oktober 2010

music at the moment


Say Hello To Goodbye - Shontelle


Just The Way You Are - Bruno Mars


Raise Your Glass - Pink


Just A Dream Cover - Kurt Hugo Schneider feat Jake Bruene


Talking To The Moon - Bruno Mars


Auburn - Number 2

Over er de sangene som går mest på replay hos meg for tiden. Har som dere kanskje skjønner en utrolig variert musikksmak, og sangene jeg digger i dag liker jeg kanskje ikke i morgen og tenker "Nei herregud, hvordan kunne jeg si at jeg likte den sangen?!". Haha. Jeg er sær.

Hva er din favorittsang akkurat nå?

october outfits


7. oktober


11. oktober


12. oktober


14. oktober


16. oktober23. oktober

Sorry sen blogging - men det var håndballkamp i dag og. Begge Skjåk lagene vant, og det var en utrolig bra kamp, hihi. Men ja. Favoritt antrekkene mine for oktober. Klarer ikke helt bestemme meg for hvilket jeg liker best, men det blir nok det siste.

Hvilket likte du best?

red words


_privat

Fikk ett lite sånt inspirasjons-kick når jeg kom hjem for en stund siden. Bildene ble ikke så bra, sånn egentlig. Uff, irriterer meg at jeg ikke får til å redigere bildene mine som jeg vil for tiden. Blir ikke så bra lenger.. Nå skal jeg slutte å skrive så det ikke blir mer klaging.

Hva synes du?

see you later, alligator

Hver eneste helg frem til jul (tror jeg) er det håndballkamp - noe jeg er kjempeglad for, men som fører til litt dårligere blogging. Så nå er det like før jeg drar bortover for å møte de andre, og så bærer det til Vågå for å spille kamp. Vi har fått en veldig dårlig start på sesongen, så krysser fingrene for at det går bedre i dag. Ups, kjedelig innlegg. Men dere må nok leve med sånne innlegg HVER morning før jeg stikker på kamp frem til jul!!!!!!!!! Neida. Skal begrense meg.

Image and video hosting by TinyPicBAMSAR OG PLAKATAR! :*:*:*:* Neidaaa. Ble tatt tidlig i år.

Spiller du håndball?

hello there, polyvore

Prøvde meg på Polyvore igjen isted - og herregud så lenge siden det er sist jeg gjorde det. Ble litt rotete med alt dilldallet jeg slang på, men what so ever. Selve antrekket som teller, eller? Var ganske kreativ og poetisk når jeg ga selve kollasjen et navn også. Overrasker meg selv noen ganger. Yeaah.
Hva synes du?

 

i remember the snow
Tatt av Kristin.


_privat

Så gjennom bilder fra tidligere i år. Tok utrolig mange bilder mens snøen lå, og det er jo morsomt å ha noe å se tilbake på. Redigeringen derimot var ikke alltid like bra..

Hva synes du?

floral sweater
_privat

Fikk genseren jeg bestilte fra Nelly i posten i går, men som dere sikkert skjønte/skjønner var jeg ikke i særlig blogghumør og orket ikke vise den. Men ja. Uansett. Synes genseren er superfin, men den er litt i største laget siden jeg måtte bestille den i medium. Noe som egentlig er fint, for da har jeg den lenger.

Hva synes du?

pink
_privat

Neei. Hva skal man si? Har egentlig ikke noe på hjertet akkurat nå, sååe. I'm out.

Hva synes du om bildene?

just my luck

Kjolen jeg viste dere i går som jeg hadde bestilt fra Nelly hadde visst blitt utsolgt før jeg fikk sikret meg en allikevel - noe som er utrolig surt og typisk. Meen, fant en lignende en også på Nelly - men den koster over 500 kroner mer.. Jeg har et gavekort på 200 kroner som jeg kan bruke på den kjolen, men jeg vet ikke om den er verdt så mye penger.


Den jeg egentlig bestilte (99 kroner)             Den jeg vurderer nå (649 kroner - 449 hvis jeg bruker gavekort)

Hva ville du gjort?

on and on

I dag skal jeg og klassa til Lillehammer igjen, denne gangen på noen trafikksikkerhets greier. Tror egentlig det kan bli ganske kult, fordi vi får prøve rusbriller, sitte i en bil som "kræsjer" og blir snudd opp ned og så prøve å komme oss løs og sånne ting. Jaja. Må løpe dere!

Tok det første og kanskje mest randomme bildet jeg fant.. Go randomnezzzzz.

Har du planer for i dag?

which colour?

Hadde egentlig planlagt et bedre innlegg, men siden jeg hadde litt dårligere tid enn jeg trodde før jeg skal på trening, må jeg bare slenge inn ett nytt hasteinnlegg, hehe. Skal ha på ny neglelakk etter på (WOW SPENNENDE!!) så derfoor.. tenkte jeg å spørre dere hvilken farge jeg skal bruke. HEHEH skyt meg. 1455546 gangen jeg har ett sånt innlegg.


Nude, lysebrun eller fransk manikyr?

http://nelly.com

Sykt bra redigering, I know.

Dere har kanskje fått med dere at det er salg på Nelly for tiden, og tingene over er på vei hjem i postkassa mi! Eller, bestilte kjolen og den nederste genseren i går kveld, siden kjolen holdt på å bli utsolgt, hehe. Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal bestille den andre genseren også.

