juli 2010

BIRTHDAY SHOPPING

Så langt i dag har jeg hatt en super bursdag. Har kjøpt meg veldig mye fint, fått søte e-poster av dere (herregud, trodde ikke noen kom til å sende, hehe. Dere er så søte), og er faktisk blitt nominert til Blog Of The Year (om du vil være supersøt å stemme på meg, kan du gjøre det her)! Akkurat nå så er jeg helt ... død i føttene. Har gått utrolig mye i dag!

Senere i dag skal vi se Eclipse på kino, men jeg har egentlig ikke noen store forhåpninger. Bøkene er, og vil alltid være, bedre enn filmene. Men selvsagt, jeg gleder meg til å se den.

Skal vise dere innkjøpet fra i dag når jeg kommer hjem, så derfor gir jeg dere bare en liten smakebit nå, hihi.
Har egentlig ikke noe å spørre dere om nå, hehe. Skal vi seee..
Gleder du deg til å se innkjøpet? Hahaha, teit.

BIRTHDAY KID

Våkna klokka sju i dag. Klokka sju. Lå våken lenge og hørte på snorkingen fra noen visse andre familiemedlemmer. Koselig. Uansett, i dag er jeg 15 år! Fjortissperioden er herved over. Så synd.

Bilde fra bursdagen min i fjor. HAHAHAHA PEN.

Vi skal snart spise frokost på hotellet, og så skal vi ut i byen. Gleder meg til å bruke penger. Når jeg kommer hjem igjen, hadde det vært kjempegøy å se noen e-poster i innboksen min, hihi. Neida, dere trenger ikke. :-)

Når har du bursdag?

UPDATE

Heihei!
Som jeg trodde ble det ikke tid til blogg før vi dro hjemmefra i dag tidlig, og data var ikke det første som sto i hodet mitt når vi kom til hotellet heller. Ikke at vi var på hotellet veldig lenge heller - dro ut igjen for å spise ganske fort, og etter mat dro vi på kino. Blablabla, veldig interessant.

Anyway, GJETT HVEM SOM HAR BURSDAG I MORGEN 'A DERE. Hehehehehehehe jeg! Feiringen kommer nok til å bestå av shopping, shopping, mat, shopping, shopping, mat, shopping og kino. Jaa.. Penger er til for å brukes sier nå jeg.

Random bilde, siden jeg ikke har tatt noen i dag. Men HALLO, neste gang dere ser et bilde av meg er jeg ikke 14 lenger. Herregud, jeg neste gang jeg blogger er jeg ikke lenger 14 heller. Okei, skal slutte.

Hva har du gjort i dag?

PAKKE PAKK


Kreativ overskrift. En av mine beste må jeg si. Fy søren altså.
I dag har jeg vært hos Sigrun i omtrent hele dag, derfor har dere ikke hørt så mye fra meg. Jeg har ikke sett Sigrun siden vi var i Hellas, noe som er alt for lenge siden.

Har begynt så smått å pakke til Trondheim i morgen. Jeg er så dårlig til å pakke - tar alltid med meg for mye. Alltid. Det slår seriøst aldri feil. Menmen, nå skal jeg se ferdig Vampire Diaries, og så bli ferdig med å pakke. Vet ikke helt om jeg får tid til å blogge i morgen før vi drar, og hvis ikke så snakkes vi nok ikke før i morgen kveld!

Flere enn meg som alltid tar med seg for mye?

OUTFIT 290710


Shorts BikBok  Sløyfe GinaTricot  


Ble inspirert av Amalie til å ta brosjen helt på midten av toppen, i stedet for å sette den på siden. Synes det ble ganske søtt, i hvert fall til en like søt blomstrete shorts. Ikke at det er så mye sol i dag, men så lenge det er over 20 grader ser jeg ingen grunn til å ikke gå i shorts, hehe.

Hva synes du?

