desember 2011

2012

Godt nyttååår!

latskap

Livet etter julaften har vært nesten 100% latskap. Jeg har spist, spist og spist - og sett flere filmer om dagen. Herregud for et liv. Men så er det jo jul en gang i året (heldigvis?). Uansett, i går var det klassefest for gamle klassa fra ungdomsskolen, i kveld skal vi på besøk og i morgen tidlig drar vi til Eid. Derfor kan det hende at bloggingen kommer til å fortsette å være dårlig .. frem til neste år, faktisk.


Fikk nytt objektiv til jul!! Canon EF 50mm f/1.8 II - elsker det.
_privat

Hva gjør dere i kveld?

 

outfit 241211


Kjole fra BikBok

 

december 24th

Åh, julestemning.Tre Nøtter til Askepott, Reisen til Julestjernen, Donald Duck og Vennene hans, juletre i stua, gløgg og pinnekjøtt - er det jul. Vi har akkurat spist middag, så nå er det snart åpning av gaver og dessert.

Antrekk kommer i morgen, orker ikke bruke tid på det akkurat nå. :-) Kommer sikkert et innlegg om gavene jeg fikk også senere i uka.


Good jul fininger

 


kvelden før kvelden


_privat

Herreguud, har vært verdens verste blogger den siste uka. Sist gang var liksom på søndag. sorryyy

Uansett. Treet er pynta, julegavene er levert, jeg har sett Grevinnen og Hovmesteren og nå står Hjemme Alene på tven. Selv om jeg ikke har noe særlig med julestemning kan jula egentlig bare komme. Litt rart å tenke på at neste år blir det amerikansk jul, og to år til neste gang jeg kan feire jul hjemme.

Noen som har fått julestemningen?

innkjøp


BikBok


Vero Moda


Lene V


BikBok

Jeg kjøpte ikke så veldig mye på Lillehammer på fredag, men gensere (spesielt litt varmere gensere) har jeg bruk for.

siste frist for å bli med i konkurransen

Trekker vinneren av konkurransen i kveld, så nå er det siste frist for å melde seg på. :-)

Bli med her.

Avsluttet - vinneren er Silje!

Oh.

Heiheei.

Nå er jeg ferdig med alt som heter tentamen, og egentlig det meste som har med skole å gjøre. Jeg kan egentlig ta juleferie allerede nå, hihi.

Forresten blir konkurransen avsluttet i morgen ettermidddag!

Har akkuratt sett Norge slå Kroatia, så nå blir det semifinale! Flere som så på kampen? :-)

121211

For en fin uke det kommer til å bli! Hadde tentamen i sidemål i dag, lesedag i morgen, engelsk tentamen på onsdag og på fredag blir det en tur til Lillehammer. Herregud, det er snart jul jo.

Husk konkurransen under!

Hva har du gjort i dag?

KONKURRANSE - avsluttet

Endelig en ny konkurranse - i samarbeid med Personlig Almanakk kan dere vinne en egen designet almanakk! Hadde en slik konkurranse tidligere i år, i tillegg til at jeg har en slik selv - som jeg har vært veldig fornøyd med. Du kan velge mellom tre størrelser - og du kan ha alt fra sudoku til ruter hvor du fører opp ukens trening. Det beste av alt er nok kanskje det at man velger selv hvordan den ser ut!

Det dere må gjøre for å bli med i konkurransen er å like Personlig Almanakk på Facebook (link), og skrive en kommentar under om at det er gjort. Husk å ta med bloggadresse og/eller e-post.


Et eksempel på hvordan det kan se ut.

Konkurransen er avsluttet

blogkeenFor en liten stund siden registrerte jeg meg på Blogkeen - et samlested for blogger, lignende Bloglovin - og i går kom det en pakke i posten! Som dere ser fikk jeg neglelakk, falske øyenvipper og drops.

Er dere medlem på Blogkeen?

katt
_privat

Tok disse bildene for flere måneder siden, men har aldri fått postet de.

Er det forresten noen av dere som har tips når det gjelder gode objektiver til Canon EOS? :-)

rommet mitt - bilder

Ok, først og fremst - siden jeg har sånne slitsomme trevegger blir alltid lyset så gult/rødt/mørkt. Altså ikke noe fint på bilder.


_privat

Hva synes dere?

life isn't about waiting for the storm to pass


_privat

Brukte nesten hele gårsdagen på å rydde, tørke støv og ommøblere bittelitt på rommet mitt i går - og i dag har jeg tatt en del bilder siden det er en del av dere som har spurt om å få se det. Benyttet sjansen når det var helt ryddig, hehe. Bildene kommer nok i morgen, eller senere i uka. :-)

november outfitsEn favoritt?

december 1st


_privat

Nesten ikke snø, 1. desember og to varmegrader. Ikke akkurat som det var i fjor, med mye snø og mer enn -30 grader. Altså, jeg skal egentlig ikke klage siden jeg hele tiden har sagt at jeg trenger ikke snø på bakken før 1. desember - men jeg griner om det ikke blir snø til jul. Helt greit for meg at det ikke er så kaldt, men isen og regnet kunne gjerne blitt byttet ut med litt snø. Null julestemning her akkurat nå.

.. men det hjalp litt å se på Blåfjell da. 

 

 

hits