oktober 2011

favourite jewellery


Accessorize / Gina Tricot / Forever21 / Forever21


Six / Accessorize / H&M / Forever21

Samlingen min med smykker, ringer, øredobber (og tilbehør generelt) vokser gradvis, og jeg har begynt å få en god del fine smykker. Men allikevel er det alltid noen som henger litt høyere enn de andre, og over er mine favoritter akkurat nå! Jeg angrer skikkelig på at jeg ikke hamstret mer på Forever21 (kostet jo ikke mer enn 30 kroner for et smykke!), men det får bli en annen gang.

Forresten, hvis du har gullsmykker, gullringer eller hva som helst annet i gull liggende i en skuff uten at det blir brukt - så går det faktisk an å tjene penger på det. For eksempel Gullbrev, hvor du sender inn gull og får penger på konto. Jeg har ingen erfaringer med det, men hvorfor ikke?
(Reklame)

En favoritt?

all the other kids with the pumped up kicks, you'd better run, better run

Super gladsang, som passer helt perfekt i dag. Sitter å øver på geografiprøve til i morgen, og har virkelig ikke konsentrasjon eller lyst. Virker som om jeg blir sittende utover kvelden for å pugge bergarter og det geologiske kretsløpet, egentlig.

hvilket antrekk?

1.


2.

En favoritt? Min er helt klart nummer 1. :-)

cowgiiirlHey!

I kveld er det klassefest, med tema cowboy og indianer - noe som sikkert blir veldig gøy! Akkurat nå har jeg litt dårlig tid (som vanlig), så må egentlig bare løpe.. :-)

Hva skal du i kveld?

OD dagen


_privat

I dag, som sikkert mange av dere vet, har det vært OD dag - og "jobben" min har vært å rydde/vaske huset, lage middag og det der. Føler at jeg har hatt en ekstremt effektiv dag, egentlig. Har faktisk både tatt første dose av Hepatitt B (utvekslingsgreier), hatt legesjekk, vært husmor og kjempet meg gjennom to innleveringer som skal levers i kveld.

P.S. 1: Jeg skal svare litt på spørsmålene om utveksling senere, må bare komme litt mer i gang med selve søknadsprosessen! :-)

P.S. 2: I morgen ettermiddag avslutter jeg konkurransen, så meld dere på her!

Har du deltatt på OD i dag?

utveksling!


_privat

!!!!!!

USA, High School, school spirit, vertsfamilie og hele pakka - om mindre enn ett år!

outfit 241011
Genser H&M   Ring Accessorize

Siden vi hadde rundt ti varmegrader i går tenkte jeg at det helt sikkert kom til å bli "varmt" i dag også, slik at jeg kunne bruke den nye og fine genseren jeg kjøpte i New York uten å fryse beint ihjel. Meen neida. Var visst kaldt å bruke en tynn og kort genser allikevel. Jeg er egentlig fornøyd uansett, så lenge gradestokken holder seg på over null og det ikke er snø på bakken. 

clothes


_privat

Jeg har hatt skikkelig lyst på et klesstativ en god stund, slik at jeg kan henge noen av klærne mine ut i rommet istedenfor at de henger/ligger bak to dører i klesskapet - og i går fant jeg endelig et! Tror ikke det kostet mer enn 149 kroner, og det var skikkelig lett å sette opp (klarte det liksom på under 10 minutter - jeg er så handyman noen ganger). Så nå har jeg ikke lenger en stor tom vegg på rommet! Det er nemlig en dør inn til et bittelite kott, så det har vært vanskelig å finne noe som faktisk kan stå der. Derfor er et klesstativ med hjul helt perfekt!

Hva synes du?

saturday

Merker at jeg har vært veldig dårlig til å fortelle om hva jeg gjør om dagene, enda dårligere enn jeg pleier, hehe. Men kan vel si at jeg akkurat nå sitter under et teppe med godteri og tv foran meg, etter en ganske laang dag. Har seriøst skrivesperre til tusen, så gir meg bare her.. :-)

Hva gjør dere i kveld?

cupcake
_privat

TGIF!

zzzzz

Heluuu!

Akkurat nå er jeg så utrolig sliten at jeg kunne sovnet stående. I går var vi på treningskamp i Stryn (som vi forresten vant!!), og var hjemme rundt 11-12 på kvelden. I tillegg er onsdager den absolutt værste dagen på skolen. Trenger ikke si mer enn at vi starter dagen med to timer naturfag og avslutter med to timer matte. Men, nå skal jeg straks på drill - og når jeg kommer hjem skal jeg SOVE. :-)

Husk konkurransen under da! Og husk og legg med e-post adressen!

Hatt en fin dag?

KONKURRANSE - vinn et gavekort på 200 kroner!

I samarbeid med lensstore.no kan du vinne et gavekort på 200 kroner som du kan bruke på hva du vil i nettbutikken deres! De har mange forskjellige linser å velge mellom - enten du vil ha crazy linser, fargelinser (med eller uten styrke) eller rett og slett helt vanlige linser!

