mai 2011

s m i l e


_privat

Har begynt å få teken på sånn redigering nå, hehe. Digger det, synes det er skikkelig fint.

Nå stikker jeg på håndballtrening (den første på nesten en måned på grunn av eksamen osv.), det skal bli godt å trene litt ordentlig igjen. Hejdå!

 

colour blocking
_privat

Colour Blocking er jo en av de største trendene i vår/sommer, og det går ut på å sette sammen fargerike klær. Det vil sikkert bli utrolig fint til solbrun hud, og er skikkelig sommerlig! Jeg er ikke sikker på om jeg vil bruke så mye colour blocking (fikk en god overdose av farger i 7. og 8. klasse.. så ut som et levende fargepalett), men har ihvertfall satt sammen et forslag over! Hadde ikke så mye fargerikt tilbehør, men det er ikke alltid nødvendig med mye tilbehør når antrekket i seg selv er så fargerikt.

Hva synes du om Colour Blocking?

Stem på meg her, bilde nummer 2, så blir jeg superglad!

london

Mange av dere har lurt på litt diverse ting når det gjelder London - hotellet vi bodde på, prisene, butikker verdt å få med seg og slikt - så her er et lite oppsumeringsinnlegg!

Hotell
Vi bodde på The Kingsley A Thistle Hotel - og det var helt fantastisk. Om vi skal tilbake til London er både jeg og mamma sikre på at vi vil bo på samme hotell igjen. Folkene som jobbet der var ekstremt koselige og hjelpsomme, og rommene var kjempefine. Det aller beste med hotellet må nok allikevel være at det var så sentralt. 10 minutter til Oxford Street og Covent Garden, busstopp like utenfor hotellet, mange undergrunner i nærheten osv.Butikker og priser
Zara og H&M butikkene har veldig mye fint, det var her jeg fant det meste. På Primark kan du gjøre store kupp, men herregud - for en stressende butikk, det var folk overalt og prøveromskøen var lang. New Look, River Island og Jane Norman kan også være verdt en titt. På TopShop-butikken i Oxford er det også ekstremt med folk og ganske utplukket i størrelser, men det er mulig å finne seg et par ting. Om du ikke orker TopShop i Oxford Street ligger det en i Covent Garden som er mindre. På Boots selger de mye sminke, hud- og hårpleie produkter og er verdt å gå innom.Prisene på klær i London vil jeg egentlig si er det samme som i Norge, kanskje litt billigere - men det kommer vel litt an på hvor du handler. På noen butikker merket jeg at prisen i pund ble billigere enn hva det sto at den var i norske kroner (for eksempel på BikBok). På diverse andre ting vil jeg også si at prisene ligger på det samme, det virket på meg som om de ihvertfall ikke var dyrere (mat var billig!!! ehehe).

Undergrunnen
Jeg og mamma kjøpte et Oystercard før vi dro, og det lønner seg virkelig! Det er både billigere og lettere å bruke, både når du reiser med undergrunn og buss. Bare google det, så finner dere ut mye. I tillegg er det lurt å skaffe seg et kart over undergrunnen og alle banene før man kommer til London eller med en gang man kommer dit.

Attraksjoner
Jeg vil helt klart anbefale en tur i London Eye, men pass på å være der tidlig om morningen! Vi kom dit rundt ett, og køen var helt insane lang - det hadde nok tatt nærmere to timer før vi hadde fått kommet oss opp. Vi orket ikke brukte dagen på å stå i kø, og bestemte oss for å komme tilbake neste dag. Da var vi der rundt klokka ti, og kom oss opp i London Eye i løpet av 10-15 minutter! Selve turen tok 20-30 minutter.Madame Tussauds er også verdt turen, men vær forberedt på masse folk - det kan være lurt å være tidlig ute her også. Vi kjøpte en kombinasjonsbillett som ga oss adgang til både London Eye og Madame Tussauds, og det funket veldig bra, i tillegg til at vi sparte penger (finnes her). Det er også mulig å kombinere andre attraksjoner.

Picadilly Circus
Vi tilbrakte en kveld i Picadilly Circus, noe jeg kan anbefale. Det var en del butikker der, blant annet en stor sportsbutikk med mange etasjer og billige priser, Europas største bokhandel - Waterstone's - med seks etasjer (bøker er billige i England) og en veldig bra Boots butikk med masse billig sminke, hårprodukter osv.

Covent Garden
I Covent Garden var vi en del - et utrolig koselig sted. Der finnes butikker som Zara, H&M, TopShop (kan være vanskelig å finne), Marks & Spencer osv. Det er ikke like mye folk, og mye koseligere enn Oxford Street. I tillegg er det et stort "marked" med forskjellige boder som selger t-skjorter osv.

