august 2009

Jeg føler meg omtrent som en druknet kattunge

Greit, så er jeg veldig flink til å overdrive. Men gjett om jeg ble klissvåt når jeg syklet hjem fra skolen! Det regnet så mye at jeg klarte ikke å ha øynene mine helt åpne, og måtte sykle med øynene halvt igjen. 

utfit
Haha, uglyface. Og ja, hvis noen skulle lure, så er jeg så godt som frisk igjen. Men forkjølelsen sitter igjen enda. Og bare hvis noen skulle lure enda mer, så er jeg tørr på bildet fordi jeg tok det i dag tidlig.

Nå skal jeg kose meg med det lasset av lekser i som skal være ferdig til onsdag. Misunnelig? Tenkte meg det ja. 

Er været hos deg like grått og trist som det er her?
 

Bloggen min har forresten blitt anbefalt av Eirin! Tusentusen takk!

Min nye, fine plakat!

Gjett om jeg ble happy når jeg så at det var plakat av Taylor Lautner i det nyeste TOPP-bladet? Nå gjelder det bare å finne et sted hvor den kan henge på veggen min..  

plakaten

Skjekk de matchende sokkene da! Men jeg er ikke helt frisk, så derfor bryr jeg meg ikke noe særlig bare det er godt og varmt. Derfor har jeg på meg ulltrøye også. Får bare håpe jeg blir frisk til overnattingsturen på skolen da, og håndballcupen på fredag. Men det blir jeg nok!
Og, så har mamma bursdag i dag! Så da blir det kaker og sånt i dag og i morgen!

Ønsk meg god bedring, og kryss fingrene for at jeg er frisk allerede i morgen! Haha.

Bilder av Volturi!

Jeg trodde jeg skulle.. dåne er vel det rette ordet, når jeg så bildene. 

jane 
Jane.


Alec.


Caius.


Marcus.

aro
Aro.

Hva synes du?

Se hvordan håret mitt forandrer seg på omtrent to timer

Hvorfor er håret mitt så mye finere når det er vått? Kunne det ikke heller vært omvendt? Når det er vått, så ligger det nede, gjør som jeg vil og er ikke så veldig krøllete. Men poff, når håret blir helt tørt igjen, reiser det seg, blir stort og vil ikke gjøre som jeg vil. 

egijeiog

Hvis håret mitt hadde sett omtrent sånn ut hele tiden, skulle jeg ikke klaget.

ejgjeg

Men jeg er vel ikke den enste som skulle øsnke jeg hadde annerledes hår?

Og så lurer jeg på en ting; er du fast leser av bloggen min, eller er du bare innom akkurat nå?

Bilder

Jeg fikk veldig lyst til å gå ut å ta noen bilder i sted, og smarte meg tok med en vannflaske og tok vann på alt jeg skulle ta bilde av. Jeg liker nemlig bilder med dråper veldig godt. Hehe.

bilder 172
Legg merke til edderkoppen! .. æsj.

bladdrpe
bilder 152

blomstdrper

drpergrss

Hva synes du?

Polyvore antrekk

Jeg skal prøve å få filme videobloggen i morgen, forresten!
Jeg har laget noen nye antrekk på polyvore igjen, jeg. 
 
Outfit 1
py4
Outfit 2
py5


Outfit 3
py6

Hvilket likte du best?

Små barn, store gleder!

Her er en film som jeg, Sigrun og Kristin lagde i går. Haha, må si den ble ganske komisk.Det er så typisk meg å falle av det skateboardet. Det er ikke helt min greie..

Hehe, hva synes du?

Da blir det syden på meg og!

I dag tidlig våkna jeg til en fin nyhet; Vi skal til Montenegro, og besøke onkel og tante som bor der, om ca. en måned! Jeg gleder meg allerede, og det blir godt med litt "ekte" sommer i ti dager. En måned går jo utrolig fort også!

Et random google-bilde fra Montenegro.


Har du vært i Montenegro, eller et land i nærheten?

Jada, jeg vet jeg har sagt videoblogg skulle komme for noen dager siden. Men jeg har hatt problemer, fordi den ble alt for lang og jeg må filme den på nytt!

En tights - tre outfits

Jeg så på bloggen til Kine Emelie at hun hadde brukt noe som kalles for Polyvore til å sette sammen forskjellige outfit, og jeg måtte prøve det selv.

Outfit 1
py1

Outfit 2
py2
Outfit 3
py3


Hvilket likte du best?

Bloggen min har blitt anmeldt av Mina! Tusentakk!

Den nye New Moon traileren i high quality!


Endelig er den i bra kvalitet, og ikke bare et dårlig klipp som noen filma på kinoen. Jeg kan rett og slett ikke si hvor mye jeg gleder meg til New Moon kommer på kino! Og som om ikke det var nok med trailer, så begynner de å filme Eclipse i dag også!

