juli 2011

outfit 310711


Skjørt BikBok  Belte Pieces

Ååh, beste dagen på lenge! For litt over en time siden var jeg og øvelseskjørte (som egentlig var ganske morsomt), og nå er det snart kaker og gaver. Elsker å ha bursdag!♥

sweet 16

Heihei!

Endelig er jeg også 16 år, og dagen kunne egentlig ikke vært bedre! Det er superfint vær ute, og jeg sitter ute i bikini mens jeg steker i sola og hører på musikk. Senere i dag blir det kaker og gaver, i tillegg til at vi får besøk av familie som kommer helt fra Stavanger senere i kveld. Perfekt dag!
Skal ha på noe annet senere i dag, men akkurat nå er det dagens outfit. Hehehhehe

carpe diem - grip dagen


_privat

Har vært en tur på Otta i dag med mamma for å se etter sofa, bord og sånne ting - og endte opp med å kjøpe et par småting selv. Kjøpte steinen over, den var så utrolig søt! I tillegg kjøpte jeg en superfin lommebok, men den skal jeg vise senere.

I går kveld var jeg på Storøyafestivalen, og hadde egentlig tenkt til å poste antrekket før jeg dro - men som vanlig hadde jeg ikke tid og ombestemte meg for hva jeg skulle ha på to minutter før jeg dro. Typisk. Skal se om jeg får tatt bilder og postet det i morgen, men siden jeg har bursdag (!!) er det ikke sikkert jeg får gjort det.

inspiration


_Bilder fra weheartit, kollasj av meg. Brukeren min finner dere her.

Om du har bruker på weheartit, legg gjerne igjen linken. :-)

smoothie


_privat

Slik ser kvelden min ut! Det Nye + Smoothie = ♥

Hva gjør du i kveld?

outfit 280711
Topp og smykke GinaTricot  Shorts Pieces

Jeg er så glad for at jeg kjøpte det smykket jeg har på! Det var på salg (70% rabatt!!), så jeg fikk det til 30-40 kroner. Det kan brukes til så utrolig mye, i tillegg til at det er ganske annerledes fra de andre smykkene mine. Kupp!

headere

Jeg hadde ikke så mye å gjøre før i dag, så derfor bestemte jeg meg for å prøve å lage noen headere. De ble ikke så veldig bra i forhold til hva mange andre klarer å gjøre, men det er det beste jeg noen gang har gjort, hehe.

1.


2.


3.


4.


De er ganske like - det eneste som er forskjell er fargenyansene.

Hvilke(n) synes du var finest? Og synes dere jeg kan bruke en av de?

new in

Har bestemt meg for å begynne å blogge litt vanlig igjen - og som mange andre bloggere skriver så er bloggen et bra sted å begynne for å tenke på litt andre ting.

Det var veldig mye salg når jeg var i Trondheim - alt jeg kjøpte bortsett fra to ting var på salg. Så selv om jeg hadde sagt til meg selv at jeg ikke skulle kjøpe flere skjørt eller shortser klarte jeg ikke å la være. Fant seriøst drømmeshortsen på Cubus! Har lett etter en lignende i hele sommer, og når jeg fant den nedsatt fra 299 til 99 måtte jeg bare. De to skjørtene jeg kjøpte var også på salg, og de var så utrolig fine på! Herregud, nå skal jeg ikke kjøpe mer av det på en stund. Sier vi.


GinaTricot


GSport


BikBok


H&M


Cubus


Zara


Zara


Solbrilleetui GinaTricot  Solbriller BikBok


GinaTricot

Likte du noe?

de siste dagene

Kom hjem til Skjåk for omtrent en halvtime siden - godt og endelig komme hjem etter en uendelig biltur (på omtrent fire timer, men som føltes dobbelt så lang). Det har liksom ikke virket riktig for meg å blogge om "vanlige" ting de to siste dagene, så det her blir på en måte et slags oppsummeringsinnlegg fra Trondheim for i går og i dag.