Diverse
Det kan være veldig lurt å skrive ned hvilke busser som går dit du skal - det bommet vi på et par ganger. Er du et stykke unna hotellet og skal hjem er buss lettere enn å gå, men siden det går så mange busser hele tiden kan det være vanskelig å vite hvilken som går akkurat dit du skal. Om du skal av på endestasjonen er det jo greit - det står på bussen.

fanmailÅåh, se hva jeg fikk på e-post i går av Tone Merete! Jeg blir så glad hver gang jeg får mail av søte lesere, enten det ord eller bilder - tusen takk! ♥ Om flere vil sende inn, er e-posten min anettee95_blogg@hotmail.com - make my day!

cookies

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Endelig er jeg ferdig med presentasjonen! Eller, har bare skrevet den ferdig og laget PowerPoint, aner ikke om den er lang nok. Har sikkert masse feil, meeen.. det tar vi i morgen! Nå er jeg lei alt som har med spansk å gjøre, og skal bare slappe av resten av kvelden med cookies og en bok. Skal ikke på skolen før 10.30 i morgen(♥♥) og skal bare være der i en halvtime før jeg drar hjem igjen- verdens beste følelse!

Hva skal du i kveld?

 

eiffel tower
_privat

Den dagen her kommer til å dreie seg om spansk, og jeg har på følelsen av at den kommer til å bli lang. Kom opp i spansk til prøvemuntlig, som er på tirsdag, og en av oppgavene er å lage et foredrag om en rundreise i Norge som skal vare i rundt 10 minutter. Det høres ikke så vanskelig ut, men jeg har skikkelig fantasisperre, hvis det er noe som heter det.

Uansett - føler at jeg har vært dårlig til å svare på spørsmålene deres for tiden, men de to siste ukene har vært ganske hektiske. Hvis det er noe du lurer veldig på, men ikke har fått svar på kan du sende meg en e-post - de svarer jeg alltid på. :-)

Hva synes du om bildene? 
Husk fotokonkurransen her!

black widow females have a badgirl reputation

Hei og hopp, Sigrun er topp.

Kom akkurat hjem fra forestilling. Det gikk drit, men who cares. Sitter hos Kristin med Anette, Anne Gøril og Nina, mens Hanna og Elin kommer snart, niice. Gidder egentlig ikke å skrive mer, dere kan heller kose dere med noen creepy edderkopp bilder, ergo Skjåk Drilltropp.

- Sigrun


Sigrun og Anette spiser #1


Sigrun og Anette spiser #2
SpiderWOMANSSigrun tror hun er en edderkopp.. Hun er forresten singel, kontakt henne på Facebook - Sigrun Bakken dere!!

Kveldens gullkorn;
Sigrun: .. Hva spiser du?
Anne Gøril: Eggerøre!
Sigrun: .. Hønemat ..?

Sigrun: Har du noe mat jeg kan finne meg, fort?
Kristin: Ja, brødskive. ... MEN IKKE SKJÆR SKEIVT!!!

Hva gjør du akkurat nå?

pakke i posten - nelly

Fikk som sagt pakken fra Nelly i går, men har ikke fått tid til å prøve klærne før nå. Kjolen var litt for stor noen steder, så har ikke bestemt meg for om jeg skal beholde den eller ikke. Jeg bestilte også en blå jumpsuit, men siden den ikke er kommet enda (kommer innlegg om det senere) ble det bare bilder av den hvite. Den var superfin, men det er litt vanskelig å vite hvilken farge jeg skal velge når den blå ikke er kommet.
Klokka fire skal jeg på forestilling med drillen, men må være der om .. en halvtime. Har litt dårlig tid, har hverken rettet håret eller spist middag. Uff, hater at alt er så stress for tiden!

Hva synes du?

s t r e s s

Heihei!

For en stressende dag. Jeg har stressa rundt helt siden jeg kom hjem fra skolen rundt klokka ett, og dratt frem og tilbake hele tiden. Hjem fra skolen, på butikken for å kjøpe mat og hente pakke fra Nelly (skal forresten skrive et innlegg om Nelly og service snart, tror jeg). Så måtte jeg lage middag, og holdt på å svi i stykker en kjele. Herregud. Nå har jeg vært på drill, lydprøve og generalprøve i ca. fem timer og kom akkurat hjem. Hater slike innlegg hvor jeg kun ramser opp hvordan dagen min har vært, men det er ikke så veldig mye mer å blogge om akkurat nå. Jo, jeg kom opp i spansk i prøvemuntlig. Hurra for det liksom.


_privat Arkivbilde

Har du hatt en fin dag?

minner om fotokonkurransen

Ville bare minne om fotokonkurransen jeg holder, hvor du kan vinne et gavekort på 500 kroner på CEWE Fotobok fra Japan Photo! Du kan delta med maks to bilder. Les reglene og delta her.


_privat Haha kunne ikke vært mer random

Nå stikker jeg på drill, og senere håndballmøte. Blir sikkert sent, så blogger nok ikke mer i dag.

Er du med i konkurransen?

bow, lace and keys


_privat

Idrettsdagen i dag gikk vel sånn helt greit. Skjåk vant friidrettskonkurransen (!!), men fotballkampene ble ikke noe å skryte av... Vi tapte 10-0 - men til vårt forsvar spiller ingen av jentene fotball, hehe. Ser passe grusom ut akkurat nå, friidrett/fotball og regn er ikke en god kombinasjon for meg.

