Makeup

makeup


_privat

Iiih, se hva jeg fikk i posten i dag! Var en av de 200 bloggerne som fikk tilsendt en gavepakke med fire forskjellige produkter fra Max Factor, og gleder meg skikkelig til å teste de ut! Skal skrive et innlegg om hva jeg synes når jeg har fått brukt de litt.

Flere som har fått tilsendt produkter fra Max Factor?

e.l.f. makeup

En gang i sommerferien bestilte jeg en pakke fra e.l.f., og sa at jeg skulle fortelle litt om produktene jeg fikk etter å ha brukt dem en stund. Jeg har tenkt at jeg skulle ha gjort det lenge, så endelig fikk jeg meg til å ta bildene. Under er favorittene mine av det jeg fikk (det er enda en kost jeg ikke har prøvd enda, så den ble ikke med), som jeg er veldig fornøyd med!

Nail Polish i fargene White og Gum Pink (finnes her)Når du kjøper en neglelakk for under 10 kroner (jeg kjøpte når det var 50%) er ikke forventningene de største. Men herregud, jeg elsker de! De tørker fort, og holder minst like lenge som neglelakkene fra Isadora!

Mineral Booster (finnes her)

Tror det her favoritten av det jeg bestilte! Det er et pudder som brukes over fundation eller alene for å gi "photo finishing touch". Huden blir utrolig myk og ser helt plettfri ut. Heldigvis bestilte jeg den største størrelsen, selv om den er ganske drøy i bruk.

Mineral Eyeshadow i fargen Mysterious (finnes her)

Jeg har to av mineral øyenskyggene til e.l.f. fra før og er superfornøyd - men den her er nok den jeg liker aller best av de tre. Den har en lilla/grå farge og såvidt litt glitter i seg. Superfin!

Bamboo Powder Brush (finnes her)Utrolig myk og god børste - helt perfekt til å påføre pudderet over (og andre pudder selvsagt)

Har du prøvd noen av de samme produktene?

big bold mascara

På tirsdag fikk jeg en pakke i posten, som inneholdt den nye maskaraen fra Isadora - Big Bold Mascara. Over 1200 hadde meldt seg på, og jeg var en av de 200 heldige! Har brukt den hver dag de siste dagene, og er utrolig fornøyd! Den gir faktisk veldig mye volum og lengde, og klumper ikke noe særlig så lenge man er "lett på hånden". I tillegg er børsten veldig stor, og det er jo et pluss.


_privat

Har du prøvd Big Bold Mascara?

isadorautvalgt

e.l.f. pakke i posten

En gang i forrige uke hadde e.l.f. 50% på absolutt alt, så jeg klarte ikke å la være å sende inn en bestilling. Fikk ti produkter som egentlig kostet rundt 300 kroner til rundt 150 kroner - og det er jo ikke noe man får hver dag. Jeg har stort sett vært ganske fornøyd med sminken derfra (spesielt mineral produktene!), og det er jo vært den lille prisen man betaler. Men nå er det stopp - jeg skal ikke kjøpe noe mer på internett før New York, og etter tirsdag skal jeg prøve så godt jeg kan å spare penger. Basta.


Den brune neglelakken er litt mer grå-brun enn det bildet viser. I tillegg kjøpte jeg en mappe til å ha koster i, men den ble ikke med på bildene.

Vil dere høre hva jeg synes om produktene etter å ha brukt de en stund, eller?

premie i posten

En liten stund før jeg dro til Spania vant jeg en konkurranse hos Amanda, hvor premien var et sett med FAST shampoo, balsam og en kam. Det passet helt perfekt siden jeg savner lengden håret mitt hadde før jeg klipte det for noen uker siden, og FAST får visst nok håret til å vokse nesten 50% raskere. Gleder meg skikkelig til å teste det, og se om det virker!


_privat


Har du prøvd produktene fra FAST? Om du har det, har de virket på deg?

Jeg hadde forresten blitt glad om dere ville stemt på kjolen min her. :-)

nailpolish

Jeg bruker egentlig neglelakk hele tiden, året rundt. Som oftest bruker jeg lyse farger som hvit og lyserosa, men kan også bruke knalle farger som rød og blå. Liker veldig godt neglelakkene fra IsaDora, spesielt siden de har så mange fine farger å velge mellom!


