mai 2010

WHITE ROSES

Etter konfirmasjonen min i går så står det igjen en del blomster - og meste parten er hvite roser. Elsker de, synes de er så søte, hihi. Men nå maser Kristin på meg, vi skal bort til Sigrun som også konfirmerte seg i går på et såkalt "nabo-kalas". MERE KAKER, YIHUU!!

Hva synes du?

TAKE ME TO LONDON


/weheartit

Noe jeg helt glemte i går kveld var å fortelle at jeg fikk en tur til London i konfirmasjonsgave! Jeg ble så utrolig glad, for jeg har alltid hatt lyst til å dra til London! Shopping, Madame Tussauds, Big Ben, Starbucks, røde busser pluss pluss. Har nesten ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! Det er dessverre en stund til, vi drar nemlig i oktober-november. Men det er jo alltid fint å ha noe å se frem til, right?

Har du vært i London?

PERFECT

Dagen i dag har rett og sett vært perfekt! Jeg har brukt en hel dag sammen med noen av de som betyr aller mest for meg og fått utrolig mange fine gaver - jeg tror ikke konfirmasjonen min kunne blitt bedre. Det eneste som er surt, er dagen allerde er over. Dagen jeg har gledet meg til lenge er over lenge før jeg vil at den skal være over, hihi.

Er du konfirmant i år?

BLOGG VS BLOGG - STEM


Da har jeg trekt ut fire blogger, og disse kan du stemme på! Du kan stemme så mange ganger du vil, på hvem du vil. Vet ikke helt hvor lenge jeg kommer til å ha det gående, men to-tre dager kanskje?

http://pilotbille.blogg.no/

http://eiriinda.blogg.no/
http://marriel.blogg.no
http://ceciliemhermansen.blogg.no/


Vet ikke om det blir noe særlig blogging i morgen, siden det er konfirmasjonen min! Hihi, gleder meg egentlig!


 BLOGG VS BLOGG


Huset har begynt å fylle seg opp med familie, og da sier det seg egentlig selv at jeg vil heller bruke tid på dem enn å sitte foran datan, tehe. Derfor setter jeg i gang en runde med Blogg VS Blogg, så det faktisk skjer noe på bloggen. Dere kan melde dere på til i morgen, og så trekker jeg ut noen blogger.

Meld deg på da, hihi!


HELP ME CHOOSE

Som jeg nevnte i går så skal jeg ha et bilde av meg selv på forsiden av et sånt sanghefte i konfirmasjonen min (enda mer konfirmasjonssnakk, hihi). Jeg hadde egentlig tenkt til å ha et bilde fra 17. mai i år, men så vil noen i familien at jeg skal velge skolebildet og i tillegg fant jeg et brukbart ett fra i fjor. Så nå vet jeg ikke hvilket jeg skal bruke, hehe. Derfor hadde det vært fint om du sier hva du synes!

Bilde 1 - 17. mai i år


Bilde 2 - skolebildet som jeg egentlig ikke er så glad i..


Bilde 3 - fra i fjor vår.


Hvilket bilde synes du jeg burde bruke?

FLORAL DRESS

Synes denne kjolen er utrolig søt! Veldig sommerlig, og fargene var kjempefine. Den står veldig høyt på ønskelista mi for tiden, sammen med mye annet, tehe.. Om det blir til at jeg kjøper den kommer den til å bli brukt mye i sommer!

Like or dislike?

TODAYS HAIR - 270510

Hver dag håret mitt lider av en viss sykdom kalt bad hairday pleier jeg å bare surre det i en klump. I går var jeg innom bloggen til Trine Sjursen, og så at hun hadde pyntet den helt vanlige hårfrisyren med en blomsterklype. Så i stedet for å bare gå med en liten klump med hår på hodet, ville jeg prøve det! Synes det var utrolig søtt ihvertfall.

Håret mitt har falt litt ut, så det er kanskje ikke så bra ut - men det krever sitt å være journalist altså! Eller egentlig ikke.. Elsker å jobbe hos Fjuken! Og forresten, alle dere som får Fjuken i posten må se på side 12 og 13, og skjekke hvem som har skrevet de to største sakene der, hihi!

Hva synes dere?

