september 2009

Da stikker jeg til Budva!

I helga skal hele familien, jeg, Magnus, mamma, pappa, onkel, tante og Isaac, ned til et sted ved kysten som heter Budva. Vi har bestilt et hotell som ser kjempefint ut, men jeg får ikke lagt ut bilde av det fordi jeg ikke vet hva det heter. Jeg gleder meg ihvertfall! Det blir ikke noe blogging mens jeg er der, for jeg tar ikke med dataen.

untitled
Googlebilde fra Budva.

Jeg lovte forresten Anne Gøril å jogge ned dit, siden det er joggedag på skolen i dag. Haha, ønsk meg lykke til da.

Hva skal dere i helga?
Har dere joggedag på skolen?

I'm in heaven

Det blir mye hverdagsblogging nå, men det får gå. I dag dro vi til et slags innendørsmarked, hvor det var boder i et etasje og frukt i en annen. Guttene, mennene for den saks skyld også, glodde utrolig mye på meg. De prøvde ikke en gang å skjule det. Jeg vet ikke om det var fordi jeg gikk i shorts (alle her går rundt i langbukse) eller hva det var.

montenegro 3 007

montenegro 3 011

montenegro 3 026


montenegro 3 030
Haha, babyface-turist.

montenegro 3 057
I'M. IN. HEAVEN.

montenegro 3 130

montenegro 3 253

Nå skal jeg proppe meg med sjokolade, og hvis jeg er heldig blir det litt plass igjen til frukt.


Liker du Milka sjokolade?

Varmt, varmt, varmt.

Jeg begynner å like meg her, jeg. Det er kjempefint, og varmt. I dag satt jeg ute og leste ganske lenge, før alle sammen dro til kjøpesenteret. Jeg hadde forventet et sånt senter med mange boder og sånt, men det var tipptopp moderne. Men det var ikke noe fint der, ingenting. Det eneste jeg kjøpte meg var tp par øredobber. Montenegrerer (?) er utrolig sure og overlegne. Når vi var på senteret så jeg kun to personer som smilte - helt sant. Den ene smilte til venninna si, den andre var en som jobba i en klesbutikk. Hun var den eneste av de som jobba på hele senteret som smilte til oss.
I morgen skal vi på et market og andre ting, så det blir vel fint.


montenegro 2 058
Det kryr av gresshopper her. Magnus har tatt bildet.

montenegro 2 221


Hva har du gjort i dag?

Greetings from Montenegro!

Hei alla i hoppa! Jeg er framme i Montenegro (jeg har vært framme lenge, men samma det), og det er utrolig godt. Med en gang vi kom til tante og onkel skifta jeg til topp og skjørt, og har gått med det i omtrent hele dag. Nå sitter jeg ute på terrassen, og det er godt og varmt. Det kommer ikke til å bli så bra blogging når jeg er her, men det blir en del bilder!

anette

anettelovesmilka
Fysøren, jeg tror jeg nesten kunne levd på Milka. Verdens beste sjokolade!

elkommen

anettee

hus

hiemmlel

blomst

turtle
Haha, vedder på at onkelen og tanta di ikke har skilpadde i hagen?

Hvordan er været hos deg?

Da drar jeg!

Alt er pakket og klart, og nå drar jeg og familien til Oslo for å sove der til i morgen, i morgen tidlig tar vi fly til Dobrovnik hvor onkel henter oss og kjører oss til Podgorica i Montenegro. Jeg gleder meg kjempemye! Vi skal være der i nesten to uker, og det blir utrolig godt.

anette
Bilde i speil er like fint som det alltid har vært.. Stygt smil.

Jeg kommer nok til å blogge mens jeg er der, men jeg vil ikke bruke hele tiden fremfor datan. Så det blir nok et innlegg om kvelden eller noe sånt. :)

Ønsk meg god tur, og så snakkes vi når jeg er i Montenegro!

Kakemonster

Uff, jeg er blitt et kakemonster. Eller kanskje kjeksmonster passer bedre. Siden vi kjøpte noen bokser av de kjeksene vi selger på skolen, tar jeg meg en kjeks nesten hver gang jeg går forbi. Og jeg som liksom skulle bli sunn.. Jeg kommer nok til å spise meg feit, og det er jo fint når jeg skal til Montenegro på tirsdag. Jeg kommer nok til å trenge to flyseter for meg selv. Men neida, det er ikke så ille. Nå sitter jeg med RLE lekser, og det er jo supert å bruke søndagen på lekser.. Men siden jeg må levere alt i morgen, så er jeg nødt til å gjøre det. Jeg gleder meg innmari til å komme til et sted hvor det er sol, varmt og godt.

montenegrrroooo
Dårlig kvalitet, i know.
Noen som blir misunnelige? Haha.

coockie
Kjeeeeeks! Neida.

