndballskole". haha, vi sier 5 år vi. vi spilte håndballkamp mot 10. klasse i dag, i friminuttet på skolen. vi tapte, selvsagt. men ikke så mye, det ble 4-8 (egentlig 5-8).

baldusv

jeg har veldig lyst på russe revy i kveld, men vi har drill og da kan jeg nok ikke. mange tenker vel at det er bare å dra tidligere fra drill, men det er det ikke. siden det snart er UKM (nå på søndag faktisk) må vi øve mye. mye.

jeg vil ha ny header.

skal du på baldus?

anette.♥

vår!

nå sitter jeg ute i hagen og hører på musikk, spiser youhurt og drikker sjokolademelk. heerlig. jeg er så glad for at det er vår nå, og at snøen har smelta. jeg hører selvsagt på Taylor Swift - Love Story nå. jeg er helt hekta på den! 
rart 010
                                                        + love story = mm.♥

meen jeg slenger med noen ting du kanskje ikke viste om meg, jeg.

- jeg er 160 cm høy.
- tenker altfor mye noen ganger.
- snakker ofte før jeg tenker.
- er altfor snill noen ganger, hahaha.
- jeg er opptatt av at vennene mine skal ha det bra.
- har veldig dårlig humor.
- har alltid likt å lese.
- har aldri vært flink til å tegne.
- jeg har flytta to ganger.
- gikk på ballet når jeg var mindre.
- har aldri likt håret mitt.
- var en prinsesse-jente når jeg var liten.
- den eneste vennen minnår jeg var 3 år gammel, var en gammel dame som bodde i samme blokk.
- begynte ikke å like brus før ca. 3 år siden.
- jeg er verdens mest klumsete person noen ganger.
- er nesten allid for sein til ting.

men nå må jeg løpe inn å se på one tree hill. jeg elsker det.

anette.♥

naturfag.

nå driver jeg å pugger til naturfag prøve i morgen, men nå har jeg  en 'liten' pause. og jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare å stappe alt det vi skal kunne inn i hjerna mi. usj. jeg har lyst til å gjøre det bra i naturfag, for jeg ligger faktisk ann til en 6'er. :-D men uansett, ugggh. men nok naturfag.


jeg driver faktisk å ser på hvilke nye skuespillere som skal være med i new moon. jeg har vel sett på den lista flere hundre ganger, men jeg er en twihard.hvis du har lyst til å se selv, her er linken; http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20234559_20234565_20273159,00.html

jeg gleder meg utrolig mye til den filmen kommer.  20. november 2009, faktisk.

liker du naturfag?
leser du twilight?

anette.♥
hits