Outfit

outfit 241211


Kjole fra BikBok

 

gårsdagens antrekk
I går var det bokstavfest på Otta, og jeg strevde utrolig med å finne ut hva jeg skulle ha på. Flere av jentene hadde bestilt seg kostymer på internett - fra Tingeling til pilot - men jeg endte opp med å ta på meg noe helt enkelt. Først når vi satt i bilen fant vi ut at jeg kunne være pus (hahaha), og fikk låne en kattemaske av Hanna. Ikke at det betyddee så mye hva jeg var, siden jeg dro hjem ganske tidlig. Og til dere som spør - nei, jeg drikker ikke på fest. :-)

outfit 141111
Genser GinaTricot   Smykke Forever21

Snø!! Den kom i går, og jeg tror egentlig den snart blir borte igjen. Det var jo faktisk varmegrader når jeg kom hjem, så satser på at den smelter og ikke kommer tilbake før 1. desember. Da er jeg fornøyd ihvertfall.

Ellers er jeg veldig fornøyd med andre ting akkurat nå - fordi både Paramore har begynt å komme med nye sanger (endelig), traileren for The Hunger Games kom ut i dag (!!!! herregud) og jeg har begynt nedtellingen til jul (er det litt tidlig..?). Mye jeg kan glede meg til fremover ihvertfall!

outfit 081111
Genser GinaTricot   Smykke Vita

Hei!

Unnskyld for den helt forferdelige bloggingen min de siste dagene, men bloggen har bare ikke blitt prioritert. Bare for å oppsummere litt hva jeg har gjort de siste dagene - på fredag hadde jeg besøk av Sigrun og Kristin, og på søndag hadde vi vår første håndballkamp i Skjåk. Vi vant 29-11 og 32-23 eller noe i den duren - noe som selvfølgelig var veldig bra! Og i går .. så skjedde det faktisk ingen verdens ting.

Uansett, I morgen har vi heldagsprøve i norsk og på torsdag i matte, så egentlig burde jeg begynne å forberede meg på det. Derfor kan det godt hende at bloggen blir nedprioritert litt lenger. :-)

Hva synes du?

outfit 021111


Cardigan BikBok   Sløyfe kjøpt i Central Park

Ikke akkurat noe spesielt, men har tenkt til å være bedre på outfit i november enn det jeg har vært de to siste månedene.

outfit 241011
Genser H&M   Ring Accessorize

Siden vi hadde rundt ti varmegrader i går tenkte jeg at det helt sikkert kom til å bli "varmt" i dag også, slik at jeg kunne bruke den nye og fine genseren jeg kjøpte i New York uten å fryse beint ihjel. Meen neida. Var visst kaldt å bruke en tynn og kort genser allikevel. Jeg er egentlig fornøyd uansett, så lenge gradestokken holder seg på over null og det ikke er snø på bakken. 

september outfits


8. september


30. september (hahah herregud se på det babyface)

Ok, jeg var utrolig dårlig til å poste outfit i september - tror aldri jeg har postet så lite før. Meen ingenting å gjøre med det. Har ingen spesiell favoritt av de to, liker ganske godt begge to egentlig - selv om jeg heelst ville gått i shorts og topp så mye som mulig. :-)

En favoritt av de to?

outfit 080911


Genser H&M   Hals Pieces

I dag har jeg virkelig hatt en bra dag - den beste på lenge. Den startet med at jeg fikk 6- på en naturfagprøve vi hadde forrige uke, før vi hadde nasjonale prøver (tror jeg?) i engelsk - noe som var heelt greit siden jeg liker engelsk. I matpausa gikk jeg, Kristin, Hanna og Elisabeth på bakeriet, og den siste timen hadde vi fri. I kveld skal vi spille treningskamp mot et håndballag fra Stryn - noe som blir kjempegøy!

I tillegg har jeg fått en mail jeg skal fortelle om senere, hihi.

august outfits


6. august


12. august


13. august


22. august


24. august


29. august


30. august

Wow, jeg har jo egentlig vært ganske flink til å poste outfit i august! Liker veldig godt både 12. august, 13.august, 22. august, 29. august og 30.august - men favoritten blir nok det fra den 22. august.

Et favoritt antrekk?

outfit 300811
Jeg ser søren meg ut som en oppblåst hval på det bildet her, herregud.


Genser BikBok   Bukse Pieces  Smykke Gina Tricot

Jeg prøver å få tid til å poste to innlegg om dagen - men så langt siden skolen starta har jeg rett og slett ikke hatt nok tid. I morgen vet jeg forresten ikke om jeg får tid til å blogge i det hele tatt, siden jeg rett etter skolen skal på et møte med rådgiveren (hørtes veldig formelt ut) på skolen om utveksling og når jeg kommer hjem er det lekser før jeg skal på drill. Nei, nå skal jeg sette meg med mattelekser og høre på Yiruma (♥).

outfit 290811


Genser VeroModa  Smykke Cubus

For tiden har jeg blitt veldig hekta på strikkagensere (og andre gensere som er litt oversized) - og det passer jo perfekt nå som det har begynt å bli høst og kaldt. Det var seriøst kun åtte varmegrader når jeg sto opp i dag. Det ødela på en måte dagen min nesten før den hadde begynt. Neida! (..joda)

Jeg er med i en konkurranse her!

outfit 240811


Cardigan Zara   Topp BikBok   Smykke BikBok

 

outfit 220811
Genser BikBok  Shorts Pieces

Første skoledag på videregående i dag! Dagen gikk helt ok, men jeg merker at jeg fortsatt er i feriemodus. Er utrolig trøtt, men allikevel føles det ut som om klokka kun er fire eller noe sånt. Jeg og Kristin klarte forresten å miste skolebussen i dag.. Veldig god start du. Hater å være avhengig av en buss for å komme meg til og fra skolen, men jeg blir vel vandt til det etter hvert. Ellers fant jeg igjen innlegget med antrekket jeg hadde første skoledag i fjor (her), og merker at jeg har forandret meg litt siden det. Morsomt.

hvilket antrekk?

1.


2.


3.


