mai 2009

bading og vassing i elva

først må jeg bare si at det har vært utrolig varmt i dag og! jeg har gått i shorts og topp i hele dag, bortsett fra når jeg var i  konfirmasjonskaffe nå senere på dagen. jeg var hos kristin i dag, og vi fant ut at vi skulle ned til elva. kristin bada, mens jeg vassa. kristin prøvde faktisk flere ganger å dytte meg utti vannet, men fikk hun det til? nei! hahaha! men senere på dagen skulle kristin drepe noen maur ved å kaste vann utover maurtua. men hun tok nesten alt vannet hun hadde i bøtta og kasta det på meg i stede. så jeg ble jo klissvåt. men jeg må innrømme at  det var godt å få kjølt meg ned når det var så varmt. vi tok mange bilder også. de kommer når jeg får tak i de fra kristin.

nå sitter jeg egentlig bare å venter på at new moon traileren kommer. den kommer i kveld, på mtv movie awards. man fikk se det første klippet fra filmen i  går også.
 

går det an å glede seg mer til en film enn det jeg gjør til new moon?


forresten, så har jeg også prøvd bloglovin.

har du bada enda i år?
gleder du deg til new moon?
 

anette.♥

varmt, varmere, varmest

i dag har det vært utrolig varmt! det har vært over 25 grader bare i skyggen. jeg og kristin satt og solgte håndballodd, i skyggen heldigvis, og sigrun satt sammen med oss. etter at vi var ferdige, dro vi hjem til sigrun før vi dro til kristin for å ordne oss før vi skulle drille. det ble bare varmere og varmere, faktisk for varmt. vi øvde en stund før vi dro ned til hallen. der venta vi i over 1 time før det var vår tur til å gå på scena. det gikk egentlig ikke så veldig bra for meg. jeg gjorde feil og mista drillstaven. men pyttsann. når jeg kom meg hjem, hadde jeg noen minutter på meg itl å gjøre meg klar før vi skulle opp til dønfoss og møte tante, onkel og søskenbarna mine.

sola
neida, jeg hadde ikke lite å gjøre i bilen hvis du skulle lure.

redigert3
meg og søskenbarnet mitt på snart 2 år. vi satt nesten hele kvelden og kasta ball.

jeg er kjempesliten og trøtt nå, for det har vært noe å gjøre i hele dag.

har du hatt det varmt i dag?

anette.♥

dance like nobody is watching.

jeg elsker rett og slett å danse. med drillen så øver vi i mange uker, på en dans vi skal vise frem på forskjellige ting. når vi først står på scena og skal til å danse er jeg drit nervøs. men når jeg først begynner å danse, så synes jeg det ikke tar lang tid før vi er ferdige. flere uker med øvinger, og så er vi ferdige nesten med en gang etter at musikken har starta. i morgen er det ståk i skjåk, og vi skal danse. vi hadde generalprøve i dag, og jeg må si jeg føler meg veldig fin i drillskjørtet vi bruker. hahah.
vi hadde idrettsdag mot lom i dag. jeg trenger ikke si noe mer enn at det ikke gikk rette veien for skjåk. etter at vi hadde hatt generalprøve for ståk i skjåk i dag, dro jeg, sigrun og kristin til kristin, for hun hadde ikke sykkel. meninga var egentlig at kristin skulle sitte på bakpå hos sigrun til hallen, for der hadde hun sykkelen sin. men neida, vi glemte den og sykla hjem til kristin. kristin ville ha med oss tilbake for å hente sykkelen, og vi fikk is for å bli med henne. vi dro også tilbake fordi vi skulle mønte hanna, nina, elin, caroline og erik på bana. der var vi lenge og prata. jeg og kristin hadde forresten gresskrig, og jeg skal ta igjen kristin! etter en stund ble vi med to gutter å spille fotball, og vi var rett og slett dritgode! vi leda over de hele tiden, og de guttene er flinke i fotball! greit, så var de bare to, men ingen av oss går på fotball.
drill
fra ukm i år. vi kom faktisk videre til fylkesmønstring, men vi kom ikke videre derfra.
bildet er forresten sigrun sitt.

anette.♥

tur med håndballjentene.

