april 2011

semifinale!Vet jeg har brukt bildet før - men fant det i et upublisert innlegg, og siden jeg ikke har tilgang til bilder på mobilen - hvorfor ikke? Vi har spilt oss til semifinale, så da er det flere kamper i morgen, hihi.

Hva har du gjort i dag?

Jeg hadde blitt kjempeglad om du ville stemt på meg her, om du synes det er fortjent selvsagt.

klar for cup

Superklar for cup nå! Det er alltid så koselig, siden vi er (nesten) hele laget samlet en hel helg for å spille håndball og egentlig bare ha det gøy. Vi har første kampen vår rundt halv tolv i kveld (!), og skal spille to i morgen. Sluttspillet er på søndag, så da er det bare å krysse fingrene og spille bra! Kan hende det kommer et mobilblogginnlegg, med litt oppdateringer om vi gjør det bra, hihi.


_privat

Ønsk oss lykke til da! :-)

Setter stor pris på om du vil stemme på meg her, om du synes jeg fortjener det.

pakking på g


_privat

Driver å pakker til Stryns Cupen, som vi reiser på i kveld. Gleder meg skikkelig, blir godt å spille litt håndballkamper igjen! Men nå skal jeg bort på butikken og være med lillebror på bussplassen, så har ikke tid til å skrive mer akkurat nå, hehe. Hater hasteinnlegg.

Hva skal du i helga?


vintage photoframe


_privat

Føles ut som om det er skikkelig lenge siden sist jeg tok et slikt bilde - men så er det jo faktisk over to uker siden sist jeg postet et innlegg i kategorien Bilder, og enda lenger siden jeg gikk opp på rommet og satte opp ting for å ta bilde av dem.

For en uendelig dag. Og klokka er ikke mer enn 18:40. Heerregud. Skal bli godt med helg, selv om det akkurat har vært ferie!

Hva synes du?

london innkjøp #2


BikBok


H&M


Miss America


Miss America


BikBok


Sportsbutikk i Picadilly Circus som jeg ikke husker navnet på


Zara


Zara


Pull And Bear


Sass&Belle


Boots Ganske unødvendig å vise, men jeg gjør det likevel, hehe.


Waterstone's


The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide og Water For Elephants Waterstone's   Blue Bloods Gardermoen

Andre, og siste del fra innkjøpene i London. Synes jeg fikk meg mye fint, og det var skikkelig godt å få en "liten" oppdatering i klesskapet, hihi.

Likte du noe?

Vær en knupp å stem på meg her om du synes jeg fortjener det! :-)

outfit 270411


Cardigan Zara   Topp H&M   Smykke BikBok

Jeg digger rett og slett den røde cardiganen min - den passer til så mye og gir farge til et ellers kjedelig antrekk!

Har akkurat kommet hjem fra drill, hvor vi driver med en skikkelig kul dans! Tror det kommer til å bli ganske bra, selv om det bare er en måned igjen til forestillingen. Ellers - så bada jeg i dag! I elva! Var bittelitt kaldt, men ellers greit. Bilder kommer i morgen!

Hva synes du?

Om du føler for å være litt ekstra snill i dag - kan du godt stemme på meg her, om du synes jeg fortjener det selvsagt. Du kan stemme en gang om dagen. :-) Skriv helst at du har stemt i dette innlegget. Tusen takk til alle stemmene jeg har fått så langt!

chillin'


Jeg, Kristin og Anne Gøril campa rett og slett etter spansken i dag, på en liten gressflekk utenfor kjøpesenteret og klasserommet(Kristin og AG kalte det for en park). Lå der i et par minutter mens vi hørte på musikk og tok bilder, men følte oss så sykt teite når det kom folk at vi pakket sammen og forlot åstedet med en gang.

Senere i dag skal vi bade i elva igjen (de skal bade før første mai, akkurat slik de gjorde før første april) - men jeg vet ikke helt om jeg skal bade eller ta bilder.