På lørdag spiste vi god middag på en mexikansk restaurant, Frida tror jeg den het - anbefales. Etter det så vi den siste Harry Potter filmen på kino. Den. Var. Så. Bra.


I dag har jeg tapt i bowling,


... og i airhockey. Men jeg var god da.
Egentlig ikke. Tapte med nesten 100 poeng i bowling.Jeg sto lenge foran den store statuen foran Trondheim Torg hvor det var fult av blomster og lys, og tente et lys selv.


Spiste (alt for mye) pizza i Tyholttårnet mens vi så utover Trondheim.

Oooog til slutt - hjemme. Trøøøøtt, selv om alt jeg har gjort er å sitte stille i en bil å se på film.

Hvordan har dagen din vært?

OSLOVE


At èn person kan påføre så mange mennesker smerte er sykt. Jeg får vondt i magen bare jeg tenker på hva som skjedde i går, og det marerittet som mange gikk/går gjennom. På VG sine sider kom jeg over et blogginnlegg skrevet av en jente som var på Utøya mens det foregikk, og fikk tårer i øynene og vondt i magen av å lese. Forferdelig. Mange har det vondt akkurat nå, og tankene mine går til alle dem.


Hold sammen - hold hender (link)

helt uvirkelig

Det at Norge nå har blitt utsatt for bombeangrep og skyting på Utøya har ikke sunket inn enda - jeg klarer ikke å skjønne det, og klarer ikke si noe annet enn at det er helt forferdelig. Akkurat nå sitter jeg i en leilighet i Trondheim innpakket i et pledd med en stor klump i magen, mens regnet pøser ned og nyheter på tv. Skremmende å tenke på at det faktisk har skjedd i Norge, og at jeg for to uker siden gikk alene langs gatene som tidligere i dag var fylt av redde, og ikke minst skadede mennesker. Jeg har både venner og familie i Oslo, men heldigvis er det bra med alle sammen - var ganske bekymret til vi fikk snakket med dem. Jeg klarer liksom ikke finne de riktige ordene, men håper virkelig det går bra med alle sammen - både i Oslo, på Utøya og alle pårørende.


_privat


trondheim it is

I morgen tidlig drar jeg til Trondheim sammen med familien, og kommer til å være der hele helgen. Vi hadde en slik tur i fjor også, så det blir sikkert like koselig i år. Været derimot skal visst ikke bli så bra, men jeg pakker allikevel med en shorts sammen med paraplyen. Det er ikke sikkert jeg får tilgang til internett, men hvis jeg får det kommer ikke bloggen til å bli førsteprioritet. :-)
_privat Tviler sterkt på at jeg kommer til å bruke mer enn to ting av alle smykkene/armbåndene og alt det der - men vet aldri hva jeg kommer til å bruke før jeg skal bruke noe. Hvis det ga noen som helst mening.

Har du planer for helgen?

spania og granollers cup

I 10 dager var jeg og 14 andre jenter (pluss foreldre og søsken) i Spania, for å delta på Granollers Cup 2011. Det er en stor internasjonal håndballcup som holdes hvert år, med lag fra mange land - det var alt fra Canada til Korea til Norge. De første dagene hadde vi kun "ferie", og lå på stranda i flere timer. Om kveldene gikk vi ut i området rundt hotellet, dro på tivoli (haha lol), møtte diverse folk - og hadde det rett og slett bare gøy. Onsdags ettermiddag dro vi inn til Granollers for å delta på åpningsseremonien - og jeg trodde jeg skulle dø i de 33 gradene som var i skyggen.