selv om man ikke kan kalle det en kjempe lang tur for meg. jeg var hjemme fra skolen i dag, fordi jeg var så kvalm at jeg trodde jeg skulle kaste opp i dag tidlig og hadde kjempe vondt i hodet. men utover dagen ble jeg bedre, men ikke så bra at jeg orka å jogge opp til vetlsetra sammen med de andre håndballjentene. det var ikke nina heller, så vi ble kjørt så langt opp som det gikk, og gikk resten. vi brukte ikke så veldig lang tid. vi var der oppe og venta på de andre en god stund, før vi så noen røde prikker litt langt unna. hahah. da gikk vi for å møte de, og klatra opp i et tre. da var det grilling, men jeg hadde ikke særlig matlyst. etter mat fant vi ut at vi skulle leke boksen går, og jeg klare å sette meg rett oppi en tue med brennesler. heter det det? uansett, etter å ha drevet med det en stund skulle vi hjem igjen. jeg kunne godt ha vært der lenger. men egentlig så hadde jeg det gøy nedover. så flink som jeg er, så sparka jeg inni alt som var, tråkka akkurat der det var vått og vikla meg flere ganger. ikke at jeg hadde de beste skoene heller. jeg tenkte meg ikke om før jeg dro, så jeg gikk i skogen med vanlige sko. kjempesmart, ja jeg vet.

i morgen har vi idrettsdag mot lom, og på slutten så skal det være fotballkamp, skjåk mot lom. jeg er ikke med på jentelaget, for jeg skal ikke ødelegge mer for 8. klasse enn det jeg gjør allerede kommer til å gjøre på høyde.

jenterrr
alle sammen. (bortsett fra de som ikke var med)

jenterrrr
halve sigrun, anne gøril, kristin, anette og janne.

nina tok bildene, jeg stjal de fra andre. :-)

anette.♥

hodet mitt sprenges snart.

det er for fult av rle og hinduismen. men det verste er at jeg nesten ikke kan noe. og hvordan skal jeg klare å lære det jeg ikke kan enda til i morgen? det hadde kanskje gått litt bedre hvis jeg ikke hadde drevet med alt mulig anna som jeg ikke burde gjøre når jeg øver til prøve. men jeg og sigrun er veldig flinke til å øve sammen på msn, på det vi kan!
jeg sitter å hører på de andre som sitter på stua og ser på fotballkamp. jeg har fått med meg at akkrurat nå leder barcelona 2-0. jeg er ikke fotball-tilhenger, men barcelona vinner sikkert når de leder 2-0. hohoho. ikke at jeg bryr meg om hvem som vinner, men. huff, jeg har for dårlig kosentrasjon noen ganger, når det gjelder lekser. sånn som nå, jeg burde pugge, ikke blogge. men hva gjør jeg? joda, jeg blogger.
 
haha2
jeg digger den her.

men, jeg burde prøve å stappe mer hinduisme inn i hodet mitt, som sprenges hvert øyeblikk.

anette.♥

ferdig med en, tre igjen.

da var jeg ferdig med spansk tentamen for i år. hvor bra det gikk vet jeg ikke, men det ikke superbra og ikke superdårlig. en mellomting kanskje. det vanskeligste var å oversette en norsk tekst til spansk, hvor det var mange ord vi aldri har lært og som jeg måtte tippe på. men, nå er jeg ferdig med den, heldigvis. og da er det bare norsk, engelsk og matte igjen. pluss en muntlig, men jeg vet ikke om det er en slags tentamen eller ikke.

outfit
tentamen outfit, kan man vel kalle det.

det blir en slitsom dag i morgen og. først skal ha prøve om hinduismen, så en time med gym og resten av dagen skal vi sykle fordi 10. og 9. klasse skal ha tentamen og eksamen. jeg hater og sykle langt og lenge. hater det. når jeg kommer hjem igjen er det drill rundt klokka 4, og etter drill er det håndball, og på håndball skal vi jogge opp et sted å få mat der. det blir jo sikkert koselig da.
nå sitter jeg på trampolina og skal begynne å øve til prøve, mens jeg spiser sjokolade. jeg vet, jeg er kjempe sunn.

solaa
sånn er været akkurat nå. men et stort tre skygger for sola på trampolina. (det treet skal snart sages ned! HAHA!)

det er 61 dager til bursdagen min. (tror jeg) haha, klarer du å finne ut hvilken dato jeg har bursdag?

anette.♥

klappet og klart.

jepp, nå er jeg vel egentlig regelboka mi i spansk ferdig til i morgen. jeg tror den 4. timers lange prøva går bedre enn det jeg har trodd før, for vi får jo bruke alle hjelpemidler - bortsett fra data og mobil da.
i tillegg så er det jo coopertest i morgen. løp-så-mange-runder-rundt-bana-du-klarer-på-12-minutter-testen. men jeg skal være positiv. prøve å være. 

gloser
det fine, fargerike glosearket mitt. det er kjempedårlig bide, fordi det er tatt med mobilen.


forresten må du stemme på bildet til kristin! http://bergans.no/opptur/ det er bilde nummer 2.  jeg skulle egentlig legge ut et bilde, men det gikk jo selvsagt ikke. stem, så er du søt.

men nå må jeg gjøre meg helt ferdig med spansken, og bare krysse fingrene.
ønsk meg lykke til, både på spansktentamen og coopertesten!