Hva skal du i dag?

london day 4

På den siste dagen i London sto vi tidlig opp for å være på London Eye før det kom mye folk. Vi var der rundt klokka 10, men selv om det var tidligere enn rushtiden var det stappfullt av folk inne. Heldigvis tok det overraskende nok kun 10 minutter til vi hadde fått byttet inn billettene våre, og vi sto mindre enn 5 minutter i kø for å komme oss inn i en slik "glassgreie" (har ikke ordet for det nå..). London Eye var skikkelig kult, og helt klart noe jeg kan gjøre igjen!

Etter London Eye gikk vi en liten runde til i Oxford før vi dro tilbake til Covent Garden å var der resten av kvelden._privat

Hva synes du om bildene?

Forresten, tusen takk for alle stemmene jeg har fått! Dere er supre!

make my day

Jeg hadde blitt så utrolig glad om dere kunne brukt to sekunder på å stemme på meg her. Det er noe jeg har kjempelyst til å vinne, og det hadde betydd så mye for meg! Jeg hadde satt kjempestor pris på om dere ville stemme på meg! (Dere kan stemme en gang om dagen, hihi)

Jeg driver og ordner med litt premier som jeg har tenkt til å dele ut til noen av dere som stemmer, selv om det ikke er helt sikkert enda, men noe skal jeg forhåpentligvis klare å få til.


Om du er en knupp og stemmer på meg - husk å skriv som kommentar under, og gjerne på konkurransesiden, at du har stemt!

heart
_privat      Litt vanskelig å få bra bilder når lyset fra vinduet skinner rett på bildene..

Har vist dere hjertet jeg har laget på veggen av forskjellige bilder før, men siden jeg har byttet ut et par av dem i dag og fordi jeg sikkert har noen nye lesere som ikke har sett det før - hvorfor ikke vise det igjen? Brukte lagt over et halvt år på å få hjertet helt ferdig, siden jeg skrev ut bilder etterhvert som de ble tatt. Liker hjertet skikkelig godt, for alle bildene er fra dager og steder jeg har gode minner fra.

Hva synes du?

london innkjøp #1


Zara (den har en superfin rygg, jeg elsker kjoler med litt åpen rygg!)


Suvenirbutikk


H&M


Esprit


H&M


H&M


Vero Moda


Suvernibutikker


Random bokhandel


The Body Shop


Neglelakk - TopShop   Selvbruningsspray og maskara - Boots

Det ble kjøpt en god del på butikker man finner i Norge - men som jeg sa fant jeg ingenting på TopShop, mamma likte seg virkelig ikke på Primark og køen til prøverommet var så lang at jeg ikke gadd å stille meg i den, i tillegg til at jeg klarte å glemme å kjøpe en playsuit og en topp jeg hadde lagt av på New Look og River Island.. Surt, men jeg sparte ihvertfall bittelitt penger, ehe.

Del to kommer senere i uka - nå skal jeg være superflink og rydde rommet og tørke støv!!! Gleder meg.

Likte du noe?

to år med blogg

 Den 20. april 2009 ble http://anettee95.blogg.no laget. Jeg hadde ingen mening om hva jeg ville få ut av bloggen, det var bare for moroskyld. To år senere sitter jeg igjen med den samme bloggen, men allikevel er den ikke den samme. Jeg har funnet meg og min stil - på flere steder. Jeg har fått erfaring og utviklet meg gjennom bloggen, både når det gjelder skriving, fotografering og stil.

Bloggen har gitt meg mye fint, blant annet noen utrolige lesere som har gitt meg inspirasjon, tilbakemeldinger og oppmuntringer - tusen takk! Men med en blogg følger også stygge, anonyme kommentarer - og jeg var nære ved å slutte når det virket som om folk fra Skjåk som jeg mest sannsynlig kjenner skrev noen av de kommentarene. Til slutt kom jeg til det at jeg skal ikke la meg knekke av folk som synker så lavt at de skriver anonym dritt over nettet, men heller heve meg over det.

To år. Det er ganske mye. På to år har jeg skrevet over 1100 innlegg og fått over 27 300 kommentarer. Det er mye, ihvertfall for meg. Så igjen, tusen takk til alle dere herlige lesere! :-)


Fikk et par bursdagsmailer i fjor, og setter stor pris på om noen vil sende i år også, hihi.

