april 2010

BIRTHDAY PARTY NEXT

Herregud, jeg har dårlig tid. Skulle vært hos Nina nå, men måtte bare blogge. Sånn går det. Sigrun, Kristin og Elin skal feire bursdag i dag, blir koselig! Men jeg må egentlig bare løpe nå, så vi snakkes!

Muffinsene er egentlig rosa. tehe.Men nå må jeg løpe, ÆÆÆ! Husk konkurransen under!!

Hva skal du i kveld?

KONKURRANSE

Da er det klart for min aller første konkurranse! Det du kan vinne er ett par solbriller fra Solbrillekongen som ser sånn ut;

Image and video hosting by
TinyPic


- Alle kan delta, enten du har blogg eller ikke.
- Enten bloggadresse eller e-post være med, ellers får jeg ikke kontaktet vinneren.

Det dere må gjøre er å skrive SOLBRILLER i kommentarfeltet, og dere kan delta så mange ganger dere vil for å øke vinnersjansen. Jeg kommer ikke til å velge den som kommenterer mest, vinneren blir trekt helt tilfeldig ved hjelp av www.random.org. Lange kommentarer øker heller ikke vinnersjansen, det er bare antall kommentarer som øker vinnersjansen. Jeg vet ikke helt enda hvor lenge jeg kjører konkurransen, men det blir ikke mer enn en uke ihvertfall.

Lykke til!

FAVORITT OVERDELER

Har hatt noe lignende en gang for en stund siden, men so what. Tenkte å vise dere noen av favoritt overdelene mine akkurat nå, men det er noen jeg ikke har tatt med - fordi jeg viste de forrige gang jeg hadde dette.


Kjempesøt tunika fra Gina Tricot.


Topp fra Gina Tricot.


Kjole, som kan brukes som topp, fra BikBok.


Oversized cardigan fra BikBok.

Ganske kort innlegg nå, men jeg kommer rett fra håndballtrening og har planer om å slappe av hele kvelden siden jeg ikke har lekser igjen!

Hva likte du best?


MIN FØRSTE SPONSORPAKKE

Som dere sikkert har sett, har jeg Solbrillekongens banner på sidemenyen, og i dag fikk jeg en pakke fra nettopp Solbrillekongen! Det er den første sponsorpakken jeg noen sinne har fått, så jeg er superhappy, hihi! Anbefaler dere virkelig å se innom siden dems, utrolig mange kule solbriller.


Digger de!

Så nå skjønner dere kanskje hva jeg mente med konkurranse for noen dager siden? Jeg har nemlig ikke tenkt til å beholde begge parene selv, men skal gi bort ett av de til dere søtinger. Har ikke bestemt meg for hvilke enda, men konkurransen kommer i kveld eller i morgen!

Hvilket par vil du vinne?

STRAWBERRIES ARE MEMBERS OF THE ROSE FAMILYDæven, jeg som alltid har prøvd å drukne maur..En grunn til at jeg elsker Snapples drikken er på grunn av visdomsordene inni korken! På UKM kjøpte alle seg Snapples, og jeg måtte seeelvsagt få låne alle korkene av de andre jentene å ta bilde, tehe. Dessverre selger de ikke Snapples her i Skjåk, så hver gang jeg er utenfor Skjåk kommer jeg til å se etter Snapples i butikkene! Her ble det mye Snapples du. Om du ikke har smakt det, anbefaler jeg deg virkelig å smake den med mangosmak, yummi.

Hva synes du om bildene?

VINNEREN AV BLOGG VS BLOGG

Herrejudas, jeg glemte helt Blogg VS Blogg runden jeg, hihi. Kom på det nå i sta og fikk litt bakoversveis - meningen var jo å avslutte den på søndag! Uff, unskyld, hihi. Sånn går det.

Men uansett, vinneren ble Elisabeth! Det var utrolig jevnt, og det var bare to stemmer som skilte Elisabeth og den som ble nummer to.


Hun er en utrolig søt jente, med en helt utrolig bra stil! Hun blogger på en sånn måte som gjør det morsomt å lese, og jeg har vært fast leser av bloggen hennes en stund nå. Blir ganske inspirert av Elisabeth, så bloggen hennes er absolutt verdt en titt!

Leser du bloggen til Elisabeth?

OUTFIT 280410


Fake a smile, bolletryne. Hihi, som dere ser så har jeg redd opp senga mi.. øøh.

Genser, armbånd og blomsterklype - H&M   

Alt jeg hadde på meg i dag var faktisk fra H&M, bortsett fra tightsen min. Genseren jeg har på er faktisk en av favorittgenserne mine, men nå var det en stund siden jeg hadde brukt den. Elsker den, den er så utrolig søt, og ikke minst god! Hadde forresten coopertest på skolen i dag, fy dæven altså. I tillegg så snødde det! Er det mulig, snø når det snart er mai?! Jeg går i streik hvis det er snø på 17. mai.

Hva synes du om antrekket?

