august 2010

vote for me

Hadde blitt superduper glad om dere ville stemme på bildet mitt her! (Åpnes i nytt vindu) :-)


Bildet jeg bidrar med, hihi. Du kan også trykke på bildet for å stemme.

looking forward

For tiden merker jeg at jeg gruer meg til tiden som kommer. Høst - kulde og regn. Og så vinter - kulde og snø. Hater vinteren og alt annet som har med kulde og gjøre. Har egentlig alltid gjort det også. Det eneste positive med vinteren er julen. Men, så har jeg heldigvis et par andre ting å se frem til også!

1. Oslotur med klassa

Om noen uker drar jeg og hele 10. klasse på tur til Oslo. Gleder meg utrolig!

2. Montenegro tur

Jeg er så heldig å ha en onkel og tante som bor i Montenegro, så da reiser vi på besøk til de en uke i starten av oktober.

3. London med mamma

I konfirmasjonsgave fikk jeg en tur til London - og dit drar jeg og mamma rundt november. Det er nok det jeg gleder meg aller mest til - shopping, musikal, Madame Tussauds og alt som man må få med seg i London.

4. Jul

Selv om jeg ikke liker vinteren, er det nesten umulig å ikke like julen. Jeg har ikke vært i noen særlig julestemning de siste årene, men hallo - pakker, juletre, familie ++ ♥

5. Sist, men helt klart ikke minst - New York

Vi har noen venner som har flyttet til New York, så om nesten akkurat et år drar hele familien til New York. Det er lenge til - men herregud som jeg gleder meg! New York liksom. New York!!

Bilder fra weheartit og Google.

Hva ser du frem til nå?

lovely


Åå så innmari "jeg vet det er et kamera der, men ser ikke på det, ser i bakken i stedet for". Fint det.
Og jammen fikk dere sett litt mer av rommet mitt også!

Jeg sa jo det når jeg var småsyk på sykkeldagen at jeg sikkert kom til å brekke en tå til Galdhøpiggen-turen, men jammen fikk jeg ikke senebetennelse isteden for. Var hos legen i dag med kneet mitt, og det viste seg som sagt at jeg har fått en senebetennelse. Lovely. Så utrolig typisk.

Hatt en fin dag så langt?

obsession : shoulderdetails


Er det noe jeg virkelig elsker, så er det skulderpynt! Puffaarmer, små detaljer, rusjer - I love it all. Synes det er så utrolig fint, og jeg tror nesten alle favoritt overdelene mine har en eller annen form for skulderpynt. Elsker det!

Skulderdetaljer - like or dislike?

dagens leserspørsmål - krøllene

Om krøllene dine er ekte eller har du stritt hår? :)  - Marianne Rørvik

Krøllene mine er 100% ekte. Jeg gjør aldri noe spesielt for å få håret mitt så krøllete som det er - det blir sånn helt av seg selv etter at jeg har dusjet. Men, krøllene har ikke alltid vært like. Når jeg var bitteliten var håret mitt litt som det er nå - masse krøller på hele hodet. Så kom krøllene under håret, og ikke over i noen år. Da var håret mitt nesten helt glatt.


Følte bare for å merke bildet skikkelig, liksom. Overdreiv kanskje litt der ja.

Når jeg ble litt eldre, rundt 9-11 år, hadde jeg krøller nederst i håret, og på toppen var det flatt. Dere kan jo tenke dere hvor fint det var.. Det hjalp jo ikke akkurat at jeg gjorde alt jeg kunne for å holde det nede også. Tror ikke jeg skal vise noen bilder fra den perioden. Kan vel si at jeg var mindre pen.

Og som årene gikk ble håret mitt bare mer og mer krøllete. Kan ikke si jeg er glad for det - ender vel opp med afro til slutt - men det er vel bedre enn å ha det håret jeg hadde i 9-11 års alderen.


Klassebilde fra 1. og 9. klasse. Selvsagt er bildet fra 9. klasse til venstre. HA HA. Hater skolebildet mitt..

Lurer du på noe, still spørsmål her.

vintage mint polkadots

Foto: Meg

Jeg er så flink til å søle rundt neglene når jeg tar på neglelakk, og så fant jeg ikke neglelakkfjerneren.. Pent.