Så, gratulerer til meg med to år, eller hva?

PS: Jeg hadde tenkt til å poste et slikt innlegg den 20., men siden jeg var i London glemte jeg det helt. Bedre sent enn aldri!

madame tussauds

På onsdag hadde vi som sagt bestilt billetter til Madame Tussauds, og hadde oppmøte mellom 09.30 og 10.00. Kort fortalt fant vi ikke bussen vi skulle ta til Baker Street, og måtte begynne å gå fra Oxford Street. Vi stressa skikkelig og var helt sikre på at vi ikke kom til å rekke det - vi var fortsatt i Oxford Street når klokka var 09.40. Men heldigvis, når klokka var nesten 09.55 så vi den grønne kuppelen til Madame Tussauds. 

Det var folk overalt, uvanlig mye folk selv om vi var der utenom rushtiden. Var ganske kult å være på Madame Tussauds, men det er ikke en ting man trenger å gjøre flere ganger.

_privat

Har du vært på Madame Tussauds før?

taj sunset

Dere husker kanskje den konkurransen blogg.no hadde for et par uker siden, hvor 50 heldige bloggere fikk hvert sitt eksemplar av Escadas nye parfyme, Taj Sunset? Når jeg kom hjem i går lå det en pakke fra blogg.no og ventet på meg, og det var nettopp den parfymen! Utrolig gøy at jeg var en av de 50 som fikk parfymen, ble superglad!

Escada Taj Sunset lukter rett og slett herlig - og inneholder både mango og kokkoskrem. Det er en skikkelig frisk og lett lukt som passer perfekt om sommeren, og som jeg kommer til å bruke mye fremover. Om du trenger ny parfyme kan jeg virkelig anbefale den!


Fikk med søte sommerfugler, en slags røkelse og en kjærlighet  i pakken også, hihi.


_privat

Har du prøvd parfymen?

tajutvalgt
tajutvalgt

london day 3

På onsdag hadde vi bestilt billetter til Madame Tussauds - skal skrive mer om det i et annet innlegg, og legge ut bilder. Etter Madame Tussauds skulle vi møte moren til den engelske tanta mi, og gikk langs Themsen lenge sammen med henne. Vi så litt forskjellige ting som The Globe (Shakespeare teateret), St. Pauls katedralen og London Bridge i det fjerne. Vi gikk kjempelangt - helt fra London Eye til St. Pauls katedralen, og Big Ben før vi kom tilbake til London Eye igjen. Etter å ha gått i tre-fire timer tok jeg og mamma undergrunnen til Picadilly Circus og var der resten av kvelden.


_privat

Hva synes du om bildene?

home

For en utrolig lang dag. Det føles ut som om det var i går jeg og mamma gikk langs gatene i London klokka seks om morningen med koffertene våre og det eneste vi så var de røde bussene med to etasjer, eller at vi satt på undergrunnen fra Holborn til Heathrow. Etter en time med undergrunnen, nesten to timer med fly og over fem timer på buss er jeg supertrøtt.

Har så utrolig lyst til å dra tilbake til London, likte meg så utrolig godt der. Det superfine hotellet, alle butikkene, de koselige gatene, frokost på Pret A Manger og billig mat. Jeg er helt sikker på at jeg skal tilbake snart!


_privat

Hatt en fin dag?

jeg vil ikke hjem

Blir skikkelig deppa av å tenke på at i morgen på denne tiden er jeg hjemme igjen. Liker meg så godt her, og kunne godt hatt et par dager til i London. I dag har vi vært på London Eye, som var utrolig kult! Etter det gikk vi litt mer i Oxford Street og kjøpte et par ting vi har utsatt, før vi gikk tilbake til Covent Garden. Har masse bilder, både fra Madame Tussauds, London Eye og sånt, men de kommer når jeg er hjemme.

