juni 2011

minner om konkurransen

Ville bare minne dere på konkurransen jeg holder, der premien er en egendesignet almanakk i valgfri størrelse! Utrolig praktisk - jeg har blitt avhengig av min.

Konkurransen finner dere her.


Føler at jeg har vært så.. anonym i det siste. Benyttet anledningen til å slenge inn et bilde (som ikke har noe med innlegget å gjøre) av meg. HEHE. 

Er du med i konkurransen?

floral print


_privat

Selve bildet var utrolig enkelt og ikke så veldig spesielt, men det var et eller annet jeg likte ved det. Det er forresten det nye dynetrekket mit (hahaha herregud random) - elsker det!  

Husk konkurransen her!

five favourites


Playsuit Nelly/Jeane Blush


Bikini
BikBok


Shorts
Ebay


Shorts
BikBok


Kjole
Zara

Fem av favorittene mine i klesskapet i sommer - og alle sammen ble med i kofferten til Spania! Klarer ikke å velge en av de som skiller seg ut som den største favoritten, liker alle sammen kjempegodt. Ble litt forskjell på bildene, men det er på grunn av at lyset endret seg når jeg tok bildene. 

En favoritt?

a red rose


_privat

Klarte ikke helt å redigere det slik jeg ville, men det ble vel helt ok. 

españa next!

Siden dette innlegget er forhåndsskrevet og jeg ikke vet når det vil bli postet, er det vanskelig å si hvor vi er akkurat nå. Kanskje står vi på Gardermoen og tripper av spenning, befinner oss mange tusen meter opp i lufta, går rundt på flyplassen i Amsterdam (mellomlanding) - eller kanskje vi er framme på Barcelona Airport. Vi skal tilbringe 10 dager i Spania på Granollers Cup, i tillegg til fritid, turer til Barcelona osv. Hotellet vi skal bo på er utrolig stort, med forskjellige tilbud som dykking, volleyball, bordtennis - i tillegg til at det skal være en stor kinosal, treningsstudio og frisørsalong på hotellet. Herreguuud.


kilde

Ønsk oss god tur, og lykke til i cupen da! :-)

fire års venting er over

For fire år siden ble det bestemt at jentene på håndballaget mitt som 16 åringer skulle dra på cup i utlandet. Først skulle vi til Italia, men det ble senere endret til Spania og Granollers Cup. I fire år har vi tjent opp penger, og gledet oss til å dra på cup - og i morgen drar vi! Jeg klarer ikke helt å skjønne at det vi har sett fram til så lenge endelig skal skje. Det kommer til å bli en utrolig fin, og ikke minst unik tur - siden jeg drar sammen med 14 andre jenter og en del foreldre (+ et par søsken). Herregud, jeg gleder meg!


_privat

 

Tror dere skjønner hvilket værvarsel som er for hvilket sted. Helloooo summer!

Jeg kommer ikke til å blogge når jeg er i Spania, men har fått supersnille Elin til å poste noen innlegg jeg har forhåndsskrevet (det kommer til å bli en del bilder, just saying).

Flere som skal på Granollers Cup i Spania?

k o n k u r r a n s e !

Det var veldig mange som likte almanakken min som jeg viste for en liten stund siden, lurte på hvor den var fra, hvor mye den kostet og slikt. Jeg er så heldig at jeg får holde en konkurranse i samarbeid med Personlig Almanacka, og vinneren får designe sin egen almanakk i valgfri størrelse! Du kan ha alt fra sudoku til ruter hvor du fører opp ukens trening eller ukens "må gjøre". Jeg elsker min, den er utrolig fin og praktisk - men det beste av alt er nok at man velger selv hvordan den ser ut!
_privat

Alt dere trenger å gjøre er;
- skriv "Jeg er med" og e-postadressen (viktig!) i kommentarfeltet - og dere kan kommentere så mange ganger dere vil. Det er ikke den som kommenterer mest som vinner, men vinnersjansen øker jo flere kommentarer du bidrar med. Vinneren trekkes tilfeldig.

Om du nevner det i et innlegg på bloggen din og linker til konkurransen er det et pluss, men ikke nødvendig.

Lykke til!

Edit: Om kommentaren(e) din(e) ikke vises, er det fordi de må godkjennes!

