juni 2010

PICTURES
Ny kjole! Utrolig stygt bilde, men har ikke mulighet til aa redigere.


... Kristin er saa flink til aa fokusere.


Finn en feil. LOL.

Siste kvelden vaar paa Santorini i kveld - i morgen drar vi over til Paros eller Naxos, husker ikke helt, hehe. Ikke sikkert det blir noe mer blogging fra meg mens jeg er i Hellas, siden jeg ikke vet om det er data paa de andre hotellene vi skal paa. Vi har det veldig fint her, men det blir godt aa komme seg til en ny oy. Men naa skal vi ut aa spise middag.

Hvordan er vaeret hos deg da?

GREETINGS FROM GREECE

Hei og hopp sotesmo! Vi mangler de tre siste bokstavene i alfabetet, derfor blir det litt rart. Det er helt gratis aa laane data paa dette hotellet - derfor maatte jeg ta sjansen, hihi. Vi har det helt topp, litt solbrent men ellers flott! I dag har vi vaert paa stranda, og skal snart inn til byen for aa spise middag og shoppe. Siden jeg er saa snill, skal dere faa se bilder fra dagen! :-)


Nydelig bilde av oss paa Gardermoen

Naa skal vi spise, foreldrene vaare hadde vist lett etter oss rundt paa hele hotellet.. Skal legge ut masse bilder senere, siden det er gratis aa bruke datan her! Stay tuned!

TIME TO SAY GOODBYE

I morgen er den dagen jeg har telt ned til lenge. Dagen da jeg og bestevenninnene mine drar til Hellas på øyhopping med noen av foreldrene våre i to uker! Grunnen til at jeg sier dette i kveld og ikke i morgen, er fordi jeg ikke tror jeg får tid til å blogge i morgen. Jeg og mamma skal nemlig en tur til Oslo før vi møter de andre på Gardermoen.

 Bloggen derimot, er det annerledes med. Jeg vet ikke om jeg får mulighet til å blogge mens jeg er der - men jeg er jo trossalt på ferie. Statistikken kommer til å være helt forferdelig når jeg kommer hjem, men håper dere vil fortsette å lese bloggen min selv om jeg er borte, og at dere skjønner at jeg ikke får tid til å svare på kommentarene som kommer mens jeg er borte. :-)


Ønsk meg god tur da, og så snakkes vi om to uker om jeg ikke får noen sjanse til å blogge der nede!

OUTFIT 200610

                        
Kjole BikBok - Charlotte Thorstvedt    Sko H&M

Her er kjolen! Jeg elsker den, den er så utrolig søt! Som jeg sa i går er det 50-års bursdag, og jeg burde virkelig gå ned å være litt sosial, hehe. Ha en fin dag da dere!

Hva synes du?

INNKJØP 190610


Kjole / BikBok By Charlotte Thorstvedt  Kjempefin på!


Skjørt og cardigan / H&M


Sykkeltights / BikBok   Brosje/hårklype / Gina Tricot   Grå sløyfeklype / Glitter


Saltvannspray og neglelakk / Vita

Sånn - det var det jeg kjøpte i dag, pluss to par sko. Glemte helt å ta bilde av de, hehe. Er utrolig fornøyd med det jeg kjøpte. Jeg hadde veldig flaks med kjolen også - det var bare kjoler igjen i L og XL, men akkurat i det jeg skal gå bort, kommer det en jente og henger på plass en i XS. Lykke! Skal bruke kjolen i morgen på en 50-års feiring, så da får dere se den på.

Likte du noe?

OUTFIT 190610


Topp Cubus  Cardigan H&M  


Brosje GinaTricot

Beklager for lite blogging i dag også, men har vært på shopping i hele dag! Har fått kjøpt meg utrolig mye fint, skal vise dere alt sammen etter på. Jeg har vært dårlig til å svare på kommentarer de to siste dagene, men jeg vil bruke tiden her i Kolbotn best mulig fordi det er siste gang vi er her før de vi bor hos flytter til New York!

Hva synes du?

NEW STUFF

Heihei! Nå er jeg fremme i Kolbotn - endelig! Fikk kjøpt meg bitte litt når vi stoppet på Gjøvik (skrev Hamar i dag tidlig, blander lett når jeg er trøtt, hehe). Er det en butikk jeg virkelig elsker, så er det Accessorize! Før handlet jeg bare smykker og sånt på Glitter, men etter min mening er Accessorize mye bedre!