Anyways, har merket at bloggingen min ikke er så veldig spennende for tiden, men det skal bli bedre når alt eksamensstyret er over (håper jeg). I morgen får vi vite hvilket fag vi kommer opp til i prøvemuntlig, og igjen har jeg en følelse på at det blir matte. Tok feil sist, så krysser fingrene for at magefølelsen tar feil nå også!

Hva synes du om bildet?

dåårlig

Helt siden klokka fem har jeg rett og slett vært som et slakt. Død, ferdig. Har vært i kjempedårlig form, og har tilbrakt de siste timene i senga og nerda The Hills. Det har begynt å gi seg nå, men håper virkelig jeg ikke har så vondt i morgen - da er det idrettsdag. HAHAHA gjett hvem som er "plukket ut" til å spille fotballkamp i morgen? Jeg som ikke kan fotball i det hele tatt, dukker når ballen kommer og som scorer selvmål. Perfekt. Kan ikke si jeg gleder meg, men får ta det som det kommer, I guess.


_privat

Hva har du gjort i dag?

cracks


_privat Cracks herfra

Endelig har jeg lært meg å bruke brushes! .. Og det tok sin tid. Jeg satt lenge i går kveld og siden jeg kom hjem fra skolen i dag - og endelig fant jeg det ut. Det så kanskje ikke så veldig proft ut, men synes det ble bra til å være min første gang. Ellers gikk eksamen mye bedre enn forventet i dag, tror jeg klarte meg bra. Godt å være ferdig med alle skriftlige eksamener - nå er det bare muntlig igjen.

Hva synes du?

Husk konkurransen her!

one down

Da var jeg ferdig med min første eksamen! Det gikk helt greit, bortsett fra at jeg rotet helt bort og måtte skrive om fortellingen etter to timer - men jeg klarte meg helt fint. Oppgavene var litt merkelige, men det jo kunne vært mye verre. Nå gjelder det bare å pugge nynorsk grammatikk til eksamen i sidemål i morgen. Herlig. Siden jeg er bokmålselev på en nynorsk skole har jeg aldri fått noen spesiell opplæring i nynorsk - men siden jeg hører det hver dag og ser det på tavla klarer jeg meg sikkert greit, hehe. Hahahaha herregud. Læreren vår fra barneskolen satt eksamensvakt, og når vi gikk fikk alle en konvolutt av henne med et selvportrett tegnet i 1. klasse (eller i mitt tilfelle 3. klasse, siden det var da jeg flyttet til Skjåk). Må si jeg var ... flink. Dør av sola, ser ut som en gigantisk flue. Jeg likte tydeligvis sløyfer på den tiden også, og krøllene er borte - for de likte jeg ikke. Fint jeg er lik meg.


_privat

Hatt en bra dag så langt?

Forresten, tusen takk for alle stemmene jeg har fått så langt her! Setter stor pris på om dere vil stemme, hihi.
Husk konkurransen her!

eksamen next

I morgen skal jeg ha min første eksamen - men jeg føler bare at det er en vanlig tentamen. Ikke bra. Tror nok jeg kommer til å innse at det faktisk er eksamen og mye viktigere enn en vanlig tentamen når jeg sitter på skolen i morgen tidlig, men akkurat nå tar jeg det litt mer med ro. Jeg har skrevet en del notater, men det er ikke så veldig mye å forberede når man skal skrive skjønnlitteratur. Nå skal jeg spise ferske boller, lese, lese og lese - også er det bare å krysse fingrene for det beste i morgen!
_privat

Fler som skal ha eksamen i morgen? Lykke til, i så fall!

- Hadde satt stor pris på om dere ville stemt på bildet mitt (nummer 6) her!
- Husk konkurransen i innlegget under!

Fotokonkurranse - CEWE FOTOBOK

Det er ganske lenge siden sist jeg hadde konkurranse, men i samarbeid med Japan Photo kan dere nå vinne et gavekort på CEWE FOTOBOK på 500 kroner! Jeg har selv laget et par fotobøker derfra, og er kjempefornøyd. Siden premien er en fotobok, er det naturlig å holde en fotokonkurranse.

Reglene er enkle - du kan delta med maks to bilder, og du må ha tatt bildene selv. Tema er valgfritt.

For å bli med i konkurransen må du skrive et innlegg på bloggen din hvor du også poster bildene du deltar med, og linke til konkurranse innlegget (altså dette innlegget). Kopier linken til innlegget dit, og lim den inn i en kommentar under.
Dere som ikke har blogg
kan sende bildene til anettee95_blogg@hotmail.com. Merk e-posten med fotokonkurranse, og legg ved navn.

Jeg har ikke bestemt meg for når konkurransen avsluttes, men det blir mellom 1-2 uker.Lykke til!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

hvilket antrekk?