AVSLUTTET!

favourite songsKaty Perry - Last Friday Night (T.G.I.F)Chris Brown feat Justin Bieber - Next To YouChristina Grimmie - Liar LiarTaylor Swift - The Story Of Us

Noen av favorittsangene mine for tiden. Trenger forresten litt sangtips (igjen.. ehehe) til Spania, så hadde vært fint om du ville lagt igjen Spotifylista di eller noe sånt. :-)

Hva er din(e) favorittsang(er) for tiden?

innkjøp 210611


Cubus


Gina Tricot


Cubus


Glitter (kjøpte akkurat det samme paret med gullkant for en stund siden, men siden en av øredobbene ble ødelagt kjøpte jeg et nytt par, hehe)

I tillegg til det over kjøpte jeg to par bukser/tights fra Cubus, men siden den ene er akkurat den samme som jeg har fra før (favorittbuksa mi!) og den andre er helt svart lot jeg være å ta bilder av de. Det ble også kjøpt litt til rommet (sengeteppe, puter osv), men skal vise det i et eget innlegg senere. 

Nå skal jeg ut å sole meg - i den grad det går an, sola blir borte bak skyene hvert tiende sekund. Endelig er det blitt litt sommervær! Tror faktisk det har vært grått og regn hver eneste dag siden sommerferien startet for snart en uke siden.

Likte du noe?

rules of a ladyBilder herfra

money can't buy you happiness


_privat


Har postet bildet før, med akkurat samme skrift på bildet, men redigerte det på nytt i kveld. Synes det ble bedre nå enn før, men det er kanskje ikke så rart når jeg har gått fra Photoscape til Photoshop, hehe. En del spør forresten hvilket redigeringsprogram jeg bruker, og det heter Adobe Photoshop Elements 8.0. Tror det koster, men siden det lå innlagt på dataen min når jeg fikk den er jeg ikke helt sikker.

I morgen drar jeg en liten tur til Lillehammer, men skal prøve å få postet ihvertfall et (forhåndsskrevet) innlegg. :-)

bow shorts
_privat

I fjor en gang kjøpte jeg det jeg trodde var en shorts på eBay, men når jeg fikk den i posten viste det seg at det var en playsuit. Den var veldig lang og passet ikke til meg i det hele tatt, så bestemte meg ganske tidlig for å gjøre den om til en shorts. I går kveld fikk jeg hjelp av mamma til å ordne det, og nå elsker jeg den! Den er så utrolig fin, og kommer til å bli brukt mye i sommer!

before and after


_privat

Begge bildene var ganske mørke i utgangspunktet, og da er de ofte vanskeligere å redigere br. Men på disse ble jeg egentlig veldig fornøyd med hvordan resultatet og lyset ble til slutt! Synes det er ganske kult å se på hvordan bildene var før jeg redigerte de, og se forskjellen.

Hva synes du?

hvilken kjole?

På fredag reiser jeg og jentene på håndballaget til Spania på cup, og jeg har så smått begynt å pakke. Som vanlig sliter jeg med å finne ut hva jeg skal ha med meg uten at det blir for mye (noe det alltid blir uansett), og har bestemt meg for at jeg skal ha med èn av kjolene under. Problemet er at jeg ikke klarer å bestemme meg, og det som er så fint med å ha blogg er at jeg kan spørre dere om hva dere synes!

Hvilken kjole synes du jeg burde ta med?

Jeg fikk forresten ikke tatt bilder av antrekket jeg brukte i går kveld. Rakk det ikke før jeg dro, og kom hjem klokka 3 - og da var det for sent.  

accessorises


_privat

Har brukt mange timer (!) på å finne et antrekk til i kveld, og endelig har jeg bestemt meg! Det hadde vært utrolig typisk meg om jeg finner ut at jeg egentlig ikke liker det jeg skal gå i 5 minutter før jeg skal dra, men krysser fingrene for at det ikke skjer i kveld. Over er i hvertfall tilbehøret jeg skal bruke, outfit kommer senere - eller i morgen om jeg ikke får tid.

Hva synes du?

vinneren av fotokonkurransen!

Først må jeg bare si tusen takk til alle dere som meldte dere på konkurransen - det var rundt 90 stykker, og det er ganske mye! Det var en del fine bilder, og jeg har brukt ganske lang tid på å gå gjennom alle og velge ut favorittene mine. Til slutt endte jeg opp med en vinner (med litt hjelp fra Kristin), som hadde deltatt med to utrolig fine bilder.

