juli 2009

Bhirtdaykid.

Jepp, da var det frem med brunkremen og peacetegnet, fordi nå er jeg fjortis! Jeg ble vekt i dag tidlig av pappa og lillebror som sang bursdagssang, og like etter på fikk jeg frokost på senga. Saker. Jeg har bare åpna en gave enda, men når jeg først har åpna en klør det i fingrene etter å åpne flere, he-he. I dag skal jeg feire med familie, og i morgen skal jeg feire med venner.

slyfe
Det siste bildet jeg tok som 13 åring.

Hurra for meg som fyller mitt år, ja meg vil jeg gratulere. Alle i ring om kring meg de står, å se nå vil de marsjere .. Neida.

Hva skal du i dag?

Anbefaler du noen filmer?

Jeg har tenkt til å kjøpe meg noen nye filmer, fordi jeg er lei av å se de samme hele tiden. Til nå har jeg tenkt til å kjøpe Honey, Bruder i Krig, The Devil wears Prada og A Cinderella Story. Ingen av de filmene er særlig dyre, siden de fleste ikke er så nye.
Jeg vet at det er svensk cover, men det er ikke så farlig.

Hvilken film anbefaler du?
Har du sett noen av de filmene?

Rachelle har blitt re-castet for Eclipse.

Rachelle Lefevre, som spiller vampyren Victoria i filmene Twilight og New Moon, har blitt erstattet av Summit - selskapet bak Twilight-filmene. Rachelle har sagt i et intervju at hun er overrasket over at Summt har erstattet henne. Filmingen av den nye filmen hennes tar bare ti dager, mens filmingen av Eclipse tar tre måneder. Jeg vil heller vente lenger på at Eclipse kommer ut med Rachelle som Victoria, enn at den kommer fortere uten henne men med en annen i rollen som Victoria. Mange fans sier at de ikke skal gå på premieren hvis Rachelle ikke er med i filmen, mange sender brev til Summit, og det er startet underskriftskampanjer. En film blir ikke den samme hvis de ersatter noen. Så vær så snill, selv om du ikke bryr deg om hun spiller Victoria eller ikke, skriv under på underskriftkampanjen her.Hva synes du om at skuespillere blir erstattet?

Ut på tur, aldri sur.

Sorry for at jeg ikke blogga i går, men jeg var hos Kristin omtrent hele dagen sammen med Sigrun, vi hadde photoshoot - jeg fikk brukt kjolen (den hvite) min fra Nelly! - og resten av kvelden var vi hos meg og så på Harry Potter.
I dag skal jeg, lillebror og pappa ut på tur. Kan ikke si det er noe jeg har lyst til, spesielt fordi det er hoggormer der vi skal gå. Æsj, jeg har skrekk for hoggormer og slanger!

dsc0089
Et av bildene som ble tatt i går. Hahah, jeg er nesten like hvit som kjolen! (Jeg tok bildet fra Kristin)

Har du også skrekk for hoggormer og slanger?

Jeg er forresten med i en konkurranse hos Maria - http://mariaz.blogg.no/1248367430_konkurranse__vinn_glo.html

Jeg er hjemme igjen!

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter en lang biltur fra Kolbotn. På radioen hørte vi at det var en postbil som hadde velta ikke så langt fra der vi bor, og jeg trodde at da kom kjolene mine fra Nelly sikkert til å komme senere, siden det var ganske sansynlig at de var på vei opp til meg. Men neida, når vi kom hjem fant jeg en pakke fra Nelly i posten! Jeg har allerede blitt helt forelsket i kjolene. De er så utrolig fine, begge to! jeg aner ikke hvoran jeg skal klare å velge en av de.

kjolene

Den hvite er i en størrelse større enn den rosa, men jeg tror ikke det gjør noe når jeg får på stropper. Men den hvite tror jeg at jeg kan bruke til flere ting, og at jeg blir fort lei den rosa. Men jeg aner ikke!

Hvilken av kjolene likte du best?
Hvilken synes du jeg skal beholde?

Nytt design?

Jeg prøvde å lage et nytt design, men jeg vet ikke om jeg skal ha det eller beholde det gamle.

design1
Det gamle.

design2
Det nye.

Hvilket design synes du jeg skal ha? Det gamle eller det nye?

