august 2011

dear september

_privat

Nå er det på en måte offisielt høst. Selv om man egentlig kan si at det har vært det en god stund allerede. Jeg vil ikke ha høst og vinter, jeg vil ha mer sommer.

outfit 300811
Jeg ser søren meg ut som en oppblåst hval på det bildet her, herregud.


Genser BikBok   Bukse Pieces  Smykke Gina Tricot

Jeg prøver å få tid til å poste to innlegg om dagen - men så langt siden skolen starta har jeg rett og slett ikke hatt nok tid. I morgen vet jeg forresten ikke om jeg får tid til å blogge i det hele tatt, siden jeg rett etter skolen skal på et møte med rådgiveren (hørtes veldig formelt ut) på skolen om utveksling og når jeg kommer hjem er det lekser før jeg skal på drill. Nei, nå skal jeg sette meg med mattelekser og høre på Yiruma (♥).

outfit 290811


Genser VeroModa  Smykke Cubus

For tiden har jeg blitt veldig hekta på strikkagensere (og andre gensere som er litt oversized) - og det passer jo perfekt nå som det har begynt å bli høst og kaldt. Det var seriøst kun åtte varmegrader når jeg sto opp i dag. Det ødela på en måte dagen min nesten før den hadde begynt. Neida! (..joda)

Jeg er med i en konkurranse her!

droplets


_privat

Det har bøtta ned regn i hele dag, og etterhvert ble jeg så rastløs at jeg rett og slett bare måtte gå ut en tur. Det jeg elsker med regn, er at regndråper som samler seg opp på blader, paraplyer og sånt er så fine å ta bilde av. Dråpebilder er nydelige.

vil du ha header?

Etter at jeg laget headeren som Kristineam bruker, og Fannyba la ut noen av de jeg hadde laget til henne har jeg fått sykt mange spørsmål om jeg kan lage headere til folk. Først sa jeg ja til alle som spurte, men nå har jeg innsett at jeg rett og slett ikke har tid til å lage til alle som spør.

Så. Derfor har jeg tenkt til å gjøre det slik at de som har lyst på header skriver det i kommentarfeltet (husk bloggadressen din!), og av og til vil jeg trekke ut noen som jeg vil lage header til. :-) Høres det greit ut eller?


Eksempler på headere jeg har laget.

favourites


GinaTricot


BikBok


BikBok

Tre av favorittene i klesskapet mitt for tiden. Fargen på den første er egentlig nærmere knallrosa enn det bildet viser, men takket være dårlig lys kom det ikke så godt fram.

En favoritt?

big bold mascara

På tirsdag fikk jeg en pakke i posten, som inneholdt den nye maskaraen fra Isadora - Big Bold Mascara. Over 1200 hadde meldt seg på, og jeg var en av de 200 heldige! Har brukt den hver dag de siste dagene, og er utrolig fornøyd! Den gir faktisk veldig mye volum og lengde, og klumper ikke noe særlig så lenge man er "lett på hånden". I tillegg er børsten veldig stor, og det er jo et pluss.


_privat

Har du prøvd Big Bold Mascara?

isadorautvalgt

pretty things


_privat

Merker at jeg ikke har like god tid til bloggen som jeg hadde før sommerferien, så vanligvis rekker jeg bare å poste ett innlegg om dagen. Jeg er ikke hjemme før klokka er over tre, og når jeg har lekser og trening etterpå blir det ikke så mye tid til overs. Det blir nok bedre etterhvert, men i starten blir det ihvertfall slik. :-)

outfit 240811


Cardigan Zara   Topp BikBok   Smykke BikBok

 

you only live onceÅ dra til USA på utveksling er noe jeg har hatt lyst på i flere år, men har aldri klart å sett for meg at jeg skulle finne på å gjøre det. For omtrent en måned siden satt jeg og leste på forskjellige utvekslingssider og bloggere som hadde vært på utveksling, og fikk så utrolig lyst til å gjøre det selv. Så jeg bestilte rett og slett mange kataloger fra forskjellige selskaper, jeg. Jeg brukte lang tid på å lese om de forskjellige selskapene, og fant ut at hvilke jeg liker best.