Vinneren av et gavekort med på CEWE FOTOBOK fra Japan Photo er Synne! Har sett litt nedover bloggen hennes, og hun er utrolig flink til å ta bilder - rett og slett talentfull. Anbefaler alle sammen (spesielt dere fotointeresserte) å ta seg en tur innom bloggen hennes. :-)
De to vinnerbildene, hentet fra bloggen til Synne (klikk på bildene for å komme til innlegget hun skrev)

de aller beste


Skjekk hvem som smiler med tennene!!


_privat

Kvelden i går var både morsom og trist på en gang. Vi fikk se mange bilder fra gjennom ungdomsskolen, underholdning, masse kaker, og til slutt fikk vi vitnemålet. Det var ikke før helt på slutten jeg ble skikkelig lei meg, når vi skulle si hade til hverandre og lærerne. Tanken på at vi aldri mer vil være i samme klasse og at vi aldri mer skal ha de samme lærerne gikk liksom ikke opp for meg før det, og da kom tårene. Jeg gråt, gråt og gråt. Vi har vært en utrolig sammensveiset klasse, og det gjør det enda verre å skilles fra hverandre etter tre utrolig fine år. Men nå er det sommerferie, og vi skal treffes ofte. Vi så hverandre allerede i dag, da en del av oss spilte volleyball. 

for aller siste gang

Jeg har hatt min aller siste skoledag som 10. klassing på Skjåk Ungdomsskole, og nå er det snart klart for avslutningsfest. Det betyr bunad, bilder, taler - og helt sikkert litt gråting. I kveld er det den aller siste gangen vi er samlet som en klasse. Veldig trist å tenke på, men det har liksom ikke gått helt opp for meg enda. Jeg føler at jeg skal tilbake til den samme skolen og de samme menneskene etter sommerferien.

Flere som skal ha skoleavslutning i kveld?

cheer-tastic

Herregud, i morgen er det den siste dagen på ungdomsskolen. Det siste halvåret har gått så sykt fort - jeg skjønner ikke at skoleåret er over. I morgen blir en ganske stressa dag - skole, dra til otta, tannlegen, dra hjem, skifte til bunad, og til slutt avslutningsfest med klassa. Vet ikke om det blir tid til blogging, men skal prøve å få poste et innlegg!

Anyways, jeg har så og si allerede tatt ferie. I kveld skal jeg bare slappe av med en eller annen Bring It On film, mens jeg desperat prøver å finne ut hva jeg skal gjøre med håret til i morgen. Vi skal ta klassebilde, og håret mitt er rett og slett umulig etter at jeg klipte det i går.

Hva gjør du i kveld?

life is like a rose - beware of the torns


_privat

innkjøp #2


BikBok (vanskelig å se, men det er hjertemønster på den)


BikBok


BikBok


BikBok

BikBok


BikBok


Cubus

Som dere kanskje skjønner, kjøpte jeg mesteparten på BikBok. Surprise! Elsker den grønne bikinien, har lett etter den typen overalt men de har alltid vært utsolgt. Men plutselig så jeg at det hang en igjen i det jeg skulle til å betale, akkurat i min størrelse - glede!

Har forresten vært hos frisøren i dag. Ikke fullt så mye glede når det gjelder det, for å si det sånn. Tror aldri jeg har hatt kortere hår.. Går inn i en sørgeperiode helt til håret vokser ut igjen - noe som kan ta sin tid. :( :(

Likte du noe?

sheercover

For noen uker siden fikk jeg en liten pakke fra Sheercover med mineralpudder og enn børste, og har brukt litt tid på å teste de ut. Tenkte å fortelle dere hva jeg synes om produktene, og det er mine helt ærlige meninger.Børsten likte jeg ikke særlig godt. Den stakk, og var ikke veldig behagelig å påføre pudderet med. I tillegg løsnet ikke pudderet fra børsten, som gjorde det vanskelig å påføre.


