september 2010

september outfits

2. september11. september


 

13. september
15. september

 

27. september

 

29. september

 

Mine favoritt antrekk for september, inspirert av Ragnhild. Det jeg liker aller best er kanskje det siste, rett og slett fordi jeg elsker t-skjorten! Akkurat nå burde jeg egentlig pakke siden jeg drar i morgen, men hva gjør jeg? Jeg pakker ihvertfall ikke.

Hvilket likte du best?

my obsessions

#1 Blomsterprint 

#2 Sløyfer 

#3 Blonder
Nice price.

Hva liker du best?

#1 i want your wardrobe


// The Cherry Blossom Girl

Min aller største "inspirasjonskilde" for tiden - franske Alix, eller The Cherry Blossom Girl om du vil. Jeg virkelig elsker stilen hennes, og selv om hun bruker så enkle klær blir det så utrolig fint. Har jo faktisk kjøpt meg sånn shorts hun har på på det andre bildet, og venter på å få den i posten.

Kunne du tenkt deg klesskapet hennes?

lace bows


Bilder__Meg

Likte ikke helt de skyggene som kom på bildet, men tok meg ikke tid til å redigere de bort.. Ehe.

Glemte jo helt å ta med sløyfene over når jeg viste innkjøpet mitt fra Oslo! Shame on me. Herregud, betalte ikke mer enn 9 kroner per stykk! Det kaller jeg kupp det.

Jeg har vært ganske dårlig til å kommentere tilbake denne uka, men hele uka er full av prøver. Det er en prøve hver dag, uten om mandag - og i tillegg må jeg pakke til Montenegro. Streeess.

Like?

outfit 290910


T-skjorte BikBok // Cardigan H&M // Neglelakk Hellas

Jeg er helt forelsket i t-skjorten fra BikBok - og jeg elsker fargene på den! Også er det blomstermønster på den, noe jeg er helt frelst av. Jeg er ikke akkurat et t-skjorte menneske, bruker for det meste topper, men denne t-skjorta blir nok brukt mye fremover!

Hva synes du?

details


Bilder__Meg

Tenkte å gi dere enda et par smakebiter på rommet mitt, hihi. Har egentlig veldig lyst til å vise det til dere nå, men som jeg sa for noen dager siden vil jeg vente til det er 100% ferdig.

Men nei, nå må jeg øve på RLE prøve. Etikk, moral og filosofer!♥

Har spurt før, men spør igjen jeg - vil du se rommet når det er helt klart?

snake bracelet
Bilder__Meg

Elsker armbåndet! Kjøpte det når jeg var på Oslo tur forige uke. Har lett etter et sånt utrolig lenge, så ble jo utrolig glad når Kristin fant de på Glitter! Lykke!

Hva synes du?

oslo #2


Haha, det kom en helt random jente og stilte seg opp når vi tok bilde.. Haha! Sjekk blikkene hun får.


Forran tha Opera, liksom.
Lars sa at jeg skulle si at han sa ett eller annet, men jeg husker ikke helt hva det var, ehe. Legger ut et nytt bilde av han og Anne Gøril rett og slett fordi det ble ganske mange av dem.. Med en gang jeg tok opp kameraet sa Anne Gøril; "Ta et bilde av meg og Lars da!!" Okei, ganske unødvendig for dere å vite.


Kveldsmat!!!!!!!!!! ugh.

Sånn, den siste delen av bildene fra Oslo-turen med klassa. Som jeg sa på del 1 var det en utrolig morsom tur, selv om alt vi gjorde ikke var like morsomt. Kan vel bare si at det jeg snakker om da var turen vi hadde på Nasjonal Galleriet.. Kan ikke si jeg interesserer meg for kunst akkurat.

Hva synes du om bildene?

unbelievable


Det er helt sykt. Jeg ligger på 19. plass over mest leste blogger for aldersgruppen 13-17 år, og i går hadde jeg nesten 1000 unike lesere. Herregud. Jeg er nesten målløs.

Jeg vet jo at det er takket være Tcmn at jeg har fått så utrolig mange flere lesere, og jeg tror heller ikke det kommer til å vare. Men herregud - det er jo kjempegøy så lenge det varer!

