desember 2010

outfit 311210


Blazer H&M  Kjole Nelly

Nå sitter jeg og familien hos Kristin, hvor vi skal feire nyttåtsaften. Godt nyttår dere, snakkes neste år (HEHEHEE)! Blogger fra mobilen, så får ikke teksten der jeg vil.. Edit - har fikset på det nå, bare til informasjon.

Hva synes du?

best memories of 2010

Hadde det samme i fjor, så hvorfor ikke gjøre det samme i år også, hehe.

I februar var det UKM. Selve lokalmønstringen var ikke så spesiell i seg selv - men det var det å komme videre til fylkesmønstringen med både drill og film, og faktisk helt til landsmønstringen igjen med film som var kjempegøy.

I april var det konfirmasjonstur til Trondheim - som helt klart var det beste med hele konfirmasjonstiden.


I mai var det endelig tid for selve konfirmasjonen. Hele dagen var rett og slett perfekt, og jeg tror ikke jeg kunne hatt en stort bedre konfirmasjon, hihi.


I slutten av juni/starten av juli var jeg, Sigrun, Kristin, Hanna pluss noen foreldre på øyhopping i Hellas - i to uker. Det må være det beste minnet jeg har fra hele 2010, for turen var helt utrolig!
I slutten av juli dro jeg tilbake til Trondheim, sammen med mamma, pappa og broren min. Der feiret jeg bursdagen min, shoppet, bowla, gikk på kino hver kveld osv.

Var ikke sikker på om de ville bli vist på bloggen, så jeg tok de bort, hehe.

I august dro jeg, Sigrun, Kristin og Hanna alene på hytta til Sigrun, hvor vi var i 3-4 dager. Kjempekoselig!


I september var det "K-kveld" (kjoler, kjeks, komedie, kjærlighetsfilm) hos Elin, sammen med Kristin og Nina.

Elin daa.

I september var det en kjempefin Oslotur med verdens beste klasse. Gruer meg utrolig til vi skilles til våren..

Hun i midten er helt random altså.

I oktober dro jeg og familien til Montenegro for å besøke familie som har flyttet dit.


Desember har vært en utrolig bra måned. Den startet med EM på Lillehammer - og kampen vi så var fantastisk bra, og ikke minst stemningen!


Det var også juleball, og jeg synes det var det aller beste juleballet av de tre jeg har vært på med ungdomsskolen.
(Bare si i fra om jeg skal ta bort bildet, men det var det beste av oss fire)

Og selvsagt - julaften! Trenger ikke si mer enn det.

Hva er ditt beste minne fra 2010?

den siste dagen i 2010

Hallo dere!

Det er så rart å tenke på at i dag er det den aller siste dagen i 2010, og i morgen vil det være et helt nytt år. I 2011 skal jeg begynne på videregående og slutte på ungdomsskolen, jeg skal til Spania på håndballcup, jeg skal til New York og London - og sikkert mye annet. Synes alt går så fort jeg, hehe.

Uansett, i dag skal jeg og noen andre jenter opp til Anne Gøril og ake! Haha. Blir sikkert gøy! Men nå må jeg virkelig forte meg..


Hadde ikke tid til å ta bilde, så det blir et arkivbilde, som vanlig, hehe.

Hva skal du gjøre på den siste dagen i 2010?

mine nyttårsforsetter

Jeg har faktisk aldri laget meg noen nyttårsforsetter tidligere - men det har jeg faktisk gjort i år! Tviler på at jeg klarer å holde alle, men jeg skal virkelig prøve.

1. Få et mye sunnere kosthold / 2. Trene minst like mange dager i uka som jeg har gjort i 2010 / 3. Ha mye egentrening, jogge ofte / 4. Bruke mindre tid på data / 5. Ha god innsats siste halvåret på ungdomsskolen / 6. Bli flinkere til å bruke funksjonene på kameraet / 7. Ikke bruke så mye penger / 8. Legge meg tidligere


Har du laget deg noen nyttårsforsetter for 2011?

outfit 301210

Bluse BikBok Ring Lindex

Hadde egentlig tenkt til å poste dette før vi dro på familiemiddag i dag, men fikk typisk nok ikke tid. Jaja.

Hva synes du?

personlig almanakk_privat

For noen måneder siden vant jeg et gavekort på en personlig almanakk her fra hos Veronica, men kom ikke på at jeg hadde gavekortet før et par uker siden. Så tadaa, over ser dere resultatet, hihi. Likte den kjempegodt, spesielt det at jeg kunne legge inn alle de bursdagene jeg ville, ukens trening, vær og alt det der.

Hva synes du?

fine jenter
hehehehe har fått meg pannelugg hehehe hva synes dere????? =)=)=)=)=)=)=)

Chillern med potetgull og godteri hos Siggen sammen med Kristin, mens vi dør litt aav Wipeout. Vi har hatt en fotoshoot, som dere ser over. HEHEHEHE pene bilder.

Hatt en fin dag?

 

fairy dust


_privat

Hva synes du?

interesserte i en konkurranse?

Jeg har lenge vurdert å sette i gang en ny konkurranse, men har ikke klart å komme på en premie. I går kveld kom jeg på at jeg for en stund siden hadde tenkt til å gi bort en Lookbook invite, men kom aldri så langt. Det er jo ikke noen stor og flott premie og noen er sikkert medlem på Lookbook fra før, men det kan jo være noen som har lyst til å få en invitasjon til og bli medlem!