Flink som jeg er klarte jeg å knuse den ene rosa når jeg skulle sette den på plass igjen.. Den som var så fin, og ikke minst ny.. :(


_privat

Hva er din favorittfarge når det gjeder neglelakk?

perfumes

For noen dager siden fikk jeg et spørsmål om hvilke parfymer som var favorittene mine, så tenkte å vise dere de parfymene jeg liker aller best, hehe.

De to jeg bruker mest for tiden er Miss Dior Cherie L'eau og MOSCHINO Funny. Kjempegode og "lette" lukter begge to.Andre parfymer jeg synes er kjempegode og har brukt mye før er LACOSTE - Touch of Pink, Jennifer Lopez - Live og VERSACE - Bright Crystal.


_private


Hvilken parfyme bruker du?

svar på spørsmålsrunden - hår og sminke

Krøller du håret ditt?
Nei, krøllene mine er helt naturlige.

Hvilke hårprodukter bruker du?
1. Trevor Sorbie - hårkur / 2. KMS - Silk Sheen / 3. Cutrin - kur for krøller / 4. Lee Stafford - saltvannsspray / 5. Lee Stafford - varmespray

Siden jeg har krøller er jeg ganske avhengig av å ha fuktighetsgivende produkter, siden håret mitt blir fort tørt.

Hvordan styler du håret ditt? Det er så nydelig!
Hehe, takk! Nei altså, så gjør jeg egentlig ikke noe spesielt. Det eneste jeg gjør er å kure det etter at jeg har dusjet, og av og til bruker jeg litt saltvannsspray. :-)

Kan du lage en video av hvordan du styler håret ditt på det bildet der?
Det kan jeg helt sikkert gjøre en gang, men da blir det en video som mange har laget før meg for å si den sånn, hehe.

Kan du lage sminkevideo, eller et innlegg om hvilken sminke du bruker?
Hehe nei, video tørr jeg ikke. Har allerede laget et innlegg om hvilken sminke jeg bruker, nemlig. Jeg har endret litt på hvilken sminke jeg bruker, så skal se om jeg får lage et "oppdatert" innlegg.

Hvilken rettetang bruker du når du retter håret?
Jeg bruker en GHD rettetang. Elsker den - den er superbra og verdt alle pengene! Før brukte jeg opptil 1 time på å rette hele håret, men med GHD bruker jeg kun 10-15 minutter!

Kan du lage hårvideo?
Kanskje, hehe.

Hva slags shampoo og balsam bruker du til håret ditt?
Akkurat nå bruker jeg Toni&Guy for krøllete hår (de rosa flaskene hvis noen skulle lure på det) - og er veldig fornøyd!

Har du den naturlige hårfargen din nu?
Jepp. :-) Har stripet det litt, men selve hårfargen er naturlig ja.

Fikk du svar på noe du lurte på?

anbefaling - everyday minerals

Nå har jeg fått testet produktene jeg fikk tilsendt av Everyday Minerals i noen dager, og her er mine helt ærlige meninger. Produktene er sponset av Everyday Minerals, men jeg får ikke betalt for å skrive innlegget.

1. Bronzer i fargen Soft Bronzer. Kan kjøpes her.
Jeg elsker denne! Fargen er veldig naturlig, og man blir ikke alt for brun. Jeg er ganske bleik fra før, spesielt nå om vinteren, så den er helt perfekt for meg. Den jevner ut huden, og man trenger ikke bruke mye. Den er perfekt!

Før (dør av bildet.......)


Etter2. Blush i fargen Come What May, kjøpes her.
Fargen på blushen er kjempefin, men det at den er glitrete gjør at den passer bedre til fest enn hverdag. Jeg må også bruke en god del for å se fargen ordentlig - men ellers er den helt fantastisk fin.

Før


Etter3. Øyenskygge i fargen Passion Passport.
Åh, den her er så praktisk! Man kan bare "rulle" på øyenskyggen (selve øyenskyggen ser dere lenger ned, da skjønner dere bedre hva jeg mener), og så er man ferdig! Jeg har brukt den hver dag i det siste, bare at jeg har brukt fingeren og dratt den litt utover så det ikke så se så pyntet ut. Elsker den!