Tusen takk til alle dere som har vært innom bloggen min de siste dagene - setter utrolig stor pris på det! :-)

Edit; Kristin fortalte meg at jeg faktisk ligger på 81. plass på mest lese for alle bloggene... WOW. Nå er jeg målløs.

outfit 270910
Genser BikBok

Fy søren, i dag våknet jeg opp til minusgrader! Minusgrader, i september? Det blir for ille. Genseren er utrolig varm, så jeg har ikke vært kald på overkroppen i dag, bortsett fra på armene.. Fint for meg at jeg om en uke sitter i Montenegro - med varmegrader!

Hva synes du?

change

Bestemte meg for å bytte ut bildene jeg har i sidemenyen for en stund siden, siden jeg var så utrolig lei av de jeg hadde før.

De forrige bildene var fra Antonella Arismendi, mens de nye er fra The Cherry Blossom Girl. Elsker bildene hennes, blir så utrolig inspirert!


Noen av de gamle bildene, og noen av de nye.

Hva synes du - de nye eller de gamle?

wardrobe


Foto_Meg

Endelig - det nye klesskapet er på plass! Utrolig fint å ha et klesskap som er dobbelt så stort som det jeg hadde før! Nå er rommet mitt så godt som ferdig, mangler bare noen småting. Hadde egentlig bestemt meg for å legge ut bilder av rommet mitt når jeg hadde fått klesskapet, men venter til det er helt ferdig.

Hva synes du?

kamera

Edit: Jeg har fått meg Canon EOS 550D, og kommer til å skrive litt om det når jeg har brukt det litt lenger.

Kameraet mitt er noe jeg får utrolig mange spørsmål om, så derfor har jeg svart på litt forskjellige spørsmål under.

Jeg bruker Canon EOS 450D og er utrolig fornøyd! Kameraet er verdt hver eneste krone jeg betalte for det og jeg kan ikke komme på mange negative ting om det. Jeg kjøpte kameraet for over et år siden, så nå er det selvsagt kommet nyere utgaver av kameraet.

Fikk et spørsmål om hvilket objektiv jeg bruker, og jeg bruker som oftest det som fulgte med kameraet. Har et ekstra objektiv, men det er en telelinse jeg bare bruker om jeg skal zoome mye.

Har også fått en del spørsmål om hvor mye det koster, og det som sagt er en stund siden jeg kjøpte mitt ligger vel 450D på rundt 3000 kroner.
Hvilket kamera har du?

innkjøp


Bluse BikBok


Oversized genser H&M


Kjole Only  /  Så sykt rar ut, men den var kjempefin på!


Kjempegod og varm genser/kjole BikBok


T-skjorte BikBok


Belte Only/Pieces  Shorts BikBok


Neglelakk H&M  Armbånd Glitter

Alt over kjøpte jeg i Oslo, pluss et par øredobber, et smykke og en tights jeg glemte å ta bilde av. Kjøpte ikke så veldig mye egentlig, selv om det føltes ut som om jeg hadde kjøpt veldig mye når jeg gikk i byen.. Sånt er rart. Nå skal jeg bare kose meg forran tv-skjermen og late meg, hihi.

Hva synes du - likte du noe?

wish me luck

Drar bort i hallen for å spille sesongens første håndballkamp ganske snart - og både gruer og gleder meg utrolig. Vi skal spille Skjåk mot Skjåk siden vi er to lag, og jeg hater virkelig de kampene. Men selvsagt, gleder meg jo skikkelig også! Men nå må jeg forte meg litt, snakkes senere i dag - skal vise innkjøpene fra Oslo når jeg kommer hjem!


Egentlig et utrolig stygt bilde, men what so ever. Tatt fra håndballsiden vår.

Ønsk meg lykke til da!

oslo #1Barske 1
Barske 2


Bilder: Meg

Hei dere! Er hjemme etter en super tur i Oslo med verdens beste klasse. Kjenner at jeg virkelig kommer til å savne den til neste år når vi alle begynner på videregående.

Jaja. Tok en del bilder (utrolig mye random som dere kanskje ser), så resten kommer i morgen. Skal forresten spille håndballkamp og hente klesskap, så det blir nok litt sen blogging i morgen.

Hva synes du?

girl in oslo

Alt (nesten) er pakket og klart, og jeg er klar som ett egg til å dra til Oslo i morgen. Gleder meg skikkelig - og håper at vi får mye fritid! Det ser ut som om det er internett på hotellet, men blogging er ikke det jeg vil prioritere først når jeg er i Oslo, hehe.