Oversized t-skjorte fra BikBok.

Smykke, armbånd og øredobber fra Accessorize.

Hva synes du?

AWAY

Om ikke lenge drar jeg og familien til Kolbotn, og det tar rundt 5 timer å kjøre. Lovely. Jeg elsker å kjøre bil! .. Uansett, det blir nok litt sen blogging i dag siden vi skal stoppe på Lillehammer eller Hamar på veien ned, og data og blogging er ikke det jeg vil tenke mest på når jeg kommer frem, hehe. Ha en fin dag da dere!


Hva skal du i dag?

DAGENS LILLE INNKJØP

Hei dere! Dårlig blogging i dag, men kom akkurat hjem! Har vært på Otta hos tannlegen, og på overraskelses-fest for drillinstruktøren vår som skal slutte. Når jeg og Kristin var på Otta fikk vi sjansen til å shoppe litt, men jeg kjøpte ikke mye siden jeg reiser til Kolbotn i morgen, hehe. På den andre siden er jeg veldig fornøyd med de to tingene, spesielt smykket. Elsker det, og har lett etter et sånt lenge!

Topp Cubus

Smykke Vita

Hva synes du?

NEED YOU

Reiser som sagt til Hellas snart (5 dager igjen!!!), og jeg vet jeg må kjede vettet av dere av å snakke om det hele tiden. Men når man er i syden, må man jo ha bra musikk, right? Kristin skal ligge over her i natt, og vi har tenkt til å finne masse musikk til vi reiser. Derfor trenger jeg hjelp fra dere, for mange av dere vet jo sikkert om fine sanger jeg ikke har hørt om, hihi.
Webcamera kvalitet <3<3<3 Random bilde av meg og Kristin.

Hva er din(e) favoritt sang(er) akkurat nå?

NEW SHOES
Har fått kjøpt meg en del nytt etter konfirmasjonen - og nye sko er virkelig noe jeg trengte! De jeg har hatt var ikke minst stygge, men de var slitte og begynte å bli ødelagte. Jeg synes Kawasaki sko er ganske fine samtidig som de er enkle - så derfor bestemte jeg meg for å bestille de i hvite! Liker de kjempegodt, hehe!

Like or dislike?

SHORTS AND TIGHTS


Shorts H&M    Strømpebukse BikBok

Jeg synes det er utrolig kult å gå i shorts med en mønstrete strømpebukse under! Har ikke gjort det selv enda selv om jeg har to sånne strømpebukser - en med hjerter og en med prikker. Finner liksom aldri et passende tidspunkt å bruke det på. Om vinteren er det for kaldt, og om sommeren vil jeg helst gå i noe jeg kan brette opp. Men, det går jo selvsagt an å bruke det på sommerdager det ikke er så varmt, og om våren.

Like or dislike?

SUNNY

Noen som har smakt den nye Isteen? Yummi!

Utrolig herlig vær i dag - merker godt at det snart er sommerferie og jeg er i skikkelig feriemodus nå! I morgen er det min aller siste dag i 9. klasse, og min aller siste dag på Skjåk Ungdomsskole. Den skal renoveres neste år, så da blir vi plassert et annet sted. Litt trist, men jeg gleder meg! 

Og tusen takk til alle dere som stemte på meg til Ukas Outfit på denne bloggen - jeg vant takket være dere! Nå er jeg med i konkurransen om å bli månedens outfit  og vinne en premie, hihi.

Er du i feriemodus, sånn som jeg?

HEADING TO GREECE


Naxos


Santorini


Paros
// weheart it og Google.
På disse tre stedene skal jeg og bestevenninnene mine tilbringe to uker - om en uke. Håper dere skjønte tegninga, tehe. Vi skal nemlig på "øyhopping" med noen av foreldrene våre - og jeg gleder meg så utrolig mye! Føler at jeg snakker om det hele tiden - men som sagt så gleder jeg meg utrolig til å tilbringe to uker i Hellas med verdens beste bestevenninner.  

Skal du til syden i sommer?

ISADORA NAILPOLISHFoto: Privat   Kamera: Canon EOS 450D

Jeg elsker neglelakkene fra Isadora! Så utrolig mange fine farger, stor børste som gjør det enklere å påføre og i tillegg tørker de raskt. Selv har jeg bare disse to, men har virkelig store planer om å skaffe fler, hihi. De jeg har er jo utrolig søte og sommerlige - og så er det så søte navn! Cinderella og Vintage Mint. 