I morgen må vi dra fra hotellet halv sju (.....) for å ha litt god tid på Heathrow - hadde vært så sykt typisk oss å rote oss bort der. Men det er helt klart ikke siste gang jeg er i London, jeg skal tilbake!
Vi snakkes når jeg er hjemme i Norge! :-)


_privat

Hva har du gjort i dag?

london eye

Åååh, supertrøtt. I dag skal vi til London Eye, og siden det var milelang kø der i går skal vi være der rundt åpningstiden for å slippe så mye kø. Siste dagen i London, og det er mye vi ikke har fått gjort enda. I dag skal vi blant annet på London Eye, Camden Marked, Westfields osv. Har virkelig ikke lyst til å dra hjem igjen i morgen, liker meg så godt her!

 
_privat


Hva skal du i dag?

london day 2

Hei dere!

Hadde tenkt til å slenge inn et innlegg til i går kveld, men når vi kom hjem var vi så utslitte at vi la oss nesten med en gang. Vi tilbrakte så og si hele dagen i Oxford Street, og hadde over 26 varmegrader. Ble skuffet over TopShop, fant ingenting. Det eneste jeg kjøpte var en neglelakk. Og cupcakes. Hadde gledet meg til River Island og Miss Selfridges, men fant ingenting her heller. Zara og H&M derimot har veldig mye fint!


Resepsjonen på hotellet. Elsker hele hotellet, det er så fint og sentralt!


Oxfooord Street!
_privat

Hva synes du om bildene?

oxford next

 

God morgen!

Her er klokka halv 11, og vi er snart klare for å gå ut ? i dag skal vi til Oxford! Gleder meg skikkelig, men forventer egentlig at det er fult med folk. Det er meldt 24 varmegrader for i dag, og sola steker ute - herlig! Har akkurat spist litt frukt mens boyband musikk fra 90-tallet står på tven. Snakkes senere i kveld!


_privat

Hva skal du i dag?

london day 1

Hey!

Åååh, jeg elsker London, selv om jeg kun har vært her siden klokka 11 i dag tidlig. Etter å ha stått opp klokka 4 (død over tidlige morninger), tatt flytog, fly, gått rundt på Heathrow og tatt undergrunnen (som var utrolig skummelt synes jeg) var jeg helt utkjørt - og klokka var som sagt ikke mer enn 11. Etter å ha sjekket inn på hotellet, som er helt utrolig, gikk vi ut til Covent Garden og har brukt hele ettermiddag der.

BILDEDRYSS!


Solrik 4life az


Smart som jeg er reiste jeg i wedges. Beina mine er d-ø-d-e.


Skikkelig turist på vei til London med sekk og greier


5 minutter etter at vi hadde kommet oss inn på rommet. ..mitt rot alt sammen egentlig.
Etter faktisk 7-8 timer i Covent Garden ble det middag på rommet med take-away pizza og frukt fra Mark&Spencer, yummi.


_private bilder

Har du vært i London før?

snart avreise

Herregud, jeg begynner å få så sykt reisefeber! Synes det virker som om det kun er to uker eller noe slikt siden vi bestilte billettene, og nå drar vi faktisk i morgen! Alt er ferdig pakket, men allikevel føles det liksom ut som om ingenting er klart. Skal opp klokka fire i morgen tidlig (.....................), så egentlig burde jeg legge meg ganske tidlig. Kommer sånn seriøst til å dø av trøtthet.  

Tusen takk for alle tipsene jeg fikk angående London! Har skrevet ut alle sammen, så de blir med i veska, hihi. Kommer til å blogge mens jeg er der, men dere skjønner sikkert at bloggen ikke er første prioritet.
Men da snakkes vi i London folkens!Driver forresten og legger inn musikk på iPoden min til flyturen, så hadde vært fint om dere kunne skrevet ned favorittsangene deres eller sanger dere liker! :-)

spring


_privat

Åh, det er så koselig å være i Oslo med familien. Etter frokost i dag gikk vi en tur på lekeplassen (har et søskenbarn på nesten tre år), og det var så herlig vær! Tror vi var der i nesten to timer, og jeg klarte å ta over 300 bilder.. Noe som er dumt er at broren min har begynt å bli syk og mamma føler seg ikke bra - så det er utrolig typisk hvis vi klarer å bli syke før jeg og mamma drar til London. Krysser fingrene!

innkjøp 160411


Accessorize


KappAhlAccessorize

Hadde et gavekort på Accessorize, så fant ut at det var greit å bruke det når jeg hadde sjansen. Har hatt lyst på en Mulberry Alexa Bag "look-a-like" lenge, og fant en superfin en i dag! Er ganske fornøyd, elsker alt!