Fikk en litt rar ide når jeg prøvde å finne ut hvilken farge jeg skulle ha på neglene i dag. Først hadde jeg tenkt til å bare ha helt hvit neglelakk, men så fikk jeg lyst til å prøve å lage noen små prikker med grønn. Det ser ut som om neglene mine har fått grønne meslinger, hvis det er noe som heter det, eller en annen sykdom, men litt søtt var det jo!

Like?

Forresten, takk til dere som har nominert meg til Beautiful Blogger Award, men til nå har jeg fått fire stykker og kan ikke skrive det innlegget man skal hver gang jeg får en ny nominasjon. Men, jeg setter stor pris på det! :-)

en smakebit av rommet mitt

Som jeg sa i går var egentlig planen å vise dere rommet mitt dag, siden jeg drev og satte inn et par nye møbler og sånt i går. Men jeg ble ikke ferdig, og mangler enda et klesskap som kommer om noen uker, så derfor venter jeg med å vise hele rommet til det er ferdig. Uansett, under er det et par små smakebiter på hvordan det er nå, hihi.

Foto: Meg

Vil dere se hele rommet når det er ferdig?

I går ble jeg forresten vurdert av søte Kaja, og fikk en 6'er! Tusen takk!

outfit 280810

Genser BikBok   Skjørt H&M    Strømpebukse Mamma sin
Var litt sånn ufotogen i dag, derfor ser det ut som jeg studerer en maur som går over gulvet.

Smykke Accessorize   Ring Hellas

I dag skulle jeg egentlig være med på stimerking med håndballaget, men jeg har antageligvis en betennelse i noen slimgreier i kneet, og derfor kunne jeg ikke være med.. Nå ser det ut som om det er det som kommer til å ødelegge for Galdøpiggen-turen neste uke og håndball fremover. Just my luck.

Men uansett, mamma har bursdag i morgen, men vi feirer med litt familie i dag, og siden jeg vil prøve å holde fast på sommeren enda lenger har jeg gått i skjørt i hele dag. Når det er kaldt ute, er det jo bare å bruke en strømpebukse under!

Hva synes du?

new clockFoto: Meg

Har vært på butikken i noen i timer i dag, har nemlig kjøpt et par nye møbler til rommet mitt - på en blomsterbutikk av alle steder! Dere skal få se senere i dag, eller i morgen. Mens vi var inne på blomsterbutikken fant jeg den nydelige klokka over og bare måtte kjøpe den. Er forelsket allerede i den!

Hva synes du?

dagens leserspørsmål - stil og inspirasjon

Hvordan vil du beskrive stilen din og hvor får du inspirasjon fra ? :D - Ragnhild Skjelbred

Stilen min vil jeg egentlig beskrive som enkel, men min egen. Jeg elsker den vintage-inspirerte og den romantiske stilen, så stilen min har vel preg av det. Selvsagt har jeg stilikoner og andre jeg blir inspirert av, men til syvende og sist så har jeg min egen stil vil jeg si. Klærne jeg går i, går jeg ikke i bare fordi alle andre gjør det. Jeg kler meg som jeg vil, og jeg vil heller skille meg ut enn å være en av mange. Jeg kjøper ikke klær ut i fra det andre synes er fint og hva de ville gått i. Only dead fish go with the flow.Inspirasjon får jeg av andre bloggere, LookBook, weheartit og helt tilfeldige folk man ser på gata. Stilikonet mitt er Lauren Conrad - hun har en veldig enkel stil, men uansett hva hun tar på seg ser det like fint ut.

/ weheartit

Hvor får du inspirasjon fra?

outfit 270810


Bluse BikBok

Når jeg ble vekt i dag tidlig var det kun 8 grader... er det vinter allerede eller? Derfor tok jeg på meg en varm bukse, men ikke like varm overdel. Og fy søren - utover dagen har det blitt kjempegodt og varmt. Fint å se at høsten ikke har kommet for fullt enda.

Hva synes du?

Husk å still spørsmål om du lurer på noe i innegget under, det første leserspørsmålet blir svart på i dag tror jeg!

something new

Har sett flere bloggere som har hatt dagens leser spørsmål, og tenkte at det hadde vært gøy å prøve det! Derfor kan dere bare spørre meg om det dere lurer på i kommentarfeltet, og så skal jeg svare så godt jeg kan i et eget innlegg. Høres det bra ut, eller?