Like?

SOMETHING OLD

Disse skoene er ikke direkte gamle, kjøpte de i Thailand for 3-4 år siden for kanskje 40 norske kroner. Elsker at det er så billig i Thailand! Brukte de ganske mye året etter at jeg hadde kjøpt de, men så ble de liksom bare liggende i en krok og ikke tatt frem igjen før i dag. Driver nemlig å pakker til Hellas, og det gjorde at jeg tok de frem for å se om de fortsatt passet - og det gjorde de! Vet ikke om de kommer til å være med i kofferten, men de kommer nok til å bli mer brukt!

Hva synes du?

NEW DRESS
Her er kjolen jeg kjøpte i går. Fikk et spørsmål om hvor man kunne finne butikken jeg hadde kjøpt den på, Bergset. Jeg tror ikke det er noen stor butikkjede, så så vidt jeg vet finnes den bare i gågata i Nordfjordeid. Men merket er SisterS Point, og det merket selger de i butikker som Lene V - så det er fult mulig å finne kjolen i andre butikker. Anyway, kommer til å bruke denne kjolen utrolig mye!

Jeg hadde blitt utrolig glad om du ville stemt på meg som ukas outfit på denne bloggen! Jeg tror ikke man kan se bildene av outfitet mitt, men det er dette outfitet jeg har deltatt med. Tusen takk til alle dere som allerede har stemt på meg!

Hva synes du?

INNKJØP 120610

Heihei! Veldig sen blogging i dag, men har vært på Eid i hele dag. Jeg har handlet litt i dag, men sparer egentlig mesteparten av shoppingen til Oslo og Kolbotn neste uke, hihi. Fant en utrolig søt kjole på en "kjerring-aktig" butikk i dag - fikk nesten bakoversveis, jeg hadde aldri forventet å finne en sånn kjole der! Skal vise dere bedre bilde i morgen, siden den ikke så noe fin ut på bildet under.


Kjole fra en butikk som heter Bergsett.

Neglelakk fra Cubus.


Shorts fra Cubus.

Jeg hadde blitt utrolig glad om du ville stemt på meg som ukas outfit på denne bloggen!♥ Jeg kan ikke se bildene av outfitet mitt, men det er dette outfitet jeg har deltatt med.

Hva synes du?

OUTFIT 110610


Se, jeg smiler med tennene!
Genser GinaTricotElsker den nye genseren fra GinaTricot - den kommer jeg til å bruke mye! Veldig enkel, men den store sløyfa gjør det liksom mye mer annerledes enn alle andre hvite gensere. I love it. Senere i dag skal jeg på en forestilling med drillen, og etter det skal jeg og bestevenninnene mine se på film å spise is - derfor vet jeg ikke hvor bra blogging det blir i dag fra min side.

Hva synes du?

LACE TIGHTSBlonde tightser er jo noe som mange butikker har fått inn for tiden, og helt ærlig synes jeg det er ganske kult hvis man klarer å kombinere det riktig. De har en på BikBok, den svarte, som er ganske kul i hvit. Er ikke så stor fan av svarte egentlig, hehe. Holdt på å kjøpe den en gang, men var veldig usikker på om jeg kom til å bruke den.

Like or dislike?

WHAT A DAY

Lost.
Seriøst, sett finere øyne? Hehe, har gått og sagt det til Kristin i  nesten hele dag.  Har ikke redigert bildet i det hele tatt.


I dag har hele klassa vært og spilt volleyball fordi 10. klasse har eksamen. Utrolig herlig! Trenger ikke si hvilken pass laget mitt kom på, men det var ihvertfall ikke 1. plass, hostkremt. Jeg har i hvert fall hatt det kjempegøy. Ikke lenge til sommerferie nå - bare en uke i morgen, og på mandag neste uke sitter jeg, Sigrun, Kristin og Hanna på flyet til Hellas!  Can't wait!

Gleder du deg til sommerferie?

MY NEW BIKINI

Noen lurte litt på hvordan bikinien jeg kjøpte på GinaTricot så ut, derfor tenkte jeg å vise den nå. Som jeg sa i går så var den ikke helt lik som på bildet - men jeg synes den var ganske fin når den kom på! Blåfargen var også ganske fin, og det blir ikke så veldig store kontraster til den bleike huda mi, hehe. Hadde bikinien vært svart så hadde jeg sett enda blekere ut, og om den hadde vært hvit så hadde jeg gått i ett med den.. Hehe okei, kanskje ikke.
Som alltid; den er mye finere og annerledes på.