I flere måneder har jeg spart penger til å dra til London, hvor jeg egentlig skulle dratt i morgen - men turen ble utsatt til vinterferien.. Sadface.

Likte du noe av det over?

waffles
_privat

Etter å faktisk ha vært utrolig effektiv i kveld synes jeg at jeg fortjener å spise litt hjemmelagde vafler, hihi. Elsker deet! ... men spiser alltid så mye at jeg får vondt i magen.

Liker du vafler? Haha, sykt teit.

dagens leserspørsmål - dyretesting

For litt fikk jeg denne anonyme kommentaren; fuck deg! du bruker dyretestede produkter (sminke)! søk på www.youtube.com så søker du på: animal testing, du kan jo selv velge hvilken video du vil se, alle er grusomme og du støtter det! bra forbilde, må jeg bare få sagt! og senere spørsmålet; hvorfor i helvete støtter du dyretesting? fra samme anonyme person.

For det første - så er jeg fullt klar over at mye av sminken jeg viste dessverre blir testet på dyr. Men når man bor på et lite sted som Skjåk og faktisk må kjøre over en time for å komme til et sted hvor de faktisk selger sminke så sier det seg selv at man har minimalt med utvalg og muligheter. Jeg skal ikke bruke det som noen unnskyldning, for det er det virkelig ikke - men det er en grunn. Det er en av grunnene til at jeg har begynt å kjøpe sminke fra blant annet e.l.f. som ikke tester på dyr. Jeg er sterkt i mot dyretesting, alt som har med misshandling av dyr og gjøre og spesielt det at dyr må lide for at vi skal kunne sprade rundt med det vi vil. Jeg hater det, og har nevnt det før på bloggen.

_weheartit

I det siste tenker jeg mer over hva jeg kjøper av kosmetikk og hvor det kommer fra. Og den sminken som jeg viste frem på søndag er jo ikke alt jeg bruker! Jeg jo bruker produkter som ikke blir test på dyr også - som blant annet GOSH, H&M, Lee Stafford, MAC, e.l.f. og The Body Shop.

Men hvor mange kan si med hånden på hjertet at de ikke eier et eneste produkt som blir testet på dyr før det havner i butikken? Shampo, sminke og til og med lypsyl. Noe som vil si at vi er dårlige forbilder alle sammen.

Jeg er klar over at jeg støtter dyretesting ved å kjøpe produkter fra blant annet L'oreal og Max Factor, men som jeg sa så kjøper jeg mer fra kjeder som e.l.f. fordi jeg virkelig er i mot det.

Tenker du over om produktene dine er testet på dyr før du kjøper de?

costume
_privat

Åh, elsker magasinet Costume - blir så utrolig inspirert! Costume er helt klart favorittbladet mitt, men har faktisk ikke vært i butikken og kjøpt de, hva, tre siste utgavene. Bladet jeg tar tatt bilder av er jo fra sommerferien! Nesten skamfullt.

Derfor passer det jo perfekt at jeg akkurat har fått meg et abonnement på tre nummer av Costume fra Bladkongen! Det er jo mye bedre å abonnere på blader, både fordi man slipper å gå til butikken (ehe) og fordi man da får bladet i postkassen før det kommer til butikkene!

Leser du Costume?

day 9

10 veier til å vinne hjertet ditt.

1. Han må være morsom - eller rette sagt, ha samme humor som meg. Med andre ord dårlig humor.

2. Jeg må kunne stole 100% på han, og han 100% på meg.

3. Han må like meg for den jeg er, og ikke prøve å forandre meg.

4. Fine øyne, et fint smil og noen centimeter høyere enn meg er store pluss.

5. Om han kan synge er også ett pluss, men ikke nødvendig.


/weheartit

6. Gi meg komplimenter.

7. Han må alltid være der for meg og vise at han bryr seg. Klisjè, I know. 

8. En bra personlighet er jo egentlig ganske avgjørende.

9. Siden jeg er sjenert, burde han være utadvendt og få meg til å snakke.

10. Et bra utseende og bra stil er jo alltids fint, men er egentlig ikke avgjørende.

Shit, det var vanskeligere enn jeg trodde.

Er du enig i noe?

pictures of my playsuit

Sykt rar vinkel på bildene, og knærne mine ser herja ut..

Det er noen som har spurt etter bilder på hvordan playsuiten er på, så here you goo. Den er alt for lang for meg, så enten satser jeg på å vokse litt frem til sommeren eller så tar jeg frem nål og tråd og gjør den om til en shorts. Synes ikke det er fint når den er så lang at den blir uformelig.

Hva synes du?

follow me

Forskjellige steder dere finner, og kan følge meg; (Alle åpnes i nye vinduer)

Lookbook

Style Gallery

We♥it

Spotify

Bloglovin

♥ Tumblr.com
day 8

10 av dine favorittsanger.

Har så utrolig mange favorittsanger, så derfor tok jeg de sangene jeg aldri går lei av.