Pudderet derimot, liker jeg veldig godt! Det jevner ut huden utrolig bra, og har god dekkevne. Man får ikke så mye farge av det, men resultaltet blir veldig naturlig. I tillegg er det SPF-15, så pudderet er perfekt om sommeren!
Har du prøvd noe fra Sheercover?

true friendship is like a rose. we can't realize it's beauty until it fades
_privat

innkjøp #1

Jeg hadde egentlig ikke planer om å kjøpe så mye klær som det jeg gjorde, men når det var 50% på hele BikBok klarte jeg ikke la være. Sommergarderoben fikk seg ihvertfall en skikkelig oppdatering!


BikBok


BikBok


BikBok


BikBok


H&M


H&M


Platekompaniet


KappAhl (skikkelig kupp, kostet bare 10 kroner!)

Likte du noe?

bilder av flommen

Hei!

Vi kom hjem til Skjåk for ca. tre kvarter siden, etter å ha vært i bilen i rundt 7 timer. Det tok to timer lenger tid enn hva det vanligvis gjør, fordi vi på grunn av flommen måtte kjøre flere omveier. Blant annet måtte vi opp på et fjell, hvor vi av og til så noen få hus og gårder - en gård hadde faktisk to lamaer/alpakkaer (wtf?). Flommen var helt ekstrem flere steder, spesielt rundt Ringebu (tror jeg) og Kvam. Veier var borte, og flere hus sto under vann. Overalt i vannet lå det rundballer, båter, trær - og til og med en campingvogn. Det var helt sykt. Kvam er nok verst rammet av flommen, og stemningen ble helt merkelig når vi kjørte gjennom det som virket som en spøkelsesby - med veldig lite folk og mørke hus.

Alle bildene under, bortsett fra et, er tatt ut av bilvinduet - så derfor er ikke alle like klare. Det var verre i virkeligheten enn hva bildene viser.


_private

Har du merket noe til flommen?

to enkle sommerantrekk


_kollasjer av meg


Hadde litt (mye) tid til overs, så satte sammen to enkle sommerantrekk. Totalprisen på det første antrekket ble 597 korner, mens det andre ble bare 266 kroner. Jeg likte veldig godt shortsen på det første, så tror nok det er favoritten min av de to antrekkene.

I morgen er det ikke sikkert det blir så mye blogging, i tilfelle vi kommer oss på en buss som går i flomkaoset. Mamma har snakket om å ta en buss som går via Vestlandet - noe som vil ta 10 timer. No way. Heldigvis tror jeg det er absolutt siste utvei.

Hvilket likte du best?

drip drop


_privat

I dag skulle vi egentlig tatt toget hjem fra Oslo, men neida. De fleste har vel kanskje fått med seg at det er flom oppover i Gudbrandsdalen, så vi sliter litt. Heldigvis er det ingenting som haster (enda), og det gjør ikke meg noe å få litt ekstra tid her. Ingen busser går til Skjåk, og togene er innstilte. Ganske typisk at det skjer akkurat når vi skal hjem, meen det er null stress så lenge. 

 

s u m m e r 2 0 1 1


_weheartit

Sol. Bading. Is. Shorts. Solkrem. Lukten av nyklipt gress. Ballerina sko. Blomster. Varme. Lette sommerkjoler. Håndballcup i Spania med de beste jentene. Familiebesøk.

Flere som ser fram til sommerferie?

shopping

Hola!

Det pøsregner ute og himmelen er helt grå, men det stopper ikke oss fra å dra på shopping i Oslo! Siden det regner kommer vi sikkert ikke til å bruke så lang tid inne i byen, men litt blir det jo.Nå venter alle som vanlig på meg, såå må stikke.


Hva skal du i dag?

oslo

Heihei!

Først så må jeg bare fortelle at jeg fikk 6 på muntlig eksamen! Herreguud, hadde aldri forventet en 6'er på spansk. Ble superglad, og tok langhelg med god samvittighet klokka 09.30 i dag. Nå skal jeg ikke på skolen før onsdag, og da er det kun to skoledager igjen!

Hadde ordnet det slik at jeg skulle ha internett på toget til Oslo i dag, men selvfølgelig virket ikke internett i vogna vår.. typisk. Men de hadde god kakao da.
_privat

Kom fram til Oslo i 15.30 tiden, og var i sentrum i et par timer. Det var 50% på hele BikBok, så fikk med meg veldig mye fint! Fikk faktisk 8 plagg for 500 kroner, og det er ikke verst! Skal vise innkjøp når jeg kommer hjem.


_privat

Husk at det er siste frist for å melde seg på fotokonkurransen! Jeg avslutter den ved midnatt.

