september 2011

@starbucks

Heyhey!
Akkurat nå sitter vi på Starbucks i 5th Avenue, og jeg drikker verdens BESTE kakao/kaffe med sjokolade og karamell. Her i New York er klokka rundt 15.15, og det er sikkert ikke så lenge til vi skal hjem igjen. Skal poste bilder og sånt fra reisen senere. :-)

takeof


_privat

Da er jeg endelig fremme i Oslo, og har egentlig store planer om å legge meg akkurat nå. I morgen skal vi opp rundt 7-8, før flyet går i 11-tiden. Herregud, i morgen på denne tiden er jeg i New York! Un-be-liv-able. Tror ikke at det har gått skikkelig opp for meg enda, å dra til New York har liksom vært noe jeg har hatt lyst til lenge - og om noen timer er jeg der!

Så neste gang dere hører fra meg er jeg i NYC! Ønsk meg god tur da. :-)

in need of some music

Siden jeg drar til Oslo (5 timer i bil) i morgen og New York (8 timer på fly + 1 time i bil) på torsdag trenger jeg virkelig noe ny musikk til iPoden. Har hørt meg ihjel på sovelista til Annais på Spotify (som har utrolig mange fine sanger) samtidig som jeg har spamma hele Facebook. "Anette hørte på Skinny Love og 99 andre sanger", liksom.

Så. Derfor hadde jeg blitt superglad om dere kunne skrevet ned favorittsangene deres eller rett og slett bare legge igjen en link til Spotifyen deres! Føler at jeg har spurt om det her sånn ca. 60 ganger før, men halloo - jeg kommer til å gå i taket om jeg ikke har musikk jeg ikke har hørt mye fra før i løpet av de 13-14 timene. Hadde forresten blitt litt glad om dere kan komme med tips til spill på telefonen (HTC og Android) i tillegg. :-)


Har så utrolig mye jeg må gjøre nå (forberede engelsk presentasjon, øve på spansk prøve, gjøre mattelekse, gjøre norsk innlevering, pakke - og prøve å komme meg på håndball oppi alt det her) så rakk ikke annet enn et webcamera bilde. Men det liker vi. Herregud som jeg babler.

atumn pt. 2
_privat

Den siste delen av bildene jeg tok en gang i forige uke, som jeg egentlig ble litt fornøyde med. Til dere som lurte, så brukte jeg det objektivet som fulgte med kameraet i tillegg til en zoomlinse som jeg bare fester utenpå objektivet. Det funker superbra, og tror ikke det er så veldig dyrt heller. Vurderer å skaffe meg et til så jeg kan ta enda bedre makrobilder!

Nei, nå skal jeg øve på samfunnsfagprøve (om politikk og demokrati, yeeey) og senere skal jeg prøve å få pakke litt. Hvis ikke må jeg pakke alt i morgen, stress.

#1 ukens spørsmål

Hvordan gikk Explorius-møtet?
Joda, det gikk bra det! Litt kleint, men hun vi snakket med var så grei at det gikk helt fint. Jeg har faktisk fått plass i utvekslingsprogrammet deres, så om jeg takker ja til plassen drar jeg til USA neste år!

Kan du lage flere bokomtaler?
Det kommer - jeg må bare lese mer bøker! :-) Har for det meste gått i blader i sommer, men skal prøve å lese litt mer bøker nå i høst.

Når drar du til New York og hvor lenge blir du? :-) og hvem skal du med?
Jeg drar på torsdag (!!!), og skal bli i ni dager. Jeg reiser med mamma, pappa og lillebroren min. I tillegg skal vi bo hos og være sammen med noen venner som har flytte til New York, så på en måte "reiser" jeg med de også.


Herregud, om fire dager er jeg i NYC!

Hvilken linje går du på?
Jeg går studiespesialisering.

Hva vil du bli?
Akkurat nå vil jeg bli journalist, men aner ikke om det er det jeg kommer til å ende opp med til slutt.

Hvilket redigeringsprogram bruker du?
Photoshop Adobe Elements 8.0

Hvem har laget designet ditt?
Det har jeg faktisk laget selv. :-)

Noe mer dere lurer på? :-)

nytt design og header

I går kveld fikk jeg endelig endret litt på designet - synes egentlig det ble mye bedre nå når det ikke er så grått lenger! Bildene på headeren er urgamle og har blitt brukt på et par andre headere, men det funker til jeg får tatt noen nye. Skal prøve å bytte ut bildene i sidemenyen senere i dag, men er ikke helt sikker på om jeg skal bytte de ut med arkiv, kategorier osv.
Hva synes dere?

makeup


_privat

Iiih, se hva jeg fikk i posten i dag! Var en av de 200 bloggerne som fikk tilsendt en gavepakke med fire forskjellige produkter fra Max Factor, og gleder meg skikkelig til å teste de ut! Skal skrive et innlegg om hva jeg synes når jeg har fått brukt de litt.