BUSY GIRL

Føler at jeg snakker om konfirmasjonen min hele tiden, men det er grunnen til at det er så lite og dårlig blogging på meg for tiden. Det er utrolig mye som skal gjøres, og derfor blir det ikke så mye tid til overs. Merker det både på hvordan innleggene mine er og statistikken. Men jeg kommer sterkere tilbake etter konfirmasjonen!

Vurderer å ha det bildet her som framside på et sånt sanghefte, selv om jeg står som en ku.
Hva synes dere om det?

MY FAVOURITE PAIR OF EARRINGS


Bollekinn og fregner!! <3<3<3


Jeg elsker virkelig disse øredobbene som jeg har kjøpt på Accessorize. De er så utrolig søte, og det er ingen tvil om de er favorittene mine når det gjelder øredobber. I tillegg så går de til veldig mye, og er veldig sommerlige. Dere har sikkert sett de flere hundre ganger, hihi.

Like or dislike?

OBSESSION : OWL RINGSNoe jeg synes er utrolig kult er ugleringer! Likte det ikke i det hele tatt før, men nå har jeg virkelig fått sansen for de. De er jo utrolig søte da, hihi! Jeg har veldig lyst på en selv, men de eneste stedene jeg finner de er på butikker som Forever21 og på Ebay. Burde kanskje vurdere å kjøpe en fra Ebay om jeg ikke kommer til en butikk de har ugleringer.

Like or dislike?

TODAYS HAIR

Sorry for sen blogging i dag, men kom ikke hjem før halv fem tiden. Har nemlig vært på utplassering! Hele 9. klasse har arbeidsuke denne uka, og jeg og Kristin er hos lokalavisa. Utrolig morsomt, og det er faktisk sånn at jeg gleder meg til å stå opp i morgen for å dra dit igjen. Anyway, dagens hår. Jeg har ikke brukt den sløyfeklypa så mye til vanlig, men jeg synes jo egentlig at den er kjempefin! Passet perfekt og dra litt hår bak og feste det med den sløyfeklypa!

Hva synes du?

RAINDROPS ON DAISIES
Foto: Privat    Kamera: Canon EOS 450D

Elsker kvaliteten bildene mine får når jeg laster de opp på bloggen. <3<3<3 Eller ikke.
Når jeg gikk ut for å ta bildene var jeg så smart at jeg tok med meg en vannflaske og strødde litt vann over de, siden det ikke hadde regnet. Jeg synes nemlig det er veldig fint med vann på blomster, hihi. Og hva tror dere skjedde med en gang jeg kom inn? Regnet høljet ned.

Hva synes du?

I EAT GLITTER FOR BREAKFAST, LUNCH AND DINNER

Så langt i dag har jeg nesten ikke gjort annet enn å skrive rundt 30 kort, skrive bordkort og sette opp bordplassering til konfirmasjonen min neste uke. Har det egentlig ganske koselig her jeg sitter for meg selv med høy musikk mens jeg skriver så det bare synger etter, hihi. Føler meg utrolig.. produktiv?

Også har jeg jo verdens søteste bordkort!

Hva skal du gjøre i dag?

TOPSHOP DRESSES


Image and video hosting by
TinyPic

Jeg elsker virkelig disse kjolene fra TopShop - spesielt den rosa med svarte blonder øverst. Me want! Gleder meg utrolig til det kommer TopShop butikker til Norge! I mellomtiden krysser jeg fingrene for at jeg får en Londontur i konfirmasjonsgave så jeg får tatt en skikkelig shoppingtur i en by med masse butikker, hihi.

Likte du noen?

5 SUMMER FAVOURITES

Igjen er blogg.no helt klikk, så jeg har prøvd kjempelenge å poste dette innlegget. Grr.

Gleder meg så utrolig til sommerværet kommer tilbake på ordentlig! Det blir så herlig å gå rundt i skjørt og shorts igjen! Sommerklær er noe av det beste med hele sommeren, men sol, is og bading kommer selvsagt før, hihi. Hadde det vært opp for meg, hadde det vært sommer hele året. Så her er noen av mine favoritt sommerklær, som kommer til å bli brukt mye i sommer;

Image and video hosting by TinyPic
Kjole fra Nelly.

Image and video hosting by TinyPic
Kjole fra BikBok.

