juni 2009

Lite blogging

Jeg må bare si at jeg blogger ikke så mye i sommerferien - det er så mye annet å gjøre enn å sitte forran en data og skrive. Men jeg skal blogge ihvertfall en gang hver dag, bare så det er sagt. Jeg tror egentlig ikke jeg skal så mye i sommer, bare treffe familie. Mamma spurte meg også for en uke siden om hvilken by jeg helst kunne tenkt meg å dra til av Paris, Athen og Roma. Så hvem vet, kanskje mamma planlegger en jente-sydentur?

gress

Har du vært i Paris, Athen eller Roma?
Hva skal du i sommerferien?

verdens kuleste søskenbarn

Jeg tror jeg må ha verdens kuleste søskenbarn. Han heter Isaac, og er nesten ett år. Jeg så han for første gang i dag, og han var ikke sjenert i det hele tatt. Han satt på fanget mitt og koste på meg hele tiden, og satt på fanget til broren min og koste han minst like mye etter på. Han spiser absolutt alt. Og da mener jeg alt. Onkel lagde en "desert" til han av naturell youghurt og blåbær - uten sukker. Han satt og lagde grimaser ved de første bitene, men etter hvert så skreik han til hvis det ikke kom mer inn i munnen, og begynte å gråte når tante satte det vekk. Så godt likte han det. Han skulle absolutt pusse tennene sine selv når han skulle legge seg også.

Onkel og tante hadde også kjøpt med noe til meg, og det var to t-skjorter.

 

klr


Hva synes du om t-skjortene?

snikksnakk

I dag var det første dagen på noe som heter Aktiv Sommerferie. Vi rafta, og det var egentlig gøy selv om jeg har gjort det mange ganger før. Vi lagde sklie av båtene, løp rundt kanten på båten mens vi kjørte og svømte med strømmen. Nå skal jeg straks opp til bestemor og bestefar for å treffe onkelen, tanta og søskenbarnet mitt som nå bor i Thailand, men som skal flytte til Montenegro snart. Det blir sikkert koselig.

aaanetteeee
Egentlig, så er jeg ikke så brun - jeg hadde det bare litt gøy med å redigere meg brunere for å si det sånn.

Har du rafta før?

Michael Jackson

Jeg vet at det står om han på omtrent alle bloggene, men jeg må skrive om han jeg også. Siden jeg har vært på hyttetur så har jeg ikke fått tid før nå. Jeg synes det var utrolig trist at han døde bare 50 år gammel av hjertestans. Jeg har egentlig aldri vært en superfan av han, men jeg liker musikken hans. For meg føltes det ut som om en som Michael Jackson aldri kunne dø, at han var udødelig. Men alle dør en gang, enten vi vil det eller ikke. Jeg synes synd på alle fansene som har spart i årevis for å dra på konsertene hans og ikke minst familien. Jeg ble lei meg når jeg fikk vite at han hadde død, men jeg gråt ikke. Jeg hørte på radioen at en jente fortalte at når han døde var det som om hun hadde mistet et familie medlem. En annen sa at hadde det ikke vært for Michael, så hadde hun aldri vært der hun er i dag. Det er utrolig hvor mye han har betydd for så mange mennesker, og hvor mye han har inspirert dem. Om en måned skulle han jo gjøre det store comebacket sitt med 50 konserter i London. 
Hvil i fred, Michael Joseph Jackson.
 

Hva synes du om at Michael døde?
Har han betydd mye for deg?

hyttetur med jentene

Jeg har hatt en super uke på hytta til Kristin sammen med Sigrun, Kristin, Hanna og AnneGøril. Jeg skriver ikke et langt innlegg med alt det bvi har gjort, men oppsumere heller alt sammen fort. Vi har sola oss mye, bada, kjørt med båt over til en campingplass for å kjøpe is, hatt "piknik' på en øy og mye mer. Jeg har tatt over 1000 bilder, men jeg vedder på at minst 600 er tullebilder.

hannasigrun

kristinanette

baldus
kjempekule!
pokerface
We got pokerface!

sigrunag

fesk

dfk

blomster

solnedgang

hyttetur p lesja 2009 1002

insekt

Har du hatt en fin uke?

buenos días amigos!