Torsdag begynte vi å spille kamp (mot et norsk lag), og den kampen spilte vi ute. Vi tapte med ett mål, en kamp vi skulle ha vunnet. Fredag hadde vi to kamper, en mot et norsk lag og en mot et spansk lag. Vi tapte mot det norske laget, men slo det spanske. På lørdag var det to kamper, som var avgjørende for om vi kom oss videre til sluttspillet eller ikke. Den første kampen var mot enda et spansk lag, og de slo vi. Den neste kampen var mot et dansk lag vi visste var veldig gode, og jeg tror jeg skal spare meg for å si hvor mange mål vi tapte med. Men når det er sagt - var det det laget som vant cupen for vår aldersgruppe! Derfor (og på grunn av en dårligere målforskjell) kom vi på 4. plass i puljen, hvor de 3 beste gikk videre.

Siden vi ikke kom til sluttspillet fikk vi en ekstra fridag på søndag, før vi måtte dra hjem igjen på mandags morningen. Turen var utrolig bra, noe jeg kommer til å huske for alltid. Spania og Granollers Cup var helt klart et minne for livet.

 


Sigrun liker Nesquik


Hehehehehehe. Tror det bare var tredje dagen eller noe sånt...


I Barcelonaaa - Elisabeth, Kristin og Sigri (og Tina i bakgrunnen)
 

Klare for å gå inn på stadioen til FCBarcelona - Sigrun, Mari, Hanna, Elisabeth, Tea og Kristin


Sigri, Mari og meg


Før åpningsseremonien


Hehehehe


Sigri og Sigrun


Den første kampen


Sigrun, Kristin og meg


Lunsj på gata

Flere som har vært på utenlandscup?

shoot for the moon

f a v o u r i t e s - s h o r t s


H&M


BikBok


BikBok


Takk for alle tipsene jeg fikk i går - et innlegg om Spaniaturen kommer snart! Forslaget til å vise favorittene mine av forskjellige klesplagg kom fra Siri, og det var egentlig en ganske god ide, hihi.

En favoritt?

don't watch the clock; do what it does - keep going


_privat 

Inspirasjonen min ligger på null akkurat nå, noe den også gjorde i går. Kvaliteten på bildet ble forresten totalt ødelagt når jeg lastet det opp - irriterende. Jeg merker at jeg ikke har noen ting å skrive, har faktisk brukt over fem minutter på å skrive disse tre setningene. Hvis noen av dere har noe dere vil jeg skal blogge om - let me know, så kanskje jeg får litt mer inspirasjon til å blogge. :-)

ny headerJeg trengte virkelig en ny header nå, så det at Karoline hadde laget en til meg passet jo helt perfekt. Tusen takk!

Hva synes du om den?


outfit 160711


Alt fra H&M

Jeg glemte helt å ta med blondeshortsen når jeg viste innkjøpet fra Oslo, skjønner ikke hvordan jeg klarte det. Uansett - har lett lenge etter en slik shorts, så selv om den var bittelitt for stor måtte jeg bare kjøpe den. Nå har jeg akkurat kommet inn fra en joggetur (faktisk), og skal stelle meg litt før det blir film og godteri i heimen.

Forresten prøver jeg å sette på plass en ny header som jeg har fått av Karoline, så den kommer sikkert snart!

Hva synes du?

b-e-a-utiful

 I wanna be blown away
I wanna be swept off my feet
I wanna meet the one who makes it hard for me to breathe
I wanna be lost in love
I wanna be your dream come true
I wanna be scared of how strong I feel for you
Just call me beautiful, Call me beautiful
Call me beautiful, Call me b-e-a-utiful

Kom over denne sangen når jeg satt på YouTube i dag - elsket den. Ny favorittsang.

Din favorittsang akkurat nå?

nobody can go back and star a new beginning, but anyone can start today and make a new ending


_privat

canon 550D

Får ofte spørsmål om kameraet mitt, så her har jeg skrevet litt diverse om det. Jeg er ikke noen kameraekspert, men skriver det jeg mener om kameraet.