Venstre - dratt utover  Høyre - ikke gjort noen ting
Image and video hosting by TinyPic

Blushen, bronzen og øyenskyggen.Fargene og glitteret kommer ikke så godt frem på bildene, dessverre. Fikk ikke tid til å ta så mange bra, siden jeg måtte stresse til trening, hehe.

Kunne du tenkt deg å prøve noen av disse?

sponsorpakke

Kom hjem til en sponsorpakke i dag, fra Everyday Minerals! Har ventet en stund på pakken, men når den ble sendt fra USA midt i "julestriden" så er det ikke rart at det tok litt tid. Gleder meg veldig til å teste ut produktene og senere anmelde dem for dere, etter å ha testet de ut selv i et par dager!


Klarte ikke å holde pakken rolig, og utrolig nok ble dette det beste bildet..


Har du prøvd sminken fra Everyday Minerals?

Det innlegget her er ikke i samarbeid med Everyday Minerals selv om produktene er sponset av dem, valgte selv å skrive et innlegg om at jeg har fått pakken.

baby blue and creamy nude
_privat

Edit: HAHAHA FAIL. Skrev Baby Pink - mente selvsagt blue.

Fikk en liten impuls i sted, nemlig å bruke to forskjellige farger på neglene. Sist jeg gjorde det var vel i den såkalte "fargerike perioden" min, hvor jeg blanda knall gul og knall oransje nelglelakk, mens jeg sikkert brukte den gule buksa mi og en lilla jakke, kanskje med en grønn topp under..... Herregud. Say no more. Å blande fargene over derimot synes jeg faktisk ble litt fint!

Hvilke(n) neglelakkfarge(r) pleier du å bruke?

spørsmål og svar - e.l.f.

Endelig har jeg fått svart på de fleste spørsmålene dere hadde om e.l.f. Jeg er ikke veldig flink med sminke og har jo ikke de erfaringene som de som virkelig kan sminke har, men her er ihvertfall mine meninger. :-)

Generelt
E.l.f. sminke kjøpes på www.eyeslipsface.no, og frakt til Norge er på rundt 40 kroner. Når jeg har bestilt har jeg fått pakken 1-2 uker senere, men det varierer selvsagt hvor du bor osv.

Kvalitet
Til å være så utrolig billig, er kvaliteten bra. Det varierer veldig fra produkt til produkt, men jeg har stort sett vært fornøyd. Når man tenker på prisen, får man egentlig litt mer enn man betaler for - men om du er ute etter sminke med veldig bra kvalitet er nok ikke alle e.l.f.-produktene noe for deg.

Øyenskygge
Av alle øyenskyggene jeg har prøvd fra e.l.f. så liker jeg helt klart mineral øyenskyggene best. De koster litt mer enn de andre, men er helt klart verdt det.


Fargene Elegant og Seductive. Koster rundt 38 kroner.
Utrolig fine farger - spesielt Elegant - som faktisk sitter utrolig bra selv uten primer.

Leppestift
Jeg har prøvd to av mineral leppestiftene, som mildt sagt ikke er så veldig fine om du har tørre lepper. Ellers er de ganske bra, bortsett fra at de er litt for "harde".


Fargene Runway Pink og Natural Nymph. Koster rundt 38 kroner.
Natural Nymph er favoritten min, fordi jeg liker best nude leppestifter, hehe. I tillegg er den andre litt for rosa for meg.

Koster
Kostene fra e.l.f. er jeg faktisk veldig fornøyd med! Om du kjøper Studio kostene får du selvsagt bedre koster enn om du kjøper de som er mer "basic", men de funker de også. Jeg har en av Bamboo kostene dems også, og den elsker jeg rett og slett!


Basic fundation kost - Blushing, Bronzing og Blending kost (røyter litt) - Bamboo Blending Brush (som trenger en vask) -  Eyeshadow "C" Brush - Small Angeled Brush.

Jeg er kjempefornøyd med alle, bortsett fra Blushing, Bronzing og Blending kosten, som røyter og ikke er veldig myk.

Fikk du svar på noe du lurte på?

Og siden det har vært så mye snakk rundt det i det siste, føler jeg bare at jeg til slutt må si at dette innlegget ikke er i samarbeid med e.l.f. - det er et innlegg jeg selv har vagt å skrive fordi jeg fikk spørsmål om sminken.

elf makeup

For ca. 2 uker siden bestilte jeg litt sminke fra elf, siden jeg trengte påfyll til jul - og i dag kom det! Begynte å bli nervøs for at det ikke skulle komme til juleballet, meen joda. Nå skal jeg forte meg ut og ta litt outfit bilder, håper bare det ikke er for mørkt for å få et bra nok lys.