1. Decode - Paramore

2. Just The Way You Are - Bruno Mars

3. Down To Earth - Justin Bieber

4. Only One - Alex Band

5. Bad Romance - Lady Gaga

6. Vanilla Twilight - Owl City

7. Looking Up - Paramore

8. Someday - Automatic Loveletter

9. Dynamite/Love The Way You Lie/Dynamite - Sam Tsui

10. Undisclosed Desires - Muse

_weheartit

Hva er din favorittsang?

outfit 231010


Genser BikBok / Sløyfe BikBok / Bukse Cubus

Herregud, må jo nesten vise dere de kjempefine tøflene jeg går rundt i også, hihi.

I dag er jeg i utrolig godt humør! Aner egentlig ikke hvorfor - siden det egentlig burde vært stikk motsatt siden snøen kom i går.. Men her sitter jeg og hører på P3, skal begynne å øve til en naturfagprøve vi har på mandag og skal snart bort til Kristin - og er som sagt ganske så glad.

Hva synes du?

my makeup

Ok, først og fremst - jeg hater å vise meg uten sminke siden jeg ser ut som en liten gutt (er bare ett bilde da, men uansett). Men hva gjør jeg vel ikke for dere? For det andre så kommer ikke all sminken så godt frem på bildene, men det går vel braa.


Utgangspunktet. Ehe, pen jaa.


1. Jeg har brukt flytende eyeliner til å lage en tynn liten strek helt inntil øyenvippene, over begge øynene.


2. Ett lag med maskara, mehe.


3. Enda et lag med maskara, eller to da. Har brukt en for lengde og en for volum. (Haha, smurfebilde)


4. Concealer, som jeg bruker til å dekke mørke ringer - selvsagt.


5. Fundation.


6. Rouge og lipgloss. Finito!

Sminken jeg har brukt;


1. Flytende eyeliner fra Max Factor - Masterpiece Glide & Define.2. Maskara fra L'oreal - Volume Million Lashes.


3. Over: Maskara fra L'oreal - Extra-Volume Collage. Under: Maskara fra Max Factor - Lash Extension Effect.


4. Concealer fra e.l.f. i fargen Light. Børste fra Gosh.


5. Fundation fra L'oreal - Matte Morphose i fargen 140. Fundationbrush fra e.l.f.


6. Rouge og solpudder i èn fra L'oreal Studio Secrets, i fargen 70.


6, igjen. Lipgloss fra Mac i fargen A20 - Floralbundance.

Sånn - ganske enkel hverdagssminke!

Hva synes du?

coming soon

Hei dere!

Vil bare si i fra at jeg har tatt en del bilder der jeg viser hvordan jeg sminker meg til vanlig, siden det er et par som har spurt etter det. Mangler å gå gjennom og redigere bildene, så derfor tenkte jeg bare å høre om det er noe dere er interessert i å se?


En smakebit, hihi.

Er dere interessert i å se hvordan jeg sminker meg?

day 7

10 favorittfilmer.

Dag 7 var egentlig 10 favoritt personer, men det ble alt for vanskelig. Derfor endret jeg det til 10 favorittfilmer! :-)

1. The Notebook.

2. Dear John.

3. A Walk To Remember! Helt seriøst verdens fineste film!


_weheartit

4. Twilight filmene, hehe. Liker bøkene bedre, men filmene er bra de og.

5. Harry Potter filmene.

6. My Sisters Keeper. Ååh, utrolig trist.

7. Grease! Er litt lei filmen, men det er jo en klassiker!8.
Love And Other Disasters.

9. Moulin Rouge. Har bare sett den en gang, men likte den utrolig godt!

10. De klassiske Disney filmene, hihi.

Hva er din favorittfilm?

photographs - makeup
_private

Har virkelig ikke hatt noe inspirasjon den siste uka, noe som har ført til at jeg nesten ikke har tatt noen bilder heller. Men plutselig så fikk jeg så utrolig lyst til å ta bilder, og hadde maange ideer! Håper virkelig inspirasjonen er på vei tilbake nå.

Hva synes du?

svar på hvor ting er kjøpt


Kremmerhuset


Kjøpt på en ganske lokal butikk her i Skjåk, men finnes sikkert på andre butikker.


Samme som over.


Øverste Samme som de to over, hehe.     Midterste en butikk som heter Dorothea.      Nederste Hellas.

Har fått en del spørsmål på hvor en del av tingene på rommet mitt er kjøpt, så derfor tenkte jeg å svare på det i et eget innlegg, hihi.

Noe mer dere lurer på hvor er kjøpt?

day 6

10 favorittplagg akkurat nå.

1. Cardigan fra Pull And Bear.

2. Bluse fra BikBok.

3. T-skjorte fra BikBok.

4. Genser fra BikBok (egentlig en kjole).


5. Genser fra H&M - elsker skuldrene!


6. Genser fra GinaTricot.

7. Bukse fra Cubus, som jeg kjøpte i går og har glemt å ta av lappen på, haha.

8. Jumpsuit fra Ebay. (Har ikke akkurat brukt den enda da, haha).

9. Shorts fra NewYorker.


10. Skjørt fra Zara. Ikke at jeg har brukt det heller enda da, haha.

Hvilket plagg likte du best?

dagens leserspørsmål - sam tsui

Har lest bloggen din lenge, å en gang la du ut en youtube-ting med en skikkelig flink gutt som sang I Love The Way You Lie og Dynamite og flere sanger i en sang. Lurer på om du kan legge den ut en gang til, jeg vil høre!! - Tanja

Seelvsagt. Han som synger heter Sam Tsui, og er utrolig talentfull. Må jo egentlig si det samme om Kurt Hugo Schneider, som gjør mye av jobben, tehe. Desverre er han ikke så veldig kjent enda, men forhåpentlig vis blir han det. Men ja. Sangen.