MISS DIOR CHERIE

Jeg elsker bildene som brukes for å reklamere for Miss Dior Cherie parfymen! Utrolig nydelige bilder. I tillegg er designet på selve parfymeflasken utrolig nydelig, så er det en parfyme man får lyst til å kjøpe til og med uten å ha luktet på den så er det Miss Dior Cherie. Selv har jeg den parfymen, og elsker den!
// Privat.

Like?

COME CLOSER
Hihi, nærmere meg tipper jeg du aldri har vært. Hadde det litt gøy med en overdose av rouge i dag tidlig, og været var kjempefint en stund - derfor var det ut for å være litt selvdigger. Hehe neeeeida. Eller jo, men nei. Babling. Uansett, i dag har vi stelle hjemme dag, og så langt har jeg ryddet mye på rommet! Mamma og pappa burde virkelig bli stolte, fordi jeg har tørket støv og støvsugd uten at noen har bedt meg om det!

Føler meg litt merkelig når jeg spør om hva dere synes om bilder som er av me, myself and I og ikke noe annet - men hva synes du om bildene?

NYTT DESIGN

Endelig nytt design! Nå har jeg byttet fra rosa og grått til blått og grått - godt med en forandring! Headeren har Marielle laget, det er hun som laget den forrige jeg hadde også. Hun er utrolig flink, tusen takk Marielle! Veldig godt å få byttet header, selv om det forrige var kjempefin den og. 
 

Det nye designet.  
Det gamle designet.

Uff, bildene ville absolutt ikke høre på meg nå, derfor ble det noen streker her og der og litt rart plassert. Shit au.

Hva synes du om det nye designet?

OUTFIT 260410
Kjole, brukt som topp - BikBok     Cardigan - BikBok     Ring - Accessorize

Jeg elsker at jeg kan bruke noen av sommerkjolene mine selv om det ikke er mer enn 10 grader ute, altså som topp! Ganske praktisk egentlig, klesplagg som kan brukes til to, eller flere, helt forskjellige antrekk. Kjoler som kan brukes både om vinteren, våren, sommeren og høsten! Me like. Sigrun søta har forresten bursdag i dag, hipp hurra! Nå er alle bestevennene mine blitt 15 år, mens jeg er den lille fjortissen. Jaja, bare tre måneder igjen til jeg kan blåse ut 15 lys!

Hva synes du om antrekket?

Har også fått en ny header av Marielle i dag, så om designet ser litt rart ut en stund er det fordi jeg fikser designet!

HÅRPYNT SOM RING

I sta prøvde jeg meg på noe nytt - nemlig å ta hårpynt og bruke det som ringer! Egentlig var det ganske søtt, men kanskje litt for stort. Kanskje jeg bruker det hvis jeg skal noe spesielt, men ikke til vanlig - det blir liksom litt for spesielt. Men som sagt, så synes jeg det var kjempesøtt, og det er utrolig lett å få til.


Det er nemlig bare å ta en liten gummistrikk inn på klypa, og feste strikken rundt fingeren.
Like or dislike?

I'M HERE TO STAY

Hjemme fra håndballcup i Stryn, og jeg er virkelig utslitt etter tre helger på rad med både UKM, Trondheimstur og cup. Det var dessverre bare ett mål som gjorde at vi ikke kom oss til semifinalen, men kom på en 6. plass til slutt. Det andre Skjåklaget kom seg helt opp til finalen, og kom på 2. plass - men fortjente virkelig 1. plassen! Jeg har ihvertfall hatt det kjempegøy uansett!


Ragnhild på den første kampen.

Jeg er helt død, så skal dusje og spise først - før jeg kommer tilbake sterkere i kveld! Det kommer mest sannsynlig en konkurranse denne uka, så følg med! Jeg skal heller ikke bort noen helger på lenge nå, så da kan jeg få satt i gang bloggingen min skikkelig! Herlig!

Hva har du gjort i helga?

Hei dere! For det første, begge lagene har fått andre plass i puljene, og i morgen skal vi prøve å k

273681-1-1272127294001.jpg
Hei dere! For det første, begge lagene har fått andre plass i puljene, og i morgen skal vi prøve å kjempe oss til finalen! I dag scorte vi til og med 20 mål på 20 minutter! Har det utrolig gøy her, og gleder meg til å spille flere kamper i morgen!

BLOGG VS BLOGG

Nå har jeg trekt ut fire tilfeldige bloggere, og disse fire er de du kan stemme på;


Denne gangen kan dere stemme så mange ganger dere vil.

Jeg drar nå på håndballcup, og kommer hjem på søndag, men denne gangen skal jeg faktisk prøve mobilblogging, så vi snakkes nok sikkert i morgen, hihi!

