My everyday

latskap

Livet etter julaften har vært nesten 100% latskap. Jeg har spist, spist og spist - og sett flere filmer om dagen. Herregud for et liv. Men så er det jo jul en gang i året (heldigvis?). Uansett, i går var det klassefest for gamle klassa fra ungdomsskolen, i kveld skal vi på besøk og i morgen tidlig drar vi til Eid. Derfor kan det hende at bloggingen kommer til å fortsette å være dårlig .. frem til neste år, faktisk.


Fikk nytt objektiv til jul!! Canon EF 50mm f/1.8 II - elsker det.
_privat

Hva gjør dere i kveld?

 

december 24th

Åh, julestemning.Tre Nøtter til Askepott, Reisen til Julestjernen, Donald Duck og Vennene hans, juletre i stua, gløgg og pinnekjøtt - er det jul. Vi har akkurat spist middag, så nå er det snart åpning av gaver og dessert.

Antrekk kommer i morgen, orker ikke bruke tid på det akkurat nå. :-) Kommer sikkert et innlegg om gavene jeg fikk også senere i uka.


Good jul fininger

 


kvelden før kvelden


_privat

Herreguud, har vært verdens verste blogger den siste uka. Sist gang var liksom på søndag. sorryyy

Uansett. Treet er pynta, julegavene er levert, jeg har sett Grevinnen og Hovmesteren og nå står Hjemme Alene på tven. Selv om jeg ikke har noe særlig med julestemning kan jula egentlig bare komme. Litt rart å tenke på at neste år blir det amerikansk jul, og to år til neste gang jeg kan feire jul hjemme.

Noen som har fått julestemningen?

121211

For en fin uke det kommer til å bli! Hadde tentamen i sidemål i dag, lesedag i morgen, engelsk tentamen på onsdag og på fredag blir det en tur til Lillehammer. Herregud, det er snart jul jo.

Husk konkurransen under!

Hva har du gjort i dag?

december 1st


_privat

Nesten ikke snø, 1. desember og to varmegrader. Ikke akkurat som det var i fjor, med mye snø og mer enn -30 grader. Altså, jeg skal egentlig ikke klage siden jeg hele tiden har sagt at jeg trenger ikke snø på bakken før 1. desember - men jeg griner om det ikke blir snø til jul. Helt greit for meg at det ikke er så kaldt, men isen og regnet kunne gjerne blitt byttet ut med litt snø. Null julestemning her akkurat nå.

.. men det hjalp litt å se på Blåfjell da. 

 

 

one day your life will flash before your eyes. make sure its worth watching.


_privat

Ukene går fort, men allikevel er det så uendelig lenge mellom hver fredag. Nå er det så vidt under en måned til jul, ikke så alt for lenge til juleferie og julebord med skolen, to uker til de to siste tentamene, og kun fem dager til Explorius søknaden min skal sendes inn. I morgen er det håndballkamp, og vi skal helt til Skreia - så jeg kommer til å være borte hele dagen. Derfor skal jeg slappe ekstra av i kveld, og se om jeg kan få begynt på boka over.

Hatt en fin dag?

21:18

Hei!

I dag var jeg ikke hjemme før halv åtte (eller, var hjemme en halvtime mellom halv seks og seks men det teller ikke så mye), så det sier seg selv at jeg ikke har hatt mye tid til bloggen. I matpausen på skolen i dag dro jeg og de andre drilljentene til Otta, siden vi hadde fått et "drilloppdrag" som innslag under en slags konferanse. Da vi var ferdige hoppet vi på bussen til Skjåk igjen, før det var rett på drilltrening.

Så. Det var min dag. Hva har du gjort i dag?


Og forresten - har dere spørsmål om utvekslingen kan dere fyre løs i dette innlegget, så skal jeg svare senere!

11-11-11Endelig helg! Denne uka har egentlig gått nok så fort, samtidig som det føles som en evighet siden mandag. Men heldigvis - snart er det bare en måned igjen til jul og ferie!

Forresten, jeg tenkte å ha en slags spørrerunde om utveksling siden det har vært en god del spørsmål om det. Hva sier dere til det?

18:31

Føler at jeg har hatt en skikkelig effektiv dag i dag i grunn. Har gjort unna litt lekser og begynt på Student's Letter (som hører med søknaden til Explorius). Ok, det hørtes ikke mye ut i det hele tatt - men jeg har ihvertfall brukt en del tid på det. Sikkert derfor det føles ut som om jeg har vært effektiv..

Nå skal jeg slappe av i den nye sofaen vår (herregud elsker den, spesielt det at den har et stooort hjørne jeg kan slenge meg ned i) med film, og spise godteri. Lørdager
Rart jeg liker sofaen?

Hva gjør du i kveld?

OD dagen


_privat

I dag, som sikkert mange av dere vet, har det vært OD dag - og "jobben" min har vært å rydde/vaske huset, lage middag og det der. Føler at jeg har hatt en ekstremt effektiv dag, egentlig. Har faktisk både tatt første dose av Hepatitt B (utvekslingsgreier), hatt legesjekk, vært husmor og kjempet meg gjennom to innleveringer som skal levers i kveld.

P.S. 1: Jeg skal svare litt på spørsmålene om utveksling senere, må bare komme litt mer i gang med selve søknadsprosessen! :-)

P.S. 2: I morgen ettermiddag avslutter jeg konkurransen, så meld dere på her!

Har du deltatt på OD i dag?

saturday

Merker at jeg har vært veldig dårlig til å fortelle om hva jeg gjør om dagene, enda dårligere enn jeg pleier, hehe. Men kan vel si at jeg akkurat nå sitter under et teppe med godteri og tv foran meg, etter en ganske laang dag. Har seriøst skrivesperre til tusen, så gir meg bare her.. :-)

Hva gjør dere i kveld?

b.u.s.y.

Hei!

Føler at jeg unnskylder meg for dårlig blogging i hvert eneste innlegg for tiden, men det har vært så mye å gjøre denne uka at jeg rett og slett ikke har hatt tid! I morgen har jeg tre prøver (geografi, naturfag og spansk) i tillegg til coopertesten. Gleder meg så!!! Så i kveld har jeg date med prøveøving, og kommer til å være superglad i når dagen i morgen endelig er over og jeg kan ta helg. Så ønsk meg lykke til, trenger det akkurat nå. 

Innkjøpene fra New York kommer en gang i løpet av helga, siden det er en del som spør om det. :-)

Og forresten - hva vil dere helst vinne av et par fargelinser eller et gavekort på 200 kroner til en butikk som selger linser, fargelinser og lignende? Hihi.

11:40

Hei. Skal hilse fra Anette og si at hun ikke har hatt tid til og blogge. Hun kom hjem på lørdagskvelden og hadde besøk i heele går. Hun kom hjem til kuldegrader!!! Stakkars jente.. (nei, det er ikke synn i hun....)
Nå sitter jeg og Elin å ser på hvor rar hun egentlig er.
Anette har ikke tid til og blogge for hun sitter og nerder facebook istedenfor.... men hun kommer til og blogge når hun kommer hjem sikkert ;-)
Ha en strålende kald dag, hilsen Anne Gøril og ELIN!! 

Her har du noen av hennes spesielle venner (akkurat som henne selv)takeof


_privat

Da er jeg endelig fremme i Oslo, og har egentlig store planer om å legge meg akkurat nå. I morgen skal vi opp rundt 7-8, før flyet går i 11-tiden. Herregud, i morgen på denne tiden er jeg i New York! Un-be-liv-able. Tror ikke at det har gått skikkelig opp for meg enda, å dra til New York har liksom vært noe jeg har hatt lyst til lenge - og om noen timer er jeg der!

Så neste gang dere hører fra meg er jeg i NYC! Ønsk meg god tur da. :-)

in need of some music

Siden jeg drar til Oslo (5 timer i bil) i morgen og New York (8 timer på fly + 1 time i bil) på torsdag trenger jeg virkelig noe ny musikk til iPoden. Har hørt meg ihjel på sovelista til Annais på Spotify (som har utrolig mange fine sanger) samtidig som jeg har spamma hele Facebook. "Anette hørte på Skinny Love og 99 andre sanger", liksom.