En bukse, to antrekk - Hvilket synes du var finest?

klr
Er den blå buksa finest til en hvit topp og blå og hvit cardigan ..

4
.. eller sammen med en lyserosa topp og en kremfarget sløyfeklype?

Nå skal jeg ut å jogge, før vi skal ta enda en tur til stranda. Jeg er ikke helt sikker på om det er vits i å dra dit,  fordi det regna for litt siden.

Hvilket antrekk synes du var finest?

Føttene mine verker

Føttene mine verker etter å ha gått rundt i butikker i over fem timer. Men det er absolutt verdt det, for jeg har med meg klær hjem igjen som ville være med meg hjem. Hø-hø. Vi så også på Istid 3, i 3D faktisk. De kinostolene er de beste jeg har sittet i noen gang! Det var lenekinostoler, og de var så fantastisk gode å sitte i. Og 3D-brillene var kjempetøffe. Altså, det har vært en super dag, selv om været ikke er så supert.

ting

Bilde 1 :
Ansikstmasker fra Vita, treningsshorts fra XXL og sløyfeklype fra Glitter.
Bilde 2 : Topper fra GinaTricot.
Bilde 3 : Highwaist skirt fra BikBok. 

Jeg er ihvertfall fornøyd - og jeg er alt for glad i å shoppe!

Hva synes du om det jeg kjøpte?
Er du også for glad i å shoppe?

Outfit - blue and white

Hello sunshines! Noen må jo være sunshines i dag, sidensola har gjemt seg bak en stor sky og ikke vil komme frem. Nå skal vi snart dra på shopping - igjen - og se Istid 3. Jeg har ikke noe i mot å tilbringe dagen på et kjøpesenter når regnet pøser ned.

klr
Cardigan - BikBok
Topp - H&M
Bukse - BikBok

Hva skal du i dag?
Regner det hos deg?

Dagens innkjøp

Hola! Det ble ikke Istid 3 i kveld, vi skal se den i morgen i steden for. Så siden det ikke ble kino, dro vi ned til kjøpesenteret som er ti minutter unna. Jeg fikk svidd av 300 kroner, og har sett på nye sko.

klr
Alt sammen er fra BikBok.

Hva synes du om det jeg kjøpte?

To nye klipp fra New Moon!

Nå er det endelig kommet to nye klipp fra New Moon. De ble vist på Comic Con, så det er fans som har filma klippene - derfor er de ikke så veldig bra og det er en del hylig. Jeg fikk gåsehud når jeg så de. Hva med deg?Nå skal vi gå ned til en strand å bade, og i kveld skal vi på kino og se Istid 3.

Nå drar jeg!

Nå er vi snart ferdige til å dra til Kolbotn, hvor vi skal være til mandag. Jeg har en følelse av at jeg har glemt å ta med meg noe viktig, men den følelsen har jeg vel egentlig alltid. Men jeg har ihvertfall med meg noe av det viktigste; mobil, kamera, penger og klær. Mobilen min skal på reperasjon, så da må jeg bruke pappa sin gamle, hvor joysticken omtrent ikke virker. Jippi!

veske


I går bestile jeg meg faktisk kjole fra Nelly. Jeg klarte ikke velge mellom de to fargene, så jeg bestile rett og slett begge så jeg får prøve de på begge to, og så returnerer jeg bare den som jeg ikke skal ha. Jeg liker nok egentlig den hvite best, men jeg får se når jeg får prøvd begge to.

kjolene

Hvilken av kjolene ville du tatt?

Harry Potter og Halvblodsprinsen

I kveld var jeg, Sigrun, Kristin og Hanna i Lom og så Harry Potter. Det var utrolig koselig å få sett Sigrun og Hanna igjen også. Jeg synes filmen var kjempebra! Jeg tror jeg må begynne å lese bøkene igjen, siden jeg ga opp etter den andre boka sist gang. Har du ikke sett den filmen, anbefaler jeg deg å gjøre det. Den var morsom, spennende, trist og ganske søt. Jeg tror det er en av favorittene mine blant Harry Potter filmene, selv om jeg ikke har sett den femte.


Har du sett Harry Potter og Halvblodsprinsen?