Tidligere brukte jeg Canon EOS 450D (som dere kan lese om her), og fikk 550D til jul. Jeg er utrolig fornøyd med kameraet, og det passer helt perfekt for meg. Det er ganske brukervennlig, ikke særlig avansert når man setter seg inn i det - men bildene blir allikevel kjempebra! Anbefaler det til alle som er ute etter et bra kamera men som ikke er for avansert. I tillegg til å ta bilder går det an å filme med kameraet (i HD), og det er jo en stor bonus!


_privat

Canon EOS 550D tar som sagt utrolig fine bilder, det går an å bruke LCD skjermen isteden for å se inni "hullet" (herregud nå hørtes jeg profesjonell ut du), og man kan filme. Det er rett og slett perfekt!

Som vanlig tar jeg bilder i manuell modus, hvor man selv kan stille ISO, blenderåpning, lukkerhastighet osv. Jeg liker også å ta bilder uten blits, men det kommer selvsagt an på lyset og det jeg tar bilde av.

Jeg bruker alltid objektivet som fulgte med kameraet, Canon 18-55mm, og klarer meg helt fint med det. Senere har jeg tenkt til å kjøpe et litt bedre ett, men det haster egentlig ikke så veldig. Har et ekstra objektiv, men det bruker jeg bare om jeg er langt unna det jeg skal ta bilde av - siden det er et zoomobjektiv.

Prisen ligger på rundt 5000 kroner, men jeg vil si at det er verdt det - du får virkelig det du betaler for.

 Hvilket kamera bruker du?

outfit 140711
Topp H&M   Shorts Pieces   Smykke Vita

S o m m e r ♥
Det har vært kjempefint vær i dag også, men jeg har ikke fått vært så mye ute fordi jeg og Kristin har jobbet en del med en greie som skal til avisa etter Spaniaturen (kommer snart et innlegg om det, forresten). Men selv om klokka snart er ni er det rundt 20 varmegrader, og jeg sitter ute på gresset og spiser melon. Satt en halvtime mens myggen surret rundt meg før jeg fikk dratt meg inn for å hente myggspray og et mygglys, så nå risikerer jeg vel å få et titalls myggstikk i morgen. Men akkurat nå synes jeg faktisk det er verdt det.

Hva synes du?new in #2


BikBok


BikBok


Monki


Pieces


Øredobber H&M (Spania)   Strikk GinaTricot


Akazia

Herreguud, jeg fant drømmebutikken på OsloCity. Akazia var stappfull av fine skilt, rammer, puter, bilder og klokker. Den dagen jeg skal innrede et eget hus skal jeg bruke masse penger der inne, det er helt sikkert.

Likte du noe?

outfit 130711
T-skjorte BikBok  Shorts Pieces

Endelig litt sommervær igjen! Jeg er fortsatt litt forkjøla, men det var så godt å gå ut i shorts istedenfor å sitte inne i joggebukse. Nå håper jeg bare det gode været holder seg, leeenge. Men i følge yr så blir det regn allerede på lørdag - fram til neste fredag..

Hva synes du?

anbefaling : e.l.f.

For en stund siden fikk jeg en sponsorpakke fra e.l.f., med to produkter som jeg har fått testet ut i et par uker. Er ganske fornøyd med dem, så derfor tenkte jeg å anbefale de for dere. :-)

Mineral Infused Mascara_privat

Ååh, min nye favorittmaskara. Den gir både lengde og volum, og klumper ikke noe særlig. Jeg pleier å bruke den over en annen maskara, men den er ikke så verst alene heller (litt mindre volum, men en god del lengde). Den tørker ikke så fort, så om du skal påføre et ekstra lag eller noe sånt er det lurt å vente litt. Anbefales! Kan kjøpes her, for kun 31 kroner.

2 in 1 Condition Gloss_privat

Jeg fikk lipglossen i fargen Perfect Pink, som var veldig lik den vanlige fargen jeg har på leppene. Fargen blir ganske fin og klar, og resultatet blir fint og naturlig. Den kan bli litt klissete, men holder bra. Kan kjøpes her, også for 31 kroner. 