Det dere gjøre for å bli med i konkurransen;
- Skriv "jeg er med" eller noe lignende i kommentarfeltet - kun en gang
- Like Lensstore.no på Facebook (her)

Det dere kan gjøre for å bli med i konkurransen; (ikke nødvendig, men det er et stort pluss :-) )
- Bli medlem her (husk å skriv det i kommentarfeltet om du blir medlem)

Lykke til!

AVSLUTTET

buys - new york #2


Souvenirbutikk


Victoria's Secret (en av favorittgenserne mine, den er så utrolig varm og myk!)


Sports butikk


Forever21 (mye finere i virkeligheten)


H&M (også en av favorittene mine, som er mye finere enn på bildet!)


Victoria's Secret


En butikk med masse neglelakk, hårting osv. jeg ikke husker navnet på


Philosophy (det må nesten være det beste kjøpet jeg gjorde i New York! Produktene er verdens beste, fjerner alt av urenheter og gjør huden supermyk!)


Forever21


Forever21


Starbucks


Papyrus

I tillegg kjøpte jeg to bukser fra Hollistermen de var til vask når jeg tok bildene, og et par sko, hehe.

Noe dere likte?

hva vil dere vinne?

Jeg spør en gang til jeg - vil dere vinne et par med fargelinser eller et gavekort på 200 kroner hos Lensstore? :-) 
my heart's a stereo

My heart's a stereo
It beats for your, so listen close
Hear my thoughts in every note

Make me your radio
Turn me up when you feel low
This melody was meant for you
Just sing along to my stereo

Denne sangen hørte jeg første gang inne på Westchester Mall i New York, og likte den kjempegodt. Jeg prøvde å huske enkelte ord i sangen slik at jeg kunne finne den igjen når vi kom hjem fra kjøpesenteret, men klarte selvsagt å glemme det. Et par dager senere var vi på Westchester igjen, og sangen ble spilt en gang til. Da fant jeg frem mobilen og notere ned små setninger fra sangen (ja, faktisk), og med en gang vi kom hjem Googlet jeg de - og fant ut at det var Stereo Hearts av Gym Class Heroes og Adam Levine. Dere kan jo bare gjette hvilken sang som har gått på repeat helt siden New York, og hvilken sang som alltid kommer til å minne meg skikkelig på den superfine turen.

Hva er din favorittsang akkurat nå?

buys - new york #1

Endelig - den første delen av innkjøpene fra New York. Har brukt skikkelig lang tid på å redigere bildene fordi lyset var så elendig (har fått ny taklampe nå, så forhåpentligvis blir det bedre fremover - random).Uansett. Er egentlig veldig fornøyd med alt jeg kjøpte - selv om det var veldig mange gensere. Men det er alltid fint å ha.


Victoria's Secret


Victoria's Secret


Forever21


H&M


American Eagle


H&M


MAC
 


Kjøpt i Central Park av en liten søt dame, angrer skikkelig på at jeg ikke kjøpte fler spesielt siden de bare kostet £2 hver!
 

Doughnut Bun - Claries   Badehette - Sports butikk   Smart håndkle til håret - CVS Pharmacy
(Herregud alt det her er så random i grunn. Badehette kjøpte jeg bare fordi vi bruke det når vi har svømming på skolen..)


Bod utenfor Central Park


Souvernibutikk

Så - noe dere likte?

b.u.s.y.

Hei!

Føler at jeg unnskylder meg for dårlig blogging i hvert eneste innlegg for tiden, men det har vært så mye å gjøre denne uka at jeg rett og slett ikke har hatt tid! I morgen har jeg tre prøver (geografi, naturfag og spansk) i tillegg til coopertesten. Gleder meg så!!! Så i kveld har jeg date med prøveøving, og kommer til å være superglad i når dagen i morgen endelig er over og jeg kan ta helg. Så ønsk meg lykke til, trenger det akkurat nå. 

Innkjøpene fra New York kommer en gang i løpet av helga, siden det er en del som spør om det. :-)

Og forresten - hva vil dere helst vinne av et par fargelinser eller et gavekort på 200 kroner til en butikk som selger linser, fargelinser og lignende? Hihi.

september outfits


8. september


30. september (hahah herregud se på det babyface)

Ok, jeg var utrolig dårlig til å poste outfit i september - tror aldri jeg har postet så lite før. Meen ingenting å gjøre med det. Har ingen spesiell favoritt av de to, liker ganske godt begge to egentlig - selv om jeg heelst ville gått i shorts og topp så mye som mulig. :-)

En favoritt av de to?

new york day 4

På søndag (2. oktober altså) dro vi på en liten biltur i sentrum av New York, og kjørte faktisk gjennom tre av fem bydeler - Bronx, Manhattan og Brooklyn. Først stoppet vi ved Central Park, utenfor Trump Tower og Colubmus Circle. Central Park var utrolig fint - helt rart å komme inne til rolig og grønn park i midten av Manhattan. Vi fikk ikke vært der så lenge før vi kjørte (fikk faktisk en parkeringsbot på 100 dollar, lol) videre langs Hudson River - og forbi mange kjente steder som FN bygningen, Brooklyn Bridge, Dakota Building (der John Lennon ble skutt, vi kjørte forbi før vi kom til Central Park) og Ground Zero. Det var ganske .. rart å kjøre forbi Ground Zero å tenke på at akkurat der sto og falt Twin Towers for 10 år siden og så utrolig mange mennesker mistet livet. Fikk litt vondt i magen akkurat da ja.

