Mote

colour blocking
_privat

Colour Blocking er jo en av de største trendene i vår/sommer, og det går ut på å sette sammen fargerike klær. Det vil sikkert bli utrolig fint til solbrun hud, og er skikkelig sommerlig! Jeg er ikke sikker på om jeg vil bruke så mye colour blocking (fikk en god overdose av farger i 7. og 8. klasse.. så ut som et levende fargepalett), men har ihvertfall satt sammen et forslag over! Hadde ikke så mye fargerikt tilbehør, men det er ikke alltid nødvendig med mye tilbehør når antrekket i seg selv er så fargerikt.

Hva synes du om Colour Blocking?

Stem på meg her, bilde nummer 2, så blir jeg superglad!

must haves

Disse to plaggene skal jeg prøve å få tak i fra H&M Conscious Collection - de er så fine begge to! Tenk så fine de blir om sommeren, og hvor mye man kan bruke til de, spesielt shortsen. Til kjolen trengs det ikke så mye tilbehør bortsett fra et par armbånd eller ringer, og kanskje et par gladiatorsandaler.

Like?

Whitney Port for BikBok

Den nye gjestedesigneren til BikBok blir Whitney Port, som er kjent fra både The Hills og The City! Kolleksjonen skal vist nok komme i butikkene i oktober, og jeg gleder meg utrolig - tror det kommer til å bli superbra!

weheartit

Gleder du deg til å se den nye gjestedesigner-kolleksjonen til BikBok?

 

conscious collection

Noen av plaggene fra vårkolleksjonen til H&M - Conscious Collection. Jeg elsker kolleksjonen! Selvsagt liker jeg ikke alle plaggene, men faktisk ganske mange av dem! Favorittene mine er nok maxi kjolen og den nederste shortsen - utrolig nydelige begge to.

Likte du noen av plaggene? Se alle plaggene her.

Er forresten litt dårligere igjen i dag, og tror feberen er tilbake. Håper dere forstår at bloggen ikke er første prioritet i dag. :-)

svar på spørsmålsrunden - klær og mote

Favoritt klesmerke/butikk?
Åh, det var vanskelig.. Jeg har vel egentlig ikke et favoritt klesmerke, men jeg synes VILA og RareFashion har utrolig mye fint! Klarer ikke velge kun en favorittbutikk - så hvis jeg kan si tre er det BikBok, GinaTricot og H&M, hehe. Synes også TopShop, Miss Selfridge, F21 har mye fint, men har aldri handlet fra noen av de (enda, hehe).  

5 favoritt antrekk?
Det er forskjellig hele tiden, for å si det sånn. Kan heller lage et eget innlegg om det senere, hehe.Hvor mye penger bruker du på klær og sånt i måneden?
Det er ikke hver måned jeg shopper noe, fordi jeg bor på et så og si øde sted uten noen klesbutikker som appellerer til meg. Men når det er sagt, så bruker jeg en god del når jeg først har muligheten, hehe. Jeg har egentlig ikke noe tall på hvor mye jeg bruker i måneden, siden det varierer så mye om jeg shopper eller ikke.

Din favoritt nettbutikk?
Det må nok bli Nelly, av de nettbutikkene jeg handler på. Som jeg sa over liker jeg også godt TopShop osv, men har aldri handlet derfra.

Den nettbutikken du bestiller mest fra?
H&M.

Fikk du svar på noe du lurte på?

my obsessions

#1 Blomsterprint 

#2 Sløyfer 

#3 Blonder
Nice price.

Hva liker du best?

obsession : bows

Er det noe jeg har vært hektet på en god stund er sløyfer. Det er så utrolig søtt med sløyfedetaljer, enten det er en liten eller stor detalj.


Like or dislike?

coming soon ; bikbok

Kilde: Fay

Om ca. en måned kommer disse highwaist shortsene i BikBok butikkene, og jeg gleder meg! De var utrolig fine. Jeg likte best den prikkete og helt svarte - så en av de skal nok få plass i klesskapet mitt, hihi.

Like or dislike?

ET ANTREKK JEG ELSKER


Elsker det antrekket her - det er så utrolig fint samtidig som det er så enkelt. Love it! Prøver å finne en blonde tunika/kjole sånn at jeg kan gå i et likt antrekk. Kan kanskje bruke blondekjolen min, så det går jo an å prøve.

Like or dislike?

H&M - PROJECT BLACKBOOK


Jeg digger virkelig Project Blackbook kolleksjonen til H&M, som er designet av svenske Andrè Lorenz Stock som bare er 19 år gammel! Det er enda flere enn de som er på bildet her, men dessverre er mange utsolgt. Synes mange av t-skjortene er utrolig kule, og kunne virkelig tenkt meg en av de! Tenk da, så utrolig kule de blir til dongerishorts i sommer! Åh, me want!