Har spist meg ganske så full på kaker og sjokolade, det har nemlig vært familiebursdag for broren min. Føler at jeg har hatt en ganske effektiv dag - har både vært på drill, jobbet med eksamensforberedelser, sett litt på flyreiser til New York med mamma og nå feiret familiebursdag. Ok, hørtes ikke så veldig mye ut, men. Uansett, det er ikke poenget med innlegget.

Fikk inspirasjon fra Kristine AM til å ha et slikt innlegg, synes det var en god ide, hihi.
1.2.


3.


Så, hvilket likte du best - 1, 2 eller 3?

nettshopping

I går kveld klarte jeg rett og slett ikke la være å klikke et par plagg hjem fra Nelly. Jeg hadde en kode som ga meg 200 kroner avslag, og hadde bare tenkt til å se om jeg fant en liten ting - men det ble tre. Eller, egentlig bare to. Bestilte playsuiten i to farger fordi jeg rett og slett ikke klarte å bestemme meg der og da for hvilken jeg likte best, og skal heller prøve begge fargene på før jeg bestemmer meg for en av dem. Gleder meg skikkelig til å få en pakke i posten nå!


Hva synes du om det jeg besilte?

Jeg er forresten videre i en fotokonkurranse her, hadde satt stor pris på om du ville brukt 2 sekunder og stemt på bildet mitt (nummer 6)! :-) Dere kan stemme så mange ganger dere vil.

photography is the beauty of life - captured


_privat

Den dagen her har gått utrolig sakte - jeg føler at klokka er rundt åtte! Har brukt mesteparten av dagen på å lese gjennom forberedelsesheftet til norsk eksamen, og skrevet litt notater. Var en stor lefse med ark, så det tok sin tid. Ok, den var ikke så stor, men jeg brukte lang tid. Kanskje fordi jeg var opptatt med å spise kakerester - lillebroren min ble nemlig 13 år i går!

Det som er så godt med at dagen har gått sa sakte er at jeg har mye tid igjen, selv om det føles som om jeg har brukt en evighet på å lese. Har nesten ikke vært innom blogg.no i dag, og har faktisk bare vært to minutter på Facebook! Litt stolt over akkurat det ja. I kveld blir det film og godteri i sofakroken, og sikkert litt mer The Hills. Lørdager♥

Hva har du gjort i dag?

header

I går spurte søte Karoline meg om hun kunne få lov til å lage en header til meg, og jeg sa selvfølgelig ja. Da jeg slo på dataen i dag tidlig hadde jeg fått en mail med en superfin header, i tillegg til en kommentar om at hun hadde laget et helt design til meg (som dere kan se her)! Setter utrolig stor pris på at noen vil bruke tiden sin på å lage både header og design til meg - tusen takk!

Hvis flere har lyst til å lage header til meg, bare send en e-post til anettee95_blogg@hotmail.com! :-)


Kjempefin, eller hva?

If I'm a type of food, then I want to be a cupcake


If I'm a type of food, then I want to be a cupcake. Because then I am cute, petite and delicious.

en shorts - tre enkle sommerantrekk

Har fått en god del positive tilbakemeldinger når jeg har hatt slike innlegg, så skal prøve å ha det mye oftere fremover. :-) Skoledagen min var ikke lenger enn 15 minutter i dag (!), så hadde veldig god tid til overs når jeg kom hjem. Derfor tok jeg meg tid til å lage et plagg - tre antrekk! Litt for lyse bilder, men det kan jeg takke sola for, som bestemte seg for å skinne rett inn vinduet akkurat i det jeg skulle ta bilder. Takk for det.

1.Shorts BikBok   T-skjorte  BikBok   Ringer Accessorize

2.Topp H&M Conscious Collection   Ringer Accessorize og H&M   Armbånd Accessorize og H&M

3.Genser H&M   Smykker BikBok og GinaTricot

Helt ærlig klarer jeg ikke velge en favoritt. Jeg kommer til å bruke alle tre antrekkene i sommer,d et er helt klart!

Hvilket antrekk like du best?

snart helg

Nå har jeg egentlig snart helg igjen! .. nesten. Skal ikke på skolen før 13.00 i morgen for å få tilgang til forberedelsesarkene til eksamen, og tror ikke det kommer til å bli en særlig lang dag. Jeg er egentlig i lykkerus enda for at jeg kom opp i norsk, og ikke matte. LOVE MY LIFE.  Og når jeg først snakker om det - lykke til alle dere som skal ha matteeksamen i morgen! 

In other news - gjett hvem som var ute å jogga tidligere i dag? Wait for it... MEG! Gud så stolt jeg blir. Jeg, som har sagt til meg selv helt siden snøen smeltet at jeg skulle prøve å jogge hver uke, har endelig fått rumpa i gir. Det var bare i ca. en halvtime, men det blir sikkert mer når jeg kommer inn i det. For nå skal jeg faktisk prøve å jogge hver uke - lover.


_privat  Vet jeg har brukt bildet for bare en uke siden, men tenkte jeg skulle spare dere for et bilde i nuet. Ikke så vakkert.