Yo-yo-yo yooga

I dag kom Kristin, og det var utrolig koselig og se henne igjen etter to uker. Vi har for det meste nørda spill, inkuldert Wii Fit for å være ganske spreke. Vi følte oss ihvertfall spreke når vi jogga og drev med yoga. Men vi trodde seriøst at vi skulle gå ut av ledd på en av yogaøvelsene - den var utrolig vond! Vi har faktisk bestemt oss for å ha en "Yoga-Dag" hver uke. Da skal du se vi blir spreke og myke!

a

am
Ser du likheten? Nei, ikke jeg heller.

k

kv
Den, ja den, var vond! Den ser ikke vondt ut i det hele tatt, men trust me, det var den.

a


Spreke? Oh yes!

Har du prøvd Wii Fit?

Jordbær dyppet i sjokolade?

Hei! Jeg lurte bare på en ting, er jordbær dyppet i sjokolade godt? Jeg har faktisk aldri smakt det, men siden vi har jordbær som vi skal spise nå i kveld tenkte jeg at det hadde vært kult å smake.
Så, er jordbær dyppet i sjokolade godt?
Også må jeg bare si at nå har endelig bestevennene mine kommet seg hjem fra Kroatia. Jeg har nesten dødd av kjedsomhet uten dem, og jeg har savna dem veldig. Velkommen hjem, Sigrun, Kristin og Hanna!

En kjole - to butikker

Jeg har hatt lyst på en kjole fra Nelly en stund nå, men tidligere i dag fant jeg en fra GinaTricot som var nesten helt lik. Det er ikke særlig stor forskjell på de to kjolene, bortsett fra prisen og den fra Gina hadde stropper. På bildene ser ikke den fra Gina like fin ut som den fra Nelly, men kjolen trenger jo ikke være sånn som på bildet når man får den på.

kjoler
Som du ser, de er veldig like, men også forskjellige.

Hvilken likte du best?

Konfirmasjon

I dag har jeg faktisk fylt ut konfirmasjonskjemaet, siden jeg skal konfirmere meg i mai neste år, og det er vel det mest nyttige jeg har gjort i dag sammen med å rette håret mitt. Jeg gleder meg egentlig til konfirmasjonstiden begynner, siden det blir nesten ikke vanlig skole. Vi skal på tur til Trondheim, se film sammen med andre konfirmanter og flere ting.


11

Skal du konfirmere deg?
Hvis du skal, gleder du deg?

Jeg har faktisk rydda rommet

Jeg er ekstremt dårlig til å rydde ordentlig, men de siste 4-5 timene har jeg faktisk brukt på å rydde rommet. Jeg er ikke helt ferdig enda, jeg mangler å fjerne noen ting. Det var utrolig godt å få rydda bort ting som jeg ikke trenger, og rydda på plass alle andre ting. Jeg fant ting som jeg har lett etter i årevis. 

fr

etter


fr2


etter2

musik
Jeg har alltid vært glad i musikk. Det her er ikke alle CD'ene mine, men jeg rydda bort en del av de gamle.

musikk
Joda, jeg har alt fra Timbaland og Gwen Stefani, til Rosa Helikopter og Sandra Lyng Haugen.


Jeg har også altfor mange plakater. Alt fra Jonas Brothers til Tokio Hotel som jeg har fått i blader. Jeg har altfor mange, som aldri kommer til å bli brukt. De ligger bare og tar plass, for jeg er dårlig til å kaste ting. Noen som vil ha plakater? He-he.

Er du også dårlig til å rydde ordentlig, men synes det er godt å bli kvitt ting du ikke trenger?

I dag hadde jeg bestilt fint vær

Men det kom ikke. Så da røk planene jeg og Elin hadde om å dra til Dønfoss å bade. Men i dag har jeg faktisk funnet ut noe jeg kan gjøre. Det er snart bare to uker igjen til bursdagen min, så jeg kan vel egentlig begynne å finne ut hva jeg ønsker meg? Problemet er at jeg ikke vet hva jeg ønsker meg. Så jeg trenget noen tips!

jo
Fint med stor jakke som får deg til å se sånn passe diger ut.


Hva ønsker du deg, akkurat nå?

Sånn går det når man kjeder seg

Jeg har kjeda meg i omtrent hele dag, og har ikke akkurat hatt mye å gjort. Men her er ihvertfall noen få bilder fra hva jeg har gjort i dag.

tskjorte
Rydda ut noen for små t-skjorter av kleskapet mitt.

maske
Hatt på ansiktsmaske.

negler
Lakka neglene mine. (Ingnorer det at fingrene mmine ser ut som pølser)

perler
Begynt på et makramèsmykke.
mat
Maten min. Jeg har aldri smakt kokosyoughurt før, så det blir spennende. Høhø.