Hvilket likte du best?

outfit 130811


Shorts BikBok  Genser BikBok  Smykke Accessorize 

outfit 120811


Topp BikBok  Shorts Pieces   Smykke Accessorize

Nå har jeg drevet en evighet med å få bildene bra. De var for mørke i utgangspunktet, men uansett hva jeg gjorde ble de alt for lyse.. Ga opp til slutt, men det ble vel helt greit. Nå skal jeg sette meg ut i solaaa!

outfit 060811
Genser BikBok  Shorts H&M

Det her var egentlig bare noe jeg slang på meg i farta like før vi skulle stikke å bade - men så fant jeg ut at det ikke var så aller verst, hehe. Så ja, i dag har vi vært å bada på Dønfoss. Ikke at det var så varmt, holdt på å stryke med der jeg satt og hakka tenner innpakka i et håndkle. I kveld er det siste kvelden med hele familien samlet, før alle sammen drar i morgen - så den skal nytes. 

outfit 310711


Skjørt BikBok  Belte Pieces

Ååh, beste dagen på lenge! For litt over en time siden var jeg og øvelseskjørte (som egentlig var ganske morsomt), og nå er det snart kaker og gaver. Elsker å ha bursdag!♥

outfit 280711
Topp og smykke GinaTricot  Shorts Pieces

Jeg er så glad for at jeg kjøpte det smykket jeg har på! Det var på salg (70% rabatt!!), så jeg fikk det til 30-40 kroner. Det kan brukes til så utrolig mye, i tillegg til at det er ganske annerledes fra de andre smykkene mine. Kupp!

outfit 160711


Alt fra H&M

Jeg glemte helt å ta med blondeshortsen når jeg viste innkjøpet fra Oslo, skjønner ikke hvordan jeg klarte det. Uansett - har lett lenge etter en slik shorts, så selv om den var bittelitt for stor måtte jeg bare kjøpe den. Nå har jeg akkurat kommet inn fra en joggetur (faktisk), og skal stelle meg litt før det blir film og godteri i heimen.

Forresten prøver jeg å sette på plass en ny header som jeg har fått av Karoline, så den kommer sikkert snart!

Hva synes du?

outfit 140711
Topp H&M   Shorts Pieces   Smykke Vita

S o m m e r ♥
Det har vært kjempefint vær i dag også, men jeg har ikke fått vært så mye ute fordi jeg og Kristin har jobbet en del med en greie som skal til avisa etter Spaniaturen (kommer snart et innlegg om det, forresten). Men selv om klokka snart er ni er det rundt 20 varmegrader, og jeg sitter ute på gresset og spiser melon. Satt en halvtime mens myggen surret rundt meg før jeg fikk dratt meg inn for å hente myggspray og et mygglys, så nå risikerer jeg vel å få et titalls myggstikk i morgen. Men akkurat nå synes jeg faktisk det er verdt det.

Hva synes du?outfit 130711
T-skjorte BikBok  Shorts Pieces

Endelig litt sommervær igjen! Jeg er fortsatt litt forkjøla, men det var så godt å gå ut i shorts istedenfor å sitte inne i joggebukse. Nå håper jeg bare det gode været holder seg, leeenge. Men i følge yr så blir det regn allerede på lørdag - fram til neste fredag..

Hva synes du?

outfit 060611


Topp BikBok   Cardigan Zara   Ring Accessorize   Smykke Vita


Haha herregud, fikk ingen vellykkede bilder i dag.. I tillegg var lyset utrolig dårlig, takket være at været har gått fra sol og varme til regn og skyer, noe som gjorde bildene enda verre. Whatever. Snart kommer Elin på besøk, og det blir koselig - spesielt siden det er flere år siden sist hun var hos meg. Det er litt sykt.

Hva synes du om antrekket?

outfit 040611
Tunika Only  Blondeshorts BikBok  Knestrømper H&M

Åh, sommervær! Elsker å kle meg "fint" selv om det er helg og jeg ikke skal noe spesielt - og endelig fant jeg et antrekk som kunne brukes til knestrømpene mine! Jeg har ikke gått med de i hele dag, når det først er sol prøver jeg å sole leggene litt også. Tenkte å holde meg litt anonym i dag, siden jeg ser ut som et fugleskremsel.

Hva synes du?

outfit 030611Cardigan H&M   Genser BikBok   Shorts BikBok

Det her har vært en utrolig bra dag, på så mange måter! Jeg våknet til sol og 15 varmegrader, og en beskjed om at vi endelig hadde fått bestilt tur (mer om hvor og sånt i et annet innlegg)! Skoledagen var ganske så bra (bortsett fra en ganske kjedelig spansktime), med bondesjakk turnering i mattetimen. Trenger ikke nevne hvor god (dårlig) jeg var. I gymtimen sa den ene læreren vår at hvis alle bada i elva, skulle han synge på avslutningen. Vi bada - så det gleder jeg meg til å høre. Is fikk vi også. I tillegg fikk vi standpunktskarakterene for 10. klasse, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med et snitt på 5,5! Elsker denne dagen!

Hva synes du om antrekket?

outfit 020611


Shorts BikBok

Hadde på meg dette før i dag, men ble nødt til å skifte utover dagen. Det ville nok sett bedre ut om jeg hadde brukt litt smykker og litt diverse tilbehør, men når jeg kun skal slappe av hjemme er det ikke nødvendig, hehe. Været var ganske fint og det var rundt 18 varmegrader, men så kom skyene (og vinden) - og det ble liiitt for kaldt å gå i shorts. Jeg er så lei av dårlig vær, det skal liksom være sommer nå! Skrotten trenger desperat litt sol, jeg er bleik som et laken.

Hva synes du?

may outfits


3. mai


5. mai


10. mai


17. mai

Det har vært lite med outfits i mai, men når det er mye fri og eksamen kler jeg meg ikke akkurat så spesielt at det er verdt å poste, hehe. Jeg klarer faktisk ikke velge et favorittantrekk, men elsker kjolen jeg brukte 17. mai! Nei, egentlig elsker jeg noe på alle antrekkene.