Når vi kom hjem dro vi ut på kino nesten med en gang og så Abduction i en bitteliten kinosal med de beste kinostolene og det beste popcornet ever.
Museumet der Natt på Museet ble spilt inn


Columbus Circle, og et stort filmstudio (de høyeste bygningene)Ground Zero.

Brooklyn BridgeOg forresten, takk til Anne Gøril og Elin for et så fint innlegg under her

11:40

Hei. Skal hilse fra Anette og si at hun ikke har hatt tid til og blogge. Hun kom hjem på lørdagskvelden og hadde besøk i heele går. Hun kom hjem til kuldegrader!!! Stakkars jente.. (nei, det er ikke synn i hun....)
Nå sitter jeg og Elin å ser på hvor rar hun egentlig er.
Anette har ikke tid til og blogge for hun sitter og nerder facebook istedenfor.... men hun kommer til og blogge når hun kommer hjem sikkert ;-)
Ha en strålende kald dag, hilsen Anne Gøril og ELIN!! 

Her har du noen av hennes spesielle venner (akkurat som henne selv)i love new york

New York time - 21:38

Heihei!

Sorry for at jeg har vært utrolig dårlig til å oppdatere mens jeg er her nede, men det er så utrolig mye å gjøre her nede at blogging ikke blir satt først. I morgen er det den siste hele dagen vår, og jeg har virkelig ikke lyst til å dra hjem igjen! Jeg liker meg skikkelig godt her, New York er perfekt. Haha, jeg har til og med begynt å blande engelske ord inn i setningene når jeg snakker, og har akkurat vendt meg til tidssonen (kommer til å ha det jet-laget når jeg kommer hjem). Det kommer til å bli skikkelig tungt å gå tilbake til hverdagen og skole, men det orker jeg ikke tenke på - i morgen skal vi til NYC å virkelig shoppe!

Helt klart den beste høstferien ever.

Har dere høstferie nå, eller får dere neste uke?

new york day 3

På lørdag våknet jeg klokka fem om morningen - og var lys våken selv om jeg følte meg helt død. Love jet-lag!! Rett etter frokost dro vi på en neglesalong som var kun fem minutter unna huset, hvor vi tok både pedikyr og manikyr. Med en gang vi kom hjem (rundt klokka ett) satte vi oss i bilen og kjørte til Westchester Mall, et ganske stort senter med mange butikker, som Victoria's Secret, American Eagle, Sephora, Hollister, Nike osv. Jeg tror vi brukte rundt 2 timer bare på Victoria's Secret, herregud. Jeg hadde ikke med kamera, men tok et par mobilbilder - som ikke ble så veldig bra.Når vi dro hjem var klokka nesten ni, så vi brukte åtte timer på Westchester Mall!


Ikke verdens fineste bilde akkurat, meen


new york day 2

Jeg henger litt etter når det gjelder å poste innlegg, men det er så mye annet å gjøre! Bildene under er fra fredagen, da vi tok toget inn til Grand Central Station og New York City. Vi gikk en liten stund til vi kom til Rockefeller Center, og herregud - det var så kult å se New York og Manhattan fra the top of the rock! Etter det gikk vi tilbake til 5th Avenue, og satte oss på Starbucks en liten stund - før vi tok toget hjem.


Ekte American breakfast!


Empire State Building, og Frihetsgudinnen i bakgrunnenCentral Park

Haha her er de klare for Halloween allerede

new york day 1

Flyet vårt til New York skulle egentlig ta 8 timer, men vi endte opp med å reise i rundt 13 timer istedenfor. Da vi var over Vermont begynte vi å sirkle i lufta fordi det var så mye tordenvær over New York at vi ikke kunne lande. Etter litt kunne vi endelig fly videre, men tror dere ikke vi måtte begynne å sirkle igjen over New York. SÅ - etter rundt en time - fikk vi høre at flyet ikke hadde nok drivstoff til å sirkle så veldig mye lenger, og måtte derfor "nødlande". En stund etterpå hørte vi "Jaa.. Daa.. Har vi landet i Montreal.. Velkommen!!!". HerreGUD. Jeg var så lei at jeg holdt på å dø, men heldigvis hadde vi sånne små skjermer med alt fra spill til filmer under hele flyturen.

Da vi endelig kom oss ned på bakken lette vi etter sjåføren vår kjempe lenge - men det som var positivt med det var at det ble mørkt når vi kjørte hjem til de vennene vi bor hos, og at vi fikk se New York City at night! Det var så fiint med alle skyskraperne og lysene i det fjerne!

I går var vi som sagt i byen, og jeg skal poste bilder av det senere. :-) Nå er klokka snart 9 her i New York, og om ca. to time skal vi ta pedikyr og manikyr, før vi skal på et shoppingsenter. I NY!

Koselig.

hits