Er du interessert i en sånn konkurranse? Har du i tilfelle et forslag til hva konkurransen skal gå ut på?

 

#5 - prince charming

Image and video hosting by TinyPic_privat

Et ganske random bilde jeg tok for en stund siden, men ikke har postet enda, hehe. Har ikke fått tid til å skrive et ordentlig innlegg i kveld, fordi vi har hatt middagsgjester og i tillegg ble jeg satt til å oversette hele julebrevet pappa har skrevet til engelsk, for å sende det til familie i England. Koselig.

Hva synes du om bildet?

Og forresten, nå har jeg 100 følgere på Bloglovin - tusen takk! Statistikken er kjempebra nå, men jeg vet jo selvsagt at det er fordi Haawt linket til meg i går. Er uansett kjempe takknemlig til alle dere som er innom bloggen min!

lauren conrad - style

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Jeg fikk som sagt boka Style av Lauren Conrad jul, men selv om jeg ikke har begynt å lese den enda - er den utrolig inspirerende. Jeg har bladd gjennom den flere ganger, lest litt her og der og sett på alle de inspirerende bildene. Det er tips til hvordan man finner klær som passer forskjellige kroppsformer, hvordan man skal mikse klær, sminketips - og til og med tips til hvordan man skal pakke! Jeg elsker virkelig boka.

Har du lest boka til Lauren?

Til dere som lurer, tror jeg den er kjøpt på CDON, men finnes sikkert mange andre steder også. :-)

h&m spring
_privat Whops, skriften ble litt mørk.

Kom hjem til en H&M katalog i dag, og fant mye fint i den. Jeg elsker vår- og sommerkolleksjoner og blakker meg på de - men på den andre siden finner jeg sjelden noe fint i vinterkolleksjonene, så det går jo opp i opp. Skal se om jeg får bestilt meg et par ting i kveld (bestiller alltid for sent, så alt jeg vil ha er utsolgt.. Har lært med andre ord), før jeg drar bort til Nina med mange fra klassa.

Har du sett H&M Spring kolleksjonen?

#4 - happy girls

Image and video hosting by TinyPic
_privat

HAHAHA først og fremst, så faila jeg skikkelig med det forrige innlegget.. Det skulle liksom postes i dag tidlig, men i stedet for å trykke på lagre som utkast i går kveld, så trykket jeg på publiser. Så for å få det klart, så var jeg ikke på turnering i natt, men i dag. :-) Failfailfail.

Nå skal jeg spise hjemmelaget pizza, så fant ut at jeg bare poster et bilde i stedet for å ta meg tid til noe annet, hehe.

Hva synes du om bildet?

håndballturnering

I dag er det håndballturnering i hallen, og vi skal stille med et eget J16 lag! Vi kommer til å være de minste der, tror jeg, og kommer nok til å spille mot voksne. Haha, blir bra ja. Mye bedre enn å sitte hjemme i stolen og feite meg opp på all slags julekaker og godteri! Skrotten trenger litt mosjon nå ja! Selv om kondisen sikkert er verre enn ever..


Hadde ikke tid til noe "i nuet"-bilde, såå det ble et arkivbilde. Flotte greier.

Har du noen planer for dagen?

vintage books


_privat

Vi var på middag hos bestemor og bestefar før i dag, og jeg pleier alltid å gå rundt i huset å ta bilder av forskjellige ting. De har så mye gammelt og fint! Fant forresten frem noen gamle bøker jeg pleide å bla i når vi kom på besøk før, og de er så fine - og ikke minst gamle, de er fra barndommen til bestefar.

Hva synes du om bildene?

skiltene mine

Har fått et par spørsmål om jeg kan vise alle skiltene mine, og fortelle hvor de er fra - så here you go;

Image and video hosting by TinyPic
1. Jeg er ikke helt sikker, men vil tro at det er fra Kremmerhuset.

Image and video hosting by TinyPic
2. Kremmerhuset

Image and video hosting by TinyPic
3. Dorothea

Image and video hosting by TinyPic
4. Hellas

Image and video hosting by TinyPic
5. Håndarbeidsstua (lokal butikk, men skiltet finnes sikkert andre steder)

Image and video hosting by TinyPic
6. Julegave fra Kristin, så jeg vet ikke hvor det er fra.

Hvilke(t) likte du best?

gotta go

God morgeen, dere!

Den eneste grunnen til at jeg er våken så tidlig (ja, det er tidlig for meg når jeg har ferie), er at jeg og noen andre jenter skal stå i kiosken under en innebandyturnering. Tror det varer i rundt tre timer, så da snakkes vi når jeg kommer hjem. :-)


Tror dere vet hvilket ord jeg hadde tenkt til å bruke nå, som begynner på R, så jeg lar det være jeg, hehe.

Hva skal du i dag?

#3 - city lights

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Egentlig, så er det ikke noen "city lights".. Det er julestjerna i vinduet på kjøkkenet. Bare til deres informasjon liksom, tenkte dere ville ha stor nytte av å vite det.

