Sugar and Spice

update

Det er snart kun 17 dager igjen til jeg drar til USA og vertsfamilien min i Virginia! Jeg har planer om å begynne å pakke snart (aner ikke hvor lang tid jeg trenger på det, så er sikkert lurt å begynne i god tid), i tillegg til at jeg har flere småting som må ordnes. Blant annet lære meg å vaske klær.

Jeg har igjen en konkurranse i samarbeid med Personlig Almanakk på utvekslingsbloggen, som dere kan delta på her (åpnes i nytt vindu)

Siden jeg skal være borte i 10 måneder bestemte jeg meg for å ta en skikkelig opprydning i klesskapet før jeg dro, noe som har ført til at jeg har flere plagg til salgs her!Fremover kommer jeg til å blogge mer og mer på utvekslingsbloggen, siden det nærmer seg avreise - og kommer til å blogge for fult under/etter New York campen. Kjempegøy om dere vil følge med på anetteinusa.blogg.no :-)

vertsfamilie!

I går fikk jeg endelig vertsfamilie, etter å ha ventet i over 150 dager siden søknaden ble godkjent! Er kjempefornøyd, og gleder meg utrolig mye til å bli bedre kjent med familien!

Har skrevet om det på utvekslingsbloggen min, her.

savner det, faktisk

Heiheeei!

Jeg slutta jo å blogge for 2 måneder siden, men noen dager merker jeg at jeg faktisk savner det å blogge - sånn som i dag. Har ikke tenkt til å begynne igjen, men fikk bare så lyst til å skrive et bittelite innlegg. :-)

Så, siden sist. Jeg henger liksom 19054345 år bak alle andre, meen i dag fikk jeg meg Twitter. Faktisk. @anettehi om dere vil følge meg. Så langt har jeg kun en follower, en random fyr fra Paraguay med 4,799 flere følgere enn meg (true story). Men ja, har tenkt til å følge tilbake de som følger meg (hvis det er noen, hahaha). :-)

I tillegg har jeg fått av reguleringa (!!) - etter nesten to og et halvt år. Men det var verdt det - nå smiler jeg faktisk med tennene.


The Hunger Games kommer snart på kino, og jeg gleder meg som en gal. Herregud. Har begynt å lese boka igjen for tredje (eller fjerde?) gang, men blir like blown away hver gang. An-be-fal-es!

Jeg venter fortsatt på å få vertsfamilie for utvekslingen neste år. I dag har jeg ventet i 53 dager, noe som føles som en evighet, men som egentlig ikke er så veldig lenge. Selvsagt er jeg forberedt på å vente i 53 dager til, men det hadde vært så gøy å få vite hvor jeg skal være og hvem jeg skal bo hos neste år! Som sagt så kommer jeg til å bruke denne bloggen når jeg drar til USA, samtidig som jeg bruker den når det "skjer noe nytt".

 

Snakkees

2012

Godt nyttååår!

Oh.

Heiheei.

Nå er jeg ferdig med alt som heter tentamen, og egentlig det meste som har med skole å gjøre. Jeg kan egentlig ta juleferie allerede nå, hihi.

Forresten blir konkurransen avsluttet i morgen ettermidddag!

Har akkuratt sett Norge slå Kroatia, så nå blir det semifinale! Flere som så på kampen? :-)

blogkeenFor en liten stund siden registrerte jeg meg på Blogkeen - et samlested for blogger, lignende Bloglovin - og i går kom det en pakke i posten! Som dere ser fikk jeg neglelakk, falske øyenvipper og drops.

Er dere medlem på Blogkeen?

rommet mitt - bilder

Ok, først og fremst - siden jeg har sånne slitsomme trevegger blir alltid lyset så gult/rødt/mørkt. Altså ikke noe fint på bilder.


_privat

Hva synes dere?

the things we all do


_thingswealldo.tumblr.com

Flere som kjenner seg igjen?

keep your head up high, beautiful


_bilder fra weheartit, kollasj av meg

I morgen har jeg naturfagprøve fra to kapitler og skjønner ingenting av stråling, isotoper og elektromagnestitet. Ønsk meg lykke til.

zzzzz

Heluuu!

Akkurat nå er jeg så utrolig sliten at jeg kunne sovnet stående. I går var vi på treningskamp i Stryn (som vi forresten vant!!), og var hjemme rundt 11-12 på kvelden. I tillegg er onsdager den absolutt værste dagen på skolen. Trenger ikke si mer enn at vi starter dagen med to timer naturfag og avslutter med to timer matte. Men, nå skal jeg straks på drill - og når jeg kommer hjem skal jeg SOVE. :-)

Husk konkurransen under da! Og husk og legg med e-post adressen!

Hatt en fin dag?

streetstyle
_privat

I går måtte jeg innom butikken for å kjøpe det nye (blogg)magasinet Streetstyle. Har ikke fått lest ordentlig i det enda, men har bladd gjennom det flere ganger og lest litt her og der - og det virker som om det er et veldig bra blad! Jeg kommer ihvertfall til å fortsette å kjøpe det. :-)

Har du kjøpt/lest Streetstyle?

vil du ha header?

Etter at jeg laget headeren som Kristineam bruker, og Fannyba la ut noen av de jeg hadde laget til henne har jeg fått sykt mange spørsmål om jeg kan lage headere til folk. Først sa jeg ja til alle som spurte, men nå har jeg innsett at jeg rett og slett ikke har tid til å lage til alle som spør.

Så. Derfor har jeg tenkt til å gjøre det slik at de som har lyst på header skriver det i kommentarfeltet (husk bloggadressen din!), og av og til vil jeg trekke ut noen som jeg vil lage header til. :-) Høres det greit ut eller?