Ååh, går aldri leei!

Har du hørt om Sam Tsui før?

day 5

10 ønsker.

1. At jeg kunne fly! Herregud, så praktisk.

2. At jeg hadde en maskin som ordnet håret mitt akkurat sånn jeg vil ha det hver dag. Enda mer praktisk!

3. At jeg ikke var så kresen når det gjelder mat, og at jeg hadde likt ALT.

4. At døgnet hadde mer enn 24 timer - jeg har så mye å gjøre!

5. At livet hadde en angreknapp, eller en backspace knapp.


/ weheartit

6. At jeg eide en tryllestav.

7. At et visst familiemedlem ble 100% friskt igjen, og alt gikk tilbake til normalt igjen..

8. At døden ikke fantes.

9. At Norge var et land med lange, varme somre og en vinter som varte i maks en måned.

10. At jeg hadde eid garderoben til Lauren Conrad!

Ønsker du noe av det samme?

busybusy

Uff, jeg har så utrolig mye å gjøre denne uka. I går var jeg på Lilllehammer stort sett hele dagen, og nå skal jeg og Kristin nedover til Otta for å besøke tannlegen, yaay! I tillegg er det håndball, drill og lekser som må gjøres - og vi har besøk av familie vi ser 2-3 ganger i året. Anyroad. Skal ikke drive å komme med masse unnskyldninger på hvorfor jeg Blogger med dårlig og sånt, men nå har jeg jo ihvertfall sagt i fra at jeg har mye å gjøre.. :-)


ÆGH SORRY arkivbilde igjen.

Men ups, kjedelig innlegg oog dårlig tid igjen. Må løpe!

Har du travle dager for tiden du også kanskje?

5 favourite rings


Six Six Accessorize / Hellas / Hellas

Favoritt ringene mine for tiden, hihi. Slangeringen kan jeg vel si at er den jeg liker aller best - elsker den!

Hviliken likte du best?

 

day 4

10 ting du vil gjøre før du dør.

1. Bo i utlandet - enten London, New York eller Paris.

2. Ha vært i alle verdensdelene.

3. Besøke fadderbarnet jeg og familien har i Mali.

4. Gi ut en egen bok.

5. Dra på en Paramore konsert!


/weheartit

6. Få meg en egen hund.

7. Gifte meg - helst i England i et gammelt slott som onkel og tante gjorde.

8. Eie en Mulberry Alexa Bag!

9. Lage mitt eget klesplagg.

10. Og selvsagt, en liten klisjè til slutt - stifte familie, hehe.

Vil du gjøre noe av det samme før du dør?

off i go

Good morning sunshines!

Første gang i blogghistorien at jeg poster et innlegg så tidlig, hihi. Tenkte egentlig bare å slenge inn et innlegg nå siden jeg blir borte i hele dag. Skal nemlig til Lillehammer på Yrkesmesse, og kommer ikke hjem før i 6-7 tiden i kveld. Har forhåndsskrevet et innlegg jeg skal poste om jeg får tilgang til internett, så det kommer kanskje senere i dag.

Bare sånn for å understreke at det er skikkelig tidlig, liksom. Tatt en gang i sommerferien tror jeg.

Når sto du opp i dag?

day 3

10 ting du hater.

1. Blod! Herregud, blir kvalm når jeg ser mye blod, eller kjenner den metalliske lukten. Noe som er ganske typisk, er at jeg er en vampyrfanatiker.

2. Edderkopper, larver, slanger og krokodiller. Grøss.

3. Å stå opp om morningen. Kan vel trygt si at jeg er et B menneske.

4. Falske og oppmerksomhetssyke mennesker.

5. Krøllene mine. Åh, dere aner ikke hvor sykt lei jeg kan bli av de til tider.


6. Klær som er laget av ekte pels. Liker ikke menneskene som bruker det heller noe særlig.

7. Når jeg ikke får til noe jeg strever med. Grr.

8. Snø, kulde og vinter. Jeg har aldri likt det som følger med vinteren (bortsett fra jula da, selvsagt), men jeg vet ikke hvorfor. Blir bare så i dårlig humør når det er kaldt ute. Så klart - vinteren kan jo også være fin og koselig, meen.

9. Ostepop.

10. Sykdommer som ikke kan kureres, og som følger en person resten av livet.

Hater du noe av det samme?

smoothie and cookie


_privat

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg blir liksom alltid mer motivert til å gjøre lekser om jeg har noe godt og spise eller drikke. Derfor tok jeg like gjerne litt smoothie og en cookie - som forresten ble spist opp før jeg fikk begynt med leksene.. Ups. Men nei - i dag vil jeg prøve å være skikkelig effektiv! Med eller uten cookies!

Hatt en fin dag så langt?

day 2

10 ting du elsker.