Så hvis jeg ikke blogger i Oslo snakkes vi på fredag! :-)


Et helt random bilde fraa... i vår? Og sånn i tilfelle noen skulle lure, så var det meningen å overdrive med rouge, ehe. Helt sant altså. Ikke at det var så fint..

Ønsk meg god tur da dere!

packing

Drar til Oslo i morgen med verdens beste klasse - og gleder meg så utrolig mye! Har ordnet musikk til iPoden siden jeg kom hjem fra skolen, så derfor har dere ikke hørt fra meg før, hihi. Nå gjenstår bare pakkingen og litt småkjøp, så er jeg klar til i morgen!

Har faktisk laget meg en pakkeliste, så smart som jeg er, for å litt system i rotet og fordi jeg alltid glemmer noe..


Det slår aldri feil - om jeg glemmer noe er det som oftest tannkosten min. Husktannkosthusktannkost.
.. Klarte ikke å bestemme meg for hvilke solbriller jeg skulle ta med, så da blir det to par solbriller!

Har du vært på klassetur i år?

dagens leserspørsmål - blogger jeg leser

Hvilke blogger leser du? - weheartjessheim

Jeg leser utrolig mange forskjellige bloggere, og skulle jeg listet opp alle sammen her hadde innlegget blitt sykt langt. Leser jo et par engelske blogger (egentlig franske, haha), som Miss Pandora, The Cherry Blossom Girl og Dulce Candy, men verken de eller toppliste bloggere tar jeg med på lista.

Skal prøve å få med så mange som mulig, men har dessverre ikke tid til å si mye om hver blogg - men jeg digger alle sammen! Rekkefølgen har ingenting å si. So, here we go;

Elisabethsl


Bildet er hentet fra bloggen hennes.

En utrolig søt jente, med en utrolig fin stil! Anbefales for alle som er på utkikk etter en moteblogg å lese.


Mne


Bildet er hentet fra bloggen hennes.

Mathilde bor i Singapore, og jeg synes det er utrolig kult å lese om hvordan det er å bo der borte. I tillegg tar hun nydelige bilder!

Mellaplace


Bildet er hentet fra bloggen hennes.

Ok, hun kan kanskje regnes som en toppliste blogger - men jeg må ta henne med allikevel. Utrolig pen jente, mend utrolig fin stil.

Vintageme


Bildet er hentet fra bloggen hennes.

Jeg eelsker jo vintage, og bloggen til Amalie er helt perfekt for meg. Hun har en utrolig fin og vintageinspirert stil, og tar kjempefine bilder.

 

Trine Sjursen


Bildet er hentet fra bloggen hennes.

Kan gjøre det ganske enkelt - elsker stilen hennes og måten hun skriver på. En utrolig bra blogg!

Sånn - det var noen av de bloggene jeg leser! Og, du kan være en av favorittbloggerne mine selv om du ikke er på lista, hadde bare ikke tid til flere nå, hehe.

Leser du noen av de samme bloggene?

bow shorts and owl ring

Hahaha, sa jo i går at jeg ikke hadde kjøpt meg noe på over en måned - men så fant jeg tingene over.. Har så utrolig lyst på dem, men så er det jo London igjen da. Men altså - jeg tviler på at jeg kommer til å finne lignende shorts i London, i hvert fall ikke til den prisen her! En uglering finner jeg nok helt sikkert, men ringen over koster ikke mer enn 2 norske kroner, helt seriøst! Koster faktisk bare 120 kroner for begge to, og det er jo ikke mye!

Uff, jeg er så flink til å overbevise meg selv. Spør dere før jeg bestemmer meg helt, for dere har jo alltid så mange gode råd, hihi.

Ville du brukt 120 kroner på shortsen og ringen?

lazy sunday

Sunday is no funday. Man går bare rundt og tenker på at det er skole igjen i morgen, og en ny uke med skole. Jeg er alltid superlat på søndager, og derfor bestemte jeg meg for å se på Dear John. Har bare lest boka, og sett litt av filmen før. Herregud, den er så søt.

No matter where you are in the world,the moon is never bigger than your thumb.


Min gode venn, som egentlig ikke er noe god i det hele tatt..

