november 2010

the perfect dress

Kom over kjolen under, og herregud så fin den var! Jeg elsker jo omtrent alt som har noe med sløyfer å gjøre, og hadde det ikke vært for at jeg allerede har kjole(r) til juleballet, så hadde jeg virkelig vurdert den her!


Hva synes du om kjolen?

you are responsible for you own happiness

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Har hatt et veldig lignende bilde før, men fikk så lyst til å prøve det igjen - med en annen tekst. Fint at pennen streiket litt, ja. Uansett. Vi fikk igjen hovedmålstentamen i dag, og jeg fikk 6-! Nå gruer jeg meg bare til å få igjen nynorsken.. Shit.

Hva synes du?

typography #2

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic_privat

Har jo blitt helt hekta på å redigere sånne bilder joo. Kanskje fordi helt tilfeldige og rare bilder kan gi litt mer mening med tekst.

Hva synes du?

in my closet // t-skjorte
BikBok

Ååh, den er bare så søøt. Husker at jeg sto klar til å betale inne på BikBok, og fikk øye på t-skjorta. Jeg fant riktig størrelse og slang den ned på disken uten å prøve den eller noe, for herregud - den skulle jeg ha. The story behind, liksoom.

Hva synes du?

vintage cameo

Image and video hosting by TinyPic
Helt ranom med den sløyfen egentlig. Så bare rotete ut når jeg ser det nå, meen.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Vurderer sterkt å ønske meg Photoshop til jul, fordi det plager meg at de gratis programmene jeg bruker ofte ikke gir meg resultatene jeg vil ha, hehe.

Hva synes du?

julekaker


_privat

Haha uff, så julefiksert blogging det har vært i dag. Skal se om jeg får postet et bedre innlegg senere i kveld.
Uansett. Har bakt i flere timer i dag, og enda tror jeg ikke vi har stekt halve deigen.. Herregud. Koselig er det i alle fall.

Hatt en fin dag?

første søndag i advent


_privat

Selv om det er første søndag i advent og julepynten har begynt å komme opp hjemme, er jeg ikke i julestemning. Det er kanskje litt tidlig uansett, siden det verken er desember eller snø på trærne (ikke at det gjør meg noe som helst, men det må jo til for å få julestemning). Nå skal jeg, mamma og lillebror lage julemenn sammen - noe vi har gjort hvert eneste år, hihi. 

Er du i julestemning enda?

271110

Heisann!

Uff, føler det blir samme unnskyldning hver gang jeg blogger sent i helgene - men det er jo fordi jeg har vært på håndballkamp. Tapte en og vant en, og jeg er helt utslitt. Spilte på tom mage også, noe som ikke var så særlig godt, hehe.

Nå skal jeg slappe av med finalen av Skal Vi Danse, og proppe meg med mat. Herregud, har aldri vært mer sulten enn hva jeg har vært i dag.

Skal du se finalen av Skal Vi Danse?

friday, i love you
See så sunn. Hver uke sier jeg til meg selv at jeg skal bli sunn og få et bedre kosthold. Funker aldri.

Selv om uka har vært utrolig morsom, merker jeg at jeg er kjempesliten. Det har vært fult kjør hver dag, men jeg har jo brukt mye av tiden på å vente siden jeg hadde liten rolle i musikalen. Skjønner egentlig ikke hvordan jeg kan være mer sliten nå enn hva jeg er til vanlig, hehe. Passer uansett perfekt med helg nå! (Det gjør det alltid).

Flere som synes det var godt med helg? Haha, teeit spørsmål.

creativity

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Tatt og redigert av meg.

Har blitt helt hekta på å ta helt vanlige bilder å skrive tekst på de, hehe. Måtte bruke "gamle" bilder, siden mamma har stukket av med kameraet mitt. Ok, egentlig ikke. Tror hun har det på jobben siden hun tok bilder av forestillingen i dag. Spennende.

Anyway, fy flate så kaldt det har vært i dag. Når jeg dro på skolen var det -28 grader! I tillegg har jeg blitt forkjølet og fryser tærne av meg bare jeg setter foten ut døra. Herlig.

Hva synes du om bildene?

bilder fra musikalen

Åh, jeg synes det er så gøy med sånn type skuespill vi har hatt hele uka. Synes det er utrolig kjedelig at alt sammen er over i morgen.