Eksempler på headere jeg har laget.

you only live onceÅ dra til USA på utveksling er noe jeg har hatt lyst på i flere år, men har aldri klart å sett for meg at jeg skulle finne på å gjøre det. For omtrent en måned siden satt jeg og leste på forskjellige utvekslingssider og bloggere som hadde vært på utveksling, og fikk så utrolig lyst til å gjøre det selv. Så jeg bestilte rett og slett mange kataloger fra forskjellige selskaper, jeg. Jeg brukte lang tid på å lese om de forskjellige selskapene, og fant ut at hvilke jeg liker best.

Og gjett hva - i morgen har jeg et uforpliktende intervju over Skype (faktisk) med en ambassadør for Explorius! Jeg har på ingen måte bestemt meg for å dra enda, men det er jeg har sjansen og om jeg lar den gå i fra meg tror jeg at jeg kommer til å angre veldig.

Flere som vurderer utveksling, eller som har vært/skal?

birthday presents

Forrige søndag hadde jeg bursdag, men fikk aldri lagt ut bilder av gavene jeg fikk av familien. Jeg fikk for det meste penger, noe som passer helt perfekt, men også et par andre ting.


Åååh, prøvde den i Trondheim men siden jeg hadde så lite penger igjen på kortet måtte jeg droppe å kjøpe den. Verdens beste mamma altså ♥ Den er utrolig fin på!♥♥♥


_privat

Noe du likte?

emptiness

I går, i løpet av et par timer, gikk vi fra å være tretten til fire stykker i huset. Hele forrige uke hadde vi besøk av familie, hvor meste parten kom hele veien fra Stavanger og som jeg kun ser en gang i året. Det er først når de har dratt igjen jeg merker hvor mye jeg faktisk savner å ha de rundt meg hele tiden. Jeg savner å se et søskenbarn overalt, jeg savner å ha X-Men maraton om kveldene med fem popcornskåler, jeg savner å sitte trangt rundt middagsbordet - jeg savner å være samlet med familien. Huset er så utrolig tomt. Nei herregud. Høres ut som om verden holder på å gå under for meg. Tror jeg er litt sentimental i dag.

Uansett - i dag har jeg faktisk ryddet litt i klesskapet (igjen) og har funnet et par ting jeg vurderer å selge. De er litt "bedre" enn de andre klærne som er på salgsbloggen, så følg meed. :-)


_privat

Hvordan har dagen din vært?

perfection
_privat

Den nye lommeboka mi - jeg elsker den! Det er utrolig god plass i den, og den kan nesten sammenlignes med en liten clutch. Jeg får med meg både penger, kort, mobil, lipgloss - og det vil fortsatt være god plass. Perfekt!

Edit: Den er kjøpt på Skoringen

sweet 16

Heihei!

Endelig er jeg også 16 år, og dagen kunne egentlig ikke vært bedre! Det er superfint vær ute, og jeg sitter ute i bikini mens jeg steker i sola og hører på musikk. Senere i dag blir det kaker og gaver, i tillegg til at vi får besøk av familie som kommer helt fra Stavanger senere i kveld. Perfekt dag!
Skal ha på noe annet senere i dag, men akkurat nå er det dagens outfit. Hehehhehe

headere

Jeg hadde ikke så mye å gjøre før i dag, så derfor bestemte jeg meg for å prøve å lage noen headere. De ble ikke så veldig bra i forhold til hva mange andre klarer å gjøre, men det er det beste jeg noen gang har gjort, hehe.

1.


2.


3.


4.


De er ganske like - det eneste som er forskjell er fargenyansene.

Hvilke(n) synes du var finest? Og synes dere jeg kan bruke en av de?

trondheim it is

I morgen tidlig drar jeg til Trondheim sammen med familien, og kommer til å være der hele helgen. Vi hadde en slik tur i fjor også, så det blir sikkert like koselig i år. Været derimot skal visst ikke bli så bra, men jeg pakker allikevel med en shorts sammen med paraplyen. Det er ikke sikkert jeg får tilgang til internett, men hvis jeg får det kommer ikke bloggen til å bli førsteprioritet. :-)
_privat Tviler sterkt på at jeg kommer til å bruke mer enn to ting av alle smykkene/armbåndene og alt det der - men vet aldri hva jeg kommer til å bruke før jeg skal bruke noe. Hvis det ga noen som helst mening.

Har du planer for helgen?

rules of a ladyBilder herfra

s u m m e r 2 0 1 1


_weheartit

Sol. Bading. Is. Shorts. Solkrem. Lukten av nyklipt gress. Ballerina sko. Blomster. Varme. Lette sommerkjoler. Håndballcup i Spania med de beste jentene. Familiebesøk.

Flere som ser fram til sommerferie?

oslo

Heihei!

Først så må jeg bare fortelle at jeg fikk 6 på muntlig eksamen! Herreguud, hadde aldri forventet en 6'er på spansk. Ble superglad, og tok langhelg med god samvittighet klokka 09.30 i dag. Nå skal jeg ikke på skolen før onsdag, og da er det kun to skoledager igjen!

Hadde ordnet det slik at jeg skulle ha internett på toget til Oslo i dag, men selvfølgelig virket ikke internett i vogna vår.. typisk. Men de hadde god kakao da.
_privat

Kom fram til Oslo i 15.30 tiden, og var i sentrum i et par timer. Det var 50% på hele BikBok, så fikk med meg veldig mye fint! Fikk faktisk 8 plagg for 500 kroner, og det er ikke verst! Skal vise innkjøp når jeg kommer hjem.


_privat

Husk at det er siste frist for å melde seg på fotokonkurransen! Jeg avslutter den ved midnatt.

Hva har du gjort i dag?