Hva synes du?

I går ble jeg forresten vurdert av denne søte jenta!

BOW DETAILS

Jeg vet ikke om dere kanskje har skjønt det, men jeg virkelig elsker sløyfer! Enten det er små detaljer eller store - jeg elsker det! Sløyfer er jo utrolig søte da, og passer til ganske mye. Føler jeg sier akkurat de setningene veldig ofte, tehe.
Like or dislike?

PIZZA NIGHT

Okei, på bildet så så den vel egentlig bare kvalm ut.

Siden det bare er jeg og mamma hjemme bestemte vi oss for å lage en pizza og kose oss i kveld. Fikk forresten 6 på spansk muntlig, så det er jo en grunn til å "feire", tehe. Neinei, egentlig bare et helt random innlegg.. Jeg spiser pizza liksom!!!! Skyt meg.

Hva har du gjort i dag?

PAKKE I POSTEN

Fikk pakken fra GinaTricot i posten i dag! Ble dessverre litt skuffet, fordi den stripete genseren var ganske kort og bikinien var ikke helt lik som på bildet. Men jeg likte alt veldig godt, så jeg kommer nok bare til å bytte den stripete genseren i en større størrelse og krysse fingrene for at det bare er lengden som blir større. 

Bikinien kan dere se her. Tok ikke bilde av den.

Hva synes du?

OUTFIT 070510

Image and video hosting by TinyPic
Bolero Voice Of Europe    Kjole, brukt som topp BikBok

Sløyfeklype Glitter


I kveld har jeg og mamma vært på "etter-på-lag" hos Hanna som konfirmerte seg i går - koselig! Fikk ikke vært der så veldig lenge, menmen. Hadde egentlig tenkt til å poste outfitet før vi dro, men som vanlig så hadde vi litt dårlig tid, ehe. Utrolig typisk meg og mamma å alltid være for sent ute. Føler at dere begynner å bli lei av outfit innleggene mine nå, har jo trossalt hatt det ganske ofte for tiden. Men nå skal jeg pugge mer spanskgramatikk! ¡Hasta luego mi amigos!

Hva synes du?

NO ME GUSTA ESPAÑOL

Skal ha muntlig tentamen i morgen, så i dag er det "forberedningsdag" hjemme. Det var tre fag jeg ikke ville komme opp i - matte, spansk og naturfag. Tror dere ikke jeg kom opp i spansk! FML. Jeg skal innrømme at spansk er bedre enn matte, men anyway. Heldigvis er ikke oppgavene så veldig vanskelige, men problemet mitt er å forme egne setninger.. Takk gud for Google Translate (selv om det ikke alltid blir riktig der heller..)! Nå skal jeg slutte å plage dere med sytingen min.

SÅÅÅ GLAD ER JEG! ...

Hvilket valgspråk har du på skolen?

FAVOURITE RINGS
Fra Accessorize og H&M.

Mine to favorittringer for tiden. Jeg har jo flere ringer jeg liker godt, men disse to er som sagt favorittene mine for tiden. Begge to er jo veldig søte, og går til veldig mye. Helt vanlige ringer som kan være med å sprite opp et helt vanlig antrekk, hihi.

Like or dislike?

INSPIRED OUTFIT 060610

Cardigan og topp Cubus    Skjørt BikBok  

Belte H&M


Outfitet mitt i dag er utrolig inspirert av Dulce Candy, og dette antrekket hennes. Kan vel si at det var hovedgrunnen til at jeg kjøpte beltet mitt, hihi. Jeg likte outfitet kjempegod, så jeg var jo nødt til å prøve det selv. Skjørtet mitt har dessverre begynt å bli litt kort, men det er det eneste ensfargede highwaist skjørtet jeg har. Snufs. Det er ikke så varmt i dag - enda - så jeg må innrømme at det er bittelitt kaldt. Forresten så deltar jeg i LookBook konkurransen til Anita søta med dette antrekket, hihi.

Hva synes du?

XOXO, GOSSIP GIRLHeregud, hadde et likt innlegg like etter jul med akkurat samme overskrift og samme innhold.. Anyway, pappa var i Oslo i går, og jeg spurte om han ville kjøpe med seg sesong to av Gossip Girl til meg. Elsker virkelig den serien, og blir så utrolig inspirert! Spesielt av Blair - hun har utrolige klær! Hun er kanskje ikke den "snilleste" i serien, men helt klart min favoritt.