Hva skal du i høstferien?

Bilder

Himmelen var ganske spesiell ute i sted, så jeg måtte jo ut å ta bilder. Det var litt vanskelig å få bra bilder, fordi det kom liksom alltid et tre eller et hus i veien. Så bildene viser ikke hvor fint det virkelig var.

himmel 022

himmel 064

himmel 065

himmel 076

himmel 069

Hva synes du?

Bedre sent enn aldri - videoblogg!

Sorry for at det har tatt så lang tid. Jeg har liksom aldri hatt tid til å filme på nytt og redigere. Og når jeg først hadde filmet og redigert filmen, tok det seks-sju timer å laste den opp på youtube. Så nå har jeg hatt pc'en i nærheten i seks timer så den ikke skulle skru seg av. Her er i hvertfall den første delen, og de andre kommer etterhvert siden det tar så lang tid.

(Hvis filmen ikke vises, trykk på selve filmen, så du kommer innpå youtube, og trykk på HQ.)

Filmen(e) er ganske lange, fordi jeg fikk så mange spørsmål. Så creds til deg om du faktisk gadd å se alt.
Det er nok den dårligste introen verden har sett, men jeg bare satte den fort sammen. Yotube ødela kvaliteten og gjorde meg kjemperød i ansiktet (jeg ser virkelig ikke sånn ut). Jeg ser egentlig veldig dum ut og høres veldig dum ut, og hadde kanskje svart annerledes på noen svar hvis jeg hadde tenkt litt over de. Nå skal jeg ikke klage mer over videoen! :)

Hva synes du?

Jeg selger kjeks, vil du kjøpe?

Klassen min har fått kake/kjeksbokser vi skal selge, for å tjene penger til skoletur i 10. klasse. De er kjempegode! Jeg og Sigrun skal ut etterpå å selge dem, men jeg har allerede fått mamma og pappa til å kjøpe tre av boksene mine. Gjett hvem som skal kose seg med kjeks i dagene fremover da? I kveld skal jeg faktisk prøve å pakke ferdig til Montenegro, så jeg slipper å stresse med det i helga.  

kaker

kakeranette1

Selger klassene deres sånne kjeks, eller andre ting, for å få penger til skoletur?

nytt design, enda en gang!

Okei, nå har jeg satt sammen ett nytt design veldig fort. Det her ble ihvertfall litt lysere enn det andre, men jeg fikk ikke til bakgrunnen på headeren ordentlig. Jeg har merka at jeg har sett ned på de tre siste headerene mine, og jeg vet ikke helt hvorfor.. Kanskje fordi alle de andre bildene ikke ble så vellykka.

anetteheader2

Hva synes du?
Er det noe på designet som kan bli bedre? I så fall vil jeg vite det, så jeg kan ordne på det.

Headerkonkurranse hos Ellinor.

Jeg er med i en headerkonkurranse hos Ellinor, hvor man kan vinne en header som hun har laget. Hun er utrolig flink, og det hadde vært fint med en fin header.

vinnheaderkonk24sep

Trykk på bildet for å komme til konkurransen.

Polyvore antrekk

Antrekk 1
py7
Antrekk 2
py8
Antrekk 3
py9

Hvilket likte du best?

Forresten, så var det meningen at videobloggen (med svar fra spørmålsrunden hvis du husker den) skulle komme i dag. Men youtube bruker jo åtte timer på å laste den opp, så da kommer den vel en gang i morgen.

Designet mitt

Bloggen min ble anmeldt av Tina, du kan lese anmeldelsen her. Hun sa at det som trakk ned bloggen min var designet. Og jeg er enig i at det er ganske grått og trist og kanskje til og med kjedelig, men jeg gikk så lei av det andre. Men jeg skal la dere bestemme; det gamle eller det nye designet?

Det gamle
design2

Det nye
header

Hvilket synes du er finest?
(Designet jeg velger nå, blir nok bytta ut etter at jeg har vært i Montenegro.)