1. Familien min, selvfølgelig. Aner ikke hva jeg skulle gjort eller hvem jeg hadde vært uten dem. 

2. Vennene mine - aner ikke hva jeg skulle gjort uten dere heller.

3. Engelsk. Jeg synes engelsk er et utrolig fint språk, og det er mye enklere å uttrykke seg på engelsk. 

4. Oreos med hvit sjokolade. Herremin. Det beste som finnes.

5. Hjemmelagde cookies - som jeg faktisk lager selv! Yum.

6. Blonder, sløyfer, blomsterprint og cupcakes!

7. Twilight bøkene. Haha, det hørtes sykt teit og fjortiss ut. Men Twilight bøkene betyr egentlig en del for meg, fordi.. Nei, jeg vet egentlig ikke. Det var de bøkene som virkelig fikk meg til å begynne å lese igjen, og som ga meg inspirasjon til å skrive egne historier.

8. Å ta bilder. Men tror kanskje dere har fått med dere det, hehe.

9. Sommer, sol og varme.

10. Musikk. Åh, det er alltid musikk som passer til hva du gjør der og da.

Har vi noe til felles?

bildeserie - rommet mitt

Endelig - nå skal dere få se rommet mitt! Ryddet som en gal i går, bare for at dere skal få se rommet mitt på sitt beste, ehe. Det er langt i fra verdens fineste rom, og jeg har verdens styggeste veggfarge som jeg synes ødelegger en god del. Men men - here we go;


Kan ikke si jeg har kjøpt noen nye blader i det siste. Eller, jeg har en nyere utgave av Costume, men aner ikke hvor. Følte bare for å dele det, liksom.


Jeg samler på sånne snøkuler, så hver gang jeg er ute å reiser -jeg kjøpe en snøkule.
I tillegg så samler jeg på Snapple korker (ikke at jeg har så mange). OG SKJELL DA SEFF!!!


Ble ferdig med inspo-veggen min i dag - så nå henger den fint på innsiden av klesskapet.
Er faktisk veldig fornøyd med det bildet jeg har tatt av en muffins, såå jeg måtte nesten ramme det inn.. HEHE.Okeei, det ble en del bilder. Men da vet dere i hvertfall sånn omtrent hvordan rommet mitt ser ut!

Hva synes du?

day 1

10 ting om meg selv

1. Jeg elsker å lese, og har alltid gjort det. Ok, ikke alltid - men jeg tror dere skjønner tegninga.

2. Jeg er både høyrehendt og venstrehendt.

3. Jeg har forandret meg utrolig mye i løpet av to år, mye mer enn hva jeg tror de rundt meg ser. Spesielt som person, men også stilmessig.

4. I løpet av de knappe to årene har jeg kun vokst 2-3 cm. Som 8. klassing var jeg vel ganske normal høy - men som 10. klassing er jeg.. eeh. Ja.

5. Jeg er utrolig sjenert, og har alltid vært det. Det har selvsagt blitt bedre med årene, men jeg er langt fra å være frampå og en som kan starte en samtale med noen jeg ikke kjenner særlig bra.


6. Jeg sier hele tiden til meg selv at jeg ikke må bry meg så mye om hva folk tenker om meg, men allikevel gjør jeg det.

7. Klær og shopping har alltid vært noe jeg har interessert meg for, og mamma har fortalt at jeg alltid skulle bestemme selv hva jeg skulle ha på. Noe som ikke alltid har vært like lurt..

8. Jeg har alltid vært ganske usikker på meg selv, tar ofte selvkritikk og kan vri og vende på hva folk sier til meg. I tillegg klarer jeg ikke å åpne meg ordentlig for noen.

9. Jeg er langsynt, men heldigvis ikke nok til å begynne med briller eller linser.

10. Jeg ler av (nesten) alt. Seriøst. Som regel ler jeg av det som ikke er morsomt i det hele tatt men som ingen andre ler av, og da begynner jeg å le enda mer fordi jeg har så sykt dårlig humor.

Var det noe du ikke visste om meg fra før?

outfit 161010
Shorts NewYorker / Genser H&M / Smykke Six

Et godt tips - aldri, aldri, aldri bruk en litt sticky lipgloss når du er hos frisøren. Ugh. Tror dere skjønner hvorfor.
Men ja. Jeg var hos frisøren i dag. Utrolig godt å få bort alt det som var slitt, som var en god del. Nå gruer jeg meg bare til jeg vasker håret og ser hvor kort det blir med krøller..

Hva synes du?

10 days - 10 things

Dag 1 - 10 ting om deg selv.
Dag 2 - 10 ting du elsker.
Dag 3 - 10 ting du hater.
Dag 4 - 10 ting du vil gjøre før du dør.
Dag 5 - 10 ønsker.
Dag 6 - 10 favorittplagg akkurat nå.
Dag 7 - 10 viktige personer.
Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.
Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet ditt.
Dag 10 - 10 siste ord.

Akkurat det her er det sykt mange bloggere som har akkurat det her for tiden, men jeg velger å gjøre som mengden siden jeg som sagt sliter litt med inspirasjonen for tiden.

Jeg har endret litt på et par av punktene, for å gjøre det litt lettere for meg selv, hihi.

GRÆÆHL HERREGUD NÅ SKAL JEG SLUTTE MED ARKIVBILDER. JEG LOVER.

Har du tatt den samme "utfordringen"?

have you seen my inspiration?

Hei dere!