Pleier du å jogge på fritiden?

if I had a flower for everytime you made me smile, I'd have a garden to walk in forever


_privat       If I had a flower for everytime you made me smile, I'd have a garden to walk in forever

Tror det her er det tredje innlegget som handler om blomster i løpet av under en uke. Nice. Det kommer nok til å bli fler også - jeg elsker blomsterbilder!

white flowers


_privat

Bilde ble tatt i går, men jeg glemte å legge det ut - så da var det liksom greit å poste det nå, hehe.

outfit 170511


Hater å gjøre sånn, men munnen min var ikke særlig pen
Kjole Zara

Kan vel si at det her er den nye favorittkjolen min. Den sitter helt perfekt, har utrolig fin rygg, fin lengde - den er rett og slett nydelig. Helt klart verdt alle pengene!

Har ingen lekser, bortsett fra at jeg skal skrive litt notater til eksamen neste uke - men det er null stress, så nå skal jeg se litt på The Hills! Det er ganske lenge siden sist jeg gjorde det, selv om jeg var helt hekta en stund. Er egentlig hekta enda, men jeg får liksom aldri tid til å faktisk sette meg ned å se på det. 

Hva synes du?

may 17th
_privat

Det er mamma som har stått for fotograferingen i dag, og det var egentlig bare drillbilder på kameraet - så ikke noe bildedryss egentlig. Bedre outfitbilder kommer i morgen.

I dag har det egentlig vært ganske slitsomt å gå i tog. Da vi gikk i Skjåk begynte det å regne skikkelig mens nasjonalsangen ble spilt, men sluttet egentlig ganske fort etter det. I Lom derimot - regnet det nesten hele tiden. Jeg ble klissvåt, og du kan se for deg hvordan det er å drille med en klissvåt stav når fingrene er minst like våte og iskalde. Ikke veldig enkelt. Vi spise (altfor mye) middag og kaker på Grotli, før vi dro tilbake og var på et lite besøk hos Sigrun.

Har du hatt en fin dag?

hipp-hipp hurra!

Jeg har nesten fått på meg hele drilluniformen, og er ganske så klar for 17. mai! Skal straks bort på kroa for å spise sammen med resten av drilljentene (og korpset?) - og så går nok resten av dagen slag i slag. Først er det tog i Skjåk, før vi (drilljentene og korpset) kjører til Lom og går i tog der. Så må vi tilbake til Skjåk, jeg må hjem å skrifte klær før jeg og familien drar å spiser. Når vi kommer hjem skal vi på kaffebesøk, og så er sikkert dagen ferdig. Jeg kommer til å spise til jeg sprekker, men det er bare 17. mai en gang i året.

 Ha en super dag!

16. mai

Hei!

Jeg har egentlig ikke tenkt til å unskylde meg for dårlig blogging, fordi jeg rett og slett ikke har hatt blogglyst i dag. Tenkte bare å slenge inn et raskt innlegg, siden jeg straks stikker på fest og grilling. Har endevendt omtrent hele klesskapet, men klarte ikke finne noe som helst å ha på meg. Det er så typisk - når man skal prøve å finne noe fint, er plutselig alt stygt. Jeg endte opp med et antrekk jeg brukte på skolen for et par dager siden - ikke akkurat "festantrekk", men det funker.
_privat


Skal du noe spesielt i kveld?

wildflower


_privat

Søndag kveld, og jeg sitter med lekser. Glede. Broprosjektet vi holder på med i kunst og håndverk skal være levert senest klokka 23.00 i kveld, og jeg er langt i fra ferdig med filmen. Forhåpentligvis tar det ikke hele kvelden, men det kommer nok til å ta litt tid.

Men ingen grunn til å være negativ - mamma har laga sjokolademousse. ♥ Det reddet kvelden min. 

 

Hva synes du om bildet?

yesterday

I går dro jeg som sagt til Elin, og hadde en superfin dag! Siden det skulle komme noen andre jenter senere, Nina, Bente og Oda, hadde vi tenkt til å bake noe skikkelig kult - meen siden vi ikke klarte å bestemme oss for akkurat hva vi ville bake ble det brownies og maaasse god frukt. Jeg og Elin satte oss for å se på Tangled før de andre kom, og herregud - det er den søteste filmen jeg har sett på lenge. .. Jeg gråt til og med.
_privat

Det ble ikke tatt så mange bilder etter at de andre kom, så derfor er det ikke noen bilder av dem.

Hva gjorde du i går kveld?

pakke i posten

For et par dager siden vant jeg fotokonkurransen til Julie Therese og Emilie, og dag fikk jeg verdens søteste pakke i posten! Et megasøtt kort, søte øredobber og parfyme - tusen takk!


_privat

Om en stund drar jeg til Elin, så vi snakkes senere i dag! :-)

Hva skal du i dag?

LYKKE

Først og fremst - ingen matte på meg, men norsk!! LYKKE! En gruppe kom opp i norsk, og den andre i matte. Jeg var den siste som ble lest opp i den første gruppa (vi ble delt alfabetisk etter etternavn) - så flaksen var virkelig på min side i dag. Døde av lykke når læreren sa at vi fikk norsk.