TODAY'S ACCESSORIES


Inspirert av Hanna, hehe.
Ringer og øredobber - Accessorize      Smykke - H&M

Basicantrekk i dag også, så da kjører jeg mye tilbehør igjen! Elsker virkelig det nye smykket mitt fra H&M, utrolig søtt! Elsker forresten alt sammen, hihi. Jeg må egentlig begynne å pakke nå, drar på håndball cup i Stryn klokka fem! Blogg VS Blogg deltakerene kommer om rundt en time, så om du enda ikke har medt deg på kan du gjøre det her.

Hva synes du om dagens tilbehør?

Har forresten prøvd å registrere meg på Blogurat, blir gøy å se om det virker, hihi.

NEW CLOTHES

Uff, her kommer den ene pakken etter den andre. Ikke at jeg har noe i mot det, men føler (nei, jeg vet) jeg bruker for mye penger på klær. I dag dumpet pakken min fra H&M ned i posten, og det eneste som ikke var der av det jeg hadde bestilt er den svarte jumpsuiten som ikke kommer før slutten av mai, snufs.. Anyway, her er det som kom i dag;


Blomstrete highwaist skjørt.


Basic shorts.T-skjorte med puffaarmer - lovelovelove.


Kjempesøtt smykke.


Sorry for mye sensurering og blikk i bakken, men i dag er det den såkalte styggedagen.

Likte du noe?

BASIC OUTFIT 22.04.10

Genser fra BikBok    Armbånd fra H&M    Smykke fra Glitter    Blomsterklype fra H&M

Jeg ser skikkelig oransje ut i trynet på det første bildet, men det er bare på grunn av redigeringen, hihi.
Hadde egentlig ikke tenkt til å ha outfit i dag, for det er ikke så særlig mye å vise frem - utrolig basic. Men det som er så fint når man bruker basic-klesplagg kan man bruke mye tilbehør uten at det ser overpyntet ut! Derfor tok jeg på meg seks armbånd, et smykke og blomster i håret i dag, i tillegg til at det er puffaarmer på genseren.

Hva synes du om outfitet, kjedelig eller fint?

Husk å melde deg på Blogg VS Blogg i innlegget under!

MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGG

Jeg hadde egentlig tenkt til å starte en Blogg vs Blogg før jeg dro på UKM forige uke, men glemte det helt. Derfor starter jeg en runde nå, hehe! Du kan melde deg på frem til i morgen, og i morgen kveld trekker jeg ut bloggene. Siden jeg skal bort denne helga også, kan dere stemme hele helga. Smart, ikke sant? Ja, jeg vet.

 
Image and video hosting by TinyPic

Meld deg på!

Edit; det er ikke sikkert jeg får til å svare på alle kommentarene på dette innlegget, men jeg skal prøve!

MIN MARTIME CARDIGAN

Dette blir nesten bare et hei-og-hade-innlegg, for jeg har akkurat kommet hjem fra konfirmasjonsmøte, og skal ut med drillen nå. Men anyroad, et av mine desidert yndlingsplagg fortiden er helt klart den martine cardiganen min fra BikBok! Den er kjempefin, og samtidig god å gå i. Jeg elsker den, rett og slett!Like or dislike?

HELP ME

I morgen skal vi ha et liksom-bryllup på konfirmasjonsmøte, og vi må helst kle oss som om det skulle vært et vanlig brullyp. Jeg har ikke noe særlig mye penklær, så det er ganske vanskelig å finne ut hva jeg skal ha på i morgen. Derfor jeg har funnet to antrekk, men jeg trenger hjelp av dere.Det første antrekket er så svart, og det ser mer ut som om jeg skal i en begravelse enn et bryllup. Jeg tror nok jeg kommer til å gå for nummer to, men det er fint å høre deres meninger også!

Hvilket antrekk synes du jeg burde bruke?

THE QUEEN OF HEARTS

Jeg elsker å leke meg med sminke! Det er utrolig gøy å se hva jeg kan få ut av bare litt øyenskygge, eyeliner og leppestift. I dag fikk jeg bare en impuls av å sminke på meg hjerter, ganske rart egentlig. Bildene ble ikke så kjempebra, fordi jeg må egentlig begynne å gjøre meg klar til håndballtrening, hihi.


Haha, ser sikkelig fjern og skallet ut på bildene.

Hva synes du om bildene, hehe?

PAKKE I POSTEN

I dag kom shortsen jeg bestilte fra Nelly på fredagen! Herremin, elsker at Nelly har så rask leveringstid. Shortsen var på salg, så jeg måtte bare slå til. Det var bare igjen i S, men jeg ser at XS hadde passet mye bedre til meg. Derfor er jeg litt usikker på om jeg skal beholde den. Jeg likte den innmari godt, men jeg følte meg litt posete siden den var litt for stor.

Den er selvsagt litt annerledes på bildene enn i virkeligheten.

Helt ærlig, hva synes du om shortsen?

MISS DIOR CHERIE

Mens jeg var på UKM i helga var mamma og pappa på et slags cruise, og når de kom hjem hadde mamma kjøpt med Miss Dior Cherie L'eau parfymen til meg! Jeg har ønsket meg den utrolig lenge, og ble så utrolig fornøyd når jeg fikk den. Det beste av alt er at designet på flasken er nydelig, og den lukter kjempegodt.