LAZY NIGHT


Nå sitter jeg godt tilrette i stolen med Gossip Girl på skjermen og melon og fersken foran meg - herlig. Det er godt med noen kvelder hvor man bare slapper av - selv om jeg har gjort det ofte i det siste, hehe. I morgen kveld derimot må jeg nok pakke, hvis jeg ikke gjør det på dagen. Jeg og familien reiser nemlig på helgetur til Trondheim!

Hva er din favoritt tv-serie?

NAILPOLISH

Har tenkt til å ha en liten "pleiekveld", for å si det sånn. Det vil si ansiktsmaske, ordning av negler og sånne ting. Siden jeg egentlig ikke har noe spesielt å blogge om nå, spør jeg dere om hvilken farge jeg skal ha på neglene, hihi. Den rosa er egentlig mer nude farget. Egentlig er den ikke rosa i det hele tatt.


Hvilken neglelakk skal jeg bruke?
.....
Teit innlegg.

PAKKE I POSTEN

Fikk pakken fra H&M i posten i dag! Det ble mest basic ting på meg, siden jeg bestemte meg for å returnere kjolen og det ene skoparet. Herregud, hælene var 11 cm - og de eneste gangene jeg har gått med høye hæler er på juleball. Og sånn seriøst, de hælene er sikkert 2-3 cm. Så jeg gikk fra å være 1,62 til 1,73 - og det hjalp ikke akkurat på balansen.


Kjolen var ikke helt meg, så det blir retur på den.

De var jo veldig søte, men hælene var som sagt en smule for høye.

Jeg elsker balletsko, hihi.

En del basicplagg, men hva synes du?

WHITE FLOWERSFoto: Privat

Tok noen få bilder når jeg var ute, og fikk noen få jeg ble fornøyd med. Spesielt det siste, likte hvordan trærne i bakgrunnen ble. Menmen, nå skal jeg sette meg ut litt igjen, og spise jordbær!

Hva synes du?

OUTFIT 270710


Sløvt blikk i midten ja.<3<33<3<3

Topp Gina Tricot    Shorts H&M

Ring Accessorize

HerreGUD dere, jeg sto opp klokka 11 i dag!! Har sovet til ett og to nesten hele ferien. Følte bare for å dele det. Ja, såå.

Ganske basic outfit i dag. Synes toppen er så fin, selv om jeg ikke får brukt den så ofte. Føler meg som rene meteorologen, siden jeg snakker om været nesten hele tiden, men jeg bare må. Det er supert vær i dag, det er over 20 grader i skyggen allerede!

Hva synes du?

Edit; Det her er faktisk mitt innlegg nummer 600, hihi!

BOWS AND CURLS
Foto: Privat

Prøvde å krølle håret etter at jeg hadde glattet det - igjen. Jeg gjorde det ikke så nøye i dag, rett og slett fordi jeg ikke hadde tålmodighet nok, hehe. Tar nemlig veldig lang tid bare å glatte ut alle krøllene mine, og når jeg etter på skal begynne å ta litt og litt hår for å krølle det.. Ja, da tar tålmodigheten brått slutt.

Hva synes du?

DRESS

Jeg vet jeg sa at jeg skal prøve å skjerpe meg når det gjelder å kjøpe ting, men den kjolen her kjøpte jeg faktisk to uker før jeg sa det, tehe. Så jeg er undskylt. Anyway, kjøpte den på Ebay for rundt 48 kroner (!), og den kom i dag. Den er jo ganske søt, og jeg kan bruke den for å etterligne dette antrekket, som jeg viste dere for noen dager siden.

Jeg er litt usikker på om jeg skal beholde den, fordi det er en del løse tråder og jeg vet ikke når jeg skal få brukt den. På den andre siden kostet den så lite at om den blir mye brukt er den jo et kupp. Men, på den andre siden igjen kan det hende jeg finner en lignende kjole jeg liker bedre senere. Uff.Løse tråder.