Jeg, Sigrun og Kristin bestemte oss for å lage middag sammen etter skolen, og kjøpte en merkelig jordbær-ostekake med inntørka jordbær på toppen. Kan ikke si det var det beste jeg har smakt. ... Og deer tror jeg Sigrun sovnet, og tror kanskje Kristin har gjort det også. Så her sitter jeg i stua til Kristin og ser på et katteprogram. For meg selv.


Tatt tidligere i uka.

Hva gjør du i dag?

dommedag

I morgen dere, fredag den 13., får jeg vite hva jeg kommer opp til i skriftlig eksamen. Fredag den 13. liksom. Hvor ironisk er vel ikke det. Jeg har utrolig lyst til å komme opp i engelsk, men kommer jeg opp i matte kommer jeg til å bli skikkelig deppa. Har en liten magefølelse på at jeg kommer til å komme opp i matte, men jeg har. så. lite. lyst. Så klokka 09.00 i morgen kan dere gjerne tenke på meg og krysse fingrene for enten engelsk eller norsk! :-)

_privat  Jeg er egentlig ikke så blid. Men dere vet - bilde.

Flere som får vite eksamensfag i morgen?

recently hearted


_bilder: weheartit  Kollasj av meg

Har vært på Otta siden rundt klokka ett i dag, siden jeg og Kristin var hos tannlegen, så det er grunnen til sen blogging.

Jeg får så mye inspirasjon av weheartit, den siden er rett og slett fantastisk. Er innom der så og si hver eneste dag, hihi. Brukeren min finner dere her.

Er du ofte innom weheartit?

busy

Heisann!

Kom akkurat hjem fra drill (ble stående ganske lenge å prate med noen av de andre jentene, nesten en time faktisk), etter å ha øvd på dans og til 17. mai. Er bittelitt kald siden jeg ikke tok på meg jakka, og det skulle ikke overraske meg om jeg klarer å bli forkjøla til 17. mai og eksamen. Jaja. Min egen feil siden jeg gikk ut i tynn genser.

Uansett, har en god del å bli ferdig med til i morgen, så bør vel sette i gang. For et spennende innlegg.


_privat

Hatt en fin dag?

summer vintage
_privat

Enda en dag med utrolig fint vær, elsker det! Dessverre er det meldt dårlig vær, skyer og regn de neste to dagene (i følge yr), så det fine været må nytes!  Heldig som jeg er, har jeg norsk skriveoppgave, engelskoppgaver, minitalk og musikkvideoanalyse å bli ferdig med.. That sucks. I tillegg hadde jeg planer om å jogge i dag, men må nok droppe det på grunn av lekser og drilltrening. Ååh, stress. Men, nå kommer det snart en konkurranse på bloggen! Vet ikke helt når, men det blir i løpet av de neste dagene - så følg med. :-)

Hva skal du i dag?

 

cup of tea
_privat  Elsker den supersøte koppen som bestemor har malt til meg ♥

I London kjøpte jeg og mamma tre bokser med instant tea, i tre forskjellige smaker. Man kan selv velge om man vil lage varm te eller iste. Jeg liker best iste, og selv om jeg ikke er særlig glad i varm te - synes jeg faktisk disse smaker utrolig godt når de er varme.

Nå skal jeg prøve å jobbe meg gjennom en musikkvideoanalyse. Sliter med å finne ut hvordan jeg skal skrive den, så får vel bare fortsette å prøve.

Liker du te? Haha random

outfit 100511


Genser Gina Tricot  Ring Accessorize  Øredobber Glitter

Jeg valgte egentlig feil bukse til genseren i dag, det var ikke så veldig fint med blå bukse til, men det funker. Anyways, vi skal grille akkurat faktisk, siden det er ganske fint vær i dag også (føler at jeg bare snakker om været for tiden) - jeg går aldri lei grillmat. Nam. Jeg må gå og spise jeg.

Hva synes du?

herlig dag

Rundt klokka seks i dag dro jeg og Sigrun ut for å ta bilder og film av en bro til et kunst og håndverk prosjekt, og så varmt som det var hold vi nesten på å stryke med. Ihvertfall jeg som var så dum at jeg tok på meg lang tights og genser.. Aldri mer. Etter å ha brukt en god stund ved broa syklet vi innom Kristin og Hanna som lå ved "stranda", og satt der en god stund. Det har vært en utrolig herlig dag, og som om ikke dagen hadde vært bra nok i seg selv - kom jeg hjem til en kommentar om at jeg hadde vunnet fotokonkurransen til Julie og Emilie! Tusen takk!

Men selvsagt, så er den en liten samfunnsfagprøve som klarer å ødelegge resten av den fine dagen min. Takk for den liksom.
Fin bro. Jeg vet.
_privat

Hvordan har dagen din vært?

sommartidar heyhey
_privat

Åååh, over 22 grader i skyggen! Endelig. Sitter ute i bikini, og det er så utrolig fint vær! Ikke en eneste sky på himmelen, og temperaturen fortsetter å stige. Utrolig fint å ha slikt vær den siste vanlige uka på skolen, med ganske lite lekser, selv om det sikkert ikke kommer til å være like fint resten av uka. Skal slappe maks av i dag, bortsett fra å øve litt på en liten samfunnsfagprøve om EU og Balkan. Morsomt.