Jeg får selvsagt ikke svart på alle spørsmålene, men skal prøve å ta så mange jeg kan.Så, hva lurer du på?

heyho let's go


Bolletryne. Ser ut som han feite ungen i Charlie og Sjokoladefabrikken, haha.
Utrolig basic, men elsker t-skjorten!
                             
Dro rett til tannlegen fra skolen i dag, og kom hjem for en stund siden. Byttet forresten inn den brune buksa jeg viste dere for noen dager siden. Tror det var best, for jeg var så usikker på om jeg kom til å bruke den - og fordi jeg bestemte meg for å kjøpe en annen bukse i stedet for, hehe.

Hater egentlig sånne bableinnlegg, but what so ever. 

Planer for i dag?

coockiesFoto: Meg

Lagde noen coockies i dag siden jeg hadde litt tid til over før drilltrening, og de ble. så. sykt. gode! Litt tynne, men det er ikke så farlig. Men selv om de er tynne, er de utrolig usunne.. Kommer vel til å trille ned trappa i morgen. Men - det er nesten verdt det.

Har du laget coockies noen gang?

but did anyone ever step twice into the same book?


Foto: Meg

"There are books so alive that you're always afraid that while you weren't reading, the book has gone and changed, has shifted like a river; while you went on living, it went on living too, and like a river moved on and moved away. No one has stepped twice into the same river. But did anyone ever step twice into the same book?"
- Marina Tsvetaeva

Ganske random innlegg, og har spurt om det før - liker du å lese?

atumn cravingsMotekongen, Miss Selfridge, BikBok, H&M og Gina Tricot.

Så. Mye. Fint! Selv om mye av det ikke er typiske høstklær, så fant jeg veldig mye fint akkurat nå, hihi. Sånn som playsuiten - har sett på den lenge, og nå er den til og med på tilbud! Nesten så jeg vil kjøpe den til neste sommer. Tror jeg må gjøre det jeg, selv om jeg liksom skal spare penger, ehe.

Likte du noe?

a kiss from a rose

Foto: Meg

Tok disse bildene på søndag, hvis jeg ikke tar helt feil. Ganske glad for at jeg kjøpte den uekte rosa forrige uke - den er jo så fin å ta bilder av, samtidig som den er fin å pynte med på rommet!

Hva synes du?

bow sweater
Sorry sen blogging, men har holdt på leenge med en tegning i kunst og håndverk. Uff.

Uansett, elsker denne genseren, den er så fin med den store sløyfa på siden! Den er litt kort, men det er bare å bruke en lang, hvit topp under og da går det jo helt fint. Men nå må jeg tilbake til mitt mesterverk. Jeg tegner nemlig...
...
perspektiv. Love it!!!!!!! ...

Like or dislike?

a heart of memories

Fikk et par spørsmål i går om jeg kunne vise dere hjertet på veggen min som er laget av mange bilder - og selvsagt kan jeg det.

Jeg har brukt 64 bilder så langt (telte de faktisk), og har holdt på i nesten ett år med det for å få litt varierte bilder. Nå mangler jeg ikke mange til hjertet er helt ferdig! Man kan jo selvsagt velge hvor stort man vil ha det, og jeg valgte å gjøre mitt veldig stort, hihi. 

Vet jeg har verdens fineste veggfarge....


Og selvsagt, det fineste bildet på hele veggen..... wait for it ..


SÅÅ FINT!<3
'
Hva synes du?

black, grey and white - outfit 220810


Cubus
I see youu.. Liksom. HEHE.

Ganske kjedelige farger på outfitet i dag, men jeg synes at skulderpynten på genseren gjør antrekket litt mer spesielt enn bare en svart genser og grå tights. Digger'n! Perfekt når man vil se litt mer pynta ut på en søndag, og ikke gidder å ha på tonnevis av smykker og ringer.

Glatta forresten ut håret i dag også. Herregud, elsker å ha så langt hår!

Hva synes du?

keep it or leave it

Like seriøs som alltid.

Her er altså buksa jeg kjøpte i går. Aner ikke om jeg skal beholde den eller levere den tilbake. Jeg har så utrolig lyst på buksa jeg viste dere i dette innlegget, men siden Gina Tricot ikke selger de lenger må jeg jo finne alternative bukser.

Men. Ja. Buksa. Klarer ikke bestemme meg. Liker den, men så er det liksom noe ved den jeg ikke helt klarer å sette fingeren på som jeg ikke liker så godt. Det er vel best å levere den tilbake når jeg er usikker, men da er jeg redd for å angre.