Hva synes du, helt ærlig - skal jeg beholde den eller sende den tilbake?

LOOKBOOKNoe jeg helt har glemt å fortelle dere, er at jeg har en bruker på Lookbook! Som dere sikkert vet må man få en invitasjon for å bli medlem på Lookbook, og jeg vant min i en outfit konkurranse hos Anita. Jeg har ikke så mye å stille opp med i forhold til mange andre på Lookbook - som dere ser har jeg bare 1 hype, hehe.

Men, poenget med dette innlegget var egentlig å høre om dere er interessert i en lignende konkurranse som jeg vant hos Anita? Altså, dere sender et outfit til meg, og jeg gir det outfitet jeg liker best en invitasjon til Lookbook. Hadde det vært noe?

Edit; Det var spørsmål om Lookbook siden min, og den finner dere her.

SUMMER LOVIN'Foto: Privat

I dag har jeg hatt den sommerfølelsen jeg har ventet på i hele sommer. Eller, siden jeg kom hjem fra Hellas da. Det er den første gangen jeg virkelig kjenner at det er sommer. Herlig å slappe av ute på gresset med jordbær, musikk og Costume. Nå er det bare å krysse fingre og tær på at det blir flere slike dager!

Hva har du gjort i dag?

OUTFIT 250710


Jeg står helt likt med beina, haha.     
Skjørt
Vila    Cardigan Cubus   Belte H&MIkke at sommerfuglen har noe med outfitet å gjøre, men.

Fint vær igjen! Herrrlig. Endelig fikk jeg bruke det nye skjørtet mitt også, og favoritt beltet mitt. Elsker det! Jeg har egentlig ikke så veldig mye å skrive nå - har egentlig mest lyst til å sette meg ut i sola å lese. Så da gjør jeg det. Enkelt og greit.

Hva synes du?

SUNGLASSES ON
Fikk solbrillene fra Solbrillekongen i posten i dag! Var ganske fornøyd med de, spesielt de med sebramønster på sidene - de var utrolig fine! Selv om det ikke har vært så mye bruk for solbriller i det siste, så var det fint å få nye solbriller!

Det har vært lite og dårlig blogging fra meg i dag, rett og slett fordi jeg har brukt meste parten av dagen til å ligge rett ut på stuegulvet. Formen er ikke tipptopp med andre ord, og blir ikke bedre heller.. Ikke akkurat den måten jeg ville tilbringe lørdagskvelden på, men sånn får det bli når jeg blir kvalm bare jeg reiser meg. Håper dere skjønner. :-)

Likte dere solbrillene?

H&M FALL

Bestilte noen få ting fra H&M forige uke, fra høstkatalogen. Uff, jeg kjøper for mye klær. Etter at jeg har vært i Trondheim neste helg skal jeg begynne å kjøpe mye mindre klær og heller spare penger til London. Jeg skal i hvert fall prøve å spare. Helt seriøst. Jeg skal prøve.

Anyway, det jeg bestilte;

Jeg er litt usikker på kjolen, men jeg får se hvordan den blir på.

Jeg går jo aldri i høye hæler til vanlig, men skoene var så søte!

Noe du likte?

HERE COMES THE SUN


Shorts Cubus

Hei dere! Sen blogging i dag, men jeg og Kristin våknet nemlig opp til sol i dag! Etter nesten to uker med bare dårlig vær er det endelig sol igjen. Derfor har vi brukt tiden ute i sola i stedet for å sitte foran en dataskjerm. Jeg har vært hjemme en tur for å ordne meg, og så skal vi nok ut igjen.

Hvordan er været hos deg?

PICTURE IT
Foto: Privat

Sorry for lite blogging i dag, men Kristin har vært her og vi har nerdet diverse spill, tehe. Kristin har forresten nerdet telefonen min også. Det har egentlig jeg og. Derfor har det blitt lite tid til bloggings. Dere har sett noen lignende bilder før, men det er så lenge siden at jeg poster de likevel, hihi. Jeg skal ligge over hos Kristin i natt, så da snakkes vi nok i morgen, dere!