Og bare fordi det er så mange som spør - ja, jeg skal ha muntlig eksamen, men skolen vår har prøvemuntlig før selve eksamen. Så jeg har altså ikke muntlig før neste uke. :-)

Likte du noen av antrekkene?

Setter stor pris på om dere vil stemme på bildet mitt (nr 2) her!

outfit 170511


Hater å gjøre sånn, men munnen min var ikke særlig pen
Kjole Zara

Kan vel si at det her er den nye favorittkjolen min. Den sitter helt perfekt, har utrolig fin rygg, fin lengde - den er rett og slett nydelig. Helt klart verdt alle pengene!

Har ingen lekser, bortsett fra at jeg skal skrive litt notater til eksamen neste uke - men det er null stress, så nå skal jeg se litt på The Hills! Det er ganske lenge siden sist jeg gjorde det, selv om jeg var helt hekta en stund. Er egentlig hekta enda, men jeg får liksom aldri tid til å faktisk sette meg ned å se på det. 

Hva synes du?

outfit 100511


Genser Gina Tricot  Ring Accessorize  Øredobber Glitter

Jeg valgte egentlig feil bukse til genseren i dag, det var ikke så veldig fint med blå bukse til, men det funker. Anyways, vi skal grille akkurat faktisk, siden det er ganske fint vær i dag også (føler at jeg bare snakker om været for tiden) - jeg går aldri lei grillmat. Nam. Jeg må gå og spise jeg.

Hva synes du?

outfit 060511


Topp H&M  Cardigan H&M  Shorts BikBok  Smykke Accessorize

Tok bildene i dag tidlig like før jeg løp (sykla) på skolen, fordi jeg visste at vi skulle ha Coopertesten siste timen - og ville ikke derfor være så smashing når jeg kom hjem. Svett, sliten og superpen. Ohyes. Ser ikke akkurat så veldig smashing ut nå heller i stor t-skjorte og joggebukse, men det funker fett når jeg bare skal slappe av. Skal bort til Kristin og Sigrun en tur nå straks, så det blir jo koselig!

Hva synes du?

outfit 030511
Topp H&M  Cardigan Zara

Usj, hater når bildene får et sånt "mørkt" lys over seg, det blir så vanskelig å redigere det lyst nok uten at detaljene blir borte. Tror jeg skal begynne å ta bildene ute snart, blir så mye finere! Uansett, toppen er fra H&M Conscious Collection og jeg var skikkelig i tvil om jeg skulle kjøpe den eller ikke - men er kjempeglad for at jeg gjorde det!

Har et ganske stort RLE prosjekt til i morgen pluss prøveeksamen i matte på torsdag, så bloggen kommer til å bli litt nedprioritert frem til fredag. Håper dere forstår det. :-)

Hva synes dere?

april outfits


5. april


8. april


11. april


18. april


19. April


20. april


21. april


27. april

Outfitbildene ble litt "forskjellige", men i London hadde jeg ikke tilgang på en helt hvit vegg, hehe. Ikke at det gjør så veldig mye heller.

Antrekket fra 21. april deltar jeg med i en konkurranse her, og hadde blitt kjempeglad om du ville stemt på meg! 

Likte du noen av antrekkene? (Mer om Stryn Cupen kommer snart, må få tak i bilder først)

 

outfit 270411


Cardigan Zara   Topp H&M   Smykke BikBok

Jeg digger rett og slett den røde cardiganen min - den passer til så mye og gir farge til et ellers kjedelig antrekk!

Har akkurat kommet hjem fra drill, hvor vi driver med en skikkelig kul dans! Tror det kommer til å bli ganske bra, selv om det bare er en måned igjen til forestillingen. Ellers - så bada jeg i dag! I elva! Var bittelitt kaldt, men ellers greit. Bilder kommer i morgen!

Hva synes du?

Om du føler for å være litt ekstra snill i dag - kan du godt stemme på meg her, om du synes jeg fortjener det selvsagt. Du kan stemme en gang om dagen. :-) Skriv helst at du har stemt i dette innlegget. Tusen takk til alle stemmene jeg har fått så langt!

outfit 110411


Cardigan Pull And Bear

Endelig har det blitt varmt nok til at jeg kan bruke favoritt cardiganen min! Den er så fiiin.

Hva synes du?

outfit 080411


Shorts BikBok  Ring Six

Var bittelitt kaldt å gå i en tynn strømpebukse, spesielt når det var rene stormen når jeg dro på skolen i dag, men jeg klarte meg. Regnet har høljet ned i nesten hele dag, herregud så irriterende. Ser virkelig frem til London hvor temperaturen ligger på rundt 18 grader og full sol (i følge Yr)! 

Hva synes du?

outfit 050411


Topp H&M   Cardigan BikBok   Smykke gave fra Anne Gøril (♥)

Ble litt rart lys (spesielt på det midterste bildet, ser ut som om jeg har grått hår og er hvit som et lik), men det får gå. Vi lagde masker i kunst og håndverk i dag, og har tenkt til å kanskje ta med kamera neste time når vi skal pynte de - hadde vært litt fint med et sånt innlegg tror jeg.

Hva synes du?

march outfits


14. mars


16. mars


18. mars


21. mars


Jeg trodde faktisk jeg hadde postet mer outfits i mars, men det hadde jeg tydeligvis ikke, hehe. Favoritten min for mars må nok være 14. mars, men liker veldig godt det fra 18. mars også.