anette.♥

trampolinemorro.

jeg fikk vondt i hodet av all spanskpugginga, så jeg gikk ut på trampolina en tur. jeg hadde med meg kameraet mitt og fikk tatt noen bilder.
trampoline
jeg så rett og slett halvdød ut, derfor tok jeg bort ansiktet mitt. :p


nå begynner de vel snart filmingen av new moon i italia, og jeg skulle gitt veldig mye for å være der nede da. italia er en plass jeg alltid har hatt lyst til å dra uansett, så det hadde jo vært kjempe gøy å være der når de filmer new moon.

men nå klarer jeg ikke vente lenger, jeg må sette meg å lese i dødslekene. alle sier den er kjempebra, såå. :-)

anette.♥

lesehest

er du en lesehest, sånn som jeg? jeg merker at jeg blir bare mer og mer lesehest, jeg. på fredag satt jeg og kristin å snakka om bøker mens sigrun satt der å kjeda seg. jeg tror jeg og kristin kunne prata lenge om bøker akkurat da. og i dag begynte jeg og elin å snakke om bøker, men da begynte de andre for å reise seg fordi de ikke orka å høre om bøker.
i dag fikk jeg dødslekene som jeg har venta på. jeg gleder meg til å begynne å i lese den.

anettesinbok

bokmerker
jeg fikk med meg noen få bokmerker fra jobben til mamma. noen som trenger et nytt bokmerke?


det her er en av de værste ukene på skolen. vi har coopertest på onsdag, spansk-tentamen på onsdag, idrettsdag mot lom på fredag, hvor vi kommer til å bli knust. uff
det ble heller ikke frisørtime på meg i dag, fordi hun hadde ikke tid til å stripe håret mitt. derfor skal jeg til frisøren 4. juni i stedet. men nå burde jeg begynne å skrive inn ting i spanskregelboka mi.

er du en lesehest?

anette.♥

pinkpanter?

ihvertfall nesten. 
rosaoutfit

rosaaa
rosa t-skjorte og ..

.. rosa sokker er jo kult da.
rossasokker


jeg fikk vite i dag tidlig at jeg kanskje skal til frisøren i morgen så da må jeg finne ut ganske fort hva jeg skal gjøre med håret mitt. jeg skal ihvertfall stripe det litt, og klippe tuppene. men så var det den panneluggen da. jeg har lyst til å prøve, men jeg vet liksom ikke om jeg kommer til å passe i det. jeg tror jeg skal spørre frisøren hva hun synes, og bestemme meg der og da.

nå på onsdag har vi tentamen i spansk, og jeg gruer meg veldig. læreren vår sa at vi ikke trengte å gru oss, for den var ikke så vanskelig. men jeg gruer meg alikavel. spansk er helt greit, helt til jeg må skrive noe sammenhengende. det er jeg ikke god til. men jeg krysser fingrene og håper på det beste.

skal du ha tentamen i valgfaget ditt?
hadde du klipt pannelugg, hvis du var meg?

anette.♥

jeg har ikke noe spesiellt å blogge om ..

.. bortsett fra at det er kjempefint vær ute! det har vært nesten 21 grader i skyggen. jeg skriver ikke noe langt innlegg nå, jeg legger heller ut bilder.

sun
i går kveld.

blhimmel
i dag, for  noen timer siden.

lionlamb
gjett hva jeg har gjort i dag?


... jepp, jeg har lest twilight på trampolina.
anetteleser

har det vært varmt hos deg i dag?

anette.♥

fanthomas!

digger du fanthomas? haha, det gjør jeg.


 
jeg har egentlig ikke så veldig mye å skrive om nå, bortsett fra at kristin har vært her i dag, og vi har vært playstation-nerder.
og såå, legger jeg bare ut noen bilder fra i går, når det var regnbue.

regnbue1


regnbue2


liker du fanthomas?

anette.♥

morgenfugler?

joda. vi er ihvertfall våkne. vi gikk ut i natt rundt klokka 3-4, og det var lyst ute. veldig lyst. etter at vi hadde vært ute, la vi oss for å se på film. eventyr i new york faktisk, og den er kjempesøt. vi sovna alle sammen. først sigrun og kristin, og så en stund etter sova jeg også.
.

heha, det var faktisk til den sangen jeg sova.


når vi våkna i dag tidlig, lå sigrun på gulvet. hahah. jeg skylder på kristin, for hun hadde størst plass, og jeg lå klemt inni veggen.

vi har tatt mange fine bilder. hosthark. jeg har ikke hatt med meg kamera, så jeg har ikke fått tatt bilder, men det har de andre. kristin har lagt ut bilder så besøk henne.

anette.♥

sommartidar, hey hey sommartidar.