Så. Derfor hadde jeg blitt superglad om dere kunne skrevet ned favorittsangene deres eller rett og slett bare legge igjen en link til Spotifyen deres! Føler at jeg har spurt om det her sånn ca. 60 ganger før, men halloo - jeg kommer til å gå i taket om jeg ikke har musikk jeg ikke har hørt mye fra før i løpet av de 13-14 timene. Hadde forresten blitt litt glad om dere kan komme med tips til spill på telefonen (HTC og Android) i tillegg. :-)


Har så utrolig mye jeg må gjøre nå (forberede engelsk presentasjon, øve på spansk prøve, gjøre mattelekse, gjøre norsk innlevering, pakke - og prøve å komme meg på håndball oppi alt det her) så rakk ikke annet enn et webcamera bilde. Men det liker vi. Herregud som jeg babler.

working nine to five

I dag har jeg vært på drill fra klokka ni, helt til klokka fem. Altså åtte timer. Jeg er stiv og støl, har brannmerker på knærne og vondt i hodet. I går kveld så det faktisk slik ut;


Klarte å lande feil under et såkalt "splithopp" (ikke akkurat hva det så ut som men ok), fikk all vekten på den ene foten, og viklet den (eller noe i den duren). Kjente ikke noe til det mens vi drillet, men når jeg kom hjem ble det verre og verre. La til slutt på en ispose, og hadde heldigvis ikke særlig vondt i dag.

Men uansett. Nå skal vi straks samles å se på tv/film og spise godteri - før det blir mer drill i morgen!

Flere som har en litt travel helg eller?

eat sleap twirlNå er det ikke lenge før jeg stikker på drill med de andre jentene, oog jeg vet ikke når vi er ferdige. I hele helga er det nemlig drillseminar - hardtrening til UKM i vinter skjønner dere! Neida. (Joda). I morgen skal vi starte klokka ni og holde på ut over ettermiddagen, så tror nok jeg kommer til å være sliiten når helga er over. Men morsomt blir det nok.

Hva skal du i kveld?

zzz

Heiheei!

Herregud, må bare si unnskyld for at jeg har vært så dårlig til å oppdatere i det siste. I tillegg til lekser og håndball/drill har jeg vært utrolig sliten og trøtt i det siste, så jeg har liksom ikke orket å tenke på at jeg blogge.

Uansett. Nå er det snart helg igjen (!), noe som betyr at det ikke er lenge til høstferien! I dag er det faktisk bare to uker til jeg drar til New York! Gleder meg som en gal!

Ok, kjedelig innlegg. Men følte liksom at jeg måtte slenge inn en bitteliten oppdatering. :-)Hva har du gjort i dag?

it's friday, fridayDet er lenge siden sist jeg har vært så glad for at det er fredag (kanskje fordi det har vært ferie), selv om uka har gått veldig fort. Dagen i dag var slitsom. Eller, det at vi som har spansk fikk fri fra klokka ni til litt før halv elleve var egentlig ikke så ille. Det var egentlig helt perfekt på en dag med både coopertest (døden) og naturfagprøve. Fikk så sykt hell (eller hold som det visst nok heter) at jeg trodde jeg skulle stryke med. Men det gikk bra altså. Nå skal jeg finne ett eller annet å kose meg med, siden jeg føler at jeg fortjener det akkurat i dag, før det blir intervju med Explorius!

Hatt en fin dag?

mitt spennende liv

Gjett hvem som måtte sette vekkerklokka på 08.30 (!) for å dra til legen i dag tidlig. Det er alt for tidlig når det er ferie, spesielt når jeg lå over tre timer i senga før jeg fikk sove i natt (døgnrytme til salgs). I tillegg hater jeg å være hos legen. Skulle egentlig ta noen blodprøver, men siden jeg var så smart at jeg spiste litt mat to minutter før jeg skulle være hos legen slapp jeg! Dagens lille opptur. Rett etter å ha vært hos legen dro jeg videre til banken for å skaffe meg et nytt kort - og denne gangen med bilde. Håper jeg ikke så ut som den dassen jeg følte meg som. Jeg var seriøst dødstrøtt.

Har desverre innsett at sommerferien snart er over - på mandag starter jeg på videregående. Jeg vet ikke om jeg burde glede meg til det eller ikke, så er egentlig ganske "nøytral" til det om det går an å si. Uansett. Skal bruke et par timer av dagen på å beise utehuset/garasjen så jeg får tjent meg litt penger. Jihuuuu.

Mitt spennende liv dere, mitt utrolig spennende liv.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Hva har du gjort så langt i dag?

100811

Helluu!

Akkurat nå sitter jeg faktisk på Lillehammer. Ble med mamma og pappa siden de skulle hit, selv om jeg egentlig ikke trengte en tur til Lillehammer, hehe. Men, jeg har faktisk et par nødvendige småting jeg trenger - så på den måten passet det egentlig perfekt med en tur.


Arkivbilde

Hva gjør du i dag?

partyparty

Heihei!

Ikke noe blogging før i dag, men det er fordi jeg og noen søskenbarn (+ tanter og onkler) dro opp i en klatrepark i dag etter frokost. Sist jeg var der, var det 7. klasse avslutning - men jeg hadde det egentlig like morsomt nå som jeg hadde det da. Etter å ha klatret i noen timer var det full fart hjem, stelle seg superfort (ikke at jeg klarte det) - og så kom det gjester. I kveld har vi feiret 50 årslag, så har ikke tenkt på bloggen. Akkurat nå har vi en liten "pause" før vi snart skal spise kaker. :-)  .. Kjedelig oppramsingsinnlegg, men whatevaah


Hadde jeg vært flink hadde jeg tatt outfitbilder, men neeida. Føler meg uansett dum nok fra før, og det å snike seg fra selskapet og opp på rommet for å stå og smile foran kameraet blir bare litt feil, egentlig.

Hva gjør du i kveld?

smoothie


_privat

Slik ser kvelden min ut! Det Nye + Smoothie = ♥

Hva gjør du i kveld?

de siste dagene

Kom hjem til Skjåk for omtrent en halvtime siden - godt og endelig komme hjem etter en uendelig biltur (på omtrent fire timer, men som føltes dobbelt så lang). Det har liksom ikke virket riktig for meg å blogge om "vanlige" ting de to siste dagene, så det her blir på en måte et slags oppsummeringsinnlegg fra Trondheim for i går og i dag.


På lørdag spiste vi god middag på en mexikansk restaurant, Frida tror jeg den het - anbefales. Etter det så vi den siste Harry Potter filmen på kino. Den. Var. Så. Bra.


I dag har jeg tapt i bowling,


... og i airhockey. Men jeg var god da.
Egentlig ikke. Tapte med nesten 100 poeng i bowling.Jeg sto lenge foran den store statuen foran Trondheim Torg hvor det var fult av blomster og lys, og tente et lys selv.


Spiste (alt for mye) pizza i Tyholttårnet mens vi så utover Trondheim.

Oooog til slutt - hjemme. Trøøøøtt, selv om alt jeg har gjort er å sitte stille i en bil å se på film.

Hvordan har dagen din vært?

survival kit
_privat

Typisk nok ligger jeg her med tett nese, vond hals og dårlig form. Skjønner virkelig ikke hvordan jeg har klart å bli så forkjølet, og sommerferien er jo ikke akkurat da man vil ligge inne med en hals som kjennes ut som sandpapir. "Heldigvis" er ikke været såå mye å skryte av, så jeg mister ikke akkurat så veldig mye av sommerværet ved å ligge inne, hehe. Men surt er det uansett.

Hva skal du i dag?

home, sweet home

Hola mis amgios!

Er ganske så trøtt nå, siden jeg har vært våken siden klokka 6 i dag og reist i en del timer. Det var ganske surt å reise fra Spania og Granollers Cup (hadde ikke lyst til å dra i det hele tatt), men litt godt var det å komme hjem til Norge. Jeg har hatt en helt utrolig fin tur, og selv om vi ikke kom oss til sluttspillet (vi ble nummer fire i pulja vår, hvor de tre beste gikk videre) var det å være på Granollers Cup skikkelig gøy! Helt klart noe jeg kommer til å huske.