I dag våkna jeg rundt klokka ti helt av meg selv, og jeg følte ikke for å legge meg ned å sove mer. Det var kjempe deilig, så da kan jeg få litt mer ut av dagen. Siden jeg er nesten ferdig med å pakke, så trenger jeg ikke å stresse med det, men heller sitte ute i sola. 

outfit
Åjada, man har det gøy med å matche. Topp fra BikBok og thigtsbuke fra BikBok.

pakke
Som du ser, nesten ferdig.
det blir ikke noe mer blogging den uka her.

Ønsk meg god tur? :-)
 

alt jeg har står til lading

Mobil, kameraene, iPoden. Okei, så var det ikke alt, men alt jeg skal ha med meg på hytta til Kristin. Jeg har begynt å pakke, faktisk så er jeg nesten ferdig. Jeg har også lagt inn musikk og filmer på iPoden, så jeg er nesten helt klar til i morgen. Vi skal nok være på hytta hele uka, og jeg gleder meg. Vi skal ro ut med båden i solnedgangen, sole oss, bade og lage film. Det er faktisk meldt ganske fint vær også, over 20 grader hver dag, bortsett fra tirsdag.


Den ene filmen jeg la innpå iPoden - jeg digger den!

Hva synes du om filmen, Potter Puppet Pals in The Musterious Ticking Noise?

filmen fra forige onsdag

Den er mange innlegg for sen, men jge har ikke fått lasta den opp før nå. Jeg vet fortsatt at jeg ikke er så flink til å redigere filmer, men øvelse gjør mester, ikke sant?Det er fint vær igjen i dag, heldigvis. I uka som kommer, skal jeg på hytta til Kristin, så det blir ikke noe blogging. Jeg gleder meg kjempemye, for å dra på hytta til Kristin har vi gjort hver sommer i noen år nå.

Hva synes du om filmen?
Har du også noe du gjør hver sommer?

klær, klær og atter klær

Forever21 er det så utrolig mange fine klær. Jeg har tenkt å bestille meg noe derfra, for penger jeg har fått for å sitte barnevakt hos naboen. Hoho.
60895105016213660101

6396865902
Det har jeg sett på til nå. Hva synes du?

fulle trøndere og solbriller

Hei! Det er ikke lenge siden jeg kom hjem fra martnan, der jeg har vært med Sigrun, Kristin og Hanna. Vi møtte mange andre der også. Vi var der egentlig ikke så lenge, men jeg kjøpte meg noen nye solbriller.


brillene2

brillaer
Jeg vet liksom ikke om jeg kler de, men jeg likte de.


Hjem igjen satt vi på i minibussen som faren til Hanna kjørte. Med en gang vi kom inn, kjente vi at det stinka øl. Trønderene som satt på i bussen var altså helt fulle, og det før klokka var fire. De hadde det ihvertfall veldig gøy, og dreiv og sang. Vi holdt jo på å sprekke av latter. De måtte ha en tissepause, og en av mennene som gikk forbi og lente seg over meg stinka en blanding av svette og øl.

Hva synes du om solbrillene?

første dag i sommerferien ..

.. og været er nesten like grått. Jeg skjønner enda ikke at det er sommerferie, jeg tenker bare på det som en vanlig helg og at det er skole igjen på mandag. I dag skal jeg på noe som kalles for martna, det er som et slags tivoli, sammen med vennene mine. Kristin og Sigrun har tenkt å lage videoblogg derfra, så jeg blir nok sikkert å se der.

outfit
Litt mongo bilde, men det får gå. Genser fra BikBok, buksethigts fra Gina Tricot, smykke fra meg. Ehe-he.