jeg begynner virkelig å få følelsen om at det snart er sommer. i dag etter at jeg var ferdig med prøva gikk jeg ut til de andre som hadde gym. da var klokka nesten halv 10, og det var kjempe varmt ute! jeg satte meg i gresset og så på de som hoppa lengde, mens jeg hørte de som spilte fotball i bakgrunnen. da kom den virkelige sommerstemninga.


jeg kommer i skikkelig sommerstemning av den sangen her og. den hørte jeg på hver sommer når jeg var mindre.

er det noe jeg liker å kjøpe, så er det sommerklær.

klrr
greit, så var ikke alt sammen så typisk sommerklær.

jeg er fortsatt trøtt jeg, og da er det jammen bra at det er langhelg nå.
men nå tror jeg at jeg snart skal hjelpe til å lage kake til broren min som har bursdag i dag. si gratulerer med dagen til han!

hva skal til for at du kommer i sommerstemning?

anette.♥
 

jeg. er. så. trøtt.

jeg er utrolig trøtt. og det er bare tirsdag! det er vel like før jeg sovner her i den harde kjøkkenstolen. men jeg har så mye å gjøre. jeg har samfunnsfagprøve i morgen (som jeg må ta mens de andre har gym), jeg har engelsk leselekse til i morgen, jeg har engelsk oppgaver til i morgen, og i tillegg så gjorde jeg noe spansk jeg egentlig ikke hadde trengt å gjøre. hurra!.. jeg har vondt i hodet også. men nå skal jeg slutte å syte over hvor fælt jeg har det.
i morgen er heldigvis siste dagen på skolen denne uka, siden vi har fri torsdag og fredag.

tskjorte
jeg har kjempekul t-skjorte! det er mobilbilde, så det er ikke så bra.


jeg gruer meg så til vi skal ha tentamen om to uker. usj.
men jeg lurer egentlig på om det er noen som leser bloggen min.
leser du bloggen min?

anette.♥

egentlig ikke tid

jeg har egentlig ikke så mye tid til å blogge nå, for jeg må begynne å øve litt på en samfunnsfagprøve før jeg skal på håndball.
vi hadde framføring om en bok i dag, og jeg hadde om new moon. jeg fikk faktisk 6/5 på framføringa, og jeg er fornøyd.
idag kom forresten den offisielle new moon plakaten ut!

18ir6u

jeg likte den jeg.
oog, jeg tror mamma har bestilt frisørtime til meg nå. jeg tror jeg skal klippe pannelugg jeg. eller?

anette.♥

søppelplukking

i kveld var jeg og håndballgruppa og plukka søppel fra i går. vi driver nemlig å tjener inn penger til vi skal til italia på cup i 2011. det var egentlig ikke så veldig mye å rydde, så vi begynte å hoppe ned fra scena å ta bilder. jeg skal prøve å få tak i bilder. vi sang også fairytale mens noen filma oss. vi lo vel nesten mer enn vi sang, fordi enten så sang vi for fort, dansa rart eller så sang vi ikke noe fint. men jeg hadde det ihvertfall morsomt.
nå sitter jeg å pugger på en norskprøve jeg har i morgen, om tegneserier. det går nok bra, får vi håpe.
i morgen er det bare 1 måned igjen til sommerferien! 30 dager til før det er 2 måneder ferie! åh, som jeg gleder meg!

for at innlegget ikke skal bli så kjedelig, slenger jeg med et bilde jeg tok for noen dager siden når det var nesten 20 grader i skyggen. sommervææær.

anetteute

gleder du deg til sommerferien? (høhø)

anette.♥

17. mai, er vi så glad i ..

jeg syns ihvertfall 17. mai er koselig. :-) gratulerer med dagen, alle sammen. tenk, nå er det et helt år til neste gang. 365 dager til vi finner frem flaggene og alt det for å feire 17. mai igjen. 365 dager til jeg og de andre drilljentene skal drille i toget igjen. i dag har alt gått veldig fort, egentlig. først så gikk vi i toget i skjåk, så hoppa vi på bussen til lom for å drille der, gikk i tog i lom. jeg har hatt det gøy i dag ihvertfall. etter at jeg hadde kommet meg hjem fra lom igjen, dro jeg og familien min til grotli for å spise middag der. jeg begynte å kjede meg etter hvert, så jeg tok kameraet til pappa og tok bilder. jeg tror ikke jeg skriver mer, jeg legger heller ut bilder.
 
lys3
neida, jeg hadde det ikke gøy med å ta bilder av lys. ikke i det hele tatt.

blomster

aneteogkristin
anette og kristin, før vi skulle dra.
anette2

har du hatt en fin 17. mai?

anette.♥

håret mitt ..