Akkurat nå sitter jeg hos onkel og tante i Oslo, og skal være her til torsdag eller fredag. Det har vært veldig godt med noen dager uten blogg, og jeg kommer heller ikke til å prioritere blogging mens jeg er her - fordi jeg blant annet treffer folk/familie jeg ser sjelden.

Flere bilder fra turen kommer senere! :-)


_privat

Hva har du gjort i dag?

de aller beste


Skjekk hvem som smiler med tennene!!


_privat

Kvelden i går var både morsom og trist på en gang. Vi fikk se mange bilder fra gjennom ungdomsskolen, underholdning, masse kaker, og til slutt fikk vi vitnemålet. Det var ikke før helt på slutten jeg ble skikkelig lei meg, når vi skulle si hade til hverandre og lærerne. Tanken på at vi aldri mer vil være i samme klasse og at vi aldri mer skal ha de samme lærerne gikk liksom ikke opp for meg før det, og da kom tårene. Jeg gråt, gråt og gråt. Vi har vært en utrolig sammensveiset klasse, og det gjør det enda verre å skilles fra hverandre etter tre utrolig fine år. Men nå er det sommerferie, og vi skal treffes ofte. Vi så hverandre allerede i dag, da en del av oss spilte volleyball. 

for aller siste gang

Jeg har hatt min aller siste skoledag som 10. klassing på Skjåk Ungdomsskole, og nå er det snart klart for avslutningsfest. Det betyr bunad, bilder, taler - og helt sikkert litt gråting. I kveld er det den aller siste gangen vi er samlet som en klasse. Veldig trist å tenke på, men det har liksom ikke gått helt opp for meg enda. Jeg føler at jeg skal tilbake til den samme skolen og de samme menneskene etter sommerferien.

Flere som skal ha skoleavslutning i kveld?

cheer-tastic

Herregud, i morgen er det den siste dagen på ungdomsskolen. Det siste halvåret har gått så sykt fort - jeg skjønner ikke at skoleåret er over. I morgen blir en ganske stressa dag - skole, dra til otta, tannlegen, dra hjem, skifte til bunad, og til slutt avslutningsfest med klassa. Vet ikke om det blir tid til blogging, men skal prøve å få poste et innlegg!

Anyways, jeg har så og si allerede tatt ferie. I kveld skal jeg bare slappe av med en eller annen Bring It On film, mens jeg desperat prøver å finne ut hva jeg skal gjøre med håret til i morgen. Vi skal ta klassebilde, og håret mitt er rett og slett umulig etter at jeg klipte det i går.

Hva gjør du i kveld?

bilder av flommen

Hei!

Vi kom hjem til Skjåk for ca. tre kvarter siden, etter å ha vært i bilen i rundt 7 timer. Det tok to timer lenger tid enn hva det vanligvis gjør, fordi vi på grunn av flommen måtte kjøre flere omveier. Blant annet måtte vi opp på et fjell, hvor vi av og til så noen få hus og gårder - en gård hadde faktisk to lamaer/alpakkaer (wtf?). Flommen var helt ekstrem flere steder, spesielt rundt Ringebu (tror jeg) og Kvam. Veier var borte, og flere hus sto under vann. Overalt i vannet lå det rundballer, båter, trær - og til og med en campingvogn. Det var helt sykt. Kvam er nok verst rammet av flommen, og stemningen ble helt merkelig når vi kjørte gjennom det som virket som en spøkelsesby - med veldig lite folk og mørke hus.

Alle bildene under, bortsett fra et, er tatt ut av bilvinduet - så derfor er ikke alle like klare. Det var verre i virkeligheten enn hva bildene viser.


_private

Har du merket noe til flommen?

drip drop


_privat

I dag skulle vi egentlig tatt toget hjem fra Oslo, men neida. De fleste har vel kanskje fått med seg at det er flom oppover i Gudbrandsdalen, så vi sliter litt. Heldigvis er det ingenting som haster (enda), og det gjør ikke meg noe å få litt ekstra tid her. Ingen busser går til Skjåk, og togene er innstilte. Ganske typisk at det skjer akkurat når vi skal hjem, meen det er null stress så lenge. 

 

shopping

Hola!

Det pøsregner ute og himmelen er helt grå, men det stopper ikke oss fra å dra på shopping i Oslo! Siden det regner kommer vi sikkert ikke til å bruke så lang tid inne i byen, men litt blir det jo.Nå venter alle som vanlig på meg, såå må stikke.


Hva skal du i dag?

no me gusta español
_privat

Jeg er så utrolig lei av spansk, og jeg er ikke halvveis med presentasjonen min en gang. Oppgaven er grei nok, jeg skal fortelle om en film jeg har sett, men når internett er lite samarbeidsvillig hjelper ikke akkurat det. Har faktisk jobbet med det helt siden jeg kom hjem i 11-12 tiden i dag, og er ikke ferdig med å beskrive handlingen en gang. Herregud. ?Skjønner ikke hvordan det kan gå så sakte. Kan nesten hele ordboka utenat, siden jeg må slå opp på annen hvert ord. Spansk altsåå <3<3<3<3<3 Skal spare dere for så mange skole/eksamen og klageinnlegg, lover.

Flere som kom opp i muntlig eksamen i dag?

titanic

Jeg har alltid følt meg så alene om å ikke ha sett Titanic, så i dag bestemte jeg og Elin at det måtte jeg. Vi kjempet oss gjennom regnet, under en veldig fin paraply, bort til Kristin for å låne filmen (takk♥) og videre til butikken for å kjøpe godteri. Siden det fra i morgen og til torsdag er eksamensforberedelser, følte vi at v i fortjente å slappe av litt.

Jeg visste jo at Titanic var trist, men herreguud. Vedder på at jeg ble litt slitsom til tider, siden jeg satt og sa "neineineineeei" konstant mens skipet sank. Og Leonardo DiCaprio var så utrolig, ble jo helt forelsket. Gråt flere ganger gjorde jeg også, men hallo -den var jo så fin, og trist! Hvem gråter ikke av Titanic liksom.


Vi spiste ikke halvparten en gang..


HAHA stakkars. Linsa hennes knakk inne på øyet i dag, og så måtte doktoren pirke den ut igjen. :(

Har du sett Titanic?

black widow females have a badgirl reputation

Hei og hopp, Sigrun er topp.

Kom akkurat hjem fra forestilling. Det gikk drit, men who cares. Sitter hos Kristin med Anette, Anne Gøril og Nina, mens Hanna og Elin kommer snart, niice. Gidder egentlig ikke å skrive mer, dere kan heller kose dere med noen creepy edderkopp bilder, ergo Skjåk Drilltropp.

- Sigrun


Sigrun og Anette spiser #1


Sigrun og Anette spiser #2
SpiderWOMANSSigrun tror hun er en edderkopp.. Hun er forresten singel, kontakt henne på Facebook - Sigrun Bakken dere!!

Kveldens gullkorn;
Sigrun: .. Hva spiser du?
Anne Gøril: Eggerøre!
Sigrun: .. Hønemat ..?

Sigrun: Har du noe mat jeg kan finne meg, fort?
Kristin: Ja, brødskive. ... MEN IKKE SKJÆR SKEIVT!!!

Hva gjør du akkurat nå?

s t r e s s

Heihei!

For en stressende dag. Jeg har stressa rundt helt siden jeg kom hjem fra skolen rundt klokka ett, og dratt frem og tilbake hele tiden. Hjem fra skolen, på butikken for å kjøpe mat og hente pakke fra Nelly (skal forresten skrive et innlegg om Nelly og service snart, tror jeg). Så måtte jeg lage middag, og holdt på å svi i stykker en kjele. Herregud. Nå har jeg vært på drill, lydprøve og generalprøve i ca. fem timer og kom akkurat hjem. Hater slike innlegg hvor jeg kun ramser opp hvordan dagen min har vært, men det er ikke så veldig mye mer å blogge om akkurat nå. Jo, jeg kom opp i spansk i prøvemuntlig. Hurra for det liksom.