Image and video hosting by TinyPic
Shorts fra Nelly.

Image and video hosting by TinyPic
Skjørt fra H&M

Image and video hosting by TinyPic
Shorts fra BikBok

Hva likte du best?

FASHION MAGAZINE

Skulle poste dette innlegget før i dag, men blogg.no var klikk. Helt greit egentlig, for har ikke tid til å skrive et helt nytt et nå, hehe.

Et av de bladene jeg leser fast er Costume. Synes det bladet er utrolig bra! Det handler i hovedsak om mote, og jeg blir så utrolig inspirert av å lese og ikke minst se på alle bildene. Kan sitte å bla flere ganger i Costume, men hver gang finne noe nytt.


Leser du Costume, eller et annet blad?

BOW NECKLACE

Heyhey! Det ble dessverre ganske lite blogging i går, men sånn er det noen ganger. Av og til vil jeg mye heller gjøre det jeg vil uten å tenke på at jeg er nødt til å blogge. Så vet vi det. :-)

Forrige uke kjøpte jeg meg et sløyfesmykke på BikBok. Dere har jo sett det, men jeg vil vise det igjen, hihi. Synes det er kjempefint, men samtidig så utrolig enkelt. Det går til alt! Helt klart mitt nye favorittsmykke - kommer til å bruke det kjempemye.
 
Like or dislike?

ENJOY THE SUN

Hei dere! Tenkte bare å bruke to minutter på å skrive et minikort innlegg. Skal nemlig bort til Kristin, og kommer nok til å være der en stund! Det er så herlig vær i dag også at data og blogging ikke blir så høyt prioritert.Hva skal du i dag?

DULCE CANDY
Alle bildene er fra Dulce Candy.

Kom over denne bloggen for noen dager siden, og jeg må bare si at jeg elsker stilen til den jenta! Blir rett og slett utrolig inspirert av antrekkene hennes - spesielt nummer 2. Har store planer om å skaffe meg et slikt belte og bruke det utenpå skjørt, som hun har gjort, hihi. Alt er så enkelt, men allikevel så utrolig fint.

Like or dislike?

OUTFIT 200510

Føler at hele bloggverden forteller om hvor herlig vær det er, men jeg kan virkelig ikke la være. Sydenvær, sånn helt seriøst! Utrolig herlig. Vi hadde gym siste timen i dag, og det er den beste gymtimen jeg har hatt på lenge. Var utrolig godt å gymme ute når det var så fint vær. Nesten 22 grader i skyggen, det er jo helt suuuupert, eller hva?


BluseBikBok  BlomsterklypeCubus

ArmbåndH&M

Det er ikke det jeg har på meg akkurat nå, men det jeg tok på meg før jeg gikk ut døra i dag tidlig. For akkurat nå går jeg kledd sånn;
Hva synes du?

MY VERY SPECIAL SHOES

Det er mange som går i Converse sko for tiden, så derfor har jeg tenkt til å vise dere mine helt spesielle Converse sko som jeg kjøpte i Thailand for omtrent tre år siden. De er ikke ekte så klart, betalte ikke 100 norske kroner en gang for dem, hihi. Jeg synes de er utrolig kule, men de blir ikke brukt så veldig mye - fordi det tar utrolig lang tid å ta de på, og de passer ikke til alt. I love them anyway. Har tenkt å bytte de turkise skolissene ut med noen hvite, så de ikke blir så skrikende.

Hva synes du?

SUNNY DAY

Åh, for et utrolig herlig vær! Over 20 varmegrader i skyggen - hello there summer! Det var så utrolig herlig å komme ut fra mattetentamen når det var så utrolig fint vær ute! Dessverre måtte vi dra til kirka på den aller siste konfirmantsamlingen før konfirmasjonen! Surt å sitte inne i en kirke når det er fint vær. Uff, føler jeg bare har fortalt dere om hva jeg driver med hver eneste dag nå. Føler meg som en dårlig blogger. Shame on me. Men når er det ikke mer tentamen før i juni, og ikke mye lekser heller! I morgen kommer jeg sterkere tilbake, hihi.


T-skjorte fra BikBok


Hvordan er været hos deg?