Sett Dear John?

atumn cravings #2

Image and video hosting by TinyPic

GinaTricot og BikBok

Jeg har ikke brukt penger på klær på over en måned. Herregud - det føles mye lengre! Og det er mer enn en måned til jeg skal til London. Men, på onsdag drar jeg og klassa til Oslo, så da blir det nok litt shopping! Ganske uinteressant egentlig. Neinei, nå skal jeg gå å dope ned halsen min med drops.

Noe du likte?

beauty

/weheartit

Gjør deg selv en tjeneste og hør på sangen - den er nydelig. ♥

Kan ikke huske sist gang jeg hadde et sånt innlegg. Utrolig lenge siden i hvert fall. Sånn går det når inspirasjonen nesten er på bunnen.

Nå skulle jeg egentlig vært ute sammen med mange andre på Marlo, men neida. Ble selvsagt småsyk. Igjen. Hvorfor meg?!

Hva er din favorittsang akkurat nå?

complete


Foto: Meg                     Redigeringsprogrammet ville ikke høre på meg i dag, så fargene ble veldig rare.

Dere husker kanskje at jeg viste dere bilder av de bildene jeg hadde på veggen, som skulle bli et hjerte. Denne uka så ble jeg faktisk ferdig! Har holdt på i rundt ett år, og har brukt rundt 70 bilder. Det som er så fint er at jeg bare kan bytte ut de bildene jeg vil, når jeg vil, med nyere bilder.

Hva synes du?

nelly dresses


Åhåå, Nelly har så utrolig mange fine kjoler! Hadde ikke akkurat hatt noe i mot å få noen (egentlig alle) i klesskapet mitt. Men nei, jeg skal jo til London snart - og da trenger jeg penger.

Nå skal jeg snart dra for å se film og spise pizza med Sigrun, Kristin og Hanna - så da snakkes vi nok ikke før i morgen dere!

Likte du noen?

girls leauge
Vet at jeg har sagt det før, men jeg virkelig elsker denne genseren! Elskerdenelskerdenelskerdenelskerden.♥

Hva synes du? Ok, teit spørsmål, hihi.

outfit 150910


Bluse BikBok  Bukse BikBok


hei jeg er pen og rynker panne, HEHEHHEHEHE
... Så litt ut som en pedo på bildet, så tenkte at jeg skulle spare dere for det synet.

Den dagen jeg ikke skriver noe under bildene skal dere få kake av meg alle sammen. Okei, kanskje ikke.

Uansett, blogglysten er ikke på topp, men bloggen har vært en del av hverdagen min i snart ett og et halvt år, så gammel vane er vond å vende. Men det jeg vet, er at jeg må ta en pause fra å svare på alle kommentarene jeg får hver dag. Skal selvsagt svare på alle jeg får tid til! :-)

Hva synes du?

lite blogglyst

Har ikke hatt noe blogglyst til dag, derfor har det vært lite blogging. Orker ikke svare på noen kommentarer heller, håper dere skjønner.
Snakkes i morgen dere! :-)

photographs
Foto: Meg

I dag hadde vi turdag på skolen, og jeg hadde bestemt meg for å gå selv om kneet mitt ikke er helt bra enda. Men selvsagt, jeg måtte snu når det bare var 1,5 km med for det meste oppoverbakker igjen. Typisk.Håper virkelig ikke det blir verre igjen, nå når jeg først har begynt å bli bedre.

Anyway, noen bilder jeg tok isted. Ble ganske fornøyd med det bildet av uglesmykket egentlig. Haha.

Hva synes du om bildene?

cocoa and creamEdit: Koppen har jeg jo selvsagt fått av Sigruuun, hihi.

Åh, det var så sykt godt med en kopp kakao og krem etter håndballtrening. Yummi, elsker det! Pleier jo egentlig bare drikke det om vinteren og når det er kaldt ute, men det fristet så utrolig nå, hihi.

Okei, to av de tre innleggene jeg har postet i dag har vært om mat/drikke.. Skyt meg 'a, noen.

Liker du kakao og krem?

which one?