_privat Arkivbilde

Har du hatt en fin dag?

dåårlig

Helt siden klokka fem har jeg rett og slett vært som et slakt. Død, ferdig. Har vært i kjempedårlig form, og har tilbrakt de siste timene i senga og nerda The Hills. Det har begynt å gi seg nå, men håper virkelig jeg ikke har så vondt i morgen - da er det idrettsdag. HAHAHA gjett hvem som er "plukket ut" til å spille fotballkamp i morgen? Jeg som ikke kan fotball i det hele tatt, dukker når ballen kommer og som scorer selvmål. Perfekt. Kan ikke si jeg gleder meg, men får ta det som det kommer, I guess.


_privat

Hva har du gjort i dag?

one down

Da var jeg ferdig med min første eksamen! Det gikk helt greit, bortsett fra at jeg rotet helt bort og måtte skrive om fortellingen etter to timer - men jeg klarte meg helt fint. Oppgavene var litt merkelige, men det jo kunne vært mye verre. Nå gjelder det bare å pugge nynorsk grammatikk til eksamen i sidemål i morgen. Herlig. Siden jeg er bokmålselev på en nynorsk skole har jeg aldri fått noen spesiell opplæring i nynorsk - men siden jeg hører det hver dag og ser det på tavla klarer jeg meg sikkert greit, hehe. Hahahaha herregud. Læreren vår fra barneskolen satt eksamensvakt, og når vi gikk fikk alle en konvolutt av henne med et selvportrett tegnet i 1. klasse (eller i mitt tilfelle 3. klasse, siden det var da jeg flyttet til Skjåk). Må si jeg var ... flink. Dør av sola, ser ut som en gigantisk flue. Jeg likte tydeligvis sløyfer på den tiden også, og krøllene er borte - for de likte jeg ikke. Fint jeg er lik meg.


_privat

Hatt en bra dag så langt?

Forresten, tusen takk for alle stemmene jeg har fått så langt her! Setter stor pris på om dere vil stemme, hihi.
Husk konkurransen her!

eksamen next

I morgen skal jeg ha min første eksamen - men jeg føler bare at det er en vanlig tentamen. Ikke bra. Tror nok jeg kommer til å innse at det faktisk er eksamen og mye viktigere enn en vanlig tentamen når jeg sitter på skolen i morgen tidlig, men akkurat nå tar jeg det litt mer med ro. Jeg har skrevet en del notater, men det er ikke så veldig mye å forberede når man skal skrive skjønnlitteratur. Nå skal jeg spise ferske boller, lese, lese og lese - også er det bare å krysse fingrene for det beste i morgen!
_privat

Fler som skal ha eksamen i morgen? Lykke til, i så fall!

- Hadde satt stor pris på om dere ville stemt på bildet mitt (nummer 6) her!
- Husk konkurransen i innlegget under!

snart helg

Nå har jeg egentlig snart helg igjen! .. nesten. Skal ikke på skolen før 13.00 i morgen for å få tilgang til forberedelsesarkene til eksamen, og tror ikke det kommer til å bli en særlig lang dag. Jeg er egentlig i lykkerus enda for at jeg kom opp i norsk, og ikke matte. LOVE MY LIFE.  Og når jeg først snakker om det - lykke til alle dere som skal ha matteeksamen i morgen! 

In other news - gjett hvem som var ute å jogga tidligere i dag? Wait for it... MEG! Gud så stolt jeg blir. Jeg, som har sagt til meg selv helt siden snøen smeltet at jeg skulle prøve å jogge hver uke, har endelig fått rumpa i gir. Det var bare i ca. en halvtime, men det blir sikkert mer når jeg kommer inn i det. For nå skal jeg faktisk prøve å jogge hver uke - lover.


_privat  Vet jeg har brukt bildet for bare en uke siden, men tenkte jeg skulle spare dere for et bilde i nuet. Ikke så vakkert.

Pleier du å jogge på fritiden?

may 17th
_privat

Det er mamma som har stått for fotograferingen i dag, og det var egentlig bare drillbilder på kameraet - så ikke noe bildedryss egentlig. Bedre outfitbilder kommer i morgen.

I dag har det egentlig vært ganske slitsomt å gå i tog. Da vi gikk i Skjåk begynte det å regne skikkelig mens nasjonalsangen ble spilt, men sluttet egentlig ganske fort etter det. I Lom derimot - regnet det nesten hele tiden. Jeg ble klissvåt, og du kan se for deg hvordan det er å drille med en klissvåt stav når fingrene er minst like våte og iskalde. Ikke veldig enkelt. Vi spise (altfor mye) middag og kaker på Grotli, før vi dro tilbake og var på et lite besøk hos Sigrun.

Har du hatt en fin dag?

16. mai

Hei!

Jeg har egentlig ikke tenkt til å unskylde meg for dårlig blogging, fordi jeg rett og slett ikke har hatt blogglyst i dag. Tenkte bare å slenge inn et raskt innlegg, siden jeg straks stikker på fest og grilling. Har endevendt omtrent hele klesskapet, men klarte ikke finne noe som helst å ha på meg. Det er så typisk - når man skal prøve å finne noe fint, er plutselig alt stygt. Jeg endte opp med et antrekk jeg brukte på skolen for et par dager siden - ikke akkurat "festantrekk", men det funker.
_privat


Skal du noe spesielt i kveld?

yesterday

I går dro jeg som sagt til Elin, og hadde en superfin dag! Siden det skulle komme noen andre jenter senere, Nina, Bente og Oda, hadde vi tenkt til å bake noe skikkelig kult - meen siden vi ikke klarte å bestemme oss for akkurat hva vi ville bake ble det brownies og maaasse god frukt. Jeg og Elin satte oss for å se på Tangled før de andre kom, og herregud - det er den søteste filmen jeg har sett på lenge. .. Jeg gråt til og med.
_privat

Det ble ikke tatt så mange bilder etter at de andre kom, så derfor er det ikke noen bilder av dem.

Hva gjorde du i går kveld?

pakke i posten

For et par dager siden vant jeg fotokonkurransen til Julie Therese og Emilie, og dag fikk jeg verdens søteste pakke i posten! Et megasøtt kort, søte øredobber og parfyme - tusen takk!


_privat

Om en stund drar jeg til Elin, så vi snakkes senere i dag! :-)

Hva skal du i dag?

LYKKE

Først og fremst - ingen matte på meg, men norsk!! LYKKE! En gruppe kom opp i norsk, og den andre i matte. Jeg var den siste som ble lest opp i den første gruppa (vi ble delt alfabetisk etter etternavn) - så flaksen var virkelig på min side i dag. Døde av lykke når læreren sa at vi fikk norsk.

Jeg, Sigrun og Kristin bestemte oss for å lage middag sammen etter skolen, og kjøpte en merkelig jordbær-ostekake med inntørka jordbær på toppen. Kan ikke si det var det beste jeg har smakt. ... Og deer tror jeg Sigrun sovnet, og tror kanskje Kristin har gjort det også. Så her sitter jeg i stua til Kristin og ser på et katteprogram. For meg selv.


Tatt tidligere i uka.

Hva gjør du i dag?

dommedag

I morgen dere, fredag den 13., får jeg vite hva jeg kommer opp til i skriftlig eksamen. Fredag den 13. liksom. Hvor ironisk er vel ikke det. Jeg har utrolig lyst til å komme opp i engelsk, men kommer jeg opp i matte kommer jeg til å bli skikkelig deppa. Har en liten magefølelse på at jeg kommer til å komme opp i matte, men jeg har. så. lite. lyst. Så klokka 09.00 i morgen kan dere gjerne tenke på meg og krysse fingrene for enten engelsk eller norsk! :-)

_privat  Jeg er egentlig ikke så blid. Men dere vet - bilde.

Flere som får vite eksamensfag i morgen?

busy

Heisann!