Hva synes du?

julegaver

Julaften i går var utrolig bra. Vi hadde besøk av bestemor, bestefar og tanta til pappa, spiste julemat (♥) og åpnet pakker. Jeg fikk så utrolig mange fine gaver, og er jo kjempe takknemlig, hihi.

Det var noen som spurte om jeg kunne vise det jeg fikk til jul, så her er en del av det, men jeg tok ikke bilde av alt.

Fikk kjempefine øredobber og et nydelig smykke!
Lauren Conrad - Style og Mary-Kate & Ashley Olsen - Influence, lykke!
Edit:
Til dere som lurte på hvor man kjøper bøkene, så vet jeg at de har begge to på CDON.com hvor jeg fant de når jeg skrev ønskeliste, men du finner de sikkert andre steder og. Ja, Lauren Conrad boka er på engelsk. Jeg vet ikke om det er utgitt en norsk versjon.
Det var ikke akkurat en julegave, siden jeg egentlig skulle selge mitt 450D til mamma og kjøpe 550D for pengene pluss for mine egne, så det var på en måte et bytte, hehe.


GHD MIDNIGHT COLLECTION DELUXE! ÅÅÅH, LYKKE x10 000!

Hva var det fineste du fikk til jul?

outfit 241210


Genser og skjørt BikBok 


Ring Hellas

Som dere ser så ble det det første antrekket, hehe. Jeg likte det best, og det så ut som om de fleste av dere også gjorde det.

Nå, endelig er det ordentlig jul! Det lukter pinnekjøtt i hele huset, og familien er samlet, hihi. Først er det middag, så er det dessert og åpning av pakker - som jeg gleder meg!

Kos dere i kveld alle sammen!

Hva synes du om antrekket?

3 nøtter til Askepott

_Google

Åh, det blir ikke jul uten 3 nøtter til Askepott - og alle de andre julefilmene som går på tv i dag! Har sett på 3 nøtter til Askepott hver eneste jul, bortsett fra i fjor, og den er like fin hver eneste gang. Senere i dag er det Reisen til Julestjernen og Mikkes Jul som jeg også få med meg, hehe.

God jul alle sammen!

Ser du på 3 nøtter til Askepott? / Så du 3 nøtter til Askepott?

kvelden før kvelden

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicHEHEHEHHEHEH dør

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic_privat

Nå har vi sett Grevinnen og Hovmesteren, spist julegodteri, pakket inn litt julegaver og pyntet juletreet. Selv om jeg ikke har noe særlig med julestemning, gleder jeg meg utrolig til i morgen! Krysser fingrene for at julestemningen kommer da.

Er du i julestemning?

spørsmål og svar - e.l.f.

Endelig har jeg fått svart på de fleste spørsmålene dere hadde om e.l.f. Jeg er ikke veldig flink med sminke og har jo ikke de erfaringene som de som virkelig kan sminke har, men her er ihvertfall mine meninger. :-)

Generelt
E.l.f. sminke kjøpes på www.eyeslipsface.no, og frakt til Norge er på rundt 40 kroner. Når jeg har bestilt har jeg fått pakken 1-2 uker senere, men det varierer selvsagt hvor du bor osv.

Kvalitet
Til å være så utrolig billig, er kvaliteten bra. Det varierer veldig fra produkt til produkt, men jeg har stort sett vært fornøyd. Når man tenker på prisen, får man egentlig litt mer enn man betaler for - men om du er ute etter sminke med veldig bra kvalitet er nok ikke alle e.l.f.-produktene noe for deg.

Øyenskygge
Av alle øyenskyggene jeg har prøvd fra e.l.f. så liker jeg helt klart mineral øyenskyggene best. De koster litt mer enn de andre, men er helt klart verdt det.


Fargene Elegant og Seductive. Koster rundt 38 kroner.
Utrolig fine farger - spesielt Elegant - som faktisk sitter utrolig bra selv uten primer.

Leppestift
Jeg har prøvd to av mineral leppestiftene, som mildt sagt ikke er så veldig fine om du har tørre lepper. Ellers er de ganske bra, bortsett fra at de er litt for "harde".


Fargene Runway Pink og Natural Nymph. Koster rundt 38 kroner.
Natural Nymph er favoritten min, fordi jeg liker best nude leppestifter, hehe. I tillegg er den andre litt for rosa for meg.

Koster
Kostene fra e.l.f. er jeg faktisk veldig fornøyd med! Om du kjøper Studio kostene får du selvsagt bedre koster enn om du kjøper de som er mer "basic", men de funker de også. Jeg har en av Bamboo kostene dems også, og den elsker jeg rett og slett!


Basic fundation kost - Blushing, Bronzing og Blending kost (røyter litt) - Bamboo Blending Brush (som trenger en vask) -  Eyeshadow "C" Brush - Small Angeled Brush.

Jeg er kjempefornøyd med alle, bortsett fra Blushing, Bronzing og Blending kosten, som røyter og ikke er veldig myk.

Fikk du svar på noe du lurte på?

Og siden det har vært så mye snakk rundt det i det siste, føler jeg bare at jeg til slutt må si at dette innlegget ikke er i samarbeid med e.l.f. - det er et innlegg jeg selv har vagt å skrive fordi jeg fikk spørsmål om sminken.

coolstuff

For en stund siden kom jeg over nettbutikken Coolstuff.no, hvor de virkelig har mye kult! Det er noe for alle der inne, og noe for en hver smak. Mye nyttig, og mye unytting - men som rett og slett bare er kult. De har jo alt fra tøfler du varmer opp i mikrobølgeovnen og sjokoladefontene til gigantiske muffinsformer!