Fint at jeg har mini-bunad da.. Eller, rondastakk heter det.
Vi faila litt, skulle egentlig være to stoler på scena - men siden vi ikke fant den ene eller noe, ble jeg sittene igjen alene på en stol. Kult det.
Alle bildene er tatt av pappaen til Sigrun. :-)

Har dere hatt, eller skal dere ha noe lignende på skolen?

ho-ho-ho

Hadde første forestilling i dag, for barneskolen! Musikalen var utrolig kort, men det er vel bedre at den er for kort enn for lang. Selve premieren er i kveld, men det sa jeg jo i går. Noe jeg ikke har sagt noe om, er jo at jeg er en søt liten nisse, hihi.

Hatt en bra dag så langt?

241110 innkjøp


Cubus /  Skjørtet er mye mer rosa enn på bildet. 


Lindex


Cubus Concealer   Lindex Knestrømper

Hola mi amigos!

Dro til reggistannlegen (høhø) rundt klokka ett i dag, og siden det er en times kjøretur pluss forsinkelser (!!) pluss bittelitt shopping var jeg ikke hjemme igjen før halv seks. Rakk akkurat å poste et bittelite innlegg før jeg suste til drill. Spennende, tell me about it.

Uansett, hele uka har vi øvd til julemusikalen 10. klasse har hvert år - og i morgen er det premiere! Ææh. Skal se om jeg får kloa i noen bilder, fra enten øvingene eller selve forestillingen. Wish me luck! (Her var jeg flink med språk assa - spansk, engelsk og norsk i ett innlegg!)

Hva synes du om innkjøpet?

give it to me


Chloe og Lanvin / Google

Herre. Gud. Jeg. Vil. Ha.
Har siklet etter kjolen leenge, og kom over den herlige genseren i går. Dessverre så er de litt for dyre for min lommebok. Så lenge ingen av dere vil spandere ca. 30 600 kroner på meg? Tenkte meg det ja.

Like?

lights


Sykt creepy i grunn..

Som jeg sa i går, tok jeg og Kristin bilder med lang lukkertid. Hehe, litt amatører kanskje - men vi fikk jo noen brukbare bilder.

Hva synes du om bildene?

in my closet // sommer kjoler


Nelly - Rare Fashion og BikBok

Jeg klarte rett og slett ikke bestemme meg for hvilken av de to kjolene over jeg liker best - de er så utrolig fine og søte begge to!

Hvilken likte du best?

bow details
Genser og øredobber Gina Tricot

Sånn halvveis outfit for i dag, hehe. Litt sent, men siden jeg egentlig hadde tenkt til å poste det tidligere får det bare våge seg. Jeg eelsker sløyfer, men det vet dere vel, hihi.

Jeg og Kristin har forresten tatt noen bilder med lukkertid, men orker ikke legge inn bildene på dataen nå - så de kommer vel en gang i morgen.

Hva synes du?

matvrak

Kristin sier hei forresten.Åherregud, kjennes ut som om magen skal sprenges.. Spiste en muffins som tydeligvis var litt for gammel. Mamma advarte meg og sa at jeg virkelig ikke burde spise den, men matvark som jeg er heiv innpå. Ikke så lurt. Nå må jeg bare late som om jeg er helt fin for at hun ikke skal få rett.. Mehe. Har besøk av fuglen forresten, men det ser dere vel.

Hva har du gjort i dag?

i miss it

Jeg savner Montenegro.

Image and video hosting by TinyPic


Jeg savner å kunne gå ut å ta bilder med venner uten å fryse ihjel.

Image and video hosting by TinyPic


Jeg savner Hellas med verdens beste jenter.

Image and video hosting by TinyPic


Jeg savner å kle meg som jeg vil uten å fryse.

Image and video hosting by TinyPic

Jeg savner rett og slett sommeren. Men jeg gleder meg til jul da, hihi.

Flere som savner sommeren?

smooth smoothie
_privat

Hei dere! Sorry sen blogging, men jeg fant plutselig ut at jeg skulle selge håndballkalendere og måtte dra ut før jeg fikk tid til å blogge. Jæjæ. Laget meg smoothie akkurat til deres informasjon, og skal sette meg ned å se litt på Gossip Girl. Jeg har så sykt spennende liv.