Fikk enda en header fra Karina i dag, som også var utrolig søt. Tenkte å spørre dere hvilken dere synes jeg skal bruke, men har ikke tid til å skrive mer akkurat nå fordi jeg må ordne meg til håndball hadebra! Haha, tulla. Har ikke så dårlig tid. Men har dårlig tid uansett.Hvilken synes du jeg skal bruke?

and that's the way


Foto: Meg

Jeg er fortsatt et matmonster. Herregud, det er farlig å ha de herlige coockiene i nærheten altså. Merker at jeg blogger veldig ofte om mat, hihi.

Barre sånn forresten, quoten (kan man si det?) er fra filmen Bruce Almighty. Haha, elsker den filmen!


Flere kakemonstre der ute?

ny headerJaa - ny header! Siden jeg ikke er noe flink i det hele tatt til å lage headere så er heller ikke denne laget av meg, hihi. Denne gangen er det Karina som laget til meg - og jeg synes den ble nydelig!

Karina har ikke blogget så veldig lenge, men jeg synes bloggen hennes er utrolig bra - og ikke er hun bare flink til å lage headere, bildene hun tar er også kjempefine. Stikk innom bloggen til Karina da dere!

Hva synes du om den nye headeren?

outfit 130910


Ååh så overlegen og kul på det siste bildet da.
Genser
BikBok OKEI JEG FAILA SKIKKELIG. Den er fra Gina Tricot, selvfølgelig! :-)

Ring Accessorize

Blogg.no har vært ganske rar de siste dagene, så jeg får ikke plassert bildene og teksten som jeg vil. Grr.

Her er genseren som mamma kjøpte med seg fra Oslo - og jeg elsker den! Den er helt klart favorittplagget mitt akkurat nå. Noe som er supert, er at den har lange armer. Alle favorittoverdelene mine har nemlig armer som stopper ved albuen - noe som ikke er så praktisk når det ikke er så lenge igjen til vinteren!

Hva synes du?

like a lady


Foto: Meg  Blad: Det Nye

Altså. Sånn går det når jeg ikke hadde noe spesielt å blogge om akkurat nå. Liker å ta bilder av blader egentlig, hihi. Ikke at disse bildene ble så veldig spesielle, men what so ever.

Hva synes du?

dagens leserspørsmål - smilet mitt

Hvorfor blir munnen din så "spesiell" når du smiler? gjør du det med vilje? sånn som fks. på bilde nr. 2 - Anonym

Det var ikke et spørsmål som kom inn til Dagens Leserspørsmål, men en kommentar. Bestemte meg for å ta det som dagens leserspørsmål rett og slett fordi kommentaren var anonym og i tilfelle flere lurer på hvorfor jeg smiler som jeg gjør.

Bildet jeg fikk kommentaren på.

Grunnen til at smilet mitt er ganske rart innimellom er så enkel som at jeg har regulering. Etter at jeg fikk det for snart et år siden, sluttet jeg helt å smile med munnen åpen. Når du har noen metallgreier festet til tennene er det klart at smilet ikke blir helt normalt når man smiler men munnen igjen.

Og nei - jeg gjør det ikke med vilje. Av og til blir smilet mitt litt rart på grunn av reguleringen. Det kan godt hende jeg var på vei til å le eller noe sånt på bildet, så det kan jo være en annen grunn til at smilet mitt ble ekstra rart.

Visste du at jeg har regulering?

last night


Hadde det utrolig morsomt i går kveld sammen med Kristin, Elin og Nina. Etter at vi hadde sett den første filmen bestemte vi oss plutselig for å ha en liten fotoshoot, hihi. Det ble faktisk veldig mange bra bilder, men jeg har selvsagt ikke alle på kameraet mitt.

Hadde du en fin kveld i går?

outfit 110910


HAHAHA jeg sa at det var en elg.. Men det var visst et rådyr.DER ER ELGEN JO! ELIN HAR EN ELG I HAGEN!


Kjole BikBok by Jenny Skavlan

Akkurat nå sitter jeg hos Elin med et par andre jenter - jeg ble nemlig invitert på K-Kveld! Det vil si kjoler, kjærlighetsfilm, komedie, kaker, kjeks og sånt. Det blir utrolig koselig, og det kommer nok til å komme flere bilder utover kvelden.