15:43
_privat

Sa i går at jeg ikke skulle snakke så mye om lekser, men altså.. den spansken har tatt så utrolig lang tid! Jeg tror jeg er ferdig med selve presentasjonen, så nå er det bare pugging igjen. Gleder meg sykt til å bli ferdig med muntlig eksamen!

Men - jeg måtte ta en liten pause fra spansk forberedelser for å pakke litt. I morgen, med en gang jeg er ferdig med eksamen, drar jeg nemlig til Oslo! Det blir godt å komme seg litt bort fra Skjåk, selv om det bare er til lørdag. Gleder meg skikkelig, skal være med på noe skikkelig kult! Eller, det er ikke akkurat meg det handler om, men jeg gleder meg uansett. I tillegg så blir det mye tid til shopping, og jeg skal hilse på det nye søskenbarnet mitt som er knapt 3 uker! Ååååh.

Trenger litt ny musikk til iPoden, så om noen av dere sitter på noen fine/bra sanger blir jeg glad om dere vil skrive de i kommentarfeltet. :-)

Hva skal du i dag?

reis til london med ida wulff

Kom over konkurransen til Ida Wullf i går kveld, og fant ut at den kunne jeg ikke la være å melde meg på! Man kan nemlig vinne fly + opphold i London - og bli med Ida på EF Summeranza 2011! Summeranza er stor sommerfest, med store artister. I år er Ke$ha en av artistene, og sangen Blow er kåret til EF's sommersang. Hadde ikke det vært fantastisk kult, så vet ikke jeg! Bli med i konkurransen her!

informasjon om fotokonkurransen

Veldig mange spør når jeg avslutter fotokonkurransen - og jeg hadde i utgangspunktet tenkt til å avslutte den i morgen, siden det da er akkurat to uker siden jeg startet konkurransen. Men jeg har tenkt litt på det at jeg trenger tid til å finne fram til en vinner (det er over 70 påmeldte, så jeg tror det tar sin tid) - og på torsdag skal jeg ha muntlig eksamen. Derfor må jeg bruke tiden på å forberede meg, istedenfor å se gjennom alle de fine bidragene dere har sendt inn. Jeg har derfor bestemt at siste frist for å melde seg på fotokonkurransen er torsdag 9. juni - siden jeg da er ferdig med eksamen. 

Les konkurranseinnlegget og meld deg på her!Høres det greit ut, eller?

15 minutes of fame

Jeg har debutert som radiostjerne folkens. La inn en sjefsliste på P3, hvor man velger tre sanger som kan bli spilt på radioen hvis man blir plukket ut, men tenkte ikke så veldig mye over det. Hva er sjansene for at lista mi blir valgt, liksom. Gjett hvem som ringte meg et par minutter senere? Først hadde jeg ikke tenkt til å ta den, fordi jeg trodde det var en selger - men heldigvis fikk jeg søkt opp nummeret før han la på. Radiomannen, Jørn tror jeg, spurte meg om litt forskjellige ting - som hva jeg skulle i kveld, hvordan jeg hadde det osv. Og en halvtime senere hørte jeg meg selv snakke på radioen, og like etter på de tre sangene jeg hadde valgt ut. Herregud, så flau jeg ble over å tenke på at så mange mennesker hørte på at jeg snakka, men heldigvis var det ikke direkte. Utrolig morsomt! .. og selvfølgelig har jeg det på lydopptak, ehe. Så hvis dere hørte på P3 rundt halv seks, hørte dere faktisk på meg. :-)


_privat   Bare for at hele innlegget ikke skal handle om meg. NEIDA. Kunne selvsagt lagt inn et bilde av meg og radioen, men.. nei.

fanmailÅåh, se hva jeg fikk på e-post i går av Tone Merete! Jeg blir så glad hver gang jeg får mail av søte lesere, enten det ord eller bilder - tusen takk! ♥ Om flere vil sende inn, er e-posten min anettee95_blogg@hotmail.com - make my day!

cookies

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Endelig er jeg ferdig med presentasjonen! Eller, har bare skrevet den ferdig og laget PowerPoint, aner ikke om den er lang nok. Har sikkert masse feil, meeen.. det tar vi i morgen! Nå er jeg lei alt som har med spansk å gjøre, og skal bare slappe av resten av kvelden med cookies og en bok. Skal ikke på skolen før 10.30 i morgen(♥♥) og skal bare være der i en halvtime før jeg drar hjem igjen- verdens beste følelse!

Hva skal du i kveld?

 

header

I går spurte søte Karoline meg om hun kunne få lov til å lage en header til meg, og jeg sa selvfølgelig ja. Da jeg slo på dataen i dag tidlig hadde jeg fått en mail med en superfin header, i tillegg til en kommentar om at hun hadde laget et helt design til meg (som dere kan se her)! Setter utrolig stor pris på at noen vil bruke tiden sin på å lage både header og design til meg - tusen takk!

Hvis flere har lyst til å lage header til meg, bare send en e-post til anettee95_blogg@hotmail.com! :-)


Kjempefin, eller hva?

recently hearted


_bilder: weheartit  Kollasj av meg

Har vært på Otta siden rundt klokka ett i dag, siden jeg og Kristin var hos tannlegen, så det er grunnen til sen blogging.

Jeg får så mye inspirasjon av weheartit, den siden er rett og slett fantastisk. Er innom der så og si hver eneste dag, hihi. Brukeren min finner dere her.

Er du ofte innom weheartit?

strawberry sorbet and passion fruit

Image and video hosting by TinyPic


_privat

Kjøpte meg to nye EOS når jeg var i Stryn, i en limited edition pakke. Klarte rett og slett ikke la være når jeg så de søte fargene, ehe. Jeg synes begge to lukter kjempegodt og friskt, og så er de utrolig gode! Den rosa vil komme i salg i september, mens den lilla bare er til salgs en liten stund i pakken med den rosa.