Og gjett hva - i morgen har jeg et uforpliktende intervju over Skype (faktisk) med en ambassadør for Explorius! Jeg har på ingen måte bestemt meg for å dra enda, men det er jeg har sjansen og om jeg lar den gå i fra meg tror jeg at jeg kommer til å angre veldig.

Flere som vurderer utveksling, eller som har vært/skal?

outfit 220811
Genser BikBok  Shorts Pieces

Første skoledag på videregående i dag! Dagen gikk helt ok, men jeg merker at jeg fortsatt er i feriemodus. Er utrolig trøtt, men allikevel føles det ut som om klokka kun er fire eller noe sånt. Jeg og Kristin klarte forresten å miste skolebussen i dag.. Veldig god start du. Hater å være avhengig av en buss for å komme meg til og fra skolen, men jeg blir vel vandt til det etter hvert. Ellers fant jeg igjen innlegget med antrekket jeg hadde første skoledag i fjor (her), og merker at jeg har forandret meg litt siden det. Morsomt.

new dress

I går dro jeg og mamma en tur til Stryn, for å se på ny sofa, bursdagsgave til pappa og sånne ting. Langt inne i en krok på Vero Moda som var merket med 50% hang en av verdens fineste kjoler (tror den må ligge likt med Kristian Aadnevik for Riccovero kjolen jeg fant tidligere den dagen, som jeg enda ikke har kommet over - den var nydelig). Den var litt for stor, så skal vise dere bilde av hele kjolen når den har blitt lagt opp.


_privat

Vil dere se hele kjolen når den er ferdig?

ny headerMest sannsynlig er den bare midlertidig, men jeg trengte litt forandring. Og - jeg har faktisk laget den selv! Litt teit at hodet blir kuttet på det ene bildet og redigeringen er lit ujevn her og der, men det får gå.

Hva synes du?

h&m wantsHvorfor er det alltid de gangene jeg har bestemt meg for å spare penger jeg finner så mye fint?

mitt spennende liv

Gjett hvem som måtte sette vekkerklokka på 08.30 (!) for å dra til legen i dag tidlig. Det er alt for tidlig når det er ferie, spesielt når jeg lå over tre timer i senga før jeg fikk sove i natt (døgnrytme til salgs). I tillegg hater jeg å være hos legen. Skulle egentlig ta noen blodprøver, men siden jeg var så smart at jeg spiste litt mat to minutter før jeg skulle være hos legen slapp jeg! Dagens lille opptur. Rett etter å ha vært hos legen dro jeg videre til banken for å skaffe meg et nytt kort - og denne gangen med bilde. Håper jeg ikke så ut som den dassen jeg følte meg som. Jeg var seriøst dødstrøtt.

Har desverre innsett at sommerferien snart er over - på mandag starter jeg på videregående. Jeg vet ikke om jeg burde glede meg til det eller ikke, så er egentlig ganske "nøytral" til det om det går an å si. Uansett. Skal bruke et par timer av dagen på å beise utehuset/garasjen så jeg får tjent meg litt penger. Jihuuuu.

Mitt spennende liv dere, mitt utrolig spennende liv.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Hva har du gjort så langt i dag?

hvilket antrekk?

1.


2.


3.


Hvilket likte du best?

blouses♥ ♥ ♥♥ ♥

Har lyst på absolutt alle fire! Kanskje mest den blå. Eller den lilla. Nei herregud, elsket alle.

Hva synes du?

new york tips?