Så nå sitter jeg og håper på fint vær i morgen, mens ansiktet mitt lukter kjempegodt av jordbær!, sånn at jeg og Elin kan dra til Dønfoss.

Hva pleier du å gjøre når du kjeder deg?

Jeg har blitt utfordret, igjen!

Av Elin denne gangen.

Denne utfordringen fungerer slik:
1. Gå inn på "Mine Bilder" på din egen pc
.2. Trykk på den 3. mappen
3. Legg ut enten det 5. eller 7. bildet
4. Forklar hvor og hva bildet er.
5. Inviter 5 venner og 2 tilfeldige og gi beskjed om utfordring

28344341244330788616n400
Det 5. bildet - Bestevennene mine. Kristin, Sigrun og Hanna. Det var en gang vi fire var hos Kristin, og hadde en slags "utendørs-photoshoot."  

Jeg utfordrer :
Sigrun (www.sigrunnn.blogg.no)
Kristin (www.kristinkii.blogg.no)
Mari (www.mari0dd1.blogg.no)
Inga (www.plinga.blogg.no)
Ida (www.eplepiken.blogg.no)
Martine Felicia (www.mfelicia.blogg.no)
Ane (www.happycatt.blogg.no)

Nytt design

Jeg har ordna meg nytt design - jeg gikk så utrolig lei av grønn. Headeren har søte Elin lagd til meg (hun har tatt bildet også), tusen takk. Andre ting jeg har brukt har jeg funnet hos blant annet Vivian. Jeg vet ikke hvor fornøyd jeg ble, for jeg er ikke så veldig flink til å ordne sånne ting. Men jeg liker det ihvertfall bedre enn de andre designene jeg har hatt før.

Hva synes du om designet?

I'm homee!

I helga har jeg vært hos mormor og besten som bor på Eid. Det har jo vært veldig koselig, men jeg må si at jeg hadde det ikke allverdens gøy der jeg satt i en stol og glana på tv'en. Men jeg fikk shoppa litt også.

cardigan
Kort cardigan fra Voice of Europe.

cardigan2
Cardigan fra Cubus, 179 kr.

tskjorte
T-skjorte fra Streetshop.
Alle bildene var veldig dårlige, men sånt får man bare leve med. Jeg kjøpte også noen rammer, perler og sånne ting.
Jeg synes alltid det er så godt å komme hjem, uansett hvor lenge jeg har vært borte.

Hva synes du om klærne?
Synes du også at det er godt å komme hjem?

Jeg er med i en fotokonkurranse

Hos Dina Johanne, og temaet er sommer.

hyttetur2
Bildet tok jeg når jeg og venninnene mine var på hyttetur sammen nå i sommerferien. Den kvelden dro to av venninnnene mine ut for å fiske, og akkurat da var det en kjempefin solnedgang. Solnedgangen var faktisk veldig sen også, klokka var rundt elve-tolv. Sola lyste opp skyene kjempefint, og det ble liksom en helt spesiell stemning. Bildet er redigert litt skarpere og sånn.

Trykk her for å komme til konkurransen > http://dinajohanne.blogg.no/1247141557_fotokonkurranse__minn.html#comment

Bilder

Her er noen bilder jeg har tatt i det siste. Jeg er ikke noen mesterfotograf eller noe, men jeg synes bare det er gøy å ta bilder.

blader

blomst1


drpe


lillablomst

sommerfugl

vveg
Redigert en del.

Forresten, så er jeg med i en konkurranse hos Vivian - http://viniav.blogg.no/1247138315_konkurranse_bokmerker.html

Hva synes du om bildene?

Jeg gråt

Jeg var nok ikke den eneste som så på minnestunden for Michael Jackson i går. Som de sa mange ganger, det var en verdig minnestund for Michael. Alt var veldig rørende, og jeg fikk et helt annet syn på Michael som person etter å ha hørt at det fine venner og familie sa om han. Som en av de som holdt tale sa til ungene hans "Det var ikke faren deres som var merkelig. Men det var det han måtte håndtere som var merkelig." Jeg hadde tårer i øynene flere ganger, men det var slutten som virkelig fikk meg til å gråte. Når datteren hans Paris snakket. "I just wanted to say.. Ever since I was born.. Daddy has been the best father you could ever imagine. And I just wanted to say that I love him.. So much." Da rant tårene.Så du på minnemarkeringen?
Gråt du, eller var jeg den eneste?