STUDYING = STUDENT + DYING

Jeg er så lei alt som har med matte akkurat nå. Konstruksjon, ligninger, grafer, algebra og fortegnsregler. Fant ut at jeg måtte skrive om regelboka mi, i og med at de fleste reglene i de gamle bøkene var for 7. klasse matte. Supert. Så nå har jeg skrevet side opp og side ned med regler, kjempegøy. Uff da. Syteinnlegg. Jeg er en... syter?  Usaklig innlegg, hihi. Trengte en av mine såkalte "pauser". Den pausen har vart i over en time nå..


Ønsk meg lykke til med pugginga da!

THE HEALING GARDEN
Foto Privat    Kamera Canon EOS 450D

Det blir nok ganske kjedelig blogging fra min side i dag. Har nemlig mattetentamen i morgen, og jeg er nødt til å øve. Mattetentamen... Skyt meg! Alle de andre tentamene er ikke noe å grue seg til, de går som oftest bra. Men matte.. Ugh. Hadde tentamen i dag også, og derfor kan jeg ikke ha outfit i dag etter som om jeg ikke bryr meg om hva jeg slenger på meg. Ingen er interrisert i å se helt vanlige, kjedelige klær - right?

Hva synes du om bildene?

WHAT A DAY

Hei dere! Sen blogging i dag, men helt ærlig - på 17. mai er ikke bloggen det jeg prioriterer høyest. Uansett, så har jeg ikke hatt tid til å sette meg ned å blogge før nå, fordi jeg har vært mye med familie og venner i dag, og gått i to forskjellige 17. mai tog. Det eneste som er å klage på er været. Grått og trist.

Den fiiiine drilluniformen min.Klar for middag med tha familiy, liksom.

Har du hatt en fin 17. mai?

LET'S CELEBRATE

17. mai i dag! Vedder på at ingen av dere viste det, liksom. Uansett, det er nok ikke mange av dere som er oppe enda, for togene går vel ikke så tidlig. Jeg skal nemlig bort på kroa og spise frokost sammen med drillgruppa og korpset, før vi skal gå i toget. Gleder meg egentlig!

Rakk ikke å ta noe bilde i uniformen, tehe. Litt dårlig tid, as always.

Kos dere i dag da! Spis dere feite på is, kaker og pølser! Det skal ihvertfall jeg..!

Skal du gå i tog i dag?

17th MAY MAKEUP

Mye 17. mai preik på meg, ja. Satt en god stund og så på sminkevideoer på YouTube, og fikk plutselig lyst til å prøve litt av det jeg hadde sett. Jeg kom frem til en ganske fin "look", så hvorfor ikke gå sånn i morgen? Som jeg sa i går, så er jeg drillpike, og derfor får vi ikke lov til å bruke veldig mye sminke - det skal se naturlig ut. Det ble veldig dårlige bilder, men here you go;


Ikke så lett å se, fordi jeg måtte ta bilde uten blits..


Jeg har brukt brun øyenskygge (som man ikke ser på bildene, grrr) fra Isadora og hvit i øyenkroken, falske øyenvipper fra Depend, fundation fra Loreal, rouge fra H&M, leppestift fra Gosh og lipgloss fra Elf.

Hva synes du?

ACCESSORIES I WANT


Alt fra Forever21.

Noe av det man ikke kan få nok av er tilbehør. Uansett hva du har på, så er det noe som passer perfekt. Selv ønsker jeg meg mye mer av tibehør, for jeg har faktisk ikke så veldig mye. Problemet mitt er at jeg sjelden kjøper det når jeg er i butikker, men finner utrolig mye fint på internett.

Noe du likte?

DRESS UP

Mange blogger om hvilket antrekk de skal bruke på 17. mai, og siden jeg ikke har så veldig mye annet å blogge om nå slenger jeg meg på, hehe. Antrekket mitt for 17. mai har egentlig aldri vært noe å tenke på, siden jeg er drillpike og derfor bruker uniform. Men på middagen etter på så tar jeg jo på meg andre klær, og jeg prøvde å finne ut hvilken kjole jeg skulle bruke i sta. Mye greiere å finne det ut noen dager i forveien i stedet for å stresse med det når vi skal dra, noe som er typisk meg å gjøre.

Kjole 1 - fra BikBok

Kjole 2 - fra H&M

Kjole 3 - fra Gina Tricot

Hvilken kjole synes du jeg bør bruke?