Anyway, det jeg bestilte (skal skrive på farger osv når jeg kommer hjem);Har du bestilt fra elf før?

which colour?

Hadde egentlig planlagt et bedre innlegg, men siden jeg hadde litt dårligere tid enn jeg trodde før jeg skal på trening, må jeg bare slenge inn ett nytt hasteinnlegg, hehe. Skal ha på ny neglelakk etter på (WOW SPENNENDE!!) så derfoor.. tenkte jeg å spørre dere hvilken farge jeg skal bruke. HEHEH skyt meg. 1455546 gangen jeg har ett sånt innlegg.


Nude, lysebrun eller fransk manikyr?

my makeup

Ok, først og fremst - jeg hater å vise meg uten sminke siden jeg ser ut som en liten gutt (er bare ett bilde da, men uansett). Men hva gjør jeg vel ikke for dere? For det andre så kommer ikke all sminken så godt frem på bildene, men det går vel braa.


Utgangspunktet. Ehe, pen jaa.


1. Jeg har brukt flytende eyeliner til å lage en tynn liten strek helt inntil øyenvippene, over begge øynene.


2. Ett lag med maskara, mehe.


3. Enda et lag med maskara, eller to da. Har brukt en for lengde og en for volum. (Haha, smurfebilde)


4. Concealer, som jeg bruker til å dekke mørke ringer - selvsagt.


5. Fundation.


6. Rouge og lipgloss. Finito!

Sminken jeg har brukt;


1. Flytende eyeliner fra Max Factor - Masterpiece Glide & Define.2. Maskara fra L'oreal - Volume Million Lashes.


3. Over: Maskara fra L'oreal - Extra-Volume Collage. Under: Maskara fra Max Factor - Lash Extension Effect.


4. Concealer fra e.l.f. i fargen Light. Børste fra Gosh.


5. Fundation fra L'oreal - Matte Morphose i fargen 140. Fundationbrush fra e.l.f.


6. Rouge og solpudder i èn fra L'oreal Studio Secrets, i fargen 70.


6, igjen. Lipgloss fra Mac i fargen A20 - Floralbundance.

Sånn - ganske enkel hverdagssminke!

Hva synes du?

coming soon

Hei dere!

Vil bare si i fra at jeg har tatt en del bilder der jeg viser hvordan jeg sminker meg til vanlig, siden det er et par som har spurt etter det. Mangler å gå gjennom og redigere bildene, så derfor tenkte jeg bare å høre om det er noe dere er interessert i å se?


En smakebit, hihi.

Er dere interessert i å se hvordan jeg sminker meg?

mac florabundance

Image and video hosting by TinyPic
Der var jammen reggisen også! Ehe.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Elsker fargen på Lipglossen fra Mac! Den er så utrolig fin i fargen, og i tillegg så holder den mye bedre enn det mange leppestifter gjør. Litt sticky, men det tenker jeg ikke så mye over. Anbefaler den virkelig om du er ute etter noe som holder lenge med en kjempefin farge.

Prøvd en lipgloss fra MAC før?

chanel 507 tendresse
_private

Elsker fargen på den nye neglelakken min fra Chanel! Har hatt sykt lyst til å kjøpe meg en lenge, så når vi var på Gardermoen bestemte jeg meg for å gjøre det - og jeg angrer ikke.

Det nederste bildet er ikke redigert, fordi der ser man fargen mer som den virkelig er - selv om det ikke er helt likt.

Hva synes du om fargen?

trend : nude lips

Er det noe jeg synes er utrolig fint, er det nude lepper. Det har kanskje fått en fjortissfaktor over seg, men jeg synes det blir fint når man ikke overdriver bruken. Bleke lepper er fint, men hvite lepper blir litt for drøyt for meg.

Image and video hosting by TinyPic
Haha, vet ikke hvorfor - men bildet minner meg litt om en fisk.

Image and video hosting by TinyPic


Like or dislike?

vintage mint polkadots

Foto: Meg

Jeg er så flink til å søle rundt neglene når jeg tar på neglelakk, og så fant jeg ikke neglelakkfjerneren.. Pent.