Tenkte bare å gi en liten lyd i fra meg (hahaha, nei) mens jeg sitter hos Kristin. Merker at mangelen på inspirasjon til hva jeg kan blogge om har blitt ganske stor,noe som virkelig har ført til utrolig lite variasjon i bloggingen, men satser på at det ikke er så langvarig.

Uffuff, arkivbilde igjen.

Hva skal du i dag?

what's going on?

Statistikken min stiger, men jeg får mye mindre kommentarer enn før. Jeg begynte å tenke på at kanskje bloggingen min er ganske ensformig, og at det ikke er så veldig spennende å lese det jeg skriver. Egentlig, så skriver jeg veldig lite om hverdagen min, men livet mitt er egentlig ikke så veldig spennende.

Ikke missforstå meg - jeg blogger ikke for å få masse kommentarer, det er jo ikke det viktigste. Det blir bare mer motiverende å blogge når man får respons. :-)


Uff, I know - de bildene fra fotoshooten begynner å bli veldig oppbrukte nå.

Derfor lurer jeg på om bloggingen min ganske kjedelig for tiden? Burde jeg gjøre noe annerledes? Vær ærlige.

mac florabundance

Image and video hosting by TinyPic
Der var jammen reggisen også! Ehe.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Elsker fargen på Lipglossen fra Mac! Den er så utrolig fin i fargen, og i tillegg så holder den mye bedre enn det mange leppestifter gjør. Litt sticky, men det tenker jeg ikke så mye over. Anbefaler den virkelig om du er ute etter noe som holder lenge med en kjempefin farge.

Prøvd en lipgloss fra MAC før?

michal negrin

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Var innom en nydelig butikk den kvelden jeg og mamma var i Dubrovnik forrige uke. Herregud, ville kjøpe med meg hele butikken hjem, jeg! Prisene derimot var litt for mye for min lommebok. Et par øredobber kunne koste rundt 650 kuna (omtrent 700 norske kroner tror jeg), noe jeg synes er litt for mye, ehe.

Hva synes du?

outfit 131010

Image and video hosting by TinyPic hahaahahahahaha

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Genser H&M  /  Ring Six

Herregud, unnskyld for helt crappy bilder og redigering.. Ingenting ville samarbeide med meg..

Uansett, har besøk av Kristin og som alltid har vi planer om å være skikkelig effektive med leksene!! .. Vi har ikke gjort en dritt. Bare spist Oreos (<3), hørt på musikk - og, haha, vi har ledd av denne filmen her. HAHA. Jaja. Nå skal vi være skikkelig effektive med leksene! Okeeei.

Hva synes du?

dagens leserspørsmål - redigering

"Hvilket redigeringsprogram bruker du?" er et spørsmål jeg har fått utrolig ofte, både som dagens leserspørsmål og andre ganger.

Jeg bruker Photoscape og Paint.net som begge er gratis programmer og som er utrolig brukervennlige. Det går an å gjøre ganske mye forskjellig i de to programmene og som jeg akkurat sa er de veldig lette å forstå seg på etter at du har brukt de litt. Jeg bruker for det meste Photoscape, men Paint.net kommer godt med noen ganger.


Photoscape og hvordan et bilde som oftest ser ut når jeg er ferdig i programmet.


Paint.net og hvordan et bilde som oftest ser ut når jeg er ferdig i programmet.

Sånn - da håper jeg dere fikk svar dere som lurer!

Hvilket redigeringsprogram bruker du?

outfit 121010
Cardigan Pull And Bear  /  Armbånd Glitter, H&M  /  Øredobber Six

Tror kanskje jeg har sagt det før - men jeg bare elsker den cardiganen! Ble nesten helt i ekstase når jeg fant den hengende i akkurat min størrelse på butikken, hihi. Bestemte meg før jeg hadde prøvd den at akkurat den skulle bli med hjem. Uff nei, nå skal jeg slutte med kjærlighetserklæringen min til cardiganen. Kanskje ikke så veldig interessant, ehe.

Hva synes du?

the future
_privat

Kjøpte meg et nytt skilt i dag - elsker det. Så elsker jeg jo de aller fleste sånne skilt da, hihi.

Hva synes du?

innkjøp #2
Shorts New Yorker (er egentlig helt svart)
Skjørt Zara
Cardigan Pull And Bear
Genser Esprit

Dere har sett alt sammen på bildet over før, men siden jeg ikke visste hva butikken jeg kjøpte det på når jeg la ut bildet - gjør jeg det igjen. :-) Alt er kjøpt på en butikk som heter Six.

Her er altså del to av innkjøpet - og alt sammen er kjøpt i Montenegro. Montenegro er ikke akkurat et sted man drar for å shoppe, men jeg fant jo et par fine ting.

Hva synes du?

outfit 111010
Genser Esprit (Montenegro) / Ring Six (Montenegro)  - utrolig basic egentlig.
Har brukt en hals i dag også, men den tok jeg av når jeg kom hjem - såå den ble ikke med. Obviously.

Da var første skoledag etter høstferien overstått. Gud som jeg misunner dere som akkurat har begynt på ferien. Jaja - det neste er juleferie! Men før den ferien må man gjennom masse prøver, innleveringer og tentamener..