Hva synes du om bildene?
Jeg må også si beklager for at jeg er sen til å svare på kommentarer, men jeg må virkelig prioritere skolearbeid før blogg noen ganger.

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Nei, jeg har ikke bursdag i dag, men det har bloggen min! I dag har blogget i ett helt år, og har ikke hatt noen pauser. Jeg har forandret meg utrolig mye på den tiden, og jeg mye av det kan jeg takke bloggen for. Selvsikkerheten min har steget, og jeg er mer meg selv. Nå er jeg nærmere 100% meg selv enn det jeg var for ett år siden. Jeg følger ikke lenger noen strøm, jeg er meg selv og har fått min egen stil. Bare se her;


Sånn har altså klesstilen min endret seg på under ett år. Jeg er nesten målløs vet dere, haha.

Siden bloggen min er ett år i dag, hadde jeg satt stor pris på om noen hadde sendt en e-post til meg, laget en header eller noe sånt, hihi. E-posten min finner dere under kontakt meg.


Gratuler bloggen min med dagen da, hihi.

BACK ON TRACK

Hei dere! For en halvtime siden kom jeg hjem fra UKM, og for en utrolig bra tur det har vært! Jeg tror ikke jeg skal skrive ned alt det morsomme jeg har opplevd, for det hadde blitt det lengste blogginnlegget i historien. Det har rett og slett vært herlig. Jeg har veldig lyst til å komme til landsmønstring både med film og drill, men det var utrolig hard konkurranse.

Og forresten, så har Skjåk Drilltropp en egen fanside på facebook, og det hadde vært kjempegøy om dere ville melde dere inn! Når vi får 500 medlemmer skal vi få kake, hihi. Du kan melde deg inn her, om du vil.

Bandet fra Skjåk, Army Of Crash Dummies - utrolig flinke.

Pena!.. BBB - Bown babe backstage, hihi.Har du vært med på UKM noen gang?

LEAVING YOU

For andre gang på to uker er kofferten min pakket (egentlig ikke, men jeg holder på), og jeg er klar til å dra bort igjen. Denne gangen skal jeg til Valdres på UKM fylkesmønstring med drillen og med en film. Gleder meg faktisk veldig, tror det blir kjempegøy! Jeg har ingen store forhåpninger om å komme videre til landsmønstring med noen av delene, men håper selvsagt! Det var like før vi kom videre i fjor, så det er bare å krysse fingrene.

Image and video hosting by TinyPic

Hihi, seee så flink jeg er.


Så derfor skjønner dere sikkert at det ikke blir blogging i helga, hvis jeg ikke bestemmer meg for å prøve mobilblogging! Akkuratt nå som jeg har begynt å få sving på statistikken igjen, sukk..

Ønsk meg lykke til da søtinger, og så snakkes vi på søndagen!

BIKBOK'S NYE KOLLEKSJON

Nå har kolleksjonen som Charlotte Thorstvedt har designet for BikBok kommet ut. Jeg hadde egentlig ganske store forhåpninger, og da blir man som regel skuffet - noe jeg ble når jeg så kolleksjonen. Det var selvsagt noen fine klær, men jeg synes ikke det ble så spesielt. Mye av det er klær man kan finne overalt. Så jeg likte nok Jenny Skavlands kolleksjon bedre.


Hele kolleksjonen. Jeg vet ikke om jeg kommer til å kjøpe noe fra kolleksjonen, men om jeg skulle invistert i noe hadde det blitt den lysegrønne genseren med skulderdetaljer.

Kommer du til å kjøpe noe fra kolleksjonen?

THOSE PHOTOGRAPHS

Dere merker sikkert at det går dårlig med bloggingen min for tiden, men det er som sagt fordi vi har besøk av søskenbarnet og onkelen min, og siden jeg ser de utrolig sjelden vil jeg være sammen med de mens jeg kan.
Uansett, i dag har jeg hatt det gøy med å ta bilder av de nye tingene jeg kjøpte i dag, hehe. Ble ganske fornøyd, og det er jo bare et stort pluss at det er fine ting å ta bilder av samtidig som de er nyttige. Har egentlig ikke tid til å skrive så mye, har en del å gjøre nå, hehe.


Hva synes du om bildene?

DAGENS INNKJØP

I dag har jeg vært på Otta sammen med Kristin for å stramme reguleringen, noe som betydde en hel dag fri fra skolen! Herlig! Vi fikk en god stund til å handle, men i dag kjøpte jeg faktisk bare duppeditter, ikke noen nye klær. Vi var innom Notabene, og der fant vi boken om Regine Stokke faktisk! Har utrolig lyst til å lese den.
Solbriller fra Cubus
Øyenskygge fra Cubus
Leppestift fra Vita
Speil fra Lindex

Jeg bare elsker hjertesolbrillene, de er rett og slett perfekte! De kommer jeg nok til å bruke mye frem over og i sommer!