Hva synes du om bildene?

1 SHORTS - 3 ANTREKK


                       #1                                                                   #2                                                                   #3

Har brukt den shortsen veldig mye i det siste - har begynt å like den veldig godt. Favoritten min av de tre antrekkene er nok nummer 2, hihi.

Jeg har forresten fått 30 følgere på Bloglovin nå! Kanskje ikke så mye i forhold til mange andre, men jeg synes det er kjempegøy med 30 følgere! Hvis du har lyst til å følge meg, kan du trykke her.

Hvilket antrekk likte du best?

LOVE


Fint med avflasset neglelakk.


Elsker den nye mobilen min! Har brukt over en og en halv time på å "bli kjent" med den, så derfor har jeg ikke blogget før nå. Den er litt komplisert, men jeg begynner å skjønne ting nå. Kameraet er ikke verdens beste, men det er så mye som er bra med telefonen at det får gå. Elsker den.

Hvor lenge har du hatt telefonen din?

OUTFIT 210710


Shorts Nelly

Brosje Gina Tricot

Ringer Accessorize og Hellas

Kan ikke akkurat si at det er så veldig varmt i dag, men jeg er så lei av å gå i langbukse når det liksom skal være sommer at jeg like gjerne tok på meg shorts. Men jeg blir nok nødt til å skifte snart, fordi jeg skal på butikken for å hente mobilen min! Åh, som jeg gleder meg til å få byttet mobil!

Hva synes du?

Jeg er med i konkurrasen til Maria, hvor man kan vinne et gavekort på 500 kroner - det hadde vært perfekt!

ET ANTREKK JEG ELSKER


Elsker det antrekket her - det er så utrolig fint samtidig som det er så enkelt. Love it! Prøver å finne en blonde tunika/kjole sånn at jeg kan gå i et likt antrekk. Kan kanskje bruke blondekjolen min, så det går jo an å prøve.

Like or dislike?

LIPSTICK

Jeg har fått et par spørsmål om hva jeg bruke på leppene mine på bilder - og derfor tenkte jeg å vise dere det i et innlegg. Det går jo selvsagt an å bruke en concealer, men jeg bruker som oftest leppestift om jeg bruker noe på leppene som skal gi farge.

#1

Gosh - 134 Darling. Kan kjøpes på Vita for rundt 80 kroner.

#2

Sorry for litt dårlig bilde.

YSL - 30 Rouge Voluptè. Jeg kjøpte min på Gardermoen for rundt 200 kroner, men de selges helt sikkert på parfymerier også.

Hvilken farge likte du best?

Deresblogg
har forresten skrevet om meg på bloggen - utrolig morsomt! Fant ut om den bloggen i dag, takket være Elisabeth igjen, hihi. Jeg er så dårlig til å forklare at jeg gir opp med en gang, men anbefaler dere å stikke innom - så kanskje de skriver om din blogg neste gang!

FAVOURITES


Kjole Nelly


Genser Gina Tricot


T-skjorte Cubus


Cardigan H&M


Skjørt Vila

Noen av favorittene mine i klesskapet fortiden. Har selvfølgelig flere favoritt klesplagg, men valgte ut fem stykker nå. Jeg har ikke akkurat fått noen sjanse til å bruke blant annet kjolen og skjørtet, men liker de veldig godt allikevel, hehe.

Hvilket plagg var din favoritt?

FØRSTE DAG I SIVILISASJONEN

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Cardigan Cubus

Sorry dårlige bilder, men kameraet lada seg ut nesten med en gang.. Typisk.
I dag er den første dagen jeg skal være sammen med noen av vennene mine på over en uke! Haha, føles ut som om jeg har vært i et isolat eller noe sånt. Møtte Kristin så vidt litt i går kveld når jeg kom hjem, og jeg stikker bort til henne ganske snart.