Hva synes du - skal buksa beholdes eller levers tilbake? Vær ærlig.

210810 innkjøpPynterose fra Skeidar og basic tights fra Cubus.

Oppskriftsbok Notabene (hihi) og sminketing fra Vita.

Kom hjem fra Otta for omtrent en time siden, og har akkurat spist middag. Som om dere liksom bryr dere om akkurat det. Fant et alternativ til buksen fra Gina Tricot på Cubus, hehe. Er enda ikke helt sikker på den, men siden jeg skal til Otta neste uke også så får jeg byttet den om jeg ombestemmer meg. Den var veldig fin da, og så var den på salg! Toppers.

Hva synes du?

i.heart.u

I'm baack, etter det lille emosjonelle innlegget før i dag. Angrer litt på at jeg postet det, men gjort er gjort og jeg måtte få ting ut, hehe. Håper virkelig ikke noen begynner å se annerledes på meg eller noe sånt etter innlegget, og bare koble meg med det når de leser bloggen min eller ser meg. Det vil jeg ikke. Men når det er sagt setter jeg virkelig pris på alle de kjempefine kommentarene, og bestevennene mine som med en gang sa at de var glad i meg og er der for meg. I heart you.

Random, egentlig.

Uansett, drar til Otta i morgen med mamma, og skal prøve å få postet et lite innlegg før jeg drar! :-)

Har du hatt en fin dag?

sommerens beste kjøp


Kjole BikBok


Bluse BikBok


Genser BikBok

Smykke Cubus og BikBok

Hehe, her går det i BikBok ja. Det her er altså favorittene mine av det som har blitt kjøpt i sommer. Har jo selvsagt andre fine klær jeg har kjøpt, men bestemte meg for å vise de jeg liker aller best, hihi.

Hva likte du best?

what i want


Synes de er så fine! Holdt på å bestille meg de en gang, men så ombestemte jeg meg. Det angrer jeg så utrolig mye på nå, for nå selges de ikke lenger.. Det er ikke tilfeldigvis noen som selger et par av de i størrelse 34? Hihi.


Skoene prøvde jeg for noen uker siden, og de satt helt perfekt! Vet ikke når jeg skal få brukt de, men jeg elsket de! Vurderer å skaffe meg de neste gang jeg er i en Eurosko butikk, selv om de koster litt mye for meg som sparer til shopping i London.


Har bare hørt fine ting om MAC, og har veldig lyst til å prøve en av leppestiftene dems.


Den. er. så. fin! High School inspirert, så det blir et annet alternativ til baseball jakken for meg, hehe.

Hva står på ønskelisten din for tiden?

just my luck

Dere vet jeg sa jeg skulle på sykkeltur i dag? Så typisk meg som det er, klarte jeg å bli småsyk. Igjen. Skjer alltid noe med meg når det er turer på skolen. Enten har jeg feber på telttur, brekker bindingene mine på skitur eller som nå - er sykt kvalm på sykkeldagen. Er heldigvis mye bedre nå, men i dag tidlig var det ille. Jaja. Just my luck. Kommer vel til å brekke en tå eller noe sånt til mandag siden vi skal på Galdhøpiggen.


Random.

Hatt en fin dag?

m.u.s.i.c.


I morgen skal vi på en lang, fæl og bratt sykkeltur på skolen. Fy som jeg hater den dagen.. Heldigvis siste gang jeg sykler den turen i morgen - ever! Når man skal sykle i til sammen 4-5 timer sier det seg selv at man må ha musikk på øret, sååå derfor trenger jeg musikktips fra dere!

Hva er din(e) favoritt sang(er)?

Er forresten med i konkurransen til Veronica hvor man kan vinne en egendesignet almanakk fra denne siden!

today
Sløyfe Gina Tricot   Øredobber BikBok

Et helt enkelt antrekk i dag - men det jeg elsker med den genseren jeg bruker er at det går an å bruke mye tilbehør til uten at det ser for mye ut, og om man ikke bruker så mye er det fint det og. Det jeg liker allerbest å bruke til genseren for tiden er sløyfa fra Gina Tricot - elsker den!

Like?

desert haze


Foto: Meg

Måtte prøve den nye neglelakken fra elf i dag - dezert haze. Fargen er litt annerledes enn de jeg vanligvis bruker, men jeg bestilte den siden jeg likte fargen ganske godt. Men herregud, det første jeg tenkte når jeg hadde tatt på ett strøk var ".. det ser ut som om jeg har bæsj på neglene." Såå. Jeg tok på et lag til. Litt bedre, men skal nok ta på et til, hehe.