GÅRSDAGENS INNKJØP

Bluse fra BikBok

T-skjorte fra BikBok

Shorts fra BikBok

Basic dongeritights fra BikBok

Sminke fra H&M og Vita

Smykke fra BikBok

Vekse fra BikBok

Herremin, omtrent alt jeg kjøpte er jo fra BikBok! Eller, jeg kjøpte jo ting som hvite topper, sokker og sånt fra andre butikker,  men det er ikke vits å vise frem, hehe. Hadde egentlig planer om å kjøpe mer sommerklær, etter som jeg har forandret stilen min ganske mye fra i fjor sommer. Men siden jeg skal til Kolbotn i starten av sommerferien bestemte jeg meg for å ta resten der, hehe.

Likte du noe?

I LOVE SHOPPING

Sorry for sen bloggings i dag, men har brukt hele dagen min på å kaste bort penger, ehe. Dro til Lillehammer rundt halv 9 i dag tidlig, og hadde faktisk skrevet et helt innlegg som jeg skulle poste med mobilen mens jeg var der, men gikk det? Nei. Trykte på publiser innlegg sikkert hundretusen ganger, men det skjedde ingenting! Takk for den, liksom.  Uansett, så hadde jeg planer om å kjøpe mye mer enn det jeg gjorde, kjøpte ikke så veldig mye egentlig. Viser dere alt i morgen!

En bitteliten smakebit, hihi.

Hva har du gjort i dag?

FAVOURITE EARRINGS

Jeg elsker øredobber! Bruker det hver eneste dag, og det finnes jo alltid noen øredobber som passer til akkurat det du har på - uansett! Jeg er så utrolig glad for at søskenbarnet mitt omtrent tvang meg til å ta hull i ørene for omtrent fem år siden, har alltid vært redd for nåler og sånt, hehe. Anyway, her er noen av favorittene mine;

Fra Gina Tricot og Accessorize.

Fra Gina Tricot og Accessorize.

Julegave, men tror de er fra H&M og Helseboden (butikk i Skjåk)

Hvilket par litke du best?

NOT LEAVING

Merker at det var utrolig godt med en dag hvor jeg tenkte på helt andre ting enn blogging. Når jeg har blogget sammenhengende i over ett år så er det bare naturlig å gå lei, ikke sant? Selv om jeg fortsatt ikke har så mye inspirasjon, så har jeg ikke tenkt til å slutte med blogging. Det var jo også koselig når jeg logget meg inn i går kveld og leste de søte kommentarene fra dere. Det er akkurat det som gir meg lyst til å fortsette med bloggingen. Jeg tar meg ikke tid til å svare på kommentarene som kom inn i går, dessverre, for å få en "ny" start.Hva skal du i dag?

INSPIRASJON PÅ BUNN

Akkurat nå orker jeg ikke blogge, har null inspirasjon for tiden. Når man ikke har noe å skrive om, så er det ikke vits å skrive noe som helst. Merker at jeg begynner å miste litt av blogglysten, noe som er litt trist. I tillegg skjer det mye fortiden med tentamen, 17. mai og konfirmasjon.

Vi snakkes snart søtinger! :-)

TOPSHOP PLAYSUITS


Alle fra Topshop - mange av de så egentlig ut som kjoler.

Noe jeg virkelig har fått sansen for i det siste er playsuits. Synes det er kjempesøtt, og er liksom så fint og enkelt på samme tid. Gleder meg ihvertfall til sommeren, når jeg bare kan slenge på meg en playsuit og gå ut! Har ingen selv enda, men venter på at denne herligheten fra H&M skal komme i posten;


Like or dislike?

THE PRINCESS OF PEARLS

Som sagt var det nynorsk tentamen i dag, og jeg var hjemme litt over 12. Herlig med kortere dag enn vanlig, og enda herligere er det at det snart er langhelg! Anyway, jeg hadde ikke noe spesielt å blogge om når jeg kom hjem, derfor tok jeg litt bilder. Herrejudas, føler meg så rar når jeg tar sånne bilder av meg selv - som jeg har sagt før. Jæjæ.
Hva skal du i dag?