Hva synes du?

spoiled

Mamma og pappa var i Oslo i går på dagstur, og snill som hun er kom mamma hjem med tre fine ting til meg. Hun visste at jeg lenge har hatt lyst på Girls Leauge genseren fra Gina Tricot og en lys bukse - og i tillegg kjøpte hun noen øredobber til meg. Jammen er hun verdens beste! ♥ Og når jeg først er i gang, kan jeg jo også si at pappa er verdens beste fordi han kjøpte med to filmer jeg ba han om å kjøpe, hihi. ♥

Ok, føler meg litt bortskjemt.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes du?

my bestfriend would be my only friend..

.. if people knew how weird we act alone.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Har hatt besøk av Kristin i flere timer, og vi har hatt det så morsomt at jeg ikke har hatt tid til bloggen! Akkurat når jeg satte meg ned for å blogge, hørte vi at det var noe som traff vinduet på  rommet mitt. Jeg trodde først det var en fugl, men det fortsatte og fortsatte, og vi hørte en merkelig plystrelyd ute. Feig som jeg er ble redd, mens Kristin stakk ut på terrassen for å sjekke. Og herregud, det var Hanna og Sigrun som ville ha oss med ut for å se på en liten mann, hahaha. Jaja.

Hatt en fin dag?

well she lives in a fairytale

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Sløyfe H&M   Klokkesmykke Glitter    Perlesmykke Gina Tricot   Genser BikBok

Endelig helg! Det har egentlig vært en sykt travel uke med lekser og alt det der, og da har bloggen ikke vært første prioritert. Men når det er helg så blir det mer tid for blogging! God helg dere! Okei, nå ble det mye helg her..

Hva synes du?

trend : nude lips

Er det noe jeg synes er utrolig fint, er det nude lepper. Det har kanskje fått en fjortissfaktor over seg, men jeg synes det blir fint når man ikke overdriver bruken. Bleke lepper er fint, men hvite lepper blir litt for drøyt for meg.

Image and video hosting by TinyPic
Haha, vet ikke hvorfor - men bildet minner meg litt om en fisk.

Image and video hosting by TinyPic


Like or dislike?

in a hurry

Hei dere!
Kom inn døra for kanskje 15 minutter siden, og skal ut igjen om 2 minutter. Har vært i Lom og hatt utdanningsvalg - altså matte. Skal faktisk på min første håndballtrening på to uker! Har fortsatt problemer med kneet, men skal ikke løpe så veldig mye - det er mest for å få kaste litt ball igjen. Men nå må jeg løpe dere!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Hadde ikke tid til annet en web bilder.

Går du på noen sport? 

studying = student + dying

Har ikke vært effektiv med lekser i det hele tatt denne uka, derfor må jeg virkelig gjøre det jeg kan i kveld siden det allerde er onsdag. Jeg og Kristin skulle egentlig ha "matte-maraton" i dag, men jeg gjorde ikke mer enn 2 oppgaver. Har blant annet minitalk i engelsken i morgen, men har ikke noen som helst anelse om hva jeg skal skrive om. Så nei, burde vel få rumpa i gir nå. Dør litt inni meg.

Image and video hosting by TinyPic

Hatt en fin dag?

dagens leserspørsmål - topp 10 klesplagg

kan du vise dine topp 10 klesplagg ? :-) - mari stangeland

Okei, aller først må jeg bare si at jeg faila litt. Skulle ha 10 klesplagg, men jeg tok selvsagt bare bilde av 9. Typisk. Men det får gå!


Bluse BikBok                                      Genser BikBok                                            Genser CubusCardigan H&M                                      Genser BikBok                                             Skjørt H&M


Kjole Nelly                                     Kjole BikBok                                                        Kjole BikBok

Hva likte du best?

obsession : bows

Er det noe jeg har vært hektet på en god stund er sløyfer. Det er så utrolig søtt med sløyfedetaljer, enten det er en liten eller stor detalj.


Like or dislike?

jeg er med i en outfit konkurranse


Ble trukket ut til å være med i en outfit konkurranse hos søte Ragnhild, og hadde blitt kjempeglad om du ville stemt på meg her! Stiller mot to andre, blant annet en av favorittbloggerne mine Elisabeth, så det blir gøy å se hvem som vinner. Det er antrekket over jeg deltar med.