Hva har du gjort i dag?

butterflies


_privat  

"We delight in the beauty of the butterfly, but rarely admit the changes it has gone through to achieve that beauty"

15:43
_privat

Sa i går at jeg ikke skulle snakke så mye om lekser, men altså.. den spansken har tatt så utrolig lang tid! Jeg tror jeg er ferdig med selve presentasjonen, så nå er det bare pugging igjen. Gleder meg sykt til å bli ferdig med muntlig eksamen!

Men - jeg måtte ta en liten pause fra spansk forberedelser for å pakke litt. I morgen, med en gang jeg er ferdig med eksamen, drar jeg nemlig til Oslo! Det blir godt å komme seg litt bort fra Skjåk, selv om det bare er til lørdag. Gleder meg skikkelig, skal være med på noe skikkelig kult! Eller, det er ikke akkurat meg det handler om, men jeg gleder meg uansett. I tillegg så blir det mye tid til shopping, og jeg skal hilse på det nye søskenbarnet mitt som er knapt 3 uker! Ååååh.

Trenger litt ny musikk til iPoden, så om noen av dere sitter på noen fine/bra sanger blir jeg glad om dere vil skrive de i kommentarfeltet. :-)

Hva skal du i dag?

no me gusta español
_privat

Jeg er så utrolig lei av spansk, og jeg er ikke halvveis med presentasjonen min en gang. Oppgaven er grei nok, jeg skal fortelle om en film jeg har sett, men når internett er lite samarbeidsvillig hjelper ikke akkurat det. Har faktisk jobbet med det helt siden jeg kom hjem i 11-12 tiden i dag, og er ikke ferdig med å beskrive handlingen en gang. Herregud. ?Skjønner ikke hvordan det kan gå så sakte. Kan nesten hele ordboka utenat, siden jeg må slå opp på annen hvert ord. Spansk altsåå <3<3<3<3<3 Skal spare dere for så mange skole/eksamen og klageinnlegg, lover.

Flere som kom opp i muntlig eksamen i dag?

if you're a bird, i'm a bird


_privat (inspirasjon herfra)

Så sykt ekte ut, jeg vet. Har hatt lyst til å prøve på et slikt bilde helt siden jeg skjønte meg på brushes, så øvelse gjør mester. Blogg ødela kvaliteten, og kontrasten mellom hånda mi og det hvite er sterkere. Er ikke bleik.

Anyway, gjett hva jeg kom opp i til muntlig eksamen? ....... SPANSK. IGJEN. Jeg kom opp i spansk i prøvemunltig, så hadde forberedt meg på og ikke komme opp i det i eksamen - selv om jeg visste at det var mulig. Døde litt når de sa at det første faget var spansk, og ropte opp navnet mitt. Nok pessimisme, får heller prøve å gjøre det beste ut av det.

Stem på meg her (bilde 2), og gjør dagen min litt bedre. :-) Takk til alle dere som har gjort det allerede!

reis til london med ida wulff

Kom over konkurransen til Ida Wullf i går kveld, og fant ut at den kunne jeg ikke la være å melde meg på! Man kan nemlig vinne fly + opphold i London - og bli med Ida på EF Summeranza 2011! Summeranza er stor sommerfest, med store artister. I år er Ke$ha en av artistene, og sangen Blow er kåret til EF's sommersang. Hadde ikke det vært fantastisk kult, så vet ikke jeg! Bli med i konkurransen her!

titanic

Jeg har alltid følt meg så alene om å ikke ha sett Titanic, så i dag bestemte jeg og Elin at det måtte jeg. Vi kjempet oss gjennom regnet, under en veldig fin paraply, bort til Kristin for å låne filmen (takk♥) og videre til butikken for å kjøpe godteri. Siden det fra i morgen og til torsdag er eksamensforberedelser, følte vi at v i fortjente å slappe av litt.

Jeg visste jo at Titanic var trist, men herreguud. Vedder på at jeg ble litt slitsom til tider, siden jeg satt og sa "neineineineeei" konstant mens skipet sank. Og Leonardo DiCaprio var så utrolig, ble jo helt forelsket. Gråt flere ganger gjorde jeg også, men hallo -den var jo så fin, og trist! Hvem gråter ikke av Titanic liksom.


Vi spiste ikke halvparten en gang..