Har du prøvd de to nye EOSene?

make my day

Jeg hadde blitt så utrolig glad om dere kunne brukt to sekunder på å stemme på meg her. Det er noe jeg har kjempelyst til å vinne, og det hadde betydd så mye for meg! Jeg hadde satt kjempestor pris på om dere ville stemme på meg! (Dere kan stemme en gang om dagen, hihi)

Jeg driver og ordner med litt premier som jeg har tenkt til å dele ut til noen av dere som stemmer, selv om det ikke er helt sikkert enda, men noe skal jeg forhåpentligvis klare å få til.


Om du er en knupp og stemmer på meg - husk å skriv som kommentar under, og gjerne på konkurransesiden, at du har stemt!

heart
_privat      Litt vanskelig å få bra bilder når lyset fra vinduet skinner rett på bildene..

Har vist dere hjertet jeg har laget på veggen av forskjellige bilder før, men siden jeg har byttet ut et par av dem i dag og fordi jeg sikkert har noen nye lesere som ikke har sett det før - hvorfor ikke vise det igjen? Brukte lagt over et halvt år på å få hjertet helt ferdig, siden jeg skrev ut bilder etterhvert som de ble tatt. Liker hjertet skikkelig godt, for alle bildene er fra dager og steder jeg har gode minner fra.

Hva synes du?

three days left

ÆÆH tre dager til jeg drar til London, og påskeferie i dag! Siste timen i dag fikk vi både kjeks og sjokolade (og brødskive med brunost og sånt, kaffe og te, men jeg brydde meg mer om kjeksen og sjokoladen jeg, hehe..). Har brukt et par timer på å pakke siden vi drar til Oslo i morgen, og er snart ferdig. Senere er det taco, Norske Talenter og kanskje film med bestejentene, kooselig!


_privat

Skal du noe spesielt i ferien?


@home

Joda. Her er jeg igjen. Jeg som egentlig ikke skulle være hjemme før fredag ettermiddag kom hjem i går rundt 23.30 tiden. Tirsdagsnatta våknet jeg med feber, men var bedre om morgenen. Jeg dro som planlagt på tur, men hadde vondt i hodet og var litt kvalm innimellom - før det til slutt ga seg for en stund. Men etterhvert begynte jeg å fryse skikkelig, selv om vi hadde fyrt mye og jeg satt innpakket i masse klær. Etter litt fram og tilbake ble det til at jeg, Elin og Nina dro hjem. Herregud så skummelt det var å gå ned igjen når det var helt mørkt og vi ikke så mer enn to meter fremfor oss. Jeg var dritredd for å møte på bjørn eller ulv.. ehe. 

Uansett, det jeg lille jeg fikk være med på av turen var gøy og veldig koselig selv om jeg ikke fikk være med å grave/sove i snøhule. Håper at resten av gjengen får en super tur!

At the momeent.

Hva skal du i dag?

Forresten hadde beste Kristin bursdag i går - hurraa! ♥

inspirasjon på bunn

Blogglysten og inspirasjonen har ligget på bunn den siste uka, og jeg vrir hjernen for å finne på noe å skrive eller ta bilde av. Har rett og slett ingenting å komme med. I tillegg er det mye denne uka med lekser (begynte blant annet på en stil i kveld som skal være ferdig i morgen...), besøk og håndballkamp. Satser på at inspirasjonen kommer tilbake snart, men fram til da vil det være litt dårlig blogging. :-)Hatt en fin dag eller? Herregud, spør om det hver dag.

seattle latte
_privat

Endelig har jeg fått smake på en av Starbucks iskaffene som har kommet i butikkene! Jeg hater kaffe, så med en gang synes jeg ikke den smakte noe godt. Men etter hvert ble kaffesmaken litt borte, og jeg synes egentlig den var ganske god! 

Har du smakt en av Starbucks iskaffene?

sponsorpakke

Heyhey folkens! Kom hjem rundt klokka seks i kveld fra håndballkamp, men det sa jeg jo i går, hehe. Begge lagene spilte veldig bra, og vi vant begge kampene.

Uansett, når jeg kom hjem lå det en pakke fra Coolstuff.no og ventet på meg! Gledeeee.
_privat

Kan vise bedre bilder og fortelle om hva jeg synes om de forskjellige produktene når jeg har fått brukt de litt, om dere vil det?


foto


_privat

Noe jeg helt har glemt, er at jeg tenkte å melde meg på fotokonkurransen til Mathilde hvor man kan vinne et gavekort hos Japanphoto! Klarte ikke helt å finne et bilde jeg ville delta med, men endte opp med dette.

Ønsk meg lykke til da, hihi.

dere er herlige


Herregud dere. Jeg blir så glad og faktisk rørt når jeg leser alt det fine dere skriver. Fikk så utrolig mange fine kommentarer på det forrige innlegget, og hadde gitt dere en klem alle sammen hvis jeg hadde hatt muligheten, hehe. Jeg setter utrolig stor pris på det og alle kommentarene jeg får hver dag - tusen takk!

Det har vært veldig godt med to dager uten blogging, som jeg har brukt på å tenke på om jeg skal gi meg med blogging eller ikke. Den dagen hvor jeg går totalt lei og vil slutte for alltid vil komme, men ikke enda. Jeg har tenkt mye over det dere har sagt, og som det står i den siste kommentaren på bildet har jeg virkelig ikke tenkt til å la de stygge kommentarene knekke meg. Jeg tror jeg bare trengte å høre det fra noen andre, i stedet for bare å si det til meg selv hele tiden.