Er været grått hos deg og?
Føler du at det er sommerferie nå?

anette.♥

det er ikke min dag i dag

Jeg er irritert fordi jeg prøver og laste opp en video fra onsdagen, men det er ingenting som virker. Vimeo - jeg har brukt opp nesten alt det jeg kan laste opp for i uka, Youtube - vil ikke vises, TinyPic - ville ikke, Blogg.no - filmen min er for stor. Jeg venta i flere timer på at den skulle lastes opp på tinypic, men neida - Upload Failed! Unable to process video.  Er det noen som har et tips til noe annet jeg kan bruke for å laste den opp?
Og som om ikke det skulle være nok, vil ikke photobucket laste opp headeren min, og på de andre sidene jeg prøver å laste den opp blir alt feil. Og jammen så klarte jeg ikke å tømme alt innholdet i en perleboks utover gulvet når jeg skulle flytte den. For å ha enda en ting å klage over, klager jeg på været. Det er grått, trist og det blåser, ikke akkurat sommervær. Det er virkelig ikke min dag i dag. Virkelig ikke.
Edit;
jeg klarte jammen å publisere innlegget to ganger også ..

anetteiskogen

Har du sånne dager også?

good times

Den sangen har jeg hatt på hjerna i hele dag. Jeg synes det er en skikkelig sommersang jeg, men det jeg ikke liker med den er Linni Meister. Refrenget er vel egentlig det kuleste på sangen.Endelig er det sommerferie, selv om det ikke føles som om det er det. Været er ikke spesielt fint heller. Vi hadde natursti på skolen, og det var sånn at vi gikk rundt og svarte på forskjellige ting. Gruppa mi kom på delt andreplass, et halvt poeng under førsteplassen.

Synes du good times er en kul sang?
Hvordan var siste skoledag for deg?

anette.♥

twilight t-skjorta mi ..

.. er kjempekul!

haha
Jeg vedder på at du ble misunnelig, hø-hø.

Poenget med det innlegget her var egentlig ikke t-skjorta mi, men å si at jeg har laga en header til malinarnesenn, siden hun spurte om jeg kunne.

headermalin1

anette.♥

here comes the sun, dududu.

Endelig, etter mange uker med regn og dårlig vær, kom sola tilbake igjen! På skolen gikk vi tur, igjen. Jeg, Sigrun, Kristin og Hanna var noen av de første som kom ned igjen, så vi fikk dra hjem igjen. Etter at vi hadde ordna oss, dro vi til Kristin, og jeg tok mitt første bad i år! 

krille

anette header
Kan det bli ny header?

anette

sigrunanette

hanna

kristin

hoho
Hahaha, Kristin slo Hanna! Hvis du ser etter, ser du et håndmerke.


Vi har også filma mye i dag, så det kommer nok en film senere. 

Synes du jeg skal bruke det bildet lenger oppe til header?

anette.♥

Skageflå og Geiranger med klassa ..

.. var kjempe gøy! Det var bratt opp dit vi skulle, men ikke langt i det hele tatt. Vi brukte kanskje bare en halvtime på å komme oss opp, men båtturen var 1 og 1/2 time lang. Hjem igjen møtte vi noen franske turister som tok bilder med oss og sånt. Jeg har film, selv om den ikke er så bra, den må bare lastes opp.

foss

girs
Jeg sier som Kristin, dere er de beste bestevennene i verden.
nedigjen

Det ble ikke så mange bra bilder, siden jeg bare hadde med meg det gamle kameraet mitt.

Forresten så fikk jeg de nye bøkene mine i dag også, igjen. He-he. Når den tredje månen kommer og Trolldom over tåkemyra. Det er de to første bøkene i serien, den tredje kommer senere. Bøkene er utrolig brae!

books

Oi, for et rotete innlegg.

Har du lest Når den tredje månen kommer og Trolldom over tåkemyra?

anette.♥

dagen med Hanna

Jeg og Hanna har vært sammen i dag, og vi har tatt kjempe mange bilder! Det ble bare oss to, fordi Nina ikke kunne.
anette3

hanna2

skyer

hjerter

I morgen må vi være på skolen klokka 7.30, da går bussen til Geiranger. vi skal gå tur, opp til Skageflå, og kommer ikke hjem før i 4-tida. Som om det ikke er ille nok å dra på skolen 8.30 ..