Hva synes du?

oslo

God morgeen!

Har egentlig mest lyst til å bare legge meg i senga igjen å sove i et par timer til, men nå er det like før vi drar til Oslo. Blir et par stopp, så vet ikke helt når vi kommer frem.


Tok det første bildet jeg fant, siden jeg ikke har tid til å ta et i nuet.

Hva skal du i dag?

girls night

lol rart øye

Holaa! Nå stikker jeg straks bort til Kristin for å spise taco og se på tv - som jeg sa i forrige innlegg. Det blir faktisk siste gang jeg ser de på en hel uke. Siden mange av dere har etterlyst bilder sammen med vennene mine hadde jeg tenkt til å ta med kameraet bort, meen siden det er strømtomt så går nok ikke det. Skal prøve neste gang!

Reiser i morgen tidlig, men skal prøve å poste et innlegg før jeg drar (så lenge jeg ikke klarer å trykke på publiser istedenfor lagre som utkast HEHEHEH). :-)

Peace out

Hva skal du i kveld?

three days left

ÆÆH tre dager til jeg drar til London, og påskeferie i dag! Siste timen i dag fikk vi både kjeks og sjokolade (og brødskive med brunost og sånt, kaffe og te, men jeg brydde meg mer om kjeksen og sjokoladen jeg, hehe..). Har brukt et par timer på å pakke siden vi drar til Oslo i morgen, og er snart ferdig. Senere er det taco, Norske Talenter og kanskje film med bestejentene, kooselig!


_privat

Skal du noe spesielt i ferien?


in my closet // skjørt #2
H&M

Helt klart et av favorittskjørtene mine! Det ble brukt ganske mye i fjor sommer, og kommer helt sikkert til å bli brukt mye i år også. Det er liksom så søtt og sommerlig!

Hva synes du?

fail x1000

Herregud, jeg klarte å faile skikkelig i går kveld. Hadde tenkt til å lagre innlegget som utkast slik at jeg lett kunne poste det på skolen i dag, men klarte selvsagt å trykke på publiser. Så ja, jeg var hos tannlegen i dag, ikke i går kveld. Som jeg skrev så har jeg en god del å gjøre, så har egentlig ikke tid til blogg - men følte at jeg var nødt til å si i fra om det her, hehe.


Forsøk på hoppebilde med webcamera.. Gikk ikke fult så bra.


Hva skal du i dag?

so little time


_privat

Åh, for en travel dag det kommer til å bli. Akkurat nå reiser jeg og Kristin straks til tannlegen, og er sikkert ikke hjemme før i seks-tiden. Så må jeg gjøre mye matte og pakke mesteparten til London, før jeg må dra på håndballtrening klokka sju. Har følt at jeg har hatt så god tid med alt tidligere i uka, men nå er det plutselig torsdag! Blir skikkelig godt med en ferie fra alt sammen nå, for jeg trenger litt fri nå merker jeg!   

Flere som synes det blir godt med ferie nå eller?

Forresten, tusen takk for alle tilbakemeldingene på innlegget om hva dere vil ha mer av!

must haves

Disse to plaggene skal jeg prøve å få tak i fra H&M Conscious Collection - de er så fine begge to! Tenk så fine de blir om sommeren, og hvor mye man kan bruke til de, spesielt shortsen. Til kjolen trengs det ikke så mye tilbehør bortsett fra et par armbånd eller ringer, og kanskje et par gladiatorsandaler.

Like?

en topp - to antrekk


Topp, belte og skjørt H&M


Topp H&M  Cardigan Cubus  Ankersmykke BikBok

Det var en god del som sa de ville ha mer av et plagg, tre antrekk - så here you go. Det ble bare to antrekk den gangen her også, hadde ikke så mye kreativitet på mandag da bildene ble tatt at jeg klarte å sette sammen tre stykker.. Jaja. Skal prøve neste gang!