Hatt en bra dag så langt?

vänskap och harmoni

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Så litt rart ut med en sløyfe på det første bildet, men tenkte ikke noe over det før etter at jeg hadde redigert bildet. Jaja. Ellers ble jeg egentlig fornøyd.

Hva synes du?

brr

Sykt kreativ overskrift, eller hva?

Men ja. Brr. Jeg blir alltid like glad når jeg finner ut at det nesten er -20 grader ute! ♥ ♥ :) :) :) :) :)  Egentlig ikke. Hater det. Hadde det vært opp til meg hadde jeg ikke satt en fot ut døra når det er så kaldt, men må man så må man. Snart er det håndballkamp igjen, men jeg skal ikke spille før rundt halv fire såå da blir det sen blogging i dag.


Så fint at den røde vinduskarmen ble med på bildet da. Mehe.

Kaldt hos dere i dag eller?

typography

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
foto og redigering_meg

Ble så inspirert av weheartit for en liten stund siden, såå. Her er resultatet, hehe.

Hva synes du?

stay calm and snap on

Heihei! Hasteinnlegg nå, for jeg skal faktisk å hjelpe mamma med å ...

wait for it...
...

VASKE!!! Hadde aldri trodd jeg skulle gjøre noe sånt frivillig, men jeg får betalt for det - så da er det jo egentlig helt greit.

Uansett, poenget var bare å vise dere en liten søt ting jeg virkelig har lyst på! Dere vet kanskje de der "Keep Calm and Carry On" plakatene? Kom nemlig over en supersøt versjon i dag!

http://photojojo.com/

Bruker ordet random veldig ofte om meg selv, men akkurat nå så var jeg vel ganske random ja.

Like?

sunsilk

Måtte egentlig bare slenge meg på konkurransen til Voe nå i siste liten.

Mehe. Trykk på bildet for å komme til siden.

Har jo egentlig ingen sjanse til å vinne selve Sunsilk konkurransen når jeg ser hvor mange stemmer de som leder har - men hadde uansett blitt superglad om dere ville stemme.

sunsilk123

in my closet // cardigan


Pull and Bear

Måtte bruke arkiv bilder, siden lyset ikke var noe bra. Anyhow, vet at jeg sier det om utrolig mange plagg, mehe - men jeg elsker den. Den er så meg, liksom.

Hva synes du?

jewerly

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Jeg har virkelig ikke hatt noen ting å skrive om i dag. Totalt skrivesperre. Har bare inspirasjon til å ta bilder, såå. Sånn går det.

Hva synes du om bildene?

fashion

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Hehe, fritidsproblemer. Overdrev kanskje litt med bokeh redigeringen, men det får duge.. :-)

Hva synes du?

i hate math

I dag har jeg hatt rumpa planta på den samme stolen i flere timer sammenhengende, og hodet godt begravd i mattebøker. Hater matte tentamen. Føler at alt har gått inn det ene øret, og ut det andre - men det gjenstår å se i morgen.

Fant forresten et ark fra da jeg øvde til matte tentamen i 9. klasse, HEHE. En smule fritidsproblemer, og en smule lei av matte. Kan sammenlignes med meg selv nå.

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Ønsk meg lykke til da!

dagens leser spørsmål - den nye kjolen

"Kan du vise hvordan kjolen ser ut på deg? Vurderer sterkt å kjøpe den." Sissel/Yopa


Edit; Kostet 399 kr.

Åh, digger den - den er så fin!

Dårlig blogging i dag, men det er fordi jeg har mattetentamen i morgen.. Hjelp.

Like?

den lille hvite


Nelly / Club L


BikBok


BikBok


Nelly / Rare Fashion

Åh, elsker hvite kjoler! Liker det faktisk bedre enn svarte, selv om det er utrolig fint og klassisk med svart også.

Hvilken likte du best?

ønskeliste 2010


Har tenkt lenge over hva jeg ønsker meg jul - men det er jo nesten ingenting! Alt jeg kommer på er egentlig på lista over her, i tillegg til ting som øredobber, penger og sånne ting. Når jeg var liten hadde jeg jo en ønskeliste på tre meter, mens i år strever jeg som sagt med å få ned på papiret hva jeg ønsker meg.