Hva er din favoritt tv-serie?

OUTFIT 050610Topp Cubus    Shorts BikBok    Neglelakk Vita

Sorry for litt sen blogging i dag, men spiste frokost for en og en halv time siden, tehe. Våknet opp til kjempefint vær, så jeg slang på meg bikini, shorts og topp og la meg ut. Kjenner virkelig at det er blitt juni akkurat nå - herlig. Krysser fingrene for å få et bittelite skille i dag, ja!

Hva synes du?

BLOGG VS BLOGG VINNER

Vinneren av Blogg VS Blogg ble Eirin! Har ikke vært innom bloggen hennes før som jeg kan huske, men den virket veldig bra når jeg bladde meg nedover på den. En utrolig søt jente som tar fine bilder. Verdt et besøk.


Trykk på bildet for å komme til bloggen hennes.

Vært innom bloggen hennes før?

ACCESSORIES 040610
Belte og ring fra H&M

Fikk to ting i posten i går, nemlig et belte og en ring fra H&M! Elsker virkelig beltet, det kommer jeg til å bruke veldig mye fremover. Det kan brukes over topp, skjørt og kjoler. Virkelig verdt de 50 kronene jeg betalte for det! Ringen var også verdt 30 kroner, så jeg kan vel egentlig si at det var bra kjøp, hihi. 

Like or dislike?

SPENDING SOME MORE MONEY

Jo, jeg skulle øve på spansk, men så kom jeg plutselig inn på siden til Gina Tricot og ble distrahert av klær... igjen. Fant noen ting jeg likte ganske godt, og siden jeg er stinn av gryn (tehe) etter konfirmasjonen min, bestemte jeg meg for å være litt snill mot meg selv fordi jeg har jobba så hardt med tentamener i det siste, hihi. Det jeg kjøpte var egentlig ganske basic, men det er jo fint å ha! Likte spesielt godt bikinien og den hvite genseren med sløyfe!


Hva synes du?

I COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOW

Har egentlig ingenting på hjertet akkurat nå, såå. Har årsprøve i spansk i morgen, noe jeg selvfølgelig gleder meg til! Øøøh. Nei. Så derfor har jeg bestemt meg for å gjøre en skikkelig innsats og skrive mye nyttig i regelboka mi! Jeg skal prøve.
Ønsk meg lykke til, både med øvingen og prøven
! Det trenger jeg.

FOREVER 21 WANTS

Image

Nei, jeg skal ikke fortelle hvor mye jeg elsker Forever21 og hvor mye jeg håper at den butikken kan komme seg til Norge igjen. Fant, som vanlig, en del fint der inne. Vurderer å bruke litt av konfirmasjonspengene mine på litt klær derfra. Favorittene mine er helt klart ringene, blondekjolen og skjørtet.

Likte du noe?

FOUR DOWN, TWO LEFT


Hadde engelsk tentamen i dag, og det gikk egentlig ganske bra! Jeg har alltid likt engelsk, så engelsk tentamen er faktisk den som går best for meg, i tillegg til norsk hovedmål. Nå har jeg hatt fire av tentamene, og malger bare spansk og muntlig. Æh, skyt meg!

Har du hatt alle tentamene?

FAVOURITE PERFUMES

Parfyme er jo noe jeg selvsagt bruker hver dag, og da er det jo viktig å ha en lukt man liker. Jeg liker ikke når parfymelukten er for tung eller for sterk. Liker de best når de er friske og lette, hvis dere skjønner, hihi. Jeg har en del parfymer, men de jeg liker best er;

Versace - Bright Crystal. En utrolig god lukt, men som dere ser er den omtrent tom nå.

Moschino - Funny! Fikk denne til konfirmasjonen min på søndag, og det er en lukt som passer helt perfekt til meg! Elsker den!

Miss Dior Cherie - L'eau. Ønsket meg denne lenge, og ble kjempeglad når jeg fikk den. Lukten er kjempegod, men kan fort bli sterk om jeg tar på for mye.


Hva er din(e) favoritt parfyme(r)?

I HEART MELON


Utrolig herlig vær i dag! Vi har brukt hele dagen ute på idrettsbana siden det har vært idrettsdag, noe som er enda bedre når det er godt vær. Så nå sitter jeg ute i hagen og propper i meg melon. Jeg kommer helt sikkert til å få vondt i magen på håndball..

Fint vær hos deg?
hits