Hva synes du?

KJOLE SOM TOPP

Hei dere! Beklager for sen og dårlig blogging i dag, men min kjære data døde i dag på grunn av hardiskkræsj. Veldig trist, for jeg har mistet en del bilder, musikk og skolearbeid. Så derfor er jeg stuck oppe på rommet på den stasjonære datan min. Jaja, dagens preik.

I går viste jeg dere kjolen jeg kjøpte i Trondheim i helga, og i dag brukte jeg den som topp - noe som går helt fint egentlig. Selv om det er for kaldt for å gå i kjole, kan man bruke kjoler som topp! Var forresten hos frisøren i dag, viser dere det så kalte resultatet i morgen!Hva synes du, like or dislike?

KONTAKT MEG

Om det er noe du lurer på, uansett om det gjelder design, meg, sponsing eller hva som helst annet, er det bare å sende e-post til anettee95_blogg@hotmail.com. Jeg svarer så fort jeg kan, så godt jeg kan. Om du ikke vil sende e-post, kan du bare skrive en kommentar under med det du lurer på.

I tillegg elsker jeg å få fanmail - blir så utrolig glad når jeg ser at jeg har fått e-post av noen søte lesere.
Ikke vær redd for å sende meg en e-spost - jeg svarer alle uansett!

Edit; Jeg har fått utrolig mange e-poster når det gjelder hjelp med design. Det bruker jeg veldig lang tid på å forklare og jeg ender opp med å finne kopier av mitt eget design på andre blogger, så jeg kommer dessverre ikke til å hjelpe med det lenger. Om du trenger hjelp med noe, er et tips å søke etter det på Google, der finner du mye hjelp. Om det er noe du absolutt ikke finner eller skjønner, kan du sende meg en e-post. Jeg vil selvfølgelig hjelpe til der jeg kan, men jeg håper dere skjønner at jeg bruker veldig mye tid på det, og at det ikke er så gøy å finne igjen sitt eget design. :-)

Et tips er å bruke denne bloggen som hjelp når du ordner designet ditt.

OUTFIT 12.04.10


Topp fra Gina Tricot   Cardigan fra BikBok.

Ring fra Accessorize   Armbånd fra H&M og Glitter

Merker at det var verre en jeg trodde å begynne på igjen med blogging, hehe. I tillegg har vi besøk av onkel og Isaac som bor i Montenegro, så derfor tilbringer jeg så mye tid som mulig med dem, for jeg ser de to og tante noen få ganger i året. Det skjer ganske mye denne uka, og jeg blir borte hele helga og fredag - igjen. Skal komme sterkere tilbake neste uke, så bare vent!

Hva synes du om antrekket?

INNKJØP FRA TRONDHEIM

Armbånd fra H&M.

Øredobber fra Gina Tricot og Accessorize.

Ring fra Accessorize.

Klistremerker fra Accessorize.


Cardigan fra BikBok                                    Topp fra Gina Tricot                              Kjole fra BikBok.

Det her er de tingene jeg brukte penger på gjennom en dag i Trondheim! Jeg er veldig fornøyd med det, og liker egentlig alt sammen kjempegodt! Dere må jo innrømme at klistremerkene var lit søte da, hehe. Trondheim er en by jeg absolutt vil tilbake til, likte meg kjempegodt der.

Likte du noe av det jeg kjøpte?

OM MEG

Det er helt sikkert ikke noen som gidder å lese hele livshistorien min gjennom 16 år, så derfor gjør jeg en lang historie kort. Jeg heter Anette, er 16 år og bor i Skjåk. Jeg ble født i Oslo, flyttet så til Nittedal i Akershus, og fra Nittedal flyttet jeg til Skjåk. En bitteliten plass i Oppland (nærmere bestemt Gudbrandsdalen) jeg tviler om at dere har hørt om.

Jeg blogger fordi det er en måte å få ut meningene mine på, og samtidig få tilbakemelding på bilder jeg tar og det jeg skriver. Noe jeg interriserer meg veldig for er fotografering og klær, så det er noe dere kommer til å se mye av. Jeg blogger i tillegg om hverdagen min og sånne ting, så jeg er rett og slett en alt-mulig-blogger!

Alt som skrives og alle bildene som legges ut er copyrighted til meg, hvis det ikke står noe annet. Jeg synes det er kjempegøy at folk blir inspirert av meg, men jeg liker ikke "kopiering", om dere skjønner.

Jeg setter veldig pris på akkurat deg som leser bloggen min, enten jeg kjenner deg eller ikke.HOME, SWEET HOME

Hei søtinger! Jeg er hjemme etter to utrolig fine dager i Trondheim med verdens herligste gjeng! Det har vært shopping, bowling, pizza, kino og mye mer. Det er faktisk en av de morsomste turene jeg har vært på, selv om det bare var to dager. Jeg har kost meg utrolig mye, og det har vært kjempegodt å slippe å tenke på bloggen! Jeg har jo selvsagt savna det litt, men en bitteliten pause gjorde godt, hihi. Skal vise dere det lille jeg kjøpte i morgen!

