desember 2009

Help me choose!

Jeg er omtrent ferdig med å kle meg for i kveld, men klarer ikke bestemme meg for om jeg skal bruke tights eller strømpebukse! Nytt luksusproblem, kan man vel si. Derfor hadde det vært kjempefint om dere kunne sagt hva som ser finest ut.


Takk til blogg.no for god kvalitet..

Hva var finest?

H&M Spring

Jeg synes H&M bare blir bedre og bedre jeg, og akkuart nå er det veldig mye jeg har lyst på derfra. Det meste er jo vår/sommer klær, så nå kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til snøen smelter igjen og jeg kan gå ut uten å se ut som om jeg skal på ekspedisjon til Nordpolen. 


Litt av det jeg ønsker meg derfra. En del basic kanskje, men det kan man bruke til alt. 

Flere som gleder seg til å ta på sommerklær igjen? 

Nytt Design

Nå har jeg ordnet designet, med den nye headeren. Jeg likte det, siden det er så godt med helt nytt design og fargene var ganske lyse.

Det gamle designet


Det nye designet


Hvis det er noe som kan bli bedre på designet, så si det til meg så jeg kan ordne det.

Hva synes du?

I Love Peach

Jeg liker virkelig ferskenfargen. Den passer liksom til alt, gjør antrekket mye søtere og kan sprite opp et vanlig og kjedelig antrekk. Klesskapet mitt kommer nok til å bli fylt opp med mye klær i den fargen ja.

Etter jeg fikk regulering har jeg fått en uvane med å se ned på bilder eller sensurere munnen min, fordi jeg smiler så stygt og falskt. Men here you go, et usensurert smilebilde.

Skjerf - julegave fra Kristin  Genser - Cubus  Topp - Cubus  Skinntights - BikBok


Neglelakk - Cubus

Flere enn meg som elsker den fargen?

Header

Jeg har hatt headeren min en god stund nå, og jeg liker den utrolig godt. Men det er alltid fint med noe nytt, så derfor ordnet jeg bare fort til noe - og jeg er amatør når det gjelder sånne ting så selvsagt er den ikke like bra som den jeg har. Jeg vil bare høre meningene deres, om jeg burde ha den jeg har eller en ny?


Den jeg har - laget av Ellinor.


Kanskje den nye - laget av meg. Told you so - jeg er amatør.

Hva synes du?

Which one?


Jeg har sett lenge etter en sånn jakke, og har endelig funnet en jeg liker. Problemet mitt nå er at jeg ikke vet hvilken farge jeg skal velge. Jeg liker begge to, så jeg klarer ikke bestemme meg. Både svart og grått passer til det meste, så jeg har ikke det problemet.

Hvilken hadde du valgt?

Merry X-Mas

Jeg er litt på etterskudd, men jeg har ikke hatt internett. Jeg får blogget nå fordi vi er hos onkel og tante, hvor det er internett. Så derfor, god jul! ♥ Jeg hadde en kjempefin julaften, og fikk faktisk alt jeg ønsket meg! Siden jeg har glemt å legge inn bildene på datan, så får dere se senere. Men jeg kan nevne Onepiece (som jeg får senere siden de ikke hadde den når mamma og pappa skulle bestille), iPod Docking, Gossip Girl Sesong 1, Visa SpendOn, skerf osv. Jeg er superhappy, rett og slett - selv om det var i går.

Snow__by_anusz_large
weheartit

Hva fikk du til jul som du hadde ønsket deg mest?

So This Is Christmas


Grevinnen og Hovmesteren, lukten av juletre, pynting av juletre, snø - kan det bli mer jul? Desverre, så har jeg nesten ikke julestemning. I morgen, rundt klokka 9, skal jeg og familien sette oss i bilen for å kjøre til Eid siden vi skal feire jul med mormor og besten. Joda, det er jo koselig det, men jeg blir bare sittende på rumpa og glane på tv fordi det verken er noen jeg kan være sammen med, internett eller åpne butikker. Derfor kommer det til å bli lite blogging de neste dagene. 

Har du noe julestemning?

