oktober 2009

The House Of Night Series

Som dere kanskje har fått med dere, så er jeg en skikkelig lesehest. Når jeg var i Montenegro kjøpte jeg en bok som het Marked, den første boka i House Of Night serien. Jeg er ferdig med den boka nå, og jeg synes den var innmari bra. Så i dag så bestilte jeg flere bøker fra den serien, og jeg gleder meg til jeg får de! Hvis noen lurer, så handler de om vampyrer, hehe.

marked 014

Liker du å lese?
Har du lest House Of Night bøkene, eller hørt om dem?

Det blir ikke fart uten bart

I dag har det vært en forestilling på en låve hvor jeg skulle være med sammen med drillgruppa. Vi skulle være arbeidsmenn, med skjegg, bart og hele pakka. Jeg må si jeg følte meg veldig fin med skjegg, bukseseler og regulering.

kristin und anette 048

anettee

kristin und anette 074
Hahaha, så fine. Der ser dere reguleringa mi - jeg synes ikke jeg kler det. Men det var et litt uheldig bilde av meg og da, så vi skyller på det.

Er du med på noen slags dans?

Anette reggispeggis

- det er navnet mitt på msn nå. Som jeg sa i forige innlegg, så skulle jeg få regulering i dag. Jeg var utrolig nervøs mens jeg satt på venterommet, men med en gang jeg la meg i den tannlegestolen så gleda jeg meg faktisk bare til å få de på og komme i gang, hvis du skjønner. Det er innmari rart, og ikke minst vondt, akkurat nå. Så jeg får vel leve på suppe og yougurt de neste dagene! Neida.

reggis
Ganske dårlig web-bilde, sorry. Man ser ikke reguleringen så godt, så jeg skal se om jeg får et bedre bilde en annen dag.

Jeg spør igjen jeg; har du hatt, skal du ha eller har du hatt regulering?

Høstbilder

bilde11

hst 028

hst 038

hst 039

hst 042

Det her blir nok det siste innlegget mitt før jeg får regulering. I morgen etter skolen skal jeg til Otta for å få på reguleringen, og skal ha den i rundt to år. Jeg gruer meg innmari, jeg.

Hva synes du om bildene?
Har du, skal du ha eller har du hatt regulering?

Mønstret strømpebukse - hot or not?

aa a
Ok, det hadde vært finere til en kjole eller tunika, men jeg tok bare på meg det første jeg fant.

Hva synes du, er det hot eller not?

En annerledes "inspo-vegg"

I hele dag har jeg rydda på rommet, og fått ut gamle ting jeg ikke bruker mer. Men jeg fikk en liten ide mens jeg holdt på, om å lage en slags inspo-vegg. Det ble ikke så bra som jeg hadde tenkt, så jeg tror jeg skal endre litt på den senere og få det til å se litt bedre ut. Det hadde ihvertfall sett litt bedre ut hvis klesskapet mitt var hvitt, men jeg driver og overtaler mamma og pappa til å la meg male hele rommet hvitt i stedet for den stygge trefargen.

2
Haha, det ser ikke så rotete ut i virkeligheten.

1
Alle bildene jeg har skrevet ut er fra weheartit.com.

Hva synes du?
Har du en inspo-vegg?

Sjokolade og Twilight, kan det bli bedre?

Akkurat nå sitter jeg for meg selv og ser på Twilight, og spiser Milka sjokolade. Ganske godt og bare kunne slappe av, egentlig. Før vi dag spilte jeg håndballkamp - Skjåk mot Skjåk. Vi er to Skjåk J14 lag, så derfor må vi spille mot hverandre. Jeg trenger egentlig ikke si noe mer en at laget mitt tapte, og dommerne var partiske.

anette
Hostkaninhost. Sjokoladen ser kanskje ikke så god ut, men det er den! Den smaker akkurat som Melkedrøm, bare enda bedre! Og bare for å ha sagt det, Twilight bøkene er mye bedre enn filmen.

Liker du Twilight? (Egentlig trenger jeg ikke spørre, for Twilight ble noe alle likte etter filmen kom. Men hvis ja, så er du enig i at bøkene er bedre håper jeg?) 

Inspirasjon

Som sagt så er inspirasjonen min på bånn for tiden, så derfor passer det med inspirasjonsbilder!