Hva skal du i dag?

HEADING HOME

Random bilde, egentlig.

Om noen minutter så stikker jeg og familien hjem til Skjåk. Ganske typisk - jeg er hjemme en uke ganske forlatt, men når jeg drar bort kommer flere hjem.. Har jo ikke sett vennene mine på over en uke! Det er som om jeg har levd i en hule. Meningsløst innlegg. Følte liksom bare for å dele med dere at jeg drar hjem.

Ønsk meg god tur hjem da! Hehe.

FLOWERS
Foto: Privat

Bestemte meg for å gå ut å ta bilder for en stund siden, siden jeg ikke hadde noe spesielt å drive med. Ikke at bildene var veldig spesielle - alle bildene er jo av samme type blomst. Har tatt utrolig mye bilder den sommeren her, hehe.
Jaa. Hva mer skal man si? I'm out.

Hva synes du?

INNKJØP 170710


Cardigan
Cubus                     Skjørt Husker ikke butikken, men merket er Vila     T-skjorte Cubus   Bukse Berset            

Blåste veldig når jeg tok bildene, såå. Ja. Det bryr nok dere ganske lite.  

Er ganske fornøyd med det jeg kjøpte i dag, egentlig. Liker meg så godt på Norfjordeid, og selv om det ikke er mange butikker finner jeg alltid noe fint. Cardiganen og t-skjorten er egentlig veldig mye finere på enn det bildene viser.

Likte du noe?

BYEN NEXT

Hei! Jeg har faktisk internett her! Det er første gang på mange år. Ikke at det er så veldig bra da.. Menmen, det her blir egentlig bare et hasteinnlegg, skal ned til byen nå! Eller.. Det er akkurat ikke noen by. Butikker i hvert fall!

Hva skal du i dag?
Image and video hosting by TinyPic

FAKE CURLS


Cardigan H&M

Hadde litt god tid i dag, så bestemte meg for å rette håret. Når jeg hadde enda mer tid, bestemte jeg meg for å krølle håret igjen, hvis det ga noen mening, hehe. Det ble ikke så bra som jeg hadde forventet, men bra nok.

Nå drar vi til mormor og besten som bor på Nordfjordeid - hvor jeg mest sannsynlig ikke har tilgang til internett. Derfor hører dere nok ikke noe fra meg før på søndagskvelden, hvis jeg ikke setter meg et sted med internett tilgang. Snakkes!

Hva synes dere om håret?

VINNEREN AV KONKURRANSEN BLE ..

.. Eirin! Jeg brukte en del tid på å komme frem til vinneren, for jeg trakk bare anonyme kommentarer - uten navn, e-post eller bloggadresse. Veldig synd for de som egentlig vant, så husk i hvert fall å ta med noe jeg kan kontakte dere på neste gang.

Solbrillene Eirin ønsket seg, og som hun vil få i posten snart.

Det kommer nok flere konkurranser senere - så som du ikke vant nå får du en sjanse senere. :-)

Gratuler henne!

SISTE SJANSE

Jeg trekker vinneren av konkurransen om ti minutter, så nå er aller siste sjanse for å bli med!
Trykk her for å komme til konkurransen.

Konkurransen er avlsuttet!

LACE DRESS


Som jeg sa tidligere i dag - så skulle jeg gi dere bedre bilder av kjolen i dag. Den er så fin, jeg elsker den! Den er litt gjennomsiktig, men om det blir et problem er det jo bare å ta en topp under. Håper jeg får mange sjanser til å bruke den!

Like or dislike?

Avslutter konkurransen hvor du kan vinne et valgfritt solbrille par fra Solbrillekongen i morgen - delta her.