KONKURRANSE

Side2 er det en konkurranse hvor du kan vinne en MacBook Pro! Alt du trenger å gjøre er å skrive om lepper. Ja, lepper! Egentlig, så er lepper noe av det fineste i ansiktet ved siden av øynene. Uten leppene hadde vi sett triste ut hele tiden. Triste, med noe viktig som mangler. Leppene er en del av personligheten vår - hvem vi er. Uten lepper, hvordan kunne vi vist følelser? Hvordan kunne vi spist? Hvordan kunne vi kysset? Hva hadde det vært i stedet for lipgloss og lebestift? Tenk, uten lepper hadde det ikke vært lipgloss, hehe! Leppene gir oss smilet . Verden hadde vært grå uten lepper. Men heldigvis, leppene kan være like fargerike som verden.

Prom

Sorry  for ingen blogging i går, men jeg fikk ikke tid verken før eller etter jeg dro på juleball. Sorry  for ingen blogging i går, men jeg fikk ikke tid verken før eller etter jeg dro på juleball. Jeg og Kristin ordnet oss sammen, og jammen så klarte jeg og miste mobilen hennes i do. Den lå på dolokket, og jeg skulle flytte på den og og sminken til Kristin. Mobilen datt tydeligvis ned i en sprekk, så jeg hørte bare ett lite plopp. Den virket heldigvis helt fint igjen etter på, da. Men, juleballet. Det var kjempegøy, selv om jeg ikke danset like mye som i fjor. Jeg skulle egentlig ha med det lille kameraet mitt, men det ville ikke skru seg på, så derfor ble det igjen hjemme.


Hadde det vært VM i å være ufotogen, hadde jeg tatt gull - herregud.


Hvis noen skulle lure, gikk jeg for sølv/grå/blå øyenskygge.


Har du vært på juleball i år?

Make-upAndre gang dere får bilde av øynene mine på tre dager.

Et slags luksusproblem - jeg vet ikke om jeg skal bruke brun eller sølv/grå/blå øyenskygge til juleballet. Kjolen min er blå (se den her), så det er nok sølv/blå som kommer til å se best ut. Men den brune øyenskyggen min er bedre, og holder seg lenger. Det ble litt dårlige bilder de over, så det er kanskje ikke så lett å se.

Hva synes du - brun eller sølv/grå/blå?

A Walk To Remeber

Jeg ble anbefalt å se filmen A Walk To Remeber, og bare denne uka har jeg sett den to ganger. Det er helt ærlig den fineste filmen jeg har sett. Første gang jeg så den satt jeg seriøst og gråt, denne gangen fikk jeg tårer i øynene. Hvis du liker kjærlighetsfilmer med en fin og sterk historie burde du se denne. Jeg har bestemt meg for å lese boka bak filmen, fordi jeg likte filmen så godt.De to siste bildene ser kanskje ut som om de er fra samme scene, men det er de ikke altså. Jeg hadde egentlig tenkt til å legge ut bilde av den scenen som fikk meg til å gråte, men da ødelegger jeg litt av "det triste" for de av dere som vil se den, hehe.

Hva er den fineste filmen du har sett?

Living In A Winter Wonderland


Etter jul tror jeg nesten at jeg går i hi til våren igjen - det er alt for kaldt for meg nå. Det har vært -30 siden jeg sto opp i dag, og det kommer rim på øyenvippene mine så de klistrer seg sammen bare jeg går ut. Men samtidig er det koselig, for det blir ikke jul uten snø.
 
Er det kaldt hos deg?  

Dagens Tre Polyvore Antrekk

Siden det ikke har skjedd noe mer spennende hos meg enn at jeg er blitt kjempeforkjølet og ser ut som Rudolf med den røde, såre nesa mi, har det ikke vært så mye å blogge om. Derfor, tre polyvore antrekk jeg satte sammen i går kveld!

Antrekk 1


Antrekk 2

Antrekk 3


Hvilket likte du best?

Helgens innkjøp

Lørdag var det håndballkamper på Lillehammer, så når vi var ferdige med kampene dro vi på Strandtorget for å handle. Jeg ble helt ferdig med julegavene, og det er utrolig godt!

Litt uheldig bilde det første kanskje, men anyway;
   
Cardigan fra VeroModa                        Skjorte fra BikBok


Øredobber fra Pieces.

Det var det jeg kjøpte til meg selv, alt det andre var julegaver!

Er du ferdig med julegavene?

Vinneren av Blogg VS Blogg!

Selv om hun mistet to stemmer på grunn av stemming fra samme IP-adresse, vant Iselin Blogg VS Blogg!