Jeg har blitt utfordret!

Av Inga (http://plinga.blogg.no/)

Her er utfordringen:
Gå inn i bilde-mappen din.
Trykk på mappe nummer to (hvis du har mapper der)
Trykk på bilde nummer 4.
Post bildet på bloggen din og skriv litt om det.
Finn tre bloggere som du ønsker å utfordre til å gjøre det samme.

Bildet mitt:
isaac3 033
Bildet tok jeg når søskenbarnet mitt var på besøk forige uke. Han synes det var veldig gøy å se på bilder av seg selv, så da tok jeg en del bilder av meg og han. :-)
 
Jeg utfordrer ;
Kristin (www.kristinkii.blogg.no)
Julia (www.decapode.blogg.no)
Janne (www.jannegjeeilo.blogg.no)

Dagen min - film

I dag har jeg ikke hatt noe spesielt å gjøre, så jeg har filma det lille jeg har brukt dagen min til.Jada, jeg vet jeg ser utrolig teit ut omtrent hele tiden. Og bare ignorer løpinga mi på førsten, jeg ser helt teit ut. Og trampolina mi var våt og glatt, så jeg sklei mye på den.
Jeg trodde faktisk ikke det kunne bli varmere enn i går, men det ble det altså. Det har vært så utrolig varmt i hele dag.

Edit; Det skal være lyd på filmen, jeg jobber med saken.

Det er like før jeg smelter bort

- akkurat som isen min. Det er så utrolig varmt ute, at jeg rett og slett måtte sette meg inn litt for å avkjøle meg. Det er 30 varmegrader i skyggen, så da lurer jeg på hvor varmt det er ute i sola. Det er så varmt på terassen at jeg ikke klarer å gå vanlig der, jeg hopper omtrent bortover på hælen. Men jeg skal egentlig ikke klage. Jeg har ønska meg varme, og nå har jeg varme. Men det blir ikke like varmt neste uke, og da blir det regn hele uka! Fysjogfy.

ugh
Dårlig kvalitet, I know.

Det er ikke en eneste sky ute, og den eneste skyggen jeg får ute på terassen er parasollen. Det står til og med i VG i dag, at Skjåk varr en de varmeste stedene i landet nå i juni.  

anettee

Er det så varmt hos deg også?

Kjerringråd mot hvitere tenner

Jeg fant en side på internett med mange kjerringråd, og ett av de var hvitere tenner. Man skalgjøre tannkosten våt, dyppe den i bakepulver, og så pusse tennene. Etter at man har pussa de med bakepulver skal man pusse en gang til med tannkrem. Mange hadde skrevet som komentar at de så at tennene ble hvitere, men at de også ble såre på tannkjøttet og begynte å blø. Bakepulver etser bort emaljen også - men det gjør jo brus og alt sånt også. Jeg synes det hørtes kjempebra ut, siden folk merka at det virka. Jeg har lyst til å prøve, men tørr liksom ikke helt heller, i tilfelle emaljen min skal bli etset helt bort og at jeg skal bli veldig sår på tannkjøttet. Men hvem vil vel ikke ha et colgate-smil, uten å bruke mye penger på tannbleking?
Her kan du lese om det ; http://www.kjerringrad.com/hvitere-tenner-332.html

Googlebilde.

Har du prøvd å bleke tennene med bakepulver?
I så fall, virket det bra?

Juving

Hei! I dag har jeg juva, for de som vet hva det er. For de som ikke vet det, så er det sånn at man går nedover i elva i våtdrakt og sklir nedover der det er noen sånne "små-elver" eller hva jeg skal kalle det. Det var kjempegøy, men også kjempekaldt.

Google-bilde - juving fra Aura, der vi juva i dag.

Forresten, så har jeg også laga meg en blogg på pointshop.no, bare for å tjene poeng til et H&M gavekort. He-he. Så vær en knupp, bare trykk på linken under! Det koster deg ingenting å gjøre det, så hva venter du på?
Følg med i min blogg på PointBlog.no

Har du juva før?
hits