anette.♥

et kjapt innlegg

I dag sykla klassa opp til et sted som heter Dønfoss. Der hadde vi volleyball-turnering og grilling. Det var kjempe koselig, men været var veldig skiftende. Oi, nå hørtes jeg litt ut som en værdame. Først var det sol, og så begynte det å stri regne, etter to minutter ble det sol igjen og sånn fortsatte det. Hjemover satt Bård Ove på styret til Hans, og de var skråsikre på at det kom til å gå strålende. Jeg sa at vi kom til å finne de igjen i grøfta, og jammen så gjorde vi det.
Nå skal jeg snart ut å møte Hanna og Nina.

outfit
Alt jeg har på er faktisk fra BikBok, bortsett fra smykket som er fra Thailand.

lollipop
Fikk du lyst på is nå? Det fikk jeg.


anette.♥

Sommeravslutninga i går i bilder

Det var kjempe koselig i går kveld, når nesten hele klassa dro til et sted like ved Ane - som hadde ordna det - for å ha en sommeravslutning.  Det ble tatt innmari mye bilder med kameraet mitt, nesten 600.

marshmallows
Var det noen som spiste mye marsmallows i går, så var det nok Kristin.

kristinhannasigrun

krikri

mmari

elisabeth

brdovesigrunagmarianette

kristinmari

agelisabeth

teaelisabeth

anettehanna

anette

Så det ut som om vi hadde det koselig eller?

anette.♥

hvor ble sola av?

For en liten stund siden så skinte sola og jeg hadde en følelse av at det kom til å bli godt og varmt i dag. Men neida, sola gjemte seg bak en sky igjen. Når er det sommerværet skal komme? I fjor på denne tida så gikk vi på skolen i shorts og t-skjorte fra morningen av.
Anyway, jeg prøvde å lage noen headere til Louise. Hvor bra de ble vet jeg ikke, for jeg er egetlig ikke flink til sånt.

louiseheader3 

louiseheader1

Men titta sola frem igjen. Da skal jeg ta med meg datan ut, og nyte sola mens den først er fremme.
Okei, stryk det at sola titta frem igjen - den gjemte seg igjen.

anette.

jeg fikk plutselig ikke så lyst på regulering lenger

Jeg fikk brev fra tannlegen i dag, og der sto det at jeg måtte trekke to jekser når jeg skal få regulering. Jeg har vel aldri gleda meg til å få det, bare til å få retta opp tennene mine. Jeg har aldri trekt, og har ikke noe lyst til å gjøre det heller! Jeg tror egentlig jeg har litt "tannlege-trekke-skrekk." Jeg kjente bare at jeg ble helt kald i hodet når jeg leste det. Greit nok, jeg får bedøvelse, men det får ikke trekke-skrekken til å forsvinne. 

Jeg var hos Sigri i dag, og vi hoppa på trampolina i søppelsekker fordi det regna. Vi spilte volleyball også, men man kan vel si at vi sparka ballen mer enn vi slo den.
 
sigri


Jeg fikk til kameraet mitt i kveld, med litt hjelp. Så siden jeg kom hjem har jeg løpt rundt i huset og lekt proff mens jeg tok bilder av alt og ingenting.

lyys

sjhest

Har du også skrekk for å trekke tenner?

anette.♥

jeg har fått kameraet mitt

Men når det bare er brukshåndvisninger på tre språk jeg ikke kan, hjelper det ikke stort. Tegningene som viser hvordan man skal gjøre ting er heller ikke spesielt gode,

Sånn ser kameraet ut. Canon 450D

Pappa skal kjøre meg til Sigri nå, så da blir det ikke noe blogging før i kveld.

Hvis du har Canon-kamera, syns du det er bra?

anette.♥

dråpebilder

Jeg hadde en liten fotoshoot med noen vanndråper som lå på bordet. Siden jeg venter på at kameraet mitt skal komme, måtte jeg bruke pappa sitt.

drpe

drper

Jeg tok veldig mange bilder, men ikke alle ble like bra siden jeg ikke er noen særlig proff fotograf. Så jeg nøyer meg med å legge ut to jeg.

Liker du å ta bilder?

anette.♥

filmen fra i går

Blogg klikka helt i går, så jeg kom meg ikke innpå. Men nå har jeg satt sammen en film fra i går. Og ja, jeg vet det er utrolig dårlig redigering, og ikke minst dårlig filming, men det er den første filmen jeg har satt sammen og redigert.