Hihi, si fra om du stemte på meg da. :-)

outfit 070910Cardigan H&M

Merker at jeg sjelden har noe å fortelle dere de gangene jeg poster outfit, hehe. Kan ha med det å gjøre at jeg kommer rett fra skolen, og dagen min har ikke vært særlig spennende - med mindre det har skjedd noe på skolen. Noe det ikke har. Eller, jeg hadde norskprøve i dag i nasjonalromantikken, noe dere sikkert er utrolig fint å vite.

Hva synes du?

my eyes are an ocean in which my dreams are reflected


Foto: Meg              Så sykt rare øyenvipper jeg hadde..

Jeg synes det er så gøy å redigere øyner, hihi. Det ble litt mislykket i dag og øynene mine så litt merkelige ut, men det får bare våge seg. Øyner er liksom så... fasinerende. Wow, nå følte jeg meg voksen på en måte. Ehe. Igjen så er redigeringen litt inspirert av Mathilde.

Hva synes du? Mehe.

today i'm wearing this

Genser Nelly

Digger denne genseren her, selv om den er ganske så enkel. Og stoffet er så utrolig godt på den, hihi. Perfekt nå når det begynner å bli kaldere - selv om det ikke akkurat har vært kaldt de siste dagene!

Hva synes du?

voteHadde blitt superglad om du ville stemme på bildet mitt i konkurransen her! Det hadde vært kjempegøy å komme opp i 100 stemmer, selv om jeg ikke tror at jeg klarer det til i morgen tidlig, hehe. Da går nemlig konkurransen ut for min del - siden det er ukesvinnere.

Hadde blitt kjempeglad om du ville stemt her! :-)

outfit 050910

Litt sånn bad hairday jaa.


Topp Gina Tricot   Cardigan Cubus   Smykker Vita og Gina Tricot

Sorry for litt sånne middelmålige bilder, men kameraet var ikke helt samarbeidsvillig i dag.

Som dere kanskje ser så skiftet jeg før jeg dro. Okei, lite interessant, hehe. Har vært hos Kristin med Elin og Nina i nesten hele dag, og det har vært kjempekoselig. Vi satt blant annet en del på Chatroulette - i hvert fall jeg og Elin, hihi. Vi hadde det kjempegøy, hahaha. Uff, nå følte jeg at det ble mye hihihihahahhoho her

HEHE.

Hva synes du?

todays necklace

Skulle egentlig poste et outfit nå, men tar meg ikke tid til å ta bilder siden jeg skal bort til Kristin og Elin straks. Men, jeg tok meg tid til å knipse et par bilder av smykket mitt, hihi. Elsker det - det er liksom så spesielt. Tror nok det var et av de beste kuppene jeg gjorde i sommer - kostet egenlig 160 kroner, men var nedsatt til bare 19 kroner!
Sorry for et ganske random innlegg, men sånn går det de dagene man velger å være litt sosial, hehe.

Hva synes du om smykket?

dagens leserspørsmål - header

Noe jeg får utrolig mange spørsmål om er headeren min, så derfor tenkte jeg å ta det som dagens leserspørsmål.Har du laget headeren din selv?
Nei, det har jeg ikke. Jeg vant en konkurranse hos Ellinor hvor header var premien. Hun er utrolig flink, og det er den andre headeren min som er laget av henne.

Hvilket program er brukt på headeren?
Siden jeg ikke har laget den selv, vet jeg dessverre ikke hvilket program som er brukt - men jeg vil tippe at den er laget i Photoshop eller et annet bra redigeringsprogram.

Lurer du på noe, kan du stille spørsmål her.

skal, skal ikke?

Jeg har jo sagt tusen ganger at jeg sparer til London, og har faktisk ikke kjøpt meg klær på flere uker (hvis man ser bort fra det ene skjørtet). Har siklet etter genseren og beltet under lenge, og i går fant jeg den nydelige blondekjolen på en salgsblogg. Jeg har så sykt lyst til å gi meg selv en 500 lapp og kjøpe de tre tingene - spesielt siden jeg trenger en fin men varm genser - men så var det det med sparing da.


Skal jeg, eller skal jeg ikke unne meg 500 kroner og kjøpe det jeg har lyst på?

vintageFoto: Meg

Gjett hva - fant disse utrolig søte bildene på senteret! Og jeg som aldri pleier å finne meg noe på det knøttlille huset av et senter. Haha okei, overdrivelse. De hadde 6 forskjellige, men de to over var de jeg likte best. Tror de kommer til å passe perfekt på rommet mitt!