Noen av favorittene mine er;

"Blåseape Negletørker" - altså en liten ape som blåser neglelakken din tørr! Noe jeg virkelig trenger, siden jeg aldri gidder å vente til neglelakken tørker og ender opp med å ødelegge den..

"Slippies Boots" - tøfler du varmer i mikrobølgeovnen og som holder seg varme inntil 2 timer!
"Spionpenn", som kan filme!
"Scratch Map", hvor du kan skrape de stedene i verden hvor du har vært.
"Clocky" - en vekkerklokke som suser rundt på gulvet og som ikke stopper før du står opp og skrur den av. Perfekt for meg, hehe.


Noen av produktene du kunne tenkt deg?

Innlegget er i samarbeid med Coolstuff.no

nytt design

For noen dager siden vant jeg enda en ny header, fra Ellinor! Har jo hatt flere headere fra henne, og er alltid like fornøyd. Jeg fikk jo en av søte Mathilde for ikke så lenge siden, så det er litt kjedelig å bytte den ut allerede - for den er jo så fin og vinterlig. Men var så lei av designet mitt og bildene i sidemenyen at jeg måtte ordne på de, og da sto det mer i stil til den nye headeren.Hva synes du om det nye desinget?

strawberry crush
_privat

Kjøpte denne på Vita for noen uker siden, og må bare si jeg digger den! Anbefaler den virkelig.

Hva synes du om bildene?

hvilket antrekk?

Siden jeg som sagt liker å finne ut hvordan jeg skal pynte meg noen dager i forkant, prøvde jeg å finne ut hva jeg skulle ha på på julaften i dag. Fant tre antrekk, men klarer ikke helt bestemme meg for hvilket jeg skal ha. Derfor vil jeg høre deres meninger. Skal jo selvsagt bruke litt tilbehør til.

Bildene lyver litt - for antrekkene, spesielt det første og det andre, er mye penere i virkeligheten.

1.


2.


3.


Hvilket synes du var finest?

dagens leserspørsmål - juleball kjolen

Det var et par spørsmål som gikk igjen om kjolen jeg brukte på juleballet, så derfor tenkte jeg å svare på de spørsmålene i et eget innlegg.

Btw, nå som jeg endelig har fritid skal jeg svare på spørsmålene deres om elf! Svarene kommer nok i morgen. :-)

Hvor er kjolen fra?
Den er fra Charlotte Thorstvedt sin kolleksjon for BikBok.Hva koster kjolen?
Jeg kjøpte den til 299 kroner, men tror den egentlige prisen var 499 kroner.

Får man kjøpt kjolen nå?
Det tviler jeg egentlig på, fordi jeg kjøpte den i sommerferien - og da var den på salg. Du kan jo være veldig heldig å komme over den på en butikk, men som sagt så tviler jeg desverre veldig. Det går jo også an å se på finn.no o.l. om noen selger den brukt.Fikk du svar på noe du lurte på? Eller har du et annet spørsmål om kjolen?

forandring fryder

Haha, her kan dere se hvordan jeg så ut på juleballet i 8., 9., og 10. klasse. Er egentlig ganske flau over bildene fra 8. og 9... Herregud. Måtte ordne på munnen min på bildet fra 9. klasse for akkurat det gliset skal aldri se dagens lys. Ser ut som en heks. Jeg ser at jeg har forandret meg, spesielt fra i fjor og til i år. Egentlig fra 8. og.

Jeg kan ihvertfall si at jeg er mer fornøyd med hvordan jeg var i går enn hva jeg var i både 8. og 9. klasse, HAHAHA.

Synes du jeg har forandret meg?

juleball outfit

Kjole BikBok   Sko SkoringenDet nederste bildet er som dere sikkert skjønner ikke fra i går, men siden det ikke ble tatt noen bilder bakfra, måtte jeg bare bruke det, hehe.

Juleballet i går var utrolig vellykket, og det er nok det beste av de tre juleballene på ungdomsskolen jeg har vært på. Jeg danset hele kvelden, og fikk krampe i føttene til slutt. Lærerne tok på seg englekostymer og sang, jeg, Sigrun, Kristin og Sigri drillet, og det var forskjellige kroninger. Kjempegøy, men nå er det endelig ferie!

Noe som er ganske trist, er at det var vårt aller siste juleball på ungdomsskolen. Merker hvor lite tid vi har igjen sammen nå, det er jo bare et halvt år!

Hva synes du?

prom night

Heiheihalåå!

Nå er det bare noen timer igjen til ballet starter, og nå kjenner jeg at jeg begynner å glede meg veldig! Har pakket sammen sminke, kjole og sko og skal snart pelle meg bort til Kristin og ordne meg hos henne. Har egentlig ikke tid til å blogge mer nå, så da snakkes vi i morgen! :-)


Raandom.