Fikk en litt rar ide når jeg prøvde å finne ut hvilken farge jeg skulle ha på neglene i dag. Først hadde jeg tenkt til å bare ha helt hvit neglelakk, men så fikk jeg lyst til å prøve å lage noen små prikker med grønn. Det ser ut som om neglene mine har fått grønne meslinger, hvis det er noe som heter det, eller en annen sykdom, men litt søtt var det jo!

Like?

Forresten, takk til dere som har nominert meg til Beautiful Blogger Award, men til nå har jeg fått fire stykker og kan ikke skrive det innlegget man skal hver gang jeg får en ny nominasjon. Men, jeg setter stor pris på det! :-)

desert haze


Foto: Meg

Måtte prøve den nye neglelakken fra elf i dag - dezert haze. Fargen er litt annerledes enn de jeg vanligvis bruker, men jeg bestilte den siden jeg likte fargen ganske godt. Men herregud, det første jeg tenkte når jeg hadde tatt på ett strøk var ".. det ser ut som om jeg har bæsj på neglene." Såå. Jeg tok på et lag til. Litt bedre, men skal nok ta på et til, hehe.

Like or dislike?

elf makeup


Mineral eyeshadow - Seductive


Mineral eyeshadow - Elegant


Nailpolish - Desert Haze         Mineral lipstick - Runway Pink


Brightening Eye Colour - Teal Dream    Fundation Brush


+ Mineral Concealer - Light (den største boksen)

Fikk pakken jeg bestilte fra elf i posten i dag! Tok sjansen når det var 20% på hele butikken og bestilte det jeg trengte av sminke, hehe. Betalte ikke 200 kroner for det en gang! Nå skal jeg ikke kjøpe noe mer fra internett (med mindre det ikke er nødvendig da, hehe) før London turen - bastapasta!

Har du bestilt fra elf før?

PS;
Vi har mye problemer med internett for tiden, så derfor har et vært lite blogging fra meg de siste dagene.

ysl eyeshadow


På Gardermoen på vei hjem fra Hellas kjøpte jeg med en øyenskygge fra YSL. Øyenskyggen er utrolig fin, og lett å påføre - helt klart den beste jeg har. Bildene vise ikke helt riktig hvordan den ser ut, den er en del finere. Også glitrer den, hihi. Ikke for mye, ikke for lite. Elsker den!

Like?

NAILPOLISH

Har tenkt til å ha en liten "pleiekveld", for å si det sånn. Det vil si ansiktsmaske, ordning av negler og sånne ting. Siden jeg egentlig ikke har noe spesielt å blogge om nå, spør jeg dere om hvilken farge jeg skal ha på neglene, hihi. Den rosa er egentlig mer nude farget. Egentlig er den ikke rosa i det hele tatt.


Hvilken neglelakk skal jeg bruke?
.....
Teit innlegg.

LIPSTICK

Jeg har fått et par spørsmål om hva jeg bruke på leppene mine på bilder - og derfor tenkte jeg å vise dere det i et innlegg. Det går jo selvsagt an å bruke en concealer, men jeg bruker som oftest leppestift om jeg bruker noe på leppene som skal gi farge.

#1

Gosh - 134 Darling. Kan kjøpes på Vita for rundt 80 kroner.

#2

Sorry for litt dårlig bilde.

YSL - 30 Rouge Voluptè. Jeg kjøpte min på Gardermoen for rundt 200 kroner, men de selges helt sikkert på parfymerier også.

Hvilken farge likte du best?

Deresblogg
har forresten skrevet om meg på bloggen - utrolig morsomt! Fant ut om den bloggen i dag, takket være Elisabeth igjen, hihi. Jeg er så dårlig til å forklare at jeg gir opp med en gang, men anbefaler dere å stikke innom - så kanskje de skriver om din blogg neste gang!

ISADORA NAILPOLISHFoto: Privat   Kamera: Canon EOS 450D

Jeg elsker neglelakkene fra Isadora! Så utrolig mange fine farger, stor børste som gjør det enklere å påføre og i tillegg tørker de raskt. Selv har jeg bare disse to, men har virkelig store planer om å skaffe fler, hihi. De jeg har er jo utrolig søte og sommerlige - og så er det så søte navn! Cinderella og Vintage Mint. 

Like?
hits