Kom hjem fra en super dag på Grotli (hvor forresten Rupert Grint fra Harry Potter befinner seg fortiden!) for omtrent en time siden, men har dessverre ikke bilder siden jeg ikke fant det lille digitalkameraet mitt i dag tidlig.. Tredje gangen jeg står på slalåm, men herregud så gøy det var!

Hvilket antrekk likte du best?

hva vil dere ha mer av?

Har fått litt kommentarer på at bloggingen min har vært ganske ensformig i det siste, og det er jeg helt enig i. Tror jeg har gått inn i en slags vane med hva jeg blogger om, og derfor hadde det vært fint om dere sier i fra om hva dere vil ha mer av - for det er jo tross alt dere som leser det jeg skriver. Såå, fyr løs! :-)Hva vil dere ha mer av på bloggen min?

anbefaling : facial scrub

En ting jeg bare må anbefale er en ansikts skrubb fra Simple. Kjøpte den for 39 kroner på Vita for omtrent tre uker siden, og det var egentlig bare et impulskjøp - men herregud så glad jeg er for at jeg kjøpte den! Bruker den kun en gang i uka, og huden blir utrolig myk! Det er helt klart ett av de beste ansiktsproduktene jeg har brukt - huden holder seg myk i flere dager, og skrubben koster ikke mye i det hele tatt.


Kanskje ikke så lett å se selve skrubben. Skikkelig babebilde assss


_privat

Har du prøvd ansiktsskrubben fra Simple?


outfit 110411


Cardigan Pull And Bear

Endelig har det blitt varmt nok til at jeg kan bruke favoritt cardiganen min! Den er så fiiin.

Hva synes du?

sunny day_privat

Ååh, så herlig vær det er! Selv om det er litt overskyet (passa egentlig ikke så bra med sunny day til overskrift..) er det rundt 15 varmegrader - tenk hvor varmt det hadde vært om sola hadde vært framme! La meg ut på terrassen for å gjøre lekser, og tror jeg kommer til å bruke meste parten av dagen der ute også.

Hvordan er været hos deg?

good night

Hadde tenkt til å poste et innlegg tidligere, men skulle på russerevy og fikk plutselig litt for dårlig tid. Så ja, kom hjem fra russerevy for akkurat 17 minutter siden og skal faktisk gå og legge meg med en gang etter at jeg har spist bittelitt ost og kjeks. Er utrolig trøtt!Hatt en fin dag?

new york


_privat

Var ikke såå flink til å redigere det ordentlig - det ble litt for skarpe kanter og det så jo ganske fake ut også. Jaja. Synes sånne bilder er så kule at jeg bare måtte prøve meg igjen, hehe.

cookie box


_privat

salgsbloggen min


_privat

Da har jeg laget meg salgsblogg dere!
Satt lenge i går kveld med selve bloggen og alle innleggene, men nå er alt på plass! Selger en god del som aldri er brukt til en ganske billig pris - mye koster mellom 30-70 kroner!

Skjekk den ut her!

salgsblogg?

For et par uker siden ryddet jeg i klesskapet mitt, og fant noen plagg jeg har vurdert å selge. Det er bare dumt at klær bare blir liggende i skapet uten å bli brukt, og siden jeg har litt for mye klær er det bedre å gi det videre til noen andre som kanskje vil bruke det mer enn meg. Derfor har jeg tenkt å starte en salgsblogg, hvis det er nok interesserte!


Noen av klærne som skal selges.

Er dere interesserte i salgsblogg?

Isadora

Hihi, måtte bare bli med i konkurransen til Isadora, som deler ut 200 maskaraer.

isadorasample

outfit 080411


Shorts BikBok  Ring Six

Var bittelitt kaldt å gå i en tynn strømpebukse, spesielt når det var rene stormen når jeg dro på skolen i dag, men jeg klarte meg. Regnet har høljet ned i nesten hele dag, herregud så irriterende. Ser virkelig frem til London hvor temperaturen ligger på rundt 18 grader og full sol (i følge Yr)! 