Hva synes du?

choc white oreo
_private

Herregud så gode disse Oreo-kjeksene er! De ser kanskje ikke så gode ut (jeg var ganske skeptisk før jeg smakte) - men det er de virkelig. Bedre enn vanlig Oreo, og det skal godt gjøres! Som Sigrun sa når vi smakte de i Hellas, så ser de ut som OMO oppvasktabletter, hahaha. Kjøpte åtte pakker med kjeks på flyplassen i Kroatia, som jeg regna ut var 96 kjeks.. Ups. Sånn sett er det bra de ikke selges i Norge, ehe. Haha edit ; de selges tydeligvis i Norge også!

Har du smakt Oreo med hvit sjokolade før?

chanel 507 tendresse
_private

Elsker fargen på den nye neglelakken min fra Chanel! Har hatt sykt lyst til å kjøpe meg en lenge, så når vi var på Gardermoen bestemte jeg meg for å gjøre det - og jeg angrer ikke.

Det nederste bildet er ikke redigert, fordi der ser man fargen mer som den virkelig er - selv om det ikke er helt likt.

Hva synes du om fargen?

innkjøp #1

Bestemte meg for å dele innkjøpet opp i to deler, så den første delen er innkjøpet på vei til og fra Montenegro, hvis dere skjønner.
Genser H&M
Vinterjakke Carlings
Hals BikBok


Chanel Neglelakk og MAC lipgloss Tax Free   /   Cupcacke boks og bokstav Kremmerhuset

Også må jeg bare vise dere nydeligheten som lå i posten når jeg kom hjem! Shortsen jeg kjøpte fra Ebay for noen uker siden - som ikke var en shorts! Det viste seg at det var en jumpsuit, men jeg tror jeg kommer til å bli fornøyd med den!
Er den ikke nydelig?!

Hva synes du?

home, sweet home

Hei håå kjære nordmenn.

Endelig hjemme igjen! Har vært våken siden klokka 6 i dag, og har vært på reisefot så og si hele dagen. Er sykt trøtt nå, men tenkte bare å oppdatere dere litt. Skal vise alt av innkjøp i morgen!


Skjønner ikke at det var i går kveld.. Virker så mye lenger siden. HAHAHA skjekk bæreposene under øynene.

God natt alle sammen - jeg skal legge meg så fort jeg kan, hihi!

greetings from kroatia

Heihei!

I nuet sitter jeg på stranda i Kroatia, og skal snart gå til gamle byen. Var der i fjor, men siden vi først er i Kroatia igjen tar vi like gjerne turen. Men nå må jeg løpe dere (haha, vedder på at den setningen er blant de setningene jeg bruker aller mest på bloggen)! Skal se om jeg får postet et innlegg før vi drar i morgen tidlig, men hvis ikke snakkes vi i Norge!

 

Har prøvd å få inn et bilde, men det går ikke siden jeg blogger fra mobilen. Har du vært i Kroatia før?

<\b>

au revoir

Da har jeg bare noen få minutter igjen før sjåføren kommer (herrejemini, vi får privatsjåfør fra dørstokken i Montenegro til dørstokken i Kroatia!) og tiden i Montenegro er over. Har hatt det superfint, men uka har gått utrolig fort!

Det er vel nå man skal mimre tilbake på uka som har gått..?Yes sir.

Startet med en helg på det fineste hotellet (med den beste frokosten) jeg noen gang har vært på;


Så kom vi hjem til onkel og tante, og jeg og mamma brukte en dag på å gå i "gamle byen" og litt tid til shopping dagene etter;


Jeg har vært fryktelig sunn;


Jeg har rett og slett hatt det supert! (Og gått masse trapper da<3<3<3)


Ups, ble en del bilder.

Hva skal du i dag?

my last day in montenegro


Først startet vi med å gå en del trapper.


Så gikk vi enda flere trapper.


OG ENDA FLERE!!!!!!!!! YEYEY TRAPPER <3<3


Tok meg en liten siesta på toppen jeg, ble jo så utslitt av alle trappene!!!!!! Tehe, neida.


hei dette er mitt killah-look


...................................................................... ok, skyldig. Var egentlig litt kvalmende.

Litt trist at i dag var den siste dagen i Montenegro. I morgen drar jeg og mamma til Dubrovnik i Kroatia, og på lørdag tar vi flyet hjem til kalde, triste og grå (håper for all del at det ikke er hvitt, for om det snør så dør jeg) Norge. Heldige pappa og lillebror som skal være igjen en uke til.

Har du vært i Montenegro før?

beauty

Åh, tenk å ha en så fin hage. Ikke bare er den fin, men den er også sykt stor! Herlig. Kommer flere bilder fra turen senere i dag.

Hva synes du om bildene?

rise and shine

God morgen!

Gjett hva da dere? Sto opp før klokka 9 i dag tidlig! Klokka 9! Pleier alltid å sove til rundt 12 jeg, hihi. Uansett, nå skal vi straks ut, vi skal nemlig opp på et fjell eller noe sånt. Jeg aner egentlig ikke hva det er vi skal.Men nå må jeg løpe - alle venter som vanlig på meg..

Hva skal du i dag?

life is uncertain - eat dessert first
Lenge leve crappy redigering..!!!!!

Elsker sånne kvelder hvor man ikke gjør noen verdens ting. Slapper av, ser på tv og presser i seg godteri og chips. Herregud, har levd på kalorier siden jeg kom til Montenegro. Det skal det bli en ordning på når jeg kommer hjem (ja, særlig), så i kveld er det null stress.Yeah.