Likte du noen av antrekkene?

outfit 210311
Genser H&M  Ringer Accessorize

Vet at man ikke ser ringene så godt, men jeg hadde visst ikke klart å holde hånda helt rolig på ett eneste bilde.. Jaja. Utrolig kjedelig antrekk, men som jeg sier hver eneste gang jeg legger ut kjedelige antrekk (tror jeg) - følte for å legge det ut. Teeeit.

outfit 180311


Genser Nelly   Bukse Cubus

Synes ikke det er lenge siden sist jeg kunne skrive ordet helg, men herlig er det uansett. Det er heller ikke lenge igjen til påskeferie, og i dag er det faktisk en måned til jeg drar til London! Føler at jeg snakker om det hele tiden, men herregud jeg gleder meg så! Mange av dere har spurt når jeg skal dra dit, når jeg kommer hjem osv., og jeg har tenkt til å skrive mer om det senere. Hvilken dag jeg reiser klarer dere vel finne ut selv, hehe.

outfit 160311
Bluse VIC

Heisann! Kom hjem fra tannlegen for snart en halvtime siden, og er så sykt trøtt akkurat nå. Sov i bilen både opp og ned, men akkurat nå føles det som om jeg ikke har sovet på to døgn. Frister utrolig å gå og legge seg, men jeg må gjøre matte, pakke sekken til skitur i morgen og dra på skolen (!!) for å bli ferdig med noen ting i kunst og håndverk.. Stress.

outfit 140311
Genser BikBok  Bukse Cubus

Etter en uke vinterferie og en uke med tentamen hvor jeg bare har daffet rundt i store gensere og joggebukse var det tid for litt andre klær! Menmen, har en del samfunnsoppgaver pluss en prøve med mye stoff å lære seg til i morgen, og siden jeg ikke kommer på mer å skrive slutter jeg her.

february outfits


8. februar


12. februar


21. februar


24. februar


25. februar

Ganske mye basic, men nå som det begynner å bli varmere (forhåpentligvis) blir det nok litt bedre outfits fremover (forhåpentligvis)!

Det fra 12. februar er nok favoritten min - i tillegg til 25. februar, fordi den genseren er så fiin, hehe. 

Et du likte?

outfit 240211
Cardigan BikBok   Belte GinaTricot

Så ganske vrengt ut etter å ha daffa/sovet på sofaen i rundt to timer mens vi så på film, så følte ikke for å vise trynet i dag. Bildene viser ikke helt fargene, men det funker. Anyway, må egentlig forte meg veldig, håndball om tretten minutter og jeg har ikke begynt å ordne meg.. STRESS.

Hva synes du?

outfit 210211
_privat


Bildene ble i utgangspunktet veldig kalde og grå, så jeg måtte redigere metingen litt - derfor ble de første bildene litt skjoldete, hehe. Siste uka før vinterferie nå, og jeg misunner dere heldiggriser som har vinterferie nå. Er så skolelei nå at det halve kunne vært nok! Jaja, skal egentlig ikke klage.

Hva synes du?

Edit:
Glemte å skrive hvor alt er fra, men dere er jo så flinke at dere sier i fra, hihi. Hva skulle jeg gjort uten dere? Genseren er fra Lene V og smykket fra Vita!  :-)

outfit 120211


Blazer H&M  Smykke Accessorize

Har vært ute med en gjeng fra klassa i kveld, pluss litt fler. Ikke akkurat ute så mye, for fy dæven altså - det var jo nesten -30 ute! Koselig og gøy var det uansett. Jeg er hjemme allerede nå fordi jeg dro hjem før de andre, fordii.. nei jeg vet egentlig ikke hvorfor. Hehe.  

Hva synes du?

outfit 080211
Topp Cubus    Klokkesmykke Glitter

Hadde forresten ikke på klokkesmykket på skolen i dag, siden jeg klarte å glemme det hjemme.. Typisk.

I dag hadde jeg ikke noe som hest problem med å komme meg opp av senga ti over sju, noe som jeg vil kalle et mirakel, mehe. Det var så utrolig godt å komme seg ut litt når jeg ikke hadde vært ute siden fredag formiddag, og siden jeg har tilbrakt fire dager i pysjamas følte jeg for å "pynte" meg litt ekstra med smykker - selv om vi har hatt skrivedag i hele dag. Nesten helt frisk igjen med andre ord!

Hva synes du?

january outfits


6. januar


10. januar


13. januar


17. januar


18. januar


24. januar


26. januar

Wow, må si jeg har vært flink til å poste outfit i januar! Som jeg har nevnt før skulle jeg ønske at jeg hadde brukt litt mer smykker og sånt, og gjort antrekkene litt mer "spennende".

De to siste er nok mine to favoritter.

Hvilke(t) outfit likte du best?

outfit 260111


Cardigan H&M

Angrer på at jeg ikke brukte et smykke, en ring eller noe sånt i dag for å sprite opp antrekket litt - men jaja. Gjort er gjort. Har vært en utrolig avslappende skoledag for å si den sånn - først to timer naturfag, en time matpause og to timer hvor vi spilte kort! Skulle ønske lærerne var på kurs oftere..

Hva synes du?

outfit 240111
Bluse VIC   Øredobber Six

Jeg vet nesten aldri hva jeg skal skrive i outfits-innegg. Men ja, kan jo fortelle at dataen min virker igjen etter en aldri så liten dusj, og alt er som det skal bortsett fra batteriet, hehe.. Ellers har det ikke skjedd så veldig mye nytt i mitt ikke fult så spennende liv.

Hva synes du?

 

outfit 180111


Skjerf H&M

Hadde jeg hatt tid til og sett meg selv i speilet før jeg suste ut døra i dag tidlig, tror jeg hadde valgt en litt finere måte å ha skjerfet på.. Så det dessverre ikke at det ikke var så fint før jeg kom hjem, men pyttsann. Hvem bryr seg. Litt kjedelig - men det duger jo.

Hva synes du?

outfit 170111
Genser Lene V   Bukse Cubus  Smykke Julegave

Brukte den nye genseren i dag - og herremin så god den er! Den er stor, hverken for varm eller for kald, god - og den klør ikke. Den andre store hvite genseren min klør noe så at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg til tider, hehe.

Jaja, nå må jeg forte meg å bli ferdig med samfunnsfagen.. Ble ikke ferdig i går, og i tillegg er jeg kanskje nødt til å ha muntlig framlegg om det i morgen.. Hjelp.

Hva synes du?

outfit 130111


Cardigan H&M

Uff, akkurat når jeg tror at temperaturen kommer til å holde seg mellom 7 og 10 kuldegrader, smeller de jammen på med -20. Igjen. Hater det. Jeg synes det er så vanskelig å kle seg når det er kaldt, fordi jeg ikke har noen spesielt fine klær som holder på varmen gjennom en hel skoledag.. Jaja.