Uansett, jeg kommer til å fortsette med å blogge - men skal bare begrense all tiden jeg bruker på det hver dag. :-)

507 tendresse
_privat

Jeg begynner å bli utrolig rastløs etter å ha lugget rett ut på sofaen siden fredag. Kan jo snart alle reklamene som går på tv utenat. Til slutt måtte jeg bare reise meg, og faktisk finne på noe. Det endte med å ta litt randomme bilder, hehe. Fargene på bildene ble ikke så bra, men poster de allikevel.

Hatt en fin dag så langt?

summer

- gå barbeint i sanda

- kjenne gress mellom tærne

- lette sommerkjoler

- lukten av solkrem

- saltvann

- vannmelon og jordbær

- lukten av nyklipt gress

- varme som steker på kroppen

- ligge ute i sola med en god bok og musikk

Fler enn meg som nesten ikke kan vente til det blir sommer igjen?

Bilder fra weheartit

clothes
_privat

Ganske randomme bilder jeg tok for en liten stund siden, men tenkte jeg skulle poste de siden jeg ikke har noen slags form for inspirasjon i dag, hehe. Er trøtt, godtesyk, kald det ene sekundet og varm det andre, så å øve på RLE prøve frister med andre ord veldig lite akkurat nå. Uff.

Hva synes du om bildene? Uff x2.

gorgeous


_privat

Herregud, sett noe så nydelig? Onkel, tante og søskenbarna mine har fått seg en liten hund, og hun er så utrolig søt! Men ikke så veldig lett å ta bilder av, hehe.

Søt, ikke sant?

sugar and spice


_privat

Jeg tror jammen jeg har skrevet historie igjen jeg, dere. Er ferdig med alle leksene, og klokka er ikke syv en gang! Wow. Er fortsatt sykt trøtt, så nå skal jeg slenge meg ned på senga (egentlig, så ligger jeg der allerede) og lese Sugar And Spice, før det bærer av sted til trening. Herregud, trening til halv ti. Kommer til å løpe i søvne til slutt.

Nei nå skal jeg gi meg med all klagingen over at jeg er trøtt og over alle leksene. En dag igjen, og så er det helg!

Har du lest Sugar and Spice, eller noen av de andre bøkene i L.A. Candy serien?

Ironisk at jeg poster innlegget i kategorien Sugar and Spice..?

hvem er dere?

I det siste er det fler og fler bloggere som har spurt leserne sine om hvem de er. Det har fått meg til å tenke på at jeg forteller dere mye om meg selv, og dere vet mer om meg enn jeg gjør om dere flere hundre som er innom bloggen min hver dag. Siden jeg må jobbe meg gjennom det store samfunnsfag prosjektet som skal leveres i morgen i hele dag, blir ikke bloggingen veldig bra. Derfor tenkte jeg rett og slett at dere skal få fortelle meg litt om dere selv, så jeg vet hvem det faktisk er som leser om meg og mitt hver dag, hihi.

_privat


Hva heter du?
Hvor gammel er du?
Hvor er du fra?

Hvilke interesser har du?

Du trenger selvsagt ikke svare på alt om du ikke vil det. :-)

forslag til kostyme?

Skal på tema fest i morgen - og tema er 80-tallet. Problemet er at jeg ikke aner hva skal jeg ha på.. Jeg har ikke så veldig mye fargerikt heller, så jeg tror jeg sliter litt. Skal puffe opp krøllene å få digert hår, men det er det eneste jeg har planlagt.

weheartit

Har du forslag til kostyme?

polaroid
_privat

Her er bildene fra i går, hehe. Jeg hadde som sagt en ide om hvordan det skulle se ut, men jeg klarte ikke å gjøre det som jeg hadde sett for meg - så det ble ikke så spesielt allikevel. Jaja. Synes polariod bilder er så fint, men siden jeg ikke har et slikt kamera, brukte jeg en effekt på Photoscape.

Like?

Er med i en konkurranse hos Helena.

photographs


_privat

I dag har jeg faktisk vært ganske effektiv! Jeg er nesten ferdig med en norsk skriveoppgave, jeg har glattet håret (lol) og jeg og mamma har endelig bestilt billetter til London (som forresten ble utsatt til påskeferien, fordi vi vil være sikre på å få bra vær når vi er der)! Ok, så har jeg ikke vært så effektiv likevel, men det er tross alt søndag. Har også skrevet ut litt bilder som jeg skal henge opp i morgen. Har selve ideen i hodet, så tror det blir ganske bra!

Vil du se resultatet av bildene i morgen? (Lol igjen. Hater egentlig ordet/forkortelsen lol. Lol. OK SKAL SLUTTE NÅ).

LOL

bloggere som inspirerer meg

Amalie
Det er ikke så lenge siden jeg fant bloggen til Amalie - faktisk ikke en måned en gang - men jeg ble fast leser etter første gang jeg var innom. Hun har en utrolig fin stil, og inspirerer meg mye!


Bilde fra bloggen hennes.

Ida-Marie Fiskaa
Tror det er veldig mange som vet om bloggen til Ida, og av god grunn. Hun er utrolig flink til å ta bilder. Uansett hva det er. Natur, portrett - you name it.

Bilde fra bloggen hennes.

Synne
Har ikke lest bloggen til Synne veldig lenge heller, men bildene hun tar er rett og slett nydelige. Hun redigerer de også veldig fint - og er rett og slett utrolig inspirerende.

Bilde fra bloggen hennes.

Caroline Maria
Enda en jente som er superflink når det gjelder kamera - men hun er også flink når det gjelder skriving, design og klær. Har vært fast leser av bloggen hennes en stund, hihi.

Bilde fra bloggen hennes.

Jeg har skrevet ett innlegg om blogger jeg leser før, så selv om noen av de kanskje inspirerer meg de også, tok jeg de ikke med den gangen her, hehe.