Kom akkurat hjem fra drill (ble stående ganske lenge å prate med noen av de andre jentene, nesten en time faktisk), etter å ha øvd på dans og til 17. mai. Er bittelitt kald siden jeg ikke tok på meg jakka, og det skulle ikke overraske meg om jeg klarer å bli forkjøla til 17. mai og eksamen. Jaja. Min egen feil siden jeg gikk ut i tynn genser.

Uansett, har en god del å bli ferdig med til i morgen, så bør vel sette i gang. For et spennende innlegg.


_privat

Hatt en fin dag?

summer vintage
_privat

Enda en dag med utrolig fint vær, elsker det! Dessverre er det meldt dårlig vær, skyer og regn de neste to dagene (i følge yr), så det fine været må nytes!  Heldig som jeg er, har jeg norsk skriveoppgave, engelskoppgaver, minitalk og musikkvideoanalyse å bli ferdig med.. That sucks. I tillegg hadde jeg planer om å jogge i dag, men må nok droppe det på grunn av lekser og drilltrening. Ååh, stress. Men, nå kommer det snart en konkurranse på bloggen! Vet ikke helt når, men det blir i løpet av de neste dagene - så følg med. :-)

Hva skal du i dag?

 

herlig dag

Rundt klokka seks i dag dro jeg og Sigrun ut for å ta bilder og film av en bro til et kunst og håndverk prosjekt, og så varmt som det var hold vi nesten på å stryke med. Ihvertfall jeg som var så dum at jeg tok på meg lang tights og genser.. Aldri mer. Etter å ha brukt en god stund ved broa syklet vi innom Kristin og Hanna som lå ved "stranda", og satt der en god stund. Det har vært en utrolig herlig dag, og som om ikke dagen hadde vært bra nok i seg selv - kom jeg hjem til en kommentar om at jeg hadde vunnet fotokonkurransen til Julie og Emilie! Tusen takk!

Men selvsagt, så er den en liten samfunnsfagprøve som klarer å ødelegge resten av den fine dagen min. Takk for den liksom.
Fin bro. Jeg vet.
_privat

Hvordan har dagen din vært?

sommartidar heyhey
_privat

Åååh, over 22 grader i skyggen! Endelig. Sitter ute i bikini, og det er så utrolig fint vær! Ikke en eneste sky på himmelen, og temperaturen fortsetter å stige. Utrolig fint å ha slikt vær den siste vanlige uka på skolen, med ganske lite lekser, selv om det sikkert ikke kommer til å være like fint resten av uka. Skal slappe maks av i dag, bortsett fra å øve litt på en liten samfunnsfagprøve om EU og Balkan. Morsomt.

Hvordan er været hos deg?

@home


_privat  bittelitt trøtt ut. Fint det.

Har hatt en superfin dag på Lillehammer med Sigrun og Kristin (og mamma selvsagt, men vi gikk for oss selv) - med utrolig fint vær! Det viste 19 grader i bilen når vi akkurat hadde startet på vei hjem, og det hadde vært enda varmere på dagen når vi gikk i gågata! Jeg hadde med kamera (flink!!), men det eneste jeg tok av bilder var når vi satt på Peppes - og de fikk jeg ikke lov til å gjøre noe med, haha. Har fått kjøpt meg et par fine ting, skal vise det i morgen!

Hatt en fin dag?

lillehammer med jenturna

GOD MORGEN! Jeg er dautrøtt. Sånn seriøst, dautrøtt. I dag skal jeg, Sigrun og Kristin dra til Lillehammer med mamma, og det blir nok bra! Ulempen er å stå opp klokka 7 om morningen når jeg egentlig vil sove til langt ut på dagen. Men, det er verdt det. Skal prøve og ikke bruke alt for mye penger, er ikke helt bra for lommeboka som fikk svidd seg litt i London. Det blir koselig å ha en dag med shopping før eksamensslitet begynner om ca en uke.


_privat  Hater å bruke samme bilde flere ganger, men trengte desperat et bilde såå..

Hva skal du i dag?

prøveeksamen

Uff, i morgen er det prøveeksamen. Vi fikk velge selv mellom engelsk, matte og norsk - og jeg valgte matte for å prøve å berge 5'eren jeg fikk i fjor. Har gått litt nedover med meg i matte, så jeg skal virkelig skjerpe meg til i morgen. Det betyr ingen data, ingen blogg, ingen facebook. Null, niks, nada. Skal en liten tur på drill da, men det er fordi det snart er 17. mai og forestilling.

Så da blir det en liten bloggpause i dag, men jeg kommer tilbake i morgen!


_privat

Ønsk meg lykke til da!

stryn cup 2011

På lørdag sa jeg at vi hadde spilt oss til semifinale - og det ble utrolig spennende. Vi møtte Midsund, og når det var 3 minutter igjen av kampen lå vi 3 mål under. De av oss som satt på benken var helt sikre på at finaleplassen røyk, og innstilte oss på å spille bronsefinale. Men herregud, tror dere ikke vi tok igjen de 3 målene og gjorde det uavgjort! Det ble ekstraomgang på 5 minutter, og det første målet vant. Midsund begynte med ballen, og når vingen dems hoppa opp og skøyt ble jeg skikkelig deppa - helt til jeg så at hun bomma! Stakkars. Vi fikk ballen, og scorte! Jeg har aldri vært mer nervøs før, og døde nesten av glede når vi kom oss til finalen!

Finalen derimot var ikke så bra. Vi ble knust av et bedre Otta lag, selv om vi spilte helt likt de første 10 minuttene. Men - sølv er bra til å være et yngsteårs 16 lag og jeg er egentlig veldig fornød etter å ha "fordøyd" finalen. :-)

Innmari kult at noen av dere sier at dere har sett meg i Stryn, men blir litt sånn småflau også fordi jeg sikkert har sett helt borte ut, hehe. Er også alltid på mitt styggeste på cup........

                                                                      Chearleading squaden vår! YEAH
De første bildene er tatt av treneren vår, det siste er hentet herfra.

Har du vært på cup i det siste?
Vær en knupp, og stem på meg her, hihi. :-)

klar for cup

Superklar for cup nå! Det er alltid så koselig, siden vi er (nesten) hele laget samlet en hel helg for å spille håndball og egentlig bare ha det gøy. Vi har første kampen vår rundt halv tolv i kveld (!), og skal spille to i morgen. Sluttspillet er på søndag, så da er det bare å krysse fingrene og spille bra! Kan hende det kommer et mobilblogginnlegg, med litt oppdateringer om vi gjør det bra, hihi.


_privat

Ønsk oss lykke til da! :-)

Setter stor pris på om du vil stemme på meg her, om du synes jeg fortjener det.

pakking på g


_privat

Driver å pakker til Stryns Cupen, som vi reiser på i kveld. Gleder meg skikkelig, blir godt å spille litt håndballkamper igjen! Men nå skal jeg bort på butikken og være med lillebror på bussplassen, så har ikke tid til å skrive mer akkurat nå, hehe. Hater hasteinnlegg.

Hva skal du i helga?


chillin'


Jeg, Kristin og Anne Gøril campa rett og slett etter spansken i dag, på en liten gressflekk utenfor kjøpesenteret og klasserommet(Kristin og AG kalte det for en park). Lå der i et par minutter mens vi hørte på musikk og tok bilder, men følte oss så sykt teite når det kom folk at vi pakket sammen og forlot åstedet med en gang.

Senere i dag skal vi bade i elva igjen (de skal bade før første mai, akkurat slik de gjorde før første april) - men jeg vet ikke helt om jeg skal bade eller ta bilder.

Hva skal du i dag?

oslo

God morgeen!

Har egentlig mest lyst til å bare legge meg i senga igjen å sove i et par timer til, men nå er det like før vi drar til Oslo. Blir et par stopp, så vet ikke helt når vi kommer frem.


Tok det første bildet jeg fant, siden jeg ikke har tid til å ta et i nuet.

Hva skal du i dag?

girls night

lol rart øye

Holaa! Nå stikker jeg straks bort til Kristin for å spise taco og se på tv - som jeg sa i forrige innlegg. Det blir faktisk siste gang jeg ser de på en hel uke. Siden mange av dere har etterlyst bilder sammen med vennene mine hadde jeg tenkt til å ta med kameraet bort, meen siden det er strømtomt så går nok ikke det. Skal prøve neste gang!