Ønsker du deg noe av det samme til jul eller?

innkjøp #2


BikBok Haha, kostet kun 20 kroner, så jeg bare måtte ha det.


BikBok


Skoringen


Latterlig dårlig fokus på øredobbene, og jeg husker ikke hvor boksen er fra..
Øredobber
Pieces   Steiner Åhlens


Duftkrukke og duftolje Kremmerhuset

Del 2 av innkjøpet. Jeg kjøpte meg bare klær fra BikBok, herregud. Fant mye fint på H&M, men typisk nok var det ikke mine størrelser igjen.. Kjøpte også en bok, men glemte å ta bilde. Ikke så veldig farlig egentlig.

Hva synes du?

på besøk hos fuglen

Hadde norsk tentamen i hovedmål i dag, og var ferdig rundt halv elleve! Herlig med så kort dag! Akkurat nå sitter jeg hos fuglen aka Kristin, og vi har laget supergode pita pizza, og skal snart spise sjokolade mousse og se slutten av The Last Song. Sitter med en liten pusekatt på fanget nå, så er en smule vanskelig å skrive, hihi.
Hei pena!!!!

Skal du ha tentamen denne uka?

kveldens outfit 141110


Shorts BikBok  Genser BikBok  Strømpis H&M  Smykke Vita

Etter at jeg hadde dusjet, var planene å hoppe inn i daffedressen og bo i den resten av kvelden. Men neida, siden  det er farsdag og vi fikk besøk av bestemor og bestefar fikk jeg lyst til å pynte meg litt ekstra - rett og slett fordi jeg elsker å pynte meg.

Hva synes du?

innkjøp #1

Ups, ble litt store bilder. Alt er fra BikBok.

Vintergarderoben min har fått seg en oppgradering - noe som virkelig var nødvendig! Jeg har ikke en eneste varm genser bortsett fra to hettegensere, men jeg er ingen hettegenser person. Kjoler derimot, begynner jeg å få en del av.. Men den var så utrolig fin!

Hva synes du?

go go go

Hei dere!

Kom hjem rundt klokka 22 i går kveld, så orket ikke vise hva jeg kjøpte på Lillehammer da. Kan ikke vise det akkurat nå heller, for nå drar jeg straks på håndballkamp! Tror dessverre ikke at jeg kommer til å spille så veldig mye, rett og slett fordi jeg hoster som en gris/hest/ku. Ikke bra. Innkjøpet kommer senere i dag!


Trenger jeg å nevne at jeg er random?

Vil dere se innkjøpet fra Lillehammer? Hehe.

in my closet // kjole


BikBok by Charlotte Thorstvedt

Jeg har nesten ikke ord for hvor glad jeg er i den kjolen her! Det er helt klart den aller fineste kjolen jeg har. Har faktisk bestemt meg for å bruke den på juleballet i desember, hihi.

Hva synes du?

going christmas shopping

Tviler på at noen av dere er våken akkurat når jeg skriver det innlegget her. Herregud, halv 6 på en lørdag! EN LØRDAG. Men det er verdt det da, hehehee. Juleshopping med mamma er jo alltid koselig. Men må stappe i meg litt frokost før vi må rekke bussen til Lillehammer! Vi er alltid sent ute. Preikest dere!


Hehe, arkivbilde yeezz.

Hva skal du i dag?

in my closet // bluse


BikBok

Det var faktisk vanskeligere enn jeg hadde trodd å velge en favoritt bluse - liker alle jeg har så utrolig godt!

Kom hjem fra en forestilling for rundt en halvtime siden, så derfor har det vært lite blogging, hehe. I morgen tidlig drar jeg og mamma til Lillehammer på juleshopping, men skal forhåndsskrive et innlegg jeg skal prøve å få postet når jeg er der. :-)

Hva synes du?

the last song

/weheartit

Har ikke fått sett ferdig hele filmen enda, men herregud. Så langt elsker jeg den. Jeg blir ofte skuffet når bøker jeg liker blir gjort om til film, men The Last Song liker jeg veldig godt. Jaja. Nå må jeg bort til Kristin å se den ferdig!