Flere som har fått tilsendt produkter fra Max Factor?

new top
H&M

Fant denne toppen på salg hos H&M til bare 80 kroner, så jeg var bare nødt til å bestille den (og en cardigan som av en eller annen grunn kommer i en egen pakke snere i uka) - selv om jeg egentlig har sagt at jeg ikke skal kjøpe noe mer før New York. Men den var så fiiin og spesiell!

ukens spørsmål

Jeg har vært veeldig dårlig til å svare på spørsmål fra dere i det siste, så derfor tenkte jeg å sette i gang noe som blant annet KristineAM holder på med. I slutten av en uke samler jeg opp noen spørsmål dere har stilt i løpet av av uka, og svarer på dem i et innlegg. Helst still spørsmålene i dette innlegget, men jeg kommer også til å svare på de som kommer i andre innlegg. :-) Bare for å få mer orden på det, liksom. 

Høres det greit ut eller?

atumn pt. 1


_privat

Heeerregud, jeg har aldri vært så stiv noen gang. Men etter 17 timer med drilling, hopping og tøying de siste tre dagene er det kanskje ikke så rart. Nå er det uansett ikke mer drillseminar, så da blir det nok litt mer tid til normal blogging fremover selv om det er mye som skjer.

working nine to five

I dag har jeg vært på drill fra klokka ni, helt til klokka fem. Altså åtte timer. Jeg er stiv og støl, har brannmerker på knærne og vondt i hodet. I går kveld så det faktisk slik ut;


Klarte å lande feil under et såkalt "splithopp" (ikke akkurat hva det så ut som men ok), fikk all vekten på den ene foten, og viklet den (eller noe i den duren). Kjente ikke noe til det mens vi drillet, men når jeg kom hjem ble det verre og verre. La til slutt på en ispose, og hadde heldigvis ikke særlig vondt i dag.

Men uansett. Nå skal vi straks samles å se på tv/film og spise godteri - før det blir mer drill i morgen!

Flere som har en litt travel helg eller?

eat sleap twirlNå er det ikke lenge før jeg stikker på drill med de andre jentene, oog jeg vet ikke når vi er ferdige. I hele helga er det nemlig drillseminar - hardtrening til UKM i vinter skjønner dere! Neida. (Joda). I morgen skal vi starte klokka ni og holde på ut over ettermiddagen, så tror nok jeg kommer til å være sliiten når helga er over. Men morsomt blir det nok.

Hva skal du i kveld?

just pink it up

Jeg elsker konkurransene som blogg.no holder innimellom, hvor de deler ut noe til 200 heldige bloggere - så klarte ikke å la være å melde meg på denne hvor man kan vinne forskjellige Max Factor produkter til 500 kroner!

maxsample

zzz

Heiheei!

Herregud, må bare si unnskyld for at jeg har vært så dårlig til å oppdatere i det siste. I tillegg til lekser og håndball/drill har jeg vært utrolig sliten og trøtt i det siste, så jeg har liksom ikke orket å tenke på at jeg blogge.

Uansett. Nå er det snart helg igjen (!), noe som betyr at det ikke er lenge til høstferien! I dag er det faktisk bare to uker til jeg drar til New York! Gleder meg som en gal!

Ok, kjedelig innlegg. Men følte liksom at jeg måtte slenge inn en bitteliten oppdatering. :-)Hva har du gjort i dag?

streetstyle
_privat

I går måtte jeg innom butikken for å kjøpe det nye (blogg)magasinet Streetstyle. Har ikke fått lest ordentlig i det enda, men har bladd gjennom det flere ganger og lest litt her og der - og det virker som om det er et veldig bra blad! Jeg kommer ihvertfall til å fortsette å kjøpe det. :-)

Har du kjøpt/lest Streetstyle?

e.l.f. makeup

En gang i sommerferien bestilte jeg en pakke fra e.l.f., og sa at jeg skulle fortelle litt om produktene jeg fikk etter å ha brukt dem en stund. Jeg har tenkt at jeg skulle ha gjort det lenge, så endelig fikk jeg meg til å ta bildene. Under er favorittene mine av det jeg fikk (det er enda en kost jeg ikke har prøvd enda, så den ble ikke med), som jeg er veldig fornøyd med!

Nail Polish i fargene White og Gum Pink (finnes her)Når du kjøper en neglelakk for under 10 kroner (jeg kjøpte når det var 50%) er ikke forventningene de største. Men herregud, jeg elsker de! De tørker fort, og holder minst like lenge som neglelakkene fra Isadora!

Mineral Booster (finnes her)

Tror det her favoritten av det jeg bestilte! Det er et pudder som brukes over fundation eller alene for å gi "photo finishing touch". Huden blir utrolig myk og ser helt plettfri ut. Heldigvis bestilte jeg den største størrelsen, selv om den er ganske drøy i bruk.