Haha, alle er helt lost.


På bowling gikk det som dere ser kjempebra..

.. og jeg vant hele greia. Øøøøh.

Nå skal jeg begynne å fikse på nytt  design, skal prøve meg på meny under headeren!

Har dere savnet meg da, hehe?

GOODBYE FOR NOW

Dette blir nok mitt siste innlegg før søndagskvelden eller mandag. Jeg er klar til å dra til Trondheim med resten av den herlige konfirmantgjengen, og gleder meg skikkelig! Det blir kino, shopping, Peppes Pizza og mye annet. I tillegg har jeg og noen andre av jentene planlagt noe utrolig morsomt vi skal gjøre, men kan ikke si det enda, hehe. Det blir godt med to dager uten å tenke på blogging, men statistikken min ligger nok på null når jeg kommer hjem, tehe. Men det viktigste er jo at jeg vet at dere vil være der når jeg kommer, hjem right? Klisjè. Takk for alle musikktipsene forresten!Ønsk meg god tur da!

Edit;
Jeg vet ikke om jeg får svart på de kommentarene som kommer inn etter at jeg har dratt, så beklager om du ikke får svar!

JEG TRENGER HJELP AV DERE

I morgen drar jeg til Trondheim (som jeg sikkert har sagt fem ganger nå), og har begynt med pakkingen. Heldigvis er det ikke mye jeg trenger å ha med siden vi bare er der to dager. Men til overskriften, vi skal kjøre buss i ca. 5 timer, og jeg trenger musikk! Er så lei av mye av det jeg har, så derfor hadde jeg satt stor pris på om akkurat du sier dine favorittsanger akkurat nå!

Jeg har bare med ett skift, i tillegg til det jeg har på når jeg reiser! Det er utrolig bra til å være meg. Pakker liksom femti skift når jeg er borte i fire dager.

STEMNINGSBILDE!!! ...

Så hva er favorittsangen(e) din(e) nå?

FAVOURITE NAILPOLISH

Jeg elsker neglelakk! Hvis jeg ikke har neglelakk på neglene føler jeg alltid at det er noe som mangler. Jeg liker godt lyse farger, men også mørke om det passer til det jeg har på. Med andre ord, jeg går ikke med svart neglelakk og gul genser. Ikke at jeg går i gul genser noen gang, hihi. Jeg har begynt å få en del neglelakker nå, men det er noe jeg ikke kan få nok av!

Image and video hosting by TinyPic
Favorittene mine akkurat nå. De to jeg liker aller best er nok den lyserosa og mintgrønne.

Hvilken av fargene likte du best?

TODAYS ACCESSORIES
Fiskelepper, hahaha!

Jeg skal ikke være noen meteorlog i dag, men været var utrolig fint når vi dro hjem fra skolen i dag! Det er nesten 13 grader ute, så jeg vurderer å gå ut å sette meg med leksene. Fredag i morgen, herlig! Håper det blir kjempefint vær når vi skal til Trondheim, ikke gøy å gå rundt mens det regner. Neineinei, jeg snakker bare om Trondheim og været jeg.

Hva synes du?

WORKING HARD

Jeg vet jeg er en utrolig dårlig blogger for tiden, men skolen smelte til med to prøver og lekser med en gang. Ikke noen kjære mor her nei. I tillegg har jeg håndball to ganger i uka og drill. Det er ille når jeg får dårlig samvittighet når jeg ikke blogger og ikke svarer på kommentarer med en gang. Hva er det med meg? Uansett, jeg jobber livet ut av meg så derfor blir det lite tid til blogg. Okei greit, overdrivelse. Jeg innbiller meg at jeg jobber hardt, og tar "velfortjente" pauser. Som blant annet matpauser.


Sånn som i sta. Toast og Dotts. Lenge leve matpauser!

Har du mye å gjøre på skolen?

WISHLISTNoen av tingene jeg ønsker meg akkurat nå. Egentlig har jeg funnet ut at jeg ønsker meg ganske mye, hehe. Føler virkelig for å dra på shopping og få litt nye ting, så heldigvis skal hele konfirmantgjengen på tur til Trondheim i helga! Ikke at vi får veldig god tid til å shoppe, to timer. Selvsagt er det bedre enn ingenting!

Ønsker du deg noe av det samme?

VINTAGE INSPIRED OUTFITGjett hva? Antrekket over har faktisk jeg laget i Ployvore! Prøvde å lage settet litt annerledes enn det jeg pleier, og ble egentlig ganske fornøyd. Jeg har jo fortsatt langt igjen for å bli så god som mange er, men øvese gjør jo mester! Uansett, tirsdager er alltid dårlige bloggdager og jeg får sjelden tid til å blogge bra. Bare så dere vet det liksom, hehe.