_kollasj og redigering av meg, bilder fra weheartit (1, 2, 3, 4)

Om ikke lenge (ok, en måned og to uker) reiser jeg og familien til New York, og siden jeg fikk så utrolig mange bra tips fra dere når jeg skulle til London - tenkte jeg rett og slett å spørre om dere har tips når det gjelder New York. Butikker/kjøpesentere, bygninger, steder, severdigheter and so on. Blir superglad for alt dere har av tips. :-)

miss dior chèrie


_privat

Kvaliteten ble helt ødelagt når jeg lastet det opp, mye skarpere og bedre i virkeligheten. Jaja. Føler at jeg nesten ikke har tatt bilder i sommerferien, men aner ikke hvorfor.

Isadora

Hihi, måtte bare bli med i konkurransen til Isadora som deler ut 200 maskaraer. :-)

isadorasample

new in


BikBok


Vero Moda


BikBok


BikBok


BikBok


BikBok


BikBok

Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe meg litt høstklær når vi var på Lillehammer, meeen endte selvsagt opp med flest topper. Kjøpte en utejakke også, men den kan jeg vise i et annet innlegg siden jeg ikke tok bilder av den nå. 

Nå skal jeg spare penger, og virkelig prøve og ikke kjøpe noe særlig mer før vi drar til New York. Herregud, det er snart bare en måned igjen!

Noe du likte?

outfit 130811


Shorts BikBok  Genser BikBok  Smykke Accessorize 

s a l g s b l o g g e n

Jeg har fått et par bud på klærne som ligger ute på salgsbloggen - utrolig morsomt! Har blant annet en pakke klar til å sendes, og det blir flere etter hvert. Den hvite kjolen fra Rare Fashion og det blomstrete skjørtet med blonder blir blant annet solgt i kveld om det ikke kommer flere bud, så om du er interessert burde du ta sjansen nå. :-) Har også nullstilt budet på en skjorte, siden hun som egentlig skulle ha den aldri svarte.
_privat


outfit 120811


Topp BikBok  Shorts Pieces   Smykke Accessorize

Nå har jeg drevet en evighet med å få bildene bra. De var for mørke i utgangspunktet, men uansett hva jeg gjorde ble de alt for lyse.. Ga opp til slutt, men det ble vel helt greit. Nå skal jeg sette meg ut i solaaa!

oppdatert salgsbloggen!

Da har jeg endelig fått oppdatert salgsbloggen - som dere finner her (husk og les betingelsene!). Tar meg selv i å selge blant annet den utrolig fine kjolen min fra Rare Fashion med sløyfe, det blomstrete skjørtet med blonder og en kjempesøt blomstrete kjole. Liker alle plaggene - men når det aldri blir brukt er det like greit at noen andre kanskje får glede av de.

Kommer du til å sjekke ut salgsbloggen, eller?

100811

Helluu!

Akkurat nå sitter jeg faktisk på Lillehammer. Ble med mamma og pappa siden de skulle hit, selv om jeg egentlig ikke trengte en tur til Lillehammer, hehe. Men, jeg har faktisk et par nødvendige småting jeg trenger - så på den måten passet det egentlig perfekt med en tur.


Arkivbilde

Hva gjør du i dag?

birthday presents

Forrige søndag hadde jeg bursdag, men fikk aldri lagt ut bilder av gavene jeg fikk av familien. Jeg fikk for det meste penger, noe som passer helt perfekt, men også et par andre ting.


Åååh, prøvde den i Trondheim men siden jeg hadde så lite penger igjen på kortet måtte jeg droppe å kjøpe den. Verdens beste mamma altså ♥ Den er utrolig fin på!♥♥♥


_privat

Noe du likte?

emptiness

I går, i løpet av et par timer, gikk vi fra å være tretten til fire stykker i huset. Hele forrige uke hadde vi besøk av familie, hvor meste parten kom hele veien fra Stavanger og som jeg kun ser en gang i året. Det er først når de har dratt igjen jeg merker hvor mye jeg faktisk savner å ha de rundt meg hele tiden. Jeg savner å se et søskenbarn overalt, jeg savner å ha X-Men maraton om kveldene med fem popcornskåler, jeg savner å sitte trangt rundt middagsbordet - jeg savner å være samlet med familien. Huset er så utrolig tomt. Nei herregud. Høres ut som om verden holder på å gå under for meg. Tror jeg er litt sentimental i dag.