Reiser i morgen tidlig, men skal prøve å poste et innlegg før jeg drar (så lenge jeg ikke klarer å trykke på publiser istedenfor lagre som utkast HEHEHEH). :-)

Peace out

Hva skal du i kveld?

fail x1000

Herregud, jeg klarte å faile skikkelig i går kveld. Hadde tenkt til å lagre innlegget som utkast slik at jeg lett kunne poste det på skolen i dag, men klarte selvsagt å trykke på publiser. Så ja, jeg var hos tannlegen i dag, ikke i går kveld. Som jeg skrev så har jeg en god del å gjøre, så har egentlig ikke tid til blogg - men følte at jeg var nødt til å si i fra om det her, hehe.


Forsøk på hoppebilde med webcamera.. Gikk ikke fult så bra.


Hva skal du i dag?

so little time


_privat

Åh, for en travel dag det kommer til å bli. Akkurat nå reiser jeg og Kristin straks til tannlegen, og er sikkert ikke hjemme før i seks-tiden. Så må jeg gjøre mye matte og pakke mesteparten til London, før jeg må dra på håndballtrening klokka sju. Har følt at jeg har hatt så god tid med alt tidligere i uka, men nå er det plutselig torsdag! Blir skikkelig godt med en ferie fra alt sammen nå, for jeg trenger litt fri nå merker jeg!   

Flere som synes det blir godt med ferie nå eller?

Forresten, tusen takk for alle tilbakemeldingene på innlegget om hva dere vil ha mer av!

sunny day_privat

Ååh, så herlig vær det er! Selv om det er litt overskyet (passa egentlig ikke så bra med sunny day til overskrift..) er det rundt 15 varmegrader - tenk hvor varmt det hadde vært om sola hadde vært framme! La meg ut på terrassen for å gjøre lekser, og tror jeg kommer til å bruke meste parten av dagen der ute også.

Hvordan er været hos deg?

good night

Hadde tenkt til å poste et innlegg tidligere, men skulle på russerevy og fikk plutselig litt for dårlig tid. Så ja, kom hjem fra russerevy for akkurat 17 minutter siden og skal faktisk gå og legge meg med en gang etter at jeg har spist bittelitt ost og kjeks. Er utrolig trøtt!Hatt en fin dag?

sunday, sunday


_privat

Selv om jeg har hatt en såkalt langhelg på fire dager ser jeg ikke akkurat frem til å gå på skolen i morgen. Blant annet fordi vi har framføring av selvlagd dans i gymmen, noe som kommer til å gå rett vest for min del. Jeg tror ikke gruppa mi har et minutt med dans en gang. Kommer til å dø av flauhet.

Nå skal jeg bare slappe maks av (som om jeg ikke har gjort nok av det de siste dagene), se litt mer The Hills (♥) og se på diverse London ting med mami. Noen av dere som har erfaring med Oyster Card forresten? Et slikt kort du bruker når du reiser med buss og underground i London. 

Hatt en fin helg?

ready set go

Akkurat nå sitter jeg med skikkelig vondt i hodet og er litt sånn småkvalm, men håper ikke det er noe spesielt. Er straks ferdig med å pakke til i morgen, men mangler fortsatt litt småtterier. Kjenner at jeg både gruer og gleder meg skikkelig til de neste dagene! Det kommer til å bli slitsomt og kaldt, men så kommer det jo til å bli veldig koselig også.

Nå skal jeg spise litt sveler, ta meg en paracet og faktisk prøve å legge meg litt tidlig så jeg har mye energi!


_privat


Ønsk meg god tur, og så snakkes vi på fredag!

pakkepakkepakkeHolaa! Driver å pakker til snøhuletur akkurat nå, hahaha for et kaos. Kommer til å ta med meg alt for mye, men bedre med for mye enn for lite sier nå jeg. :-) Nå er det straks håndball, snakkes senere i kveld! Huff, hater hasteinnlegg.

Hva skal du i dag?

isbading


Ut på tur liksom


Meeget varmt


Lovin it

Som jeg nevnte før i dag skulle Kristin, Hanna og AnneGøril bade i elva i dag. Kristin og AnneGøril har hatt en liten "tradisjon" med å bade før første mai, men i år bestemte de seg for å prøve før første april. Heerregud. Jeg og Sigrun filmet og tok bilder - for det å bade fristet ikke akkurat så veldig mye.

Har du badet ute i år enda?

mis amigas
crrrreepy


Elin var pittelitt sløv i blikket, og siden jeg er så flink til å redigere såå... hehehe. Synes du ble superfin jeg <3<3<3

Webcamera er like gøy som alltid!

helluu

Heisann sveisann!

Nettet har vært ute i hele dag, så har ikke fått tilgang til å blogge i dag. En positiv ting er at jeg har klart å konsentrere meg mye bedre om leksene, hehe. Har akkurat kommet hjem fra trening, og skal straks hoppe i dusjen. Så vet dere det. :-)


_privat Har lagt ut bildet før, men med en annen redigering.

Hva har du gjort i dag?

off i go

Goood morgen!

Vedder på at ingen av dere er oppe nå, så sant dere ikke skal ett eller annet så tidlig. Jeg skal på håndballkamp igjen, to stykker faktisk. Får håpe på seier, ihvertfall en! Regner med å være hjemme rundt 7-8 tiden, så da snakkes vi senere i dag!Hva skal du i dag?

saturdayBlir et lite hasteinnlegg nå, skal være med mamma til Otta en liten tur. Snakkes senere i dag! :-)

Hva skal du i dag?

sleepy

Herregud dere. Jeg klarte å sovne fra håndballtrening i dag. Skulle liksom bare ta meg en liten powernap, men tror dere ikke jeg våknet når klokka var litt over åtte. Heerreguud. Men når det er sagt så føler jeg meg utrolig mer opplagt nå etter en lang powernap, en varm dusj og en ansiktsmaske, hihi.


_privat Skal slutte å bruke så mange arkivbilder.

Dere har også etterlyst litt mer "hverdagslig blogging" om vennene mine, hva jeg gjør osv. Som jeg har sagt før så er ikke livet mitt så veldig spennende, men skal prøve å få det til! Må helt klart bli bedre til å ta med meg kameraet rundt om kring.

Hatt en fin dag?

fjolls til fjells

Jeg har aldri likt å gå på ski, men den turen her tok jammen kaka. Tror aldri jeg har vært så surmulen (?), sliten og lei før. Jeg blåste seriøst nesten bort på det verste. På vei oppover bakkene var det så mye vind at jeg trodde jeg skulle krepere, og både snø og vind pisket meg i ansiktet. Ble heldigvis fint den siste delen på vei nedover! Klarte å krasje i et par trær og kratt, og døde nesten av lykke når jeg så bussen. Får vi så dårlig vær på snøhuleturen om to uker legger jeg meg ned og griner. Nå skal jeg ikke syte mer. Det positive er at det er god trening å gå 5-6 timer på ski!


Tror jeg skal spare dere for et bilde av meg i nuet, så gir dere ett litt bedre. lol. Sykt random.

Liker du å gå på ski?

håndballkamp

Nå stikker jeg straks bort i hallen for og først se på kamp, og så spille en selv. Begynner å bli en stund siden sist - det føles ihvertfall sånn, hehe. Gleder meg ihvertfall, og håper på seier! :-)


Har selvfølgelig pyntet meg, hehehehehe. Random.


Hva skal du i dag?

chillpadder

Hei alla i hopa.

Sitter og chiller'n hos Kristin akkurat nå, og senere i kveld blir det filmkveld med jentene. Nå er vi ferdige med absolutt alle tentamene på ungdomsskolen, og tror det skal bli ganske så hardt å starte på skolen på mandag og ha en "vanlig" skoleuke med mye lekser. Uansett, utrolig herlig med helg!