Like or dislike?

outfit 170810

Hei! Har ikke hatt internett før nå, så derfor er det sen blogging.
Jeg har egentlig ikke tid til å skrive så mye, siden jeg snart skal på håndballtrening. Sesongens første trening - gleder meg!


Haha, jeg er alltid så stygg når jeg kommer rett fra skolen..
Genser BikBok    Bukse Cubus
Men nå må jeg løpe dere! Snakkes i kveld!

Hva synes du?

back to school


Foto: Meg

Jaja, i morgen er det tilbake til skolebenken. Det blir.. nesten litt rart å begynne på igjen. Jeg er så vandt til å sove lenge, legge meg sent, ha tid til å gjøre alt jeg vil og late dager. Men når det er sagt gleder jeg meg virkelig til å se igjen folk. Dette er det siste året på ungdomsskolen, og neste år vil vi bli spredt alle sammen.

Hvilken klasse begynner du i? (Eller begynte, for de av dere som begynte på skolen i dag.)

fotoshoot bilder del 2


Halla bolla.Resten av bildene fra gårsdagens fotoshoot med Kristin. Sier det igjen - det ble ganske mange bra bilder, og det tror jeg har mye med sollyset å gjøre. Sånn som det siste bildet - der hadde sola gått ned bak fjellet og lyset var ikke like fint lenger.

Hva synes du om bildene?

Forresten, så hadde jeg blitt superglad om dere ville stemme på meg som Blog Of The Year for juli hos Rebekka Jennie her!

outfit 160810

                                              Topp Gina Tricot   Skjørt H&M   Smykke Vita   Armbånd H&M

Sorry for to umatchende bilder, men fikk ingen bra bilder i dag, hehe.

Følte meg litt pyntet i dag, men hallo - siste dag av sommerferien! Når skolen begynner igjen er høsten offisielt i gang for min del. Ikke mer skjørt. Så derfor skal jeg nyte den siste dagen av sommerferien akkurat i skjørt, hihi.
 
Hva synes du?

fotoshoot

Jeg og Kristin prøvde oss på en liten fotoshoot for en stund siden, og det ble faktisk en del bra bilder. Bildene Kristin tok er bedre enn de jeg tok, for hun er liksom den som er mest profesjonell av oss, hehe.

I helga har vi forresten vært med å filme en reklamefilm for X-Over Camp som skal bli holdt her i Skjåk neste år. Den filmen kommer mest sannsynlig til å bli vist på kinoer fra jul og utover - hjelp!

Det er bare halvparten av bildene jeg har redigert, såå vil dere ha en del to i morgen?

outfit 150810 ++

Hvorfor bestemmer finværet seg for å komme først når det bare er to dager igjen til skolen starter igjen? Grr. Våknet opp til over 20 grader i dag, og jeg og Kristin hoppet rett ut på terrassen for å spise frokost. Herlig, men det. er. så. varmt!


Den lille skapningen ved navn Kristin har bodd hos meg i hele helga, kjempe koselig!
 
Skjørt og t-skjorte H&M

Hvordan er været hos deg?

elf makeup


Mineral eyeshadow - Seductive


Mineral eyeshadow - Elegant


Nailpolish - Desert Haze         Mineral lipstick - Runway Pink


Brightening Eye Colour - Teal Dream    Fundation Brush


+ Mineral Concealer - Light (den største boksen)

Fikk pakken jeg bestilte fra elf i posten i dag! Tok sjansen når det var 20% på hele butikken og bestilte det jeg trengte av sminke, hehe. Betalte ikke 200 kroner for det en gang! Nå skal jeg ikke kjøpe noe mer fra internett (med mindre det ikke er nødvendig da, hehe) før London turen - bastapasta!

Har du bestilt fra elf før?

PS;
Vi har mye problemer med internett for tiden, så derfor har et vært lite blogging fra meg de siste dagene.

innkjøp del to


Genser BikBok  


Kjole BikBok   /   Kommer ikke til å bruke den som kjole, hehe. Den er ganske lang, for de hadde bare M igjen, hehe.


Hettegenser Cubus   /   Fant ut at jeg ikke eier hettegensere på hytteturen, og det må man jo ha!