Gleder du deg til New Moon?

Første skoledag unnagjort, nå er det bare veldig mange igjen til sommerferie.

Hola! Første skoledagen i 9. klasse gikk bra. Det er ett helt år siden jeg kom inn på ungdomsskolen og prøvde å finne klasserommet. Et helt år.  Men, en dag unnagjort - bare veldig mange igjen til sommerferien som jeg ser frem til allerede. Men så er det jo også mye morsomt vi skal gjøre i 9. Vi har mat og helse, et halvt år med resturang og matfag og det andre halve med media og kommunikasjon, konfirmasjon og julemesse.

outfit
Jeg fant ikke noe mer spennende å slenge på meg i dag, så da ble det egentlig et utrolig kjedelig outfit.

Og så, må jeg som så mange andre, si at Voe endelig er øverst på topplisten. Er det noen som fortjener å være øverst, så er det Voe.

Hvilken klasse begynte/begynner du i?
Hva synes du om at Voe er øverst på topplisten?

Ny start, med blanke ark og fargestifter til.

Neida. Men i morgen så er det skolestart - altså en ny start. Plutselig er vi ikke minst på skolen heller. Kan ikke si jeg gleder meg til et nytt år med å stå opp halv åtte og lekser omtrent hele tiden. Men jeg gleder meg til en ny håndballsesong og til å treffe alle igjen.

dsc0654

Og ja, jeg har svart på spørsmålene i dag på videoblogg. Den ble så lang at jeg må dele den opp i to, så filmene kommer i morgen når jeg har redigert den siste delen.

Gleder du deg til skolestart?

Videoblogg?

Jeg vet jeg sa at jeg skulle svare på spørsmålene enten i går eller en gang i dag. Men grunnen til at jeg ikke har gjort det er at jeg lurer på om jeg skal svare på videoblogg alikavel, men jeg har ikke bestemt meg helt enda. Men i tilfelle jeg hadde bestemt meg for å lage videoblogg i dag, så er jeg ikke helt i form, og vil helst ikke lage en videoblogg når jeg er litt småsyk. Men jeg føler meg litt bedre nå, så kanskje, hvis jeg bestemmer meg for det, så kommer videoen i morgen. Så husk å spørr meg spørsmål! Trykk her for å komme til innlegget.

fisk
Et random bilde. Det er ikke min fisk, men fisken til noen gamle naboer

Hva synes du; videoblogg eller ikke? 

Who wore it better?

betseyjohnsonvq4

Lauren Conrad eller Solange Knowles?

Husk spørsmålsrunden! Trykk
her.
Forresten, så har bloggen min blitt anmeldt av Eirin!

Jeg hadde en super kveld!

I går var jeg og ni andre fra klassa på filmkveld. Det er lenge siden vi har hatt en sånn kveld, og det var kjempe koselig! Vi så på Istid, og alle lo seg nesten skakke selv om alle har sett den mange ganger før, og Honey. Proppa oss med godteri gjorde vi og. Hele gjengen er herlig.
I dag  var det andre boller. Da var det opp hallv ti og fjelltur sammen med lillebror og bestemor. Jeg hadde vondt i hodet omtrent hele veien, og frøys nesten av meg fingrene - i august. Nå sitter jeg med vond hals og begynner å bli forskjøla. Hurraa..

sommerfugl2
Et bilde jeg tok på vei ned igjen.

Jeg har tenkt til å bestille to t-skjorter fra Forever21. Det var mer jeg hadde lyst til å kjøpe, men da hadde det blitt 200 kroner mer i toll, så da venter jeg heller til senere.

tshirtsss
Hva synes du?
Husk spørsmålsrunden! Jeg svarer på spørsmålene en gang i morgen eller på fredag! (Kanskje videoblogg?) Trykk her.

Hvilket smykke?

smykker

Jeg har sett på noen smykker på Forever21, men klarer ikke bestemme meg hvor hvilket jeg liker best. Jeg er egentlig blitt veldig svak for sløyfer i det siste, men de andre to var veldig søte de og.

Hvilket likte du best?
Husk spørsmålsrunden i innlegget under!

Spørsmålsrunde!

Okei, jeg har bestemt meg for å ha spørsmålsrunde. Jeg kjører den i noen dager - det kommer an på hvor mange spørsmål jeg får. Jeg kommer nok ikke til å svare på videoblogg, fordi jeg rett og slett hater å høre meg selv og snakke på film.

header 

Så sett i gang og spør!
Edit - spørsmålsrundet er avsluttet!

Noen bilder

(Jeg har merka at profilteksten min ikke synes når man bare ser på et enkelt innlegg. Jeg har prøvd å fikse det men får det ikke til. Noen som har tips til hva jeg må gjøre?)
Jeg er ikke mester til å ta bilder, men enjoy!

blom

yeah

bie2

perler2

Hva synes du?
Jeg har tenkt litt på å ha spørsmålsrunde en stund, men vet ikke helt. Synes du jeg skal ha det?

