Montenegro 09

Hjemme i kalde Norge

Hei! Jeg hadde egentlig tenkt til å prøve å blogge hver dag mens jeg var borte, men plutselig gikk det ikke ann å logge seg på blogg.no. Men jeg skal ikke lage et langt og kjedelig innlegg om alt jeg har gjort, og i stedet legge inn litt bilder. Noen bilder er fra Montenegro, noen fra Kroatia. 

anette

flodhest
Vi skulle dra å se på en flodhest, og da der hvor den flodhesten var så var det jo litt sånn grumsevann. Vi måtte gå over en bitteliten bro, og jeg hadde spurt hele tiden om det var slanger der. Alle sa "Neinei, det er så mye trafikk her at de holder seg unna. Gjett hva som skjedde da. Akkurat når jeg var midt over den broa, svømmer det en liten, svart slange forbi. Jeg har jo så utrolig slangeskrekk at jeg ble helt kald i hodet og nedover ryggen og begynte å skjelve og hyperventilere. Fysøren, det var ekkelt.

montenegro 4 040

montenegro dubrovnik 1 187

montenegro dubrovnik 1 296

montenegro dubrovnik 1 330

montenegro dubrovnik 1 317


Jeg trodde jeg skulle fryse til is på stedet når vi kom til Gardermoen, og jeg kunne godt hatt flere uker med sol. Det kommer et innlegg senere med det jeg har kjøpt.

Er det kaldt hos deg nå?
Har du slange skrekk?

Da stikker jeg til Budva!

I helga skal hele familien, jeg, Magnus, mamma, pappa, onkel, tante og Isaac, ned til et sted ved kysten som heter Budva. Vi har bestilt et hotell som ser kjempefint ut, men jeg får ikke lagt ut bilde av det fordi jeg ikke vet hva det heter. Jeg gleder meg ihvertfall! Det blir ikke noe blogging mens jeg er der, for jeg tar ikke med dataen.

untitled
Googlebilde fra Budva.

Jeg lovte forresten Anne Gøril å jogge ned dit, siden det er joggedag på skolen i dag. Haha, ønsk meg lykke til da.

Hva skal dere i helga?
Har dere joggedag på skolen?

I'm in heaven

Det blir mye hverdagsblogging nå, men det får gå. I dag dro vi til et slags innendørsmarked, hvor det var boder i et etasje og frukt i en annen. Guttene, mennene for den saks skyld også, glodde utrolig mye på meg. De prøvde ikke en gang å skjule det. Jeg vet ikke om det var fordi jeg gikk i shorts (alle her går rundt i langbukse) eller hva det var.

montenegro 3 007

montenegro 3 011

montenegro 3 026


montenegro 3 030
Haha, babyface-turist.

montenegro 3 057
I'M. IN. HEAVEN.

montenegro 3 130

montenegro 3 253

Nå skal jeg proppe meg med sjokolade, og hvis jeg er heldig blir det litt plass igjen til frukt.


Liker du Milka sjokolade?

Varmt, varmt, varmt.

Jeg begynner å like meg her, jeg. Det er kjempefint, og varmt. I dag satt jeg ute og leste ganske lenge, før alle sammen dro til kjøpesenteret. Jeg hadde forventet et sånt senter med mange boder og sånt, men det var tipptopp moderne. Men det var ikke noe fint der, ingenting. Det eneste jeg kjøpte meg var tp par øredobber. Montenegrerer (?) er utrolig sure og overlegne. Når vi var på senteret så jeg kun to personer som smilte - helt sant. Den ene smilte til venninna si, den andre var en som jobba i en klesbutikk. Hun var den eneste av de som jobba på hele senteret som smilte til oss.
I morgen skal vi på et market og andre ting, så det blir vel fint.


montenegro 2 058
Det kryr av gresshopper her. Magnus har tatt bildet.

montenegro 2 221


Hva har du gjort i dag?

Greetings from Montenegro!

Hei alla i hoppa! Jeg er framme i Montenegro (jeg har vært framme lenge, men samma det), og det er utrolig godt. Med en gang vi kom til tante og onkel skifta jeg til topp og skjørt, og har gått med det i omtrent hele dag. Nå sitter jeg ute på terrassen, og det er godt og varmt. Det kommer ikke til å bli så bra blogging når jeg er her, men det blir en del bilder!

anette

anettelovesmilka
Fysøren, jeg tror jeg nesten kunne levd på Milka. Verdens beste sjokolade!

elkommen

anettee

hus

hiemmlel

blomst

turtle
Haha, vedder på at onkelen og tanta di ikke har skilpadde i hagen?

Hvordan er været hos deg?
hits