Hva skal du i kveld?

ready for tomorrow


_privat

Åh, som jeg gleder meg til i morgen kveld - da er det endelig juleball! Håper virkelig det blir bra, for i år er det vi i 10. klasse som aragangerer det. Jeg er en sånn person som liker å legge frem alt av kjoler og sko jeg skal bruke kvelden før, men aner egentlig ikke hvorfor. Random fact om meg der ja.

Har du vært på juleball i år?

kakekarnevalet


_privat

Verdens desidert søteste film - kakekarnevalet! Hadde ikke sett den på flere år når den plutselig dukket opp på en av Disney filmene vi så i går. Elsker den!

Har du sett filmen?

disney night

Heei!

Just nu, så sitter jeg hos Elin - og vi har en Disney kveld med sjokolademousse og oreo! Har jo planlagt å ha en sånn kveld kjempelenge, og endelig fikk vi tid. Elin har jo så fantastisk mange filmer, så vi har rett og slett lagt en plan for hvilke filmer vi skal se utover natta, ehee..

Fler enn meg som ser likheten mellom de to neste bildene?

(Hun er ikke så stygg som hun ser ut som, HAHAHA lover dere)


Like? ;););););););)
.... mett..... .... dør....
Åååh, vi skal se Den Lille Havfruen! Helt klart en av de Disney filmene jeg liker best, hihi.

Har du en favoritt "gammel" Disney film? I så fall, hvilken?

presents


_privat

Endelig - nå blir det bilder igjen! Har jo snakket om objektivet mitt i hvert eneste innlegg de to siste dagene, men er det på plass.

Har spilt den siste håndballkampen før jul i dag, og det var skikkelig godt med en seier. Nå skal jeg ordne meg, pakke og dra til Elin for å overnatte der i kveld. Blir pizza, godteri, film og myee mer, hihi.

Har du hatt en bra dag så langt eller?

#2 - memories

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Ugh.. Har slukt en popcorn pakke helt alene. Neste år skal jeg bli sunn og få et mye bedre kosthold. Jaja, uansett. Det nye objektivet mitt kom i dag (!!), så jeg skal hente det på posten i morgen! Åh, endelig kan jeg ta bilder igjen! Det har jo bare gått to dager, men føles ut som to uker.

Hva synes du?

christmas dresses

Image and video hosting by TinyPic

På noen måter så elsker jeg desember, for det er en måned hvor man får mange anledninger til å pynte seg skikkelig, hihi. Alle kjolene er fra Asos, og jeg hadde ikke akkurat sagt nei til å få alle sammen inn i klesskapet mitt! Mange er ikke akkurat typiske julekjoler, men jeg hadde ikke hatt noe i mot å bruke de som det, hehe. Liker alle egentlig, men de fire første er nok favorittene.

Hvilke(n) likte du best?

danseløve

Siden det er juleball på mandag, skal vi ha en dansedag i morgen hvor vi liksom "går gjennom" alle dansene. Polka, gammeldans, swing og gud vet hva. Juleballet vårt er så sykt.. gammeldags. Folkemusikk og folkedans. Hadde gitt mye for å ha et ordentlig juleball. Men det er jo gøyere enn hva det høres ut som, egentlig. Jeg skal slutte å være så pessimistisk.

Jeg er så forferdelig dårlig i pardans, så jeg gruer meg alltid til dansedagen. I tillegg får vi servert grøt. .... ........... Føler at jeg er ganske så alene om å ikke like det. Skal forresten vise dere kjolen min (selv om jeg har gjort det før) når jeg får kamera igjen!


Fordi jeg ikke liker grøt.

Liker du grøt? Hahaha dør.

at the moment
Fuglen har tatt kjønnsoperasjon. Ble bra. Trorj eg burde vurdere en operasjon selv, ser ut som en heks.

Heei! :-) Dro til frisøren og stripet håret like etter skolen, så kom hjem veldig sent. Hadde jo tenkt til å vise dere hvordan det ble, meen som sagt er jeg stuck med et webcamera og et zoomobjektiv at the moment. Se you later alligator, Kristin begynner å bli uålmodig.

Hatt en fin dag?

stilikon : lauren conrad

Fant et påbegyt innlegg om Lauren i arkivet, så bestemte meg for å fullføre det siden jeg, ja.. ikke har kamera.

Lauren Conrad er ikke bare stilikonet mitt - hun er forbildet mitt på flere måter. Uansett hva hun har på seg ser hun bra ut, samme hvor enkelt det kanskje er. Hun er utrolig nydelig og håret hennes er perfekt. I tillegg virker hun utrolig jordnær og skriver utrolig bra bøker. Om dere ikke har lest bøkene i L.A. Candy-serien enda, anbefaler jeg de virkelig. Hun har også kommet ut med en bok som heter Style, som jeg gleder meg skikkelig til å lese, hihi./weheartit

Hvem er ditt/dine stilikon eller forbilde?

just my luck

Faen. Skulle opp å ta noen bilder, satte kameraet på stativet og snudde meg for å finne minnebrikken. Bang sa det og stativet veltet. Objektivet fikk seg en smell, og vil ikke virke. Nå er jeg utrolig forbanna på meg selv som ikke sjekket at kameraet sto ordentlig før jeg snudde meg, for nå sitter jeg her uten kamera. Jeg er utrolig avhengig av å ha et kamera, ikke bare som blogger, men også som person. FML, big time. Jeg ha et kamera, spesielt nå som det nærmer seg både juleball og jul. Så nå blir jeg nødt til å bruke nesten 1000 kroner som jeg kunne brukt på et helt nytt kamera på et nytt objektiv, fordi mamma skal kjøpte det av meg.. ÆDGDFGKLHFG. Jeg ødelegger alltid viktige og dyre ting.