Leser du noen av bloggene?

ett år til neste gang_privat

Selv om jeg ikke kommer i julestemning lenger, elsker jeg jula. Og nå er den egentlig ganske over, og det er ett helt år igjen til vi legger pakker under treet, spiser julemiddag og julekaker og alle de koselige julefilmene. Litt trist, men sånn er det. Jaja. Snart sommer da folkens! ....

Fler enn meg som synes det er litt trist at jula er over allerede? (NEIDA JULA VARER JO HELT TIL PÅSKE HEHEE!!!)

beste kjøp 2010 - diverse


1. L.A. Candy serien av Lauren Conrad


Ring Lindex     Øredobber Six     Ring Six     Ring Six     Armbånd Gitter


Smykker Vita, Gina Tricot og Six     Sløyfe Gina Tricot


HTC Wildfire /  Glemte å ta bilde, så måtte ta et fra arkivet.

Uff, vil ikke tenke på hvor mye penger jeg faktisk brukte i 2010.. Nyttårsforsettet mitt om å bruke mindre penger skal jeg virkelig prøve å holde.

Hva er ditt/dine beste kjøp fra 2010?

at the moment

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic_privat

Ferien er nesten over, og det føles ut som om den begynte for tre dager siden. Jeg skal ikke på skolen før tirsdag, men det er jo ikke lenge igjen uansett. Nå skal jeg bare krølle meg opp i stolen, drikke kakao og endelig begynne å lese ordentlig i Style!

Når er ferien din ferdig?

mine nyttårsforsetter

Jeg har faktisk aldri laget meg noen nyttårsforsetter tidligere - men det har jeg faktisk gjort i år! Tviler på at jeg klarer å holde alle, men jeg skal virkelig prøve.

1. Få et mye sunnere kosthold / 2. Trene minst like mange dager i uka som jeg har gjort i 2010 / 3. Ha mye egentrening, jogge ofte / 4. Bruke mindre tid på data / 5. Ha god innsats siste halvåret på ungdomsskolen / 6. Bli flinkere til å bruke funksjonene på kameraet / 7. Ikke bruke så mye penger / 8. Legge meg tidligere


Har du laget deg noen nyttårsforsetter for 2011?

personlig almanakk_privat

For noen måneder siden vant jeg et gavekort på en personlig almanakk her fra hos Veronica, men kom ikke på at jeg hadde gavekortet før et par uker siden. Så tadaa, over ser dere resultatet, hihi. Likte den kjempegodt, spesielt det at jeg kunne legge inn alle de bursdagene jeg ville, ukens trening, vær og alt det der.

Hva synes du?

skiltene mine

Har fått et par spørsmål om jeg kan vise alle skiltene mine, og fortelle hvor de er fra - så here you go;

Image and video hosting by TinyPic
1. Jeg er ikke helt sikker, men vil tro at det er fra Kremmerhuset.

Image and video hosting by TinyPic
2. Kremmerhuset

Image and video hosting by TinyPic
3. Dorothea

Image and video hosting by TinyPic
4. Hellas

Image and video hosting by TinyPic
5. Håndarbeidsstua (lokal butikk, men skiltet finnes sikkert andre steder)

Image and video hosting by TinyPic
6. Julegave fra Kristin, så jeg vet ikke hvor det er fra.

Hvilke(t) likte du best?

julegaver

Julaften i går var utrolig bra. Vi hadde besøk av bestemor, bestefar og tanta til pappa, spiste julemat (♥) og åpnet pakker. Jeg fikk så utrolig mange fine gaver, og er jo kjempe takknemlig, hihi.

Det var noen som spurte om jeg kunne vise det jeg fikk til jul, så her er en del av det, men jeg tok ikke bilde av alt.

Fikk kjempefine øredobber og et nydelig smykke!
Lauren Conrad - Style og Mary-Kate & Ashley Olsen - Influence, lykke!
Edit:
Til dere som lurte på hvor man kjøper bøkene, så vet jeg at de har begge to på CDON.com hvor jeg fant de når jeg skrev ønskeliste, men du finner de sikkert andre steder og. Ja, Lauren Conrad boka er på engelsk. Jeg vet ikke om det er utgitt en norsk versjon.
Det var ikke akkurat en julegave, siden jeg egentlig skulle selge mitt 450D til mamma og kjøpe 550D for pengene pluss for mine egne, så det var på en måte et bytte, hehe.


GHD MIDNIGHT COLLECTION DELUXE! ÅÅÅH, LYKKE x10 000!

Hva var det fineste du fikk til jul?

3 nøtter til Askepott

_Google

Åh, det blir ikke jul uten 3 nøtter til Askepott - og alle de andre julefilmene som går på tv i dag! Har sett på 3 nøtter til Askepott hver eneste jul, bortsett fra i fjor, og den er like fin hver eneste gang. Senere i dag er det Reisen til Julestjernen og Mikkes Jul som jeg også få med meg, hehe.

God jul alle sammen!

Ser du på 3 nøtter til Askepott? / Så du 3 nøtter til Askepott?

kvelden før kvelden

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicHEHEHEHHEHEH dør

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic_privat

Nå har vi sett Grevinnen og Hovmesteren, spist julegodteri, pakket inn litt julegaver og pyntet juletreet. Selv om jeg ikke har noe særlig med julestemning, gleder jeg meg utrolig til i morgen! Krysser fingrene for at julestemningen kommer da.

Er du i julestemning?

coolstuff

For en stund siden kom jeg over nettbutikken Coolstuff.no, hvor de virkelig har mye kult! Det er noe for alle der inne, og noe for en hver smak. Mye nyttig, og mye unytting - men som rett og slett bare er kult. De har jo alt fra tøfler du varmer opp i mikrobølgeovnen og sjokoladefontene til gigantiske muffinsformer!