MAY WISHES


På en måte hater jeg at det blir vår. Hvorfor? Fordi da får alltid butikkene inn så utrolig mye fint, og jeg som i utgangspunktet hadde tenkt til å spare penger blakker meg på klær. Jeg elsker det, samtidig som jeg hater det. Siden vi har fri på fredag drar jeg til Lillehammer på storshopping! Gleder meg!

Likte du noe?

OUTFIT 100510


Topp fra Gina Tricot. Ææsj, hånda mi....!

Føler jeg har outfit hver eneste dag nå, dere blir vel sikkert lutlei av meg og klærne mine. Men uansett, i dag sa flere av venninnene mine at toppen jeg har på hadde blitt fin om jeg hadde sydd inn den øverste "klaffen". Så da hadde den sett sånn her ut;

Uffda, dårlig fokus. Vet ikke om jeg skal ta sjansen på å gjøre det eller ikke.

I morgen er det tentamen i sidemål, altså nynorsk. Grøss, eg hatar nynorsk!


Hva synes du, burde jeg sy inn den øverste klaffen?

OUTFIT 090510
På noen minutter stikker jeg og familien bort til Kristin på konfirmasjonskaffe. Som jeg skrev i går var Kristin konfirmant i går, og i dag er det "kake og kaffe med venner og naboer", tehe. Uansett, jeg prøvde å krølle håret mitt i sta. Hva er vitsen med å krølle et krøllet hår, egentlig? Det tok ihvertfall veldig lang tid, siden jeg måtte glatte det før jeg kunne krølle det!

Hva synes du?

MISS PANDORA


I går kom jeg innom den herlige bloggen til den franske jenta Louise Ebel. Hun har utrolig nydelige bilder, og skriver på en måte som virkelig fenger meg. Bloggen er skrevet på fransk, men du kan heldigvis velge å oversette alt hun skriver til engelsk. Jeg satt lenge og leste innleggene hennes og så på bilder i går kveld - jeg ble rett og slett fascinert.


På et spørsmål om hun var modell svarte hun dette;
"No, so far from it. I have so many defects: I have bunny teeth that keep me from closing my mouth, I'm blind as a bat, my legs are disproportionately longer in relation to my torso, my shoulders are too wide, I stand like a hunchback... No need to make a collection of ugly photos and or pinpoint my face's flaws, I've never pretended to be beautiful. We often accuse blogs of narcissism and I understand that, yet it's also way of learning to accept oneself and showing that we don't have to be drop-dead gorgeous in order to be photographable. It isn't my "beauty" that I strive to express but a universe and inspirations, too." 
- For en utrolig jordnær jente.

Har du vært innom bloggen til Miss Pandora/Louise Ebel før?

IT'S LOVE, REAL LOVE
Foto: Privat    Kamera: Canon EOS 450D

Hadde noen lignende bilder for noen månender siden, men jeg synes Lovehearts er så utrolig søte! Elsker å ta bilder av dem. Det er liksom ikke bare noen bilder av godteri, det er bilder av godteri med en søt tekst. I tillegg så er de jo gode da, hihi.

Og så, en god nyhet! Den bærbare PCen min som har vært på reprasjon i flere uker kom tilbake i dag! Jeg ble superhappy, endelig! Hadde ikke forventet å få den igjen enda. Og noe som gjorde at jeg hoppet i taket av lykke; harddisken min hadde ikke krasjet allikevel! Jeg har alle bildene mine, alle sangene, filmene og dokumentene mine! Ååååååh! <3<3<3<3<3 Men nåde PCen min om den begynner å klikke igjen, da hiver jeg den i søpla.

Hva synes du om bildene?

OUTFIT 080510


Kjole brukt som topp fra BikBok. Det høyre øyet mitt er helt... rart for tiden.

Har fått med meg at det er mange som konfirmerer seg i dag, så om du gjør det - gratulerer med konfirmasjonsdagen! Kristinbestis konfirmerer seg borgerlig i dag, så jeg og mamma skal bort dit for å pynte og rydde til de kommer hjem igjen. Jaja, mye konfirmasjonssnakk. Ellers er været fint og blablabla, hihi.

Hva synes du?

VINNEREN AV KONKURRANSEN ER ...