Går og dør jeg.Fler som også alltid ødelegger ting?

DIY - armbånd

Okei, det her er jo utrolig enkelt og jeg regner med at flere vet hvordan man kan lage slike armbånd fra før - men hvorfor ikke, hihi. Tar maks 10 minutter å lage to stykker.

Det du trenger;1. Knyt båndet mellom to perler, altså på selve strikken.


Lag en sløyfe, og voilà.


2. Legg to armbånd oppå hverandre, og snurr båndet rundt begge to.


Knyt sammen i enden, eller lag en sløyfe hvis du har bånd til overs.


Haha, sykt enkelt. Fikk forresten 6'er på muntlig i dag! Fy søren, det var godt å få igjen for alt det strevet jeg la i det. Skal på mørkekjøring om ca. en time, så da blir det litt sen blogging i kveld.

Like?

siste innspurt

Akkurat nå ser jeg utrolig frem til klokken 12.00 i morgen. Da er jeg ferdig med den forferdelige muntlige tentamen. Har ingen forhåpninger i det hele tatt, både fordi jeg må kunne tre A4-sider så godt som utenat og fordi jeg overhodet ikke har vært motivert til å jobbe.
Sykt fancy bad mamma og pappa har. Blått gulv er tingen.

Etter å hatt rumpa plantet i en og samme stol siden klokka 12 i dag (!!!), fikk jeg seriøst nok og la meg inn på badet. Utrolig godt egentlig. Etter i morgen skal jeg ikke blogge mer om lekser og prøver før til neste år! Fy så godt det skal bli.

Utrolig uinteressant og meningsløst innlegg. Welcome to my life.

Ønsk meg lykke til i morgen da!

pictures

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic_privat

Haha, så utrolig nøkkelfokus det har vært på meg i dag. Tror jeg har fått en ny obsession. Men nå må jeg fortsette å øve til den muntlige tentamen. Har sittet med det foran meg i omtrent hele dag, men har vel egentlig ikke gjort annet enn å stirre på det.

Hva synes du om bildene?

give it to me #2


weheartit

Først og fremst - det her er mitt 900 innlegg på blogget! Herregud sier jeg bare. 900 innlegg.

Jeg har så utrolig lyst på en nøkkelring, som på bildene over. Synes de er så utrolig fine! Ønskelisten min blir lenger og lenger for hver dag, men vurderer å skrive på en sånn ring.

Like?

#1 - right now

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Til dere som lurer - nei, jeg finner ikke på teksten selv. Den finner jeg på weheartit, og skriver på mine egne bilder. Er ikke bare mange inspirerende bilder på weheartit, men også utrolig mange quotes. Nå skal jeg se kamp - heia Norge!

Hva synes du om bildet?

studying = student + dying

Herregud, tror det er tredje gang jeg har akkurat den overskriften. Teit. Jæjæ. På tirsdag har jeg muntlig tentamen i norsk - og gjett hvilket tema jeg fikk?

.......

Wait for it..

...

Litteratur - nyromantikken! Skyt meg, noen. Det var enten aviser, dialekter eller litteratur - og jeg fikk selvsagt litteratur. Jeg bare;Vi har lesedag i morgen til å forberede oss, men jeg tror jeg trenger så mye tid som mulig til å lære meg stoff om nyromantiske tekster, samtidstekster og Knut Hamsun. Herlig altså.
Jaja. Back to work.

Peace out 'a dere!

Skal du ha, eller har du hatt muntlig tentamen/eksamen?

skilt
_privat

Slo virkelig til med overskriften som dere ser. Overrasker meg selv noen ganger altså.

Uansett, fikk det supersøte skiltet i kalenderen i dag. Mamma skjønner virkelig hva jeg liker, har fått så utrolig mange fine ting så langt.

Like?

 

ny header

Endelig fikk jeg tid til å ordne litt på designet, og ikke minst sette inn en ny, fin header. Denne er laget av Mathilde, fordi jeg vant i julekalenderen på bloggen hennes. Passet veldig bra med ny header nå, siden den andre ikke var så veldig vinteraktig, hehe.

Hva synes du om headeren?

EM på Lillehammer - bildedryss

Har ikke fått blogget før nå, fordi jeg, Sigrun og Kristin dro en tur på senteret etter at jeg sto opp. Etterpå har jeg og Sigrun kost oss med julekaker og julemusikk - mens vi har sett på alle bildene som ble tatt på EM i går. Herregud for en kamp. Norge er uten tvil verdens beste lag, med verdens beste keeper! Var faktisk på tv også!

Ble veldig mange bilder, men har plukket ut de beste.
BARSKE DAMER PÅ KAMP!
SUPERTÅ!!!


<3<3<3<3<3


Var over 9200 tilskuere - fy søren for en stemning!
Hanna og Mari søtinger.

Så du kampen i går? I så fall, så du oss? Hehe.

HEIA NORGE!

Heiheiheei!