Hva synes du?

outfit 100111
Merkelig bilde i grunn, hvis man ser lenge på det..
T-skjorte H&M  Cardigan H&M  Bukse Cubus  Øredobber Pieces

Jeg er så lite skolemotivert nå som det går an. Tror grunnen til det er at det er ingenting å se frem til på skolen de neste 7 ukene frem til vinterferien. 7 uker med vanlig, tørr og kjedelig skole. Såå gøy da. Det er heller ikke lenge til søknadsfristen for videregående er (ok, en og en halv måned), og har fått et par spørsmål på hvilken line jeg skal gå. Skal se om jeg får laget et innlegg om det.. en gang. :-)

Hva synes du?

outfit 060111


Genser H&M   Bukse Cubus

Bloggingen min har vært litt dårlig i det siste, men når skolen og alt det andre startet igjen har jeg ikke like mye tid som jeg hadde i ferien. I tillegg merker jeg at all energien jeg fikk "ladet" opp i ferien plutselig er helt borte. Jaja - det blir bedre!

Hva synes du?

december outfits

6. desember

Image and video hosting by TinyPic
8. desember

20. desember

24. desember

30. desember


31. desember

Det har ikke vært så veldig mange "vanlige" outfits i desember, fordi det var ganske kaldt en periode og fordi i ferien daffer jeg rundt i en rosa kosedress, hehe. Favoritten min er nok det jeg hadde på meg i går, hihi.

Hvilket antrekk likte du best?

outfit 311210


Blazer H&M  Kjole Nelly

Nå sitter jeg og familien hos Kristin, hvor vi skal feire nyttåtsaften. Godt nyttår dere, snakkes neste år (HEHEHEE)! Blogger fra mobilen, så får ikke teksten der jeg vil.. Edit - har fikset på det nå, bare til informasjon.

Hva synes du?

outfit 301210

Bluse BikBok Ring Lindex

Hadde egentlig tenkt til å poste dette før vi dro på familiemiddag i dag, men fikk typisk nok ikke tid. Jaja.

Hva synes du?

outfit 241210


Genser og skjørt BikBok 


Ring Hellas

Som dere ser så ble det det første antrekket, hehe. Jeg likte det best, og det så ut som om de fleste av dere også gjorde det.

Nå, endelig er det ordentlig jul! Det lukter pinnekjøtt i hele huset, og familien er samlet, hihi. Først er det middag, så er det dessert og åpning av pakker - som jeg gleder meg!

Kos dere i kveld alle sammen!

Hva synes du om antrekket?

juleball outfit

Kjole BikBok   Sko SkoringenDet nederste bildet er som dere sikkert skjønner ikke fra i går, men siden det ikke ble tatt noen bilder bakfra, måtte jeg bare bruke det, hehe.

Juleballet i går var utrolig vellykket, og det er nok det beste av de tre juleballene på ungdomsskolen jeg har vært på. Jeg danset hele kvelden, og fikk krampe i føttene til slutt. Lærerne tok på seg englekostymer og sang, jeg, Sigrun, Kristin og Sigri drillet, og det var forskjellige kroninger. Kjempegøy, men nå er det endelig ferie!

Noe som er ganske trist, er at det var vårt aller siste juleball på ungdomsskolen. Merker hvor lite tid vi har igjen sammen nå, det er jo bare et halvt år!

Hva synes du?

outfit 081210

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Genser BikBok

Åh, som jeg elsker genseren min. Har jo faktisk hatt den i nesten tre uker, men det har vært mye julemusikal og så kaldt at jeg ikke har fått anledning til å bruke den før nå. Fin er den ihvertfall, og supergod!

Hva synes du?

outfit 061210

Image and video hosting by TinyPic
Mehehe, måtte bare.
Cardigan BikBok

Kjedelig og basic, men følte at jeg nesten måtte poste et outfit igjen snart - er så utrolig lenge siden sist. Siden det har vært så kaldt har jeg bare slengt på meg det varmeste jeg fant i klesskapet og ikke brydd meg om hvordan det så ut. Ikke så fint at det fortjener et eget blogginnlegg altså.

Hva synes du?

bow details
Genser og øredobber Gina Tricot

Sånn halvveis outfit for i dag, hehe. Litt sent, men siden jeg egentlig hadde tenkt til å poste det tidligere får det bare våge seg. Jeg eelsker sløyfer, men det vet dere vel, hihi.

Jeg og Kristin har forresten tatt noen bilder med lukkertid, men orker ikke legge inn bildene på dataen nå - så de kommer vel en gang i morgen.

Hva synes du?

kveldens outfit 141110


Shorts BikBok  Genser BikBok  Strømpis H&M  Smykke Vita

Etter at jeg hadde dusjet, var planene å hoppe inn i daffedressen og bo i den resten av kvelden. Men neida, siden  det er farsdag og vi fikk besøk av bestemor og bestefar fikk jeg lyst til å pynte meg litt ekstra - rett og slett fordi jeg elsker å pynte meg.

Hva synes du?

martim outfit 021110


Cardigan BikBok / Ankersmykke BikBok / Perlesmykke GinaTricot

Ganske basic i dag og egentlig. Når jeg tenker meg om, så er egentlig alle outfitene mine ganske basic, hehe.

Hva synes du?

outfit 011110Genser Nelly / Bukse Cubus

Kul dato i dag, eller hva? 011110! Ehehe. Ble et ganske "Annais-antrekk" i dag, noe jeg faktisk ikke tenkte over like før jeg skulle dra ut døra i morges.Uansett, så hadde jeg tenkt til å ha en godtefri måned siden det snart  er desember og jul. Men hva gjør jeg nå? ..spiser sjokolade. Skyt meg.

Hva synes du?

outfit 231010


Genser BikBok / Sløyfe BikBok / Bukse Cubus

Herregud, må jo nesten vise dere de kjempefine tøflene jeg går rundt i også, hihi.