Har du sett The Last Song?

slumberparty

Heisann! Endelig litt tid til å blogge! Har vært opptatt i så og si hele dag, og hele uka har rett og slett vært stressende. I kveld skal jeg ligge over hos Kristin, og vi skal se The Last Song, spise sjokolade og Oreo muffins. Kozkoz. Kommer til å trille til skolen i morgen. Koselig blir det ihvertfall!

Har ikke med meg kamera til Kristin, så blir bilder jeg har på dataen fra før, hehe.


<3<3<3<3333<3<3<3


HAHA sykt stygt av meg egentlig, men nydelig av Kristin.

Hva gjør du i kveld?

beauty

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Åh, blir så utrolig inspirert av Costume. Tror jeg har sagt det 672 ganger før men, ehe. Fotoshootene er ofte nydelige, portrettene av forskjellige mennesker er alltid bra og, ja - det er supert. Haha, ble nesten et reklame-innlegg det her..

Leser du Costume? Veet, har hatt spørsmålet før.

winter wonderland

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic_foto og redigering_meg

Var ute og tok noen bilder før i dag (og hold på å fryse av meg alle fingrene, brr), selv om jeg egentlig ikke er så veldig glad i å ta naturbilder. Noe som derimot er gøyere, er å redigere de etter på og sette på tekst. Det elsker jeg.

Hva synes?

Hadde forresten blitt superduper glad om dere ville stemt på meg her, hihi.

in my closet // genser
BikBok

Hehe, måtte bruke et arkivbilde siden jeg ikke orket å skifte klær akkurat nå - så derfor er det en sløyfe på det nederste bildet.

Like?

in my closet // shorts

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
NewYorker

Hva synes du?

smile - you're beautiful

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Hva synes du?

owl ring

Image and video hosting by TinyPic
_private

Endelig! Har ventet på ringen i snart to måneder, og endelig kom den. Hadde egentlig gitt opp håpet om å få den, haha. Men den var vel kanskje verdt å vente på - den var jo utrolig søt!

Anywho, nå skal jeg kose meg med reprisen av EMA siden jeg ikke fikk sett det på søndag (?). Vet jo hvem som har fått priser i flere kategorier, men det er jo gøy å se.

Hva synes du?

geography

Dæven for en kreativ overskrift. Jaja. Trenger vel egentlig ikke unskylde meg for at det er sen blogging, siden jeg ikke har vært hjemme i dag. Dro rett på drill etter skolen, igjen, og kom hjem for en liten halvtime siden. Livet mitt er så syykt spennende, herregud. 

ATM gjør jeg geografi lekser!! Nei, egentlig ikke. Jeg skal begynne på geografi lekser. Koselig.
Image and video hosting by TinyPic
Siden jeg ikke hadde andre bilder og dele med dere i dag, får dere se de vakre notatene mine.
FOR ET KJEDELIG INNLEGG. SKAL ALDRI SKJE IGJEN. LOVER.

Hva er favorittfaget/fagene ditt/dine? Haha, dør av meg selv av og til.

in my closet // skjørt

Har tenkt til å starte med noe nytt - altså In my closet. Da har jeg tenkt til å vise favorittplaggene mine i forskjellige "kategorier". Haha, fant ikke noe bedre navn akkurat nå. I kveld blir det favoritt skjørtet mitt.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Zara.

Hva synes du?

hairstyle


Bare til informasjon, så tok jeg litt for mye av et silkeprodukt i håret i dag, så derfor ser det fett og ekkelt ut..


.. Det skal egentlig forestille en "blomst".

Jeje. Dere har vel fått med dere konkurransen som Voe holder, der man skal lage en kreativ frisyre. Haha, jeg kunne sikkert gjort noe bedre, men.. Uff. Jeg har en 5-6 år gammel rettetang, så ga opp etter en halvtime med å krølle håret. Jeg har vel egentlig ingen nubbesjans mot alle de som er superflinke med hår - men uten å prøve kommer man jo ingen vei. :)

Sååe, hva synes du? Tehe.

it's never to late to be who you might have been

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Hva synes du?

words

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
_private

Amatør redigering, I know. Og skriften kommer nesten ikke frem på det nederste bildet. Jæjæ.

Hva synes du?

oppskrift på oreo cupcakes

Mange lurte på oppskriften jeg brukte på Oreo cupcakene jeg lagde tidligere i kveld, og seelvsagt skal dere få den. Men jeg advarer dere alså. Sykt mettende og sykt usunne.