 
Forresten, det som de hundene blir mata med er isen min. Jeg sto med isen i hånda å skulle finne frem noe, og så kjenner jeg bare at det rykker til i isen min. Da hadde hunden tatt en stor bit av den, hadde fult av is i ansiktet, og sto å hoppa oppover meg etter mer. Så da ga jeg isen til Espen, siden han hadde lyst til å mate dem.

På skolen i dag har vi sett to filmer. Først i spansken og så i engelsken. Så det eneste vi har gjort i dag er gym og sett filmer. Vi fikk tilbake engelsk tentamen også. Jeg fikk 6 (egentlig 5,8 men han måtte gi hele karakterer), og jeg er kjempe fornøyd!

eplet
Haha, hvor tror du jeg har inspirasjonen min fra?

anette.♥

gårdsbesøk med klassaPå skolen i dag dro vi rundt på forskjellige gårder her i Skjåk. Det var egentlig ganske morsomt, og hele dagen var kjempegod. Vi ble delt inn i tre grupper, og dro på forskjellige gårder etter tur. Vi så både griser og kuer, katter og hunder. Jeg så faktisk den morsomste men også styggeste grisen jeg har sett. På de forskjellige gårdene fikk vi is, kaker og kålrot mens vi noterte ting som gårdeierne fortalte. Når vi var ferdige gro alle gruppene til et sted som heter Aura, hvor det går ann å bade. Det var mange som gjorde det, og jeg filma og tok bilder. Kanskje jeg får satt sammen en film fra i dag også. Jeg tok kjempemange bilder, så enjoy.

annegrilgris
Anne Gøril og gen grisunge.
anettegris
Meg og grisungen.
asigrigris
Sigri og grisungen.

grisen2
Haha, stakkar. Den fikk ikke med seg rompa over.
griseen
Hahaha, den morsomme/stygge grisen.

asigrihund
Sigri og en av hundene.

akuuaa


gjeng
Er ikke vi en kul klasse, så vet ikke jeg.

anetteag
Meg og Anne Gøril.

akristin
Kristin, proff fotograf.

En av gårdseierne sa at på en undersøkelse han eller noen andre hadde hatt, så var det flere som hadde vært i syden enn i et fjøs.
Har du noen gang vært i et fjøs?

anette.♥

den muntlige tentamen gikk ..

.. mye bedre enn det jeg hadde trodd! Læreren min synes det var kjempe bra, men viste ikke om hun skulle gi meg 6- eller 6, hun måtte høre hun andre som hadde samme tema som meg først. Jeg er fornøyd uansett hva det blir jeg! Jeg kom på skolen litt over 11 i dag, og fikk dra igjen etter 10 minutter, altså når jeg var ferdig. Men jeg satt lenge i gangen å prata med de andre.

outfit
Dagens outfit. Tightsbukse fra BikBok, hvit topp fra H&M, hvit cardigan fra H&M.


Nå er det bare 2 uker igjen til sommerferien. To uker igjen av 8. klasse. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg gikk å gleda meg til å begynne på ungdomsskolen, eller den første dagen i åttende. Og nå er jeg snart ferdig i åttende. Det har gått utrolig fort. Nå er det snart bare to år igjen til jeg er ferdig med hele ungdomsskolen - kommer det til å gå like fort?

Har tiden gått like fort for deg òg?
 
anette.♥

Jeg har nytt design, igjen

Kristin lagde en header til meg, så jeg bestemte jeg for å bruke den. :-) Det var godt å få nye farger og sånt, jeg gikk så lei av lilla.

dsc0144anette2
Grønt er skjønt, ikke sant?

Jeg skal ha muntlig tentamen i morgen, og jeg er langt i fra ferdig. Jeg gleder meg bare til å bli ferdig.