Mineral Eyeshadow i fargen Mysterious (finnes her)

Jeg har to av mineral øyenskyggene til e.l.f. fra før og er superfornøyd - men den her er nok den jeg liker aller best av de tre. Den har en lilla/grå farge og såvidt litt glitter i seg. Superfin!

Bamboo Powder Brush (finnes her)Utrolig myk og god børste - helt perfekt til å påføre pudderet over (og andre pudder selvsagt)

Har du prøvd noen av de samme produktene?

music is what feelings sounds like


Jason Derulo - It Girl


Natalia Kills - Free


Tyler Ward feat Christina Grimmie - How To Love (Cover)


Beyonce - Love On Top


Noen av sangene som går mest på replay hos meg for tiden. Hva er din favoirttsang akkurat nå?

jones & jones

Per-fec-tion. Jeg synes de aller fleste kjolene til Jones & Jones er helt utrolig fine, men jeg tror nok det her er en av de fineste jeg har sett. Herregudsåfin. Den koster rundt 750 kroner, noe som er litt mye for en kjole jeg vet at jeg ikke får så mange muligheter til å bruke - men det gjør ikke at jeg har mindre lyst på den!

I går kveld var jeg hos Kristin med Sigrun, Hanna og Anne Gøril (som jeg ikke hadde sett på kjempelenge, siden hun har begynt på videregående i Lillehammer), og spiste pizza og godis. Dere sier at jeg burde blogge litt mer "privat", men jeg orket ikke ta med kamera i går. Det er litt godt å tenke på andre ting enn at jeg må ta bilder til bloggen og blogge når jeg bare skal slappe av sammen med venner.. :-) (spesielt når man kommer rett fra håndballtrening og ikke ser så smashing ut)

nytt

Nå har jeg testet de forskjellige headerne jeg fikk av Ellinor (se alle her) - men siden ingen passet helt perfekt til designet mitt endret jeg bakgrunnsfargen (og skriften, som desverre ble borte..) på den ene, slik at den gikk i ett med bakgrunnsfargen. Har tenkt til å gjøre om på designet mitt snart - føler at det er litt grått og kjedelig - slik at det passer til noen av de nye headerne, men vet ikke helt når jeg får tid til det.Hva synes dere - er designet mitt for grått og kjedelig?

outfit 080911


Genser H&M   Hals Pieces

I dag har jeg virkelig hatt en bra dag - den beste på lenge. Den startet med at jeg fikk 6- på en naturfagprøve vi hadde forrige uke, før vi hadde nasjonale prøver (tror jeg?) i engelsk - noe som var heelt greit siden jeg liker engelsk. I matpausa gikk jeg, Kristin, Hanna og Elisabeth på bakeriet, og den siste timen hadde vi fri. I kveld skal vi spille treningskamp mot et håndballag fra Stryn - noe som blir kjempegøy!

I tillegg har jeg fått en mail jeg skal fortelle om senere, hihi.

when something bad happens, you have three choices


_privat

instagram

For et par uker siden fikk pappa seg iPad, men det er vel ærlig talt jeg som bruker den mest. I går lastet jeg ned Instagram på den, og elsker virkelig den appen! Det eneste problemet er at det er litt vanskeligere å stappe en iPad i lomma og ta den med ut over alt for å ta bilder enn med en vanlig mobil.


headereFikk tilsendt tre headere fra Ellinor for en liten stund siden, men har et problem med å velge hvilken av de jeg skal bruke - de var så fine alle sammen! Hvilken synes dere jeg burde bruke?

hvilket antrekk?

Ganske enkle antrekk begge to, men jeg tror faktisk nummer en er favoritten min. Elsker den helt enkle strikkegenseren som man kan bruke masse forskjellig tilbehør til!

Hvilket liker du best?

inspiration
_Lookbook.nu

En favoritt?

it's friday, fridayDet er lenge siden sist jeg har vært så glad for at det er fredag (kanskje fordi det har vært ferie), selv om uka har gått veldig fort. Dagen i dag var slitsom. Eller, det at vi som har spansk fikk fri fra klokka ni til litt før halv elleve var egentlig ikke så ille. Det var egentlig helt perfekt på en dag med både coopertest (døden) og naturfagprøve. Fikk så sykt hell (eller hold som det visst nok heter) at jeg trodde jeg skulle stryke med. Men det gikk bra altså. Nå skal jeg finne ett eller annet å kose meg med, siden jeg føler at jeg fortjener det akkurat i dag, før det blir intervju med Explorius!

Hatt en fin dag?

august outfits


6. august


12. august


13. august


22. august


24. august


29. august


30. august

Wow, jeg har jo egentlig vært ganske flink til å poste outfit i august! Liker veldig godt både 12. august, 13.august, 22. august, 29. august og 30.august - men favoritten blir nok det fra den 22. august.

Et favoritt antrekk?

hits