35049222117ba3d7549elarge

xaeeucnr7nurfkmxp5vyg2t7o1500large

tumblrkqznij3jr91qzk9two1500large

54541451255897745294n400large

designartist10large

quotesquoteinsightstypographyquotepeoplelove

352001umbrellaponcho

351394img3023

352297lisa
Bilder fra weheartit.com og lookbook.nu
Hvor får du inspirasjon fra?

Polyvore

py10

Jeg har ganske lite inspirasjon og tid for tiden, så sorry for dårlig blogging. Men i dag har jeg fått litt inspirasjon fra polyvore ihvertfall! Forresten, så synes jeg at lave ankelboots er ganske kult! Jeg vurderer faktisk å kjøpe meg de på bildet (i svart), eller noen andre jeg har sett på.

Hva synes du om ankelboots?
Ville du brukt de skoene?

Vinneren av Blogg VS Blogg!

Vinneren av Blogg VS Blogg ble Mariella - altså www.mellaplace.com!

mellaplace

Jeg er fast leser av bloggen hennes, og selv om jeg ikke har vært det så kjempelenge digger jeg bloggen hennes! Hun har et utrolig fint design, utrolig fine bilder, skriver veldig bra, har et utrolig fint navn og ikke minst - har veldig fin klesstil! Okei, nå følte jeg at det ble veldig mye oppramsing her, men det er sånn det er. En av de beste bloggene jeg har lest!

Leser du bloggen til Mariella?

Gulrotkakemuffins!

Vi har i lekse å bake en kake til i morgen i mat og helse. Jeg elsker gulrotkake - spesielt kremen - så jeg fant ut at jeg kunne prøve å lage den i muffinsformer! Spør du meg, så var det nesten bedre enn vanlig gulrotkake!

muffnis
Pynt må man jo selvsagt ha. Jeg vet at du fikk lyst på!

Gjett hvem som kommer til å gafle i seg det der denne uka da.. Anbefales!

Liker du gulrotkake?

Vinneren av Blogg VS Blogg kommer nå i kveld!

Film fra i går

Nå har jeg satt sammen en liten film fra i går, med selve filmen vår! Jeg måtte filme det fra TV'en med et digitalkamera, så derfor er det dårlig kvalitet og lyd noen ganger - og derfor ser kanskje ikke filmen vår like bra ut som den er. Hehe.
 

Haha, jeg ser ut som en hest på begynnelsen, og jeg blir litt flau over meg selv i filmen. Jaja! Hun som synger er forresten Nora som var med på Norske Talenter og som har vært hos Oprah Winfrey og sunget!

Hehe, hva synes du?

Husk å stem på Blogg VS Blogg, i innlegget under!

Blogg VS Blogg!

Som jeg lovte i går, så skulle jeg trekke ut to tilfeldige bloggere til Blogg VS Blogg i dag! Og de to som ble trekt ut er www.amandasorum.blogg.no og www.mellaplace.com !

vs
Så stem på den du vil skal vinne Blogg VS Blogg!

Dere kan slutte å stemme nå, vinneren finner dere her.

Til dere som ikke ble med denne runden, så kommer det nok en ny Blogg VS Blogg igjen.

Min dag som filmstjerne

Ganske nærme ihvertfall. Sorry for ingen blogging i dag, men jeg har nesten ikke vært hjemme! Klokka 11 i dag kom Kristin, og vi gjorde oss klare sammen til å dra til Ringebu på Filmbuss Premiere! I sommer skrev jeg om det som heter Filmbussen, og i kveld så var det premierefest med rød løper, prisutdeling og greier. Jeg, Sigrun, Kristin og Hanna hadde ikke sett filmen fra før, så vi viste jo ikke hvordan den var. Vi hadde laga skrekkfilm, og den var faktisk overraskende bra! Så bra, at vi faktisk vant prisen for beste skrekkfilm! Jeg ble utrolig nervøs når vi kom opp på scenen, siden mikrofonen ble gitt til meg - men det gikk heldigvis veldig bra! Jeg hadde jo med meg min personlige fotograf - mamma - så det ble mange bilder!

hanna
Skjekk den kule bilen vår da!

jentente

ak

programledere
Programlederne; Nicolai Cleve Broch fra Max Manus og Ingrid Bolsø Berdal fra Fritt Vilt.

hihi
Haha uff, der var jeg nervøs.

hoho

filmbuss
Man ser kanskje ikke hva som står, men.

fototot

hahha
Hahah, herregud.

hannaanette

hpnddd
Haha, du skjønner nok ikke poenget med den hånda før du ser filmen vår. (Når den kommer på internett, kanskje jeg skal legge ut link til den?)

jentorna

Og sorrysorry, jeg vet jeg sa jeg skulle trekke ut to til Blogg VS Blogg i dag, men jeg kom hjem for en liten stund siden og har ikke hatt tid! Det kommer i morgen, jeg lover!