Hva synes du om det nye designet, var det bedre enn det andre?

anette.♥

Vi er litt paranoide

Jeg og Kristin altså. I går kveld gikk vi opp mot bana, og der så vi en mann som gikk rundt. Når vi kom nærmere han, begynte han plutselig å løpe, men når han var litt over halvveis stoppa han og så ganske sliten ut. Vi begynte å le av at han ikke hadde god kondis og satte oss på tjukkasen. Vi satt og lurte lenge på hvem han var, og bestemte oss plutselig for å gå igjen. Og akkurat når han så at vi gikk, så tok han på seg de andre klærne sine igjen og gjorde seg klar for å gå. Greit, det kan være tilfedlig, men det føltes ikke sånn når han snudde seg fra den veien han på vei mot, og gikk mot oss i stede. Vi begynte å gå fort, og snudde oss hele tiden og så at han kom bak oss. Vi ble litt redde, for vi tenkte at han var en pedofil mann som skulle ta oss, og begynte å løpe helt til vi ikke så han lenger. Man kan si vi var litt paranoide. Vi kom til en vei, og så sa Kristin "Tenk om han kommer ned den veien nå." "Hahah, det hadde vært litt morsomt da!" svarte jeg. Vi snudde oss mot den veien, og gjett hvem vi så der? Jo, han mannen! Kristin brøt ut i latter, og han snudde seg mot oss. Mer så ikke jeg, fordi jeg var på full fart mot huset til Kristin.
Før på dagen så var jeg, Sigrun og Hanna hos Kristin og vi tok mange bilder.

28344341244330788616n400

dsc0090

dsc0105kristinhannaanette

28344341244330839621n400

Bildene er Kristin sine. :-)

anette.♥

jeg vet ikke om jeg liker det eller ikke.

Håret mitt altså. Det ble ikke pannelugg, men det ble striping. Jeg synes stripene ble litt for lyse, og håret ble mye kortere enn jeg ville. Jeg savner allerede det lange håret mitt. Stripene er nok bare en vanesak, mens lengden kommer jeg til å savne til det har vokst seg lang igjen.

hortht
Før- og etterbilde.

Ellers, så var det matte tentamen i dag. Den gikk ikke superbra, men ikke superdårlig. Jeg trodde jeg skulle sprekke på den siste excel-oppgaven når alle de andre fikk det til. Men akkurat når vi hadde fem minutter igjen, gjett hvem som fikk den til?! Ja, jeg!

Hva synes du om håret?

anette.♥

Det var en gång en fogel, ja en fogel ..

.. han bodde på landet og Roger hette han. Jeg blir i godt humør av å høre på den sangen, så da passer det jo perfekt å høre på den når man sitter å pugger matte. Helga kommer til å gå med til pugging den og, til muntlig fremføring om den industrielle revolusjon (noe jeg ikke klarer å uttale) på mandag.

pugger

I morgen skal jeg altså til frisøren, og jeg har enda ikke bestemt meg når det gjelder den "pannelugg eller ikke pannelugg saken". Men jeg får ta det som det kommer, og bestemme meg når jeg sitter i frisør stolen og hører på hva hun synes er best. 

lsthrr
meg i helt løst hår, uten klyper eller noe, er veldig sjelden du ser.

Har du også en sang som får deg i godt humør?
Ønsk meg lykke til i morgen!

anette.♥

 

Muntlig tentamen.

I dag fikk vi vite hvilket fag vi kom opp i. Det var enten matte, engelsk eller samfunnsfag. Jeg sa at hvis jeg kom opp i matte, så skulle jeg gå og grave min egen grav. Men  vet du hva, det slapp jeg. Jeg kom nemlig opp i samfunnsfag! Selve emnet mitt kunne vært bedre, men det får gå. Den industrielle revolusjonen er nemlig emnet mitt.

hoho 006
Så på mandag skal jeg bare være på skolen i 10-15 minutter!


Forresten, så prøvde jeg å lage en header til Mari. Jeg sa at jeg skulle prøve, så her er den.

headermari

I morgen er det den tentamen som kommer til å gå verst. Hvilken tror du jeg snakker om?
Selvsagt snakker jeg om matte. Så nå jeg skal jeg skrive regelbok for fult, og pugge primtall.

Har du muntlig tentamen?

anette.♥

Jeg har nytt ..