Like or dislike?

Husk konkurransen her!

BIKBOK'S NYE KOLLEKSJON

Nå har kolleksjonen som Charlotte Thorstvedt har designet for BikBok kommet ut. Jeg hadde egentlig ganske store forhåpninger, og da blir man som regel skuffet - noe jeg ble når jeg så kolleksjonen. Det var selvsagt noen fine klær, men jeg synes ikke det ble så spesielt. Mye av det er klær man kan finne overalt. Så jeg likte nok Jenny Skavlands kolleksjon bedre.


Hele kolleksjonen. Jeg vet ikke om jeg kommer til å kjøpe noe fra kolleksjonen, men om jeg skulle invistert i noe hadde det blitt den lysegrønne genseren med skulderdetaljer.

Kommer du til å kjøpe noe fra kolleksjonen?

VINTAGE INSPIRED OUTFITGjett hva? Antrekket over har faktisk jeg laget i Ployvore! Prøvde å lage settet litt annerledes enn det jeg pleier, og ble egentlig ganske fornøyd. Jeg har jo fortsatt langt igjen for å bli så god som mange er, men øvese gjør jo mester! Uansett, tirsdager er alltid dårlige bloggdager og jeg får sjelden tid til å blogge bra. Bare så dere vet det liksom, hehe.

Hva synes du om antrekket?

VINTAGE STORIES

KappAhl kommer med en ny kolleksjon som heter Vintage Stories. Først så jeg litt bilder av klærne i blader og sånt, men i går gikk jeg innpå KappAhl sine sider for å se ordentlig på kolleksjonen - og jeg ble ikke så veldig imponert. Det var jo litt klær som var fine, men det var liksom ingenting som skilte seg ut bortsett fra to kjoler. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å kjøpe noe derfra, og KappAhl har aldri vært favorittbutikken min heller.Kommer du til å kjøpe noe fra kolleksjonen?

Haha, vedder på at hele blogg kommer til å være fylt med "Jeg slutter å blogge! - APRILSNARR" overskrifter i dag.

LACE

Bare klesinnlegg i dag. Jaja, sånn går det når man har et relativt kjedelig liv.

Er det noe som kommer til å bli sett mye av i sommer, så er det blonder. Selv synes jeg det er utrolig søtt med blondedetaljer på klær og tibehør, mens de tettsittende gjennomsiktige blondekjolene er ikke akkurat noe for meg. Jeg går for de små detaljene - less is more. Blodene kan gi en utrolig søt vri på klærne, samtidig som de kan piffe de mer opp.


weheartit.


Blonder, like or dislike?

I DAG KJØRER JEG WANG FLETTE


Vedder på at dere ble kjempelei dere siden dere ikke fikk se ansiktet mitt på bildene, men jeg lover dere - meg klokka 8 om morningen er ikke særlig vakkert.

I dag følte jeg virkelig for å lage en Wang flette, siden det er mye enklere med rett hår enn med krøller. Jeg elsker virkelig å gå i det - håret holder seg unna ansiktet og samtidig ser det mye kulere ut enn bare en vanlig hestehale. Det beste er jo at det ikke tar mer enn to minutter å lage, noe som er perfekt for meg som alltid har dårlig tid!  

Hva synes du om Wang fletten? 

H&M INSPIRATION


H&M's vår og sommer katalog dumpet ned i postkassa, og gjett hvem som hev seg over den med en gang og forelsket seg i enda mere klær? Ja, det var meg. Ikke en gang to uker siden sist jeg var på shopping i Oslo og brukte mye penger kommer jeg til å bruke mer penger på H&M. Grr, jeg hater vår- og sommerkolleksjoner, de spiser bokstavligtalt opp pengene mine.
Noen av mine must-haves. Som dere ser - mye blomstermønster og ensfargede klær - I love it.

Like?

FLOWERPRINT AND SAILOR

Jeg aner virkelig ikke hva som har skjedd med kvaliteten som egentlig er på bildene, men jeg har en liten mistanke om at blogg.no ødelegger den igjen.


Laget i Polyvore av meg.

Blomstermønster er noe jeg virkelig kommer til å bruke mye fremover mot våren og sommeren. Det er utrolig fint og søtt, og går i søte farger. Det kan enten være en kjole, skjørt, topp eller bare ganske enkelt tilbehør. Et antrekk blir utrolig mye søtere med en gang det er blomster og lyse farger inn i bildet! Klesskapet mitt har begynt å fylle seg litt opp med blomstermønster, og det blir nok mer!