Noen av favorittene mine er;

"Blåseape Negletørker" - altså en liten ape som blåser neglelakken din tørr! Noe jeg virkelig trenger, siden jeg aldri gidder å vente til neglelakken tørker og ender opp med å ødelegge den..

"Slippies Boots" - tøfler du varmer i mikrobølgeovnen og som holder seg varme inntil 2 timer!
"Spionpenn", som kan filme!
"Scratch Map", hvor du kan skrape de stedene i verden hvor du har vært.
"Clocky" - en vekkerklokke som suser rundt på gulvet og som ikke stopper før du står opp og skrur den av. Perfekt for meg, hehe.


Noen av produktene du kunne tenkt deg?

Innlegget er i samarbeid med Coolstuff.no

ready for tomorrow


_privat

Åh, som jeg gleder meg til i morgen kveld - da er det endelig juleball! Håper virkelig det blir bra, for i år er det vi i 10. klasse som aragangerer det. Jeg er en sånn person som liker å legge frem alt av kjoler og sko jeg skal bruke kvelden før, men aner egentlig ikke hvorfor. Random fact om meg der ja.

Har du vært på juleball i år?

danseløve

Siden det er juleball på mandag, skal vi ha en dansedag i morgen hvor vi liksom "går gjennom" alle dansene. Polka, gammeldans, swing og gud vet hva. Juleballet vårt er så sykt.. gammeldags. Folkemusikk og folkedans. Hadde gitt mye for å ha et ordentlig juleball. Men det er jo gøyere enn hva det høres ut som, egentlig. Jeg skal slutte å være så pessimistisk.

Jeg er så forferdelig dårlig i pardans, så jeg gruer meg alltid til dansedagen. I tillegg får vi servert grøt. .... ........... Føler at jeg er ganske så alene om å ikke like det. Skal forresten vise dere kjolen min (selv om jeg har gjort det før) når jeg får kamera igjen!


Fordi jeg ikke liker grøt.

Liker du grøt? Hahaha dør.

DIY - armbånd

Okei, det her er jo utrolig enkelt og jeg regner med at flere vet hvordan man kan lage slike armbånd fra før - men hvorfor ikke, hihi. Tar maks 10 minutter å lage to stykker.

Det du trenger;1. Knyt båndet mellom to perler, altså på selve strikken.


Lag en sløyfe, og voilà.


2. Legg to armbånd oppå hverandre, og snurr båndet rundt begge to.


Knyt sammen i enden, eller lag en sløyfe hvis du har bånd til overs.


Haha, sykt enkelt. Fikk forresten 6'er på muntlig i dag! Fy søren, det var godt å få igjen for alt det strevet jeg la i det. Skal på mørkekjøring om ca. en time, så da blir det litt sen blogging i kveld.

Like?

skilt
_privat

Slo virkelig til med overskriften som dere ser. Overrasker meg selv noen ganger altså.

Uansett, fikk det supersøte skiltet i kalenderen i dag. Mamma skjønner virkelig hva jeg liker, har fått så utrolig mange fine ting så langt.

Like?

 

kalendergave

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic_privat

Er det en tradisjon jeg ikke klarer å slutte med, så er det pakkekalender. Man blir aldri for stor, spør du meg. Anyway, i dag fikk jeg den utrolig søte koppen! Lovelovelove.Nå fikk vi besøk, så jeg må kaste meg i dusjen. Vi vant forresten kampen i dag, yeey!

Hva synes du?

jul på rommet mitt


_privat

Mamma har mast på meg i flere uker om at jeg må rydde rommet mitt, men flink som jeg er gjorde jeg det ikke før.. nå. Siden jeg først var i gang, pyntet jeg like gjerne litt til jul mens jeg hørte på julemusikk. Hehe, koooos. Men nå skal jeg på filmkveld, så må stikke!

Har du pyntet på rommet ditt? Haha, lamee.

snow globe

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg og spiser julemenn, hører på denne sykt fine julesangen og retter matte tentamen. Herregud, jeg fikk en sterk 5'er på mattetentamen, og var kun 4 1/2 poeng unna 6! Mattetentamen!! Herregud så glad jeg ble. Det er jo snart juleferie, og julestemningen kommer sakte men sikkert, hihi.

Hva synes du om bildet?

http://tumblr.com/

De siste ukene har jeg vært helt hektet av Tumblr, som er en annen form for blogging. Jeg poster for det meste bilder, som jeg finner på weheartit eller som jeg "reblogger" fra de jeg finner - noe som er en veldig fin måte å samle bildene på siden jeg ikke blogger om de på den bloggen her.
Min Tumblr - www.vintagemoments.tumblr.com, hihi.

Har du Tumblr? I så fall, legg igjen en link!

julekaker


_privat

Haha uff, så julefiksert blogging det har vært i dag. Skal se om jeg får postet et bedre innlegg senere i kveld.
Uansett. Har bakt i flere timer i dag, og enda tror jeg ikke vi har stekt halve deigen.. Herregud. Koselig er det i alle fall.

Hatt en fin dag?

271110

Heisann!

Uff, føler det blir samme unnskyldning hver gang jeg blogger sent i helgene - men det er jo fordi jeg har vært på håndballkamp. Tapte en og vant en, og jeg er helt utslitt. Spilte på tom mage også, noe som ikke var så særlig godt, hehe.

Nå skal jeg slappe av med finalen av Skal Vi Danse, og proppe meg med mat. Herregud, har aldri vært mer sulten enn hva jeg har vært i dag.

Skal du se finalen av Skal Vi Danse?

smooth smoothie
_privat

Hei dere! Sorry sen blogging, men jeg fant plutselig ut at jeg skulle selge håndballkalendere og måtte dra ut før jeg fikk tid til å blogge. Jæjæ. Laget meg smoothie akkurat til deres informasjon, og skal sette meg ned å se litt på Gossip Girl. Jeg har så sykt spennende liv.