.. hva skal jeg gjøre med det? jeg vil klippe det, men man ser det aldri ordentlig hvis jeg klipper det opp. hva annet er det å gjøre? jeg har tenkt til å stripe det litt, og jeg luurer på pannelugg. jeg vet liksom ikke hvordan det hadde vært, så det frister meg å prøve. men så vet jeg ikke om jeg kommer til å kle det, og det kan jo hende jeg blir lei av den. men da er det jo bare å la den vokse ut igjen, ikke sant? det frister meg egentlig å prøve.
hva synes du? er det fint med krølla hår og pannelugg?
 
hr

jeg vil gjøre noe med håret mitt nå snart, det er så kjedelig.
så si hva du synes da?

anette.

fy søren så gøy!

endelig er blogg.no oppe igjen!

i går kveld var jeg, sigrun, hanna, nina, tina, sigri, mari, rannei, ane, caroline, bård ove, erik og sindre (puh) oppe hos anne gøril, og vi hadde det kjempe gøy! det er lenge siden jeg har hatt det så gøy. vi spilte fotball, og jeg var ikke noe bedre enn det jeg har vært før, jeg klarte å falle i stede for å sparke ballen til og med, prata, hadde sovepose-sekkeløp, tok masse bilder og lo kjempe mye. vi må gjøre det igjen en gang i sommer! det eneste som var dumt, var at det var store stygge mygg overalt, og jeg har fått myggstikk.

jeg hadde med mobilen, og tok litt bilder og filma litt. anne gøril minte meg på at man kunne ikke bruke mobilfilmer på moviemaker, så jeg legger bare inn noen bilder jeg.
 

sindreag
sindre og anne gøril

sigritina
sigri og tina

annegrilanette
anne gøril og anette

anettetinasigrunrannei
anette, tina, sigrun og rannei


jeg tok et bilde fra anne gøril, og et fra sigri.

i morgen er det 17. mai, og jeg både gruer og gleder meg. grugleder meg blir vel det da. jeg har pussa staven og er klar til i morgen. tror jeg.

anette.♥

en utrolig gøy kveld

i kveld har det vært helt utrolig gøy. for det første, så vant laget mitt tinestafetten! vi slo 9.klasse og det andre 8.klasse laget! jeg ble så innmari glad, og det var så innmari morro å vinne over 9. klasse! etter det, dro vi på kroa å kjøpte oss softis. vi var maange der, og vi hadde det kjempe gøy! etter det fant vi ut at vi skulle dra opp til statoil, og sette oss på benkene. der satt vi bare en liten stund før vi dro tilbake til idrettsbana for å spille fotball. vi delte inn i lag, og spilte leenge. jeg tror stillinga ble 4-4 eller 4-5. vi var dritgode alle sammen. ahaha. etter det gjorde vi egentlig veldig mye rart. vi prøvde å lage pyramider, lå i en ring og tok stein saks papir, sto på hendene og mye mer. til slutt løp alle bort på det store tjukkassen. vi fant et tau og hoppa høyde over det, og etter på begynte vi å hoppe tau. fy søren så morsomt jeg har hatt det i kveld!  jeg har dessverre ikke bilder, men elin filma og tok mye bilder så stikk innom henne og se! (de kommer i morgen)

tinestafettenlogo2009

løp du tinestafetten?

anette.♥

hoppetihopphopp

jeg ligger ute på trampolina i dag også jeg og gjør spansk lekser. det har vært varmt i dag og, men nå har det skya over, det blåser og det er klat når sola ikke er framme. men når den kommer fram fra en sky en liten stund er det godt å varmt. teitestoreskyer.
idag fikk vi vite lagene til Tine Staffetten som er i kveld. jeg kom på det raskeste laget som må løpe mot 9. og 10. klassinger. uff.  
page
hahaha, jeg måtte bare prøve å ta et bilde når jeg hoppa på trampolina.

men nå er det veldig kalt igjen. så jeg løper inn og henter jakka mi, og hopper litt for å bli varm igjen.

hvilket valgfag har du på skolen?

anette.♥

sol inne, sol ute

sool, bare sool. endelig er det fint vær igjen. i friminuttet i dag var vi på bana og spilte fotball. og jeg er så fantastisk dårlig i fotball, men det viktigste er vel å ha det gøy? uansett, så har det vært fint vær i hele dag. så nå sitter jeg ute på trampolina og skal gjøre lekser.

ewgees


jeg håper at det fine været varer til 17. mai! på drill idag skal vi prøve uniformene våre, og sikkert finne ut oppstillinga til toget. eller togene, siden vi skal gå i to tog. vi skal sikkert øve en del på marsjprogram også.