PAKKE I POSTEN

Fikk pakken fra Nelly i posten i dag - elsker leveringstidene! Bestilte klærne på mandag og fikk de tre dager etter på. Kjolen er nydelig - selv om den kanskje er bittelitt kort. Men hey, hvis det blir krise kan jeg jo bare ta sykkelshortsen under! Genseren derimot er jeg litt usikker på om jeg skal beholde.

Sorry for bare se-ned-i-bakken-bilder og litt uklarhet, men sto opp 10 minutter før jeg tok bildene, tehe. Dere skal få bedre bilder av kjolen senere.

Forresten - konkurransen blir avsluttet i morgen! Husk at du kan skrive opptil 3 kommentarer - ikke bare èn. Trykk her for å komme til konkurrasen.

Hva synes du?

HTC

Har fortsatt inspirasjon på bunn.. Tror dere skjønner det på både overskriften og selve innlegget. Hallo - et innlegg om mobiler? .. Jeg dør litt igjen. Krysser fingrene for mer inspirasjon og bedre blogging i morgen!

Jeg har tenkt lenge på å kjøpe meg ny mobil, den jeg har er blitt utrolig dårlig. Har hatt den i over to år - men føles ut som maange fler. Er så utrolig lei av den. Hadde i utgangspunktet tenkt til å kjøpe Sony Ericsson X10 Mini Pro, men den var virkelig mini! Derfor har jeg sett på en HTC Wildfire i steden for. Noen av dere som har den, eller noen andre HTC mobiler?
Herfra.

Hvilken mobil har du?

NOTHING ON MY MIND

Bloggingen min har vært så.. ensformig de siste dagene. Jeg har liksom ingenting å fortelle dere, for det er ingenting som skjer i livet mitt. Jo vent litt, jeg skal beise gjerdet! .. Jeg dør. spennende er livet mitt for tiden. Nei vent, jeg har jo ikke noe liv for tiden. Det eneste jeg gjør er å ta bilder. Jeg vedder på at når sommeren er over er dere lei av å se på bildene mine.

Foto: Privat   Kamera: Canon EOS 450D

Sorry for syteinnlegg - nå skal jeg ...
....
UT Å BEISE GJERDET HEHEHEH

Har du noen planer for sommerferien?

INSPIRATION

Siden det har vært dårlig vær og lite å gjøre den siste uka, begynte jeg faktisk på en inspovegg for noen dager siden! Hadde ikke så mange blad å klippe ut fra, siden jeg helst ikke vil ødelegge Costume bladene mine, så derfor har jeg skrevet ut litt fra dataen i tillegg. Fint å ha noe å jobbe med mens jeg venter på at været blir bedre!

Husk konkurransen her.

Har du en inspovegg?

I HEART NELLY

Fikk bestilt disse to herlighetene fra Nelly i går! Er litt spent på kjolen siden den vist nok skulle være veldig liten i størrelsen - men jeg krysser fingrene.

Satte forresten nesten en ny rekord i dag - sov til over halv to. Jeg burde vel se å lage meg litt frokost, tehe.
Husk konkurransen!

Like?

KONKURRANSE!

Da setter jeg i gang min andre konkurranse på bloggen, og som sist gang så kan du vinne et par solbriller fra Solbrillekongen. Det er jo sommer, så nye solbriller passer vel perfekt?

Det du må gjøre for å være med i trekningen, er;
-
Gå inn her og finn det paret du liker best. (Du kan dessverre bare velge solbriller fra salget, og det er to sider der du kan velge fra, ikke bare den første).
- Kopier linken til solbrillene du vil ha om du vinner, og lim den inn i en kommentar til dette innlegget.
- Husk å ta med e-post og eventuelt bloggadresse så jeg får kontaktet deg om du vinner!

Det skulle vel være greit å forstå? :-) Jeg vet ikke helt når jeg avslutter konkurransen, men den kommer vel til å gå en uke. Vinneren vil bli trekt helt tilfeldig, så det hjelper ikke å skrive lange kommentarer. Maks tre kommentarer per person.