Like or dislike?

Hadde blitt superglad om dere ville stemt på bildet mitt her! Selv om du har stemt før, kan du gjøre det igjen. :-)

outfit 040910
Genser Bikbok   Skjørt H&M    Sløyfe Gina Tricot

Merket at jeg bruker hver anledning jeg har til å ta på meg skjørt, hehe. Bruker alltid det samme skjørtet, men forskjellige overdeler og tilbehør. Antrekket i dag er for eksempel ganske likt et jeg hadde for akkurat en uke siden, men genseren er lyserosa og jeg bruker en sløyfe foran - og da blir det jo med en gang to forskjellige antrekk.

Hva synes du?

coming soon ; bikbok

Kilde: Fay

Om ca. en måned kommer disse highwaist shortsene i BikBok butikkene, og jeg gleder meg! De var utrolig fine. Jeg likte best den prikkete og helt svarte - så en av de skal nok få plass i klesskapet mitt, hihi.

Like or dislike?

happiness


Foto: Meg

Redigeringen er inspirert av Mathilde.

Okei, jeg tilstår. Jeg er et kakemonster. Yumyum.

Hva synes du?

outfit 030910


Topp Gina Tricot   Perlesmykke Accessorize    Ankersmykke BikBok
Tja, hva skal man si? Har egentlig ikke så veldig mye på hjertet i dag. Har vært på skolen, er sulten, ser på tv blablabla for et liv.

Vedder på at dere har sett at Voe kommer til Skjåk? Skal gått gjøres å ikke få øye på henne på et så lite sted, hihi.

Hva synes du? 

smoothie

Heihei!

Hadde egentlig tenkt til å poste et innlegg for noen timer siden, men har vært så sykt effektiv med leksene! Blir nesten solt av meg selv altså. Siden jeg ble ferdig med alle leksene for en liten stund siden bestemte jeg meg for å belønne meg selv med en smoothie - som både er utrolig godt og utrolig sunt! Så nå skal jeg bare sitte på rommet, lese en bok og drikke smoothie. ♥Haha, veldig fint.

Liker du smoothie?

outfit 020910Topp (egentlig kjole) Ebay     Skjørt H&M    Sløyfe H&M    Smykke Vita

Hvem hadde vel trodd at jeg skulle poste et sånt outfit i september? Ikke jeg, i hvert fall. Høsten er i gang når skolen og september begynner. Men herregud, fikk nesten bakover sveis når jeg gikk ut på verandaen i dag - det var jo sol!

I dag skulle jeg egentlig vært med klassa på Galdhøpiggen, men neida. Er så utrolig skuffet, for det er en tur jeg hadde veldig lyst til å være med på. That's life.

Hva synes du?

Hadde forresten blitt superglad om dere ville stemme på bildet mitt i denne konkurransen! Om du allerede har stemt gjør ikke det noe - du kan stemme en gang hver dag, hihi. Setter utrolig pris på om du gjør det!

new skirtBikBok

Skal prøve å gjøre en kort historie kortere. Siden jeg bor på et øde sted uten butikker (omtrent) og ønsket meg skjørtet så utrolig mye spurte jeg tanta mi som bor på Gjøvik (som egentlig ikke er tanta mi, men tanta til pappa, men jeg har alltid kaldt henne for tante - hvis det ga noen mening) om hun kunne være supersnill å kjøpe det med til meg, siden hun skulle komme til Skjåk. Og selvsagt var hun så snill at hun gjorde det. ♥ Hva har man familie for 'a, liksom? Haha, TULLA. Elsker det!

Like or dislike?

todays accessories

Smykke Cubus  Ring Hellas

Endelig fikk jeg brukt uglesmykket mitt! Har liksom alltid hatt på meg noen andre smykker, eller klær som akkurat det smykket ikke passet til. Så i dag kjørte jeg et helt antrekk - bare for å bruke uglesmykket mitt. Elsker det smykket! Uff, nå ble det mye smykke her, skal ikke bruke ordet mer i innlegget.

Uansett, Kristin er på besøk og vi er så ekstremt sosiale der vi sitter på hver vår data og skriver engelsk historie. Koselig. :-)

SMYKKE! ... Sorry. Måtte bare.

Hva synes du?
hits