... Marielle - www.fashionfoto.blogg.no! Jeg brukte random.org for å komme til et helt tilfeldig tall mellom 1 og 311 (antall kommentarer på innlegget). Det ble 83, og kommentar nummer 83 var skrevet av nettopp Marielle.

Image and video hosting by TinyPic
Solbrillene hun vant, som er sponset av Solbrillekongen, og kan kjøpes her.

Gratulerer til Marielle, og tusen takk til alle dere som ble med! Det kommer nok helt sikkert til å bli flere konkurranser snart, så bedre lykke neste gang!

PRINTED TIGHTS

Jeg har ønsket meg strømpebukser med hjerter på en liten stund nå. Det viste mamma, og når hun var på kurs på Hamar i uka var hun jammen så snill at hun kjøpte med ett par strømpebukser med hjerter og ett par med prikker! Jeg synes det er utrolig kult, og kan jo brukes under shorts, tunikaer, kjoler osv.


Haha, hva skjer med øyet mitt?To forskjellige måter å bruke strømpebuksen på.

Hva synes du om strømpebukser med mønster?

Husk at jeg trekker vinneren av denne konkurransen senere i dag!

EYES ON FIRE
Jeg synes bilder av øyne kan være utrolig fine! Øynene til folk har liksom et spesielt preg over seg, og alle er forskjellige. Øynene er det som gir personlighet til mennesker, synes jeg. Selv synes jeg det er gøy å utforske med sminke og se hvor mange forskjellige uttrykk man kan få ved hjelp av øyenskygge og eyeliner, hihi.

Hva synes du?

FLORAL CARDIGAN


Hihi, skjekk hårtusten. Fiiiint.Rart det der hvordan jeg har styggedag hver torsdag..
Tenkte å vise dere enda ett av favoritt klesplaggene mine - nemlig en blomstrete cardigan fra H&M. Dere har jo sett den før, men jeg liker den kjempegodt! Angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte den. Jeg elsker jo blomstermønster, så den er perfekt for meg!

Like or dislike?

Jeg skal forresten kåre vinneren av konkurransen i morgen, så fortsett å meld dere på!

styleGALLERY

I går snublet jeg tilfeldigvis over en side som heter StyleGallery. Det er en side som fungerer på omtrent samme måte som Lookbook, altså hvor folk legger ut antrekkene sine! De fleste brukerne er fra Norge, Sverige og Danmark og da betyr det jo at de aller fleste klærne er fra butikker vi i Norge har tilgang til! Herlig. Jeg likte siden veldig godt, og ble medlem med en gang. Man trenger ikke noen invitasjon heller for å bli medlem!


Jeg heter Anettehi, bare sånn i tillfelle noen vil følge meg der, hihi.

Hørt om siden før?

FAVOURITE NECKLACE
Elsker det smykket! Det er kjøpt på H&M for kun 39 kroner, hvis jeg husker riktig. Synes det er utrolig søtt, og kan brukes til omtrent alt. En ting som er litt dumt er at det er ikke så veldig langt, men det er ikke så veldig farlig. I tillegg så har det et lite vintagepreg, noe som gjør at jeg elsker det enda mer, hihi.

Like or dislike?

LITTLE MISS DIORFoto: Privat   Kamera: Canon EOS 450D

Dere har sikkert hørt det 3524 ganger, men jeg elsker Miss Dior Cherie parfymen min! Elsker å ta bilder av den også, den er liksom så.. søt. Angående fingrene mine på det nederste bildet så de ut som pølser.. Ugh. Anyfinger, jeg har kjedet meg uvanlig mye i dag, og det kan ha noe å gjøre med at jeg ikke har noen å snakke med på msn, facebook osv. Omtrent alle i klassa har vært på trafikalt grunnkurs, og jeg fikk ikke være med fordi jeg er født etter 21. mai.. FML. Men på den andre siden er jeg glad jeg slapp alle de timene - tror jammen de er der enda jeg! Den som ler sist ler best!

Hva synes du om bildene?

Husk konkurransen her!

FOREVER21 WANTS

Image and video hosting by TinyPic


Æærhgfhump, jeg har så lyst til å få Forever21 til Norge! Hver eneste gang jeg går innom siden kan jeg sitte leenge og finne hundrevis plagg jeg har lyst på. Det er jo ikke dyrt heller, men det er den fordømte frakten og tollen som ødelegger hele greia. Jeg blir grønn av misunnelse på de i USA som har en Forever21 butikk rett utten for døra! Jeg vet virkelig ikke om en butikk med finere klær, helt seriøst.