I dag er jeg i utrolig godt humør! Aner egentlig ikke hvorfor - siden det egentlig burde vært stikk motsatt siden snøen kom i går.. Men her sitter jeg og hører på P3, skal begynne å øve til en naturfagprøve vi har på mandag og skal snart bort til Kristin - og er som sagt ganske så glad.

Hva synes du?

outfit 161010
Shorts NewYorker / Genser H&M / Smykke Six

Et godt tips - aldri, aldri, aldri bruk en litt sticky lipgloss når du er hos frisøren. Ugh. Tror dere skjønner hvorfor.
Men ja. Jeg var hos frisøren i dag. Utrolig godt å få bort alt det som var slitt, som var en god del. Nå gruer jeg meg bare til jeg vasker håret og ser hvor kort det blir med krøller..

Hva synes du?

outfit 131010

Image and video hosting by TinyPic hahaahahahahaha

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Genser H&M  /  Ring Six

Herregud, unnskyld for helt crappy bilder og redigering.. Ingenting ville samarbeide med meg..

Uansett, har besøk av Kristin og som alltid har vi planer om å være skikkelig effektive med leksene!! .. Vi har ikke gjort en dritt. Bare spist Oreos (<3), hørt på musikk - og, haha, vi har ledd av denne filmen her. HAHA. Jaja. Nå skal vi være skikkelig effektive med leksene! Okeeei.

Hva synes du?

outfit 121010
Cardigan Pull And Bear  /  Armbånd Glitter, H&M  /  Øredobber Six

Tror kanskje jeg har sagt det før - men jeg bare elsker den cardiganen! Ble nesten helt i ekstase når jeg fant den hengende i akkurat min størrelse på butikken, hihi. Bestemte meg før jeg hadde prøvd den at akkurat den skulle bli med hjem. Uff nei, nå skal jeg slutte med kjærlighetserklæringen min til cardiganen. Kanskje ikke så veldig interessant, ehe.

Hva synes du?

outfit 111010
Genser Esprit (Montenegro) / Ring Six (Montenegro)  - utrolig basic egentlig.
Har brukt en hals i dag også, men den tok jeg av når jeg kom hjem - såå den ble ikke med. Obviously.

Da var første skoledag etter høstferien overstått. Gud som jeg misunner dere som akkurat har begynt på ferien. Jaja - det neste er juleferie! Men før den ferien må man gjennom masse prøver, innleveringer og tentamener..

Hva synes du?

outfit 041010
Shorts Nelly // Genser BikBok // Sløyfe Gina Tricot // Ballerinasko H&M

Litt overskyet i dag, så derfor måtte jeg bytte ut toppen med en genser. Det er "bare" 21 grader (i følge mobilen min), men jeg har egentlig ingen grunn til å klage. Så lenge det ikke er under 20 er jeg fornøyd.

Hva synes du?

outfit 290910


T-skjorte BikBok // Cardigan H&M // Neglelakk Hellas

Jeg er helt forelsket i t-skjorten fra BikBok - og jeg elsker fargene på den! Også er det blomstermønster på den, noe jeg er helt frelst av. Jeg er ikke akkurat et t-skjorte menneske, bruker for det meste topper, men denne t-skjorta blir nok brukt mye fremover!

Hva synes du?

outfit 270910
Genser BikBok

Fy søren, i dag våknet jeg opp til minusgrader! Minusgrader, i september? Det blir for ille. Genseren er utrolig varm, så jeg har ikke vært kald på overkroppen i dag, bortsett fra på armene.. Fint for meg at jeg om en uke sitter i Montenegro - med varmegrader!

Hva synes du?

outfit 150910


Bluse BikBok  Bukse BikBok


hei jeg er pen og rynker panne, HEHEHHEHEHE
... Så litt ut som en pedo på bildet, så tenkte at jeg skulle spare dere for det synet.

Den dagen jeg ikke skriver noe under bildene skal dere få kake av meg alle sammen. Okei, kanskje ikke.

Uansett, blogglysten er ikke på topp, men bloggen har vært en del av hverdagen min i snart ett og et halvt år, så gammel vane er vond å vende. Men det jeg vet, er at jeg må ta en pause fra å svare på alle kommentarene jeg får hver dag. Skal selvsagt svare på alle jeg får tid til! :-)

Hva synes du?

outfit 130910


Ååh så overlegen og kul på det siste bildet da.
Genser
BikBok OKEI JEG FAILA SKIKKELIG. Den er fra Gina Tricot, selvfølgelig! :-)

Ring Accessorize

Blogg.no har vært ganske rar de siste dagene, så jeg får ikke plassert bildene og teksten som jeg vil. Grr.

Her er genseren som mamma kjøpte med seg fra Oslo - og jeg elsker den! Den er helt klart favorittplagget mitt akkurat nå. Noe som er supert, er at den har lange armer. Alle favorittoverdelene mine har nemlig armer som stopper ved albuen - noe som ikke er så praktisk når det ikke er så lenge igjen til vinteren!

Hva synes du?

outfit 110910


HAHAHA jeg sa at det var en elg.. Men det var visst et rådyr.DER ER ELGEN JO! ELIN HAR EN ELG I HAGEN!


Kjole BikBok by Jenny Skavlan

Akkurat nå sitter jeg hos Elin med et par andre jenter - jeg ble nemlig invitert på K-Kveld! Det vil si kjoler, kjærlighetsfilm, komedie, kaker, kjeks og sånt. Det blir utrolig koselig, og det kommer nok til å komme flere bilder utover kvelden.

Hva synes du?

well she lives in a fairytale

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Sløyfe H&M   Klokkesmykke Glitter    Perlesmykke Gina Tricot   Genser BikBok

Endelig helg! Det har egentlig vært en sykt travel uke med lekser og alt det der, og da har bloggen ikke vært første prioritert. Men når det er helg så blir det mer tid for blogging! God helg dere! Okei, nå ble det mye helg her..

Hva synes du?

outfit 070910Cardigan H&M

Merker at jeg sjelden har noe å fortelle dere de gangene jeg poster outfit, hehe. Kan ha med det å gjøre at jeg kommer rett fra skolen, og dagen min har ikke vært særlig spennende - med mindre det har skjedd noe på skolen. Noe det ikke har. Eller, jeg hadde norskprøve i dag i nasjonalromantikken, noe dere sikkert er utrolig fint å vite.