Jeg er med i en konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse hos www.klesplagg.blogg.no  ! Man kan vinne kjempefine premier, og selv om det er mange som er med og vinnersjansen er mindre, så prøver jeg! Man vet aldri om man vinner eller ikke, så jeg krysser fingrene.

32415011249811299458n400
Trykk på bildet for å komme til konkurransen.

Jeg er ikke med i konkurransen lenger, fordi jeg leste på denne bloggen at hun hadde funnet ut at det er fake. Egentlig er jeg enig med henne, premiene er for gode til å være sanne.

Look what I've got!

Jeg har ikke fått blogget fordi jeg har vært på 70 års feiring med familien i hele helga. Når jeg kom hjem i dag, så lå det et brev til meg på kjøkkenet. Det var bokmerket jeg vant hos Vivian! Det var kjempefint, og jeg skal begynne å bruke det med en gang! Tusentakk!

bok

Nå sitter jeg og lurer på om jeg skal bruke 450 kroner av de jeg har fått til bursdag på noen t-skjorter og topper fra Forever21. Det er ganske dyr frakt til Norge, men i gjengjeld er klærne billige. For selve klærne så blir det litt over 200 kroner, og med frakt 450.

forever211
Synes du det er verdt 450 kroner?

Outfit - begravelse

I dag skal jeg i begravelse til faren til Jøran, som jeg har gått i klasse med siden 3. klasse. Jeg synes så utrolig synd på Jøran, og jeg tenker mye på han og familien hans. Håper det går bra med dem. Det kommer til å bli veldig trist, og jeg kommer nok til å gråte. Jeg skulle egentlig i en klatrepark med familien i dag, men jeg droppa det for å gå i begravelsen.

outfit
Jeg hadde virkelig problemer med å finne noe som passet til en begravelse. Sist jeg var i en begravelse, var jeg fire år og bestemte ikke hva jeg skulle ha på selv.
Er det et passende outfit for en begravelse?

Nå må jeg gå å gjøre meg klar, så jeg er helt ferdig til vi skal dra.

Which one?

untitled2

Jeg har sett på tre t-skjorter som jeg likte, men jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken jeg liker best og hvilken jeg burde kjøpe meg. (Hvis det blir til at jeg kjøper de da) Jeg synes alle var veldig søte på hver sine måter. Jeg liker nok nummer en best, men jeg liker ikke helt halsen på den.

Hvilken av t-skjortene ville du kjøpt?
Hvilken likte du som nummer en, nummer to og nummer tre?

Jeg er forresten med i en konkurranse hos Maria, der man kan vinne et gavekort på neglestøping til 650 kroner! Trykk her for å komme til konkurrasen.

Filmbuss og filmer

Hei!
Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra noe som kalles for Filmbussen. Der har jeg, Sigrun, Kristin og Hanna vært med på i to dager. På filmbussen skal vi altså lage en film, og vi har vært med på det i tre år nå. Jeg skal ikke si så veldig mye om filmen, for jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal si om den. Men jeg tror den blir bra. Når jeg kom hjem, lå det en pakke i senga mi å venta på meg. Det var de nye filmene mine! Så nå blir det film på meg hver kveld, hehe. 

filmene
My Super Ex-Girlfriend, A Cinderella Story, Bruder i Krig, The Devil Wears Prada, Honey. Jeg har bare sett to av de fra før - A Cinderella Story og The Devil Wears Prada.
 
Har du sett noen av filmene?

Bursdagsfeiring i veikanten

Jeg hadde det supert i går på burdagsfeiring sammen med jentene. Men, det er alltid et men, nesten tre timer av feiringa tilbrakte vi i veikanten. Det var fordi det skjedde noe med bilen vår som gjorde at den ikke ville kjøre lenger. Men vi ble reddet av mormoren min, som kjørte oss på bowling. Jeg er ikke særlig god i bowling, men jeg vant tross alt en runde! Vi hadde det utrolig morsomt, fordi vi var de eneste der ganske lenge.

bilen

spiller
.. Ikke spør. Jeg har min egen spesielle måte å bowle på.
hanna

krille

sigrun


Synes du det er gøy å bowle?

Nå skal jeg feire bursdagen min

- med verdens beste jenter. Vi skal dra til Otta, og være der litt, før vi kjører tilbake til Vågå og bowler der. Etter det, skal vi hjem til meg og stappe i oss denne sjokoladebomba og andre godsaker. He-he.

kake
Vi kommer sikkert til å forspise oss på kaker i kveld .. Men hva er vel en bursdag uten kake? Jeg gleder meg.


Ønsk meg god tur?
hits