Du kan trykke på bildet for å komme til bloggen.

Gratulerer!

It's Starting To Look A Lot Like Christmas

jul 002

fgdfg

jul 046

Det er mindre enn to uker igjen til jul, og jeg gleder meg til å komme i skikkelig julestemning! 

Har du kommet i ordentlig julestemning enda?

Jeg vant forresten en konkurranse hos Oda og Hanna, tusen takk!

December wishes

nylig oppdatert13
(Ups, øredobbene kom med to ganger)

Alt fra Forever21. Jeg elsker den siden, og kunne godt tatt alt det her! Bare så dumt det er så dyr frakt - det blir mer i frakt enn alle tingene tilsammen. En av de tingene jeg ønsker meg til jul er et gave kort på F21, så det ikke blir så dyrt for meg, hehe.

Likte du noe av det?

BLOGG VS BLOGG - STEM

Det innlegget her skulle egentlig komme i går.
Jeg har trekt ut to stykker til Blogg VS Blogg, og de to er Iselin og Ellinor!

bloggvsblogg2
Du kan stemme på den du vil skal vinne frem til søndag!

Edit; Jeg har sett at noen stemmer to ganger fra samme IP-adresse, så de stemmene som kommer fra samme IP-adresse vil ikke telle.

Meld deg på Blogg VS Blogg!

jul1

Jeg har bestemt meg for å ha en ny runde med Blogg VS Blogg! Bare skriv bloggadressen din, eller noe annet, som kommentar, så trekker jeg ut to stykker i morgen kveld eller på onsdag hvis jeg ikke får tid i morgen.
Kom igjen, meld deg på!

I heart Gingerbreadmen

kakebaker 028

kakebaker 018

I går kveld, og i dag har jeg og mamma bakt og malt kakemenn. Det er en juletradisjon - hvert eneste år har vi hjemmelagde kakemenn. Jeg liker veldig godt pepperkakemenn formene, de er utrolig søte.

Pleier dere og bake kakemenn?

Den nye kjolen min!

Jeg skrev på fredag at jeg hadde kjøpt en ny kjole, som dere egentlig skulle få bilde av i går - noe jeg ikke fikk tid tid siden jeg hadde besøk og filmkveld med jentene. Men, dere får se den nå! Jeg liker den veldig godt, og tror jeg skal bruke den på juleballet.

kjole 059kjole 055

Hva synes du?

Fremtidige ansiktsmalere?

Hele uka har vi ordnet ting til julemessa som skal være nå på lørdag. Jeg og noen andre jenter skal ha ansiktsmaling, og da måtte vi øve på det i dag. Jeg fikk bare prøvd å male på noen en gang, fordi jeg måtte dra til Otta for å få regulering nede. Når jeg var på Otta i dag fant jeg en utrolig fin kjole! Det blir juleballkjolen min, selv om jeg allerede har en jeg tenkte på å bruke. Men den kjolen jeg fant var så fin, at jeg rett og slett ble forelska i den! Bilde kommer i morgen. Men, anyway - jeg gleder meg til å se hvordan det går på lørdag med ansiktsmalinga, hehe.

ansiktsmaske osv 054
Søt, ikke sant? Elin er kjempeflink til å male!

ansiktsmaske osv 061
Kunster i aksjon, ja.

ansiktsmaske osv 077
Heheh, så flink jeg er. Synes du ble kjempekul jeg, Anne Gøril.

Så må jeg bare si rest in peace, Regine Stokke. Livet er utrolig urettferdig - ingen fortjener å dø så ung. Håper du har det bedre nå.

Har dere julemesse på skolen?

Walkin Closet

Er det noe jeg vil få meg når jeg flytter for meg selv, er et walkin closet! Tenk, så mye plass man får, og god oversikt - hvis det ikke blir for stort. Man ser jo også klærne mye bedre når de henger oppe i stedet for når de er brettet sammen inne i et lite skap. Jeg hadde ikke hatt noe i mot å hatt det som Mariah Carey har, for eksempel!

shoeclosetmariah2

mariahathome3

mariahcareyshoes
Google.

Det er lov å drømme. Ihvertfall, hvis det ikke blir stort og fint som Mariah sitt (noe det garantert ikke blir) så vil jeg få meg et mindre ett - bare det er walkin!

Fler enn meg som drømmer om et walkin closet?
hits