HAHA stakkars. Linsa hennes knakk inne på øyet i dag, og så måtte doktoren pirke den ut igjen. :(

Har du sett Titanic?

informasjon om fotokonkurransen

Veldig mange spør når jeg avslutter fotokonkurransen - og jeg hadde i utgangspunktet tenkt til å avslutte den i morgen, siden det da er akkurat to uker siden jeg startet konkurransen. Men jeg har tenkt litt på det at jeg trenger tid til å finne fram til en vinner (det er over 70 påmeldte, så jeg tror det tar sin tid) - og på torsdag skal jeg ha muntlig eksamen. Derfor må jeg bruke tiden på å forberede meg, istedenfor å se gjennom alle de fine bidragene dere har sendt inn. Jeg har derfor bestemt at siste frist for å melde seg på fotokonkurransen er torsdag 9. juni - siden jeg da er ferdig med eksamen. 

Les konkurranseinnlegget og meld deg på her!Høres det greit ut, eller?

outfit 060611


Topp BikBok   Cardigan Zara   Ring Accessorize   Smykke Vita


Haha herregud, fikk ingen vellykkede bilder i dag.. I tillegg var lyset utrolig dårlig, takket være at været har gått fra sol og varme til regn og skyer, noe som gjorde bildene enda verre. Whatever. Snart kommer Elin på besøk, og det blir koselig - spesielt siden det er flere år siden sist hun var hos meg. Det er litt sykt.

Hva synes du om antrekket?

en shorts - tre antrekk

1.

2.


3.


Det er ikke så lenge siden jeg viste tre forskjellige antrekk med denne shortsen, men hvorfor ikke gjøre det en gang til? Shortsen kan brukes til så utrolig mye - samme om det er sommer eller vinter, hverdag eller finere anledninger. Føler at jeg snakker om den her shortsen hele tiden, hehe.

Jeg liker nok best 2 og 3, siden 1 blir litt for lite synes jeg. Det hadde vært mye bedre om jeg hadde brukt litt smykker til.

Hvilket antrekk likte du best?

Husk fotokonkurransen her.

live life the way you want it

_privat

Elsker det sitatet. ♥

new york!


_bilder fra weheartit, kollajs og redigering av meg

Torsdags kvelden ble flybillettene til New York bestilt - så nå er det endelig klart at vi skal dit i høstferien! Herregud, som jeg gleder meg! Har hatt lyst til å dra dit utrolig lenge, og nå skjer det faktisk. Manhattan, Times Square, Central Park, Empire State Bulding, Frihetsgudinnen. New York - byen som aldri sover. Jeg klarer ikke helt å skjønne at jeg faktisk skal dit om noen måneder, og jeg er så utrolig heldig som får muligheten til det!

Har du vært i New York?

15 minutes of fame

Jeg har debutert som radiostjerne folkens. La inn en sjefsliste på P3, hvor man velger tre sanger som kan bli spilt på radioen hvis man blir plukket ut, men tenkte ikke så veldig mye over det. Hva er sjansene for at lista mi blir valgt, liksom. Gjett hvem som ringte meg et par minutter senere? Først hadde jeg ikke tenkt til å ta den, fordi jeg trodde det var en selger - men heldigvis fikk jeg søkt opp nummeret før han la på. Radiomannen, Jørn tror jeg, spurte meg om litt forskjellige ting - som hva jeg skulle i kveld, hvordan jeg hadde det osv. Og en halvtime senere hørte jeg meg selv snakke på radioen, og like etter på de tre sangene jeg hadde valgt ut. Herregud, så flau jeg ble over å tenke på at så mange mennesker hørte på at jeg snakka, men heldigvis var det ikke direkte. Utrolig morsomt! .. og selvfølgelig har jeg det på lydopptak, ehe. Så hvis dere hørte på P3 rundt halv seks, hørte dere faktisk på meg. :-)


_privat   Bare for at hele innlegget ikke skal handle om meg. NEIDA. Kunne selvsagt lagt inn et bilde av meg og radioen, men.. nei.

outfit 040611
Tunika Only  Blondeshorts BikBok  Knestrømper H&M

Åh, sommervær! Elsker å kle meg "fint" selv om det er helg og jeg ikke skal noe spesielt - og endelig fant jeg et antrekk som kunne brukes til knestrømpene mine! Jeg har ikke gått med de i hele dag, når det først er sol prøver jeg å sole leggene litt også. Tenkte å holde meg litt anonym i dag, siden jeg ser ut som et fugleskremsel.