Hvordan er været hos deg?

memories

 
_privat

For omtrent et år siden kjøpte jeg en liten ramme med plass til fem bilder, men har aldri funnet ut hvilke bilder jeg skal ha i den - så den har stått tom hele tiden. Tidligere i uka mens jeg satt og så gjennom bilder fra London, kom jeg plutselig på at jeg kunne fylle de tomme rutene med bilder fra turen. Jeg fant et par bilder jeg ville skrive ut, og synes egentlig det ble ganske fint! Det ser mye bedre ut nå enn hva det gjorde før, når det ikke var noen bilder i den.

Hva synes du?

innkjøp 070511


BikBok  /  Et godt eksempel på impulskjøp. Men den var god å ha på, og det kan hende den er finere på enn det jeg husker, ehe


BikBok


Gina Tricot

Gina Tricot


BikBok  /  Haha, herregud. Det var to for 99 kroner, og jeg og Sigrun kjøpte oss en joggebukse hver (hun kjøpte en mørkeblå som hun sa hun så ut som Maksmekker i) for moroskyld. Den er utrolig god da, så den er jo verdt de knappe 50 kronene jeg betalte.


Øredobber Glitter   Løsvipper Vita


Cubus

Jeg er egentlig fornøyd med alt, selv om den første genseren var et lite impulskjøp. Vanligvis pleier jeg å kjøpe en del sommerklær når jeg er på shopping like før sommeren, men bortsett fra bikinien er jo de fleste andre klærne plagg jeg kan bruke nesten hele året! Ikke kjøpte jeg noen kjoler heller, som det ikke akkurat er mangel på i klesskapet, selv om jeg prøvde 3-4 stykker. Kan vel egentlig si det er bra ingen av de passa veldig bra til meg selv om de var ganske fine, hehe. 

Nå skal jeg ut å lese og høre på musikk, for selv om det er litt overskyet er det nesten 18 grader! Heeerlig.

Likte du noe?

@home


_privat  bittelitt trøtt ut. Fint det.

Har hatt en superfin dag på Lillehammer med Sigrun og Kristin (og mamma selvsagt, men vi gikk for oss selv) - med utrolig fint vær! Det viste 19 grader i bilen når vi akkurat hadde startet på vei hjem, og det hadde vært enda varmere på dagen når vi gikk i gågata! Jeg hadde med kamera (flink!!), men det eneste jeg tok av bilder var når vi satt på Peppes - og de fikk jeg ikke lov til å gjøre noe med, haha. Har fått kjøpt meg et par fine ting, skal vise det i morgen!

Hatt en fin dag?

lillehammer med jenturna

GOD MORGEN! Jeg er dautrøtt. Sånn seriøst, dautrøtt. I dag skal jeg, Sigrun og Kristin dra til Lillehammer med mamma, og det blir nok bra! Ulempen er å stå opp klokka 7 om morningen når jeg egentlig vil sove til langt ut på dagen. Men, det er verdt det. Skal prøve og ikke bruke alt for mye penger, er ikke helt bra for lommeboka som fikk svidd seg litt i London. Det blir koselig å ha en dag med shopping før eksamensslitet begynner om ca en uke.


_privat  Hater å bruke samme bilde flere ganger, men trengte desperat et bilde såå..

Hva skal du i dag?

outfit 060511


Topp H&M  Cardigan H&M  Shorts BikBok  Smykke Accessorize

Tok bildene i dag tidlig like før jeg løp (sykla) på skolen, fordi jeg visste at vi skulle ha Coopertesten siste timen - og ville ikke derfor være så smashing når jeg kom hjem. Svett, sliten og superpen. Ohyes. Ser ikke akkurat så veldig smashing ut nå heller i stor t-skjorte og joggebukse, men det funker fett når jeg bare skal slappe av. Skal bort til Kristin og Sigrun en tur nå straks, så det blir jo koselig!

Hva synes du?

bidrag i fotokonkurranse


_privat

I går ble jeg tipset om fotokonkurransen til Julie (og Emilie), og selvsagt måtte jeg delta, hihi. Man kunne delta med tre bilder, og selv om det var litt vanskelig å velge ut - tror jeg at jeg er ganske så fornøyd med de tre jeg deltar med. 
Hvilket bilde likte du best?

mini london


_privat

De små figurene jeg kjøpte i London er så sykt søte! Big Ben-figuren er vel ikke mer enn 3 cm høy, og det ser bittelitt rart ut når telefonkiosken er større.. Det er ikke så mye, men nok til at jeg irriterer meg over det, hehe.