anette17mai

det her er det eneste bildet fra 17.mai jeg har på datan min. jeg så rar ut, men jeg legger det ut alikavel. og det er fra i fjor. forresten så har kristin redigert bildet.
men nå må jeg begynne og gjøre lekser.

liker du 17. mai?
gleder du deg til 17. mai?

anette.♥

kuule sko

jeg digger converse skoene jeg kjøpte i thailand i fjor. selvsagt er de kopier, men det bryr ikke jeg meg om. de kosta faktisk ikke mer enn 150 norske kroner.

cats


jeg prøvde en glatteshampoo i dag, men det ser ikke ut som den virker. håret mitt er faktisk enda mer krøllete og krusete enn det det pleier å være. hmphf. det var litt irriterende, for nå kommer sikkert halvparten av håret til å være halvglatt, og resten krøllete. så da må jeg fram med glattetanga.
i morgen i gymmen skal vi løpe om igjen for å plukke ut de raskeste til tine-staffetten på torsdag. det synes jeg egentlig er en urettferdig måte å gjøre det på, men det er ikke jeg som bestemmer.

skal du løpe tine-staffetten?

anette.♥ 

Hypernevrokustiskediafragmakontravibrasjoner

jeg har hikke! det er slitsomt.

mrhikkup

og takk anne gøril, jeg har fortsatt tusj i ansiktet. rosa og blå tusjstriper faktisk.

jeg skal ..

.. kjøpe meg nytt kamera! nikon d60, faktisk. jeg skal kjøpe det, bare jeg får skrapa sammen 1000 kroner til. kameraet koster litt over 4000, jeg har 3000. jeg får sikkert penger til bursdagen min, men jeg vil ikke vente  lenge.  

kameranikon
yeye.


i dag fikk vi vite at vi skal lage en sånn dere presentasjon om musikk vi liker, i musikken. jeg vet ikke om jeg skal ta love story, halo eller decode. hmmh.

 hvem synes du?

pappa sier jeg burde prøve å skrive en fortelling til et sånt forlag eller hva det nå var, fordi han og bestefar synes jeg skriver så innmari bra. det hadde jo vært gøy å prøve, men de som skriver inn til sånne ting er sikkert bedre enn meg.
men jeg får se hva jeg gjør.

anette.♥

home, sweet home.

etter en 6 timers tur er jeg hjemme igjen. det var mye bedre å reise 6 timer enn 10, som det var med bil nedover. jeg er dødstrøtt. jeg synes det føltes som å stå opp klokka 5 når klokka var 10 i dag, så det sier vel litt. så jeg skal prøve å legge meg tidlig i kveld, selv om jeg aldri kommer til å klare det. 
i bilen i dag la jeg faktisk merke til at det er nye fanta-flasker. haahah.
 
brusen
heha

bilturen hjem gikk veldig fort, sikkert fordi jeg leste twilight og hørte på musikk hele veien. jeg ble overraska når jeg så at vi var på lillehammer - jeg trodde vi hadde kjørt i 1 time, ikke nesten 3. 

bare for å ta med noe mer, så slenger jeg med de 3 favorittsangene mine akkurat nå;
1. Halo - Beyoncè
2. Love Story - Taylor Swift
3. Pressure - Paramore

hva er dine 3 favorittsanger akkurat nå?

anette.♥ 

et bittelite innlegg

i dag har det vært konfirmasjon igjen. det var veldig gøy den gangen her og, og mye mat. mye. denne uka har jeg hørt mye "ja, neste år er deg du som er konfirmant!" , "neste år er det du som er i bunad" og  "er du ikke stolt over håret ditt?" 
nå skal jeg begynne å pakke, for i morgen klokka 11 så sitter jeg på flyet til oslo, og ca. en time etter det så sitter jeg i bilen hjem til den fagre bygda skjåk. haha.
så det var det.  

anette.♥

laang dag.

dagen i dag har vært veldig lang. jeg sto våkna rundt klokka 10, og spiste frokost klokka 11. veldig spennende, jeg veit. etter det satt jeg og gjorde matte i noe som føltes som en evighet, før jeg gikk lei og satte meg på datan. så ble jeg med tante og mamma til byen. jeg fikk kjøpt meg øredobber, smykke, shorts og t-skjorte. herregud så mye penger jeg har brukt denne uka.
i går fikk jeg fremkalt bildene på undervannskameraet mitt fra egypt. det var ikke alle bildene som var like bra, men. men ser hva det er bilde av, og det er vel det viktigste? :-)


jeg elsker den sangen her. den er så fin!


So many questions I still had for him. I could talk to him forever, never sleeping, never leaving his side. I could see his face so clearly now? almost hear his voice. And, despite all the horror and hopelessness, I was fleetingly happy. So involved was I in my escapist daydreams, I lost all track of the seconds racing by.
Bella Swan, Twilight Chapter 22, p. 440


anette.♥ 

gjett hva ..