Hva synes du?

which one?
_private


Prøvde å redigere samme bilde på to forskjellige måter, men tror egentlig jeg liker det siste bildet best - det første ble litt for rosa for meg.

Hvilket likte du best?

in my closet // genser #3
BikBok

Helt klart favoritt genseren min - den er så utrolig fin!

Hva synes du?
if you're lucky enough to be different, don't ever change


_privat

Elsker at det virkelig har blitt vår ute. Det er nesten 12 varmegrader ute, og jeg har mest lyst til å sette meg ut i sola og lese mens jeg hører på musikk. Men neida, må rette både matte og norsk til i morgen. Egentlig kan jeg bare ta med leksene ut, men litt slitsomt å gjøre matte ute, hehe.

cravings_kollasj av meg  Klær fra BikBok og TopShop

Ååh, give it to me. Har lyst på alt sammen, men spesielt jumpsuiten og blondeshortsen!

Likte du noe?

outfit 050411


Topp H&M   Cardigan BikBok   Smykke gave fra Anne Gøril (♥)

Ble litt rart lys (spesielt på det midterste bildet, ser ut som om jeg har grått hår og er hvit som et lik), men det får gå. Vi lagde masker i kunst og håndverk i dag, og har tenkt til å kanskje ta med kamera neste time når vi skal pynte de - hadde vært litt fint med et sånt innlegg tror jeg.

Hva synes du?

london tips?

Om akkurat to uker befinner jeg meg i London sammen med mamma, og jeg begynte å skrive ned ting og steder vi skal se for en god stund siden.
Vi skal selvsagt se de "obligatoriske" tingene som Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, Madame Tussauds, London Bridge, shoppe/gå i Oxford, Camden, Picadilly Circus og se musikal. Det hadde vært fint å få tips til butikker, steder, musikaler og hele pakka av dere som har vært i London, og ting som er lurt å ordne før man drar eller mens man er der. :-)

enjoy the little things in life


_privat  Enjoy the little things in life, for one day you may look back and discover they were the big things.

sunday, sunday


_privat

Selv om jeg har hatt en såkalt langhelg på fire dager ser jeg ikke akkurat frem til å gå på skolen i morgen. Blant annet fordi vi har framføring av selvlagd dans i gymmen, noe som kommer til å gå rett vest for min del. Jeg tror ikke gruppa mi har et minutt med dans en gang. Kommer til å dø av flauhet.

Nå skal jeg bare slappe maks av (som om jeg ikke har gjort nok av det de siste dagene), se litt mer The Hills (♥) og se på diverse London ting med mami. Noen av dere som har erfaring med Oyster Card forresten? Et slikt kort du bruker når du reiser med buss og underground i London. 

Hatt en fin helg?

rosebowl
_privat

Gleder meg til å kunne bruke shortsen i sommer, men så er den jo også kjempefin å bruke over strømpebukser!

the hills


_privat_printscreen

De siste dagene har jeg tilbragt på sofaen, mens jeg har sett på The Hills. Har blitt helt hekta på det, og ble akkurat ferdig med sesong 1. Jeg har med andre ord vært en skikkelig no-lifer de siste dagene, men hey - jeg har ikke hatt særlig mye annet å gjøre siden formen ikke har vært på topp. Nå er det tid for godteri, og selvfølgelig mer The Hills, hihi. Ligger jo skikkelig langt etter, det er vel sesong 7 som går på tv for tiden?

Ser du på The Hills?

in my closet // bluse #2


VIC

Åh, den er så fin! Helt klart et av favorittene mine i klesskapet, angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den.

Hva synes du?

candy pt. two


_privat

march outfits


14. mars


16. mars


18. mars


21. mars


Jeg trodde faktisk jeg hadde postet mer outfits i mars, men det hadde jeg tydeligvis ikke, hehe. Favoritten min for mars må nok være 14. mars, men liker veldig godt det fra 18. mars også.

Likte du noen av antrekkene?

hits