Cardigan H&M   /   Er det bare meg, eller var armene sykt lange?
Her er altså del to av det jeg kjøpte på Lillehammer på torsdagen. Elsker den første genseren! Det hang èn igjen, og den var i XS. Herregud, jeg var ikke i tvil en gang, selv om den kanskje kan bli litt kort etter et par vask.

Noe du likte?

l.a. candy
Foto: Meg

Fikk en pakke med syv (!) bøker i posten for noen dager siden, og selvsagt så hadde jeg jo bestilt de to bøkene til Lauren Conrad - forbildet mitt. Gleder meg til å begynne på den første boka, L.A. Candy! Noe jeg ikke trenger å bekymre meg for fremover, er å ha nok lesestoff.. Hehe.

Forresten, så har jeg rundet 40 følgere på Bloglovin - kjempegøy! Om du vil følge meg, kan du gjøre det her.

Liker du å lese bøker? Haha, lame.

outfit 130810

Topp Vero Moda  Smykke Vita


Nesten helt umulig å se hvordan smykket er, jo.

Ganske enkelt outfit i dag, men har ikke tenkt meg noe særlig utenfor huset heller. Skal bruke dagen til å slappe av, og rydde på rommet.

Fredag den 13. i dag! Så langt har ikke jeg hatt noe ulykke, men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å tryne ned trappa eller søle skikkelig. Typisk meg. Neida, krysser fingrene for at jeg klarer meg gjennom dagen uten noen ulykker!

Hva synes du?

Har forresten svart på meste parten av alle kommentarene jeg ikke har svart på i dag. Det kan godt hende jeg har glemt noen, men det er vanskelig å få med alle sammen når jeg har over 100 kommentarer å besvare.

innkjøp del 1

Topp Vero Moda

Cardigan Cubus

Cardigan Cubus   /   Så kanskje ikke så fin ut på bildet men, hehe.

Tilbehør BikBok

Hjemme fra Lillehammer! Jeg kjøpte meg egentlig ikke så veldig mye - Kristin var den som kjøpte mest, hehe. Men uansett, så er jeg jo ganske fornøyd med det jeg fikk med hjem. Haha, sier det hele tiden.

Edit; Hadde tenkt til å sette meg ned å svare på alle de kommentarene jeg har fått de siste dagene, men har så utrolig vondt i hodet at jeg rett og slett bare skal ta en paracet å legge meg. God natt!

Likte du noe?

lillehammer

Hei!

Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg gjør, men jeg er i Lillehammer, hihi! Har nemlig skrevet dette innlegget på forhånd, så det bare er for meg å publisere det når jeg er på Lillehammer. Smart? I know. Uansett, som jeg skrev i går reiste jeg og Kristin til Lillehammer tidligtdlig i dag, og dagen skal vi bruke til shopping og litt av hvert, hihi. Koselig å ha en sånn dag før skolen begynner igjen.

                                   Dagens outfit, tror jeg. Det var det jeg planla i går å ha på i hvert fall, hihi.

Hva skal du i dag?

bilder fra hytteturen

Hei dere!
Hytteturen var utrolig koselig! Vi satt oppe til rundt fem hver natt, så masse film og lo utrolig mye. Skal straks legge meg, fordi i morgen skal jeg opp når vi la oss på hytteturen, altså rundt fem. Jeg og Kristin skal nemlig en tur til Lillehammer! 


hehehehehe hei jeg heter anette og jeg er pen hehehe


Vet dessverre ikke om det blir blogging i morgen, men skal prøve!

Hatt en fin dag?

Morgenstund har gull i munn! Akkruat ferdig med frokosten, og som dere ser har alle en juice hver, h

273681-1-1281437297036.jpg
Morgenstund har gull i munn! Akkruat ferdig med frokosten, og som dere ser har alle en juice hver, hehe. Smaken er som baken! Hva skal du i dag?

hyttetur, here i come

Sykt tøff overskrift, I know.

Snart drar jeg på hyttetur sammen med jentene - gleder meg utrolig! Vi skal være på hytta til Sigrun alene til onsdag, men jeg skal prøve å mobilblogge. Vi har kjøpt masse mat (og da mener jeg masse!), så vi kommer til å trille hjem igjen. Uansett, har ikke tid til å svare på kommentarer nå, håper dere skjønner det! Ønsk oss god tur da!

to-do list 9. august

Hei dere! Blir et hasteinnlegg her nå, for jeg skal straks bort til Sigrun for å kjøpe maten vi skal ha med på hyttetur. Lagde en liten liste på to minutter i Photoscape om det jeg har tenkt til å få gjort i dag, hihi.