Likte du noe av det?

SOMETIMES IT'S ALL YOU NEED TO WEAR

På bloggen til Silje fant jeg ut om Chapnlle, en nettside som selger nydelige klær. Når jeg kom innpå siden for første gang fikk jeg en liten følelse av at det var en slags jalla-butikk, men neida. Fy søren, jeg er forelsket i flere av klærne der! Har nok aldri blitt så positivt overrasket over en nettbutikk før! Jeg har aldri vært noen særlig stor fan av den "asiatiske stilen", men det er langt i fra bare det du finner der inne. Prisene er helt greie, og det er nok ikke mye frakt heller siden butikken tydeligvis er i Sverige.

           Like, or dislike?

OUTFIT 030510

Utrolig enkelt outfit i dag, men som jeg har sagt før - det enkle er ofte det beste! Liker genseren jeg har på kjempegodt, men den har krympet en del i vask og er dessverre litt kort på lengden. Fargen har også bleknet litt, fordi genseren er egentlig lyserosa! Triste greier altså! Grunnen til at jeg ikke har blogget før nå er at jeg har laget sjokolademousse, så nå skal jeg ned å nye det!


Hahaha, bildet ble tatt i dag tidlig, det forklarer det litt... merkelige blikket.


Genser - BikBok   Blomsterklype - Vunnet    Armbånd - H&M    Klokkesmykke - Glitter

Hva synes du om antrekket?

H&M - PROJECT BLACKBOOK


Jeg digger virkelig Project Blackbook kolleksjonen til H&M, som er designet av svenske Andrè Lorenz Stock som bare er 19 år gammel! Det er enda flere enn de som er på bildet her, men dessverre er mange utsolgt. Synes mange av t-skjortene er utrolig kule, og kunne virkelig tenkt meg en av de! Tenk da, så utrolig kule de blir til dongerishorts i sommer! Åh, me want!

Like or dislike?

Husk konkurransen her!

PHOTOGRAPHS

Det bildet her er inspirert av noen, men jeg husker dessverre ikke bloggen! Hvis det er deg, let me know!Tok noen nye bilder i dag, og likte de egentlig. Som dere kanskje har sett så har jeg blitt hektet på å redigere bildene mine på en bestemt måte, synes det er ganske fint! Gir liksom bildene et helt annet preg. Jeg liker veldig godt å slenge sammen forskjellige ting og ta bilder av det, noe dere har hørt sånn ca. 392458 ganger nå. Selv om jeg bruker noen ting flere ganger, blir liksom bildene aldri like!

Hva synes du?

PUT A RING ON IT

Er det noe jeg virkelig har fått sansen for de siste månedene så er det ringer! Før så jeg på ringer som bare gamle damer og gifte folk brukte, men den gang ei. Jeg synes ringer er utrolig søtt, og det finnes alltid en ring som passer til akkurat det du har på. Det er akkurat som øredobber og smykker spør du meg! Selv har jeg ikke veldig mange ringer enda, men her er de jeg har;


Stor ring fra Accessorize.

Tre ringer som er fine alene og sammen, fra Accessorize.

Min favoritt - sløyfering fra Accessorize.

Haha, ring som Elin fikk av en mann i Trondheim for 5 kroner. Hun ville ikke ha den siden hun ikke bruker ringer, så hun ga den til meg!

Så der, det var alle. Som jeg sa, ikke så veldig mange. Men tro meg, det blir flere!

Hvilken/hvilke ringer likte du best?

DANCE LIKE NOBODY'S WATCHING YOU

Mitt andre hei-og-hade-innlegg på rad.. Uff, ikke bra. Men jeg skal blogge mer vanlig igjen senere i dag, for nå skal jeg nemlig snart dra å øve på en dans jeg og noen ander jenter skal vise på samtalegudstjenesten i morgen. Alle konfirmantene måtte være med å gjøre noe, og spør du meg er det mye bedre å danse enn å lese bibelvers og sånt!

Haha, så rar jeg er.

My beloved sweater.

Hva skal du gjøre i dag?
hits