Another rainy day - bilder

Det har regna i omtrent hele dag. Det ble litt feil - det har pøsregna i omtrent hele dag. Men jeg elsker å ta bilder av ting etter at det har regna, så da var det ut med en stor, rød paraply og ta bilder. Vi har i lekse i kunst og håndverk og ta et kunstbilde av vann, så kanskje jeg kan bruke noen av de bildene her?

Bilde 1
dråper12anette

Bilde 2
dråper4anette

Bilde 3
dråper1anette

Bilde 4
dråper8anette

Bilde 5
dråper7anette

Bilde 6
vannbilder 013

Bilde 7
vannbilder 097

Hva synes du?
Hvilket bilde likte du best?

Endelig nytt design!

Sorry for dårlig blogging de to siste dagene!
Nå har jeg endelig fått ordnet nytt design - jeg synes ikke det gamle var så særlig fint etter hvert. Jeg vet ikke hvor fornøyd jeg ble med det, for jeg satte det bare fort sammen. Hvis det blir tatt et brukbart bilde når jeg er i Montenegro eller før, så blir det nok litt endringer igjen.

headeren

Hva synes du?

Kjerringa med staven

I dag var vi på tur med skolen, opp til et sted som heter Flækehøye (jeg vet ikke hvordan man skriver det). Det er ikke langt egentlig, men utrolig bratt. Jeg gikk forran Elin, men hun ble så tett at hun fikk pusteproblemer og jeg fikk plutselig veldig vondti kneet mitt. Elin snudde, mens jeg fikk låne den ene turstaven til en av lærerne mens Bård Ove og Jonnen var gentlemans og insisterte på å bære sekken min. Stakkars gutter, bærte to sekker opp dit. Men det var utrolig søtt da. Da jeg kom opp til de andre med den staven min, brøyt de ut i latter alle sammen.

haha
Ligner det på meg eller? Vi gikk omtrent opp til der jeg står. Haha.

Om noen timer skal jeg på håndball, får bare håpe jeg ikke får vondt i kneet igjen. Da blir det vel håndballspilling med en stav da? Neeeida.
 
rhkrudf

Spiller du håndball, eller går du på en annen sport?

Rihanna: Hvilket hår kler hun best?

rihannaa

Jeg synes det lange håret hennes var kjempefint, men jeg liker kanskje best når hun hadde en lang bob-frisyre, altså nummer 2.
Hvilket hår synes du Rihanna kler best?

Jeg er med i en konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse hos www.iramari.blogg.no hvor man kan vinne et gavekort på 500 kroner fra nelly.com! Det hadde vært fint å vinne, fordi Nelly har så mye fint!

http://i30.tinypic.com/2yxgncm.jpg

Hjemme fra tur

Da var jeg endelig hjemme igjen fra en kald, lang, fin tur. Vi brukte fem og en halv time opp til teltplassen, og der var det iskaldt! Da var det på med votter, lue og frem med stormkjøkken og rett i koppen. Jeg tror det var noe galt med den "reale turmaten" min, eller så var det bare tilfeldig, men jeg ble ihvertfall veldig kvalm av den og fikk feber utover kvelden. Men jeg kunne jo ikke komme meg hjem igjen, så da ble det til at jeg la meg i hytta som var der sammen med en av lærerne. Jeg var kvalm nesten hele veien hjem igjen, men nå er jeg frisk som en fisk!

jenter
Vind i håret er knall vet du.

teltet
Telet vårt. Haha, skjekk de i bakgrunnen som sliter!


problem
Et litt nærmere bilde. Det så ut som teltet dems skulle fly avsted, fordi det blåste så.

elv

fjell
Skjåk-natur.


Nå skal jeg kose meg med ansiktsmaske, og prøve å rive av gnagsårplasteret på ene hoftekulen, hoftebeinet eller hva jeg skal kalle det.. jeg fikk nesten gnagsår der fordi sekken gnagde veldig! 

real turmat for en real turgåer, eller?

Hei! Akkurat nå driver jeg å pakker til overnattingsturen som klassen skal på. Vi skal gå opp til et vann i morgen, sove i telt der og gå ned igjen på fredag. Jeg er ikke noen realturgåer nei, men jeg gleder meg til å komme fram og komme ned igjen. Jeg er utrolig dårlig til å pakke, så jeg kommer nok til å drive på en god stund fremover nå.

outfit
Dagens lille upassende - ullsokker over tights! Veldig, veldig fint.

Så da blir det ikke noe bloggin på megg før fredag. Men jeg skal nok kose meg - ikke med å gå, men å være med den herlige klassa.

Er du glad i å gå på tur?
hits