Laget i Polyvore av meg.

Seiler looken er en utrolig søt og sommerlig look. Det er ganske enkelt bare å bruke striper i blått, rødt eller svart og kombinere det med både lyse og mørke farger. Utrolig søtt det også, spør du meg. Jeg har dessverre ikke så mange "seiler-klær" men det blir nok mer etter hvert - og jeg tror det blir mange å se i striper igjen til sommeren.
 
Hvilken look liker du best?

CHARLOTTE THORSTVEDT FOR BIKBOK

For noen dager siden var jeg inne å så på BikBok, og kom over at Charlotte Thorstvedt skal gå i Jenny Skavlands fotspor. Hun har nemlig designet en egen kolleksjon som kommer i butikkene 22. april!

"Fargene hun har valgt er også nydelige. Store deler av kolleksjonen består av farger som pudderrosa og mintgrønn sammen med hvit og svart. Det er fokus på skuldre, skulderputer, samt detaljer som kjetting, fjær og sløyfer som gjør plaggene mer spesielle."  Fra BikBoks BloggNoen bilder av kolleksjonen. Jeg gleder meg i hvert fall!
 
Tror du at du kommer til å kjøpe noe?
I går lagde jeg forresten en egen Bloglovin-knapp, så det hadde vært kjempegøy om dere ville følge meg!

bloglovin

THE VINTAGE LOOK

Jeg elsker vintage - både klær, accessorizes og bilder! Spesielt klær, og omtrent alle butikker har noe vintageaktig for tiden. Det er veldig lett å finne på internettbutikker, bare søk etter vintage og det kommer mange klær du kanskje ikke hadde funnet om du skulle lett selv. Lyse nude farger og blomster - jeg elsker det. Det blir bare mer og mer av det i klesskapet mitt for tiden, og det blir nok enda mer utover våren og sommeren.  


Klær fra forskjellige butikker. Genseren har jeg faktisk tenkt til å bestille til helga!
Edit; mange har spurt, og klærne er fra Asos og Newlook.

Hva synes dere om det?
Husk og stem på Blogg VS Blogg i innlegget under! Så langt leder Zebrais/Emilie!

Sideflette

Jeg har alltid vært veldig glad i å gå med sideflette, og gikk med det hele tiden før. Nå har det vært en stund siden sist jeg gikk med det, men i dag gjør jeg det faktisk. Ikke bare vanlig flette heller, men fiskeflette.


Åå, så blid.


Dere ser at det stikker ut en del hår, men det er ikke så veldig lett å flette når man har håret mitt.
Det man kan gjøre er å ta voks eller hårspray og dra det håret bak fletten (noe ikke jeg har gjort nå), hvis dere skjønner.


Hva synes dere om sideflette?

Anette og Sigruns sminketips for 2010

Style 1


HUSK:
- Markerte og fyldige øyenbryn
- Rouge
-Skjønnhetsflekk (gjerne flere)
- Lipliner (!)
- Trutmunn!
- Fancye hodeplagg, gjerne selvstrikka


Style 2HUSK:
- Mye fundation - ikke vær redd for å bruke mye!
- Rouge er en sikker vinner.
- Det er også fyldige øyenbryn
- Tupering, tupering, tupering jenter. Det kan aldri bli for mye (vi hadde ikke tid til så mye).
- Overrediger bildene dine om de skal ut på nettet.

Husk at  selv om naturlig skjønnet er bra, er uekte bedre!


Og om det var noen som faktisk ikke skjønte det - så var ikke dette seriøst.

Dagens Tre Polyvore Antrekk

Siden det ikke har skjedd noe mer spennende hos meg enn at jeg er blitt kjempeforkjølet og ser ut som Rudolf med den røde, såre nesa mi, har det ikke vært så mye å blogge om. Derfor, tre polyvore antrekk jeg satte sammen i går kveld!

Antrekk 1


Antrekk 2

Antrekk 3


Hvilket likte du best?

Walkin Closet

Er det noe jeg vil få meg når jeg flytter for meg selv, er et walkin closet! Tenk, så mye plass man får, og god oversikt - hvis det ikke blir for stort. Man ser jo også klærne mye bedre når de henger oppe i stedet for når de er brettet sammen inne i et lite skap. Jeg hadde ikke hatt noe i mot å hatt det som Mariah Carey har, for eksempel!

shoeclosetmariah2

mariahathome3

mariahcareyshoes
Google.

Det er lov å drømme. Ihvertfall, hvis det ikke blir stort og fint som Mariah sitt (noe det garantert ikke blir) så vil jeg få meg et mindre ett - bare det er walkin!

Fler enn meg som drømmer om et walkin closet?
hits