Uansett - i dag har jeg faktisk ryddet litt i klesskapet (igjen) og har funnet et par ting jeg vurderer å selge. De er litt "bedre" enn de andre klærne som er på salgsbloggen, så følg meed. :-)


_privat

Hvordan har dagen din vært?

e.l.f. pakke i posten

En gang i forrige uke hadde e.l.f. 50% på absolutt alt, så jeg klarte ikke å la være å sende inn en bestilling. Fikk ti produkter som egentlig kostet rundt 300 kroner til rundt 150 kroner - og det er jo ikke noe man får hver dag. Jeg har stort sett vært ganske fornøyd med sminken derfra (spesielt mineral produktene!), og det er jo vært den lille prisen man betaler. Men nå er det stopp - jeg skal ikke kjøpe noe mer på internett før New York, og etter tirsdag skal jeg prøve så godt jeg kan å spare penger. Basta.


Den brune neglelakken er litt mer grå-brun enn det bildet viser. I tillegg kjøpte jeg en mappe til å ha koster i, men den ble ikke med på bildene.

Vil dere høre hva jeg synes om produktene etter å ha brukt de en stund, eller?

outfit 060811
Genser BikBok  Shorts H&M

Det her var egentlig bare noe jeg slang på meg i farta like før vi skulle stikke å bade - men så fant jeg ut at det ikke var så aller verst, hehe. Så ja, i dag har vi vært å bada på Dønfoss. Ikke at det var så varmt, holdt på å stryke med der jeg satt og hakka tenner innpakka i et håndkle. I kveld er det siste kvelden med hele familien samlet, før alle sammen drar i morgen - så den skal nytes. 

partyparty

Heihei!

Ikke noe blogging før i dag, men det er fordi jeg og noen søskenbarn (+ tanter og onkler) dro opp i en klatrepark i dag etter frokost. Sist jeg var der, var det 7. klasse avslutning - men jeg hadde det egentlig like morsomt nå som jeg hadde det da. Etter å ha klatret i noen timer var det full fart hjem, stelle seg superfort (ikke at jeg klarte det) - og så kom det gjester. I kveld har vi feiret 50 årslag, så har ikke tenkt på bloggen. Akkurat nå har vi en liten "pause" før vi snart skal spise kaker. :-)  .. Kjedelig oppramsingsinnlegg, men whatevaah


Hadde jeg vært flink hadde jeg tatt outfitbilder, men neeida. Føler meg uansett dum nok fra før, og det å snike seg fra selskapet og opp på rommet for å stå og smile foran kameraet blir bare litt feil, egentlig.

Hva gjør du i kveld?

photography
_privat

Gikk meg en tur i skogen med kameraet for en liten stund siden, og fikk tatt en del bilder. Ble ikke så mange jeg ble fornøyd med, men her er ihvertfall noen. Har et par til jeg skal legge ut når jeg har fått redigert de - om jeg blir fornøyd.

perfection
_privat

Den nye lommeboka mi - jeg elsker den! Det er utrolig god plass i den, og den kan nesten sammenlignes med en liten clutch. Jeg får med meg både penger, kort, mobil, lipgloss - og det vil fortsatt være god plass. Perfekt!

Edit: Den er kjøpt på Skoringen

i love photographs


_privat


Gammelt bilde, ny redigering

july outfits


13. juli


14. juli


16. juli


28. juli


31. juli

Trodde at jeg kom til å poste veldig mye outfits nå i juli, men siden det har vært så sykt mye regn ble det ikke så mye som jeg hadde tenkt. Uansett - jeg liker nok best de to siste, i tillegg til det jeg hadde på meg på fredag men som jeg ikke fikk tatt bilde av.

En favoritt?


hits