New York 2011

new york day 4

På søndag (2. oktober altså) dro vi på en liten biltur i sentrum av New York, og kjørte faktisk gjennom tre av fem bydeler - Bronx, Manhattan og Brooklyn. Først stoppet vi ved Central Park, utenfor Trump Tower og Colubmus Circle. Central Park var utrolig fint - helt rart å komme inne til rolig og grønn park i midten av Manhattan. Vi fikk ikke vært der så lenge før vi kjørte (fikk faktisk en parkeringsbot på 100 dollar, lol) videre langs Hudson River - og forbi mange kjente steder som FN bygningen, Brooklyn Bridge, Dakota Building (der John Lennon ble skutt, vi kjørte forbi før vi kom til Central Park) og Ground Zero. Det var ganske .. rart å kjøre forbi Ground Zero å tenke på at akkurat der sto og falt Twin Towers for 10 år siden og så utrolig mange mennesker mistet livet. Fikk litt vondt i magen akkurat da ja.

Når vi kom hjem dro vi ut på kino nesten med en gang og så Abduction i en bitteliten kinosal med de beste kinostolene og det beste popcornet ever.
Museumet der Natt på Museet ble spilt inn


Columbus Circle, og et stort filmstudio (de høyeste bygningene)Ground Zero.

Brooklyn BridgeOg forresten, takk til Anne Gøril og Elin for et så fint innlegg under her

i love new york

New York time - 21:38

Heihei!

Sorry for at jeg har vært utrolig dårlig til å oppdatere mens jeg er her nede, men det er så utrolig mye å gjøre her nede at blogging ikke blir satt først. I morgen er det den siste hele dagen vår, og jeg har virkelig ikke lyst til å dra hjem igjen! Jeg liker meg skikkelig godt her, New York er perfekt. Haha, jeg har til og med begynt å blande engelske ord inn i setningene når jeg snakker, og har akkurat vendt meg til tidssonen (kommer til å ha det jet-laget når jeg kommer hjem). Det kommer til å bli skikkelig tungt å gå tilbake til hverdagen og skole, men det orker jeg ikke tenke på - i morgen skal vi til NYC å virkelig shoppe!

Helt klart den beste høstferien ever.

Har dere høstferie nå, eller får dere neste uke?

new york day 3

På lørdag våknet jeg klokka fem om morningen - og var lys våken selv om jeg følte meg helt død. Love jet-lag!! Rett etter frokost dro vi på en neglesalong som var kun fem minutter unna huset, hvor vi tok både pedikyr og manikyr. Med en gang vi kom hjem (rundt klokka ett) satte vi oss i bilen og kjørte til Westchester Mall, et ganske stort senter med mange butikker, som Victoria's Secret, American Eagle, Sephora, Hollister, Nike osv. Jeg tror vi brukte rundt 2 timer bare på Victoria's Secret, herregud. Jeg hadde ikke med kamera, men tok et par mobilbilder - som ikke ble så veldig bra.Når vi dro hjem var klokka nesten ni, så vi brukte åtte timer på Westchester Mall!


Ikke verdens fineste bilde akkurat, meen


new york day 2

Jeg henger litt etter når det gjelder å poste innlegg, men det er så mye annet å gjøre! Bildene under er fra fredagen, da vi tok toget inn til Grand Central Station og New York City. Vi gikk en liten stund til vi kom til Rockefeller Center, og herregud - det var så kult å se New York og Manhattan fra the top of the rock! Etter det gikk vi tilbake til 5th Avenue, og satte oss på Starbucks en liten stund - før vi tok toget hjem.


Ekte American breakfast!


Empire State Building, og Frihetsgudinnen i bakgrunnenCentral Park

Haha her er de klare for Halloween allerede

new york day 1

Flyet vårt til New York skulle egentlig ta 8 timer, men vi endte opp med å reise i rundt 13 timer istedenfor. Da vi var over Vermont begynte vi å sirkle i lufta fordi det var så mye tordenvær over New York at vi ikke kunne lande. Etter litt kunne vi endelig fly videre, men tror dere ikke vi måtte begynne å sirkle igjen over New York. SÅ - etter rundt en time - fikk vi høre at flyet ikke hadde nok drivstoff til å sirkle så veldig mye lenger, og måtte derfor "nødlande". En stund etterpå hørte vi "Jaa.. Daa.. Har vi landet i Montreal.. Velkommen!!!". HerreGUD. Jeg var så lei at jeg holdt på å dø, men heldigvis hadde vi sånne små skjermer med alt fra spill til filmer under hele flyturen.

Da vi endelig kom oss ned på bakken lette vi etter sjåføren vår kjempe lenge - men det som var positivt med det var at det ble mørkt når vi kjørte hjem til de vennene vi bor hos, og at vi fikk se New York City at night! Det var så fiint med alle skyskraperne og lysene i det fjerne!

I går var vi som sagt i byen, og jeg skal poste bilder av det senere. :-) Nå er klokka snart 9 her i New York, og om ca. to time skal vi ta pedikyr og manikyr, før vi skal på et shoppingsenter. I NY!

Koselig.

hits