Hva synes du om antrekket?

BOWS

Noe av det søteste jeg vet når det gjelder tilbehør, er sløyfer. Elsker det! En sløyfeklype kan dessuten brukes på flere måter, for eksempel i hestehalen, for å få bort litt hår, på fletter eller bare som pynt på siden av hodet. Både søtt og praktisk, det liker vi. Selv har jeg to forskjellige sløyfeklyper, og har lyst på fler!


To måter. Man ser ikke selve sløyfen så godt, på grunn av lyset, grr.

Sløyfer, like or dislike?

VINTAGE PEARLS
Enda mer bilder, hehe! Som jeg har sagt før, så elsker jeg å ta bilder av perlesmykkene mine. Noe jeg også elsker er å redigere bildene mine vintage-aktig, bildene får liksom et helt annet utseende. Men derimot, noe jeg ikke elsker er at påskeferien er ferdig i morgen og det er tilbake på skolen. Grr. Uka kommer forhåpentligvis til å gå fort, siden vi begynner på en tirsdag!

Hva synes du om bildene?

HOMEMADE SHORTS

I går kveld fikk jeg idèen om å lage shorts ut av gamle bukser jeg ikke bruker mer! Egentlig ganske smart, for da kan jeg bruke pengene jeg ellers hadde brukt på nye shortser på andre klær, hehe. Jeg og mamma satte oss ned med saksa, og det tok faktisk ikke mer enn 5 minutter å ordne hver shorts!


Så kreavtiv jeg er når det gjelder posering.. To helt like bilder?! Skjerp deg Anette. Kosedyr i senga, hvor søtt er vel ikke det?

Akkurat nå ligger jeg ute på terrassen, og musikken dundrer i ørene. Eller, jeg kan ikke ha det så høyt, må jo være litt snill mot naboene, hihi. Uansett, det er heeerlig. Skal bla litt mer i Costume, og få mer inspirasjon!

Prøvd å lage nye klesplagg ut av gamle?

Jeg er også med i en konkurranse hos Hanna, hvor det er en kjempesøt premie!

BILDER - FUN IN THE SUN

Nydelig vær i dag også! Herregud, føler meg som en meteorolog eller noe sånt, jeg snakker om været hele tiden. Men uansett, jeg merker virkelig at det begynner å bli vår! Gleder meg så til jeg kan gå barbeint i og kjenne gress under beina, kjenne varmen på beina og vinden i håret. Nå følte jeg meg bare som en poet eller noe sånt, men det er sant.

Ikke sant det blir herlig med sommer om noen måneder?

MY NEW FAVOURITE NAILPOLISH
Mamma kom med en neglelakk hun aldri hadde brukt før og lurte på om jeg ville ha den. Fargen var utrolig søt, nemlig lyserosa! Jeg måtte prøve den med en gang, og jeg elsker den! Bildene viser ikke fargen ganske bra, den er bittelitt mer rosa i virkeligheten. Den kommer nok til å bli brukt ganske mye i sommer, for fargen er så lys og sommerlig!

Like or dislike?

HADDE JEG HATT MYE PENGER ...

... hadde blant annet disse herlighetene fra Nelly blitt mine.

Image and video hosting by TinyPic

Det er så utrolig mye fint på Nelly! Den blondeaktige kjolen og cardiganen er uten tvil favorittene mine, hadde virkelig ikke sagt nei takk til de to. Det beste er jo at ikke noe av det er særlig dyrt. Jeg skal ikke nekte for at jeg kommer til å bruke "litt" av pengene jeg får til konfirmasjonen min på å kjøpe nye klær, og helt sikkert noe fra Nelly.

Likte du noe av det?

Jeg er  nominert til å bli Påskens Blogg hos Camilla - og hadde blitt kjempeglad om dere ville stemme på meg her! Husk at du kan stemme så mange ganger du vil, hehe.

OUTFIT 04.04.10

Genseren er egentlig lyserosa, men det vises ikke så godt. Den er fra BikBok.

Smykke fra Gina Tricot og ring fra Accessorize

Jøss, jammen er jeg blitt flink med å legge ut outfits! Ikke at det jeg har på meg er så veldig spesielt og fint i forhold til mange andre bloggere, men det er vel bare bra at jeg har outfits. Skal prøve å variere litt på hva jeg har på, for dere blir sikkert lei av å se  det samme opp igjen hele tiden, hehe.

Hva synes du om outiftet?

WORDS
Du vet du har fritidsproblem når du sitter og tar bilder av brikkene fra Scrabble. Noe må jeg jo ta bilde av når jeg kjeder meg. Helt greit for meg egentlig, jeg synes sånne bilder er utrolig kule. Du kan få alle verdens ord ut i fra noen bokstaver. Jeg synes ihvertfall det er kult, hehe.

Hva synes du om bildene?