.. jeg har gjort i dag. høhø. jeg har shoppa, igjen. nye sko, enda en kjole og en tightsbukse. nesten alt jeg har kjøpt denne uka er fra gina tricot. det er utrolig mye fint der.

img2155aa
jeg var usikker på kjolen, men jeg kjøpte den. (fin bok igjen!)
(bare ignorer beina mine. jeg vet ikke hvorfor de ble så mørke, og knærne mine så herpa ut.)

img2161
new shoooes.


nå i mai hadde dumbo og småen blitt 2 år, hvis de hadde levd enda. dumbo og småen er kaniner jeg hadde, men de døde 12. mars 2008, når jeg var i thailand. jeg savner de utrolig mye. og de vil alltid ha en stor plass i hjertet mitt, for de to var spesielle. dumbo skjønte meg virkelig noen ganger. det høres sikkert rart ut, men det gjorde han. en dag jeg var lei meg for noe, så gikk jeg ut til kaninene. dumbo kom bort med en gang, og ville opp i til meg. han klatra opp på skulderen min, og lå der helt stille. når de døde, så klarte jeg ikke å tenke på de uten å få tårer i øynene. de to var helt spesielle for meg.

har du mistet kjæledyr som betydde mye for deg?

anette.♥

hjemme fra shopping

jepp, nå er jeg hjemme igjen. shoppingturen ble ikke særlig lang, men jeg fikk jo kjøpt en ting - en ny topp. nå sitter jeg og ser på tv, igjen. og det regner, igjen. ikke så mye denne gangen da.

img214f
den nye toppen. legg merke til den fine boka! (som man kanskje ikke ser så godt.)

nå har jeg så utrolig lyst på sommer og sommerferie. men tenk, det er nesten bare en måned igjen før det er ferie! det skal bli godt det.

gleder du deg til sommeren, og sommerferien?

anette.♥

kyssesyke

i går kveld så satt vi å snakka som kyssesyken. jeg hadde det når jeg gikk i 3. klasse, og da fikk jeg en stor kul-lignede ting på halsen. jeg dro til legen og til sykehuset, men de fant ikke ut hva det var. og i går kveld så fikk jeg vite at en lege hadde sagt til mamma og pappa at jeg muligens hadde kreft, på grunn av den kulen! bare fordi de synes jeg var alt for ung til å ha kyssesyke, og ikke skjekka meg for det, så sa de at jeg kunne ha kreft! herregud, at det går an. de burde da skjekke alle mulige ting det kan være, i stede for å tenke på at det kunne være noe så alvorlig som kreft. kyssesyke kan jo selvsagt være alvorlig det og da. men selvasgt så var det ikke kreft. det var en helt vanlig fastlege som tenkte at det kunne være kyssesyke. jeg fikk litt sjokk i går kveld, for jeg har aldri hørt noe om at de sa at det var kreft. jeg synes bare det er litt rart å tenke på at folk gikk rundt å var kjempe redde for at jeg skulle ha kreft.
nå så jeg kreft mange ganger.

nå har vi akkurat spist middag. pannekaker. om en liten stund skal vi shoppe, igjen. så når vi kommer hjem igjen så blir det nok et innlegg til, med hva jeg har kjøpt og blabla. :-))

har du hatt kyssesyke?

anette.♥

vinnerlykke!

i det siste har jeg hatt  vinnerlykke. først, så vant jeg konkurransen på bloggen til mari. og nå i dag fikk jeg vite at jeg vant skrivekonkurransen på Twilight Norge! :'D jeg trodde helt seriøst aldri at jeg skulle vinne. jeg vant en twilight t-skjorte, twilight penal, buttonsett, nøkkelring, og bøker. :-D men nok om det.
nå sitter jeg å ser på tv mens det øsepøseregner ute. men jeg synes det er koselig å sitte inne å høre på regnet, jeg.
sånn ellers,  så har jeg så innmari lyst til å lese dødslekene. jeg så den i dag når vi var ute og shoppa, men tenkte at jeg kan vente til mamma får bestilt den til meg på bokhandelen. men jeg vet ikke om jeg orker å vente så lenge.

ddslekene


anette.♥

shoppingshopping

nå er jeg hjemme fra shopping, og har spist middag. på det senteret vi var på, så var det innmari mange fine butikker. og jeg fikk jo kjøpt litt. :-)

img2131k
tunika fra gina tricot - 199 kr (den er mye finere på)

img2140j
kjole fra gina tricot - 149 kr

jeg kjøpte litt til, men jeg orka ikke ta bilde av det.
men nå må jeg begynne på leksene mine, så det her ble bare ett bittelite innlegg.