Meld deg på Blogg VS Blogg

Jeg har bestemt meg for å ha en Blogg VS Blogg! Skriv bloggadressen din som komentar, og så trekker jeg ut to tifeldige enten i kveld eller en gang i morgen. Premien blir nok kanskje en anbefaling av bloggen.

bloggvsblogg1

Så kom igjen, meld deg på!

Uggs

I går kveld kom mamma hjem med en stor eske, som det lå et par uggs inni. Jeg har aldri syntes at uggs er spesielt fine, men fy søren - de er gode å gå i! Nå er jeg rett og slett forelska i skoene.

abette22
Haha, her er vi veldig fotogene ser jeg.
Cardigan fra H&M, topp fra H&M, tightsbukse fra Cubus, uggs fra Eurosko (tror jeg) Et ganske basic outfit.

Hva synes du om uggs?

Denne jenta her har vurdert meg! Tusen takk!

Jeg elsker pannekaker!

Jeg er helt alene hjemme i dag, så jeg bestemte meg for å lage pannekaker, siden det er så utrolig godt! Det her er faktisk første gang på lenge at jeg har laga mat uten å gjøre noe veldig galt.

pannakek

hahaha
Øøh.. Jada!


Så nå skal jeg kose meg med pannekaker mens jeg øver til muntligprøve i samfunnsfag, før det er drill og så en konfirmant-ting.

Liker du pannekaker?

Er det bare meg som ikke er glad i snø?

På omtrent alle bloggene leser jeg om folk som er glad for at snøen er her, eller lei seg for at den er blitt borte igjen. For meg er det motsatt. Jeg har egentlig aldri vært veldig glad i snø og kulde - jeg er et sommermenneske. Selvsagt, det blir ikke jul uten snø, men jeg tror dere skjønner hva jeg mener.

anette
Haha, det var litt vanskelig å skrive med kamera i ene hånda mens det kom noen lekkerbisker ut av munnen min. Jeg har nemlig trekt to tenner til i dag - så nå er regulering neste.


Liker du snø, eller er du sånn som meg?

Nytt design, med header fra Ellinor Sande!

Som jeg skrev før i uka, så har jeg vunnet headerkonkurransen hos Ellinor Sande! Jeg synes headeren var kjempefin, og det er den fineste headeren jeg har hatt. Men hvilket design synes du jeg skal ha til?

designrrtt

designhvit

Jeg tror kanskje jeg liker det jeg har nå best, fordi jeg tror hvitt blir litt kjedelig. Men hva synes du er finest?

(Det kan hende det skjer noe rart med designet noen ganger, for jeg ordner det fortsatt)

Jeg er klar for jentekveld!

I kveld skal jeg og noen jenter fra klassa på jentekveld hos Elin. Jeg gleder meg kjempemye, for det er lenge siden jeg har vært med på en sånn kveld. Så jeg tror det blir innmari koselig. Det er så godt og bare være jenter, uten noen gutter, og snakke om hva man vil noen ganger. Jeg har akkurat spist sjokoladefondant, så det spørs hvor mye godteri jeg klarer å proppe i meg før jeg sprekker.

anette
Damdamda, litt av det fine rommet mitt. Genser fra Voice of Europe, smykke fra glitter, øredobber fra Montenegro. Ser du at jeg har glatta håret eller, haha?

Pleier du og venninnene dine å ha jentekvelder?

Jeg er to tenner fattigere

Man må lide for skjønnheten. Jeg skal få regulering nå i oktober, og må trekke fire tenner - to av de ble trekt i dag. Jeg skal ikke fortelle om alt det som kom ut av munnen min for en liten stund siden uten at jeg merker det, for det er ikke særlig delikat. Bedøvelsen er nesten borte, men det er ikke så vondt lenger. 
Jeg tror heller ikke at jeg skal legge ut bilde av tennene som er trekt, for de er ikke delikate de heller.

anette
Jeg savner Montenegro.

Har du trekt tenner?

Innspirasjon!