.. har jeg brukt det bildet før? lol

Hva skal du i dag?

tom

Kommer ikke til å blogge mer i dag eller noe særlig fremover, for jeg er egentlig ganske tom akkurat nå. Utrolig lite inspirasjon. I tillegg er det tentamens uke, selv om den verste ble unnagjort i dag, så det er viktigere enn blogging akkurat nå. Herregud, neste gang er det eksamen.. i mai! Kjenner jeg gruer meg!Fler som har tentamens uke?

back to buisiness

Nå er vinterferien så godt som over, og det må være den mest usosiale ferien noen sinne. Herregud, jeg har jo faktisk ikke møtt noen. Har bare lonet hjemme i en hel uke. Har jo vært med en del familie da, men ekstremt usosial ellers. Nå er det en uke med tentamener, før det "bare" er fem nye uker til påskeferie. Håper virkelig det går fort! Tvilsomt.Har hørt at det er noen heldiggriser som starter med ferie i morgen, skal si jeg er misunnelig. Men så har jo dere gått to uker på skole mens andre har hatt ferie også da, hehe.

Når hadde/har du vinterferie?

saturday night


_privat

Litt trist å tenke på at det bare en dag igjen av vinterferien, så derfor har jeg tenkt til å nyte denne lørdagen. Noe jeg egentlig alltid sier at jeg skal gjøre, hehe. Misforstå meg rett - jeg gleder meg egentlig til å komme i gang med hverdagen igjen, og gjøre litt andre ting enn å se VM på tv og spille Mastermind. Ok stryk det. Gleder meg overhode ikke til å stå opp klokka 7 og gå tilbake til skole og lekser..

Hva gjør du i kveld?

er det mulig

Jeg tror jeg må være den mest uheldige personen i hele Norge noen ganger. I dag skulle jeg dra på hyttetur med jentene, men typisk som det er ender jeg opp med å få kjempe vondt i magen og hodet. Er det mulig? Uansett hva det er for noe, så skjer det ett eller annet som ødelegger for meg. Jeg fikk feber på telttur, brakk bindingene på skitur, jeg hadde problemer med kneet på fjelltur. Hadde gleda meg til å være en helg sammen med jentene, men var rett og slett ikke i form til å dra på hyttetur og gå en time på ski.


Følte at det bilde illustrerte meg sånn passe bra akkurat nå.


Hva skal du i dag?

20:30

Hadde egentlig tenkt til å ha noen bokanbefalinger i dag, men siden jeg nesten sovna på gulvet halvveis under en stol (wtf?) etter middag, så ble det for mørkt til å ta bra bilder. Siden jeg skal på hyttetur med noen supre jenter i morgen og til mandag så får de anbefalingene vente, hehe.Skal forresten skjerpe meg veldig når det gjelder å kommentere tilbake til dere som er så søte at dere gidder å kommentere hos meg hver dag!

Hatt en fin fin dag eller?

ferie!

Fy så herlig det var klokka ble kvart over ett i dag og læreren sa god ferie. Nå har jeg en uke fri, og mens alle dere som snart er ferdig med ferien må tilbake på skolen neste uke. En utrolig fin tanke, hihi. 
Ekte feriestemning, YEAAAAH!! lol

Flere som fikk ferie i dag?

 

movie timeee

Heisann!

I nuet sitter jeg og Kristin på loftstua med hvert vårt kakestykke (egentlig ikke, Kristin har spist opp allerede), og skal se på Trolljegeren! Tenkte bare å gi et livstegn fra meg, hehe. Men Kristin er kald, så jeg må finne teppe til henne. Den masekråka. Neida<3<3<3<3<3.

Hva skal du i dag?

 

relax


_privat

Siste uke før ferie betyr lite lekser. Ok, ikke alltid. Vanligvis pleier lærerne å smelle på med litt ekstra like før en ferie, men heldigvis ikke denne gangen! Det er første gang på lenge at jeg har hatt tid til å sette meg ned å lese, så jeg feirer like så godt med litt kake før det blir Happy Day og Top Model på tv!

Har du vinterferie nå?

paw


_privat

Var lenge siden jeg har blogget om mat, så var nesten nødt til å fortelle dere at jeg spiser. Nei, herregud. Meningsløst innlegg. Bare følte jeg måtte blogge, og så hadde jeg ikke annet å blogge om enn... mat. Velkommen til mitt veldig spennende liv, hvor dagene går ut på lekser, mat, trening og mat. Jaja. Sånn går no dagan.

Hatt en fin dag?

klar for UKM

Hei dere!

Åh, i dag er det UKM! Kjenner at jeg både gruer og gleder meg, hehe. Skal tilbringe hele dagen på Otta, både med lydprøve, øving og selve forestillingen i kvelden. Men nå begynner jeg å få litt dårlig tid, skal dra om rundt 20 minutter!


Ønsk meg og drillgruppa lykke til i dag da! Hihi.

bloggpause?

I det siste har jeg flere ganger vurdert å slutte med blogging. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å slutte i sommerferien etter at jeg kom hjem fra Hellas, men klarte ikke å løsrive meg fra bloggen, hehe. Jeg bruker veldig mye tid på bloggen hver dag - mer enn jeg burde. Det går utover ting som både lekser og venner, noe det absolutt ikke burde. Av og til blogger jeg fordi jeg føler jeg , ikke nødvendigvis fordi jeg har lyst.

I tillegg har jeg begynt å få negative kommentarer. I starten brydde jeg meg ikke om de når de rakket ned på utseendet mitt - fordi jeg har for lenge siden akseptert det at jeg ikke er blant de peneste. Problemet er at jeg ser at mange av de negative kommentarene er tydeligvis er skrevet av folk fra Skjåk. Lille Skjåk. Jeg aner jo ikke hvem - og det er ikke så gøy å vite at noen jeg mest sannsynlig vet hvem er skriver anonym dritt til meg. Noe dere burde huske på er at selv om dere tror dere er anonyme, er det utrolig lett å finne ut hvem dere egentlig er. Jeg kan ta det videre for å finne ut hvem det er som kommenterer, men jeg er ikke så sikker på om jeg vil vite det.

Det faktum at det sårer skal jeg ikke legge skjul på, for det gjør det. Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy, men negativ dritt gjør det rett og slett slitsomt. Og det jeg får er jo kun en liten brøkdel av hva Voe måtte tåle hver eneste dag. Men, jeg får jo så utrolig mange flere positive kommentarer enn negative, og det er jeg så utrolig takknemlig for! Dere er fantastiske. Det er bare mye lettere å legge merke til en negativ enn ti positive.

Poenget er at jeg vet ikke hvor lenge jeg vil ha interesse av å fortsette med bloggingen, eller hva jeg rett og slett tåler. Det er mye jeg ikke skriver om på bloggen, så det er veldig få av dere som faktisk vet at jeg har det ganske vanskelig i blant. Det er så lite som skal til for at begeret skal velte over, og en negativ kommentar kan faktisk være nok noen ganger. You know my name, not my story.


_privat

Derfor vurderer jeg nå å ta en bloggpause. Kommer ihvertfall til å tenke på det noen dager, før jeg bestemmer meg. Håper dere skjønner det, og tok dere tid til å lese.

syk

Selvfølgelig klarte jeg å bli syk akkurat i dag. Har hatt feber, propp i ørene og vondt i hodet så og si helt siden skolen startet i dag tidlig, så dro hjem rundt elleve - men føler meg heldigvis litt bedre nå. Så forferdelig typisk at jeg blir syk akkurat den dagen jeg og håndballjentene skal til Toten. Hadde gledet meg skikkelig til å ha det koselig på hotellet med jentene, spille håndballkamp osv. Men så lenge jeg ikke blir bedre i løpet av 5-6 timer, må jeg holde meg hjemme.. That sucks.
_privat

Ønsk meg god bedring da. Mehe.

20:28

Helt siden jeg kom hjem har jeg vært så utrolig tung i hodet, og det har følt ut som om jeg har hatt feber (men som jeg vedder på at jeg ikke har hatt, typisk). Nå har jeg tatt en lang dusj, og det er utrolig hva det kan gjøre sammen med litt god mat. Har store planer om å legge meg tidlig i kveld, så jeg kan få hvilt ut litt.