Hva synes du?

today i'm wearing this

Genser Nelly

Digger denne genseren her, selv om den er ganske så enkel. Og stoffet er så utrolig godt på den, hihi. Perfekt nå når det begynner å bli kaldere - selv om det ikke akkurat har vært kaldt de siste dagene!

Hva synes du?

outfit 050910

Litt sånn bad hairday jaa.


Topp Gina Tricot   Cardigan Cubus   Smykker Vita og Gina Tricot

Sorry for litt sånne middelmålige bilder, men kameraet var ikke helt samarbeidsvillig i dag.

Som dere kanskje ser så skiftet jeg før jeg dro. Okei, lite interessant, hehe. Har vært hos Kristin med Elin og Nina i nesten hele dag, og det har vært kjempekoselig. Vi satt blant annet en del på Chatroulette - i hvert fall jeg og Elin, hihi. Vi hadde det kjempegøy, hahaha. Uff, nå følte jeg at det ble mye hihihihahahhoho her

HEHE.

Hva synes du?

outfit 040910
Genser Bikbok   Skjørt H&M    Sløyfe Gina Tricot

Merket at jeg bruker hver anledning jeg har til å ta på meg skjørt, hehe. Bruker alltid det samme skjørtet, men forskjellige overdeler og tilbehør. Antrekket i dag er for eksempel ganske likt et jeg hadde for akkurat en uke siden, men genseren er lyserosa og jeg bruker en sløyfe foran - og da blir det jo med en gang to forskjellige antrekk.

Hva synes du?

outfit 030910


Topp Gina Tricot   Perlesmykke Accessorize    Ankersmykke BikBok
Tja, hva skal man si? Har egentlig ikke så veldig mye på hjertet i dag. Har vært på skolen, er sulten, ser på tv blablabla for et liv.

Vedder på at dere har sett at Voe kommer til Skjåk? Skal gått gjøres å ikke få øye på henne på et så lite sted, hihi.

Hva synes du? 

outfit 020910Topp (egentlig kjole) Ebay     Skjørt H&M    Sløyfe H&M    Smykke Vita

Hvem hadde vel trodd at jeg skulle poste et sånt outfit i september? Ikke jeg, i hvert fall. Høsten er i gang når skolen og september begynner. Men herregud, fikk nesten bakover sveis når jeg gikk ut på verandaen i dag - det var jo sol!

I dag skulle jeg egentlig vært med klassa på Galdhøpiggen, men neida. Er så utrolig skuffet, for det er en tur jeg hadde veldig lyst til å være med på. That's life.

Hva synes du?

Hadde forresten blitt superglad om dere ville stemme på bildet mitt i denne konkurransen! Om du allerede har stemt gjør ikke det noe - du kan stemme en gang hver dag, hihi. Setter utrolig pris på om du gjør det!

outfit 280810

Genser BikBok   Skjørt H&M    Strømpebukse Mamma sin
Var litt sånn ufotogen i dag, derfor ser det ut som jeg studerer en maur som går over gulvet.

Smykke Accessorize   Ring Hellas

I dag skulle jeg egentlig være med på stimerking med håndballaget, men jeg har antageligvis en betennelse i noen slimgreier i kneet, og derfor kunne jeg ikke være med.. Nå ser det ut som om det er det som kommer til å ødelegge for Galdøpiggen-turen neste uke og håndball fremover. Just my luck.

Men uansett, mamma har bursdag i morgen, men vi feirer med litt familie i dag, og siden jeg vil prøve å holde fast på sommeren enda lenger har jeg gått i skjørt i hele dag. Når det er kaldt ute, er det jo bare å bruke en strømpebukse under!

Hva synes du?

outfit 270810


Bluse BikBok

Når jeg ble vekt i dag tidlig var det kun 8 grader... er det vinter allerede eller? Derfor tok jeg på meg en varm bukse, men ikke like varm overdel. Og fy søren - utover dagen har det blitt kjempegodt og varmt. Fint å se at høsten ikke har kommet for fullt enda.

Hva synes du?

Husk å still spørsmål om du lurer på noe i innegget under, det første leserspørsmålet blir svart på i dag tror jeg!

black, grey and white - outfit 220810


Cubus
I see youu.. Liksom. HEHE.

Ganske kjedelige farger på outfitet i dag, men jeg synes at skulderpynten på genseren gjør antrekket litt mer spesielt enn bare en svart genser og grå tights. Digger'n! Perfekt når man vil se litt mer pynta ut på en søndag, og ikke gidder å ha på tonnevis av smykker og ringer.

Glatta forresten ut håret i dag også. Herregud, elsker å ha så langt hår!

Hva synes du?

outfit 170810

Hei! Har ikke hatt internett før nå, så derfor er det sen blogging.
Jeg har egentlig ikke tid til å skrive så mye, siden jeg snart skal på håndballtrening. Sesongens første trening - gleder meg!


Haha, jeg er alltid så stygg når jeg kommer rett fra skolen..
Genser BikBok    Bukse Cubus
Men nå må jeg løpe dere! Snakkes i kveld!

Hva synes du?

outfit 160810

                                              Topp Gina Tricot   Skjørt H&M   Smykke Vita   Armbånd H&M

Sorry for to umatchende bilder, men fikk ingen bra bilder i dag, hehe.

Følte meg litt pyntet i dag, men hallo - siste dag av sommerferien! Når skolen begynner igjen er høsten offisielt i gang for min del. Ikke mer skjørt. Så derfor skal jeg nyte den siste dagen av sommerferien akkurat i skjørt, hihi.
 
Hva synes du?

outfit 130810

Topp Vero Moda  Smykke Vita


Nesten helt umulig å se hvordan smykket er, jo.

Ganske enkelt outfit i dag, men har ikke tenkt meg noe særlig utenfor huset heller. Skal bruke dagen til å slappe av, og rydde på rommet.