Åh, nå er jeg utrolig gira og gleder meg så utrolig mye til å se EM-kamp på Lillehammer! Har jo faktisk aldri sett en "live" landslagskamp, så det blir supergøy. Landslags t-skjorte, rød håndballgenser, flagg og fløyter er selvsagt med, så nå er jeg klar for kamp! Se etter oss på TV da, hihi.

Image and video hosting by TinyPic

Har ikke tid til å ta bilde, så blir arkivbilde. Men nå må jeg gjøre meg klar til å dra!

Skal du se kampen - enten på TV eller i Håkons Hall?

så mye å gjøre, så lite tid

Hadde jo som sagt planer om å poste et innlegg hvor jeg svarte på spørsmål om e.l.f. i dag, men rakk det ikke før jeg dro på håndball og nå er det litt for sent. Skal prøve å få det til i helga! I tillegg skal jeg ordne nytt design siden jeg har vunnet en header i julekalenderen til Mathilde, men har ikke hatt tid til det heller. Uff. Døgnet skulle hatt mer enn 24 timer.

I morgen skal jeg og de fleste jentene fra håndballaget til Lillehammer og se to håndballkamper, blant annet Norge - Ungarn! Gleder meg utrolig mye! Drar rett etter skolen, men skal nok poste et innlegg før jeg drar - og kanskje mens jeg er på Lillehammer.Får du tid til å gjøre alt du vil? Hihi.

put a ring on it
_privat

Bare fordi jeg fikk så lyst til å ta bilder, hehe. Er så utrolig trøtt, men må prøve å komme litt på forskudd når det gjelder lekser neste uke. Har over 40 oppgaver i matte, og jeg har vel kanskje gjort 10 av de..

Skal prøve å svare på litt spørsmål om elf sminken litt senere i dag, så om det er noe du lurer på så må du bare spørre nå. :-)

Hva synes du om bildene?

outfit 081210

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Genser BikBok

Åh, som jeg elsker genseren min. Har jo faktisk hatt den i nesten tre uker, men det har vært mye julemusikal og så kaldt at jeg ikke har fått anledning til å bruke den før nå. Fin er den ihvertfall, og supergod!

Hva synes du?

elf makeup

For ca. 2 uker siden bestilte jeg litt sminke fra elf, siden jeg trengte påfyll til jul - og i dag kom det! Begynte å bli nervøs for at det ikke skulle komme til juleballet, meen joda. Nå skal jeg forte meg ut og ta litt outfit bilder, håper bare det ikke er for mørkt for å få et bra nok lys.

Anyway, det jeg bestilte (skal skrive på farger osv når jeg kommer hjem);Har du bestilt fra elf før?

snow pt. 2

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic_privat

Redigerte fort noen av bildene jeg tok i går, både fordi jeg liker å gjøre det og fordi jeg ikke har tatt noen andre bilder i dag. Logisk nok siden jeg har vært hjemme i knapt to timer i dag, hehe. Har også vært veldig dårlig til å svare på spørsmål i det siste, men har hatt en del å gjøre.

Hva synes du om bildene?

hei og hade

Halloo!

Kom hjem fra skolen for ca. 10 minutter siden, og skal ut igjen om et kvarter. Skal tilbringe 4 og en halv time på skolen, på trafikalt grunnkurs. Fant ut at når jeg har kommet hjem igjen i kveld, så har jeg tilbrakt rundt 10 timer i klasserommet på en dag! ♥ Det er vel alles drøm, tenker jeg.


Uff, så raandom.

Hva skal du i dag?

outfit 061210

Image and video hosting by TinyPic
Mehehe, måtte bare.
Cardigan BikBok

Kjedelig og basic, men følte at jeg nesten måtte poste et outfit igjen snart - er så utrolig lenge siden sist. Siden det har vært så kaldt har jeg bare slengt på meg det varmeste jeg fant i klesskapet og ikke brydd meg om hvordan det så ut. Ikke så fint at det fortjener et eget blogginnlegg altså.

Hva synes du?

snow
_privat

Gjentar egentlig meg selv når jeg sier at jeg synes naturbilder kan bli ganske kjedelige, men samtidig fine. Ikke min sterkeste side når det gjelder fotografering for å si det på den måten, men om vinteren kan jeg bare ikke la være. Var så "varmt" i dag - "bare" -20 grader - at jeg bare måtte ut. Utrolig feil å si at -20 er varmt, men når det har vært rundt -30 den siste uka så.. ja.

Hva synes du om bildene?

dreams
_privat

Hihi, dagens kalendergave! Et utrolig søtt skilt som enten skal henge over senga sammen med de andre skiltene eller på døra. Passer jo best å ha det over senga siden det står Dreams, men det er så fult fra før, mehe.Nå skal jeg løpe ut i skogen å ta litt bilder før det blir for mørkt!

Hva synes du?

 

gårsdagens innkjøp

Image and video hosting by TinyPic
Kjole H&M

Image and video hosting by TinyPic
Cardigan BikBok

Image and video hosting by TinyPic
Pysj shorts Lindex  / Kjøpte den altfor stor, så må nok byttes i en mindre - for den var så søt!