Lykke til!

EDIT; KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!!

PEARLS
Foto: Privat   Kamera: Canon EOS 450D   Redigering: Paint.net

Prøvde å ta litt bilder nå nettopp, men jeg ble liksom aldri fornøyd med de jeg tok. Av omtrent 40 bilder var de her de fire beste. Anyway, har blitt veldig glad i å redigere bildene på den måten her, har gått litt lei av den vanlige redigeringen min, hehe. Det er fortsatt litt vintageaktig redigering, men litt lysere farger. Og hva er det? Jo det er bra.

Forresten, så kommer det en konkurranse litt senere i dag!

Hva synes du?

FAVOURITE DRESSES

Et av klesplaggene jeg liker aller best her i verden, er kjoler. For et år siden hadde jeg kanskje to kjoler i klesskapet mitt - rett og slett fordi jeg omtrent aldri brukte kjoler før. Nå har jeg fått meg en del kjoler, og to av favorittene mine er helt klart disse;
 

BikBok - Charlotte Thorstvedt


BikBok

Hvilken likte du best?

OUTFIT 110610


Skjørt H&M   Genser Mamma sinSmykke Vita

Selv om sola ikke skinner i dag heller, er jeg optimist, tar på meg skjørt og krysser fingrene for at sola skal komme frem snart. Tvilsomt. Elsker det skjørtet her, det er så utrolig fint! Og så elsker jeg jo smykket, ble superhappy når jeg fant det på Vita, av alle butikker.

Hva synes du?

MINE BILDER PÅ WEHEARTIT

I dag fant jeg ut, takket være Elisabeth, at noen av mine bilder var på weheartit! Om man søker på pearls finner man bildene jeg la ut i dette innlegget. Utrolig morsomt at noen av dere legger ut bildene mine der! Det var faktisk 82 stykker som hadde "hjerta" det ene bildet mitt - greit, det er kanskje ikke så mange, men mange nok for meg som ikke en gang viste at bildene mine var der.


Super kvalitet der ja..

Har du noen bilder som du har tatt på wehartit?

NO SUMMER

Våknet opp til sol og 20 grader i dag også, så jeg slang like gjerne på meg shorts og topp i dag også. Men, gjett hva som skjedde mens jeg satt ved frokostbordet? Sola ble borte, temperaturen sank og det begynte å blåse! ... Æsj. Supert å komme hjem fra 35 grader i skyggen til 18,5 grader.. Får mest lyst til å bare gå i hi eller sperre meg oppe i et tårn til det blir minst 25 varmegrader. Nei, egentlig har jeg bare mest lyst til å sette meg på et fly tilbake til Hellas.Foto: Privat   Kamera: Canon EOS 450D

Hvordan er været hos deg?

LACE BORDER


T-skjorte BikBok  Shorts H&M   Sykkeltights BikBok

Har brukt en del timer på å rydde rommet og kaste ut skrot som aldri blir brukt - men tok en pause nå for å blogge litt, tehe. Skal prøve å kaste ut enda mer etter på som bare står og tar plass.

Prøvde å ta sykkelshortsen med blonder under shorts i dag, synes egentlig det ble kult! Blondekanten som stikker ut under shortsen ga antrekket et litt annet preg enn bare en t-skjorte og shorts. Sykkelshortsen er utrolig praktisk, siden den kan brukes til utrolig mye på forskjellige måter!

Like or dislike?

GIVE IT TO ME... hvorfor kunne jeg ikke vært millionær og kjøpt alt jeg har lyst på? Elsket de to første og den nest siste med blonder.

Likte du noen?