Fredag den 13. i dag! Så langt har ikke jeg hatt noe ulykke, men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å tryne ned trappa eller søle skikkelig. Typisk meg. Neida, krysser fingrene for at jeg klarer meg gjennom dagen uten noen ulykker!

Hva synes du?

Har forresten svart på meste parten av alle kommentarene jeg ikke har svart på i dag. Det kan godt hende jeg har glemt noen, men det er vanskelig å få med alle sammen når jeg har over 100 kommentarer å besvare.

outfit 080810

Kjole NellyGrr, bad hairday. Etter at jeg hadde glattet håret så det virkelig ut som om jeg hadde gått bananas med tuperingskam og hårspray - uten å ha gjort noe som helst med det! Herregud. Hår til salgs!

Uansett, elsker denne kjolen! Har dessverre ikke brukt den så mye, siden den har veldig lett for å skli opp. Jeg skal bli flinkere å bruke den! Ikke at det er så veldig mye igjen av sommeren å bruke den på da..

Hva synes du?

outfit 060810

Genser H&M   Skjørt BikBok


Smykke Bursdagsgave fra Sigrun

Hadde en liten ide i hodet om hva jeg skulle ha på meg i dag tidlig, men tror nok ikke jeg kommer til å gå sånn lenge. Alt for kaldt! Det blåste skikkelig når jeg var ute, så derfor ble det ganske få bra bilder siden jeg ville bli fort ferdig, hehe.
Feiret bursdagen min med to jenter i går, og fikk blant annet smykket av Sigrun. Elsker det!

Hva synes du?

outfit 050810

T-skjorte Gina Tricot

Smykke Gina Tricot   Ring Accessorize

Sløyfe H&M     Øredobber BikBok

Hadde utrolig bad hairday i dag (igjen), så derfor gjorde jeg det så enkelt som det går an - en liten knute på toppen av hode. Og i ekstreme tilfeller av bad hairdays klarer til og med en sånn liten knute å bli stygg. I dag var det en sånn dag. Herregud, tror jeg brukte 8 strikker på å få den sånn passe normal..

UANSETT - når jeg kjøpte t-skjorta jeg har på gjorde jeg jammen enda et kupp. 49 kroner! Elsker den, den er så søt!

Hva synes du?

halvveis outfit

Hei dere!
Har hatt besøk av Kristin i dag, og har det for så vidt enda, så derfor har det vært lite blogging i dag. Egentlig var planen å feire bursdagen min med jentene i kveld, men det ble utsatt til i morgen siden det var få som var hjemme i dag.

Uansett, tenkte å vise dere outfitet for i dag, men orket ikke å sette opp stativet og alt sånt, så derfor er det dårlige outfit bilder.Bluse BikBokHva synes du?

outfit 020810


Bluse BikBok

Egentlig er det et ganske enkelt outfit - men blusen er det som drar det opp. Elsker den, den er så utrolig søt! Jeg er glad jeg kjøpte to av den blusen. Eller, jeg kjøpte jo ikke to av den samme, men to av den samme modellen. Hvis det ga noen mening.

Del to av innkjøpet fra Trondheim kommer senere i dag.

Hva synes du?

OUTFIT 290710


Shorts BikBok  Sløyfe GinaTricot  


Ble inspirert av Amalie til å ta brosjen helt på midten av toppen, i stedet for å sette den på siden. Synes det ble ganske søtt, i hvert fall til en like søt blomstrete shorts. Ikke at det er så mye sol i dag, men så lenge det er over 20 grader ser jeg ingen grunn til å ikke gå i shorts, hehe.

Hva synes du?

OUTFIT 250710


Jeg står helt likt med beina, haha.     
Skjørt
Vila    Cardigan Cubus   Belte H&MIkke at sommerfuglen har noe med outfitet å gjøre, men.

Fint vær igjen! Herrrlig. Endelig fikk jeg bruke det nye skjørtet mitt også, og favoritt beltet mitt. Elsker det! Jeg har egentlig ikke så veldig mye å skrive nå - har egentlig mest lyst til å sette meg ut i sola å lese. Så da gjør jeg det. Enkelt og greit.

Hva synes du?

1 SHORTS - 3 ANTREKK


                       #1                                                                   #2                                                                   #3

Har brukt den shortsen veldig mye i det siste - har begynt å like den veldig godt. Favoritten min av de tre antrekkene er nok nummer 2, hihi.

Jeg har forresten fått 30 følgere på Bloglovin nå! Kanskje ikke så mye i forhold til mange andre, men jeg synes det er kjempegøy med 30 følgere! Hvis du har lyst til å følge meg, kan du trykke her.

Hvilket antrekk likte du best?

OUTFIT 210710


Shorts Nelly

Brosje Gina Tricot

Ringer Accessorize og Hellas

Kan ikke akkurat si at det er så veldig varmt i dag, men jeg er så lei av å gå i langbukse når det liksom skal være sommer at jeg like gjerne tok på meg shorts. Men jeg blir nok nødt til å skifte snart, fordi jeg skal på butikken for å hente mobilen min! Åh, som jeg gleder meg til å få byttet mobil!

Hva synes du?

Jeg er med i konkurrasen til Maria, hvor man kan vinne et gavekort på 500 kroner - det hadde vært perfekt!

OUTFIT 110610


Skjørt H&M   Genser Mamma sinSmykke Vita

Selv om sola ikke skinner i dag heller, er jeg optimist, tar på meg skjørt og krysser fingrene for at sola skal komme frem snart. Tvilsomt. Elsker det skjørtet her, det er så utrolig fint! Og så elsker jeg jo smykket, ble superhappy når jeg fant det på Vita, av alle butikker.

Hva synes du?

OUTFIT 080710

                               
Genser Voice of Europe    Shorts Nelly   Armbånd H&M   Ring Hellas

Har aldri brukt shortsen før, ganske enkelt fordi den er litt for stor til meg. Men siden det var sol og 20 varmegrader i dag, benyttet jeg muligheten til å bruke den. Det er den eneste high waist shortsen jeg har, men jeg ønsker meg flere - synes det kan være utrolig fint. Problemet er at jeg sjelden finner noen som passer.

Hva synes du?
hits