Image and video hosting by TinyPic
Daffedress BikBok

Kjøpte som sagt lite til meg selv, siden jeg først og fremst skulle kjøpe julegaver. Er i grunn fornøyd uansett selv om det bare ble basic ting - spesielt siden jeg fant kjolen! Prøvde den sist jeg var på Lillehammer, men da var det bare igjen i 38, noe som var altfor stort. Den blir nok kjolen jeg bruker på julaften eller nyttårsaften, hihi.

Likte du noe?

kalendergave

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic_privat

Er det en tradisjon jeg ikke klarer å slutte med, så er det pakkekalender. Man blir aldri for stor, spør du meg. Anyway, i dag fikk jeg den utrolig søte koppen! Lovelovelove.Nå fikk vi besøk, så jeg må kaste meg i dusjen. Vi vant forresten kampen i dag, yeey!

Hva synes du?

heiaa skjååk

Nå drar jeg straks bort i hallen for å spille håndballkamp! Håper det går bra i dag, fordi vi har ikke gjort det så veldig bra i serien i år. Men til vårt forsvar, så spiller vi mot nesten bare -94 og -93 modeller, mens vi er yngre alle sammen. Jaja, må løpe!


Gjett hva? ARKIV BILDE HEEHEHHEHE.

Ønsk oss lykke til da!

s l i t e n

Hei dere!

Herregud, så sliten jeg er i beina! Har vel gått inn og ut av butikker i nesten 7 timer. Jeg strevde skikkelig med julegavene (og da mener jeg skikkelig), men fikk til slutt kjøpt nesten alt jeg trengte. Har så utrolig lyst til å sove lenge i morgen tidlig, men plikten kaller holdt jeg på å si - håndballkamp mot Ringebu i morgen! Skal vise det lille innkjøpet i morgen.


Har ikke tatt noen bilder i dag - så derfor valgte jeg ett fra den første mappa jeg fant. Har brukt det før, men det har jeg nesten gjort med alle bildene mine, hehe.

Vil dere se innkjøpet i morgen? Hehe, kreativiteten er på plass ser dere.

rise and shine sunshines

Goood morgeen! I dag er det juleshopping i (på?) Lillehammer med Sigrun, Kristin og noen av mødrene våre, pluss at vi skal møte Hanna som også er der. Sist jeg var på julegaveshopping i Lillehammer endte jeg opp med NULL julegaver.. Helmaks altså. Men siden jeg som vanlig har dårlig tid må jeg skynde meg litt. Hehehee.Hva skal du i dag?

jul på rommet mitt


_privat

Mamma har mast på meg i flere uker om at jeg må rydde rommet mitt, men flink som jeg er gjorde jeg det ikke før.. nå. Siden jeg først var i gang, pyntet jeg like gjerne litt til jul mens jeg hørte på julemusikk. Hehe, koooos. Men nå skal jeg på filmkveld, så må stikke!

Har du pyntet på rommet ditt? Haha, lamee.

svar på ting dere ofte spør om

Hvilket kamera bruker du?
Jeg bruker Canon EOS 450D. Har skrevet et innlegg om det, som dere kan lese her.

Hvilket redigeringsprogram bruker du, er det gratis og hvor laster jeg det ned?
Jeg bruker Photoscape og Paint.net, som begge to er gratisprogrammer. Det er flere steder å laste de ned, bare google "Photoscape free download" eller noe sånt.

Er krøllene dine naturlige?
Jepp, 100% naturlige.Har du regulering?
Ja................................. :(:(:(:(:(

Hvor lenge skal du ha regulering?
Har hatt det i ett år, og skal ha det i ett år til.

Hvor er kjolene i dette innlegget fra?
De er fra www.lipsy.co.uk - men er dessverre utsolgt.

Sånn! Bestemte meg for å samle opp noen spørsmål jeg har fått ganske mange av, og svare på de en gang for alle. Hvis det er noe mer dere lurer på, så kan dere bare stille spørsmål her - jeg skal bli flinkere å svare!

Fikk du svar på noe du lurte på?

november outfits

1. november

2. november

14. november


22. november

Favoritt antrekkene mine for november. Ganske få, i forhold til det det pleier å være. Det er jo fordi det ble veldig kaldt i november, og jeg begynte å kle meg varmt og ikke nødvendigvis så fint, hehe.

Hvilket antrekk likte du best?

snow globe

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg og spiser julemenn, hører på denne sykt fine julesangen og retter matte tentamen. Herregud, jeg fikk en sterk 5'er på mattetentamen, og var kun 4 1/2 poeng unna 6! Mattetentamen!! Herregud så glad jeg ble. Det er jo snart juleferie, og julestemningen kommer sakte men sikkert, hihi.

Hva synes du om bildet?

http://tumblr.com/

De siste ukene har jeg vært helt hektet av Tumblr, som er en annen form for blogging. Jeg poster for det meste bilder, som jeg finner på weheartit eller som jeg "reblogger" fra de jeg finner - noe som er en veldig fin måte å samle bildene på siden jeg ikke blogger om de på den bloggen her.
Min Tumblr - www.vintagemoments.tumblr.com, hihi.

Har du Tumblr? I så fall, legg igjen en link!

todays accessories
_privat

Elsker beltet, men har ikke brukt det så ofte. Sitter hos Kristin nå, og burde egentlig gjøre engelsken til i morgen - så da slutter jeg her.

Hva synes du?

hits