.. design. Det ble et ganske enkelt design, men det er jo ikke farlig. Jeg synes bare det var godt å få noe nytt.
Gjett hva? Det er sol i dag, så jeg trenger ikke å danse soldansen min. Det er selvsagt ikke så fint som det har vært, men det er bedre enn i går og det funker for meg.
Det var engelsk tentamen i dag, og den gikk egentlig veldig bra - jeg liker engelsk. Jeg ble ferdig nesten en time før jeg ble ferdig med norsken i går, så jeg så over flere ganger for å skjekke at jeg ikke hadde glemt noe, men det så ikke ut som om jeg hadde glemt noe.

Jeg har egentlig ikke så veldig mye å gjøre nå, så jeg har bestemt meg for å rydde litt på rommet mitt. Det er sjelden jeg bestemmer meg sånn plutselig for å gjøre akkurat det, det skal jeg love dere.

rote
sånn ser det ut nå, bare at det er verre enn det ser ut som. rotekopp? jeg? neeida.


anette.♥

dårlig vær, dårlig humør

jeg hadde rett når det gjaldt været og humøret mitt. på håndball i dag var jeg rett og slett ikke i humør, og jeg klarte ingenting. jeg og kristin pleier alltid å le oss skakk ihjel av ett eller annet når vi driver å sentrer, men i dag lo jeg bare så vidt litt. kristin sa at hun så det på meg at jeg var sur, og hanna synes jeg så lei meg ut hele tiden. jeg var rett og slett dyster. men; det kommer en dag, i morgen. du må tro og håpe at i moorgen blir det sool.

summer
på søndag. hvem er hvem tror du?

cats

hvis det ikke blir fint vær i morgen, skal jeg helt seriøst gå ut å danse en soldans.

påvirker været humøret ditt også?

anette.♥

tentamen

jeg fikk ikke blogga i går, fordi det skjedde noe rart med blogg. anyway, nå er jeg ferdig med norsk tentamen. vi krysser fingrene for at det gikk bra. når vi kom på skolen fikk vi en time på oss på å skrive notater til spørsmålene. så egentlig gikk det greit når jeg hadde notater. vi skulle også skrive en historie, og fikk noen titler vi kunne velge mellom. jeg valgte vennskap, fordi det var ikke så særlig bra utvalg. det ble kanskje ikke en bra "vennskaps-historie", men det går nok.
"De svarte flekkene overtok synet mitt mer og mer, og til slutt ble det svart. Vi druknet. Faren min for alltid, jeg bare for en liten stund." - slutten min.  hoho. fortellinga mi var ganske "dødslekene inspirert". men den boka er utrolig megabra!

hvor har det blitt av sommerværet mitt? i går var det sol og varmt hele dagen, mens nå er det overskya og det blåser. egentlig så var det litt bra at det ikke var så fint vær nå, for da kan jeg konsentrere meg mer om engelsken til i morgen, enn at jeg vil ut i det fine været.

outft

vr
sånn er været ute nå.
 
jeg tror været gjør noe med humøret mitt. jeg er i kjempe godt humør når det er sol og sommer, men når det blir grått og trist blir jeg grå og trist selv.

har du lest dødslekene?
synes du den er like bra som det jeg synes?

har du sommervær nå?

anette.♥

tentamen, here i come.

jeg føler ikke at jeg kan noe til norsk tentamen i morgen i det hele tatt. ingenting. men det er ingenting å gjøre med det. jeg hadde kanskje kunnet mer hvis jeg hadde øvd mer enn det jeg har gjort, for jeg kan ikke si jeg har konsentrert meg så mye som jeg burde om tentamen. men det får gå som det går.
i dag har jeg, sigrun, kristin og hanna vært på hytta til sigrun. der lagde vi en liten komisk kortfilm. hahaha. 

outfitt
endelig er det sommer, og jeg kan gå i shorts og t-skjorte (eller topp) hele dagen!

reg 003t
et bilde sier mer enn 1000 ord. det her sa vel egentlig bare ett.

ønsk meg lykke til med den andre tentamen min !

anette.♥

ENDELIGENDELIGENDELIG!

new moon traileren!


jeg synes den var kjempe bra jeg!

hva synes du?

anette.¢¾
hits