Så fliiiiink jeg er.

Hva skal du i dag?

outfit 080810

Kjole NellyGrr, bad hairday. Etter at jeg hadde glattet håret så det virkelig ut som om jeg hadde gått bananas med tuperingskam og hårspray - uten å ha gjort noe som helst med det! Herregud. Hår til salgs!

Uansett, elsker denne kjolen! Har dessverre ikke brukt den så mye, siden den har veldig lett for å skli opp. Jeg skal bli flinkere å bruke den! Ikke at det er så veldig mye igjen av sommeren å bruke den på da..

Hva synes du?

favourite necklaces
Foto: Meg

Trenger jeg si noe mer? Favoritt smykkene mine for tiden! Jeg bruker smykker ganske ofte, og elsker de som er litt spesielle, hihi.

Hvilket smykke likte du best?

innkjøp

Fikk litt tid til å handle i dag, men det ble ikke så veldig mye og heller ikke noe veldig spesielt. Helt enkle, basic ting. Men, elsker smykket jeg kjøpte! Har hatt lyst på enten et uglesmykke, uglering eller noe lignende en stund, og kjøpte et smykke jeg har sett på lenge i dag!

Tok meg ikke så god tid når jeg tok bilder, så derfor er de litt dårlige og uklare, hehe.


Falske negler Vita   Smykke Cubus   Maskara Vita     Bukse Cubus


Elsker det!

Hva synes du?

goodbye for now


Det blir nok lite blogging i dag, fordi jeg skal nemlig ikke være hjemme. Vet ikke når jeg kommer hjem, men det blir en gang i kveld. Skal se om jeg kan få postet et innlegg gjennom mobilen, men vet ikke om jeg har tilgang til internett.

Hva skal du i dag?

confessions of a shopaholic

I dag har jeg ikke gjort annet enn å late meg, så hvorfor ikke bare dra det helt ut? Planene mine for resten av kvelden er altså å slenge meg ned i en stol (allerede gjort det) og sette på en film.


Leste den første boka i serien for en stund siden, så bare måtte kjøpe filmen! Har sett den en gang før, men jeg er en sånn person som kan se filmer mange ganger om jeg liker de. En bra film kan man da ikke bare se en gang, right? Uansett, synes filmen er ganske bra, men så er det jo helt min type film også, hihi.

Sett filmen?

bows
Foto: Meg

Er det noe jeg liker å ta bilde av, så er det smykker og tilbehør - og spesielt sløyfer. De er så søte!

Hva synes du?

outfit 060810

Genser H&M   Skjørt BikBok


Smykke Bursdagsgave fra Sigrun

Hadde en liten ide i hodet om hva jeg skulle ha på meg i dag tidlig, men tror nok ikke jeg kommer til å gå sånn lenge. Alt for kaldt! Det blåste skikkelig når jeg var ute, så derfor ble det ganske få bra bilder siden jeg ville bli fort ferdig, hehe.
Feiret bursdagen min med to jenter i går, og fikk blant annet smykket av Sigrun. Elsker det!

Hva synes du?

mislykket forsøk

I det siste har jeg vært ganske hekta på bokeh bilder, altså sånne bilder;

/ weheartit

For at detaljene i bakgrunnen skal få hjerteform, må man lage et slags filter. Jeg ville selvsagt prøve å lage det - det så jo ikke så vanskelig ut. Så jeg satte meg ned med papp, teip og en saks. Følte meg utrolig flink der jeg satt. Jeg fikk laget et filter, og gikk for å ta bilder. Og så bare ...

???

....... fail. TOTALT fail.

Noen gang prøvd å lage et bokeh filter?

outfit 050810

T-skjorte Gina Tricot

Smykke Gina Tricot   Ring Accessorize

Sløyfe H&M     Øredobber BikBok

Hadde utrolig bad hairday i dag (igjen), så derfor gjorde jeg det så enkelt som det går an - en liten knute på toppen av hode. Og i ekstreme tilfeller av bad hairdays klarer til og med en sånn liten knute å bli stygg. I dag var det en sånn dag. Herregud, tror jeg brukte 8 strikker på å få den sånn passe normal..