Hatt en bra dag så langt?

stay calm and snap on

Heihei! Hasteinnlegg nå, for jeg skal faktisk å hjelpe mamma med å ...

wait for it...
...

VASKE!!! Hadde aldri trodd jeg skulle gjøre noe sånt frivillig, men jeg får betalt for det - så da er det jo egentlig helt greit.

Uansett, poenget var bare å vise dere en liten søt ting jeg virkelig har lyst på! Dere vet kanskje de der "Keep Calm and Carry On" plakatene? Kom nemlig over en supersøt versjon i dag!

http://photojojo.com/

Bruker ordet random veldig ofte om meg selv, men akkurat nå så var jeg vel ganske random ja.

Like?

ønskeliste 2010


Har tenkt lenge over hva jeg ønsker meg jul - men det er jo nesten ingenting! Alt jeg kommer på er egentlig på lista over her, i tillegg til ting som øredobber, penger og sånne ting. Når jeg var liten hadde jeg jo en ønskeliste på tre meter, mens i år strever jeg som sagt med å få ned på papiret hva jeg ønsker meg.

Ønsker du deg noe av det samme til jul eller?

hairstyle


Bare til informasjon, så tok jeg litt for mye av et silkeprodukt i håret i dag, så derfor ser det fett og ekkelt ut..


.. Det skal egentlig forestille en "blomst".

Jeje. Dere har vel fått med dere konkurransen som Voe holder, der man skal lage en kreativ frisyre. Haha, jeg kunne sikkert gjort noe bedre, men.. Uff. Jeg har en 5-6 år gammel rettetang, så ga opp etter en halvtime med å krølle håret. Jeg har vel egentlig ingen nubbesjans mot alle de som er superflinke med hår - men uten å prøve kommer man jo ingen vei. :)

Sååe, hva synes du? Tehe.

oppskrift på oreo cupcakes

Mange lurte på oppskriften jeg brukte på Oreo cupcakene jeg lagde tidligere i kveld, og seelvsagt skal dere få den. Men jeg advarer dere alså. Sykt mettende og sykt usunne.


_private

Oppskriften fant jeg på denne bloggen. En veldig inspirerende blogg - med mange forskjellige oppskrifter.

Vil du prøve oppskriften tror du?

oreo cupcakes
_privat

Uff, bildene får ikke de fargene jeg vil når det er "mørkt" når jeg tar de.. Jaja, anyway. Fant en oppskrift på Øreo cupcakes for noen dager siden, og bestemte meg for å prøve den ut i dag. Heeerregud, de var helt ufattelig gode! Spesielt frostingen. Yum. Men sykt mettende, og for å si det sånn - veldig mettende.

Smakt Oreo cupcakes før?

everything is perfect in the universe

Everything is perfect in the universe  - even your desire to improve it.


_privat

Haha, første gang jeg prøver meg på noe sånt. Fikk det ikke så veldig bra til, spesielt på det i midten, det ble utrolig rotete. Men øvelse gjør jo mester, right?

Hvilket likte du best?

waffles
_privat

Etter å faktisk ha vært utrolig effektiv i kveld synes jeg at jeg fortjener å spise litt hjemmelagde vafler, hihi. Elsker deet! ... men spiser alltid så mye at jeg får vondt i magen.

Liker du vafler? Haha, sykt teit.

costume
_privat

Åh, elsker magasinet Costume - blir så utrolig inspirert! Costume er helt klart favorittbladet mitt, men har faktisk ikke vært i butikken og kjøpt de, hva, tre siste utgavene. Bladet jeg tar tatt bilder av er jo fra sommerferien! Nesten skamfullt.

Derfor passer det jo perfekt at jeg akkurat har fått meg et abonnement på tre nummer av Costume fra Bladkongen! Det er jo mye bedre å abonnere på blader, både fordi man slipper å gå til butikken (ehe) og fordi man da får bladet i postkassen før det kommer til butikkene!

Leser du Costume?

svar på hvor ting er kjøpt


Kremmerhuset


Kjøpt på en ganske lokal butikk her i Skjåk, men finnes sikkert på andre butikker.


Samme som over.


Øverste Samme som de to over, hehe.     Midterste en butikk som heter Dorothea.      Nederste Hellas.

Har fått en del spørsmål på hvor en del av tingene på rommet mitt er kjøpt, så derfor tenkte jeg å svare på det i et eget innlegg, hihi.

Noe mer dere lurer på hvor er kjøpt?

michal negrin

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
_privat

Var innom en nydelig butikk den kvelden jeg og mamma var i Dubrovnik forrige uke. Herregud, ville kjøpe med meg hele butikken hjem, jeg! Prisene derimot var litt for mye for min lommebok. Et par øredobber kunne koste rundt 650 kuna (omtrent 700 norske kroner tror jeg), noe jeg synes er litt for mye, ehe.

Hva synes du?

the future
_privat

Kjøpte meg et nytt skilt i dag - elsker det. Så elsker jeg jo de aller fleste sånne skilt da, hihi.

Hva synes du?

choc white oreo
_private

Herregud så gode disse Oreo-kjeksene er! De ser kanskje ikke så gode ut (jeg var ganske skeptisk før jeg smakte) - men det er de virkelig. Bedre enn vanlig Oreo, og det skal godt gjøres! Som Sigrun sa når vi smakte de i Hellas, så ser de ut som OMO oppvasktabletter, hahaha. Kjøpte åtte pakker med kjeks på flyplassen i Kroatia, som jeg regna ut var 96 kjeks.. Ups. Sånn sett er det bra de ikke selges i Norge, ehe. Haha edit ; de selges tydeligvis i Norge også!

Har du smakt Oreo med hvit sjokolade før?

hits