Jeg er forresten nominert til å bli Påskens Blogg hos Camilla - og hadde blitt kjempeglad om dere ville stemme på meg her!

WANTS FROM TOPSHOP

Image and video hosting by TinyPic

Jeg begynner å få mer og mer sansen for TopShop. Det har jo vært en butikk jeg har likt en stund, men det blir bare bedre og bedre! Jeg klarer virkelig ikke vente til butikken kommer til Norge! Den kommer virkelig til å blakke meg fulstendig.. Jeg har veldig lyst til å bestille alt sammen fra nettsiden, men det er kjempe dyrt når man regner med frakt og toll og alt. Jeg får vel bare vente noen måneder.

Gleder du deg til TopShop kommer til Norge?

Jeg er forresten nominert til å bli Påskens Blogg hos Camilla - og hadde blitt kjempeglad om dere ville stemme på meg her!

OUTFIT 03.04.10

Siden det er ganske fint vær i dag også, gjorde jeg nesten det samme som i går - nemlig kjole! Eller, jeg brettet opp kjolen så det ble mer en topp. Håper bare at været holder seg i flere dager, og at det plutselig ikke smeller til med regn eller snø. Nå får vi snart besøk, så har ikke tid til å skrive mer!


Hahaha, ser ut som om jeg presser ut magen.
Alt fra BikBok.

Hva  synes du?

HAVING A GOOD TIME

Hva er vel bedre enn å hoppe inn i verdens deiligste fleecejakke etter en lang dag? Akkurat nå har jeg planer om å proppe i meg litt/mye mer godteri og bruke ferien like dårlig som jeg har gjort hele tiden. Tror forresten jeg får ny leserrekord i dag siden statistikken er kjempehøy nå. Dere aner ikke hvor stor pris jeg setter på det. Fy for et random innlegg.


HOLY EGG!     Fy flate, jeg er morsom..
Hva gjør du i kveld?

IN A DREAM

Det har vært sol og rundt 10 varmegrader i hele dag, og jeg fikk et så merkelig innfall at jeg tok på meg skjørt. Jeg så nok passe merkelig ut der jeg tok bilder i skjørt, så jeg håper at folk fortsatt er på hyttene sine, hehe. Det var litt for kaldt til å bare ha på skjørt, så jeg måtte ha tightsen under - men som jeg gleder meg til å bare løpe ute i topp og skjørt. Det blir så herlig. Her ble det mye skjørt gitt.

Nydelig medd skinntights og joggesko ja.

Hvordan er været hos deg?

BRAIDS AND BOWSMatchende øredobber må man jo ha, tehe.

Uff, jeg har glattet håret mitt litt for ofte i det siste. Jaja anyroad, i dag prøvde jeg Wang fletten med en "ny vri" hvis man kan si det sånn. Jeg gjorde akkurat det samme som jeg viste i videoen for noen dager siden, men festet en sløyfeklype over strikken igjen. Det er noe som gjør selve fletten mye søtere, og jeg likte det. Sånn kan jeg gjerne gå til vanlig, fordi det kan passe til omtrent alt og kan være prikken over i'en på et kjedelig antrekk.

Hva synes du om frisyren?

THE WORLD IS A BOOK - THOSE WHO NEVER READS NEVER TRAVEL

Helt siden jeg var liten har jeg elsket å lese. Pappa har fortalt at jeg satt og bladde i avisen som liten, selv om jeg ikke kunne lese. Det beste jeg viste var å bli lest for, helt til jeg lærte meg å lese selv. Jeg har egentlig bare blitt mer og mer glad i å lese, både blader og engelske bøker. Gosh, I love it. Mange tenker sikkert "tss - så teit". Jeg kunne ikke brydd meg mindre, for når du driver med noe du liker kan ingen fortelle deg at det er feil eller teit.Liker du å lese?

MEMORIES
// privat.

Noen dager har jeg kreativitet så det bare renner av meg, andre dager er jeg tom. I dag er jeg tom. Helt tom. Men jeg fikk tatt litt bilder sammen med Kristin nå nettopp, så jeg fikk presset frem litt kreativitet der med litt hjelp, tehe. Vi har ihvertfall tenkt til å se på film senere, og bare nyte det som er igjen av ferien.

Hva synes du om bildene?

VINTAGE STORIES

KappAhl kommer med en ny kolleksjon som heter Vintage Stories. Først så jeg litt bilder av klærne i blader og sånt, men i går gikk jeg innpå KappAhl sine sider for å se ordentlig på kolleksjonen - og jeg ble ikke så veldig imponert. Det var jo litt klær som var fine, men det var liksom ingenting som skilte seg ut bortsett fra to kjoler. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å kjøpe noe derfra, og KappAhl har aldri vært favorittbutikken min heller.Kommer du til å kjøpe noe fra kolleksjonen?

Haha, vedder på at hele blogg kommer til å være fylt med "Jeg slutter å blogge! - APRILSNARR" overskrifter i dag.
hits