UANSETT - når jeg kjøpte t-skjorta jeg har på gjorde jeg jammen enda et kupp. 49 kroner! Elsker den, den er så søt!

Hva synes du?

halvveis outfit

Hei dere!
Har hatt besøk av Kristin i dag, og har det for så vidt enda, så derfor har det vært lite blogging i dag. Egentlig var planen å feire bursdagen min med jentene i kveld, men det ble utsatt til i morgen siden det var få som var hjemme i dag.

Uansett, tenkte å vise dere outfitet for i dag, men orket ikke å sette opp stativet og alt sånt, så derfor er det dårlige outfit bilder.Bluse BikBokHva synes du?

favourites

Jeg har hatt utrolig lite musikk på bloggen - faktisk bare ett innlegg som jeg kan huske. En som vurderte bloggen (husker dessverre ikke hvem) min sa også at hun savnet musikk, så derfor har jeg tenkt til å dele de fire favorittsangene mine for tiden med dere, hihi.
 
     
The Writer - Ellie Goulding                                                Only One - Alex Band

      
Airplanes part 2 - Hayley Williams, B.O.B, Eminem    Need You Now - Lady Antebellum

Hva er din favorittsang for tiden?

Forresten kom jeg på 1. plass til topplista til denne jenta! Utrolig gøy!

the eiffel tower
Foto -  Meg

Synes det nye smykket jeg kjøpte på Gina Tricot i helgen er så utrolig fint! Og gjett hva? Det kostet meg bare 19 kroner! Igjen - jeg elsker salg. Sjekket hva det kostet før når jeg kom hjem, og det var faktisk 159 kroner! Så ja - et kupp. Hihi.

Hva synes du?

ysl eyeshadow


På Gardermoen på vei hjem fra Hellas kjøpte jeg med en øyenskygge fra YSL. Øyenskyggen er utrolig fin, og lett å påføre - helt klart den beste jeg har. Bildene vise ikke helt riktig hvordan den ser ut, den er en del finere. Også glitrer den, hihi. Ikke for mye, ikke for lite. Elsker den!

Like?

innkjøp, del 2

Kjole H&M  /  Jeg kommer ikke til å bruke den som kjole, men som genser, hehe.

Genser BikBok  /  Den ser rar og uformelig ut på bildet - mye finere på.

Shorts BikBok  /  Haha, det her var egentlig et impulskjøp.. Men den er kul på, såå.

Sløyfeklyper H&M    Neglelakk Vita   Smykke med eifelltårnet Gina Tricot    
Øredobber BikBok    Hjerte øredobber Gina Tricot

Den andre og siste delen av innkjøpet fra lørdagen i Trondheim. Favorittene mine var de to blusene i det forrige innkjøps-innlegget, men jeg er ganske fornøyd med alt egentlig. Men, shortsen, shortsen, shortsen. Impulskjøp. Den kostet så lite at jeg kjøpte den, selv om jeg ikke vet hvor ofte jeg får brukt den. Hehe, jaja.

Likte du noe?

outfit 020810


Bluse BikBok

Egentlig er det et ganske enkelt outfit - men blusen er det som drar det opp. Elsker den, den er så utrolig søt! Jeg er glad jeg kjøpte to av den blusen. Eller, jeg kjøpte jo ikke to av den samme, men to av den samme modellen. Hvis det ga noen mening.

Del to av innkjøpet fra Trondheim kommer senere i dag.

Hva synes du?

innkjøp, del 1

Endelig hjemme igjen. Eller, egentlig kunne jeg blitt i Trondheim mye lenger. Liker meg så godt der! Men selvsagt, godt å komme hjem igjen også.

Tenkte å vise dere innkjøpene, men deler det opp i to deler, hihi. Jeg fant utrolig mye fint i Trondheim, og jeg tror ikke jeg brukte så veldig mye penger heller. Elsker salg!

Tunkia Gina Tricot  / Den ser ganske rar og uformelig ut, men er veldig søt på.

T-skjorte Gina Tricot

Bluse BikBok  /  Min favoritt - den er så utrolig søt!

Bluse BikBok  /  Samme modell som over, men likte de så godt!

Hva likte du best?

Forresten hadde jeg blitt kjempeglad om dere ville stemt på meg som Blog Of The Year på Rebekka Jennie sin blogg, her! Ser mange av dere har gjort det allerede - tusen takk! :-)
hits