Sist jeg skrev noe om e.l.f. fikk jeg en den spørsmål, og svarte på en del av spørsmålene her.

Har du prøvd sminke fra e.l.f. før?

Innlegget er i samarbeid med eyeslipsface.no, men det er mine helt ærlige meninger.

new in #1

Hadde egentlig tenkt til å poste innkjøpene fra Oslo og Spania ganske fort etter at jeg kom hjem, men har aldri fått tatt bildene. Ikke at jeg har hatt så mye å gjøre, men jeg har på en måte glemt det helt bort. Uansett, siden jeg nesten ikke kjøpte noen ting i Spania (vi fikk 1000 kroner i lommepenger, og jeg brukte rundt 200 av dem - helt seriøst, jeg har regnet på det) slenger jeg det som er verdt å vise sammen med innkjøpene fra Oslo.

Det var skikkelig mye salg, så de to første toppene og den hvite genseren kostet bare 49 kroner hver! Jeg kjøpte en god del basisplagg (tar meg selv i å gjøre det ganske ofte for tiden..) - men det er fint å ha det også.


BikBok  /  i virkeligheten er den mer korallfarget


GinaTricot

H&M


BikBok


GinaTricot


Supermarked ved siden av hotellet i Spania

Ok - det var bare basisplagg det.

rose garden
_privat

Tok bildene når jeg var i Oslo, men har ikke fått redigert de før nå. Prøvde en ny redigering, og synes egentlig det passet veldig bra til bildene! Deltar forresten i en fotokonkurranse her med bildene.

Hva synes du om bildene?

Hadde forresten blitt glad om dere ville stemt på meg her og her. :-)

survival kit
_privat

Typisk nok ligger jeg her med tett nese, vond hals og dårlig form. Skjønner virkelig ikke hvordan jeg har klart å bli så forkjølet, og sommerferien er jo ikke akkurat da man vil ligge inne med en hals som kjennes ut som sandpapir. "Heldigvis" er ikke været såå mye å skryte av, så jeg mister ikke akkurat så veldig mye av sommerværet ved å ligge inne, hehe. Men surt er det uansett.

Hva skal du i dag?

høstens drømmekjoler

Mange har sikkert fått med seg at Nelly kjører en ny designerkonkurranse hvor man skal lage høstens drømmekjole, jeg har prøvd meg på å lage to stykker. Man må være blant de 100 kjolene med flest stemmer for å gå videre til juryen som velger vinneren, og for å bli blant dem trenger man akkurat nå rundt 240 stemmer. Jeg trodde ikke at jeg hadde så store sjanser siden jeg meldte meg på så sent, men den første kjolen min har jo faktisk allerede fått over 200 stemmer på den første kjolen! Den andre lagde jeg i dag, så det hadde vært gøy om dere ville stemt på den og.


Hjelp meg å vinne, stem på min kjole her! (åpnes i nytt vindu)

june outfits


2. juni


3. juni


4. juni


6. juni


27. juni og 30. juni

Den første uka i juni postet jeg outfit nesten hver dag, men så var det plutselig helt stille. Vet ikke helt hvorfor, men det har sikkert noe med været å gjøre. Tok forresten med to antrekk fra Spania også, de to siste. Pyntet meg litt noen kvelder, men om dagene gikk det i bikini og håndballdrakt - så det ble ikke tatt noe særlig med bilder som viser de litt finere antrekkene.

Favorittene mine er nok de to siste, 27. og 30. juni - synes ikke de første antrekkene var så veldig mye å skryte av når jeg ser de i ettertid, hehe.

Noen favoritter?

vinneren av konkurransen!

Da har jeg endelig fått trukket vinneren av konkurransen! Vinneren ble trukket helt tilfeldig gjennom random.org - og jeg brukte nesten 25 minutter på å telle meg fram til vinneren og sjekke at jeg hadde telt riktig.