anette.♥

frode krøllhode

åh, så godt å slippe å stå opp klokka 7 i dag for å dra på skolen. nå har jeg akkurat spist frokost, og etterpå skal vi på shopping! :-)
jeg glatta håret mitt i går, og herregud som jeg skulle ønske at jeg hadde rett hår, ikke krølla.

glattakrlla

håret mitt er egentlig ganske langt, men det ser man jo ikke når det krøller seg. jaja, nok om krøller.
det er kjempe fint vær i dag og. når jeg er ferdig med å blogge, så tror jeg at jeg skal sette meg ut. jeg sitter å venter på at jeg skal få timeplanen på e-mail, så jeg kan begynne med leksene så jeg slipper å ha bare noen få dager på meg å gjøre alt.
men nå løper jeg å henter twilight boka mi, og setter meg ut og leser! :-)

hva skal du i dag?
har du lest, eller vil lese, twilight?

anette.♥

kjedelig.

jeg kjeder meg. veldig. jeg sitter faktisk å gjør samfunnsfag leksa mi, og ikke at det er så veldig gøy. nå tenker du sikkert at jeg er en som gjør lekser i helga fordi jeg ikke har noe bedre å gjøre. men nei, det gjør jeg ikke. jeg gjør det fordi jeg har en del lekser å gjøre, og vil ikke sitte med lekser hele neste uke når jeg istede kan gjøre mye andre ting med søskenbarna mine, som å shoppe, være ute, og treffe resten av familien min som bor i stavanger. :-) 

anettekonf

jeg fikk tak i et bilde fra i går, så da slipper alle innleggene mine å bli så bildeløse.
jeg ser gravid ut, men kjolen er sånn. det er ikke min feil.

men nå får jeg bli ferdig med leksene, det kommer nok et innlegg senere i dag.

anette.♥

jeg fryser.

overskriften sier vel alt. nå har de fleste gjestene dratt fra konfirmasjonen, og jeg sneik meg ned til pcen og et kaldt rom. så nå sitter jeg å fryser, fordi vinduet står oppe og jeg aner ikke hvordan jeg lukker det. ikke orker jeg å reise meg for å prøve heller. for jeg er så mett. altfor mett. når vi spiste kaker, så var det minst 7 forskjellige kaker. hoho. og jeg er tørst, for mamma helte halvparten av det som var av salt oppi popcornet.
men jeg får gå å være litt sosial med resten av familien, siden jeg ser de så sjelden alle sammen. :-)

hvordan har dagen din vært? min har ihvertfall vært kjempe bra.

anette.♥

det forige innlegget klikka.

så jeg får skrive det på nytt. ikke vet jeg hva som skjedde, men.

video:paramoredecodetwilightsoundtrackhq

Paramore - Decode
Jeg kommer i skikkelig "twilight-stemning" hver gang jeg hører sangen, eller ser musikkvideoen.
åherregud, som jeg gleder meg til new moon kommer på kino. eclipse og, for den saks skyld.

anyway, i dag har det vært sommervær. endelig, sier jeg bare. jeg er så lei av snø og kuldegrader. brr. håper bare at det holder.

har det vært sommervær der du er i dag?

anette.♥

twilight-stemning

(okeei, nå vil filmen plutselig ikke vise seg, så da legger jeg ut linken i stedet; http://www.youtube.com/watch?v=zKqelRdud0A)

jeg kommer i "twilight-stemning" hver gang jeg hører den sangen, eller ser musikkvideoen.
 
åherregud, som jeg gleder meg til new moon kommer. eclipse og, for den saks skyld. 

anyway, i dag har det  vært sommervær ute. endelig, sier jeg bare. jeg er så lei av snø og kuldegrader. jeg håper bare at det fortsetter å være varmt. 

nå vil ikke teksten flytte seg til venstre igjen, så filmen var ikke det eneste som klikka.

er det sommervær der du er i dag?

anette.♥

varmt!

joda, jeg er fremme i stavanger. :-) akkurat nå sitter jeg ute på terrasen og har spist frokost. hjemmebakte boller til frokost faktisk. jeg er ikke noe frokostmenneske. men uansett, klokka er ikke 12 en gang, og det er kjempe varmt ute. jeg sitter i t-skjorte og har bretta opp tightsen min. det føles som om det er sommer. i dag skal vi vel egentlig bake alle i hop, siden det er komfirmasjon i morgen.

jeg skulle ønske jeg hadde et bra kamera nå. fordi det er så fint ute, og det var kjempe fint i går når vi kjørte. jeg tok selvsagt ikke med  kameraet mitt, så det ble noen mobilbilder. men de får jeg ikke lagt inn nå, for jeg har ikke med mobilkabelen min heller.

er du et frokostmenneske?
er det varmt der du er nå?


anette.♥ 

hits