Hatt en fin dag?

innkjøp
Cardigan Pull And Bear  // Shorts (som egentlig er helt svart) NewYorker

Fant en superfin cardigan på en butikk som het Pull And Bear! Eller, ikke bare cardiganen - fant sykt mye annet fint på den butikken! Fy søren, kunne tatt med meg flere lass av klær hjem igjen derfra. Jeg elsker pastellfarger, blonder og blomster, så den var midt i blinken for meg. Skal vise klærne jeg har kjøpt bedre når jeg kommer hjem igjen.

Hva synes du?

take a picture

Litt flere bilder av de småtingene jeg kjøpte i går (glemte selvsagt øredobbene da..). Det var en del som lurte på hva butikken jeg kjøpte de på het, så det skal jeg prøve å finne ut i dag - siden vi skal en bitteliten tur tilbake på senteret. Ble jo bare ferdig med første etasje, så i dag er det andre etasje som står for tur, hihi.Og kanskje litt mer av første etasje. Ehe.

Hva likte du best?

dagens innkjøp

Kom oss ikke avgårde til senteret før rundt klokka tre, fordi det var en trafikkulykke som lagde laang kø. Det er en del fint på senteret, og ikke så veldig dyrt heller. Men nå er det mat, så da må jeg løpe, hihi.
Skjørt og genser som jeg skal vise bedre når jeg kommer hjem.

Hva synes du?

Edit; Jeg husker ikke hva butikken hvor jeg kjøpte smykkene heter, men skal finne det ut i morgen.

going shopping

Good morning sunshines!

I dag er det helt forferdelig vær - med pissregn, lyn og torden. Derfor skal jeg og mamma bruke et par timer på kjøpesenteret som ligger et par minutter unna. Det er ikke verdens beste senter, men som jeg sa i går er det jo butikker som Zara, NewYorker, en butikk med masse øredobber og så videre.

Er en utrolig dårlig blogger nå mens jeg er i Montenegro, og har for det meste bare "hverdags innlegg". Skal prøve å få litt variasjon!


Frokosten i dag.. Lenge leve de usunne. Okei da, var ikke så usunn. Spiste en brødskive også.

Hva skal du i dag?

montenegro day 3

Været ble ikke så veldig mye bedre, så før jeg og mamma dro inn til "byen" måtte jeg skifte til litt varmere klær. Det var ikke så særlig mye å se, og det var for det meste jalla lignende butikker etter min mening - men kom over et veldig bra parfymeri og et bakeri som solgte utrolig gode "donuts" (som egentlig bare var boller).

I morgen blir det mer shopping - da drar vi på et senter med blant annet Zara og NewYorker!

Hva synes du om bildene?

outfit 041010
Shorts Nelly // Genser BikBok // Sløyfe Gina Tricot // Ballerinasko H&M

Litt overskyet i dag, så derfor måtte jeg bytte ut toppen med en genser. Det er "bare" 21 grader (i følge mobilen min), men jeg har egentlig ingen grunn til å klage. Så lenge det ikke er under 20 er jeg fornøyd.

Hva synes du?

montenegro day 1 & 2


Tok bort onkel og søskenbarnet mitt, fordi jeg vet at de mest sannsynlig ikke vil ut på bloggen. :-)
FROKOST.............. Blir mett av bildet.


Herregud. Men til deres informasjon spiste jeg kun to - da var jeg mett.


Klar for å badee! Kjører den helt ut med badekåpe og tøfler vet dere.


smiiiiiiiiil

Som sagt, bilder fra de to første dagene. Er jo hvit som snø, så håper på å få litt farge mens vi er her!

Hva synes du?

paradise

Hei dere!

Endelig fikk jeg muligheten til å blogge, etter tre dagers fravær. Kom til Montenegro i går morges, og da ble vi kjørt rett på et sykt fint hotell med casino, spa, innendørs basseng, boblebad, kaker til frokost - you name it. Det var rett og slett fantastisk! Nå har jeg kommet frem til huset til onkel og tante, hvor vi skal være til fredag.

Skal legge ut masse bilder i kveld, og kanskje et outfit, men akkurat nå vil jeg være litt sosial.


Sammen med lillebror foran hotellet. RIP solbrillene mine som knakk i dag. :(

Hatt en fin helg?

finally

Nå. Er. Jeg. Sliten. I. Beina!!!! Har hatt joggedag på skolen i dag. Hater joggeløypa. Virkelig. Jeg klarte 4 runder (som tilsvarer nesten 20 kilometer), men vet at jeg kunne klart bedre hadde det ikke vært for kneet mitt. Men jaja, er egentlig fornøyd!

Uansett, nå er det like før vi drar til varmere strøk! Ååh som jeg gleder meg! Hver morgen har jeg våknet opp til minusgrader (i går var det 6- !! Skyt meg noen), så en tur til Montenegro er helt perfekt akkurat nå. Drar ikke til selve Montenegro før i morgen, sover på hotell i Oslo i kveld, hihi.

Snakkes senere i kveld dere!

HAHAHAHA Montenegro i fjor. SÅ PEN KANIN/SAU/HEST<3<3<3<3

Har du høstferie nå?

hits