_private

Oppskriften fant jeg på denne bloggen. En veldig inspirerende blogg - med mange forskjellige oppskrifter.

Vil du prøve oppskriften tror du?

oreo cupcakes
_privat

Uff, bildene får ikke de fargene jeg vil når det er "mørkt" når jeg tar de.. Jaja, anyway. Fant en oppskrift på Øreo cupcakes for noen dager siden, og bestemte meg for å prøve den ut i dag. Heeerregud, de var helt ufattelig gode! Spesielt frostingen. Yum. Men sykt mettende, og for å si det sånn - veldig mettende.

Smakt Oreo cupcakes før?

finally friday


Yeye, I'm random.

Åh, det er sjelden så godt med helg som det er nå! Eller, nei. Det er alltid like godt med helg. Selv om ukene går så fort, er alltid helgene så uendelig langt unna.

Hva skal du i helga?

straws

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Bilder tatt i sommer. Fy som jeg savner sommeren.

Hva synes du?

busy day

Hei dere!

Akkurat nå sitter jeg på skolen - helt alene. Egentlig har jeg og de andre som har matte som utdanningsvalg en fritime nå, men alle på gruppa mi er og tar en vaksine jeg allerde har tatt. Men joda. Jeg har det koselig jeg.

Men, poenget var egentlig ikke det at jeg sitter på skolen alene. Det var det at jeg vet ikke om jeg får tid til å blogge før rundt klokka 9 i kveld - siden det er ekstra drilløving med en gang jeg kommer hjem fra skolen, og like etter på skal jeg på trafikalt grunnkurs. Yeey.


I NUET!

Hatt en bra dag så langt?

dagens leserspørsmål - redigering #2

Fikk et par spørsmål om hvordan jeg redigerte bildene i dette innlegget, så her er svaret;

Først, må du ha et bilde av et univers eller noe lignende, som du enkelt kan finne på weheartit. I tillegg så trenger du et "bakgrunnsbilde" - og jeg valgte da MEG SELV! ♥ Tulla. Men jo, det gjorde jeg.

Jeg har brukt Picasa, som er et gratis program, men det går også an å bruke program som Photoscape.#1 Velg hvilke to bilder du vil ha. Som sagt - ett univers bilde og et bakgrunnsbilde (helst svart-hvitt).
#2
Bildene du velger havner automatisk der, men du trykke på den grønne knappen mellom hvert bilde!
#3 Trykk på kollasj.


#4 Når du har gjort de første punktene, kommer du hit. Da velger du Flereksponering, det nederste alternativet i drop-down menyen.


OG VOILÀ. Utrolig enkelt. :-)

Var det til hjelp?

høst

Det var en dag, at jeg var ute å tok bilde av et lite ekorn som satt utenfor huset mitt.

Men den løp opp i treet når den så meg, og lage rare lyder..


Men så fant jeg en liten fugl i et tre!


MEN SÅ...

...

KOM DET EN ANNEN MERKELIG FUGL!


Så tok jeg med meg skapningen inn og lagde middag av den. :):):):):):)


Jaja. Tar en random og spør - har snøen kommet oss dere?

westhill redbird

Den. Skal. Bli. Min! Herlighet, så fin.

Like?

martim outfit 021110


Cardigan BikBok / Ankersmykke BikBok / Perlesmykke GinaTricot

Ganske basic i dag og egentlig. Når jeg tenker meg om, så er egentlig alle outfitene mine ganske basic, hehe.

Hva synes du?

everything is perfect in the universe

Everything is perfect in the universe  - even your desire to improve it.


_privat

Haha, første gang jeg prøver meg på noe sånt. Fikk det ikke så veldig bra til, spesielt på det i midten, det ble utrolig rotete. Men øvelse gjør jo mester, right?

Hvilket likte du best?

outfit 011110Genser Nelly / Bukse Cubus

Kul dato i dag, eller hva? 011110! Ehehe. Ble et ganske "Annais-antrekk" i dag, noe jeg faktisk ikke tenkte over like før jeg skulle dra ut døra i morges.Uansett, så hadde jeg tenkt til å ha en godtefri måned siden det snart  er desember og jul. Men hva gjør jeg nå? ..spiser sjokolade. Skyt meg.

Hva synes du?

hits