Vinneren av en egendesignet almanakk er Mathilde - www.tillis.blogg.no! En e-post kommer snart. :-)

Tusen takk til alle dere som ble med i konkurransen, og om dere ikke vant denne gangen så kommer det nok flere sjanser!


_privat

photography


_privat

Deltar i fotokonkurransen til Veronika hvor premien er et gavekort på 500 kroner til en CEWE Fotobok med bildet over.

maison de florette


_privat

Selv om jeg savner å være i Spania med håndballjentene, var det litt godt å komme hjem til Skjåk også. Har brukt mye tid på å pakke ut, og sitte ute i sola når den først er her.
I går fikk jeg forresten beskjed om første inntak til videregående skole, og kom inn på førstevalget mitt! Ikke at det kom som noen stor overraskelse, siden det hadde blitt bestemt at de skulle ta inn alle som søkte, men allikevel var det litt fint å liksom få det bekreftet. 

Forresten avsluttes konkurransen klokka 21.30 - omtrent to og en halv time til -trykk her for å komme til konkurranseinnlegget (åpnes i nytt vindu). Edit: Jeg lar konkurransen gå til klokka 23:59 (fordi jeg ikke var ved dataen da den egentlig skulle avsluttes) - så det er fortsatt tid til å melde seg på!

premie i posten

En liten stund før jeg dro til Spania vant jeg en konkurranse hos Amanda, hvor premien var et sett med FAST shampoo, balsam og en kam. Det passet helt perfekt siden jeg savner lengden håret mitt hadde før jeg klipte det for noen uker siden, og FAST får visst nok håret til å vokse nesten 50% raskere. Gleder meg skikkelig til å teste det, og se om det virker!


_privat


Har du prøvd produktene fra FAST? Om du har det, har de virket på deg?

Jeg hadde forresten blitt glad om dere ville stemt på kjolen min her. :-)

avslutter konkurransen i morgen!

I morgen kommer jeg til å avslutte konkurransen jeg holder i samarbeid med Personlig Almanacka, og trekke en tilfeldig vinner blant alle de som har meldt seg på. Kjempegøy at det er så mange - og mange ivrige - som har deltatt!

Klikk på bildet eller her for å komme til konkurransen. Husk å legge ved e-post adresse om du deltar!Image and video hosting by TinyPic

home, sweet home

Hola mis amgios!

Er ganske så trøtt nå, siden jeg har vært våken siden klokka 6 i dag og reist i en del timer. Det var ganske surt å reise fra Spania og Granollers Cup (hadde ikke lyst til å dra i det hele tatt), men litt godt var det å komme hjem til Norge. Jeg har hatt en helt utrolig fin tur, og selv om vi ikke kom oss til sluttspillet (vi ble nummer fire i pulja vår, hvor de tre beste gikk videre) var det å være på Granollers Cup skikkelig gøy! Helt klart noe jeg kommer til å huske.

Akkurat nå sitter jeg hos onkel og tante i Oslo, og skal være her til torsdag eller fredag. Det har vært veldig godt med noen dager uten blogg, og jeg kommer heller ikke til å prioritere blogging mens jeg er her - fordi jeg blant annet treffer folk/familie jeg ser sjelden.

Flere bilder fra turen kommer senere! :-)


_privat

Hva har du gjort i dag?

vintage

nailpolish

Jeg bruker egentlig neglelakk hele tiden, året rundt. Som oftest bruker jeg lyse farger som hvit og lyserosa, men kan også bruke knalle farger som rød og blå. Liker veldig godt neglelakkene fra IsaDora, spesielt siden de har så mange fine farger å velge mellom!


Flink som jeg er klarte jeg å knuse den ene rosa når jeg skulle sette den på plass igjen.. Den som var så fin, og ikke minst ny.. :(


_privat

Hva er din favorittfarge når det gjeder neglelakk?

hits