Hva synes du?

in my closet // skjørt #3
Zara

Det skjørtet her likte jeg med en gang jeg så det inne på Zara i London, og er kjempeglad for at jeg kjøpte det! Jeg vurderte faktisk og ikke kjøpe det, siden det var litt dyrt og fordi jeg allerede har et prikkete skjørt, men siden jeg likte det så godt var det bare nødt til å bli med i kofferten hjem. Det passer til så mye, i tillegg er det fint alene med en hvit topp.

Når det gjelder prøveeksamen, aner jeg ikke hvordan det gikk. Hadde en god følelse når jeg leverte del 1, og en ganske dårlig en når jeg leverte del 2, men nå har den gått mer over til.. ingenting, egentlig. Har virkelig ikke peiling på hvordand det gikk, men krysser fingrene og håper på det beste!

Hva synes du om skjørtet?

prøveeksamen

Uff, i morgen er det prøveeksamen. Vi fikk velge selv mellom engelsk, matte og norsk - og jeg valgte matte for å prøve å berge 5'eren jeg fikk i fjor. Har gått litt nedover med meg i matte, så jeg skal virkelig skjerpe meg til i morgen. Det betyr ingen data, ingen blogg, ingen facebook. Null, niks, nada. Skal en liten tur på drill da, men det er fordi det snart er 17. mai og forestilling.

Så da blir det en liten bloggpause i dag, men jeg kommer tilbake i morgen!


_privat

Ønsk meg lykke til da!

strawberry sorbet and passion fruit

Image and video hosting by TinyPic


_privat

Kjøpte meg to nye EOS når jeg var i Stryn, i en limited edition pakke. Klarte rett og slett ikke la være når jeg så de søte fargene, ehe. Jeg synes begge to lukter kjempegodt og friskt, og så er de utrolig gode! Den rosa vil komme i salg i september, mens den lilla bare er til salgs en liten stund i pakken med den rosa.

Har du prøvd de to nye EOSene?

outfit 030511
Topp H&M  Cardigan Zara

Usj, hater når bildene får et sånt "mørkt" lys over seg, det blir så vanskelig å redigere det lyst nok uten at detaljene blir borte. Tror jeg skal begynne å ta bildene ute snart, blir så mye finere! Uansett, toppen er fra H&M Conscious Collection og jeg var skikkelig i tvil om jeg skulle kjøpe den eller ikke - men er kjempeglad for at jeg gjorde det!

Har et ganske stort RLE prosjekt til i morgen pluss prøveeksamen i matte på torsdag, så bloggen kommer til å bli litt nedprioritert frem til fredag. Håper dere forstår det. :-)

Hva synes dere?

stryn cup 2011

På lørdag sa jeg at vi hadde spilt oss til semifinale - og det ble utrolig spennende. Vi møtte Midsund, og når det var 3 minutter igjen av kampen lå vi 3 mål under. De av oss som satt på benken var helt sikre på at finaleplassen røyk, og innstilte oss på å spille bronsefinale. Men herregud, tror dere ikke vi tok igjen de 3 målene og gjorde det uavgjort! Det ble ekstraomgang på 5 minutter, og det første målet vant. Midsund begynte med ballen, og når vingen dems hoppa opp og skøyt ble jeg skikkelig deppa - helt til jeg så at hun bomma! Stakkars. Vi fikk ballen, og scorte! Jeg har aldri vært mer nervøs før, og døde nesten av glede når vi kom oss til finalen!

Finalen derimot var ikke så bra. Vi ble knust av et bedre Otta lag, selv om vi spilte helt likt de første 10 minuttene. Men - sølv er bra til å være et yngsteårs 16 lag og jeg er egentlig veldig fornød etter å ha "fordøyd" finalen. :-)

Innmari kult at noen av dere sier at dere har sett meg i Stryn, men blir litt sånn småflau også fordi jeg sikkert har sett helt borte ut, hehe. Er også alltid på mitt styggeste på cup........

                                                                      Chearleading squaden vår! YEAH
De første bildene er tatt av treneren vår, det siste er hentet herfra.

Har du vært på cup i det siste?
Vær en knupp, og stem på meg her, hihi. :-)

overknees


_privat

Noe jeg synes kan være superfint er knehøye strømper. Det har jo vært inne i motebildet en stund, men helt ærlig har jeg aldri brukt de til et antrekk. Synes det kan være litt vanskelig å kombinere det riktig og få alt til å passe bra sammen - men jeg skal prøve å bruke det litt mer fremover, spesielt til finere anledninger.

Hva synes du om knehøye strømper?

Jeg setter stor pris på om du vil stemme på meg her! Skriv navnet ditt i dette innlegget om du har gjort det. :-)

april outfits


5. april


8. april


11. april


18. april


19. April


20. april


21. april


27. april

Outfitbildene ble litt "forskjellige", men i London hadde jeg ikke tilgang på en helt hvit vegg, hehe. Ikke at det gjør så veldig mye heller.

Antrekket fra 21. april deltar jeg med i en konkurranse her, og hadde blitt kjempeglad om du ville stemt på meg! 

Likte du noen av antrekkene? (Mer om Stryn Cupen kommer snart, må få tak i bilder først)

 

hits