Jeg leste på bloggen til Ida i dag om en side som heter http://weheartit.com/ , hvor det var mange fine bilder til innspirasjon. Selvsagt måtte jeg se inn på den siden, og det er virkelig mye innspirasjon å hente derfra!

tumblrkpvh7whwnc1qzy1u6o1500large
Et sånt hjerte vil jeg også lage på veggen!

tumblrkqp311h5891qzhoxqo1500large

tumblrkqqx3htixj1qzotdbo1400large

tynb53xgblo1ytuz25kwibezo1500large

36082727872843ff972elarge

2w9xxxqffpruecvt68lqabf8o1500large
Iheartit, already. 

Håper det var ok at jeg og skrev om det, Ida!
Hva synes du?

(Det blir nytt design til helga forresten, siden jeg har vunnet headerkonkurransen til Ellior!)

Hva synes du?

Mens jeg var i Montenegro bestilte jeg en kjole fra Nelly, og fikk den på lørdagen. Men jeg vet ikke helt hva jeg synes om den. Jeg liker den selvsagt, men jeg synes den får meg til å se litt "damete" ut, på en måte.

kjole

Vær helt ærlig, hva synes du?

Forresten, jeg har funnet posen min fra glitter! Eller, funnet og funnet. Noen har funnet den på en butikk som jeg klarte å miste den, og så skal de sende den til meg. Haha, jeg er så utrolig flink.

Innkjøp

Jeg har brukt en del penger mens jeg har vært borte. Det var ikke så veldig mye å kjøpe i Montenegro og Kroatia, så meste parten er kjøpt på Lillehammer eller Gjøvik.

øredobber
Øredobber fra Montenegro. (Jeg har et par til av de som er svarte, bare i sølv)

ødill
Toni&Guy shampoo, balsam og kur, neglelakker og franskmanikyr-ting fra parfymeri i Kroatia.

øbøker
Confessions of a Shopaholic og Marked fra en innmari bra bokhandel i Kroatia, Opp i flammer fra Norli.

øøø
Paramore - Brand New Eyes fra Platekompaniet, maskara fra Cubus.

tskjorte
T-skjorte fra Kroatia - jeg fikk bestemme trykk og tekst selv!

øklær
Bukse og cardigan fra BikBok. (Dårlig bilde, sorry)

æsææsæ
Cardigan fra H&M, skjørt fra BikBok. (Enda et litt dårlig bilde)

anaanan
Genser fra Kroatia.

sku27941t
Versace - Bright Crystal (Jeg kjøpte den ikke egentlig, men hadde tenkt til det helt til mamma sa at hun hadde en hjemme  jeg kunne få)Uff så mye. Men jeg trøster meg med at mye var på salg, og det var billigere i Montenegro og Kroatia. Jeg kjøpte også et smykke og et hårklemme fra Glitter, men jeg tror kanskje jeg har mista den posen.. Ops? Typisk meg.

Er det typisk deg også å miste ting, sånn som meg?
Hva er det siste du kjøpte deg?

Hjemme i kalde Norge

Hei! Jeg hadde egentlig tenkt til å prøve å blogge hver dag mens jeg var borte, men plutselig gikk det ikke ann å logge seg på blogg.no. Men jeg skal ikke lage et langt og kjedelig innlegg om alt jeg har gjort, og i stedet legge inn litt bilder. Noen bilder er fra Montenegro, noen fra Kroatia. 

anette

flodhest
Vi skulle dra å se på en flodhest, og da der hvor den flodhesten var så var det jo litt sånn grumsevann. Vi måtte gå over en bitteliten bro, og jeg hadde spurt hele tiden om det var slanger der. Alle sa "Neinei, det er så mye trafikk her at de holder seg unna. Gjett hva som skjedde da. Akkurat når jeg var midt over den broa, svømmer det en liten, svart slange forbi. Jeg har jo så utrolig slangeskrekk at jeg ble helt kald i hodet og nedover ryggen og begynte å skjelve og hyperventilere. Fysøren, det var ekkelt.

montenegro 4 040

montenegro dubrovnik 1 187

montenegro dubrovnik 1 296

montenegro dubrovnik 1 330

montenegro dubrovnik 1 317


Jeg trodde jeg skulle fryse til is på stedet når vi kom til Gardermoen, og jeg kunne godt hatt flere uker med sol. Det kommer et innlegg senere med det jeg har kjøpt.

Er det kaldt hos deg nå?
Har du slange skrekk?

hits