Hva synes du?

ekorn


_privat

Elsker å ha et skikkelig zoomobjektiv - bildene blir kjempebra selv om jeg sitter langt unna! Liker veldig godt at bakgrunnen blir veldig uklar, slik at det blir mer fokus på det som er i framgrunnen.

Skulle poste bildene tidligere, men det har vært helt umulig å logge inn på blogg.no de siste timene. I tillegg kom onkel, tante og søskenbarna mine, så jeg har så å si vært barnevakt for en tre år gammel jente i hele kveld. Har løpt rundt huset et par ganger, hoppet på trampolina, og løpt opp og ned trappa for å nevne noe. Nå sitter jeg utslitt i sofaen, mens hun løper rundt på gulvet og er helt i hundre.

Føler meg litt sånn her;

lol

outfit 030611Cardigan H&M   Genser BikBok   Shorts BikBok

Det her har vært en utrolig bra dag, på så mange måter! Jeg våknet til sol og 15 varmegrader, og en beskjed om at vi endelig hadde fått bestilt tur (mer om hvor og sånt i et annet innlegg)! Skoledagen var ganske så bra (bortsett fra en ganske kjedelig spansktime), med bondesjakk turnering i mattetimen. Trenger ikke nevne hvor god (dårlig) jeg var. I gymtimen sa den ene læreren vår at hvis alle bada i elva, skulle han synge på avslutningen. Vi bada - så det gleder jeg meg til å høre. Is fikk vi også. I tillegg fikk vi standpunktskarakterene for 10. klasse, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med et snitt på 5,5! Elsker denne dagen!

Hva synes du om antrekket?

monki cravings


Kollajs av meg

Finner alltid så mye fint på internettsiden til Monki, men de gangene jeg har vært på butikkene i Oslo har jeg ikke funnet noen ting. Både det, og at butikken er så langt unna, er ganske surt. På den andre siden er det en god stund siden sist jeg var der, og jeg synes Monki har forbedret seg veldig i det siste! Jeg liker spesielt godt den mørke kjolen, den fargerike kjolen, den korte toppen og den stripete genseren. I ♥ Monki!

Kjenner at jeg er skikkelig misunnelig på de av dere som ikke skal på skolen i morgen.. Føler at det er lørdag i dag, og tror det blir ekstra hard å stå opp i morgen siden jeg føler at det er fri.

Likte du noe?

outfit 020611


Shorts BikBok

Hadde på meg dette før i dag, men ble nødt til å skifte utover dagen. Det ville nok sett bedre ut om jeg hadde brukt litt smykker og litt diverse tilbehør, men når jeg kun skal slappe av hjemme er det ikke nødvendig, hehe. Været var ganske fint og det var rundt 18 varmegrader, men så kom skyene (og vinden) - og det ble liiitt for kaldt å gå i shorts. Jeg er så lei av dårlig vær, det skal liksom være sommer nå! Skrotten trenger desperat litt sol, jeg er bleik som et laken.

Hva synes du?

in my closet - shorts #2
_privat

Denne shortsen fra BikBok er helt klart en av de største favorittene i klesskapet mitt fortiden. Den kan brukes til utrolig mye, og er kjempefin! Jeg kommer til å bruke den veldig mye i sommer, men det som er så fint er at den kan brukes hele året med en strømpebukse under. Rosebowl shortser er et skikkelig nøkkelplagg spør du meg.

Hva synes du?

may outfits


3. mai


5. mai


10. mai


17. mai

Det har vært lite med outfits i mai, men når det er mye fri og eksamen kler jeg meg ikke akkurat så spesielt at det er verdt å poste, hehe. Jeg klarer faktisk ikke velge et favorittantrekk, men elsker kjolen jeg brukte 17. mai! Nei, egentlig elsker jeg noe på alle antrekkene.

Og bare fordi det er så mange som spør - ja, jeg skal ha muntlig eksamen, men skolen vår har prøvemuntlig før selve eksamen. Så jeg har altså ikke muntlig før neste uke. :-)

Likte du noen av antrekkene?

Setter stor pris på om dere vil stemme på bildet mitt (nr 2) her!

hits