Anyroad, i morgen reiser til jeg til Toten sammen med håndballaget for å ligge over der til i morgen før vi skal spille håndballkamp. Er så langt å reise (4 timer?) at det hadde blitt sykt slitsomt å kjøre ned, spille kamp, og så kjøre opp igjen. Derfor trenger jeg litt påfyll av sanger jeg kan legge inn på iPoden min!


_privat (HEHE NEIDA SKAL IKKE LEGGE MEG HELT ENDA)

Har du sangtips til meg?

@ sigruns

Heihei!

Grunnen til at jeg ikke har blogget i dag er at internett har vært nede, og blir mest sannsynlig ikke fikset før i morgen. Heldigvis tok jeg meg en tur til Sigrun, bare for å blogge. Neida. Vi ble invitert bort! Akkurat nå ser vi på håndballfinalen, heia Danmark!


From Greece liksom.

Blir bedre blogging i morgen, så snart internett blir fiksa.

Hatt en fin dag? 

en lang dag

Heisann!

Åh, for en lang dag. Sto opp rundt halv seks i dag tidlig, og klokka sju satt jeg i bussen på vei til håndballkamp. Sov heldigvis ganske mye, men var ganske død når vi kom frem til den første kampen klokka elleve for å si den sånn. Kom akkurat inn døra - og er supersliten. Hjem kjære hjem!Jeg og Kristin ble forresten stalka av en brøytebil på vei hjem. Koselig.

Hva har du gjort i dag?

stuck in my head


_privat

Du vet den følelsen av å komme inn etter å ha gått på ski - når du er sliten og øyelokkene blir tunge? Se for deg å ha gått intervall på ski, og etter på en runde med rugby i snøen. Jepp. Er like før jeg sovner her jeg sitter i senga mi, men kan ikke det når jeg har en engelsk stil som skal skrives ferdig. Hater meg selv for at jeg føler at jeg fortjener sjokolade..

Hatt en fin dag så langt?

heyhey


Heyhey!

I dag tror jeg at jeg skrev historie dere. Handlet ikke en eneste ting på BikBok! .. Ok, det er jo egentlig ikke noe spesielt, meeen følte for å fortelle det akkurat nå. Er kjempefornøyd med det jeg fikk kjøpt - skal vise det i morgen.

Hatt en fin dag?

off to lillehammer

Good morgeen!

Om en liten stund drar vi til Lillehammer - litt forsinket som vanlig. Mamma og pappa skal til linsekontroll eller noe sånt, så derfor benytter jeg sjansen til å få med meg litt shopping! Blir god plass i bilen også så jeg kan strekke meg heelt ut og se på film, siden broren min ikke blir med, hehe.

hehehehhe hei

Hva skal du i dag?

back to the 80's

For en gang skyld er jeg ferdig før tiden, yey! Sleit utrolig med å finne klær, og både jeg og mamma har lett desperat etter brukbare og fargerike klær. Fant hverken fargerik tights, leggvarmere eller fargerike overdeler. Jaja. Jeg gjorde det jeg kunne ihvertfall! Ikke veldig 80-tall lignende, men det funker.
Litt farger har jeg! Oransje topp og grønn genser - perfect match!

Hva skal du i kveld?

homework

Jeg har sagt det flere ganger, og vedder på at dere blir lei av å lese det opp igjen og opp igjen - men som vanlig har bloggen blitt nedprioritert i dag. Yeah. (HAHAHA CREEPY skrev yeah akkurat når det kom YEAH i sangen jeg hørte på! Eh ok. Random). Har så forferdelig mye lekser og prøver, så i dag måtte jeg til og med prioritere lekser før drilltrening - noe som ikke er så veldig bra siden det snart er UKM. Men det store prosjektet vi har i samfunnsfag teller mye, så.. ja. Sånn går no dagan.


Arkivbilde.

Har du mye lekser/prøver for tiden?

lazy saturday


_privat

Heisann! Denne uka har vært så utrolig lang, og det føles allerede som om det er tre uker siden det var juleferie. Utrolig godt med lørdag med andre ord! Har nytt dagen til det maksimale, og skal fortsette å kose meg i kveld med film og godteri, hihi. Ha en fin kveld alle sammen!

Hva gjør du i kveld?

see you later alligator

Heihei!

Har friminutt akkurat nå, så tenkte at jeg kanskje burde poste et innlegg siden jeg skal til tannlegen rundt klokka 12. Siden sikkert ikke alle vet det, så må jeg og Kristin kjøre en time for å komme til reguleringstannlegen - og da er vi ikke hjemme før i 4-tiden tror jeg.


HEHEHE

Men nå er det matte, sneiks!

Hva skal du i dag?

 

movie time

Den siste dagen i ferien har jeg egentlig brukt til noe bedre enn jeg har gjort den siste uka. Har hatt besøk av Kristin, og vi har brukt mye tid på å spille Wii Party. Ikke en veldig effektiv dag, men en grei avslutning på ferien. Haha. Nå skal vi se Eclipse (Kristin har ikke sett den enda.................. lol taper liksom), og jeg skal presse i meg de siste kaloriene før jeg endrer kostholdet. Sånn seriøst altså.

Image and video hosting by TinyPic
Brukte bildet for noen dager siden, meeeen.

Hatt en bra dag så langt?

baby you're a firework

Godt nyttår, alle sammen!

Håper dere hadde en kjempefin nyttårsfeiring i går - det hadde ihvertfall jeg! På tredje år på rad feiret jeg, Kristin og familiene våre nyttårsaften sammen, noe som selvsagt var veldig koselig. Tok så mange bilder på starten av kvelden, at kameraet ble strømtomt to minutter etter midnatt.. Supert.

Det beste av tusenvis av bilder, som jeg ser nå ikke var så vellykket på min side allikevel, hehe..


HAHA elsker katten til Kristin._privat

Hadde du en fin feiring i går?

best memories of 2010

Hadde det samme i fjor, så hvorfor ikke gjøre det samme i år også, hehe.

I februar var det UKM. Selve lokalmønstringen var ikke så spesiell i seg selv - men det var det å komme videre til fylkesmønstringen med både drill og film, og faktisk helt til landsmønstringen igjen med film som var kjempegøy.

I april var det konfirmasjonstur til Trondheim - som helt klart var det beste med hele konfirmasjonstiden.


I mai var det endelig tid for selve konfirmasjonen. Hele dagen var rett og slett perfekt, og jeg tror ikke jeg kunne hatt en stort bedre konfirmasjon, hihi.


I slutten av juni/starten av juli var jeg, Sigrun, Kristin, Hanna pluss noen foreldre på øyhopping i Hellas - i to uker. Det må være det beste minnet jeg har fra hele 2010, for turen var helt utrolig!
I slutten av juli dro jeg tilbake til Trondheim, sammen med mamma, pappa og broren min. Der feiret jeg bursdagen min, shoppet, bowla, gikk på kino hver kveld osv.

Var ikke sikker på om de ville bli vist på bloggen, så jeg tok de bort, hehe.

I august dro jeg, Sigrun, Kristin og Hanna alene på hytta til Sigrun, hvor vi var i 3-4 dager. Kjempekoselig!


I september var det "K-kveld" (kjoler, kjeks, komedie, kjærlighetsfilm) hos Elin, sammen med Kristin og Nina.

Elin daa.

I september var det en kjempefin Oslotur med verdens beste klasse. Gruer meg utrolig til vi skilles til våren..

Hun i midten er helt random altså.

I oktober dro jeg og familien til Montenegro for å besøke familie som har flyttet dit.


Desember har vært en utrolig bra måned. Den startet med EM på Lillehammer - og kampen vi så var fantastisk bra, og ikke minst stemningen!


Det var også juleball, og jeg synes det var det aller beste juleballet av de tre jeg har vært på med ungdomsskolen.
(Bare si i fra om jeg skal ta bort bildet, men det var det beste av oss fire)

Og selvsagt - julaften! Trenger ikke si mer enn det.

Hva er ditt beste minne fra 2010?

hits