PHOTOGRAPHS
Foto: Privat   Kamera: Canon EOS 450D

Fikk så lyst til å ta noen bilder i sta, og ble egentlig ganske fornøyd med de. Røsket bare sammen noen ting fra badet, slengte de helt tilfeldig ned, og tok bilder. Elsker sånne type bilder, hihi. Nå har jeg planer om å rydde på rommet, og henge opp flere bilder. Hadde egentlig tenkt til å begynne med det med en gang jeg sto opp, men den gang ei..

Hva synes du?

OUTFIT 080710

                               
Genser Voice of Europe    Shorts Nelly   Armbånd H&M   Ring Hellas

Har aldri brukt shortsen før, ganske enkelt fordi den er litt for stor til meg. Men siden det var sol og 20 varmegrader i dag, benyttet jeg muligheten til å bruke den. Det er den eneste high waist shortsen jeg har, men jeg ønsker meg flere - synes det kan være utrolig fint. Problemet er at jeg sjelden finner noen som passer.

Hva synes du?

NYTT DESIGN

Jeg melte meg på header konkurransen til Ellinor Sande i går, og vant jammen! Headeren jeg fikk var utrolig fin - jeg elsker den! Når jeg har ny header, så ordner jeg jo selvsagt litt på designet også. Jeg er ikke helt ferdig enda, det er fortsatt småting igjen å justere på. Så langt er jeg i hvert fall veldig fornøyd!

Det nye designet


Det gamle designet

Hva synes du?

THE TAN WILL FADE, BUT THE MEMORIES WILL LAST FOREVER

Spiste frokost ti på tre i dag, så det forklarer vel den sene bloggingen, hihi. Utrolig godt å få sove ut, men ikke særlig gøy å våkne opp til overskyet vær når jeg er blitt vandt til sol og 35 grader i skyggen.. Anyway, jeg sa i går at dere skulle få se flere bilder, så her kommer de! Det er ikke mange når man tenker på alle de bildene som ble tatt, men det viser i hvert fall hvordan ferien min har vært! Skal dere til Hellas, så anbefaler jeg virkelig å dra til øya Paros og byen Naoussa.


Hva synes dere?

WHICH ONE?

For en del måneder siden bestilte jeg en svart playsuit fra H&M, men har fått vite flere ganger at de har problemer med å skaffe den. Når jeg kom hjem fra Hellas fikk jeg vite at det ikke var mulig i det hele tatt å få tak i den - noe som var utrolig surt når jeg har ventet så lenge på den. Derfor bestemte jeg meg at jeg skal prøve å finne en ny en andre steder, og her er noen av de jeg har funnet;

Nummer 1 - Topshop

Nummer 2 - Miss Selfridge

Nummer 3 - Miss Selfridge

Nummer 4 - Nelly

Nummer 5 - Ebay

Jeg liker kanskje nummer 1, 4 og 5 best - men synes alle var veldig fine.

Hvilken likte du best?


Jeg er forresten med i konkurrasen til Ellinor der man kan vinne en header! Er veldig glad i den jeg har, men føler for noe litt mer sommerlig akkurat nå, hihi. :-)

HOME, SWEET HOME

Heeei dere! Etter maange timer reising er jeg endelig hjemme i Skjåk. Ganske trist å dra fra Hellas, spesielt siden det var den siste kvelden vi begynte å bli kjent med folk der nede. Takk gud for facebook, hihi. Neida. Det blir nok litt rart å komme i gang med bloggingen, og det tar nok litt tid å få opp statistikken igjen. Har en del bilder å vise dere, men har ikke fått sett gjennom alle sammen selv enda - så jeg begynner med å vise det lille jeg har kjøpt meg!

Supersøtt skilt.

Kjempestort viskelær - som aldri i verden kommer til å få plass i penalet mitt.

Shorts.

Fransk manikyr "blyanter" - mye lettere å bruke enn vanlig neglelakk - og leppestift fra YSL.

Det var en butikk med mange forskjellige neglelakker, så jeg var bare nødt til å kjøpe meg noen.

Ringer.

Hva synes du?
hits